HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 18:43
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Dorothy & Maximilian - Easy, Darling

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Dorothy & Maximilian - Easy, Darling
Csüt. 17 Május - 0:03


Úgy kapaszkodtam a kávésbögrém fülébe, mintha az választana el egy véget nem érő zuhanástól a sötét és feneketlen szakadékba. Pedig csak egyszerűen nem volt kedvem elindulni. A kikötő büdös, az ott csatangoló alakok még büdösebbek. A pikáns megjegyzéseik meg kiborítanak. Na, nem mintha magamra venném, vagy ilyesmi... Inkább az zavar, hogy nem verhetem be a képüket.. vagy dughatok le pisztolyt a torkukon. Agresszív? Ki? Én? Ugyan kérlek!
Max ismét az illegalitás határát súrolja egy autó miatt. Nem mondom, hogy nem érné meg, hisz az én egyetlen szerelmemet is ők pofozták ki. Drága Shelby-m, jövök!
Az ajtón kilépve megcsapott St. Louis fullasztó levegője. A nap már lement, de a hőség így is a bőrömre telepedett pillanatok alatt. Már nem is tűnt olyan jó ötletnek a hosszú nadrág. De sok opció nincs, ha az ember lánya magánál akar tartani pár játékszert. Gyorsan a kocsimhoz iszkoltam, miközben végigtapogattam magam, nehogy itthon hagyjak valamit. Pisztoly a tokjában, kés a zsebemben, kocsi kulcs a kezemben. Szuper.
Sajnos mostanában kissé elhavazott a munka. Az újoncok képzése több energiámat felemészti, mint gondoltam, és egyszerűen nincs időm kikapcsolódni, ezért ez a nagy feszültség. Abból meg következik a túlzott elővigyázatosság. Hiszen az Ulfric csak pár kütyüt kap feketén, nem drogot csempészni megyünk. Ezért is leszünk csak ketten. Mégis olyan rossz előérzetem van az egésszel kapcsolatban. Elő kell kerítenem Theot, hogy lemenjünk gyakorolni egy kicsit. Hiába az edzés, a jóga, vagy az olvasás, egyik sem tud úgy kikapcsolni, mint egy kis célba lövés valahol a világ végén.
Begurultam egy szabad parkolóhelyre két kör után. Max még nincs itt, így leállítottam a motort és vártam. A tükörbe pillantva meg kellett állapítanom, hogy a hajam szintén nem bírja a magas páratartalmat. Egy hevenyészett fonatot készítettem, így nem lobog majd jobbra- balra az első kis szellőtől.
Ismerős autó hangja ütötte meg a fülem, így kipattantam, és megigazítottam magamon az ingem. Éj kék, bő szabású darab, felül kigombolatlanul, alatta fehér trikóval. A szakértő szemek egyből levágják, hogy a pisztolytáska miatt, de inkább legyen nálam fegyver és tudjanak róla, mint hogy ne legyen és.. A többit inkább hagyjuk is. Mondtam, ez már kezd paranoiába áthajlani. Nem mintha kihívás lenne bármelyik halandó puszta kézzel, de mint sok más alakváltó, én sem szeretném, hogy fény derüljön a kis titkomra. Egy golyó általi halált egyszerűbb megmagyarázni, mint azt, hogy valakit egy ütéssel szétzúztam.
Max is kiszállt a szokásos lelkessége látszott a mozdulataiban
- Szia! - üdvözöltem, és egy szúrós pillantást vetettem rá - Ugye nem  zűrös alakokkal sikerült üzletelned? - Persze ez itt a kikötői mocsokban az éjszaka közepén eléggé költői kérdésre sikeredett, de inkább csak a lelki békémet akartam visszarángatni valahonnan.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Ulfric
Maximilian Lassen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 01.
Hozzászólások száma : 10
Tollvonásainak száma : 8
Re: Dorothy & Maximilian - Easy, Darling
Pént. 18 Május - 11:09


Már jól indul a reggelem. Megkapom az infókat, hogy pontosan mikor és hol tudom átvenni a kis fű alatti rendelésemet. Ez nem drog, nem fegyver, de nem éppen legális még így se. Nem túl engedettek az ilyen autó kiegészítők az államokban, de amiről nem tudnak, az nekem se fáj. Ha meg már a kocsiban van, még annyira se kötekedhetnek, megmondom, hogy így vettem, és kész. Sokszor kidumáltam már magam a csávából, de a mai szállítmány elégedettséggel tölt el. Semmi fennakadás, mindent szépen le tudtunk bonyolítani, bár tény, hogy lassan törzsvásárló leszek a beszerzőmnél, és egyre kevésbé kötekedik bármin. Ez is azért meg tudja könnyíteni az életet.
Én meg már izgatottan várom az estét. Ulfric-ként viszont muszáj, hogy valaki velem jöjjön. Ha bármi balul üt ki, és mégis túlélem, Doty tuti agyonlő, szóval már írom is neki az SMS-t, hogy mikor és hol találkozzunk. Többnyire őt szoktam magammal rángatni az ilyen balhékba. Már csak azért is, mert imádom, ahogy morgolódik.
És, hogy biztos legyek, hogy imádatom tárgya teljesen a kívánalmaimnak megfeleljen, így a megbeszélt időpont után jó pár perccel érkezek a helyszínre széles vigyorral.
Nem spiláztam túl az öltözködést, egy laza farmernadrág és egy sötét, kapucnis póló, hozzá egy sportcipő. Mintha csak éppen az utcán bóklásztam volna, és erre tévedtem.
Meleg van, magas páratartalommal, ami ebben a városban nem szokatlan, de igazából már egész jól hozzászoktam, plusz ez a levegő lenyomja a szagokat, így mindent jóval hamarabb meg lehet érezni, mint mondjuk az erdőben egy szeles napon.
Vidáman vigyorogva lépek oda már várakozó Hatimhoz.
- Helló! - végignézek rajta tüzetesen, már csak a megszokás miatt is, bár tény, hogy egy formás női test mindig odavonzza a tekintetem. Doty-nak pedig határozottan formás a külseje, ami minden alkalommal megérdemel egy alapos mustrát. - Csak a szokásos balhé. Nem kell túlragozni.. - vonok vállat.
- A hajó befut, a muki a megbeszélt helyre jön, átveszem a csomagot, fizetek, aztán mindenki elhúz a dolgára. - vonok vállat - Nem túl bonyolult a képlet. Na de induljunk is. Körül szeretnék nézni kicsit, mielőtt megjön az emberünk, hogy ha bármikor beüt a krah, legyen b tervünk, de minimum menekülési útvonal. - indulok el a dokkok közé, szimatolva mindenfelé. Egy külsősnek úgy tűnhet, hogy eltévedtem a labirintusban, ugyanakkor nagyon is jól tudom merre járok, és merre tudok innen menni, hova jutok. Jártam már itt párszor, szinte bekötött szemmel is elsétálgatok itt kényelmesen. Ugyanakkor egy ilyen üzletnél nem árt körbenézni, hogy nincs-e valahol rejtett ember, orvlövész, vagy bármilyen ellenséges energia.
- Milyen napod volt? - kezdek kényelmes beszélgetésbe, miközben figyelek. A beszéd akarva-akaratlanul is felkelti egy esetleges támadó figyelmét, és mozgásra ösztönzi, vagy legalább a pulzusát felnyomja, amit könnyebb meghallani.
Vissza az elejére Go down
 
Dorothy & Maximilian - Easy, Darling
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: