HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 18:43
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Szólítalak, jöjj hát!

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 39
Re: Szólítalak, jöjj hát!
Hétf. 3 Dec. - 16:48


Elmosolyodom, mert rám hagyja, ha azt mondom, hogy nem ugyanaz a kettő, még ha bizonytalanul is. Nagyon kegyes az én vámpírom, kényszert érzek, hogy még inkább hozzábújjak és megöleljem. Talán nem én vagyok élete szerelme, de hajlandó vagyok azzal a kevéssel is megelégedni, amit nyújt számomra, mert jelenleg ez jelenti nekem a világot. Illetve már évek óta ez jelenti számomra a világot.
- Fiatalság, bolondság! – vigyorgok rá teli pofával, de akkor is lemásznék hozzá, ha tudnám, hogy milyen jövő vár rám. Akkor a kíváncsiságom hajtott, most már a tudatos döntésem lenne, hogy megtegyem kérdés nélkül. Nem érdekel, hogy milyen lett volna az életem, ha akkor jól viselkedem. Nem érdekelnek a mi lett volna ha dolgok. A lényeg, hogy ilyen sok év után már itt van, és újra szakít rám némi időt az elfoglaltságai mellett. Már rég kinőttem a pomme-k világából, legalábbis, amit másoktól halottam erről. Alex mindig a fiatalokat használja pomme-nak a harcosokat sosem. Időnként megfordul a fejemben, hogy vajon Axelle mikor fog engem lecserélni, egy másikra? Mikor fog mást választani táplálékul helyettem? És, hogy vajon én ezt hogyan fogom viselni? De nincsenek válaszaim. Sosincsenek.
- Nagy családot, akik téged szolgálnak! – teszem hozzá suttogva, mert csak az számít, hogy biztonságban legyen. Hogy ne kerüljön megint börtönbe, hogy élvezhesse az életét, és mindent meg fogok tenni, hogy a fiatalokat kiképezzem, ahogy annak idején engem is. Csak el kell már foglalnom azt a fránya Regina pozíciót, de Lucas még mindig vonakodik, és vacilál, pedig mi sem leszünk már fiatalok.
- De csak most az egyszer kapsz ilyen engedélyt! – viccelődök vele tovább. Szeretem, hogy ilyen, hogy lehet vele, hogy nem harapja le a fejem mikor ilyeneket mondok, hogy érti a vicceimet. Ez nem jelenti, hogy ha mások itt lennének, akkor is megtenném, de amikor csak kettesben vagyunk, akkor lehet.
- Megfontolandó ajánlat! – Mindig is szerettem volna látni Egyiptomot, aztán egy huncut gondolat üti fel a fejét az elmém mélyén.
- Gondold csak el, ott a piramisok mélyén, lehet, hogy még több vámpírra bukkanhatok, ha lemászok. – Szinte vigyorog a szemem, ahogy ránézek, de persze csak vicc, egy másik vámpírt sem szeretnék találni. Nekem elegendő ő, amíg vele lehetek, addig egy másik vámpír sem érdekel.  
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Szólítalak, jöjj hát!
Vas. 13 Jan. - 22:06


Storm & Axelle


-Pff az biztos, túl sok kalandregényt olvastál! - Forgatom a szemem nevetve, mert nem tudom mit remélt, de hogy nem állt az ösztönös hívásomnak jelentette nekem a túlélést. Mindent megteszek épp ezért azért, hogy viszonozhassam a hűségét és a kitartását, azt hogy mindent otthagyott miattam és a saját biztonsága miatt is persze. Mert én veszélyt jelentettem rá. Olyan jó hogy már nem! Vagy legalább is minimálist, ha azt vesszük a Rex lehet mérges lesz picikét.
-Kettőnket. Meg talán kicsit a Rexet is, na! - Kacsintok rá, majd vigyorgok, egyelőre örülök ha magam felett uralkodom, azokkal lehetek akiket akarok, egy falka oroszlán lehet jelenleg kihívás lenne. Lehet elég pár hét, de lehet kell pár hónap is. Lehet évek, fogalmam sincs, de nem tagadom meg magamtól az időt, a kikapcsolódást, mert túl sokat vettek el tőlem. Inkább ölelem Stormot és puhán végigcsókolok a nyakán. A végét csak elnevetem, hogy csak egyszeri alkalom ez az engedély, no fene!
-Így állunk? Hmm? Pedig az udvarlásom töretlen! - Vigyorgok rá, míg él udvarolni fogok neki. Egyenlőre úgy sejtem, akkor is ha megöregszik. HA megöregszik, kevesen élik meg az öregkort az alakváltók közül tudtommal bár lehet ebben fejlődött a világ.
-Hát fontold meg! Ahova akarod oda megyünk. - Erősítem meg benne, hogy tényleg igazodom, bízom az ízlésében és még inkább az érdekel, boldog legyen. Apróság, minden csak apróság amellett amit értem tett, amit jelenleg is tesz értem. Aztán csak felháborodottan dohhanok egyet, hogy miket nem hallok!
-Nem adlak senkinek, már jól vagyok, leverem az összes többit! - Nézek rá méltatlankodva, majd röhögni kezdek. -Te múmia-vámpír gyűjtő! - Nevetek bele a vállába, ilyen lökött nőm legyen! Meg is csókolom ha félig nevetve is, akarom érezni ajka selymességét, birtoklón, hogy nem adom senki másnak. Maximum a Rexnek.... Lucas sokkal jön nekem ha még nem is tudja!
Vissza az elejére Go down
 
Szólítalak, jöjj hát!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Bloody Bite-
Ugrás: