HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Xyl - Xavi - Alex - A kezdet

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
2018-12-03, 15:04
Xyl & Alex @
Csak megforgatom a szemem, amikor félre rakja a kaját. Inkább a cigit rakta volna félre, azt kajálás után is elszívhatta volna, ha már úgy is engedélyt kapott rá. Én kicsit utánanéztem az itt töltött idő alatt a leopárdoknak. Mármint az átlagosakat, nem azokat, amivé mi váltunk. Túl sokat nem is találtam, bár azt hiszem elég sok Neten és könyvek alapján is. Úgy gondoltam túl sok tulajdonságban nem térhetünk el tőlük. Bár nem emlékszem sose arra, hogyan nézek ki macska alakban. Ha már egy nagymacskával osztom meg a testem, vagy mi a szösz, gondoltam utána járok egy-két dolognak.
– Persze, és köszönöm. – Meglehet, hogy egyedül nem járhatunk-kelhetünk kedvünkre, de ez nem igazán gátolt semmiben. Csak már kezd egy kicsit idegesítő lenni, hogy folyton vannak a sarkamban. Ez lehet, hogy csak engem zavar.
– Gondolom a bújócska a vadászatot, a fogócska a gyorsaságunk fejleszti. – Szólok hozzá a témához. A fogócskában az nyer, akit nem kapnak el, szóval jól kell futni. A bújócskában is jól el kell rejtőzni és nem nyerhetsz, ha zajt csapsz. A prédát pedig elriasztjuk, ha csörtetünk, mint az elefánt. A gyorsaság pedig sosem árt.
– Pomme de Sang? Az micsoda? – kérdezem felvont szemöldökkel. Kicsit ismerős a szó, lehet, hogy már hallottam, de nem tartottam fontosnak, aztán nem is kérdezősködtem felőle. A kérdésemmel pedig már válaszoltam is arra, hogy tudjuk-e mit jelent. – Ez valami vámpír dolog? – Tippelek, mert ha ezt nem kaptuk meg a vérleopárd fejtágítás során, akkor ez valószínűleg hozzá kapcsolódik.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
2018-12-11, 20:00
Kezdem megszokni a helyzetet. Mármint nem örülök továbbra sem ennek a rohadt nagy horderejű változásnak az életemben, de kezdek beleszokni a napi rutinba. Meg, hogy állandóan vannak a nyomomban, meg van a jó oldala is. Legalább mindig van kitől kérdezni. Meg van kivel szórakozni ha éppen unatkozom, például néha megpróbálok előlük ellógni, néha azt hiszem, hogy sikerülhet is, aztán mindig kiderül, hogy nem. Főleg mert sokkal jobban ismerik a házat mint én, és amikor már azt hiszem, hogy sínen vagyok, az egyik sarokból elém toppannak. Szerintem őket is szórakoztatja a dolog, nem csak engem.
Újabb slukkot szívok a cigiből, határozottan segítenek az olyan dolgok, mint most ez a cigaretta is. Félre rakom az ételt, hogy kedvemre szívhassam a bagót. Kis hercegnő... Hmm, sosem becézett még. És különösen jól eső érzés tölt el, macskám elégedetten purrant bennem. Áruló... nem segít távolságot tartani ettől az egésztől.
- Jó, akkor másképpen kérdezem... Mikor mozdulhatunk ki egy kicsit végre?- Ajkamat harapdálva függesztem pillantásomat Alexre. Már lassan klausztrofóbiám lesz idebent.
Megáll a cigaretta útközben a szám felé, a "felajánlását" hallva. Aztán ahogyan Xavi megszólal újra útnak indítom, nagyot szívok belé, majd kifújva a füstöt előre hajolva elnyomom a hamutartóban a cigarettát.
- Én tudom.- Mint mondtam van előnye annak, hogy az embert folyamatosan követi valaki. Egyszer valahogyan szóba került én meg hallottam és megkérdeztem, hogy kis az a Pomme és még is mit jelent ez. Aztán felvilágosítottak. Hátra dőlve össze fonom a mellkasom előtt a karjaimat.
- Felajánlani? Ez elvileg valami megtisztelő pozíció? - Vonom fel a szemöldökömet. Egy dolog ha az ember kimondja , hogy vámpírral él, és más dolog szembesülni azzal, hogy mi is az, hogy vámpír. Mert persze tudom, hogy vért isznak meg hasonlók, de egészen más látni, főleg belegondolni, hogy mondjuk belém mélyessze a fogait. Megborzongok. Egyrészről motoszkál bennem a kíváncsiság. Vajon milyen lehet? Fáj? Vagy inkább izgató mint azokban a hülye könyvekben? Vagy semmi különös?
Másrészről meg azért félelmetes és kicsit gusztustalan is a gondolat.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
2018-12-28, 10:41


Elmosolyodom Xavier válaszán, hiszen itt tényleg bármit megkaphatnak, amire csak szükségük van, az észszerűség határán belül.
- Nagyon szívesen! – biccentek aprót, aztán elismerően, hogy tudja mire szolgálnak a játékok. Lehet, hogy már nagyok, ahhoz, hogy játsszanak, de a macskák így tanulnak a leggyorsabban, ha nem kényszer. Ugyanis hajlamosak megmakacsolni magukat, ha valamit muszájból kell tenni vagy tanulás címén.
- Nagyon jó Xavier! – Bár feltételezem, hogy ezt Xylia is tudta, csak nem volt kedve felelni rá, vagy ahogy elnézem más sokkal jobban leköti a figyelmét. Mégpedig a szabadság iránti vágy.
- Majd akkor Xylia, ha már minden helyzetben megtanultátok uralni a macskát. Hogy jobban értsd. Mivel tinédzserek vagytok, tombolnak a hormonjaitok a leopárdok nélkül is. És bizonyára lesznek olyanok is, akik megtetszenek nektek odakint. Tehát még a flörtölés izgalmát is meg kell tanulnotok kordában tartani, hacsak nem akarjátok csók közben széttépni az illetőt, a szexről már nem is beszélve. – A leggyakoribb baleset mindig szex közben történnek meg, ez pusztán tény. És láttam már olyan összetört szívet, ami ezáltal lett millió sebből vérző.
- Néhány helyen megtisztelőnek érzik az alakváltók, néhány helyen nem. Az idősebb alakváltók már ritkán adnak vért, általánosságban azért, mert ők nem „kaják” – idézőjeleket mutatok az ujjaimmal. Hiszen én sem tartom őket annak, de ez valami falka dili lehet pár helyen. – Vannak olyan vámpírok, akiknek a táplálkozása kellemes, és vannak olyanok is, akik elég durván esznek, az nem szép látvány. – Mármint nekem még az is szép, de ők még túl fiatalok, hogy ezt tudják, és értsék.
- Mindazon által, ha valaki Pomme de Sang az azt jelenti, hogy más vámpír tiszteletben tartja, és nem táplálkozik belőle semmilyen formában. Ezért a szolgálatért cserébe pedig ajándékokat ad a vámpír. Félreértés ne essék, nem fizet, csak kedveskedik. Mert ez nem egyenlő a prostitúcióval. Csupán megköszönjük, hogy tápláltok minket. – Azért még mielőtt nagyon elkalandoznának, vagy rossz következtetést vonnának le, jobb ezt is megelőzni.
- Egyél Xylia! – mutatok a tányérra, amit simán félrerakott. – Ha éhezteted a leopárdot, garantálom, hogy képtelen leszel megfékezni az éhségét, és annál tovább maradsz „fogságban”. – mutatok ismét idézőjeleket, mert ez nem börtön, annál sokkal jobban élnek, még akkor is, ha olyan, mint egy aranykalitka.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 19
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 129
Tollvonásainak száma : 130
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
2019-01-04, 16:33
Xyl & Alex @
Elmosolyodok válaszára. Tényleg megkaptam mindent, amire szükségem volt. Bár igaz, hogy olyan nagy égbe kiáltó dolgokat nem kértem. Csupán annyit, amennyi elegendő volt ahhoz, hogy kicsit otthonosabbá tegyem azt a szobát. Azért most már sokkal jobb, nem érezni azt az ürességet. Barátságosabbá varázsolhattam a környezetem, még valami pálma féleség is van az egyik sarokban.
A kérdésre megadom a választ, bár ezt na eséllyel Xyl is tudta, azért nem ejtettek minket a fejünkre. Viszont őt jobban izgatja a szabadság, hogy kimehessen innen. Na meg az a hülye cigi, inkább enne végre normálisan... Bár az igaz, hogy nem lenne rossz kiszabadulni a városba, de félő, hogy olyan történik, aminél búcsút mondunk a józan észnek és olyat teszünk, amit soha nem szerettünk volna. Arról meg nem is szólva, amiről éppen Alex beszél.
– Öhm... – kissé felemelem a kezem. – Igaz, hogy a mostani falkában nincs olyan, aki erre megtaníthatna? –  Bár most így nem rémlik, hogy Alex ezt felhozta volna, vagy csak én nem figyeltem éppen és lemaradtam róla. Azért néha én is elbeszélgettem azokkal, akikkel tudtam és mintha valami olyasmit mondtak volna, hogy lesz olyan, amit majd a vámpír tanít meg nekünk. Vajon ez is beletartozik?
Xyl válaszára felvonom a szemöldököm, hogy ő tudja, hogy mi fán terem a Pomme de Sang. Hát, legalább valamelyikőnket érdekelte, hogy még is mi az. Szóval most csak hallgatom, amit Alex magyaráz róla.
– Akkor összefoglalva, hogy jól értem... A Pomme egy olyan vérállat, aki táplálja a vámpírját, viszont ezáltal védettséget kap más vámpírokkal szemben. Mi van akkor, ha valaki nem tartja tiszteletben? – Végül is sose lehet tudni, nem? Mi van, ha valamelyik vámpír úgy dönt őt nem érdekli? Vagy mindenki ennyire tiszteletben tartja ezt a szabályt? – Más vámpír tudja, hogy teszem azt valaki pomme, vagy ezt így közölni kell? – Hát na, most már érdekel a dolog. Elég érdekesen hangzik. Bár nem tudom milyen lehet egy vámpír harapása. Fájdalmas? Vagy tudnak valami trükköt, amitől szinte észrevehetetlen? Bár biztos nem lehet kellemes, még is csak átlyukasztják a bőrt a fogukkal. Azt meg ki ne érezné meg? Miközben ezen járatom az agyam elfogyasztom a kaját a tányérról. Felpillantok Xylre, amikor Alex szól rá, hogy egyen. Gondoltam, hogy nem tesz jót nekünk az éhezés. Kész csoda, hogy a macskája még nem lépett ez ügyben. Bár szerintem az senkinek sem tetszene, ha elszabadulna.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
2019-01-09, 17:17
Áruló macskám persze törleszkedve dorombolna a vámpírhoz, érzem benne csak éppen nem tudom hova tenni még mindig a dolgot. Mert hát egyetlen egy vámpírral találkoztunk ideáig, ez azért van mert minket tud hívni? Vagy minden vámpírral? Nyilván az előbbi, de biztosra csak akkor mehetünk, hogyha találkozunk majd másokkal is. Végül csak felteszem a konkrét kérdést ami már egy ideje motoszkál bennem. A válasz persze elutasító, hát milyen is lenne? Magam sem tudom, hogy miben reménykedtem pontosan. Úgy érzem, hogy Alex egy kicsit mondjuk előre haladt a témában, picit megcsóválom a fejemet.
- Nem úgy értem, hogy egyedül napokra. Hanem csak pár órára... kajálni valahova vagy moziba, vagy akármi. Veled vagy a kis őrszemeinkkel.- Igazából annyira mindegy csak  ne a négy fal között kelljen lenni mert valószínűleg ettől hamarosan megőrülök. Nem elég, hogy egy vadidegen helyre kellett költözni, ismeretlenek köz, hogy totál megváltozott az életünk, de még a hétköznapi dolgok sem lehetnek az életünk részei.- Úgy hittem, hogy más macska vissza tudja tartani a miénket, hogy ne váltsunk alakot.- Aztán Xavi kérdez, kicsit össze ráncolom a homlokomat, na igen erre én még nem is tértem ki. Pedig eredetileg ezt is meg akartam kérdezni, hogy most oké fogócska meg bújócska meg hasonlók, de mikor kezdünk el akkor ezzel az egésszel komolyabban foglalkozni, hogy szabadjára eresszenek minket? Nem mondom, hogy a suli hiányozna ha addig nem mozdulhatnánk ki, de van más ami viszont eléggé.
- Nem igen láttam még rajtad kívül más vámpírt.- Jegyzem meg cinikus éllel a hangomban, elvégre nem tök mindegy, hogy élvezünk e védettséget ha amúgy sem érdeklünk Alexen kívül senkit? - Plusz ha valaki nem a pomméd, de kijelented, hogy hozzád tartozik szóval senki egy újjal se nyúljon hozzá, de még is megteszi  valaki akkor annak semmilyen következménye sincs?- Vonom fel a szemöldökömet, mert azért ez így eléggé furcsán hangzik.
- Meg nem esik jól valamire igent mondani amíg azt sem tudom, hogy milyen.- Milyen érzés. Vajon fáj? Basszus tuti fáj, hát átlyukasztják a bőrödet. Vagy olyan mint azokban a hülye könyvekben és filmekben... hogy az emberek aléltan engedik el magukat a vámpír karjában...
Oh basszus a kaja. Lenézek a tányérra mert amúgy totál elfeledkeztem róla, vissza veszem az ölembe és csipegetni kezdem a húst a csontról. - Ah elfelejtettem...- Mormogom a tányérba, miközben Xavi kérdésére várom a választ. Ujjaimmal szépen lefejtem a húst és minden egyes kis csíkot alaposan megrágva nyelek le. Mennyi minden változott. Lehet a BigMac jobban csúszna, az legalább pont az a trágya amit eddig ettünk.
- Kaphatok cheetost?- Pillantok fel hirtelen a tányéromból. Basszus lehet ez hiányzik az egészségtelen szar amivel tömtük magunkat napközben. Xavi mindig vett nekem a suliba egy kis zacskóval, amúgy az volt a legolcsóbb a suli büfében, na nem mintha nem lettünk volna ellátva zsebpénzzel bőven.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
2019-01-17, 18:43


Hű, mennyi kérdés, mennyi választ igényel. Jól nyakon fogom csapni a leopárodkat, mert ezeknek a nagy részét, már régen elmondhatták volna nekik, és akkor nem nekem kellene erre is megtanítani őket. Tényleg el vannak kényeztetve fene a pofájuk, ettől függetlenül türelmesen válaszolgatok, mindegy egyes apró kérdésre.
- Megkérdezted őket Xylia, hogy elvinnének-e titeket moziba, vagy sétálni? És nem, nem mindegy tudja visszaszorítani a macskádat, az egy egyedi képesség, általában csak a Nimir-Raj-nak vagy Nimir-Ra-nak van ilyesmi képessége. És a falkának jelenleg ilyenje nincsen. – Mert ez nem kinevezés alapján működik, ehhez vagy képes felnőni valaki, vagy nem. Középút nincs, vagyis van egy lehetőség, de őket meg én nem hagyom érvényesülni, mert teljesen felesleges egy Lionpassant a falkába.
- Ez így nem igaz. Nincs kijelölve olyan személy a falkában, aki ezt oktatná. Az én falkában sosincs ilyen személy. – Minek, amikor itt vagyok én, és én vagyok a legjobb abban, hogy a határaikat feszegessem, és még csak nem is kell rám vágyniuk maguktól, mert el tudom érni, hogy megtegyék, hogy sóvárogjanak, így kitéve minden hatásnak, amit egy egyszerű leopárd nem feltétlen vált ki belőlük, mert lehet, hogy pont nem az esetük.
- Azt meg kell értenetek, hogy a vámpírok nagy része már nagyon öreg. Vannak olyan szabályok, mint például ez is, amiket nincsenek leírva, de mindenki betartja.  De tételezzük fel, hogy van egy szabályszegő, ha ez a vámpír táplálkozna a pomme de sangjaimból, akkor cserébe olyasmit kellene felajánlania, ami számomra elegendő kárpótlás. Amennyiben ilyet nem tud, úgy kihívhatom párbajra, ami általában vagy első vérig vagy utolsó vérig tart. Én az utóbbit preferálom jobban. – ezt azért hozzáteszem, mert nem tűröm, hogy valaki az akaratom vagy az enyéim akarta ellenére tegyen ilyen módon. Ők mind az enyémek, és elég birtokló tudok lenni ilyen szempontból.
- Ha úgy találkozol idegen vámpírral, hogy nem vagyok ott, és meg akar ízlelni, akkor jelzed neki, hogy mi a rangod. Ha úgy, hogy ott vagyok. Nos, akkor mindenki tudni fogja, hogy mi a rangod.  – Mert minden egyes ilyen összejövetel, olyan mint egy előre megírt forgatókönyv. Csak így biztosítható, hogy ne törjön ki vérengzés. De még ilyenkor sem garantált.
- Nem most kell válaszolnotok, átgondolhatjátok, megkérdezhetitek azokat, akik már kinőttek ebből a szerepkőrből. És még ki is próbálhatjátok, mielőtt döntötök. – Majd megcsóválom a fejem, hogy lehet elfelejteni az evést? Nagyon nem lesz ez így jó, még a végén úgy kell majd megtömni, az pedig nem kellemes érzés.
- Öhm…persze. – Egy kicsit összezavar, de azt kaphat, amit csak akar, csak tudnám, hogy mit akar? Az erőmmel hívom be az ajtó előtt strázsáló ma estére szánt testőrt. – Hozz Cheetost! – Bármi is legyen az, és remélem, hogy van itthon. Persze, kapok egy vigyort cserébe a kérésemért, de szó nélkül sarkon fordul. Ezek szerint lehet, hogy van itthon.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Xyl - Xavi - Alex - A kezdet


Vissza az elejére Go down
 
Xyl - Xavi - Alex - A kezdet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: A múlt árnyai :: Régmúlt-
Ugrás: