HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:53
Storm Lawre
tollából született
Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Nyx & Xavi - Dance with me!

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Nyx & Xavi - Dance with me!
Csüt. 7 Jún. - 18:07
Nyx ©
Amit könnyű eltanulni még egy videóból is, az a sminkelés. Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy mostantól állandó jelleggel használni akarom. Viszont valami újat akartam kipróbálni, de túlzásba se akartam esni, így csak egy egyszerű szemceruzás megoldás mellett maradtam. Annyit akartam elérni, hogy kicsit kiemelhessem a szemeim. Sose csináltam még ilyet, és még a lehető legóvatosabb mozdulatokkal is sikerült egyszer szemen szúrnom magam. Nem volt kellemes. Még jó, hogy Xyl ebből semmit sem látott, mert tuti kiröhögött volna. Szóval miután könnyeztem egy sort befejeztem a kiemelést, majd belebújtam a kiválasztott gönceimbe. Bulizni indultam miért ne alapon, és nem mellesleg egyedül. Xylt most nem viszem magammal, és ha megtudja, lehet, hogy nyafogni fog, hogy most bezzeg nem vittem magammal. Úgy is talál magának elfoglaltságot nélkülem is. Ha szó nélkül elmegy bárhová, akkor én is megtehetem ezt. Hagytam üzenetet Alexnek, hogy legalább ő tudja merre járok, bár nem hiszem, hogy ne tudná meg valahogy, ha nem is szólnék róla. A Velvetet néztem ki, ahol nem lehet gond a jelenlétemmel. Tudunk borsot törni Alex orra alá, de ma nincsenek ilyesfajta terveim.
Amint végeztem a mobilomat és a pénztárcámat zsebre vágtam, majd elhagytam az épületet. A klubig nem tartott sokáig eljutni, és a bejutás sem tartott órákig, szóval hamar belevethettem magam az éjszakába. Odabent hangosan bömbölt a zene, a dübörgés pedig átjárta a testem. A pultnál kértem egy italt, amit elfogyasztottam alapozásként. Végül eltűntem a tömegben a táncparketten. Eleinte csak egyedül táncoltam, de nem kellett sok idő ahhoz, hogy megtaláljanak. Nőkkel és férfiakkal egyaránt táncoltam. Holnap nincs suli, szóval nyugodtan tarthatok egy ereszd el a hajam estét.
Amikor visszatérek a pulthoz felcsusszanok egy éppen megüresedett helyre.
– Egy vodkanarancsot – adom le a rendelésem, és igazából az sem érdekel, ha ez csajos italnak számít. Hosszú még az este és nem akarok rögtön bekeményíteni, de a kellemes hangulat fenntartására tökéletes.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 9 Jún. - 10:11

Miénk az éj!


Megint egy helyettesítős este, vagyis inkább nevezzük beugrósnak. Lora megint nem talált bébiszittert időben, vagy csak ezt mondja, nem tudom, de mindegy is. Más dolgom úgysem nagyon volt, úgyhogy be is jöttem helyette arra a két órácskára, amire megkért. Elég sokan vannak ma esete, de valahogy a munkakedvem elveszett útközben, így amikor Lora megérkezik, én azonnal távozom is, még mielőtt kitalálják, hogy maradjak bent kisegíteni. De csak addig, amíg a mosdóba nem megyek, és változtatom meg a külsőmet az eredeti férfiasabb énemre. Mondjuk a pincérnőhöz képest férfiasabbra, így helyesebb megfogalmazás, aztán már Ash alakjában térek vissza, természetesen a tündér énemet azért elfedve, mert nem lenne jó, ha egy kósza vámpír szemet vetne rám, aki nem tud uralkodni magán, mert esetleg túl csábító neki a vérem illata.
A seggem enyhén rázva sétálok a pulthoz, hogy kérjek magamnak valamit, mielőtt kinézek valakit a tömegből, akit jól el tudok csábítani, legalábbis erre az éjszakára. Amikor megcsapja a fülem, hogy egy férfihang elég nőies italt rendel, neki már biztos jó lesz az estéje, ha a nőjének viszi, úgyhogy oda sem nézek, csak akkor, amikor az ürge nem távozik. De akkor viszont szemérmetlenül mérem végig. Milyen nagyon fiatal, és milyen kis édesnek néz ki.
- Meghívhatlak rá? – hajolok kicsit közelebb túlkiabálva a zene dübörgését. Még jó, hogy ma is szereztem némi jattot különben ezt a kérdést nem tudtam volna feltenni. Komolyan ennyi fizetésből nem lehet megélni, nem értem, hogy mások hogy csinálják, nekem csak úgy folyik ki a kezeim közül a pénz, bárhogy is próbálok spórolni. Jó ez hazugság, egyáltalán nem próbálok spórolni.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 9 Jún. - 19:18
Nyx ©
Valami vérpezsdítőre vágytam, és reméltem, hogy ezt a Velvetben megtalálhatom. A sminkelés kipróbálása újszerű élmény, aminek szerencsére nem akadt tanúja. Xyl tuti szívná a vérem miatta, ki nem hagyná. Viszont ez most nem érdekel, mert ez az este most csak az enyém. A másik felem nélkül fogom jól érezni magam, és ha tehetem, akkor reggelig haza sem kerülök. Ennyi kijár, főleg a mai unalmas tanulás után. A házik semmi kihívást nem jelentettek, a következő dogára meg tanulnom sem kell, mert kívülről fújom az anyagot. Szóval nagyon bízom a ma estében, talán a ma éjszakára találok is valakit társaságnak. Egy kezdő ital után bele is vetem magam a táncba, és nem is maradok sokáig egyedül. Miután kellően kitáncoltam magam első körben, így újra a pult felé veszem az irányt, ahol helyet is foglalok, majd rendelek egy italt. Igazából nem érdekel, hogy nőies az ital, de egy darabig szeretnék józan maradni és tiszta fejjel élvezni az estét. Mi a móka abban, ha rögtön lerészegedek?
Oldalra pillantok, tekintetem pedig végigsiklik azon a személyen, aki éppen megszólított. Nem mellesleg tetszik, amit látok. Az italomat pedig hamarosan le is teszik elém.
– Persze. Miért is ne? – elmosolyodom, és mindezt úgy mondom, hogy jól hallhassa. Az biztos, hogy nem egy vámpír talált rám, bár annyira nem izgat, hogy mi a faja. – Xavier vagyok – mutatkozom be, mert nem rémlik, hogy valaha találkoztam volna vele. A memóriámmal pedig nem szokott gond lenni.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Vas. 10 Jún. - 12:21

Miénk az éj!


Mosolyom kiszélesedik, ahogy igent mondd a meghívásra, és elégedettséggel tölt el, hogy nem utasított vissza, mert már pont terveztem is, hogy mit fogok vele művelni az éj folyamán, hiszen annyira édes és fiatal, hogy úgy érzem meg kell őt rontanom. Aztán persze lehet, hogy tévedek, de mégis annyira ártatlan az arca, és még leopárd is, ami azért is jó, mert nem kell vele finomkodni. Nem annyira törékeny, mint a halandó emberek.
Ahogy megkapja az italát, és a pincér ránk figyel, intek neki, hogy hozzon még egyet, bár ilyet még nem ittam, de ez is csak alkohol, és abból rosszat nem csinálhatnak.
- Ash! Nagyon örvendek Xavier! – bár most hogy már jobban megnéztem és tudom, hogy alakváltó, nem kiabálok olyan hangosan, hiszen tudom, hogy tökéletesen hallja, amit mondok neki. De ha nem tűnik fel ez, akkor még jobb.
- Gyakran jársz ide? – telepszem el mellé a székre, aminek gazdája odébb állt, némi rásegítéssel, mert szükségét érezte, hogy a mosdóba menjen, így csináltam magamnak helyet. Apró bűbáj, semmiség, az ember észre sem veszi.
- Én most vagyok itt először. – és ez így nem is teljesen hazugság, hiszen a férfi mivoltomat nem szoktam csak úgy mutogatni, ellenben nőként szinte minden este itt vagyok, csak a pult másik oldalán.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Vas. 10 Jún. - 20:15
Nyx ©
Igent mondok az italmeghívásra, és nem utasítom el a társaságát. Végül is lényegében ezért is vagyok itt. A szórakozás a cél, kiereszteni a gőzt és nem gondolni semmire, csak jól érezni magam. Ha pedig összejönne egy, egy éjszakás kaland, az csak kiteljesítené az estém. Ha pedig ilyen célzattal indulok neki egy estének, akkor többször kötök ki férfiak ágyában, mint nőkében. A nők testével nincsenek gondjaim, de jobban kedvelem a férfiak nyújtotta örömöt.
– Én is örvendek, Ash – mondom elmosolyodva, majd figyelem, ahogy letelepszik mellém, miután az ülőhely előző gazdája lelép. Belekortyolok az italomba és megrázom a fejem, amíg lenyelem, csak azután válaszolok kicsit bővebben a kérdésére.
– Nem. Most vagyok itt harmadjára, szóval nem olyan sűrűn, csak amikor nagyon szükségét érzem a kikapcsolódásnak. – Ma pedig szükségem van rá, és ez a klub jobb választásnak tűnt, mint bármely másik házibuli, amiről tudok. Egy újabbat kortyolok az italomból, és amikor lerakom az alátétre, akkor adja ki a pultos az italt, amit Ash nem rég kért ki.
– Akkor... Az estére? – kérdezem, miközben felé emelem a poharam, és ha szeretne koccinthatunk. Azután iszok még egy kortyot az italomból, majd ismét ráemelem a tekintetem.
– Nem táncolunk egyet? – Ha már egy klub és van jó zene, akkor kár lenne kihagyni.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Kedd 12 Jún. - 5:39

Miénk az éj!


Igazából rá kellett jönnöm, hogy női alakban sokkalta egyszerűbb elcsábítani bárkit is, még csak bűbájt sem kell hozzá alkalmazni. Leszámítva azt, hogy a női alakot varázsolom magamra, mert végtére is az is bűbáj.
De olykor nekem is lehet szerencsém, hogy egy zsenge, édes fiúcska igent mondjon a meghívásomra. És igen ez valahol még fiérfiúi hiúságom is legyezgeti, ami pedig már igazán hiányzott, mert melyik férfi ne szeretné tudni, hogy tetszetős?
- Igen, időnként muszáj mindenkinek kieresztenie a gőzt! – felelem mosolyogva, és fogalmam sincs, hogy miért nem szúrtam már őt ki korábban, hiszen ez neki már a harmadik alkalom itt. Ohh meg is van, talán mert eddig mindig olyan férfiakat választottam, akik kellően heteronak tűntek, és kellő elégtétel volt már az is, hogy én tudtam, most bizony megdől a viszolygásuk, vagy legalábbis az én szememben.
- Az estére! – emelem fel a poharam, és koccintom az övéhez, majd a számhoz és beleiszok az italba, majd egy olyan fancsali képet vágok, hogy szebbet rajzolni sem lehetne. Sok borzalmas dolgot ittam már, de eddig mindet übereli.
- Mi a jó élet ez? – nézegetem a poharat és benne a narancsos lőrét, aminek az íze, egyáltalában nem mondható finomnak. Még a hideg is kiráz, és lerakom a sajátom a pultra.
- Nagyon szívesen. – Valójában, ha azt kérdi, hogy kipucolnám-e vele a mosdót, lehet még arra is igent mondtam volna, csak ne kelljen meginni ezt a szörnyűséget.
- Szabad? – pattanok fel egy széles vigyorral és a kezem nyújtom felé, mint a régi korokban, amikor még divat volt így felkérni a táncpartnerünket, és a fejem is meghajtom hozzá.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Kedd 12 Jún. - 17:51
Nyx ©
Nem mondanám, hogy van kifejezett ideálom, mikor mi alapján választok, de azt hiszem nem meglepő, ha azt mondom, hogy szeretem a szépet. A mellém szegődő férfi pedig jóképű, így hát az sincs kizárva, ha jól sikerül az este, akkor mellette maradok erre az éjszakára.
– Igen, időként szükséges, mint ahogy ma is annak éreztem – mondom elmosolyodva. Igaz, hogy nem sokat járok ide, meg úgy bulizni se sokat szoktam, de ha egyszer rászánom magam, akkor annak megadom a módját. A végén aztán vagy a saját ágyamban kötök ki, vagy valaki máséban, éppen hogy sikerül a dolog.
Koccintás után belekortyolok az italomba, majd felkuncogok a reakciójára.
– Nem a legjobb, igaz? – kérdezem, aztán egy húzásra ledöntöm az italom. Azt hiszem a boros kóla volt az első, amit megkóstoltam. Amikor azoknak a srácoknak a bandájába kerültem, akkor kóstoltam töményebbet is. Na igen, füveztem, ittam és rossz társaságba jártam, tökéletes példája a lejtőn elindulásnak. Visszatérve a jelenre feldobom a lehetőséget, hogy táncoljunk újdonsült társaságommal. Amúgy sem terveztem a pultnál üldögélni egész este.
– Szuper. – Mosolyom kiszélesedik, amikor rábólint arra, hogy táncoljunk egyet.
– Keringőzni is fogunk? – kérdezem vigyorogva, de kezemet az övébe helyezem, és hagyom, hogy ezután a táncparkettre vezessen. Ott közelebb lépek hozzá, miközben testemmel felveszem a zene ritmusát, karjaimmal pedig lazán átkarolom a nyakát. Meghagyom a lehetőséget, hogy ha szeretné, akkor vezetheti a testem, vagy hagyhatja, hogy a zenére úgy mozgassam a testem, ahogy szeretném. Hozzásimulok, ha kell, felbátorodva simítok végig felsőtestén, miközben kihívó tekintettel pillantok fel rá, egy pillanatra megnyalva ajkaim.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 16 Jún. - 12:20

Miénk az éj!

Csábításaim során, általánosságban jobban szerettem a heterókat kiszemelni, hiszen női testillúzióval az mégiscsak könnyebben megy. De ma este férfiként vagyok jelen, így meggyőződésem volt, hogy ma a női bájaknak fogok hódolni, ámde mégis olyan érdekesnek tűnik, ez a leopárd itt mellettem, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy le ne szólítsam. Mondjuk egyébként sem szoktam ellenállni neki, mert akkor hova vész az élvezet.
- Kifejezetten örülök ebben az esetben, hogy én is ma éreztem így. – mosolygok vissza rá. Aztán ez a kellemes mosoly tova is illan, ahogy koccintás után megkóstolom az italt. Nem, határozottan nem nekem találták ki, és kár a kidobott pénzért, azért pocsékba, nem hagyom veszni, mégis van némi alkohol tartalma.
- Valóban elég borzalmas, ha ezt akartad burkoltan kérdezni. De azért ne pocsékoljunk! – teszem hozzá, és levegővétel nélkül iszom meg a maradékot, szinte ledöntve a torkomon, úgy hogy még nyelnem sem kell közben.
- Csupán azért, hogy nehogy valaki mérgezést kapjon tőle, mert véletlenül beleiszik. – nevetem el magam a mondat végére.
- Csak viccelek, azért ennyire nem rossz. – viszont táncolni én is szívesebben mennék, és ahogy elfogadja a kezem, még mindig ott a széles vigyor az arcomon.
- Ha keringőzni is szeretnél, azt hiszem meg tudom győzni a DJ-t, hogy adjon le egy olyan számot is. – Némi tündérbűbáj és már kész is lenne a dolog, mondjuk valószínűleg, csak addig, amíg a főnököm meg nem hallja, tuti, hogy rám gyanakodna első sorban, főleg, ha még keringőzni is kezdenénk a táncparketten.
Ahogy a táncparkettre érünk, már nem sokat szólunk, én legalábbis biztos, mert kiélvezem a látványt, amit a kecses test mozgása nyújt, sajátom pedig boldogan követi az ő mozdulatait. Táncolni egy tündérnek olyan, mint levegőt venni természetes adottság, hisz a tánc is az élvezet része, abból mi meg nem pazarolunk.
Kezem a derekára csúszik ahogy hozzám simul, és végigsimít a mellkasomon, aztán megvillan az apró rózsaszín nyelve, és egy pillanatra kizökkent a táncból, hogy ott én is meg akarok nyalni. Szemem le nem veszem az ajkáról, és úgy mozgok tovább, szorosan tartva, magamhoz húzva, ringatva a csípőnket együtt, férfiasságom pedig egy idő után, keményen feszül közöttünk, ahogy a fantáziám egyre jobban meglódul.  
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Vas. 17 Jún. - 17:04
Nyx ©
Nem érkeztem nagy tervekkel, csak azzal, hogy jól szórakozzak. Még akkor sem lennék csalódott, ha csak tánccal tölteném az estét. Viszont Ash felbukkanásával még remény is lehet arra, hogy táncon kívül más is történik. Nem, mintha nem lennék eléggé kielégítve, de ha mással is kiélvezhetem a gyönyört... Akkor miért ne keressem?
Azért nem olyan rosszak ezek a véletlenszerű találkozások, még ha csak egyszeri alkalomra is szólnak. Legalábbis eddig egyetlen egy éjszakás kalandomon megismert személlyel sem találkoztam ismételten. Az italra adott reakciója szórakoztat, de nem mindenkinek ízlik ez, igazából én csak most kóstoltam először. Igyekszem mindig más fajtát kóstolni, ha alkoholhoz jutok. A kedvencemet meg úgy találhatom meg, ha megkóstolom. Az biztos, hogy a vodka narancs egyszer megiható kategória.
– Igen – mondom felkuncogva. Pocsékolni pedig nem szép dolog, bár igaz, hogy akadnak jobb ízvilággal rendelkező italok is, amik itatják magukat. Megiszom az italom maradékát, majd ő is lehajtsa a sajátját.
Felnevetek válaszára. – Ugyan, senki sem halt még bele.
– De nem is a legjobb – mondom elvigyorodva, és elfogadom a felém nyújtott kezét. Kell a társaság, és az eddigiek nem voltak hosszú életűek, vele pedig talán jól érezhetem magam az este hátralevő részében is.
– Talán majd máskor, nem hiszem, hogy túlzottan örülnének a zene megváltoztatásának. – Nekem pedig ez a zene is megfelelő ahhoz, hogy táncoljak. Végül is azért vagyok itt, hogy kibulizzam magam, hogy kieresszem a gőzt. Úgy is túl sok minden történt mostanában, ennyi kijár.
A táncparketten nem szólunk, átadom magam a zene ritmusának, miközben lazán karolom át a nyakát. A teste követi a mozgásomat, de a lehetőséget végig ott hagyom, hogy ha szeretné átvegye az irányítást.
Tánc közben hozzásimulok, kezem pedig végighordozom a mellkasán. Az ő keze a derekamra siklik, és nem kerüli el a figyelmem, hogy tekintete az ajkamon marad, miután megnyaltam. Szorosan tart, magához közel, én pedig jobban átkarolom a nyakát, közelebb kerülve hozzá. Csípőnk együtt ring, és egy idő után meg is érzem, hogy férfiassága egyre keményebben feszül közöttünk. Végignyalintok alsó ajkán, majd finoman ráharapok. Jöjjön, ízleljen, ha akar! Csípőm mozgását pedig úgy irányítom, hogy tovább ingereljem őt.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 23 Jún. - 11:11

Miénk az éj!

Mivel az alkoholt nem vetem meg, sőt talán mondhatjuk,  hogy függője vagyok, így még azt is megiszom, ami egyáltalán nem ízlik, de ez már legyen az én problémám. Úgy látom pocsékolni ő sem akar, így máris van bennünk valami közös. Már azon kívül, hogy mindketten szőkék és szépek vagyunk.
- Ugye tudod, hogy ilyenkor a kulcsszó, mindig a MÉG-en van? – nézek rá visszavigyorogva, a saját poénomon. De aztán már vezetem is a táncparkett felé szépen.
- Valószínűleg kitörne miatta a parasztlázadás. – Nagyon gyanús, hogy nem azért járnak ilyen helyekre az emberek, hogy keringőt hallhassanak, ebben teljesen igaza van.
Én táncolni pedig mindenre tudok, szóval ez is megfelelő lesz számomra, nem számít, hogy mi szól éppen.
Csak ahogy a testünk összesimul, és ajkai az enyémbe harapnak, realizálom magamban, hogy ma este talán nem is én vagyok a vadász. Lehet, hogy prédává avanzsáltam, de egye fene, hagyom, hogy elejtsenek, szívesen leszek zsákmány, mindkettő ugyanazzal az élvezettel kecsegtet.
Nem is kell sokat várnia, elfogadom a felhívását a keringőre, és a finom harapdálás viszonzom, csak épphogy megharapva, az ajkát, és nyelvem már kutakodva dugom a szájába, ha beengedi, és ezzel egy időben szorosabban fogom a derekát, egyértelműen saját férfiasságomhoz nyomva őt. Majd lejjebb siklik az egyik kezem, hogy arra a feszes, kerek fenékre markolhassak végre.
- Te el akarsz csábítani engem. – Vádolom meg viccesen, és terve egyébként sikerrel járt már, ezt érezheti.

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 23 Jún. - 17:52
Nyx ©
Lehet nem a legfinomabb alkohol, de nem is akartam rögtön a legerősebbekre pályázni, csak hangulatot akartam alapozni. Ráadásul nem túl előnyös, ha leiszom magam. Ha pedig már kikértem, akkor meg is iszom. Pocsékolni se igazán szeretek, így hát ledöntöm az italom.
Felkuncogok. – Viszont az a még nem most fog megtörténni. – Követem a táncparkett felé, hogy ne csak alkohol fölött üljünk.
– Az meglehet, és inkább örüljön mindenki. – Nekem nem gond a zene, eddig is jól eltáncoltam másokkal, vele sem lesz gond. Más szórakozását se rontanám el.
Általában hagyom magam sodródni az árral, most viszont átveszem az irányítást. Kezdeményezem, de csak puhatolózom azzal, hogy finoman ráharapok ajkaira. Megkapom a visszajelzést, amikor viszonozza a harapdálásom, majd hagyom, hogy nyelve a számba jusson egy apró morranással kísérve. Átkarolom a nyakát, miközben viszonozom csókját, ő pedig szorosabban fogja át a derekam. Elmosolyodom, amikor a fenekemre markol, aztán rápillantok.
– Akarlak? – kérdezem továbbra is mosollyal az arcomon. – Szerintem már sikerült. Legalábbis ez itt... – mondom és odadörgölőzöm férfiasságához, és egy sóhaj is kiszalad a számon. – Elég élénknek tűnik. – Érezheti, hogy engem sem hagyott hidegen.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 30 Jún. - 11:27

Miénk az éj!

Igazat adok neki, de azért akkor is, nem azért menekültem, hogy a halál torkába kerüljek. Még akkor sem, ha semmilyen mérgezés nem árt meg nekem, de szenvedni sem óhajtok.
- Ami tény, az tény! – egy pillanatra felvonom az egyik szemöldököm, erre a kijelentésre, és csak nem bírom ki, hogy meg ne jegyezzem.
- Sosem lesz mindenki elégedett. – Hiszen nem lehet mindenki kedvében járni egyszerre, mert nem vagyunk egyformák. Erre én vagyok az élő példa, hiszen már csak az a tény, hogy nem mindenki kedveli egyformán a férfiakat, vagy éppen a nőket, igazi iránymutatás erre. És ezt én már csak tudom, de persze ezt nem fogom az orrára kötni, annyira nem ismerjük egymást.
Az érzéki tánca, az a furcsa, könnyed és szexi macskamozgás megteszi hatását, ezt már érzem is.
- Ahh…- nyögök fel, ahogy a kis szócsatánknál, épp  megszólalnék, hogy közöljem vele, mennyire magabiztos, de ahogy hozzám dörgöli magát, belém is fojtja a szót, egy pillanatra.
- Gyönyörű kiscica néztél mostanában tükörbe? – kit ne hagyna hidegen, egy ilyen szexuális kisugárzással bíró egyén. – Nem sokan vannak, akik ne élénkülnének fel a közelségedre. – hajolok hozzá közelebb, és a szájába suttogok. Helyesebben kicsit ágaskodok, mert körülbelül öt centivel magasabb nálam.  Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Vas. 15 Júl. - 17:00
Nyx ©
Elég nagy felhajtás lenne egy mérgezéses ügy. Én meg nem szeretnék még elpatkolni, szóval köszönöm szépen, élvezem az életet. Na meg, kár lenne értem, nem? Meg úgy egyáltalán ki akarna meghalni, amikor még előtte az egész élet? Ja, persze, ha lenne elég beleszólásunk... Hogy is mondják? Ember tervez, Isten végez... Vagy valami ilyesmi. Tervezhetsz, ha az életnek más tervei vannak. Szívás, de ez van.
Mondandójára bólogatok egyet. Ami igaz, az igaz.
– Nos, az igaz. Az már túlontúl egyszerű lenne. – Ahogy varázsütésre sem oldódik meg minden, úgy lehetetlenség mindenkinek a kedvére tenni. Képtelenség mindenki kedvére tenni, ezt tudom. Nem is tudom, hogy túl szép világ lenne-e, vagy esetleg túl unalmas. De ez most nem is olyan érdekes. A táncpartnerem annál inkább érdekel. A reakciója alapján pedig én is őt. Reménykedtem is benne.
– Minden nap tükörbe nézek – felelem kiszélesedő mosollyal arcomon. – Nagy kár lenne, ha... – mondom, majd incselkedőn megharapdálom alsó ajkát, mielőtt folytatnám. –...kárba veszne a befektetett energia. – Főleg, hogy ritkán csábítok én, inkább hagyni szoktam, hogy engem cserkésszenek be, aztán pedig sodródom az árral. – Na meg azért te sem panaszkodhatsz. – Ujjaim végigsiklanak az arcán, végigsimítva ajkait és állát, miközben tekintetemmel végigkövetem útjukat, mielőtt a szemébe néznék.

//kicsit gyengus, de remélem tetszik (=^.^=) és bocsi a késésért//

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Kedd 17 Júl. - 20:09

Miénk az éj!

Egyszerű, milyen szép szó, és mégsem egyszerű soha semmi, pedig én is le tudnám az életemet zavaró tényezőit tudni, hogy többé ne legyen gondom rájuk, de hát ez van, vagy megszoksz, vagy megszöksz. Én megszöktem, nem mondom, hogy egyszerűbb lett az életem, sőt még én magam bonyolítottam rajta, de valamit valamiért alapon, egyelőre megérte.
- Nagyon kár lenne…- felelem elfúló hangon, nem hogy nem vagyok fából, de ez a finom incselkedés még jobban felkelti bennem a vágyat, amire nem is számítottam igazán. Azt hittem, hogy meg kell ma is küzdenem azért, hogy legyen egy jó estém, értsd, sokat kell udvarolnom, de váratlan ajándékként Xavier is benne van a játékban.
- Ilyen csinos társaságban eszembe sem jutna panaszkodni. - közlöm, bár tudom, hogy nem erre értette a panaszkodást.
- Micsoda szemek! – szalad ki, ahogy a szemeibe nézek, aztán tekintetem visszavándorol az ajkára, és megint a szemébe, és lassan közeledek felé, hogy óvatosabban felfedezhessem az ajkait. Már rég elfelejtettem ringani a zenére vagy bármilyen más mozdulatot tenni, csak arra koncentrálok, amit épp meg akarok ismerni.
Előbb az alsó ajkán nyalok végig, majd a felsőn, ha engedi és nem húzódik el, csak utána hatolok a szájába a nyelvemmel.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Szomb. 21 Júl. - 23:05
Nyx ©
Semmi és soha nem egyszerű, ha annyira könnyű lenne minden és irányítható, akkor más lenne ez a világ. Ha olyan egyszerűen menne minden, akkor nekünk sem lett volna gond a szüleinkkel vagy éppen egy teljesen más életet élnénk Xyllel. Talán nem találkoztunk volna soha Alexel, vagy éppen más vámpírral. Valószínűleg azt se tudnánk, hogy léteznek alakváltók. Ezt az életet kaptuk, én pedig kiélvezem minden percét. Fiatal vagyok még, előttem az egész élet. Nem is csinálhatnék mást.
– De még mennyire... – Incselkedek, kóstolgatom és már teljesen belefeledkezem ebbe. Néha azon kapom magam, hogy már rég nem mozgok a zenére. Végül is most egészen más vonja magára a figyelmem. Nem is sietek el semmit, még gyerekcipőben jár az este, és engem a napfelkelte sem izgat. Van időnk bőven kiélvezni egymás társaságát.
– Örülök, hogy így gondolod – mondom elvigyorodva.
– Köszi – apró mosoly bujkál szám szegletében, majd hagyom, hogy felfedezze az ajkaim, úgy ahogy csak szeretné. A zenét már úgy néz ki mindketten kizártuk, az ő ringása ugyanúgy megszűnt, mint a sajátom. Annyira nem is érdekel a zene, Ash sokkal jobban foglalkoztat.
Ujjaimmal végigcirógatom a nyakát, mikor végignyal először az alsó majd a felső ajkamon. Résnyire nyitva hagyom a szám, így nyelve könnyedén talál utat a számba. Nyelvem az övével kezd el játszani, miközben ujjaimmal a tarkóját kezdem el cirógatni.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Hétf. 23 Júl. - 20:11

Miénk az éj!
Azonban, ha jobban végiggondolom, ha anno az egyszerűbben választom, ma este nem találkozhattam volna ezzel a fiatal fiúval, aki pillanatok alatt felkorbácsolja a vágyamat a táncparketten.
És ezúttal áldom az eszem, hogy szűk alsó van rajtam, és az eltakarja majd az ágaskodó szerszámom, ha egyszer eltávolodom tőle.
Viszont egyelőre túlságosan lefoglal, hogy felfedezzem az ajkait. Kezem belemarkol a derekába, hogy nyelve birokra kel az enyémmel, és a gerincemen édes bizsergés fut végig, hogy levegőt kapkodva szakítom meg a csókot, és húzom hátrébb a fejem.
- Lehet, jobb lenne, ha csak folytatnánk a táncot. – közlöm, és közben már azon agyalok, hogy hihetetlen, hogy ez a mondat az én számat hagyta el. Normál esetben azt hiszem, hogy sosem mondtam volna ilyet, de most valahogy nem bírok magammal, mintha csak bűbájt bocsájtottak volna rám. Pedig tudom, hogy ez nem történhet meg, hisz a vámpíroké nem feltétlen hat rám, vagy csak kisebb mértékben, tündér, mint én pedig alig néhány menekült van az államokban, azok is hatásosan szétszórva az állam egész területén. És még csak részeg sem vagyok, mert az meg szokta kavarni a dolgokat, de ma még azon a narancsos izén kívül semmit nem ittam. Az meg ugyan rossz volt, de annyira nem ütős.
- Legalábbis egyelőre. – bólogatok, de nem tudom, hogy őt vagy magamat akarom inkább meggyőzni. Úgyhogy inkább megpróbálok további beszélgetést kezdeményezni, és újra felvenni a zene ritmusát, ami sokkal kevésbé sikerül, mint azt kellene neki.
- Egyébként itt laksz a közelben?

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!
Kedd 24 Júl. - 16:58
Nyx ©
Maradjunk annyiban, hogy az élet nem egyszerű és soha nem lesz az. Vámpírok és alakváltók között meg végképp nem. De hát ez van, ebben a világban kell élni, meg túlélni.
Nyelvemmel az övével játszom, finom, de nem lesz kaja a szememben. Nem úgy értem a finomat. Csak... hogy is mondjam, jó érzés. A csók általában az, de ez most egy kicsit más, nem tudnám megmondani miért. Amikor eltávolodik kissé oldalra billentem a fejem.
– Ühm... lehet... Biztos? – kérdezem, és miközben kezem elhúzom a tarkójától ujjaim között végigsiklik egy hajtincse, ami aztán a vállára hullik. Egy kicsit azért kár. Talán nem ártana lehűtenem magam. Dorombolva nyalok végig ajkaimon, az íze utolsó nyomait kóstolva. Nem lesz olyan könnyű, csak egy kicsit kéne elterelni a figyelmem. A zene ritmusára visszaállni nem lenne rossz, de az se egy piskóta megtenni az utóbbi pár perc után.
– A cirkuszban lakom. Oda nem szoktam vinni senkit, és szerintem nem is akarnának menni, hacsak nincs közük hozzá – mondom elmosolyodva. Legalábbis az esetek többségéből leszűrve, akikkel a cirkuszon kívülről találkoztam, nem szívesen sétálnának be oda. Azért lakunk ott páran, bár még én se ismerek mindenkit. – Nem akarsz inni valamit? Te választasz és én fizetem. – Kissé kizökkent, ahogy látom, szóval ha már a tánc kissé nehezen megy, akkor igyunk valamit. Most azt ihat, amit csak szeretne. Felőlem egy szimpla kóla is jöhet, amúgy se szeretem, ha nem tiszta a fejem. Szóval igyekszem ritkán becsípni.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
Online
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Nyx & Xavi - Dance with me!


Vissza az elejére Go down
 
Nyx & Xavi - Dance with me!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: