HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Lucas A. Blackheat

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 65
Tollvonásainak száma : 58
Lucas A. Blackheat
2018-06-10, 22:53Lucas Anthony Blackheat
A harchoz nem félelem kell. A félelemből ugyanis nem születik semmi.


név: Lucas Blachheat
kor: 35
csoport: Véroroszlán
átváltoztatás ideje:  16 évesen
vérvonal: -
rang: Rex
play by: Zack McGowan
KépességRex vagyok az oroszlánok királya, ennek megfelelően kitűnően irányítom a szörnyetegemet, hiszen majdnem húsz évem volt rá hogy kitanuljam, miként uralkodjak az erőmön, és miként zabolázzam meg az enyémeket.  Alakváltásra tudom bírni bármely oroszlánom, ha kell édesgetésre, ha kell erőszakkal is. Meg tudom fékezni az indulatos újoncokat. Sok minden van, amiben jó vagyok és nem kell mindhez vérállatnak lennem.
MegjelenésNem állítom hogy keimelkedően jóképű lennék, de még csak azt se hogy az vagyok. Vagyok, amilyen vagyok. Száznyolcvanöt centi magas, masszív izomzatú férfi, aki szerencsés mert egy gramm zsírnak sincs esélye a lerakódásra. A rendszeres sport és a mozgás, na meg persze később a véroroszlán is. Nem tartom magam egy divatmajomnak és nem is látsz engem öltönyben soha. Előnyben részesítem a farmereket, és kényelmes atlétákat, vagy éppen pólókat. Persze, tudok elegánsan kinézni, csak éppen minek? Sosincs rá szükségem, és ha mégis… hát lezser elegancia.
Mikor hogyan viselem a hajam, volt már rövid és hosszú… Most évek óta megint növesztem , mert úgy vélem jobban áll, sokkal keményebbnek mutat mint amilyen vagyok. Az állandó borosta pedig csak a megjelenésemen. Különleges ismertetőjegyem nincs, hacsak nem számítjuk a fényes kék szemeim, és a sebhelyet a jobb szemöldökömnél. Szeretem a bőr ékszereket, és a nyakamban is hordok egyet. Gyűrűt ritkán, csak akadályoz a munkában de azért van egy kettő. Mondtam, hogy tudok elegáns lenni ha kell.

JellemNem vagyok olyan rossz vagy gonosz mint amilyennek elsőre gondolna az ember. Megvannak a tipikus tini középiskolás filmek ugye? A tipikus karakterekkel? A lúzer a szemüveggel, az osztály vagy iskola ribanca, és a focicsapat vezetője? Na az utóbbi voltam én, hiszen szerettem szerepelni és ezt a mai napig sem nőttem ki. Központi személy voltam, és mindig a dolgok sűrűjébe kerültem. Anyámék szabad szellemben neveltek, hogy később magam dönthessem el hogy mit szeretnék vagy mit nem. Szóval nem tudtam más lenni, mint ami vagyok. A népszerű srác a suliból, akinek minden ujjára jutott volna egy  csaj ha akarja. Sokszor élcelődtem a kisebbek vagy gyengébbek kárára, de szinte sosem gonoszságból hanem csak amolyan mókázásból. Bár nem mindig sült el jól, mégis a legtöbbször jól jöttem ki az egész balhéból.  A viselkedésem nem sokat változott, csak kissé komolyabb lettem és felelősségteljesebb. Aztán meg agresszívabb is az oroszlán miatt de azt hiszem ez belefért a dologba. Nem vagyok kifejezetten agresszív de ha belém kötnek nem hagyom szó nélkül és nem vonom ki magam a verekedésből.  A falka hirtelen jött, de… ott is megtaláltam magam és most én vagyok a vezetője. Felelős vagyok értük, és megvédem őket amitől csak tudom, hiszen elég melóm fekszik benne hogy működő falka legyünk. Nem mondom azt hogy nem tudok akaratos és önző lenni, hiszen akkor megtagadnám önmagam, és sokszor előfordul hogy mindent és most akarok így hát nem mindig virágzó a kapcsolatom a többi faj vezetőivel sem. Nem alkudozom, én oroszlán vagyok. Király vagyok a falkámban és ezt sosem hagyom hogy elfelejtsék.  

Elötörténet
Harmincöt éves vagyok lassan, és még mindig sehol nem tartok az amerikai álomkép felépítésével. Na jó, valahol azért igen hiszen egy egész falkám van akiknek a gondját kell viselnem, és valahol talán minden tagot kicsit a sajátomnak érzem.  Ellenben se feleség, se gyerek és még kiskutya sem jöhet szóba. Az életem valahol kisiklott, és sokszor elgondolkozom rajta hogy pontosan hol, melyik ponton vesztettem el az irányítást, és hol lennék most ha nem hajt a vérem, és nem fűt a vágy hogy az ágyba vigyem Tamara-t.

Teljesen hétköznapi családban nőttem fel, a szüleim sosem voltak gazdagok, inkább csak olyan középosztálybeliek, de jól megvoltunk. Egyetlen gyerekként születtem, és nem is akartak másodikat, minden erejüket és figyelmüket belém fektették. Sokszor azt hiszem hogy hiába, mert folyamatosan csalódást okoztam nekik mindenben, de végül is melyik fiú nem volt rosszgyerek sosem?  Szerintem átlagos voltam, már ha lehet átlagos az, aki a focicsapat élére küzdötte magát, és az osztály vagy iskola menő csávója lett. Szerettem középpontban lenni, és szerettem azt is ha zajlik az élet, és sokszor voltam nagyhangú kötekedő. Nem egy beírást vittem haza , de nem érdekelt különösebben mert önmagam lehettem, és a tanárok is rájöttek hogy ha kicsit elnézőbbek, akkor nem is vagyok olyan megátalkodott. A jegyeim nem voltam gyalázatosak, és  sok sportversenyen is indultam, mindig is szerettem mozogni. Meg persze csajozni is, és nem hagytam ki egy alkalmat se a lányok szédítésére, és az iskola királya mellé mindig kellett királynő is. A lány, akivel majd együtt megyünk a szalagavató bálra. Ez is ilyen bevett iskolai szokás volt, és az az éjjel fergetegesre sikerült, és még a bugyit is leimádkoztam Tamara-ról, amikor… Én nem tudom mi történt. A mai napig vannak fekete foltok arról az éjszakáról hogy mi követett mit. Azt tudom hogy sokkal durvább szexben volt részem mint amire számítottam, és valahogy…. Karmolás nyomokat szereztem a hátamra, amik halványan még mindig látszanak. Fájtak, de nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget egészen addig amíg… beteg nem lettem.

Azt hittem valami lázas kórság ért utol, mert a testhőmérsékletem megnőtt, és furcsán éreztem magam, aztán meg… fájdalom, és black out. Tamara mellett ébredtem fel, és fogalmam sem volt hogy mit csináltunk és hogy kerültem hozzá. Egy eléggé valószínűtlen utazásra vitt és elmesélte az egészet. Persze először kinevettem, mert hogyan is hihettem volna el ezt a zagyvaságot hogy én, véroroszlán lettem? Azt se tudtam miről beszél, nem foglalkoztam én ilyesmikkel hogy vámpírok és vérbundások… Aztán persze… pofára esés volt hogy igaza van és elvitt a falkához. Be lettem mutatva és elkezdődött egy másik világ megismerése de… nem volt ilyen egyszerű. A szüleim elől nem sokáig tudtam eltitkolni hogy mi vagyok, hiszen kezdőként sok hibát vétettem, és szerintük szörnyeteggé változzam azzal, hogy oroszlán lettem. Nem mondták ki nyíltan, de érezhetően lehűlt a légkör körülöttünk és tizennyolc évesen inkább elköltöztem a nagybátyámhoz, aki apám öccse volt. Nála laktam amíg befejeztem a sulit, és onnan jártam a "foglalkozásokra" ami azt jelentette hogy az oroszlánokkal voltam, akik megtanították mit jelent likantrópnak lenni, és nem feltétlenül rossz dolog ez. Megtanultam meglátni a szépségét és elfogadtam azt ami vagyok. Végül is, a szörnyeteg bennem is hozzám tartozik, és felismertem hogy el kell fogadnom ahhoz, hogy uralni tudjam és teljes életem lehessen. Magamhoz öleltem hát a bundás másik felem, és nem hazudtoltam meg magam, és a csoport közepére kellett küzdenem magam.  Megtanultam a hatalmi sorrendet és harcolni kezdtem a feljebb jutásért, és egészen magasra sikerült jutnom.

Huszonnégy lehettem amikor kihívtam a Rexet aki kicsit vaskalapos volt az én ízlésemnek, bár elismerem keményen tartotta a falkát, annyira görcsösen ragaszkodva egy két dologhoz, ami már már zavaró volt, és életidegen nekem. Kihívtam annak rendje és módja szerint és nyertem ellene. Nehéz és hosszú küzdelem volt, azóta viselem a szemöldökömnél azt a heget. A szememre pályázott, de szerencsére nem talált el. A falka behódolt, és mivel már voltak támogatóim nem volt nehéz megszilárdítani a hatalmam. Nem a vakvilágba vágtam neki a küzdelemnek, előtt azért már tájékozódtam és felmértem hogy ki támogat engem. A fél falka engem akart, és így könnyebb volt elfogadtatnom magam a másik felével. Jól ismertek már, de nem hitték hogy felelős vezetőjük tudok lenni, de bebizonyítottam nekik hogy tévednek, és tudom mi az a kötelesség.  

Az élet zajlik, megnyitottam a szerelőműhelyemet, ami nem messze fekszik a házamtól, ahol bármelyik oroszlánomat szívesen látok ha úgy adódik, és gyakran szervezek közös programot is, hogy egység maradjunk.  Elvárom a tiszteletet, de teszek is érte és segítek ha tudok és mindig pörgök valamin. Az autószerelés nagymestere lettem és a motorokkal is egészen jól vagyok, és több oroszlán is mellettem dolgozik tisztességes fizetésért, főállásban is. Az élet egészen rendjén van, de mivel túl nagy a csend…. Számítok rá hogy hamarosan valamiféle viharfelhő kerekedik fölénk...   Talán szó szerint is, hiszen fél évvel ezelőtt jött a városba egy nőstény, akit befogadtunk de úgy fest elég határozott céljai vannak. Feltörekvő hölgyike, és a háremem tagjaként jó eséllyel indul a Regina posztért, ami még sosem volt. Nem éreztem szükségét nősténynek magam mellé. Egy-egy néha belefért, szex és kis társasági élet de egyiket se vettem komolyan, és nem emeltem volna magam mellé egyet sem. Nekem határozott nő kell, legalább olyan akarattal mint én. Hogy Storm ilyen-e, nem tudom, de azt igen hogy a szerelem messze áll tőle.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Nastya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Tartózkodási hely : Guilty Pleasures, Circus
Hozzászólások száma : 53
Tollvonásainak száma : 33
Re: Lucas A. Blackheat
2018-06-12, 22:25Elfogadva!


Lucas,

Sokat hallottam már a helyi oroszlánokról, de olyan kevésszer látogattok el hozzánk, hogy nem sikerült behatóbban megismerjelek. Valahol sajnálatos, hogy az első együtt töltött éjszakátok így végződött. Valószínűleg a lány mentorai hibázhattak. Mégis látom, hogy nem sajnálod halandó léted elvesztét. Ellenkezőleg! Királlyá emelkedtél. Storm viharos és erős nőstény, talán elég erős ahhoz, hogy végül Reginádnak válaszd. De készen állsz rá, hogy osztozkodj a hatalmon?
Mutassatok nekünk valami izgalmasat!

MT,

Nastya


Vissza az elejére Go down
 
Lucas A. Blackheat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: