HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Kazu & Nyx - Titkom, titkom

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-05-05, 09:28

Bűbájos dallamok


Elméletileg még egy óra, és kimehetek a pult mögül. Ma szabadnapos vagyok, de Lora felhívott, hogy késni fog két órát körülbelül, ami nála igazából három is lesz, szerintem, ezért van még vissza egy teljes óra.
De addig is mosolyogj és flörtölj mindenkivel, mert itt szinte kötelező, így lesz jó a borravaló, amit a tulajnak és az igazgatónak hála megtarthatunk, és ráadásul az egészet, nem csak egy részét. Az itteni lányok és fiúk mind azt mondták, hogy dolgoztak már más helyeken is, de a borravalót volt, ahol le kellett adni. Mivel én most dolgozom életemben először, sőt, ami azt illeti, most kell életemben először gondoskodnom magamról, hát be kell látnom, hogy nem megy olyan jól, és nem is olyan könnyű, mint képzeltem. Anettel lakom egy elég lepukkant lakásban, vagyis jobban mondva az ő lakásában bérelek egy szobát. És szinte minden luxust nélkülöz az egész épület, de legalább van fedél a fejem felett, és meleg víz, ami óriási előny, mert az egész éjszakás pult mögötti ácsorgás a magas sarkúban kikészíti a lábamat.
És az is jó, egyébként, hogy váltott műszakban vagyunk, így nem zavarjuk egymás magán szféráját. Tehát most ő is dolgozik, és valahol a fejünk felett piruettezik éppen egy lelógó kötélen.
A telefonomra pillantok, már csak tizenöt perc és a három óra letelik. Egyébként szerintem Lora nem szeret dolgozni, vagy nem tudom. De általában mindig van valami, ami közbejön neki, bár nem vagyunk „barátnők” így nem szoktam rákérdezni, meg egyébként sem érdekel.
Viszont a mai kiszemelt heteróm le fog lépni, ha nem tudom az ujjaim köré csavarni hamarosan, szóval összekaphatná magát, mert ma meg kell rontsak valakit, csak a hecc kedvéért.
- Jaj, ne hari, hogy késtem drágságom! – hallom, a hátam mögül érkező Lorát, aki nyávogva közli ezt. Szinte mindig nyávog, bár kicsit olyan gügyögős is az egész.
- Semmi baj! – kap egy ölelést, mert ez itt szokás, és már markolom is fel a jattomat.
- Hátramegyek egy cigire. – Kicsit azért kiabálnunk kell, hogy jól halljuk egymást, mert a dübörgő zene minden hangfalból szól, és ez megnehezíti a beszélgetést.
Intek, majd a személyzeti bejáró felé veszem az irányt, és végre szabad levegőn vagyok, az épület hátuljánál. Már kotorászok is a táskámban, hogy megtaláljam az öngyújtómat, a cigi meg kilóg a számból.


Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 118
Tollvonásainak száma : 107
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-05-30, 11:23Nyx & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

A mai estére nem sok minden volt betervezve, csak egy fotózás valami helyi sztármagazinnak, akik kezüket nyakukat törték hogy a kedvemben járjanak, de ők idegesítettek engem. Annyira nyilvánvalóan belém voltak habarodva hogy nem is kellett semmit tennem hogy a lehető legkiemeltebb figyelmet kapjam meg amikor nem is biztos hogy én voltam az egyetlen egy alanyuk.
Mindenesetre a végén szinte menekültem kifelé, és majdnem vámpír gyorsaságomhoz folyamodtam, de végül csak hősiesen bevágódtam az első szembejövő taxiba és az első szórakozóhelynél meg is állok. Vadászni akarok és itt mindig van önkéntes.
Fél órával később egy készséges vöröske vérétől duzzadok az élettől, és a bár mögötti kiállóba igyekszem hogy rágyújthassak. Nem mintha szükségem lenne ré, de mégis médiafogás, ha látnak valahol dohányozni, könnyebben elhiszik hogy én is ugyanolyan élő vagyok mint ők. Kivételesen visszafogottabban öltöztem fel. Fekete nadrágot és inget vettem fel, egy elegáns cipővel, és az inget nem nagyon gomboltam be csak két három gombig. Kivillan alóla sápadt, tökéletes bőröm, ami olyan sok szemet vonz.
Észreveszek egy nőt aki szintén rágyújt és hirteen összeszűkül a szemem. Ő valahogy... nem ember. Vagyis ember, de van benne valami más is. Nem alakváltó de akkor... micsoda?
- Helló. Ne haragudj, de.. kérhetek tüzet? Úgy fest én elhagytam az öngyújtómat - szólítom meg barátságos mosollyal. Vonzó nő, szóval ha adná magát... nem biztos hogy egyedül éjszakáznék.
- Vársz valakire? A világért sem tartanálak fel - szabadkozom körbepillantva, de kilencvenszázalékig biztos vagyok benne hogy nem vár senkit.
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-03, 11:00

Bűbájos dallamok

Most, hogy a váltás már megjött előttem az éjszaka teljes maradéka, és még szép jattot is kaptam érte, ami azért be kell látnom, hogy nagyon is jól jön.  Valójában fogalmam sincs, hogy a többiek hogy jönnek ki a fizetésükből, nekem hónap közepén már nincs belőle egy cent sem, de mind azt állítják, hogy nagyon jó itt a bérezés, máshol még ennyit sem kap az ember, és ráadásul a jattot sem tarthatják meg.
Lora ráadásul még a lányát is eltartja belőle, fogalmam sincs, hogy csinálja, de tényleg, nekem kifolyik a kezeim közül a pénz. Igaz, hogy elég rövid ideje, alig pár hónapja csinálom ezt az egészet, sőt, ami azt illeti sosem kellett gondoskodnom magamról, de hát mindent el kell kezdeni egyszer, vagy nem?
De tény, hogy a természetfeletti képességeim nélkül nem maradnék életben, ebben a városban, talán egyik városban sem.
Pont ezen gondolkozom, könyékig a táskámban, teljesen felemelve, hogy lássak is belőle valamit, a gyér sikátorbeli világításban, amikor hangot hallok valahonnan a hátam mögül. Egy kicsit meg is ijedek a váratlanságától, és majdnem leejtem a táskám, aztán zavartan nevetek fel, ahogy ránézek.
- Amint megtalálom a sajátomat, ígérem neked is adok. – vámpír, állapítom meg azonnal. És ami azt illeti, elég szemrevaló vámpír, és kicsit elidőzök az arcán, a mellkasának kikandikáló sápatag bőrén, aztán, mint a aki transzból ébred, megrázom magam, és újra a táska mélyére fordítom a figyelmem. Átkozott női táskák, meg aki kitalálta őket! De ezt csak magamban morgom, semmiképp nem hangosan.
- Dehogy, most végeztem, csak beugrottam egy barátnőm helyett pár órára. – végre megvan a nyavalyás és diadalittasan emelem a magasba. – Mégiscsak rágyújtunk. – bár, ha nem találom, úgyis bementem volna egyért a klubba, nincs az az isten, hogy ne cigizzek vagy igyak, amennyi jól esik. És nem ebben a pénz sem gátolhat meg. Említettem már a természetfeletti képességeim, igaz?
- Te szórakozni jöttél? Vagy új vagy itt? – vámpírok is fel szoktak lépni a Velvetben, de őt még nem láttam a környéken sem, ha láttam volna, azt biztos, hogy megjegyzem.  Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 118
Tollvonásainak száma : 107
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-07, 15:12Nyx & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

A rajongók elől menekülve jutok vissza a Velvetig ahol a hátsó bejáratnál igyekszem majd bejutni, hiszen ismernek itt, tudják hogy ki vagyok és szabadon járkálhatok mert a család részese vagyok, még ha nem is érdekelt az üzletben. Mert ezt az öcsém vezetni, akit néha egy kanál vízben is meg tudnék fojtani, mindenféle hathatós indok nélkül csak azért mert él, és Alex miatta hagyott el engem. Bár eleve nem igányeltem annak idején sem túl sok figyelmet és törődést, de azért örültem volna még Alex társaságának.
Kissé megriad ahogy megszólítom, de nem akarom megijeszteni. Elmosolyodom szelíden ahogy rám néz, csak hogy megnyugodjon egy kicsit a lelke és ne higgye azt hogy ártani akarok neki.
- Ez igazán kedves, köszönöm - állok hát mellé hogy megvárjam és közben nézelődöm. Szemem sarkából követem csak amit csinál, hogy kitalálhassam mégis ki ez és miféle fajtából van. Érzem rajta hogy ember de mégis csak van benne valami más is, amitől több mint ember. Nem kerüli el a figyelmem ahogy végigmér de nem adom jelét. Tudom hogy szép vagyok a szemnek.
- Ez jó hír - tartom oda én is a cigimet hogy gyújtsa meg és szőke hajam kicsit előrehullik, kiemelve arcom finomságát.
- Is is. Új vagyok itt, még a városban is. Szórakozni és szórakoztatni de nem itteni dolgozó vagyok csak amolyan vendég - mosolyodom el ahogy kifújom a füstöt hiszen Eric vezeti a helyet és nem írom felül a szabályait és így is vip kártyám van a közlekedéshez. Az üzletébe meg nem szólok bele.
- A városban van dolgom és átmenetileg szórakoztatom magam itt is - teszem hozzá.
- Na és te? Itteni dolgozó vagy ha beugrottál a barátnőd helyett egy kicsit, ugye? - mosolyodom el.
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-10, 12:13

Bűbájos dallamok

Az ijedtségem szerencsére csak időleges, ahogy hirtelen leszólít, sőt már-már mondhatnám, hogy megszokott dolog nálam, mert ha illik bevallani, ha nem, nem vagyok valami bátornak mondható személy. Sőt inkább gyáva, ami azt illeti, az én nézetem szerint, szégyen a futás, de hasznos. És szoktam is élni vele. Ha nem így lenne, akkor most nem itt állnék, kotorászva a táskámban az öngyújtóm után, hanem valahol a tündérdombok között élném a házasok borzalmas életét.
De hogy ki vagyok, azt egyelőre csak a főnököm tudja, hiszen neki megmutattam magamat, talán a kíváncsisága miatt is vett fel, elvégre csinos pofit bárhol találni a világban, de olyat, mint én, itt Amerikában igen nehéz. Főleg, aki önként jelentkezne egy ilyen állásra, hiszen sokféle módon lehet pénzhez jutni, ha az ember elég ügyes, de én nem akarom felhívni magamra a figyelmet, elvégre bujkálok.
- Ugyan, semmiség! – És tényleg, csupán tűz semmi extra, bár az emberek, vagy jelen esetben vámpírok furcsa dolgokat képesek megköszönni, de már lassan ehhez is hozzászokom.
- Bizony jó, bár ha nem találtam volna meg, akkor bent kaphatunk gyufát. – Mondjuk nem lett volna meglepő, ha nem találom meg, a nők olyan sok dolgot hordanak magukkal, én meg nagy részét nem is használom, mint például a sok pipere holmi, mert az egészet bűbájjal alkotom meg. Kétlem, hogy képes lennék a sminkelésre, de muszáj itt tartanom, hogy az álcám tökéletes legyen.
- Szórakoztatni? Talán valami híresség vagy? – gyújtom meg a saját cigimet, és élvezettel slukkolom le az első adagot. Nekem nem fog megártani, hisz halhatatlan lévén, nem betegedhetek meg tőle.
- Az élvezetekre mindig muszáj időt szakítani. – nézek rá ismét mosolyogva, és igen flörtörve, hiszen a látványa igazán kellemes a szemnek, aztán az ajkamba harapok, hogy lássa, valóban kihívónak szántam az élvezetek szót.
- Pontosan így van. Helyettesítettem az egyik lányt pár órát, de mára már végeztem szerencsére, most kicsit szusszanok egyet, mielőtt hazamennék, vagy valami… - de nem akarok hazamenni, és szuggerálom is, bűbáj nélkül a tekintetemmel, hogy igen, hívjon meg egy italra, vagy valamire, és érezzük jól magunkat, az éj további részében.

 Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 118
Tollvonásainak száma : 107
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-11, 19:09 
Nyx & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Nincs kedvem vissza menni a benti fülledt helységekbe, így inkább itt kint múlatom az időt és elmenekültem a sok emberi rajongó elől is, és nem bánom hogy ha hírbe hoznak azzal is, hogy miféle helyeken tudok időt tölteni. Mint a Velvet hátsó kijárata ahol a dolgozók is ki be járkálnak és ugye én nem vagyok az. Oké, fel fogok lépni itt is, egy két számmal mint vendégelőadó de mégsem egy fő és nem állandó szám leszek itt.
Rámosolygok a nőre, akitől tüzet kapok, mert én mindig hajlamos vagyok elszórni az öngyújtóimat és a rajongóimtól szoktam mindig kapni egy tucattal. Van már egy két különleges darab és szoktam őket használni is hogy érezzék a törődést és lássák hogy tényleg foglalkozom velük. A menedzserem a hátamra is szokott lépni érte hogy figyeljek oda a részletekre, és a stylistom meg kiválasztja hogy mikor melyiket viseljem.
- Lehet, de kicsit régimódi lett volna, bár kétségkívül hasznos megoldás is. De megvan, és így legalább nem kell bemennünk kérni egy doboz gyufát - kuncogok ahogy beleszívok a cigibe és figyelem mennyire nem boldogul a táskájával. A legtöbb nőt nem szokta zavarni ha egy tonna akármi van a táskájában, de őt mintha mégis zavarná. Mégis mi... a fene ez a nő? Ki kell derítenem.
- Mondhatjuk úgy is. A Moonchild zenekar énekese vagyok és amúgy is a környéken turnézunk, és hát van itt kapcsolatom és benéztem a városba kicsit hosszabb időre. Mégse kell egy páncélbuszben élnem... - sóhajtok fel, hiszen a hasonlat csak szóvirág, sose bíznám magam egy buszra hogy ott érjen a hajnal. Még sok századot szeretnék megérni és abban nem épp a legjobb ha menet közben meghalok. Nincsenek szuicid hajlamaim sem.
- Igen, ez így igaz. Jómagam is azt hiszem hogy ki kell használni az időt és a lehetőséget - mosolyodom el, és lassú, buja mosolyra húzom ajkaimat, jelezve hogy tökéletesen értem mit üzent az előbb. Belle vámpírként, én ne érteném, de komolyan?
- Ahha, akkor mára már csak a pihenés és a kikapcsolódás maradt. Micsoda szerencse hogy ma én sem vagyok sehová hivatalos csak ismerkedek a várossal és a szórakozási lehetőségekkel - válaszolok ahogy bele szívok a cigibe még egyet és lassan füstölgök, hagyom hogy a füst kigomolyogjon a számon, ártani úgysem árthat. A nem működő tüdőmnek teljesen mindegy hogy mérgezem-e vagy sem.
- Vagy valami címszóval esetleg csatlakoznék ha nem bánod kedves...? - kérdezem udvariasan hiszen nem tartanám fel, de érdekel, és minden más várhat. Kíváncsi vagyok basszus, nem róhatja fel nekem senki.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-17, 09:48

Bűbájos dallamok

Jól esik, a kinti levegő, a benti után, hiszen bármennyire is szeretem a munkámat, odabent fülledt az idő, és a cigit elszívni is jobb friss levegőn tenni. Ami azért elég abszurd helyzet, de mégis így van. És bár még nem áll szándékomban hazafelé venni az irányt, egy kicsit pihenek idekint, levezetve az elmúlt három óra munkát, és a tömeg zaját.
Szép férfi az előttem álló vámpír, és szívesen adnék neki tüzet is, amint megtalálnám végre ebben a rémálomban, amit retikülnek hívnak. Egy igazi fekete lyuk az egész, minden a kezébe akad annak, aki keres benne bármit is, csak az nem, amire szüksége lenne. Már annyi midnent hajigáltam bele, hogy azon se lepődnék meg, ha legközelebb egy hulla mászna ki belőle. Jó azt nem tettem bele, de a fantáziám jó, így bármit el tudok képzelni, és amúgy meg láttam már pár ocsmány varázslatot, az életem során.
- Valóban, még a végén ott tartanának, hogy ugyan álljak be még egy kicsit és segítsem ki őket. – nevetek fel, és végre megvan az öngyújtó. El is határozom, hogy még párat bele fogok dobni a feneketlen gödörbe, hogy legalább egy a kezembe akadjon, a sok közül, amikor szükségem van rá. Nem is értem hogy gondoltam, amikor csak egyet raktam bele. De miután rágyújtunk gondosan egy külső zsebbe helyezem, a cigivel együtt, hogy megtaláljam könnyedén.
- Az nem lehet túl kellemes. – Fogalmam sincs, hogy miről beszél, meg a zenekar nevéről sem hallottam soha. Mondjuk ez nem meglepő, legalábbis számomra, mivel egyáltalán nem szoktam foglalkozni velük, meg azokkal sem, akik itt fellépnek, nem az én dolgom, és amúgy is általában el vagyok foglalva azzal, hogy egy-egy heterót elcsábítsak.
- Minden lehetőséget... – folytatom tovább, de azt a buja mosolyt látva, lesütöm a szemem, mintha csak egy picit elszégyellném magam, az iménti vakmerőségem miatt, és úgy mosolygok magamban. Valójában persze örülök, hogy ma nem kell megdolgozom az elcsábítással.
- Igen, úgy terveztem, ha végzek, akkor az est további részében egy ereszd el a hajam esttel folytatom a továbbiakat. – követem a példáját, és én is beleszívok a cigibe, viszonylag sokáig lent tartva, egyszerűen szeretek dohányozni. Szeretem, ahogy a füst a számba tódul, majd le a tüdőmbe. Lehet őrültség, de én élvezem.
- Vagy nem is kell címszót találni. – nézek rá egy újabb mosollyal. – Örülnék a társaságnak. – teszem hozzá egy utolsó szívva a cigibe. Na igen én már végeztem, de ahogy nézem az ő szívókája nem olyan jó, mert a fele még van.

 Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 118
Tollvonásainak száma : 107
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-29, 10:31Alex & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Szerencsére nem üldözött senki és így kényelmesen szemügyre tudom venni a helynek ezt az oldalát is. Jártam már bent és ismerik az arcom is, Ericnek hála, de ezen a dolgozói részen nem igazán fordultam meg de nem zárkózom el semmi elől. Nagyon nyitott vámpír vagyok a világra és ez a lény is érdekel hogy miféle lehet. Ki kell derítenem, mindenképpen.
Nem tagadom vonzó jelenség, és igencsak nőies, szóval van rajta fogni való és szándékomban áll alaposan fel is térképezni a testét.
- És az nem lenne jó egyikünknek sem. Mellőznöm kellene a társaságod és szörnyen elveszett lennék itt - kuncogok fel hiszen mástól is kérhettem volna ugyan tüzet de én őt szemeltem ki magamnak mára, és szerencsére még hajlik is a jóra ahogy elnézem.
Figyelem hogy ezúttal nem a táskába teszi vissza a cigit hanem a külső zsebébe, ami véleményem szerint is jó döntést hiszen ott legalább megtalálja később is, és nem kell keresgélnie a táska végtelenjében.
- Oh egyáltalán nem rossz, szeretem a zenekart és koncertezni is - mosolyodom el szolid mosollyal, nem villogtatom a vámpíragyaraimat ha nem muszáj, és remekül tudok már úgy nevetni is hogy ne látszódjanak. Sokat gyakoroltam, de most már nem okoz nehézséget.
- Minden lehetőséget - villantom rá égkék szemeimet és buja fény csillan meg benne, ahogy a szám is elég egyértelmű mosolyra húzódik. Nem hagyok ki egy ilyen helyzetet. Ismerem én ezt a viselkedést, és tudom hogy mennyire szende valójában de nem adok neki hangot, úgyis ki fog derülni.
- Ereszd el a hajam est? Remekül hangzik, remélem nem egyedül tervezed, mert nekem sincs semmi tervem még mára és talán... - hagyom függőben, mert tudom hogy igent fog mondani, de mégis megadom neki a lehetőséget.
- Oh, ezt örömmel hallom. Jártál már a felső szinteken és vip szekcióban? - érdeklődöm ahogy lassan én is befejezem a cigit és elnyomom. Nekem kicsit tovább tartott mint neki, de nem vagyok láncdohányos annyira. De néha rágyújtok és ez emberibbé tesz az emberek szemében.
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-06-30, 11:52

Bűbájos dallamok

Elnevetem magam, erre a kijelentésre, mert ilyen külsővel, mindennek tűnik, a szexi félistenen át, aki után sikongatva a rohangálnak a lányok, nők, férfiak egyaránt, csak épp elveszettnek nem.
- Akkor lehetnék a szőke herceged, aki megment, csak mondjuk lovam, az nincsen. – aztán eszembe jut, hogy az ő szemében a többi sem stimmel, de ha nem veszi észre, akkor nem hívom fel rá a figyelmet. Mert, amúgy meg most hogy így belegondolok, tényleg szőke herceg vagyok. Majdnem fel is röhögök a gondolatra, de még sikerül magamba fojtani, de a vigyor ott az arcomon.
- Akkor megtaláltad a hivatásodat, az egy nagyon jó dolog. – Hát én nem mondhatom, hogy a pultos munka álmaim netovábbja, mert az álmaim ott merülnek ki, hogy élvezem az életet, abba meg nem fér bele a munka, de majd egyszer találok magamnak egy nagyon gazdag pasit vagy nőt, aki eltart. Nem rossz életcél, lehet, hogy ezt választom. Jaj várjunk csak a gazdag halandók is meghalnak. Basszus…
- És talán? – kérdezek vissza újra megvillantva neki széles mosolyomat, bár már tudom, hogy mi a talán vége, olyan jó kihúzni belőlük, hogy ki is mondják, mert általában zavarba jönnek ilyenkor, az meg vicces tud lenni.
- Ohh, hát voltam már fent, bár nem szórakozni. – mindig csak a munka miatt jártam a VIP részlegen, sosem azért, hogy jól érezzem magam. – Odamennénk fel? – azért egy kicsit izgatottá tesz a dolog, meg idegessé. – Szerinted ebben is felengednek? – mutatok a ruhámra, ami egyébként dolgozni megfelelő, még szerencse, hogy nincs egyenruhánk, de nem túl elegáns. Bár hazudhatom, hogy a mosdóban átöltözök gyorsan és varázsolok magamra valami elegánsabbat.


Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 118
Tollvonásainak száma : 107
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-07-23, 20:53 
Nyx & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Nem is lennék elveszett, de jól hangzik és marketingdumának mindig el lehet sütni amolyan töltelék kifejezés. Tudom hogy nem maradnék társaság nélkül ha éppen nem jönne össze ez a furcsa valaki, akiről nem tudom eldönteni micsoda. Nem vérállat, nem érzem a szörnyeteget benne de nem is sima ember, mert valami aura körbelengi.
- Lehetnél, ha szőke lennél és mellé férfi, de sajnos nem igen teljesül egyik sem - mosolyodom el, hiszen igazán szép nő, semmi férfias jellege nincs, ha csak nem rejt csúnya meglepetést a ruhája, de nem hinném. Ha meg mégis, hát... kit érdekel? Túl rövidek az éjjelek hogy bármit is kihagyjak.
- Mondhatni így is, bár nem egészen az én döntésem volt, a zenekarhoz azért több ember kell, de jól működünk együtt - mosolygok, ahogy elnyomom a cigit. Nagyon nem kéne, és szükségem sincs rá, egyszerűen csak a rajongók sokkal emberibbnek látnak, és kezelnek ha ilyen apró emberi szokásokkal élek, mint ők. Ez baromi sokat tud dobni egyébként.
- És talán egyikünk sem lenne magányos az este további részében. Nem szeretek egyedül lenni - mosolygok bájosan ahogy kijelentem, és a szavaim mögött akár még más is lehet később. Szerintem adná magát a szexre is.
- Oda is felmehetünk ha gondolod, és nem kell aggódnod, mert velem jössz fel. Nem a ruha miatt engednek fel. De mehetünk máshová is, ha nem akarsz itt maradni én rugalmas vagyok - húzom buja mosolyra az ajkaim, hiszen szerintem a Bloody Bite kapui is tárva nyitva állnának ha oda akarnánk menni. Mellé lépve átkarolom a derekát.
- Nos Szépségem? Mit szeretnél? - kérdezem évődve, és nem fogom vissza magam és kezeim a csípőjére kalandoznak, de még nem illetlen mélységbe.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-07-23, 21:17

Bűbájos dallamok

Szerencsére nem úgy veszi a dolgot, ahogy én tenném. Időnként tényleg teljesen paranoiásnak érzem magamat, de hát elvégre csak magamnak köszönhetem, hogy ilyenekre gondolok.
- Ja meg herceg is, bár kétlem, hogy olyan nagyon osztogatnának hasonló címeket, hacsak nem születsz jó helyre. – más kérdés, hogy ha kitagadnak akkor azt elveszíted, ebből a szempontból meg lehet nem is vagyok már herceg. De mivel semmit nem tudok az otthoniakról, így erről nincsenek friss információim, ahogy egyébként semmiről sincsen.
Aztán a gondolataim cserben hagynak, ahogy rám mosolyog, mert igazán vonzó vámpír azt meg kell hagyni. És bár tudom, hogy kontaklencsét hord, mégis sokkal egzotikusabbá teszi a külsejét. Ha már itt tartunk nekem sem a rendes külsőm, szóval ezt nem fogom a szemére vetni.
- De szereted csinálni, nem igaz? – kérdezem tőle, mert attól, hogy nem ő találta ki meg nem egy emberként van benne, még lehet élvezni, amit csinálsz. Legalább nem pultos, bár mondjuk nem olyan rossz a munkám, még élvezem is néhanapján, de azért elég fárasztó tud lenni a dologidőnként. Na meg a vendégek is, mert akkor is mosolyogni kell, ha nincs kedved. Ja, és ha már itt tartunk, végül is neki is mosolyogni kell, ha nincs kedve, így meg már más megközelítést kap, az ő munkája is.
- Nahát, máris van bennünk valami közös. Nem szeretünk, magányosak lenni. – és itt sikerül is elröhögnöm magam, mert annyira sablonosra sikerül ez a szöveg, hogy vagy ez vagy sírni kezdek.
- Hát igazából nem nagyon járok sehova. Tudod egyébként is szórakozóhelyen dolgozom, úgyhogy bevallom őszintén, hogy nem fedeztem még fel a várost, hogy mik találhatóak még benne. – és mivel ő sem idevalósi, nem gondolnám, hogy ismer más helyeket itt. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen.
- Nekem tényleg mindegy.  De mivel te vagy a vendég, megengedem neked, hogy te válassz! – és az ajkamba harapok, ahogy a kezét a csípőmre csúsztatja. Nem húzódom el tőle, lehet, hogy könnyűvérűnek tűnök ettől, de mégis mindek hazudjak? Az vagyok.Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 118
Tollvonásainak száma : 107
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom
2018-07-23, 23:08 
Nyx & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Elnevetem magam a kijelentésre.
- Hát nem. Maximum hercegnő, bár azért a címért indulhatnál, vagy valami szépségversenyen, mert szeritnem toronymagasan befutó lennél - hízelgek neki egy kicsit, mert nem telik semmibe és sokkal jobban kzelebb kerülünk egymáshoz. Reményeim szerint az éjjel nem lesz köztünk semmi. Se ruha, se levegő, csak mi ketten egy kényelmes széles, franciaágyon. Hm, már tudom is.
Szinte látom hogy tetszem neki, és ha már nem ellenkezik akkor közelebbi ismerettséget is kötök formás alakjával. A mellei igazán harapnivalóak. Hm, meggondolandó vajon engedné-e a vérét venni, hogy kideríthessem milyen lény is ő. Bár annyira nem érdekel.
- Szeretem. Van hozzá hangon, és tehetségem, szóval nem panaszkodhatom, igazán. A rajongótábor népes, a kiadó imád... - sóhajtok, hiszen ez így igaz, hiába is tagadnám. Odavannak értem, mert vámpír létemre kiálltam a közönség elé, és jól is fogadták. Talán az első és egyetlen rocksztár vagyok aki nem ember.
- Ez egy fontos közös nevező! Tudjuk egymást szrakoztatni. Istenem, soha nem hagyta el a szám ennyire sablonos mondat de nézd el nekem - legyintek ahogy nevetek én is, hiszen jó kedvem van és ő is partner benne. Főleg hogy nem húzódik el az érintés elől sem.
- Nos, már volt alkalmam egy kettőt megnézni közelebbről is, szóval vannak tippjeim hogy hová menjünk. Van kedves sétálni egy kicsit vagy hívjak taxit? - kérdezem, mert végül is nincs rossz idő, akár sétálhatunk is egy keveset.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Kazu & Nyx - Titkom, titkom


Vissza az elejére Go down
 
Kazu & Nyx - Titkom, titkom
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: