HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 16
Tristan
2018-06-07, 20:47Tristan
Ha mindenhol van egy embered te dönthetsz a világ sorsáról...


név: Tristan
kor: ~2500
csoport:Elit vámpír
átváltoztatás ideje:36 évesen
vérvonal: Tristan
rang: Sourdre de Sang
play by:Luke Evans
KépességElméd egy nyitott könyv, s nálam a toll mivel újraírhatom. Egyszer, kétszer? Nem. Ahányszor csak akarom.
Megjelenés Az évek során sokan sokfélét híreszteltek arról hogyan is nézek ki, voltam már meggyötört vénember, s életteli ifjú is. Minden attól függ mit hagyok benned. Túléled-e a találkozás megrázkódtatását? Esetleg a sokk kitörli az ilyen alantas érdektelen dolgokat mint a kinézet? Igazság szerint a tanácsot nem számítva csak pár vénség valamint a szerencséseknek van fogalmuk igazi valómról. De, legyen, legtöbbször egy átlagos, felejthető arcot hagyok a kusza elmékben, melyet vállig érő haj keretez. A magasságom is átlagosnak saccolnád, olyan 180 felett egy kicsivel. És a megjelenés? Ruhák? Szeretem a tökéletes kézműves munkát, elegáns de visszafogott stílusban. A szín persze fekete-fehér, hangulattól függően néha vörös-fekete is lehet. Milyen fantáziadús.. igaz? De, tedd fel a kérdést. Minek törjem magam a szolgák kedvéért?

JellemAzt hiszem az egyetlen előnyöm az, hogy nem hajhászom a hírnevet. Ezért is élhetek még mindig. Élhetek az árnyékban, miközben a kezeim elérnek szinte bárhova. Én vagyok az arcnélküli, a hatalom, a pók a szálak végén. Ha akarom lázadást szítok, miközben az embereim elfojtják azt. Ne keress értelmet a tetteimben, elég, hogy nekem van értelme, mert én nem egy csoportban gondolkozom, egy városban, megyében.. ezek számomra mind jelentéktelenek. De az összkép, az a fontos.
A gyengeség minden formáját megvetem. legyen az emberi, vagy természetfeletti, a képmutatást ki nem állhatom, s a saját módszereimmel büntetem. Ki kell.. purgálnom a gyengeség minden formáját a világból, s főleg a természetfeletti lények érettek meg a ritkításra. Elpuhult csőcselék.. ideje egy újabb Infernónak..

ElötörténetUjjaim közt megreped a vérrel festett maszk. Az átkozottak, elszámoltam volna? De, nem, nem jöhettek rá semmire, mégis érzem, ahogy kihunynak a fények az udvarban. Gyalogok, katonák, emberek és vérállatok vére szennyezi a kolostor ódon falait. Kedvtelésből ölnek, az enyéim világos parancsot kaptak, csak semmi provokáció. Mégis sorra hullanak, a szálak meglazulnak, a  kapcsolatok megszűnnek. Miért?

Csak maroknyi jelentéktelen élte túl az érkezést, a központi terem ajtaja a parancsomra kinyílik, s végre megérkeznek az ellenséges erők forrásai.

-Üdvözlöm A tanács végrehajtóit, a Harlequinn-t szerény hajlékomban. Engedjék meg, hogy megtudjam e vörös maszk okát...

-Aryus nagyúr-
lepi el a termet a gúny, a gyengébbek eszméletlenül hullnak porba, csak a véreim hárman maradtak állva,s tűrik el a lehengerlő erőt ami a maszkosból árad-Az Áruló fia, a Dicső Róma ura. Nyugtalanító pletykák kaptak szárnyra a ténykedéseiddel kapcsolatban.-A lény alig követhető sebességgelragad meg egy földön fekvő nőt, majd fél kézzel a magasba emeli-Nade, micsoda fogadtatás ez? Házadban magamat kell kiszolgálnom?

-Nincs szükségem ezekre a rangokra, Rómát elhagytam, a vándor életet választottam enyéimmel.-A test, első teremtett fiamé megfeszül, ahogy szeretett nőjének teste elemelkedik a padlóról. Elcsitítom az elméjét, s eltörlöm az ellenállását, legkevesebb szükségem sincs most belső harcokat vívni.-Ha még tudna mozogni önként ajánlaná magát, s a vérét. Megtudhatnám mivel vádol a tanács, miért kellett véreimnek hullania?

Most a másik alak lép elő, nyugalomra intve fivérét, aki erre undorító vigyorral az arcán egy pillanat alatt tépi ki Ariel torkát. A vér illata forrón tölti be a termet, véreimben felforr a düh, de több eszük van annál, hogy most cselekedjenek. Engem figyelnek, de én csak félrebillentett fejjel szemlélem az előlépőt.

-Példa nélküli a tetted Aryus. Túlélted az áruló halálát, elhagytad az udvart, a saját erődből Róma élére áltál, s most visszadobsz mindent? Effölött még talán szemet is hunynánk, sokak elméje megborult már azok közül kik túlélték mesterük bukását, de most nem emiatt vagyunk itt. Te is tudod, hogy nem bújtathatod tovább a nekromantát. Saját teremtetted volt az árulód, mindent bevallot a tanács előtt.

Mélyen a föld alatt, az alsó kamrák egyikében fel-.fellobbanó fáklyák fényénél vigyor jelenik meg arcomon. Egyetlen tanúm rá Anastasya aki a sarokban összekuporodva tövig rágott körmökkel mantrázza, hogy most meghalunk, túlléptem a határt, de még mindig figyelmen kívül hagyom, ugyanis odafent zajlik a csata, nem idelenn..

Keserű vigyor az arcomon, amit hasonló tónussal követ egy kacaj, nevetés, mely betölti a teret, de nem kel birokra a maszkosokból áradó erővel. Elhagyom a székem, felállok, s a józanabbik Harlequinn felé teszek pár lépést.

-Azért hát a vörös maszk, hogy hátha túlélem szolgám pusztulását? Elkéstetek, mikor az ereje nőni kezdett.. Használtam, igen. Emberek ellen, vámpírok ellen, a hatalma túllépett minden határt. Ráébredtem Anyánk nem véletlen üldözte a fajtáját. A saját kezemmel öltem meg..-nézek a feltartott kezeimre mintha még mindig látnám rajtuk a vért. Ariel hirtelen halála is pont kapóra jött, a test gazdája ugyanis tiszta szívből szerette, még pár rózsaszín könnycsepp is végigördült arcán-A hatalma már engem is fenyegetett. Megbabonázni egy vámpírt? Mintha egyszerű halandó lenne? Végeztem vele, és odalett minden.. A hatalmam, a városom.. és most.. az embereim...

-Ez meglepő.-lép előre a véres szájú, Ariel testét elengedve- A hatalmas Aryus nagyúr, az udvari kígyó, a tanács kínzókamráinak réme megcsonkította saját magát? Alig hiszem el, hogy volt bátorságod megtenni. De igaz.-néz a másikra és egy biccentéssel nyugtázza a hírt.

-Így már érthető, elhagytad Rómát, mert nem tudtad volna megtartani. Micsoda szerencsétlenség. Így feleslegesen hoztuk ezt.-a köpenye alól előbukkanó ébenfekete maszkon játékosan csillan meg a fény, egy lemondó sóhaj kíséretében a maszk a földön landol, a lábaim előtt. Meredten bámulom, s még több félelmet és kétségbeesést engedek a felszínre-Azt mondod a vándorlást választod? De még mielőtt döntenél át kell adnom egy üzenetet. Túlélted a szolgád halálát, tudnod kell, a Sárkány visszavár.

-Ilyen állapotban nem élném túl az udvart.-villantok lemondó, keserű vigyort a maszkra-Elmegyek, fel északra, add át neki, hogy ha a vérvonalam fennmarad, nem kell sokáig várnia. Hamarosan küldök hozzá valakit.

-Kellemes haláltusát. Aryus nagyúr..

A fenti teremben még a távozásuk után is soká vertek viszhangot az utolsó gúnyoros szavak. Elengedtem tristan elméjét, így végre eluralkodhatott rajta a gyász, a belőle áradó gyengeség undorral tölt el, hát elzárom magam tőle.

-De miért, miért kellett ezt tenned? Hát ennyire nem számítunk neked?

-Shh.. kislány, ha nem érted inkább maradj csöndben. Még csak most ébredt fel bennem ez az új erő és lám, bevették, minden egyes cseppjét. Így nyugtom lehet, legalább pár évszázadig.

-De.. hogyan?

-Drága ikeröcsém teste és elméje. Ő volt ott a teremben, ami történt, vele történt, én csak az erőt adtam, és az emlékeket. Nem lát rajtunk kívül senki az elmék olyan mélységeibe, hogy észrevegye a csalást. Íg a sosemvolt nekromanta miatt lenéznek, elítélnek, így végre letesztelhetem mit is bírok.

-És most?


-Most megnézzük, hogy a múltkori kis baleset meddig is vezeti a balga keresztimádó barmok hadjáratát.. De előbb, Tristan és a többiek, mind aki lélegzik megkapja a jutalmát.

-Ne, kérlek ne öldd meg őket..


-Igaz is, neked sem ártana egy új név. Új név az új kezdethez. Így még Tristan is a hasznomra lehet, még egyszer, utoljára. Mire másra is lenne még jó egy ikertestvér...?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 144
Tollvonásainak száma : 102
Re: Tristan
2018-06-08, 22:03Elfogadva!


Tristan

Cseppet sem kedves Tristan... vagy hívhatlak Aryusnak? Beteg, számító egy fazon vagy, ez imponáló. A kis elméd már már annyira tébolyult, hogy kezdem én magam is felfedezni a rendszert. A dilis bohócokkal újat húzni és túlélni... kész őstehetség vagy, ha úgy adódna nem szívesen lennék azon az oldalon amivel szembe Te vagy. Mondanám, hogy fussunk össze... de ami azt illeti... még a szörnyek is félnek néha... arra várhatsz hogy kimondjam... de ja... adsz okot aggodalomra...

Elfogadva! Lepecsételve!

Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Tristan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Vámpírok és Halandó szolgáik-
Ugrás: