HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Storm Lawre
2018-06-08, 21:01Storm Lawre
Időnként kell egy vihar, hogy kitisztuljon a levegő!


név: Storm Lawre
kor: 27
csoport: Véroroszlán
átváltoztatás ideje: Született
vérvonal:
rang:  Zingel
play by: Amber Heard
KépességKépes a gyógyításra.
MegjelenésNem igazán magas, alig százhatvan centiméter, ezt elérte már tinédzser korában és nem is nagyon nőtt azóta. Viszont elég izmos, bár a nőies idomait sikerült megőriznie, a túlgyúrt nőket mindig is taszítónak találta. Hosszú szőke haját rengeteg formában szokta viselni, hol kiengedve, hol simán lófarokba, vagy éppen egy bonyolult fonatban, leginkább a kedvétől függ, meg attól, hogy milyen esemény van éppen. Szereti az elegáns ruhákat, nem az estélyiket, hanem azokat a ruhákat, amiket akár üzletasszonyok is viselhetnek, de mégsem unalmas kosztüm. A munkában a köpenye alatt is mindig ilyen van, és természetesen magassarkú, ami eleinte elég nehéz volt, mert fájt tőle a lába, de mostanra már az lenne a furcsa, ha laposat kellene viselnie. Farmert vagy pólót csak akkor húz, ha vadászatra készülnek, vagy ha telihold van. Egy nő öltözzön nőiesen, ha már egyszer megteheti. Ékszert nem igazán hord, azok zavarják a munkában.

JellemMint a legtöbb oroszlán ő is heves vérmérsékletű, érdekes módon a betegeivel viszont képes higgadtan viselkedni, mintha nem is lenne a természete ellen való. Olyankor úgy érzi, hogy neki kell nyugodtnak maradnia, a beteg és a hozzátartozók bőven ráérnek pánikolni. Azonban minden más területen általában olyan heves, hogy illik hozzá a neve. Amikor egy-egy vita közepén például nagyon hallgatag, arra tökéletesen illik a vihar előtti csend kifejezés. A helyi Rex példul azok közé tartozik, aki képes kihozni belőle a teljes állati valóját, ugyanakkor már nem csupán azért játszik vele, mert ez a kötelessége. Valahol piszkálja is a fantáziáját, és mélyen legbelül szereti ezeket a „viharokat”.

Elötörténet Általában a szüleim nem engedték, hogy a palota közelébe menjek, mert még túl fiatal vagyok, pedig már tizenhét voltam akkor. De természetesen mi lehetne hívogatóbb egy szófogadatlan tinédzser számára, mint a tiltott dolgok. Ezért is történhetett, hogy akkor is ott ólálkodtam, amikor megéreztem a hívását. Valami hasonlót éreztem már akkor is, amikor a másik hívott, de az valahogy nem volt ennyire csábító, nem volt ennyire sürgető, legalábbis nekem. De voltak néhányan a falkából, akik ilyenkor elindultak a palotába. De rám, amúgy rám parancsolt a Rex is, hogy tilos, persze sosem magyarázták meg. Viszont a kíváncsiság nagyúr, én pedig eléggé az voltam akkoriban meg pláne. Hát így esett, hogy csak egy ablakon akartam besettenkedni, amikor elvonta a figyelmem a különös erő, és elkezdem kutatni, és egy szellőzőre bukkantam. Nem volt valami nagy a lyuk, de én sem vagyok valami nagy, úgyhogy miután sikerült leügyeskednem onnan, bepréseltem magam, és követve a húzó erőt, végigmásztam a bonyolult rendszeren. Egyszer majdnem beleestem egy lyukba, rohadt sötét van az ilyen helyeken, mondjuk nem is azért találták ki őket, hogy kússzon bennük bárki is. Aztán végre lett némi világosság, annak ellenére, hogy valahol a föld alatt kellett lennem, mert folyamatosan lejtett a szellőző, ezt éreztem. Néhány gyertya fénye táncolt a szellőző oldalán, a míves lezáró rácsnak köszönhetően, különös árnyékokat vetett rá. Kikukucskáltam a rács lyukain keresztül, és egyetlen koporsó volt benne, aminek a fedele fel volt nyitva, abban pedig egy múmia feküdt. Nem hazudok, esküszöm múmiának tűnt, legalábbis akkor. Múmiát eddig meg csak a tv-ben láttam, úgyhogy jó viccnek tűnt, hogy közelebbről is megnézzem. Elég sokat szöszmötöltem a ráccsal, mire sikerült zajtalanul leemelnem, egy kicsit már be volt rozsdállva, helyem meg nem sok, úgyhogy fejjel előre érkeztem ki, mondjuk ezt a mutatványt nem tudtam volna hangtalanul megcsinálni, ha anno a szellőzőket nem a falak aljára rakták volna, hanem a tetejére, mert akkor tuti, hogy kizuhanok.
Ablaktalan volt egyébként a szoba, mondjuk hallottam, hogy a múmiákat úgy kell tárolni, hogy ne kapjanak túl sok levegőt, meg párát, mert akkor rothadnak vagy mi.
Közelebb lépkedtem a koporsóhoz, és csak egy picit akartam hozzányúlni, hogy érezzem milyen lehet a bőre, hogy olyan-e, mint amilyennek kinéz, mint a papír.
Aztán meg felsikítottam, és szégyen ide, szégyen oda, még be is pisiltem, bár innen nézve, ez lehetett volna a legkisebb gondom, mert örülhetek, hogy túléltem a dolgot. Ugyanis a múmiám megmozdult, és olyan erősen szorított magához, hogy esélyem nem volt megmozdulni, de már rajta is volt a nyakamon, és megharapott, amikor is rám tört az orgazmus, de olyan erővel, hogy sikítani sem tudtam, csak éreztem, hogy olyan sokáig ivott, hogy az erő már kezdett elszállni belőlem teljesen, a vérveszteség és a folyamatos orgazmus hatására, amikor végre abbahagyta.  
A lábaim már képtelenek voltak megtartani a súlyomat, de lehet, hogy ez már előbb bekövetkezett, de csak arra tudtam gondolni, hogy nem akarom, hogy elengedjen. Aztán kicsit váltott a fogáson, és rám nézett. Először csak homályosan láttam az arcát, fel sem fogtam, hogy mi történt, csak azt akartam, hogy maradjon minden így örökre.
Ez volt nála az első éjszakám, de aztán sokszor meglátogattam még őt, és én szállítottam a leveleket, amiket írt, és a válaszokat. Persze beszélgettünk is, és beavatott a terveibe, meg a levél másik oldalán lévő személy is, és elhatároztam, hogy mindenképp segíteni fogok. De ez közel sem volt veszélytelen, hiszen a legnagyobb titokban kellett tartani az egészet, viszont évekig sikerült leplezni a dolgot. Míg végül ezzel fogadott:
- Vidd ezt a levelet! Ez az utolsó, ő tudni fogja, hogy mit kell tenni. Nem jöhetsz ide vissza! És a családodhoz sem, mert már mindent tud! Most pedig fuss, ahogy csak bírsz, majd ő vigyáz rád! – Nem kérdeztem semmit, tettem, amit mondott, mert akkor és azóta is, maradéktalanul megbízom benne, és hozzá vagyok hűséges.
Elvittem neki az utolsó levelet, még a következő éjjel elhagytuk a kontinenst, és máshova költöztünk. Új nevet kaptam, és az övéivel éltem együtt, de mégsem az én fajom, annyira nem éreztem magam jól, viszont tovább tudtam fejleszteni a harci tudásom, és mindenem meg volt. Ugyanakkor annyira hiányzott hátrahagyott Uram, hogy néha azt hittem bele fogok pusztulni a sóvárgásba, és aggodalomba, hogy mi lehet vele.
Néhány hónappal később kiderült, hogy képes vagyok meggyógyítani másokat az erőmmel. Az egész egy véletlen folytán történt, amikor is edzés közben túlságosan elragadtattam magam, és túlságosan megsérült az edzőpartnerem.
De akire rám bíztak a gyógyítás után csak rám nézett, viszont a szemeiben nem volt harag, inkább mintha a fogaskerekeket láttam volna járni a fejében, csak ennyit mondott.
- Jelentkezz az orvosira! – Nem értettem, hogy miért kell, de az volt az utasítás, hogy kövessem, amit mond, így tettem a dolgom.

Fél éve érkeztem a városba, és előbb jelentkeztem a helyi likantróp kórházba orvosnak, minthogy a falkának bemutatkoztam volna. Jó nem volt sok eltérés a kettő között, csupán néhány óra, de akkor is. Hiszen orvosból sosem elég, és ha már a kórházi dolgozók mögöttem állnak, akkor a helyi Rex sem ágálhat a befogadásom ellen. Akitől egyébként első ránézésre kitört a frász, de csak egy kicsit, hiszen feladattal érkeztem ide is. És el fogom érni a célomat, bármi áron, hiszen ez az én dolgom. És megteszek bármit, amit Ő parancsol nekem.
Úgy érkeztem, ahogy a vihar szokott. Gyorsan és nagy erővel csaptam le, és törtem előre a ranglétrán. De a következő posztot más módszerekkel kell bevennem, viszont lehet, hogy nem lesz elég időm, mire Ő megérkezik. De mindent el fogok követni, hogy a Rex engem válasszon a Reginának, és a falka kövesse a parancsaimat.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Nastya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Tartózkodási hely : Guilty Pleasures, Circus
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 30
Re: Storm Lawre
2018-06-09, 19:53Elfogadva!


Drága Storm,

Mindig kedveltem az erős és céltudatos nőket, mesterként pedig az olyan alakváltókat, akik jól teljesítenek parancsot (bár talán ez igaz mindenféle egyéb fajra is). Kötődésed mint látom erős a mestered felé, melyből ő még távolról is szép kis hasznot húzott. Nem tudom St. Louis Rexe átlát-e majd a szitán, hogy miféle babérokra kívánsz törni, de érdeklődve várom, hogy mi célod van a helyi falkával. Vagy mondjam inkább úgy, hogy a te falkáddal? Köszöntelek közöttünk!

MT,

Nastya


Vissza az elejére Go down
 
Storm Lawre
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: