HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:25
Méchante
tollából született
Yesterday at 18:08
Min Jae Adams
tollából született
Yesterday at 14:58
Elisabeth Leighton
tollából született
Yesterday at 13:17
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
Yesterday at 11:50
Alexander
tollából született
Yesterday at 11:36
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
Yesterday at 11:10
Alexander
tollából született
Yesterday at 10:58
Elisabeth Leighton
tollából született
Yesterday at 10:16
Amber Hill
tollából született
Yesterday at 05:50
Eric Rafael Krauss
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
1
0
Vérfarkasok
2 2
Vérhiénák 2 2
Vérleopárdok 3 3
Vérpumák 3 5
Vértigrisek 2 5
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 5 5
Emberek 2 0
Összesen 23 23
Share | 

 Surprise - Eric & Michy

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Michael Barr
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 4
Tollvonásainak száma : 2
Surprise - Eric & Michy
2018-06-10, 16:19

To: Eric

Nem kell sokat keresgélnem hogy megtaláljam a Velvetet, elég csak beírnom a keresőbe és már ki is adja a címet, én pedig beütöm a gps-be hogy navigáljon oda. Felteszem a telefonom a tappancsos tartóba ami a szélvédőmön belül figyel, hogy lássam de ne legyen útba, és már indulok is tovább. Amig eddig láttam a városból az nem rossz, szerintem élvezni fogom az itt létet, még ha Eric a frászt is kapja majd hogy itt vagyok.
Előre vigyorgok azon milyen fejet fog vágni ha bejelentem magam hogy itt vagyok. Pedig azt mondta ne jöjjek, de sosem voltam arról híres hogy szót fogadjak bárkinek is, és az egyik szállodát kell ráncba szedni úgyis, remek indok hogy idejöjjek. Persze, jöhetett volna egy kinevezett igazgató is. Apa szerint ez nekem is jó gyakorlás lesz, hiszen így vezettem fel hogy szívesen kipróbálnám magam ebben a szerepben és természetesen egy szem fiának nem mondott ellent.  
Így hát leparkolok a Velvet előtt és kiszállok. Bezárom a kocsit és elindulok befelé. Pazar épület, sok képet láttam már róla, és feliratkoztam a klub hírlevelére is. A bejáratnál az egyik biztonsági embert kérdezem meg hogy Eric itt van-e, és miután megmondtam a nevem, máris közlékenyebbé válik. Ezek szerint vártak engem? Eric számított rá hogy idejövök? Mindenesetre felkísérnek az irodájába ahol kényelembe helyezhetem magam, amíg ő előkerül. Egészen ízléses az irodája és belegondolok hogy nem sokára én is egy ilyenben ülhetek.... nem vonz. Beletúrok a hajamba ahogy hátraigazítom és várakozok de szerencsére nem kell sokáig. Az ajtó nyílik és megjelenik a szőke jelenség.
- Eric! Micsoda öröm hogy itt vagy. Remélem nem zavarok meg semmilyen programot - mosolyodom el ártatlanul, noha a szemeim már régen nem azok és ezt ő is nagyon jól tudja. Eléggé megismerkedtünk, de nem teljesen és még sok kérdésemre akarok választ kapni tőle.
- A városban van dolgom, gondoltam beugram - folytatom, és nem jövök zavarba tőle, ezt már sikerült levetkőznöm magamról.

My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Eric Rafael Krauss
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 98
Tartózkodási hely : St. Louis - Black Velvet
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 33
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-06-12, 12:08Magyarázatot... most!
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Megszokott éjszakának indult a megszokott ritmusban. Egyike azoknak az éjjeleknek, mikor van elég munkám  hozzá, hogy beletemetkezhessek és elvonja a figyelmem más, zavaró gondolatokról. De a rutin áldásos nyugalma egy pittyenéssel ért véget.
A Velvet irodájában ültem, a részvénypiacot böngészve mikor felvillant az érkezett e-mailek kis ikonja. Más esetben nem tulajdonítok neki nagy figyelmet. Több tucat e-mail érkezik a Velvet címére, rajongók hadától legtöbbször a táncosoknak vagy nekem címezve, esetleg csak hírlevelek, asztalfoglalások a VIP boxokban. De most valami azt súgta pillantsak oda és nem a Velvet címét láttam. Valaki az IHG, vagy is Alex szállodaláncának számára fenntartott privát üzleti címemre írt. Ezt már nem hagyhattam figyelmen kívül. Mostanság baj van a montanai beszállítókkal.
De nem ők kerestek. Maga az idősebb Mr. Barr írt számomra. Átugrottam a szokásos udvariassági köröket majd egyre nagyobb elképedéssel olvastam a sorokat.
Öt perc, mire felfogtam igazán mit is óhajt tőlem. Öt perc... ami után véget ért a nyugalom, de nem csak mára.
Arcomat a tenyerembe temetve támaszkodtam az asztalon, Bruce így nyitott rám, mert még a kopogására sem reagáltam.
- Gond van.
Nem, Bruce nem kérdez. Ő egyike azoknak aki csak rám néz és tudja mi a helyzet. Felemelem fejem és egy kicsit még töprengek a sokat megélt arcot fürkészve.
- Több vér folyt Verdunnál...
A verduni csata, a legvéresebb melyben részt vettem. Ismeri már ezt a mondatot. Olyankor használom, mikor a probléma nem megoldhatatlan és ez neki elég.
- Társaságot kapunk, fogadjátok VIP vendégként.
Az est többi részében pedig igyekszem arra koncentrálni ami kézenfekvőbb, így mikor Michael megérkezik, épp a színpadon vagyok. Két, legfeljebb három felkonferálást csinálok egy éjjel, főleg ha akad valami rövid speciális műsora a táncosoknak. Ez nem egy sztriptízbár, nem egy színház. De egy pezsgő és változatos disco. Bruce a fülesen át értesít az érkezéséről és amilyen ritkán engedi ki a humorát, hát most meglepetésemre megtette. "A róka a tyúkólban van"
"Fa poén Bruce... fa poén."
De csak beleröhög a fülhallgatóba. További jó szórakozást kívánok a kuncsaftoknak és az emelet felé veszem az irányt. Mi az ördög ütött belém? Lépésről lépésre érzem, hogy egyre idegesebb vagyok. Ettől pedig csodálkozni támad kedvem, míg már dühös nem leszek magamra. Megrázom a fejem az ajtó előtt és benyitok.
Az a vigyor! Az a csibész tekintet!
Te jó ég, jó néhány hónapja már, hogy láttam, de semmit nem változott ezt már most tudom. Viszont ez azt jelenti, hogy már megint átverte az apját.
Tekintetem számon kérő ahogy lassú léptekkel beljebb haladok. A mai nap a fehér színé, így fehér térdig érő csizmát, betűrt fehér nadrágot és éppen olyan színű hosszú ujjút viselek. Az ezüsttel hímzett mellényt szándékosan vettem le és nyomtam Bruce kezébe odakint.
Elhaladok mellette és telefonomat előkerítve előhívom apja e-mailét a képernyőre majd a kezébe nyomom a készüléket.
- Mr Barr... ha jól emlékszem beszéltünk már annak veszélyeiről, hogy St. Louisba jöjjön.
Szánt szándékkal magázom. Minden hivatalos találkozón ahol az apja is jelen volt, magáztuk egymást. Amiről az apja nem tudott, hogy az üzleten kívül is töltöttem időt a fiúval és khmmm... odáig még nem fajult a dolog, de tudom Michael milyen. Csak azt nem hittem, hogy ennyire elvetemült. Mérgesnek kéne lennem rá... megmondtam, hogy ne jöjjön ide. Valahogy még is alig tudom visszatartani magam attól, hogy elvigyorodjak.

credit

_________________
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns.
Vissza az elejére Go down
avatar
Michael Barr
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 4
Tollvonásainak száma : 2
Re: Surprise - Eric & Michy
2018-06-13, 18:36

To: Eric

Nem tagadom, kíváncsian sétálok fel, és az egyik őr a VIP szekció felé vezet elég határozottan ahhoz hogy ne kezdjek el nézelődni de majd később bepótolom. Határozottan nem rossz a hely, és zsebre tett kezekkel sétálok a vezetőm után hogy kényelembe helyezzem magam és megvárjam Ericet.
Nem tagadom, nem kellett volna idejönnöm de sikerült kibuliznom hogy hivatalosan is idejöhessek, és itt az egyik kisebb szállodát vezessem. Kell a szakmai tapasztalat, bár azért nem tudom, apám is egy fura alak hogy bedobott ide, és engedett a kis ördögnek hogy én erre alkalmas vagyok. Őszintén azt hittem hogy el fogja utasítani, és gyanítom már Ericnek is szólt hogy jövök, máskülönben nem vártak volna és most nem kísérnének fel az egyik kényelmes helységbe.
- Köszönöm - biccentek a kísérőmnek amikor magamra hagy, és amíg meg nem érkezik a szőke vámpír, addig a telefonommal játszom. Válaszolok az üzeneteimre, és megnézem az emailjeimet. Szerencsére nem kell sokat foglalkoznom ezzel, mert megjelenik, de mintha kicsit nem örülne nekem, és idegenszerű lenne. Mr. Barr? Na majd adok én neked olyan Mr. Barr-t....
- Mr. Krauss. Nem tudtam hogy megint ezt a játékot játsza, de nem bánom, hajlandó vagyok belemenni - ami szerintem végtelenül rendes tőlem, mert legszívesebben ráugranék és megcsókolnám, de vissza fogom magam. Kényelmesen hátradőlök.
- Igen tudom hogy az apám írt Önnek, de biztosíthatom hogy az itt létem nem hazugság. Ténylegesen vezetni fogok egy szállodát a nappali órákban... - mosolyodom el, hiszen az nem volt kikötés hogy hol fogom tölteni az estéimet és a szabad napjaimat. Visszaadom neki a készülékét, hiszen nekem van sajátom, és nem igazán érdekel mit ír apám.
- Megmondtad. Mégis itt vagyok - engedem el a hivatalos hangnemet, mert szerintem nem kell, és nem szeretem ezt a hivataloskodást, és inkább kaján kis mosolyt villantok, amit tudom hogy szeret rajtam látni.

My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Eric Rafael Krauss
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 98
Tartózkodási hely : St. Louis - Black Velvet
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 33
Re: Surprise - Eric & Michy
Yesterday at 05:50Magyarázatot... most!
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Ahogy visszakapom a telefonom, a kanapéval szemben foglalok helyet egy kényelmes fotelben. Lábaimat átvetem egymáson és hanyagul a karfára támaszkodok, arcomat félig kezemben pihentetve. Sokkal egyszerűbb így visszatartanom ujjaim mögött a mosolyt ami már majdnem arcomra kanyarodott. De, bármennyire is vonz a makacs, ördögi tekintet, most komolynak kell maradnom. Ha nem úgy teszek, ez a kölyök tényleg itt ragad és akkor garantált a baj.
- Az üzleti partnereink közé tartoznak, mióta Alexander átvette az egész céget, azóta az alkalmazásában állnak így hát ehhez mérten szólítom meg Mr. Barr. Nincs itt semmiféle játék.
De van, viszont nem sok esély van rá, hogy végig tudom játszani a szerepem. Főleg nem úgy ha így néz rám. Ördögi kis teremtés, és leginkább az aggaszt, hogy mintha magamat látnám. Fájó beismerni, de így legalább átérzem Alex helyzetét amikor kibújik belőlem is a kisördög...
Pontosan értem mire céloz a nappalok kihangsúlyozásával. Épp csak azt nem érti meg... nem, ez nem jó szó, ez a kölyök pontosan érti milyen veszélyek leselkedhetnek itt rá. Egyszerűen csak magasról tesz rájuk, mint mindenre ami nem érdekli vagy a szórakozása útjában áll.
Tényleg ennyire a lehetetlent próbálgatom? Tudom, hogy makacs, te Magasságos, de még mennyire! Ennek ellenére szeretném azt hinni, hogy valamilyen úton módon hatni tudnék rá. Valahogy csak el lehet érnem, hogy eltávolodjon tőlem és vissz...
Eric... Eric... a megoldás néha olyan kézenfekvő, hogy csaknem átesel rajta. Nem kell, hogy eltávolodjon. Valamiféle tévhit miatt jött a városba, valamiért úgy hiszi, hogy mi ketten majd egy ágyban kötünk ki.
Ismét rossz megfogalmazás. Ez már megtörtént, még ha nem is úgy ahogy sokan gondolnák. Ami azt illeti kellemes időtöltés volt a srác, hisz még most is az! Jó társaság, ráadásul akad benne vonzódni való bőven. Még is mindig visszafogtam magam, mert így érzem rendjén. Valami azt súgja, ha átlépnék egy bizonyos határt, a srác húzná a rövidebbet. Ostobaság? Meglehet, mivel azt sem tudom milyen az a határ, vagy hol húzódik.
Eh... gondoltam, hogy problémás lesz a helyzet, de hogy ennyire?
De hol is tartottam... ja igen. Elég ha én távolodom el. Fő az elutasítás. Udvarias, de hűvös távolságtartás, elvégre nem akarom, hogy túlzottan megsérüljön az egoja. Olyan sokszor csináltam már, szinte zsigerből jön. Csak ne vigyorogna így!
- Ha egy kicsit is hallgatnál a józan észre, belátnád, hogy rossz húzás volt idejönnöd. De egy ilyen kölyöknek hiába beszélek.
Hoppá... udvarias... nem úgy volt, hogy az leszek? Nem túl kemény, nem túl sértő... erre kell koncentrálni.*

credit

_________________
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Surprise - Eric & Michy


Vissza az elejére Go down
 
Surprise - Eric & Michy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Black Velvet-
Ugrás: