HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 JP & Alex - A pénz beszél, a cica...

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-20, 08:42

Az üzlet, az üzlet...


Ahogy az lenni szokott az üzlet dübörög, mind a Velvetben, mind pedig a Biteban, azonban, ha jön egy új ötlet, akkor azt meg kell valósítani, és minél előbb, nehogy valaki másnak is eszébe jusson.
Az én jelenlegi legújabb ötletem, pedig igazán egyszerűnek tűnik a maga nemében, de egyébként mégsem az. Ugyan maga a kávézó nyitásának alapja önmagában nagyon régi fogalom, de ha olyan lényeknek akarsz „kávézót” nyitni, akik nem fogyasztanak kávét, az meglehetősen feladja a leckét.
Még szerencse, hogy alvilági körökben sok furcsa figura található a városban, mert nekem most pont egy ilyen rosszhírű tagra van szükségem hozzá, hogy a terveimet véghezvigyem.
A limuzin megáll a folyóparton egy meglehetősen rossz állapotban lévő ivó előtt, a kopott cégér nyikorog a parti szellőben, és hirdeti, hogy Féllábú kalóz.  Tudomásom szerint a rendőrség rengetegszer próbálta már meg bezárni a helyet, mindeddig sikertelenül.
Damon, a sofőröm és egyen hű testőröm, aggodalmas arccal néz rám, nem sűrűn járok ilyen helyekre azt meg kell hagyni. És bár elképesztő, igazából soha nem is jártam, hasonló alacsony színvonalú szórakozó helyekre, még a háborúk alatt is inkább tartoztam a felső tízezer sznobjaihoz, mint az olcsó sötétben megbúvókhoz.
Nem kell csalódnom, ahogy belépek, minden szempár rám szegeződik, de most nem mondhatom, hogy az elbűvölő sármomnak köszönhető, inkább annak, hogy elegáns, drága öltönyöm egyáltalán nem illik a hely hangulatához.
Mivel olyan csönd lett, hogy egy gombostű leejtését is meg lehetne hallani, minden egyes léptem, dübörgésként koppan a kopott fapadlón, ahogy a csapos felé veszem az irányt, hogy információt kérjek, a keresett személy hollétéről.
Természetesen már mindent kiderítettem az idegenről, a rendőrségi adatbázis könnyedén bárkihez hozzáférést biztosít ilyen esetekben. Belső zsebemből húzom elő a fotót, és teszem a pultra.
- Őt keresem, látta ma este? – természetesen a pultos nemet int, ahogy azt vártam is. Miért is árulná el nekem, hogy hol találok meg bárkit is, így felemelem a fotót és lassan körbe mutatom.
- Ezer dollárt fizetek annak, aki most azonnal elárulja, hogy hol van ez az illető! – nézek körbe mindegyikükön. Valaki csak lesz, aki megmondja nekem, valaki mindig van….


Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-20, 20:21


Tudjátok milyen az élet ha valaki ex sittes bűnöző. Na persze hogy nem én sem. De attól még megvannak a börtön életem stigmái amit örök életemben viselni fogok. Az egyik például ez a szép és eléggé elrettentő halálfej tetoválás az arcomon. Nekem ritkán van vele bajom. Másoknak annál inkább. Pl a belváros legtöbb vendéglátó helyéről ki vagyok tiltva mondván a megjelenésem zavarja a többi vendég kulturált szórakozását. Na persze. Attól félnek a mocskok, hogy drogot akarok árulni a wc-ben. Ami lássuk be nekem elég rangon aluli lenne. Elvégre én csak gyártom a cuccot, de sem az eladásba, sem pedig a fogyasztásba nem folyok bele.
Így a jól megérdemelt késő esti hideg sörömet kénytelen vagyok olyan helyeken elfogyasztani ami az emberi társadalom perifériáin fekszik. Mint itt ez a Motoros Buzybár. Nah jó a fél lábú kalóz nem lesz attól még buzybár, hogy itt mindenki ült már sitten. De ha igy gondolok, rá segít távol tartanom magam a többi tagtól. Nem mintha rossz arcok lennének, csak ők emberek. Én meg nem. És ha véletlen elcsattan pár pofon akkor ők fekve maradnak. Ami még szintén nem lenne erre felé probléma. Csak az hogy utána itt sem szolgálnának ki többet mert itt szörnyeket nem itatnak.
Így persze hogy van nagy csend meg csodálkozás, mikor Mr.Gazadag besétál a bárba és lenyomja a szövegét. Vajon kefélőtársat keres, vagy a régi kurváját? Azután ahogy elkezd körbe fordulni a fényképpel ki derül, hogy egyiket sem, hanem csak engem.
- HEJ! AMIGÓ! Előbb mutasd a lóvét utána beszélünk! – Nevetek fel a sarokban a söröm mögé rejtőzve.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-21, 11:58

Az üzlet, az üzlet...


Mint említettem valaki mindig van, és most is jön egy hang az árnyékos helyről, ahova a gyér világítás fénye nem ér el, és ráadásul még a söre mögé is rejtőzik az illető.
A kérése valahol jogos, hiszen mondhatom, hogy adok ezer dollárt az információért, aztán mégsem. Sőt, ha normális ember lennék, akkor megfontolnám, hogy egy ilyen helyen mutogassak ennyi pénzt. De már ott elbukott a dolog, hogy ember sem vagyok, nem hogy normális.
Így szó nélkül nyúlok a belső zsebembe, és veszek elő tíz darab, ropogós, friss százast, és mutatom meg a félbe hajtott pénzt a mutató és a középső ujjam közé.  Egyúttal pedig meg is indulok a sarok felé, hogy szemügyre vegyem a rejtőzködő nagyszájút. És ahogy az asztalhoz érek, már látom is, hogy valójában ő az, akit keresek, de az pénzt azért az asztalra teszem és elé csúsztatom.
- Juan Pedro Gracia Cruz! Szabad? – a hangom nem több halk suttogásnál, és még ebben a csendben sem hallhatják, csak azok, akik különlegesek, mint az előttem ülő férfi is. Válaszát meg sem várva helyet foglalok vele szemben, és a képet is lerakom az asztalra, a lábam keresztbe rakom, és tovább folytatom, egy cseppnyivel sem feljebb emelve a hangomat.
- Nem volt könnyű rád bukkannom, még úgy sem, hogy szinte minden tudok rólad. – természetesen csak azokat az információkat, amiket ki lehet deríteni pénzért. Az nem mondanám, hogy ismerem az illetőt, mert ahhoz ildomos már találkozni valakivel, nem elég begyűjteni az adatokat harmad, negyed kézből. Viszont az adatok segítettek abban, hogy tudjam nekem rá van szükségem a továbbiakban.
- Munkát ajánlok neked! – Beszéd közben végig a szemébe nézek, véletlenül sem másfelé, és még mindig akkorra a csend, mint egy kibaszott kriptában.
- Itt akarod megbeszélni, vagy menjünk máshová?Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-21, 12:45


Nos ez jól indul, és rémisztően folytatódik. Felmutatja a pénzt és meg indul felém. Alig van egy fél másodpercem le akasztani a nyakamból a keresztet és a zsebembe rejteni, mikor meg érzem a sír hidegségét az auráján. Vámpír. nem kicsi hanem nagy. Ha a nyakamon hagyom a keresztet valószínű külön izzó fényforrássá válna. Ezért vagyok kénytelen cselekedni.
A halk suttogására elveszem a pénzt és a kocsma közönségének szánt színpadiassággal látványosan megszámolom.
- Uhh ez úgy hangzik, mint egy fenyegetés bevezetése. Mindent tudsz rólam. – Mondom, de magamban nem tudom elfojtani a mosolyt, hogy a férfinak az összes gesztusáról az jut eszembe, mintha egy luxus feleség ülne velem szemben aki éppen pénzt ad, hogy dugjam meg. Valahogy van benne valami nőiesen kecses. Talán a láb keresztbe rakás.
- A biznisz az biznisz. – Sóhajtok fel és fel állok az asztaltól. – Beszéljünk kint séta közben. – Ajánlom neki, hiszen ez végre jó lehetőség arra, hogy meg törjem a szemkontaktust. Gyorsan fel is kapom a foncsorozott napszemüveget, amit vámpír találkozásokra tartok magamnál. Hiszen első számú szabály. Sose nézz egy vámpír szemébe mert rábaszol. A pulthoz lépve rendezem az esti számlám és még veszek két üveg vodkát az olcsóbból, és egy üveg whisky-t a drágább fajtából. Gyufát nem kell vennem az van nálam bőven elég. Az egyik frissen kapott százassal fizetek. Majd a kocsma ajtóhoz indulva kilépek a helységből. Kint a limuzin tetejére pakolom a piás üvegeket, és egy cigit ki kotorászva a zsebemből rá gyújtok.
- Miről lenne szó? – Fújom a füstöt az ég felé. Basszus, ha nem lennék likantróp ebben a szemüvegben most nem látnék semmit.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-21, 13:45

Az üzlet, az üzlet...


Bármennyire is igyekszem ma embernek látszani, ez még nem sikerül tökéletesre, tekintve, hogy egy csepp vért sem vettem magamhoz, a vacsorázást az üzlet utánra szántam, mivel van, amikor az üzlet sürgetőbb.
- Nem állt szándékomban azt a látszatot kelteni, csupán tényeket közöltem. – Valóban a suttogással vegyítve az a közlés, hogy mindent kiderítettem róla fenyegetésnek hathat, időnként megfeledkezem róla, hogy, ha fenyegetek, akkor is ezt a hangom használom. Hathatósabb, mint a kiabálás, hiszen a hangos szó, csak feltüzeli a likantrópokat, volt néhány évszázadom kitapasztalni.
- Ahogy óhajtod! – Könnyed kecsességgel állok fel az asztaltól, és az ajtóban várom meg, amíg törleszti a számláját, és megtoldja egy újabb adag vásárlással. Ami be kell vallanom, hogy meg is lep, főleg, a két adag olcsó lőré, és az egy drágább gazdacseréléssel, de természetesen szóvá nem teszem, mindenki azt vásárol a pénzén, amit akar.
Érzem Damonon, hogy alapból testőr üzemmódba kapcsol, főleg, amikor az autó tetejére pakolják a dolgokat. A drága Follom szereti a limuzint, még akkor is, ha ő csak vezetni szokta.
- Ugye tudod, hogy az a napszemüveg nem véd meg tőle? – kérdi egy lekezelő vigyorral, de még ha igaza is van, akkor sem illendő, úgyhogy ezt szóvá is kell tennem.
- Damon, ne fenyegesd a barátunkat! – a hangomban nincs fenyegető él, hogy különben, sem parancs hatása, mégis a leopárd szó nélkül fordul el tőlünk, és áll háttal az autónak enyhe terpeszben. Csak a szájának összepréselése mutatja, hogy nincs ínyére a tag, akivel sikerült kisétálnom, a színvonalon aluli kocsmából.
- Új üzletbe kívánok vágni, és ehhez szükségem van egy vegyész szakértelmére. – Én sem szeretem a felesleges köröket, úgyhogy jobb, is ha a közepébe vágunk. Ahogy meg is beszéltük elindulok az egyik stég felé, ha már sétáról volt szó.
- Azokra majd Damon vigyáz! – értem ezt az üvegekre, de hátra már nem nézek, hogy követ-e a puma.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-21, 15:32


Mosolyogva fordulok a leopárd felé egy pillanatra.
- A gazdádtól talán nem, de legalább lesz fél másodpercem lehunyni a szemem mielőtt kitépi a gerincem. Amúgy meg félig tévedsz a gyenge piócák ellen igenis hatásos. – Mondom mindenféle tisztelet nélkül. Hiszen ez kb tényleg így néz ki. Minél öregebb egy vámpír annál nagyobb a rábasztál faktor. Csak az öregeknek általában nincs szükségük olyanokra, hogy szembe szuggerálással viccelődjenek. A fiatalok meg még nem látnak át a foncsorozott szemüveg tükrén. A legrosszabbak azok akik a hangjukkal is képesek szuggerálni.
Mikor elmondja, hogy vegyész kell neki felszalad a szemüveg felett a szemöldököm. Mármint a helye. Magamhoz veszem az egyik vodkás üveget és ki bontom. Förtelmes a szaga. De nem is meg inni vettem. Általában azért iszok, hogy relaxáljak. Mármint, hogy ellent álljak egy egy beteges vágynak, ami a lelkemből tör elő. Ez pedig legtöbbször a gyújtogatás. Vissza csavarom a kupakot ahogy a vámpír nyomába érek.
- Tudod, miért volt nehéz meg találnod? Mert tudatosan kerülöm a vámpírok társaságát. A fajtám ha vámpírokkal találkozik az általában jót nem jelent. Az alakváltók fekszenek holtan véresen megzabálva a vámpírok hatalmi játszmái mentén. Olyannyira, hogy én még nem láttam 60 évnél öregebb alakváltót. Igazából már az ötven felettiek is ritkák. – Mondom neki és hogy meg értse miért is mondtam ezt rögtön folytatom is.
- Nem tartom magam butának. Szóval amint azt mondod vegyész kell neked tudom, hogy törvénytelen dolgot kérsz. Ha törvényes lenne csak simán meg bíznál vele egy nagyvállalatot a vegyipari csoportosulások közül. Ehelyett te egy ex sittes bűnözőt kerestél fel. Vagyis annak amit csinálnom kellene legalább egy része törvénytelen, vagy számolni kell ember életek feláldozásával. Ezzel nem is lenne problémám. Kb annyit számít nekem egy ember élete mint neked. Az ezer dollár meg lobogtatása után abban sem kételkedek, hogy van pénz bőven a dologban. Amivel problémám van, hogy így vissza kerülhettek a börtönbe, és ezúttal az alakváltós fajtába. Vagy vámpír hatalmi játszmák célpontja és előbb utóbb eledel és hulla leszek. Kérlek mondj olyat amitől nem kapok 5 peren belül pánik rohamot és spontán menekülési kényszert! – Mondom az igazságnak megfelelően, hiszen én nem vagyok beszari, de aki nem retteg egy vámpírtól az nálam is őrültebb.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-05-26, 09:29

Az üzlet, az üzlet...


Szívesen hallgatnám még a cicák szópárbaját, de most nincs rá időm, valójában még rengeteg a teendőm. Talán majd egyszer megnézem, hogy mire képesek ezek egymás ellen, de nem most.
- Ez azért van, mert rossz körökben forogsz. Én számos alakváltómat temettem el végelgyengülési halálozás miatt. – Ami igaz is, bár az összes leopárd volt. – Ami pedig a vérben úszást jelenti, a hierarchiai játszmáitok során nagyon sokan hullnak el, és arról nem a vámpírok tehetnek. Vagy talán ő kérik, hogy zabáljátok fel a királyotokat, királynőtöket, ha legyőzik őket? – De nem áll itt meg, tovább folytatja, valójában ki nem néztem volna ebből az emberből, hogy ennyit képes beszélni egyhuzamban.
- Én sem tartalak butának, ha annak tartanálak, akkor nem kerestelek volna fel. Valójában a létezésedről sem tudnék, mert sosem vonzottak az alacsony intelligenciájú lények, tartozzanak bármelyik fajhoz. – Ahogy haladunk az egyik stég felé veszem az irányt, ahonnan jól látni a vizet, mert néhány hajó kiment, és így szabad maradt a helyük.
- Egyáltalán nem illegális, amin dolgozom. Ha nem tudnád, nem tenne jót, az egészségemnek, amivel csorbát ejthetek a hírnevemen, és ezzel felégetném azt az utat magam mögött, amit eddig kitapostam. – Mert volt dolgom bőven eddig is, hogy az emberek jobban elfogadják a vámpírok, szerencsére egyre több törvény áll, a mi oldalunkon, de ettől még nem változik az a tény, hogy a félnek tőlünk, mert erősebbek vagyunk, talán némelyekben még az irigység is közre játszik.
- És azért, nem keresek fel egy vegyész céget, mert az egész tevékenységet az én kezemben akarom tartani. Meg azért, mert eszem ágában sincs egy egész csoportosulást felügyelni, az ilyeneknél mindig akadnak árulók, kémek, és miegyebek, akik hátráltatják a terveimet. Nekem olyasvalaki kell, aki egyedül is képes arra, amire egy vegyipari cég. És úgy tudom, hogy te pont ilyen vagy. - Vagy legalábbis, azok meséltek, akik a börtönben ismerték meg, pont ilyesmit mondtak róla.  
- Ember életeket nem fog követelni, vámpírokon kell kísérletezni, azokból is nagy valószínűleg a legaljával. – Érti ezt azokra, akik bármire képesek a pénzért, még arra is, hogy kísérleti nyulak legyenek. A vámpírok között is akadnak, olyanok, akik nem képesek megállni a lábukon, és nem képesek beilleszkedni a társadalomba. – És mivel te nem vagy orvos, nem tettél semmi hasonló esküt, gondolom nem lesz lelkiismeret furdalásod, ha esetleg egy-egy delikvens elhalálozik véglegesen. Mindezt úgy, hogy aláírtak egy papírt, hogy igen önként járultak hozzá, az effajta kísérletekhez. - Kezeim a hátam mögött fogom össze, de a végére leveszem a tekintetem a folyó feketeségéről, és rá nézek.
- Egyébként pedig elég kevés esélyt látok arra, hogy bármelyik vámpír is elhalálozzon közben. Maximum kapnak egy jó kis gyomorrontást.

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-06-03, 12:48


Ahogy a mólon álldogálva nézi a vizet és ki fejti mit akar, én le rogyok egy hatalmas vas „bikára” amit a hajók kikötéséhez használnak. Csendben szívom a cigit és küldöm a füstöt magam elé. Alaposan meg forgatom magamban a szavait. Nagyon hízelgő, hogy milyen nagyra tartja a képességeimet, de egy kutató csoport össz agyi kapacitásával azért én sem vetekszek. Ráadásul amit ő akar tőlem nem is pontosan az én szakterületem. Lehet egy táplálkozás szakértővel jobban járt volna. Vagy egy biológussal. Minden estre azt mondja a dologban minden legális, meg lesznek önkéntesek. Azért a szavaiból át süt, hogy a dolog eléggé a szürke zónában mozog törvényesség szempontjából. Még egy utolsót szívok a félig égett cigiből majd eltaposom a csikket, a következő pillanatban a szemüveget teszem vissza a zsebembe.
- Béke van… - Sóhajtom magam elé, és elkezdek át változni. Na nem teljesen. De szükségem van a puma érzékszerveire. A fejem egy hangos roppanással nyúlik meg erősen macska szerűre a kopasz fejem hirtelen szőrbe borul, emberi orrom szinte le hámlik a fülem pedig hegyesre nyúlik. Majd meg állok az átváltozás közepén. Semmi nem változott más rajtam csak a fejem, és az sem teljesen. Hegyes füleim forgatom lehunyt szemekkel. Fülelek, felmérem a környezetet, hosszabb és rövidebb távon. Nincs senki halló távolságban tőlünk. Messzebbre sem észlelek szívdobogásokat. Egyedül a testőr ideges szívdobogását hallom jóval közelebbről, mint a kocsi. Úgy látom pontosabban hallom, hogy rögtön erre indult, ahogy változni kezdtem, de mikor látta, hogy nem változok tovább meg torpant. Ez jó ez azt jelenti a közelben nem hallgatózik senki sem. Még mindig lehunyt szemekkel nagyot szimatolok a kikötő levegőjéből. Most erre az érzékszervemre kezdek koncentrálni ezernyi illat komponens mozaik áramlik a gondolataimba. Eltart egy pár másodpercig mire azonosítom a nagyját. Víz, hal, mocsok, füst, mindenféle illat. Még a tegnap itt parkolt teher kocsi gumi kerekeit is érezni egy kicsit.
- Finom a parfümöd – Préselem ki a félig érthető szavakat a megváltozott számon. Majd végre felnyitom a szemem és úgy is meg vizslatom a vámpírt. Az öltönye tökéletesen testre szabott. Ahogy a teljes ruházata is. Meg nyugszom, mert egy érzék szervem sem fedezett fel semmi olyat ami számomra félelemre adna okot. Így előre hajolok és elkezdem a vissza változást teljes emberformámba. Ahogy a ragacsos biomassza leválik rólam és a csontjaim is eredeti alakjukba rendeződnek fel pillantok a vámpírra.
- Egy kis türelmet még. – Kérem őt és végre használhatom a vodkát rá locsolom a levedlett puma részekre a földön és meg gyújtva elégetem a bizonyítékot, és a gén anyagot. Nem akarom, hogy bárki azonosítani tudjon utólag. A vodka az alkoholok szép lángjával lobog.
- Át gondoltad? Biztosan tudod én ki vagyok és miből élek? - Kérdezem, hogy biztosan ne legyen félre értés köztünk. Egy bérgyilkos vagyok aki drogot kotyvaszt és fegyvert árul ha kell. Nem vagyok éppen egy törvényes pofa, és ezek a tevékenységeim néha elég sok időt elrabolnak.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-06-04, 14:42

Az üzlet, az üzlet...

Általában azt szoktam mondani, hogy már mindent láttam, de most mégis, ott állva a móló szélén, csak rezignált arccal bámulom, ahogy a puma elkezd alakot váltani, de végül csak a pofája szőrösödik ki, még a karmait sem ereszti ki. Természetesen Damon nem maradhat el, azonnal ott terem, vagy legalábbis megindul, de őt maradásra intem, ahogy eme furcsa tett végbe megy a beszélgetés közben.  
- Köszönöm! Ha szeretnéd, küldhetek neked is egy üveggel! – felelem rezzenéstelen arccal. Bár, ha lenne, külső szemlélő bizonyára furcsállaná, hogy egy puma fejű alakkal társalgok a parfümökről. Igazából, én már annyira megszoktam a vérállatok jelenlétét, hogy az ilyesmi egyáltalán nem zökkent ki. Nem úgy, mint a következő jelenet, amire még én is megemelem a szemöldököm, mikor is felgyújtja a saját váladékát, amit az átváltozás okozott. Bizonyára a DNS-ek miatt, de mivel egyáltalán nem érdekel kinek mi a hobbija, így nem fogok rákérdezni.
- Tökéletesen képes vagy ésszerű döntést hozni, és nem szorulok rá gyámok támogatására. Tehát a válaszom, igen, átgondoltam. És igen, tudom, hogy miből élsz jelenleg. Én munkát kínálok, hogy a továbbiakban ezen változtatni tudj, ha szeretnél. Sőt, ha nem szeretnél változtatni, akkor inkább mondj nemet, és keresek mást! – Igazából őt nem ismerem, de attól még nem áll szándékomban, hogy esetleg összetűzésbe keveredjek a rendősséggel, mert az egyik nekem dolgozó ember nem bír a vérével.
- Arról viszont biztosíthatlak, hogy nem fogsz hiányt szenvedi pénzben, csak mondd meg, hogy mennyit szeretnél, hogy milyen felszerelésekre van szükséged. Vagy bármi egyébre. – Igazából pénzen mindent meg lehet venni, így nem okoz gondot, még akár az illegális dolgok beszerzése sem. Hiszen a teremtőre, embereket csempészek a világ több pontjáról és kurvaként futtatom őket, csak nem fog gondot okozni bármi más. Kivéve, ha át akar verni és a dolog nem létezik, de ez úgyis hamar kiderülne.


Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-07-01, 07:58


Csak ne érezném azt az állandó gyanakvást, vagy félelmet a vámpírok közelében.
- Ha bele vágok lenne egy kettő kikötésem. Gondolom mister már tökéletesen leszűrted, nem kedvelem túlságosan a vámpírokat, mert folyton azt hiszem meg akarnak enni, vagy rabszolgává tenni. Egyiket sem szeretem. Ezen a félelmen pedig nagyon nehéz változtatni. Az első kikötésem, hogy csak hárman tudunk erről. Te én, és a édes kis testőröd. Tuti hallotta a fél beszélgetést. Ezért ő szerintem pont jó lenne összekötőnek, hogy a nyilvánosság nehezebben jöjjön rá kapcsolatunkra. Nem voltam még a klubodban, de a város szerte híres hely. Szeretném ha kaphatnék oda valami VIP belépő félét, arra az esetre ha mégis úgy érzem személyesen kell találkoznunk. Szóval ez a második. Nem tudom nálad mi van, VIP belépő, vagy platina kártya esetleg gyémánt fokozat. De ez kell. A harmadik. Nappal dolgozom a saját munkatempómban. Vagyis a saját főnököm én vagyok. Nem akarok a nyakamra senkit aki folyton ott áll és óránként kérdezget kész vagyok-e már. – Mondom és mivel az egész úgymond egyezkedés nem zavar ha nemet mond, mert akkor legalább én is könnyebb szívvel tudok neki nemet mondani. De a pénz amit ajánl jól jönne, hogy kevesebb sitt gyanús melót kelljen végeznem.
- Az elején komoly befektetésekre lesz szükség. Egy házra hűtőkamrával, és zsilip rendszerű steril munkaterületre. Drága orvosi és kémiai labor gépekre. Egy rahedli fogyó anyagra, mint a különféle vegyszerek, és munkaeszközök. Holnap utánra pontosan össze tudom írni az anyag igényt. A másik, hogy a drága befektetések ennek ellenére nem feltétlen fognak megtérülni. Amit ön szeretne nem egyszerű. Vegyésznek elég jó vagyok, de itt specifikus szakterületekről van szó. Után kell magam képezni biokémiából, és élelmiszer tanból. Meg ha vérről van szó nem árt ha annyit tudok róla, mint egy orvos. Lehet az első minta egy év is lesz mire ki kerül a laborból tesztelésre. Be látja ez egy nagyság renddel több tudást igényel mint a szintetikus drog gyártása. – Sorolom fel neki az aggályaimat is. Mert hát az elképzelés jó. De mi van ha a vámpír átok része, hogy örökké íztelen véren kell élni? Idegesen szívok egyet a cigiből, és öntök még az ócska vodkából a lángokra. A lángnyelvek tánca úgyis meg nyugtat.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
2018-07-07, 08:00

Az üzlet, az üzlet...

Nem szólok semmit, ahogy felsorolja az aggályait, csak hallgatom, hogy miket szeretne, és egyik sem tűnik túl lehetetlen műveletnek. Csak mikor már befejezte a beszédet akkor kezdek el neki válaszolgatni az összes kérésre.
- Nem kell engem kedvelned, hiszen ez üzlet, nem pedig azt ajánlottam fel, hogy legyünk szeretők. Az üzletben pedig nem ismerek érzelmeket. – Az üzlet mindig előbbre való, minden más dolognál, így nem kell kedvelnem az üzlettársakat. Sok mindent tettem már azért is, hogy az emberek tudomást szerezzenek rólam, így ez a feltétel meg sem fog kottyanni.
- Szóval azt mondod, hogy nincs szükséged beosztottakra? Akik felkutatják azokat, akik önként hajlandóak vért adni? Nővérekre meg orvosokra? – vonom fel a szemöldököm, mert úgy hangzott, hogy mindent maga akar csinálni.
- És kiken fogod tesztelni, ha nem küldök hozzád vámpírokat, akik hajlandóak megkóstolni a kotyvalékodat? Tudod a gyógyszergyártás úgy működik, hogy hivatalos engedélyeket kell beszerezni, a teszteléshez is engedély kell, arról nem beszélve, hogy az alanyoknak alá kell írnia egy szerződést, hogy hajlandóak részt venni a kísérletekben, és tisztában vannak a következményekkel. – és ezért jó pénzt kapnak természetesen, hiszen a vámpírok között is vannak fiatalok, akiknek szüksége van a pénzre, ez az én szerencsém is egyben.
- Úgyhogy javaslom, hogy a dolgaidat úgy írd össze, hogy ezek a törvényes dolgok mind, mind belekerüljenek. Csak semmi simlisség! – Itt tényleg mindent így kell csinálnunk, hogy ne találhassanak fogást rajtunk.
- Áttérve a másik kérésedre, Damon tökéletes összekötő lesz, ha ezt akarod. De attól még vámpírokkal kell találkoznod, hogy láthasd, hogyan hat rájuk a szer, de ha akarod, akkor Damon veled lesz ez idő alatt.
- A Klubba való belépésed miatt pedig nem kell aggódnod. Majd szólok az embereknek, hogy hagyjanak szabad bejárást számodra. –
végigpillantok rajta. – Biztos, hogy nem fognak összetéveszteni senki mással.Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: JP & Alex - A pénz beszél, a cica...


Vissza az elejére Go down
 
JP & Alex - A pénz beszél, a cica...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: