HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:53
Storm Lawre
tollából született
Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Michael Barr
Szer. 23 Május - 22:01Michael Barr
Értem én, csak leszarom.


név: Michael Hamilton
kor: 20
csoport: Egyéb alakváltók (Vérróka)
átváltoztatás ideje:18 évesen kaptam el
vérvonal: -
rang: -
play by: Andrew Dennis Biersack
KépességVérállat vagyok, és mint ilyen érzékeny a szagokra, ingerekre és néha felfokozva érzek mindent. Allergiás vagyok az ezüstre, és az idióta emberekre. Különleges képességem hogy még egy szentet is kihozok a sodrából.
MegjelenésNem túl sablonszerű, ha fogalmazhatok így. Azt hiszem azt mondanák rám, hogy tipikusan olyan vagyok mint akitől a lányos szülők féltik a lányukat. Vad megjelenésű, tetovált és piercinges, nagyszájú suhanc. Nos, van is benne igazság, meg nincs is. Az egy tény hogy nem vagyok egy öltönyös ficsúr, pedig igazán lehetnék, tekintve hogy kik a szüleim. Én mégis inkább feketében, farmerben és felvarrós jelvényes, zenekaros holmikban fordulok elő, számtalan kiegészítővel együtt. Én így érzem magam jól. Nem mondom hogy mindig térdig érő bakancsban szaladgálok, és hogy nem tudok a magam módján elegánsabb lenni, vagy kevésbé szakadtan kinézni, de nem akarok.  Az nekem nem fekszik, anyámék legnagyobb bánatára. Természetes színű fekete hajam hol így, hol úgy viselem. Volt egészen nagy loboncom is, de volt egészen rövid, már már normális is. Most félhosszú, oldalt felnyírt, középen kicsit hosszabbra hagyott és a szemembe hulló, mert jól áll.  Szemeim szürkés kékek, és nem hordok kontaklencsét, az nagyon mű.  Na jó, halloweenkor igen, de az más helyzet. Számos tetoválás ékesít, és imádom mindegyiket, és nem érdekelnek a vélemények, ezzel is azt jelzem hogy nem vagyok hajlandó beállni a sorba és sablonos lenni. Fülemben is több fülbevaló, orromban és ajkamban piercing. A nyakamra és a kézfejemre is jutott tetoválás, de tudod mit? Akinek nem tetszik, ne nézzen. Ennyire kvára egyszerű.

JellemNos, nem hiszem hogy valaki sokat téved ha azt gondolja, egy menthetetlen alak vagyok. Az vagyok, de nem olyan gonosz mint ahogy kinézek, és nem is ilyen sátánfattya. Csak hát szeretem néha az öregekre hozni a frászt, amikor a fszom kivan velük, mert előttem totyorognak, pedig otthon várja őket a halál.  Szóval, azt mondanám inkább hogy pontosan tudom mit akarok, és képes vagyok józanul cselekedni nem pedig fejjel menni valaminek. Azt csak akkor ha részeg vagyok, vagy beállva. Nem vetem meg az ilyesmit, de ez csak inkább látványos lázadás a szüleim ellen, hiszen minden vagyok, amit nem akartak hogy legyek. A tinikorszakban valahogy benne ragadtam és nem nőttem, ki csak még inkább kiteljesítettem a dolgot. Az első tetoválásom, egy másik követte, és egy harmadik, majd egy sokadik.  Nem szeretem a berögződéseket, ha valami csak azért van úgy mert "ezt így szokás" vagy mert  "mert azt mondták így kell lennie". Na azt már nem, én szeretek élni, és kísérletezgetni, feszegetni  határaimat és emiatt nem is ritkán kerülök balhéba. Többnyire próbálok kioldalazni belőle, és kibeszélni magam valahogy, hiszen nagy dumás vagyok, ezt már Eric is mondta. Egyensúlyozok a veszély és a biztonság között, méghozzá biztos lábbal. Szeretem ha erős, befolyásos barátaim vannak, mert így eltűnhetek mellettük, és nem kell magamnak építenem az imidzsem. Szeretek kihátrálni a bajból, és inkább csak a magam javára fordítani az egészet, magyarán hasznot húzni amiből lehet. Persze, vannak dolgok, amikben határozott véleményem van és szerintem nem is lehetne találni nálam toleránsabb embert, de hát ki mit tekint annak. Én elfogadó vagyok mindennel szemben. A nemi és a faji másságokkal is. Van hogy megmakacsolom magam és nem engedek, de ha tévedek azt be szoktam látni. Igaz hogy lassan, és nagyon fájdalmasan, mert utálok veszíteni és rossz vesztes vagyok.
Szóval nem vagyok egy besavanyodott alak, és néha merészen keresem a bajt, azt hiszem egy ilyen akciómnak hála kötöttem ki egy bizonyos szőke vámpír mellett, aki rejtély számomra. Ki fogom ismerni. Igen, ez egy cél, és a céljaimért mindent hajlandó vagyok megtenni, nem sajnálva időt és energiát, és hát lássuk be, eléggé szép. Nem kell megjátszanom hogy tetszik, és neki még meg is állnék. Mert hogy amúgy szeretem ha én vagyok felül, de néha… néha még én is elengedem magam. Meg hát, néha nem árt odasimulni egy két jó oldalhoz is.  

Elötörténet
- Highwaaay to helll.... I'm on the highway to heeelll - éneklem én is, ahogy az ütemet dobolom a kormányon. Természetesen jó hangosan bömböl a zenei válogatás a csúcskategóriás kocsi, csúcskategóriás hangszóróiból. Őszintén szólva, rohadtul nem kéne itt lennem, még csak úton sem St. Louis felé, de valamiért mégis csak elindultam és nem fogok visszafordulni. Még ha egy ezüstös-kékes szempár kér, akkor sem. 
- Te nyavalyás vámpír.... - morgom ahogy odalépek a gázra és tudom hogy még vagy jó két órát fogok vezetni, mire a célba érek. Mindig, odaérek.

Most elkezdhetném a mesét, hogy Michael vagyok, húsz éves és vérróka, de ugyan ki hinné el nekem? Elkezdem inkább úgy, hogy valaha ember voltam. Na ó, nem olyan régen mert négy évvel ezelőtt keveredtem egy szerencsétlen balhéba.
A családom... hát valahol a milliárdos és billiárdos közegben mozog, hiszen apám remek üzletember és felfutatta a hotelt, és tisztességes - értsd iszonyúan pofátlanul nagy - nyereséggel dolgozik, és az volt a terve hogy én is ebbe az irányba menjek tovább, vigyem a család hírnevét, meg az üzletet meg minden kisfaszomat. Na már most ez a szép gondolat a tinédzseréveimnél bukott meg, amikor is lázadozni kezdtem. Végül is érthető, nem? A szüleim mindig dolgoztak, rám mindig valaki más vigyázott, még szép hogy figyelmet akartam és elismerést, így hát elkezdtem szépen az iskola mellé is járni. Volt ebből aztán sok veszekedés és családi vita, de apámnak be kellett látnia hoyg ezt a harcot elvesztette a nevelésemmel kapcsolatban. Sokáig puffogtam rá, de végül... mégiscsak nyitni kezdtem, és kimondatlan megegyezés jött létre köztünk. Ő nem baszogat a megjelenésemért - értsd, piercingek és tetoválások hada - én pedig úgy teszek mint akit érdekel az üzlet, és kitanulom az üzleti fősulit ahová fel is vettek. Levelezőn tanulok, hogy mellette tudjak dolgozgatni is az iparban és legyen időm kicsit más, mocskosabb elfoglaltságokra is. Főleg lányokkal, de hamar rájöttem, hogy nem csak a csajok érdekelnek, hanem a fiúk is, így hát...

Nem voltam valami jó gyerek, és viszonylag korán felfedeztem a testi örömöket is, és mivel tudom magamról hogy nem vagyok egy taszító látvány, igen gyakran be is dobom magam, hát ez lett a vesztem... Késő éjjel, már már hajnalban mentem haza egy átbulizott éjszaka után, amikor megtámadott valami. Azt hittem hogy valami nagytermetű kutya, és próbáltam küzdeni ellene, távoltartani a nyakamtól, és így a jobb karom roncsolta le. A felfordulás zajára jöttek rendőrök, akik ott járőröztek és azonmód beleeresztettek párat a jószágba és kicsit később mikor elmúlt a sokk, láttam hogy egy róka az, bár természetes méreténél jóval nagyobb. Még élt. Én meg roszul voltam, és végül kórházba vittek, és ellátták a sérülést és elmondták azt is, hogy esélyem van rá hogy a következő holdtölte engem is bundásan ér. Bár a rókaharapást elkapni elég nehéz, legalább annyira mint a tigrisekét. 
Na, nekem sikerült. Elkaptam, és egy lomposfarkúval osztozom a testemen. Nem mondom hogy profi vagyok az irányításában de már meg tudom őrizni a lélekjelenlétem, és nem változok át minden alkalommal amikor felbosszantom magam. Azért ez is haladás. Apám persze ki volt borulva amikor megtudta és a kórházból szedett össze felkötött karral és félig meddig működésképtelenül. Mindenkit be akart perelni, de végül lenyugodott és jobb híján beletörődött a megmásíthatatlanba. Az egy szem fia vérállat lett. 

Manapság meg? Azon poénkodik hogy a rókánál jobb állat nem is lehetne a lelki társam, mert én is olyasmi vagyok. Jó eszem van de kellően lusta vagyok használni ezt az adottságom. Nem tudom, pedig sok tárgyalásra elkísérem, és akkor is ott voltam amikor egy furcsa üzletemberrel tárgyalt az esti órákban, és hosszú szőke haja és acélos pillantása megfogott. Felkerestem én magam is, és kiderültek a részletek, ő vámpír volt és éhes, én pedig vérállat és hát... mit ne mondjak, mindig is kiakartam próbálni milyen ez. Tetszett nekem az a férfi, Eric de mást nem akart tőlem, csak vért és társaságot, pedig... Akarni fog mást is ebben biztos vagyok, csak ügyesen kell kijátszanom a lapjaimat, és éppen ezért jövök utána. Vagyis, még véletlen sem utána, hanem St. Louisba gyakorolni és üzleti nyaralást fogok itt tölteni, apám megbízásából, hogy az egyik kisebb szállodát felügyeljem. Szerinte jót fog tenni nekem ha a mély vízbe dob és megtanulok úszni. Vágül is, már tudok... 

Elmosolyodom, ahogy megpillantom a várost jelző táblát, és minden szívbajoskodás nélkül behajtok a városba, hogy elfoglaljam az átmeneti otthonom, az egyik lakosztályát a szállodának. Fel kell keresnem Ericet is, hiszen ő itt lakik, és egy ilyen jelenséget, csak nem lesz nehéz megtalálnom, nem igaz? Az egyetlen olyas pasi jelenleg, aki nem akar többet mint a vérem. Akarom, hogy akarjon, ez már… elvi kérdés. Igen, ez a jó kifejezés rá. Bántja valahol az önérzetemet hogy ő nm csábult el elsőre, pedig próbálkoztam, de... most már okosabban csinálom. Végül is amíg a városban volt a vérforrása lettem, és csak úgy hátrahagyott... Hát ilyet...
- Vigyázz Eric... jövök.


 
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 100
Tollvonásainak száma : 78
Re: Michael Barr
Szomb. 9 Jún. - 19:09Elfogadva!


Michael Barr

Mit is mondjak, tetszik, hogy nem adod fel, hogy teszel is azért, hogy ne hagyhassanak figyelmen kívül, az alakváltólét, valamint apád vagyona, meg az egész személysiséged teret ad ennek. Már várom mi sül ki ebből, remélem Miszter Tejfel is belátja, hogy érdemes rád odafigyelni.

Elfogadva, lepecsételve.
Kie


Vissza az elejére Go down
 
Michael Barr
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: