HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Surprise - Eric & Michy

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 27
Surprise - Eric & Michy
2018-06-10, 16:19

To: Eric

Nem kell sokat keresgélnem hogy megtaláljam a Velvetet, elég csak beírnom a keresőbe és már ki is adja a címet, én pedig beütöm a gps-be hogy navigáljon oda. Felteszem a telefonom a tappancsos tartóba ami a szélvédőmön belül figyel, hogy lássam de ne legyen útba, és már indulok is tovább. Amig eddig láttam a városból az nem rossz, szerintem élvezni fogom az itt létet, még ha Eric a frászt is kapja majd hogy itt vagyok.
Előre vigyorgok azon milyen fejet fog vágni ha bejelentem magam hogy itt vagyok. Pedig azt mondta ne jöjjek, de sosem voltam arról híres hogy szót fogadjak bárkinek is, és az egyik szállodát kell ráncba szedni úgyis, remek indok hogy idejöjjek. Persze, jöhetett volna egy kinevezett igazgató is. Apa szerint ez nekem is jó gyakorlás lesz, hiszen így vezettem fel hogy szívesen kipróbálnám magam ebben a szerepben és természetesen egy szem fiának nem mondott ellent.  
Így hát leparkolok a Velvet előtt és kiszállok. Bezárom a kocsit és elindulok befelé. Pazar épület, sok képet láttam már róla, és feliratkoztam a klub hírlevelére is. A bejáratnál az egyik biztonsági embert kérdezem meg hogy Eric itt van-e, és miután megmondtam a nevem, máris közlékenyebbé válik. Ezek szerint vártak engem? Eric számított rá hogy idejövök? Mindenesetre felkísérnek az irodájába ahol kényelembe helyezhetem magam, amíg ő előkerül. Egészen ízléses az irodája és belegondolok hogy nem sokára én is egy ilyenben ülhetek.... nem vonz. Beletúrok a hajamba ahogy hátraigazítom és várakozok de szerencsére nem kell sokáig. Az ajtó nyílik és megjelenik a szőke jelenség.
- Eric! Micsoda öröm hogy itt vagy. Remélem nem zavarok meg semmilyen programot - mosolyodom el ártatlanul, noha a szemeim már régen nem azok és ezt ő is nagyon jól tudja. Eléggé megismerkedtünk, de nem teljesen és még sok kérdésemre akarok választ kapni tőle.
- A városban van dolgom, gondoltam beugram - folytatom, és nem jövök zavarba tőle, ezt már sikerült levetkőznöm magamról.

My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-06-12, 12:08Magyarázatot... most!
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Megszokott éjszakának indult a megszokott ritmusban. Egyike azoknak az éjjeleknek, mikor van elég munkám  hozzá, hogy beletemetkezhessek és elvonja a figyelmem más, zavaró gondolatokról. De a rutin áldásos nyugalma egy pittyenéssel ért véget.
A Velvet irodájában ültem, a részvénypiacot böngészve mikor felvillant az érkezett e-mailek kis ikonja. Más esetben nem tulajdonítok neki nagy figyelmet. Több tucat e-mail érkezik a Velvet címére, rajongók hadától legtöbbször a táncosoknak vagy nekem címezve, esetleg csak hírlevelek, asztalfoglalások a VIP boxokban. De most valami azt súgta pillantsak oda és nem a Velvet címét láttam. Valaki az IHG, vagy is Alex szállodaláncának számára fenntartott privát üzleti címemre írt. Ezt már nem hagyhattam figyelmen kívül. Mostanság baj van a montanai beszállítókkal.
De nem ők kerestek. Maga az idősebb Mr. Barr írt számomra. Átugrottam a szokásos udvariassági köröket majd egyre nagyobb elképedéssel olvastam a sorokat.
Öt perc, mire felfogtam igazán mit is óhajt tőlem. Öt perc... ami után véget ért a nyugalom, de nem csak mára.
Arcomat a tenyerembe temetve támaszkodtam az asztalon, Bruce így nyitott rám, mert még a kopogására sem reagáltam.
- Gond van.
Nem, Bruce nem kérdez. Ő egyike azoknak aki csak rám néz és tudja mi a helyzet. Felemelem fejem és egy kicsit még töprengek a sokat megélt arcot fürkészve.
- Több vér folyt Verdunnál...
A verduni csata, a legvéresebb melyben részt vettem. Ismeri már ezt a mondatot. Olyankor használom, mikor a probléma nem megoldhatatlan és ez neki elég.
- Társaságot kapunk, fogadjátok VIP vendégként.
Az est többi részében pedig igyekszem arra koncentrálni ami kézenfekvőbb, így mikor Michael megérkezik, épp a színpadon vagyok. Két, legfeljebb három felkonferálást csinálok egy éjjel, főleg ha akad valami rövid speciális műsora a táncosoknak. Ez nem egy sztriptízbár, nem egy színház. De egy pezsgő és változatos disco. Bruce a fülesen át értesít az érkezéséről és amilyen ritkán engedi ki a humorát, hát most meglepetésemre megtette. "A róka a tyúkólban van"
"Fa poén Bruce... fa poén."
De csak beleröhög a fülhallgatóba. További jó szórakozást kívánok a kuncsaftoknak és az emelet felé veszem az irányt. Mi az ördög ütött belém? Lépésről lépésre érzem, hogy egyre idegesebb vagyok. Ettől pedig csodálkozni támad kedvem, míg már dühös nem leszek magamra. Megrázom a fejem az ajtó előtt és benyitok.
Az a vigyor! Az a csibész tekintet!
Te jó ég, jó néhány hónapja már, hogy láttam, de semmit nem változott ezt már most tudom. Viszont ez azt jelenti, hogy már megint átverte az apját.
Tekintetem számon kérő ahogy lassú léptekkel beljebb haladok. A mai nap a fehér színé, így fehér térdig érő csizmát, betűrt fehér nadrágot és éppen olyan színű hosszú ujjút viselek. Az ezüsttel hímzett mellényt szándékosan vettem le és nyomtam Bruce kezébe odakint.
Elhaladok mellette és telefonomat előkerítve előhívom apja e-mailét a képernyőre majd a kezébe nyomom a készüléket.
- Mr Barr... ha jól emlékszem beszéltünk már annak veszélyeiről, hogy St. Louisba jöjjön.
Szánt szándékkal magázom. Minden hivatalos találkozón ahol az apja is jelen volt, magáztuk egymást. Amiről az apja nem tudott, hogy az üzleten kívül is töltöttem időt a fiúval és khmmm... odáig még nem fajult a dolog, de tudom Michael milyen. Csak azt nem hittem, hogy ennyire elvetemült. Mérgesnek kéne lennem rá... megmondtam, hogy ne jöjjön ide. Valahogy még is alig tudom visszatartani magam attól, hogy elvigyorodjak.

credit
Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 27
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-06-13, 18:36

To: Eric

Nem tagadom, kíváncsian sétálok fel, és az egyik őr a VIP szekció felé vezet elég határozottan ahhoz hogy ne kezdjek el nézelődni de majd később bepótolom. Határozottan nem rossz a hely, és zsebre tett kezekkel sétálok a vezetőm után hogy kényelembe helyezzem magam és megvárjam Ericet.
Nem tagadom, nem kellett volna idejönnöm de sikerült kibuliznom hogy hivatalosan is idejöhessek, és itt az egyik kisebb szállodát vezessem. Kell a szakmai tapasztalat, bár azért nem tudom, apám is egy fura alak hogy bedobott ide, és engedett a kis ördögnek hogy én erre alkalmas vagyok. Őszintén azt hittem hogy el fogja utasítani, és gyanítom már Ericnek is szólt hogy jövök, máskülönben nem vártak volna és most nem kísérnének fel az egyik kényelmes helységbe.
- Köszönöm - biccentek a kísérőmnek amikor magamra hagy, és amíg meg nem érkezik a szőke vámpír, addig a telefonommal játszom. Válaszolok az üzeneteimre, és megnézem az emailjeimet. Szerencsére nem kell sokat foglalkoznom ezzel, mert megjelenik, de mintha kicsit nem örülne nekem, és idegenszerű lenne. Mr. Barr? Na majd adok én neked olyan Mr. Barr-t....
- Mr. Krauss. Nem tudtam hogy megint ezt a játékot játsza, de nem bánom, hajlandó vagyok belemenni - ami szerintem végtelenül rendes tőlem, mert legszívesebben ráugranék és megcsókolnám, de vissza fogom magam. Kényelmesen hátradőlök.
- Igen tudom hogy az apám írt Önnek, de biztosíthatom hogy az itt létem nem hazugság. Ténylegesen vezetni fogok egy szállodát a nappali órákban... - mosolyodom el, hiszen az nem volt kikötés hogy hol fogom tölteni az estéimet és a szabad napjaimat. Visszaadom neki a készülékét, hiszen nekem van sajátom, és nem igazán érdekel mit ír apám.
- Megmondtad. Mégis itt vagyok - engedem el a hivatalos hangnemet, mert szerintem nem kell, és nem szeretem ezt a hivataloskodást, és inkább kaján kis mosolyt villantok, amit tudom hogy szeret rajtam látni.

My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-06-19, 05:50Magyarázatot... most!
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Ahogy visszakapom a telefonom, a kanapéval szemben foglalok helyet egy kényelmes fotelben. Lábaimat átvetem egymáson és hanyagul a karfára támaszkodok, arcomat félig kezemben pihentetve. Sokkal egyszerűbb így visszatartanom ujjaim mögött a mosolyt ami már majdnem arcomra kanyarodott. De, bármennyire is vonz a makacs, ördögi tekintet, most komolynak kell maradnom. Ha nem úgy teszek, ez a kölyök tényleg itt ragad és akkor garantált a baj.
- Az üzleti partnereink közé tartoznak, mióta Alexander átvette az egész céget, azóta az alkalmazásában állnak így hát ehhez mérten szólítom meg Mr. Barr. Nincs itt semmiféle játék.
De van, viszont nem sok esély van rá, hogy végig tudom játszani a szerepem. Főleg nem úgy ha így néz rám. Ördögi kis teremtés, és leginkább az aggaszt, hogy mintha magamat látnám. Fájó beismerni, de így legalább átérzem Alex helyzetét amikor kibújik belőlem is a kisördög...
Pontosan értem mire céloz a nappalok kihangsúlyozásával. Épp csak azt nem érti meg... nem, ez nem jó szó, ez a kölyök pontosan érti milyen veszélyek leselkedhetnek itt rá. Egyszerűen csak magasról tesz rájuk, mint mindenre ami nem érdekli vagy a szórakozása útjában áll.
Tényleg ennyire a lehetetlent próbálgatom? Tudom, hogy makacs, te Magasságos, de még mennyire! Ennek ellenére szeretném azt hinni, hogy valamilyen úton módon hatni tudnék rá. Valahogy csak el lehet érnem, hogy eltávolodjon tőlem és vissz...
Eric... Eric... a megoldás néha olyan kézenfekvő, hogy csaknem átesel rajta. Nem kell, hogy eltávolodjon. Valamiféle tévhit miatt jött a városba, valamiért úgy hiszi, hogy mi ketten majd egy ágyban kötünk ki.
Ismét rossz megfogalmazás. Ez már megtörtént, még ha nem is úgy ahogy sokan gondolnák. Ami azt illeti kellemes időtöltés volt a srác, hisz még most is az! Jó társaság, ráadásul akad benne vonzódni való bőven. Még is mindig visszafogtam magam, mert így érzem rendjén. Valami azt súgja, ha átlépnék egy bizonyos határt, a srác húzná a rövidebbet. Ostobaság? Meglehet, mivel azt sem tudom milyen az a határ, vagy hol húzódik.
Eh... gondoltam, hogy problémás lesz a helyzet, de hogy ennyire?
De hol is tartottam... ja igen. Elég ha én távolodom el. Fő az elutasítás. Udvarias, de hűvös távolságtartás, elvégre nem akarom, hogy túlzottan megsérüljön az egoja. Olyan sokszor csináltam már, szinte zsigerből jön. Csak ne vigyorogna így!
- Ha egy kicsit is hallgatnál a józan észre, belátnád, hogy rossz húzás volt idejönnöd. De egy ilyen kölyöknek hiába beszélek.
Hoppá... udvarias... nem úgy volt, hogy az leszek? Nem túl kemény, nem túl sértő... erre kell koncentrálni.*

credit
Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 27
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-07-06, 21:28

To: Eric

Nem hagyom magam, ezt eldöntöttem amikor elindultam és magamat ismerve Eric arra a szép szőke fejére is állhat, akkor sem fog tudni eltántorítani hiszen hivatalosan érkeztem, üzlet miatt de.. hogy mi van a hátterében, az már más kérdés, és apámnak sem kell tudnia mivel töltöm a szabadidőmet, mert sok mindent nem kötök az orrára. Van egy két saját vállalkozásom amit névlegesen vezetek, és egyik sem a szállodalánc tagja, hanem ezen kívül eső dolog, pont azért hogy ne lehessen kitenni onnan csak úgy. Biztonsági intézkedés, szóval zsebpénznek sem vagyok éppen híján ha mondhatom így, de valahogy nem hoz lázba. Persze a legújabb xbox modellért mindig csorog a nyálam, és a telefonom is mindig zsír új, a fülhallgatóval együtt.
- Persze, persze Mr. Krauss. Mindketten tudjuk hogy most már Alexander a tulajdonosa, és még mindig apám vezeti a szállodát, de hol látja most akár egyiket is? Magunk vagyunk... - pillantok körül, hiszen tudom hogy igazam van és látom az arcán hogy mosolyog! Próbálja visszafolytani de nem igazán megy neki, és nem is bánom. Csak elkényelmesedem a kanapén, és várakozón húzom fel az egyik szemöldököm. Ez nálam amolyan félig tudatos, félig véletlen, de neki úgy hiszem bejön hiszen kisördög tudok lenni.
Van egy sejtésem hogy min agonizál magában, de ezt nem ő dönti el, és helyettem nem dönthet.  Már csak azért sem, mert bassza a hiúságom hogy ő nem dőlt be nekem és nem vitt az ágyba olyan értelemben ahogyan szeretném. Mert vette már a vérem és heverésztünk az ágyban beszélgetve és cigizve de az más volt. Bár jó társaság a szőke, és hiányzik is a sziporkázó humorával. Érzed az iróniát? Kac-kac.
- Ha egy kicsit is hallgatnék a józan eszemre, akkor nem én lennék és otthon penészednék egy főkönyvi kimutatás felett görnyedve, és hányinger kerülgetve saját magamtól - horkanok fel, és előszedem a cigis dobozom. Nem gyújtok rá, csak könnyedén forgatom a kezemben, mint pótcselekvés.
- Hiába is. Szóval mi lenne ha megspórolnád az udvarissági köröket, és azokat hogy nem kéne itt lennem, rossz lesz nekem, és  te nem vállalod a felelősséget értem. Oké, vettem. Szóval, mi lenne ha hasznosabban töltenénk el az időnket? - vigyorgok rá, azzal a kajás, kisfiús, mégis oltári csábító mosollyal, amivel rávettem arra is hogy vegye a vérem.


My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-07-24, 15:02Magyarázatot... most!
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Egek ez a kölyök! Az érvelése már-már szemtelenül hibátlan. De a lényeget akkor sem érti. Bár, hogyan is várhatnám el, hogy értse, hisz a fejébe vett valamit amiről pontosan még én sem tudom, hogy mit. Lehet, hogy csak a sértett egoizmus beszél belőle? Ennyi lenne? Nem először történik meg velem, hogy túlbonyolítom a gondolataimat, holott a válaszok és a megoldás egyszerű, mint az 1 x 1.
Ha ez megint csak így van, akkor a srác csupán annyit akar, hogy ágyba vigyen... és ha ez megtörténik, utána szépen tovább áll, keres magának új szórakozási lehetőséget.
Érdekes... ez a gondolat valamiért most nem tetszik, sőt, csaknem dühítő, de legalább az arcomra nem ül a dolog. Tovább támaszkodom, ajkaimat elrejtve ujjaim mögött ahogy kényelmesen ülök a fotelban. Ami a feszültséget óhatatlanul is jelezhette, az az, hogy a másik kezem térdemen dobolt.
De abba is hagyom és ahogy előkeresi a cigarettáját, csak intek. Gyújtson rá nyugodtan, ott a hamuzó az asztalkán tőle balra. Sőt én magam is felállok a fotelból és az íróasztalhoz lépkedem, hogy felvegyem a saját dohányom és magam is rágyújtsak. Lassan kígyózik fel a füst ajkaim közül majd visszasétálok a fotelhez és szinte ugyanazt a pózt veszem fel, annyi különbséggel, hogy támaszkodó kezem néha mozdul, hogy beleszívhassak a cigibe.
Csendes vagyok, még az utolsó szavak után is, pedig megint csak ott az a kekeckedő kis ajánlat. Egyértelmű hát, hogy Michael számára nem volt elég az együtt töltött idő Londonban.
Összegezzük hát mit tudok... az ilyesmi mindig segít rendet teremteni a gondolataim közt márpedig most szükségem van a rendre, mert ez a kis ravaszdi folyton csak tereli a gondolataimat.
Tehát ez a csibész átverte az apját...megint... és annak engedélyével megkapta a felügyeletet az egyik szálloda felett, hogy betanuljon. Ráadásul pont itt St. Louisban. Sors fintora...lenne, de pontosan tudom, hogy ő maga rendezte így.
A kis róka azt akarja, hogy ágyba vigyem, elcsábuljak és még azt is be kell vallanom, hogy nagyon jó úton halad, hogy ez így is legyen. Csakhogy... és itt jönnek a bibik a dologban.
Ha megkapja a szexet amire vágyik -HA csupán erre vágyik- akkor vagy lelép, vagy többet akar majd. Az első végkifejlet nekem nem tetszik, a másodikba elég hamar belehalhat. Erről jut eszembe, vajon Alex mit szólna hozzá, hogy egyáltalán magamhoz engedem ezt a kölyköt? Bár... kétlem, hogy zavarná. De ha még is, nincs joga, hogy beleszóljon, nekem is el kell viselnem nem is egyet a velem egyező nemű szeretőiből.
Na szóval, nyugalom...
Kezdem megint túlbonyolítani. Pedig van egy egyszerűbb módja is mindennek.
Megpaskolom a combomat végül egy félmosollyal az arcomon ahogy elnyomom a cigarettát. Jöjjön csak ide szépen. Ha már annyira élvezni akarja a társaságom, nem fog ellentmondani úgyhogy ha végre betelepedett az ölembe, végigfuttatom tenyerem a feszes hátsóján.
- Most pedig mesélj szépen és csak óvatosan, semmi ferdítés, mert rájövök ha hazudsz... mit akarsz tőlem ravaszdi? A teljes természeted ellen való, hogy veszélyes környezetben tartózkodj, te még is itt akarsz maradni, pont ebben a városban. Egyesek itt már azért megölnének, mert közöd van hozzám. Minek vállalnál ilyen kockázatot? Hmmmm?
Egyik kezem felcsúsztatom egészen a nyakáig, végigsimítva közben egész felsőtestén, majd ujjaim kicsit megszorulnak a nyaka körül.
- Miből gondolod, hogy én nem foglak most helyben megölni?

credit
Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 27
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-07-25, 14:31

To: Eric

Túl messzire jöttem és túl sok energiám fekszik abban hogy esetlegesen megfutamodjak vagy visszaforduljak, szóval türelmesen megvárom Ericet hogy előkerüljön, és megbeszéljük a dolgokat.
Szerencsére nem is várok rá sokat, és szürke szemeim felcsillannak ahogy besétál, még mindig iszonyú szexi és nagyon tetszik a haja. Imádom ahogy a párnán szétterül, és egészen angyali küllemet varázsol neki, holott ettől olyan messze van mint a nem is tudom. Tőlem a vallás, vagy ilyesmi.
A dohányzásra végül is engedélyt kapok és rutinos mozdulatokkal gyújtok rá, aligha pusztulnék el tüdőrákban szóval olyan mindegy, és legalább eltereli egy kicsit a gondolataimat, hiszen szívem szerint már most rávetném magam és csókolnám az ajkait, de okosabbnak kell lennem és előbb randizni vinni. Mármint ő fog elvinni engem, ebben biztos vagyok. Csak rá kell vennem, és elő kell vezetnem úgy, hogy az ő döntése legyen. Bár ebben jó vagyok már, és ő sem fog nekem sokáig ellenállni, reményeim szerint legalábbis.
Lassan fújom ki a füstöt ahogy figyelem, és szinte látom hogy kattognak a fogaskerekei velem kapcsolatosan. Elnyomom a cigit és a felajánlott pozícióra csak elmosolyodom. Máris sokkal jobbab tetszik, és ledobom magam mellé a cigis dobozt és a telefont, ahogy felkelek, és odatelepedek ahol sokkal jobban érzem magam.
Kényelembe helyezem magam Erik izmos combjain, és hagyom hogy a fenekemre simítson.
A szavaira felkuncogok, hát olyannak ismer engem, mint aki hazudik? Na persze simán, és ő sem olyan öreg még hoyg kiszűrhesse az igazat ha a testbeszédem nem árul el.
- Ugyan már Eric, hát tennék én ilyesmit? - kuncogok fel ahogy felsimít a mellkasomon.
- Idejöttem hogy a gyakorlatomat töltsem a szállodában és segítsem apám bizniszét. Az mellékes hogy te is hiányoztál nekem, szóval összekötöttem a kellemest a hasznossal - mosolyodom el, és kicsit összehúzom a szemöldököm ahogy az ujjai megfeszülnek a nyakam körül, ezt nem szeretem. Feszélyez. Valószínűleg a nyakörvet se viselném el magamon még emberi alakban sem.
- A pommékat nem szokás csak úgy megölni, és mivel két alkalomnál többször ettél belőlem, amíg odahaza voltam annak számítok - utána kérdezett egy két dolognak.
- Ennyire ellenedre van hogy itt vagyok? Hogy jól akarom magam érezni ebben a városban? - kérdezem nagyra nyitott szemekkel, és előadom az ártatlan kisangyalt. Hiszen én nem ártanék senkinek sem.


My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-08-26, 00:06Magyarázatot... most!
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Rókák... az ember rögvest rávágja, hogy gyáva népség, de valamiért mindig őket sodorja utamba az élet így már mögé látok az álarcnak. Számító, ravasz kis bestiák akik mindig tudják melyik ragadozóhoz kell elég közel állni és mennyire kell megtartani a távolságot, hogy csurranjon cseppenjen nekik is a zsákmányból. Ez az ő módszerük a vadászatra, bár be kell valljam, ez a kis ravaszdi itt, aki épp az ölembe simul... egy kicsit más.
Talán Michy egy kicsit túlságosan is közel tartózkodik a veszélyhez és ebbe már nem egy meggondolatlan fajtatársa halt bele. Persze nem általam... én valahogy nem szeretek ártani nekik, előbb trancsírozom egy macskaféle koponyáját a falba, mint egy kis vöröskéét.
Vörös... hmm... meglehet azért, mert a nőideálom is az? Nos, ezen most felesleges gondolkodni. De tény, hogy élvezem ahogy combjai az enyémekhez simulnak, ahogy végigfuttatom az ujjam a ruházaton. Londonban is élveztem... ahogy megfeszült az ölemben mikor a nyakába mélyesztettem a fogaim.
Tekintetem most is, a magyarázatát hallva siklik le nyakának karcsú ívére. Nem nevezhetem nőiesnek, a legkisebb mértékben sem. De a fiatal, nyúlánk suhancok kecsessége él benne... az a fajta, aki egy elefántot is felfalhatna, még is ilyen szálkás és már-már sovány marad. A nők irigylik az ilyesmit... én imádom.
Visszaterelem szépen azúrjaimat az arcára, mert megütötte a fülem egy mondatocska amire erőteljesen összeráncolom a szemöldököm és akaratlanul is megszorul torkán a markom.
- Pomme... azt hiszed ennyi egy pomme? Még hogy nem árthatnak nekik... törvényeink szerint nem, de pontosan az értékük miatt mindig ők az első célpontok. Ha igazán ártani akarsz egy vámpírnak, árts azoknak, akik hozzá tartoznak.
De haragom viszonylag hamar elszáll, s elengedem nyakát, tenyerem feljebb csúsztatom arcélére és nagyujjammal megcirógatom állát.
- Butus kis róka... olyan szórakozást kerestél magadnak, amibe könnyen belehalhatsz. Én nem tartok véralmákat. A legifjabb vagyok ebben a városban, nincsenek enyéim, mert nem tudom őket megvédeni.
Remélem ez egyértelművé teszi a számára, hogy rossz ötlet magát annak tekinteni. Persze azt nem teszem hozzá, hogy teljesen jogos az állítása.. vagy talán követelés lenne? Gondolkodhattam volna, mielőtt ennyiszer élvezem a vérét Angliában, de őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ez a ravaszdi képes és idejön St. Louisba, a világ másik végére.
Tarkójára csúsznak ujjaim és közelebb húzom arcát az enyémhez, de gyengéd vagyok, nem erőltetek semmit.
- Ha csak szexet akarsz, megkapod. Aztán szépen hazamész. A gyakorlatod lemondását majd én elsimítom apáddal.  

credit
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Surprise - Eric & Michy


Vissza az elejére Go down
 
Surprise - Eric & Michy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: