HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Amber és Nyx - Szégyen a futás...

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Hétf. 21 Május - 11:22

Ez a faj már kihalt


Szabadnap. Mintha csak egy szitokszó lenne számomra így hétköznap az éjszaka közepén. Természetesen nem azért, mert annyira imádok dolgozni, de a munkahelyen legalább van élet. Egyáltalán fogalmam sincs, hogy miért fogadtam el a meghívást, attól a tagtól. De persze, hogy van fogalmam róla, hiszen azért, mert azt hittem, hogy milyen jó buliba hoz majd el. Ingyen pia stb. Ingyen pia volt, valami olcsó sör, borzasztó ízzel, de a halandók nem tudnak inni, úgyhogy a fele bagázs már az első óra után kidőlt.
- Anyám! Baromira unatkozom. – sóhajtom, aztán úgy döntök, hogy elég volt ebből a lepra helyből, ideje egy kicsit szórakozni. Tizenkét centis sarkakon és tökéletesen tudom kerülgetni a fetrengőket, már profin belejöttem a használatukba.
- Ideje szórakozni kicsit… - mosolyodom el, és ahogy kilépek a kikötőben a sikátorba a folyópart felé indulok.  Már csak egy ártatlan áldozatot kell találnom.
Ahogy haladok a konténerek között, egyszer csak megpillantok egy nőt, egyedül áll és a folyót bámulja. Mosolyra szalad az ajkam, tökéletes célpontja lesz a szórakozásomnak.
Futásnak eredek, a cipőm sarka elég nagy visszhangot ver pléhdobozok által alkotott utcácskákban.
- Fuss! – sikítom a nő a felé, ahogy lélekszakadva rémült ábrázattal érek oda hozzá, és a karjánál megragadom.
- Gyorsan! Futás! – sikítom újra felé, és ahonnan jöttem, három alak tűnik fel, ahogy kifordulnak egy zöld doboz mögül.Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Kedd 5 Jún. - 20:06Amber & Nyx
Long life... to... the... Queen...
Kell egy kis magány… csak épp egy kicsi, távol a falkától, távol a testőreimtől… távol Abeltől… Idő hogy gondolkozzam, vagy csak úgy csináljak, mint aki gondolkozik, és igazából csak meredten bámulom a vizet. Mért jöttem a kikötőbe? Első gondolat lehetne, hogy meghalni… de azzal már egy icipicit elkésett a világ. Félig meghaltam, félig már nem vagyok önmagam, félig már azt sem tudom, mi vagyok. Szörnyetegek között a legnagyobb szörnyek egyike.
A víz egykedvűen hullámzik, szabályos ritmusát, csak a távolban elhaladó hajó zavarja meg. Két hiénám is lehelte ki ezen konténerek között lelkét. Talán most épp engem is figyel egy vadász, talán tökéletes célpont vagyok neki, most mégis a bennem tomboló hangok kötnek le. Mintha az életösztön már nem lenne annyira fontos, mintha nem lenne elsődleges, helyette sokkal inkább a pusztítás vágy vette át a helyet. Az érzés hogy mindegy hogy kit, mindegy hogy mibe kerül, csak tapadjon vér a kezemhez, érezzem, ahogy a ragadós vörös folyam könyökömig csorog, ahogy a hús cafatjai megmaradnak körmeim alatt, ahogy a fémes íz eltölti torkomat, ahogy a meleg bizsergés átjárja testemet.
Sietős léptek tépik vissza elmém a valóságba, elnyomva a hangok gerjesztette vágyakat. A pánik léptei, zakatoló szív, emberi szag. Közeledik felém és végre eszemhez térve fókuszálni is kezdek. Sötét haj, ziháló lélegzet, karcsú test, pánik a hangjában… megragadja a karom én pedig lépek, lépek magam sem tudom mért, talán csak ösztön. Újra rám ordít hogy fussak, szedjem a lábam, én pedig nem értem mi olyan különös benne, hogy kerül ide, ki üldözi? Aztán hallom a lépteket, három fazon lép ki egy konténer mögül. Ahh az ügyeletes seggfejek?
Nem hagy időt ránt magával én meg futni kezdek. Szimatolnék a levegőbe de nem tudom megmondani mit érzek, mintha az összes állat szagát érezném, de ez lehetetlen, hacsak nem vérpánok… de a városban nincsenek… eddig nem voltak… mi a jóélet folyik itt?
Egy sarok… kettő… nem fordulok hátra, csak mikor már a hátszél nem hozza a szagot, ráfogok a lány karjára és nekinyomom az egyik konténer falának, másik kezem a szájára tapasztom és fülelek.
-Hallgass! – mordulok rá és szemeim arany színben izzanak fel. – Kik ezek és mért menekülsz előlük? – suttogom miután nem hallok neszt a közelben.


_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Szomb. 9 Jún. - 9:52

Ez a faj már kihalt

Az életben mindenki szokott rossz döntéseket, hozni. Az baj, hogy én meg elég gyakran hozok ilyeneket, bár eddig egész jól sikerült megúsznom őket. A mostani hibám, hogy nem voltam elég körültekintő abban a formában, hogy valószínűleg nem egy ártatlan nőt sikerült magammal rángatnom, a nagy futásomban. De mivel el voltam foglalva azzal, hogy az illúzióm viszonylag tökéletes legyen, így csak némi távolság után sikerül bemérnem, hogy ez a szép nő itt, akinek a karjába kapaszkodom bizony alakváltó. És ennek a ténynek, sikerül is annyira kizökkentenie, és megijesztenie, hogy képtelen vagyok továbbra is fenntartani az üldözőim formáját, így egyszerűen csak elenyésznek a semmiben. Valószínűleg ezt ő is megérzi, mert egyszer csak rántást érzek a karomon, és a hátam már az egyik hideg konténer falának préselődik, keze a számra tapad. Ez önmagában még nem lenne annyira vészes, de a szeme színe változni kezd, és arany folyammá válik, na, most már nem kell megjátszanom azt, hogy félek, mert tényleg így van.
Rám parancsol, hogy hallgassak, amúgy sem nagyon beszéltem, meg ügyesen nem is sikítottam, mondjuk, olyan erősen fogja be a számat, hogy nem is hallana belőle semmit. De a légzésem szapora, és mást nem látathat a tekintetemben, csak azt, hogy halálra vagyok rémülve, úgyhogy készségesen kezdek válaszolni a kérdéseire.
- Efmufifban voufam, eéfamifof emföffetm eff a fáfomfiffó üfföfi fefefed.- hangzik a válasz a keze alatt. Hát igen, nehéz ezt a két dolgot egyszerre megtenni, de rám nem lehet panasz, én tényleg megpróbáltam hallgatva válaszolni neki a feltett kérdésre.
Megjegyzem, hogy még én is érzem dagadni az eret a nyakamon, és szinte hallom a szívverésemet is, bár azt lehet csak azért, mert a fülemben dobol, ennyire azért nem jó a hallásom.Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Hétf. 18 Jún. - 10:42Amber & Nyx
Long life... to... the... Queen...Kicseszett egy este. Azt gondoltam a csodás kis fejemben, hogy egy picit lehetek egyedül, hogy majd a víz csobogása megnyugtat és a hangok is végre megszűnnek létezni, hogy nem akarok senkit megölni, erre épp az egyik konténer falához szorítok valami rémült nőcskét, akinek olyan a szaga mint a legfinomabb sültté. Annyira szívesen beleharapnék, feltépném a torkát, karmaimmal kiszakítanék az oldalából egy méretes darabot, fogaimmal elroppantanám a koponyáját…
Hangja ránt vissza a valóságba és egy másodpercig csak értetlenül nézek rá, hogy ez meg milyen nyelven makog nekem. Leesik, igen Amber te vagy az igazi nagy idióta. Befogom a száját aztán azt várom hogy feleljen a kérdéseimre. Ha nem lennék ki kellene találni. Ujjaim rászorítom a szájára, hogy csihadjon, és egy kicsit talán szándékosan az orrára is rálógnak, elfojtva lélegzetét, míg kinézek a konténer mögül, de a szél nem hoz felém semmit, hiába tép a hajamba. Figyelem a gyér lámpafénykarikákat, a sötét sarkokat, de semmi, kvára kibaszottul semmi. Hova a picsába tűnhettek el? Egy vérállat nem adja csak úgy fel az üldözést, főleg nem hogy hárman voltak. Visszahúzódom a  nőhöz, és leveszem lassan az ujjaim az orráról és a szájáról.
-Ha sikítasz feltépem a torkod és megfürdök a véredben, remélem értjük egymást. Most pedig még egyszer szépen lassan és halkan, hogy kik voltak ezek és mit akartak tőled, egyáltalán ki a picsa vagy te és mért rángattál magaddal? - igen azt hiszem ma kicsit feszültebb vagyok a kelleténél. Talán egy kis alvás jót tenne. Alvás… három napja nem megy. Ha lehunyom a szemem folyton ismeretlen arcokat látok, ahogy meghalnak, de mégsem, ahogy egy kék örvény beszívja őket és örökre foglyok maradnak. Megrázom a fejem hogy elűzzem újfent a képeket, és a lányra nézek immáron emberi szemekkel. Nincs semmi baj, minden rendben lesz. Bár tudnám hogy most őt vagy magamat akarom e csitítani. .


_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Szomb. 23 Jún. - 9:10

Ez a faj már kihalt

Fuldokolni nem a legjobb, legalábbis nem ebben a pozícióban, egyébként, ha az ágyban lennénk, nem lenne semmi gondom a helyzettel, egy kis fojtogatás még simán belefér egy hevesebb légyottba, szóval nincs vele gondom. Arról meg nem is beszélve, hogy elméletileg meg nem fulladhatok, de ezt a gyakorlatban nem szeretném kipróbálni, úgyhogy meg is fogom a kezét, ami az orromat is befogja, inkább csak önkéntelen mozdulattal, mert esélyem nincs rá, hogy levegyem a szám elől. Mekkora szívás gyengébbnek lenni, egy vérállatnál. Legalábbis nekem most az, mert ha nagyon rossz lóra tettem, nos maradjuk annyiban, hogy bár halhatatlannak mondanak, akit ugyebár meg lehet ölni, az mégsem annyira az.  
Hát cicám az üldözőink után aztán leskelődhetsz, fut át a gondolat az agyamon, ahogy kihajol, mert azok nem fognak jönni, amíg össze nem szedem magam, annyira, hogy koncentrálni tudjak, de az per pillanat nagyon messze van. A saját álcám is csak azért van rajtam, mert kellően közel van hozzám, hogy koncentráció nélkül fenn tudjam tartani, különben azt hiszem, már rég beváltotta volna az ígéretét, és a véremben fürdik. Elméletileg azt is túlélem, de nem, ezt sem szeretném átvinni a gyakorlatba, hogy kipróbáljam. Van, amit jobb meghagyni az elméletek síkján.
Kapkodva veszem a levegőt, ahogy végre elveszi a kezét a szám és az orrom elől, de így is felelek, minden kérdésre, azt hiszem.
- A nevem Nyx Lexand, és pultosként dolgozom. És ma egy buliban voltam, de nagyon unalmas volt, ezért otthagytam őket.  – Főleg, mert nem volt elég piájuk, hogy én is kellően lerészegedjek, a drogokat meg nem igazán preferálom, azok sem úgy hatnak, ahogy kellene. – És ahogy kijöttem, ez a három alak a semmiből bukkant elő. – Ami még igaz is, mert tényleg hirtelen ötlet volt megalkotni őket, még csak agyalni sem kellett rajtuk. – És fogalmam sincs mit akartak, csak megijedtem. Sajnálom, ha téged is megijesztettelek, de nem akartam, hogy bántsanak, azt hittem nem tudod megvédeni magad, de már látom, hogy igen. Szóval, akkor én most elpárolgom, ha megbocsájtasz. – Hála az otthonomnak sikeresen megtanultam úgy elferdíteni az igazságot, hogy az ne legyen hazugság. És bár nálunk nem sok alakváltó él, azt mindenki tudja, hogy a hazugságot kiszagolják. Arról nem beszélve, hogy a szó szoros értelemben nem is hazudhatok, erre van a fajtámnak a tökéletes ferdítés elve, ami most baromira jól jön.Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Vas. 29 Júl. - 12:07Amber & Nyx
Long life... to... the... Queen...Levegő… életet ad… vagy életet vesz el… kinek melyik fele jut. Hallgatom a csacsogását és kedvem támad visszatenni a kezem a pici szájára. Mért van az, hogy a legtöbb nőnek olyan a pici torka, mint egy csatorna valami kiadós esőzés utána és csak jön belőle és jön belőle… meg jön belőle… végeláthatatlanul. Sajnálja, hogy… hogyne sajnálná, kishíján letéptem a fejét, eltörtem a nyakát, szívrohamot okoztam neki. Felsóhajtok és ellépek tőle.
-Amber… - mert anyám belém nevelte a jómodort, azt hiszem ez az egyetlen, ami megmaradt tőle, a mély vallásos hülyeségeit szerencsére levetkőztem akkor, mikor kimászva az ablakon megszöktem otthonról. – És… nem bocsátok meg – teszem elé a kezem, mint egy figyelmeztetőleg meggátolva hogy csak úgy ott hagyjon mint eb a Saharát. Pillantásom újra emberi, bár tény, hogy a lelkemben még mindig háború dúl, és  egy pillanatra a gondolattal is eljátszom hogy eltöröm a kecses kis nyakát, vagy átharapom és a kiömlő vérében fürdök meg. Olyan érdekes szaga van, annyira emberi és mégsem. Nem tudom eldönteni miféle a lány, de még ma este ki fogom deríteni.
-Egyedül nem mész sehova… még a végén visszajönnek és bajod esik. – elveszem a kezem és hátrébb lépek egy lépést- hazakísérlek.
Igen, igen kijelentés. Az a fajta amire nem szokás nemet mondani, kötekedni vagy épp alkudozni. Ma nagyon előzékeny és kedves vagyok, még önmagamhoz képest is, azt mondjuk nem merném határozottan kijelenteni hogy miatta van az egész, lehet hogy én nem akarok tovább egymagam maradni. Kell a fenének hogy a hangok utat törjenek az elmémbe és sikítva kezdjek mészárolgatni, mert egyként skandálják hogy az milyen jó móka, én meg mért is ne értenék egyet velük, ha egyszer tényleg az.
-Indulás! – adom ki a parancsot és kezemmel rásegítve kitolom a fedezékből._________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Amber és Nyx - Szégyen a futás...


Vissza az elejére Go down
 
Amber és Nyx - Szégyen a futás...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: