HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Rye & Kie Túristaösvény

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-09, 20:46


Fölösleges szavak, szócséplés...nem érdekel. Most nem érdekelnek holmi elvek különösebben. Már nem. Mert felelt. Felelt nekem. Tehát ha komoly baj lenne, akkor vajon jönne? Képes lennék annyira visszautasíthatatlan erőt kifejteni, hogy a konok elméje se védje meg tőlem? És jönne? Nem értem magam néha. Gyakran lépek tudatosan, máskor csak valamiféle ösztön diktál, az vezet előre. És nem mindig világít napként, hogy pontosan miért is csinálom ezt vagy azt.
Engedek az alakváltásnak, de nem harci alak kell. Nem harcolni akarok. Távolról sem, hisz az majdnem nyílt kihívásnak minősülne és ez nem áll szándékomban. - Mikor mondok én ilyenre nemet? - és kisvártatva már tigrisként dörgölőzöm hozzá. Az aranybundához. A királyhoz. És nem lök el, nem utasít el..emelem a hátam, hogy a mancsa alá simuljak, a még nem túl tigris pofához is hozzádörgölöm a sajátomat, rajta hagyva a szagom, ahogy ő is rajtam hagyta az övét. A ragadozó végtelen türelmével nézek rá, mint fajtársamra. Az előbukkanó hímre. Farkasszemet nézve figyelem túráztatva a földön a karmaimat. A figyelmeztető mancs ütése váratlanul ér, de jogos. Megrázom a fejem és ráfújok. Egy jól irányzott ugrással viszont ismét hanyatt döntöm, hogy félre is húzódjak. Üvöltő morgás hagyja el a torkom és neki iramodok a fák sűrűjének. Találjon meg. Találjon meg a sötétben, sötét bundával. Mancsaim puhán járnak az avarban, levegőbe szimatolok, merre járhat. Lekkusshadok a magas fűbe, rezzenéstelen testtartással. Mintha vadásznék. Vadászom? Vagy ő a prédám?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-09, 21:13


Csak rámugrott és eltűnt. Fetrengek a fűben, lustán. Nem akarom elkapkodni, túl gyorsan utána menni, hisz ki kell élvezni az ilyen pillanatokat. Így kap időt a menekülésre. Hempergőzés közben elérem a legközelebbi fát. Nyújtózva ülök fel, végül mellső mancsaimmal, karmaimmal a kérgébe marok, lassan végigszántva a törzset két oldalt.

Beleszimatolok a hűs tavaszi szélbe, nedves, élettel teli, végtelen, hívogató. Szabad, az enyém, felfedezhetem minden zegzugát, birtokba vehetem. A fák, a fűszálak, távol mindentől, távol a civilizációtól. Beleprüszkölök az avarba ahogy egy kósza léglöket felém sodorja a gázolaj maró szagát. Hogy kiűzzem a bűzt újra meghempergek a fűben. Van itt erősebb illat is. Meglelem a szagot, az ösvényt melyet vágott, kristálytisztán látszik a hajlott fűszálakból merre ment. Elkapjam? Elkapom. Vetem bele magam a vadonba.

Belefeledkezem a vágtába, ahogy a karmaim a puha avarba marnak halott levelek porló fellegét hagyva végig utamon. Merre van az a Kék villanás? Belekapok az avarba, lefékezek, végigszántom. Túl hangos, de nem érdekel, az enyém, az én birodalmam. Nem kell lopakodnom, nem vadászom, vagy mégis? Felemelem a fejem. Az illat tiszta, erős, belengi az erdőt. Merre lehet? Puhán lékedem tovább az ösvényen, végül letérek róla hogy elfedjenek a növények. Egy bokrot választok ki, megbújok, szemmel tartok mindent, és fülelni kezdek. A neszek, az erdő él, zizegnek a fűszálak, apró talpak rohannak a fakérgen, mókus. Nem, valami nagyobb kell. Merre vagy kékség?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-09, 23:50


Az erdő minden illata és apró zaja mesél nekem. Minden fűszál jelzéssel bír, sóhajuk elmondja, hol járnak a hívatlanok. Mit csinálnak a hívatlanok. Csak játszom. Vagy vadászom? Nem tudom, talán nem is számít, mert nem olyan vadászat ez. Felügyeskedem magam egy fára, mert az aranytigris hangos. Olyan hangosan közlekedik, hogy rezonál belé az erdő. Ha képes lennék, a fejem csóválnám. Mégis a vastag ágra lapulok. Keres? Engem keres? Ne lenn...ennél jobban megy már lesből. Sokkal-sokkal jobban.
Figyelem a hímet, a ragadozót, aki úgy jár-kel a fák között, mintha az övé lenne a terület. Mintha ő lenne a király. És valóban király. Ha az emberi fele nem is, a tigris tudja. Kimeresztem a karmaimat és ahogy alám ér felemelkedem, hogy meglegyen a megfelelő erő az ugráshoz. A farrészét ütöm meg manccsal, hogy visszasétáljak elé. A kék szemek majdnem feddőn méregetik. Hát ekkora zajt nem csapunk!! De valamiért végigdörgölőzöm rajta, átbújva a hasa alatt és kiérve a másik oldalon. A tigris szabad és azt tesz amit akar, ez ösztön. Olyan ösztön, amit az emberi fél nem ért. Képen nyalom és a vállába mélyesztem a fogaimat és két lépéssel végül elhátrálok, hogy megfordulva meginduljak előre. Visszanézve rá, hogy jön-e.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-10, 15:12


Megérzem a jelenlétét, a mozgást a fák között ahogy alá kerülök pont a rossz pozícióban. Visszafogottan, kíváncsian állok meg. Teljes magabiztossággal, hogy úgyse merné, mozdul, a levelek zizzennek, a faág megnyikordul, ahogy eltűnik róla a súly. Lehuppan, mire elégedetten morranok fel. Érzem a mancsát, elhanyagolható. Játszik? Eltűröm, nem kell tennem semmit, had szórakozzon, úgysem ingathat meg. Átbújik alattam, mire meglepetten hajtom le a fejem, figyelem, ahogy előbukkan a másik oldalon. ne vidd túlzásba, morranok rá megint. Végigmérem, fejem oldalra billentve. Mi ez a tekintet? Játék? Bevillan egy érzés, futó düh, elégtétel, elégtételt kell vennem.

De, csak állok. Türelmesen. Nyelve visszafelé fésüli a szőröm.~Na..!~ Végigterülök a földön, mellső lábaimhoz dörgölve a fejem. Végezve újra felpillantok. Vár? Mire? Meguntam a játékot, megkapaszkodom az avarban, s rávetem magam. Összegabalyodva szántjuk végig az avart, A Kék és az Arany. Csak a csíkok hasonlóak, illata belegi az orrom, ahogy lebirkózom a földre. Mancsomat a hátán nyugtatom, ott maradsz. Fogaim elővillannak, majdnem játékosan harapdálom tarkóját, s lapockáját. Végre tudatosul, miért is olyan édes ez az illat. Hát ezért? Kötelességre hív a szag, a nőstény szaga. Önkéntelenül is tettre ingerelve. Hív, hívogat, vannak még el nem hanyagolható kötelességei egy hímnek. Hát legyen. Hisz itt van alattam, a birtokomon, a birtokomban. Mancsaim a földet érintik a bundás test mellett, fogaimmal a fülét húzom, s közben reflexből jön a mozdulat, legugolok, csípőm mozdul, hisz hív, hisz tüzel, hisz... megtehetem.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-10, 16:06


A figyelmeztető morranás egyébként a legkevésbé sem érdekel. A hímek mindig mindenért morognak, pedig csak puncsolok éppen egy kicsit. Azért is dörgölőzöm hozzá. Meg mert jó érzés, hisz egy falkából vagyunk és ismerjük egymást. És hiába magányos vadász a tigris, de a társaira szüksége van. Ahogy nekem is szükségem van rájuk. Ő pedig valószínűleg nem érti, hogy miért csinálom.
És pofán is nyalom, aminek nem örül. Ha képes lennék, vigyorognék, pláne a többi reakcióján, ahogy próbálja magának helyrehozni ami kényelmetlen volt. Hím. Elindulok előre, jelezve, várva, hogy jöjjön, menjünk ne ácsorogjunk itt egy helyben, de nem mozdul. Szóval elindulok előre és idővel úgyis jönni fog. Mert kíváncsi. És elugorhatnék, ha tudnék de túl gyorsan érkezik és végighempergünk az avarban. Hasra fordulok, hogy kitoljam magam alóla, de lenyom. Most játszik? Húzódom tőle, jól van már, eléég abból a harapdálásból, de valami megváltozik. Megfeszülnek az izmaim, mert a nyomás a hátamon, mintha másképp súlypontozódna. Egy lökés, egy pontos és megmerevedek. Mert az emberi felem eeezt speciel nagyon nem díjazza. De a tigris igen. Mert mozdul, emelkedik úgy, hogy a hímnek könnyebb legyen minden és neki is. És ez skizofrén érzés, mert én, én Ryenne kurvára nem adtam erre engedélyt a pofátlanjának, hogy ilyet merészeljen. De hívtam, a tigris hívta. Okkal. És ezt el kell fogadnom. Figyelmeztetőleg morgok, hogy ettől ne képzelje magát nagykirálynak...mert számolni fogunk. De valahol...a tigrisem elégedetten dörgöli magát hozzá. Megvan a király. Éljen a király!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-10, 16:37


Tigrisüvöltés az, ami bezengi az erdőt a végponton. Madarak szállak szét a hangra, nemtetszésüket csipogással nyilváníítva ki a zavarásra. Hisz ezt akarta, akarták. Még segített is, nem ellenkezett, úgy símult ahogy kell, ahogy jó. Elégedetten lépek arrébb még egy utolsó játékos harapás után, végül körbejárom. Mintha magasodna rajta egy zászló, hogy az enyém, részem, tulajdonom. Rendben is van így, de nem. Elengedtem a gyeplőt, túlságosan is. Mégis mi a francot művelt? Az emberi gondolatok túl komplexek a macskának, nem érinti, nem érdekli ilyen szinten. Megvolt az elégtétel, de most értetlenül, de mindenre büszkén húzódik vissza.

Lihegve, remegve nyerem vissza az emberi formám. Átlátszó anyag borítja a testem, az avart körülöttem, de megrázom a fejem. Nem, ez nem az. Némiképp dühösen meredek a Kék picsára, hisz ki mást okolhatnék? Magam, mert kevés voltam? Nem tudtam visszafogni, visszatartani az átváltozást? Vagy őt, hogy előkényszerítette. Hát persze, hogy őt.

-Mit.. tettél velem?!-Bukik ki a kérdés miközben fél térdere emelkedem. Kavarog bennem a düh, kétségbeesés, a félelem. Félek, mert a tigris megváltozott, nem kell a ketrec, nem kell elzárni, visszatartani, ott fekszik a kis ligete közepén elégedetten, nyugodtan és.. dorombolva? Ő nyert, vesztettem Ryennel, egy nősténnyel szemben. Nem tudtam sem ellenállni, se visszaütni, mindennek a tetejében a tigris érzései kezdenek belém is átszivárogni.-Miért nem mondtad, hogy Királynő vagy? -Így sokkal érthetőbb mire is kellettem. Ha tudom, másképp állok hozzá, eleve, de így. Így megtudni, ilyen aljas módon. De, fölém kerekedett. Újabb törés az amúgy sem kiegyensúlyozott lelki világomon. Vajon mennyit bírok még el?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-11, 02:14


Különös a kettősség. Mert nem volt szó erről, sőt nagyon nem volt szó, mégis megtörténik. De nem mi tesszük, nem úgy. Ezek a tigrisek és a szukám fene módon elégedetten hagyja magát, segít is. Hisz hívta, érte üvöltött, őt csalta. És jött. Készségesen jött. A végkimenetel pedig a szukát nem érdekli. Lehet így, lehetett volna máshogy. Az állati elme nem gyárt elméleteket. De ennyi elég volt.
Visszaváltozom, de nem kell küzdeni akarattal, sem mással. Visszahúzódik a belsőmbe, visszafordul az egész. Mintha egy csapot zárnék el. Viszont a test, nagyon is az enyém.
- Nem tettem veled semmit. - maradok a fűben mert ellenben bennem eléggé érződő lenyomata maradt az iménti aktusnak. A test az enyém. Ami vele történik, velem történik. És ez most...így..szeretném magam őszintén felbaszni, de olyan szintű belső béke szállt meg, hogy képtelen vagyok rá. Elégedettség sugárzik belém. Kurva nagy elégedettség. - Miért mondtam volna? Sosem használtam a vele járó képességet. Mostanáig. - mert ez azért fontos, mert mit tudom én miért. - Nézd, éppen a nagy egyenlőséget építed, építjük. Ebbe nem fér bele egy ilyen bejelentés. - és persze nem is akarom, hogy véletlen elbasszak valamit és megjelenjenek bizonyos erejű hímek. Az csak bolygatná a vizet. És nem én vagyok a vezető, hanem ő. - Nem tervezett volt. Ez az egész. - és ja, itt se kellett volna lennie, egyáltalán. Most akkor ezer dolcsis kérdés következik: mi is van? - Nem tudtam, hogy párosodással reagál rá a macskád. - és most nem érezném úgy magam, mintha valami narkómámorban történt volna az egész.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-11, 16:48


-Szóval már teljesen hétköznapi dolog lesz, hogy kirántod mint nyuszit a kalapból ha olyanod van?-Túl fura, túl nyugodt, vajon ez az állapot csak időleges vagy.. végleges? Olyan, mintha nem tudnék haragudni rá. Már maga a tény is elég lenne hogy túráztassam magam, de minek? Még a hallottakba is jobban bele tudok gondolni.-Azért, mert ha fel tudok mutatni egy valamirevaló királynőt, nem mentek volna el annyian. Nem egy volt, aki csak azért követte a fehérszőrű cédát mert az a falkafelépítés egészségesebb mint amit én tudtam ajánlani. Mert ez csonka, kétes, túl sok a ha és a bizonytalanság. Mégha valamelyik kiskirálynő maradt volna, akkor is más lett volna a helyzet, de nem engedtem. Mert túl nagy volt a szabadság. Nekem. Nem hiányzott, hogy klikket építsen magának akármelyik is, még úgy sem, hogy tudtam akkor még több harcban lehetne részem. Nem ironikus? Hogy most épp ez hiányzik?-Kissé keserű most a mosoly, felállok, mellésétálok. Csak pár lépés. Odaérve a kezem nyújtom neki, még nem állt fel, csak nem okoztam.. fájdalmat?

-Én se így terveztem, csak érdekelt mit csinálsz, és rá akartalak venni, hogy visszatérj közénk, vedd ki te is a részed.- Végre valami, egy csöppnyi kis kapaszkodó, feddés, rosszallás? Mindegy is, oly fura ez a helyzet, hogy még egy fűcsomóban is megkapaszkodnék, ha ismertebb vizekre húzhatom magam rajta.-Ezt úgy mondod, mintha a tigrist, vagy engem okolnál. Pedig te is épp elég odaadó voltál. Vagy épp ez volt a célod? Meg akartál..-Szelidíteni? A francba, talán még sikerült is. Düh, dühös voltam rá, ellenálltam, harcoltam, hol van az most? Miért érzem úgy, hogy most meg nem tudnám bántani? Ezaz, végre. Magamra még tudok haragudni. Elhátrálok tőle. Talán a távolság segít.-Mit.. tettél.. a tigrisemmel?-Kurvára szeretném tudni, hogy mi ez, hogy, s miért történt, olyan zavart a helyzet, új, ismeretlen. Nem szeretem ezt a bizonytalanságot.-Vissza tudod csinálni?-Hangom elhaló, inkább kérés, de, hogy? Miért kérnék ilyet? Pont tőle. Ha már segítséget kérek akkor elbuktam? De azt nem engedhetem, nem láthat senki gyengének...
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-17, 18:07


Felvonom a szemöldököm a kérdést hallva. Jelezhetném egy vállrándítással, hogy akár igen, akár ezt is megtehetném. A képesség végtére is azért képesség, hogy használjam ha szükség van rá, vagy ha szeretném. Valami ilyesmi lehet az agyarasoknál is a kis agybabrájukkal meg a többivel. A részük, a szériakellékük, szóval használják ha úgy van.
- Mégis miért akarnék ilyet tenni? A hívást nem csak te érzed, hanem minden elég erős hím a környékemen. Nem vámpír vagyok, hogy ezután majd éjszaka suttoghatok hozzád a hatalmamon keresztül, hogy gyerünk ugorj le a rohadt toronyból, mert én azt mondtam.. - forgatom a szemem, mert hát valljuk be ez egy lehetetlen feltételezés, sőt, kérdés, hogy akkor rángatom elő ha éppen úgy tartja a fene nagy kedvem.
Az már érdekes, hogy ellentétet érzek a szavaiból. Mármint most akkor akarja, hogy legyen egy királynő vagy nem akarja? Zavarja vagy nem zavarja? Szerintem még sosem találkozott ezzel a hívással. Vagy az előző bepróbálkozott esetleg? Fogalmam sincs. Komolyan fogalmam sincs. Lévén elég erősen kuss volt a nevem, pláne a kis palotaforradalom idején próbáltam úgy tenni, szóval... - Ne feledd, ő a fehértigrisek királynője volt, én pedig kék vagyok. Akik vele tartottak, szintén fehérek voltak. Nem maradtak volna csak azért, mert fel tudunk mutatni egy aranytigris hímet és egy kék kis királynőt. Egyébként meg a francnak se hiányzott a konfliktus, meg a versengés egyesek között, hogy na akkor most építek-e vele saját falkát vagy sem. - babrálom magam előtt a füvet - Te pedig igen, mindig a szabadságot szajkóztad. Hogy neked ez a legfontosabb. Ha hívtalak volna, kiborulsz mint a tele bili és csak nézegethettünk volna, hogy volt arany, nincs arany. - óvatos tekintettel figyelem mit csinál, ahogy feláll. És olyan hihetetlen elképzelni, hogy percekkel ezelőtt a tigriseink..vagyis mi...bah. Ezért is fogadom el a felém nyújtott kezet. Valahol én provokáltam, vagyis a macskám. Akkor most miért csodálkozom??
- Mindig kiveszem a részem, de hivatalosan nem vagyok semmid. Sem testőröd, sem a jobbkezed és ha bármi olyan történt volna amiről tudnom kell, akkor arról értesítettek volna. - ebben meg kb. száz százalékig biztos vagyok - Hát miért, talán magamat okoljam? Mint mondtam, fogalmam sem volt, hogy hogy reagál rá a macskád. Sok értelemben kiszámíthatatlan. - felvillan a tekintetem, még hogy a célom...szép. - Milyen célom? Te jöttél ide, hogy lett volna veled bármilyen célom? - állok meg vele szembe csípőre tett kézzel - Mondtam. Nem tettem vele semmit. Tehát nem tudok mit visszacsinálni. Nehogy már az én hibám legyen, amiért hirtelen nyugodtabb. Mert nyugodt. Nem igaz? Dehogynem. - mérem végig - És nem én voltam odaadó, hanem a macska. Lévén te meg én nem sok szót kaptunk az iménti jelenetben. Legalábbis ajánlom, hogy így legyen. - mert ha szándékosan csinálta, ha ott volt fejben, akkor eltöröm mindkét lábát és azokkal verem meg. Én nem kaptam szót, háttérbe szorultam. Jelen voltam, de dominált a bestia maradéktalanul. - Mit csináljak tehát vissza? - tárom szét a kezeimet.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-06-24, 18:22


-Nem vagy vámpír, azt tudom én is-grimaszolok a magyarázatra-Nem tudom mi vagy. Mi vagy a falkának, vagy nekem. De, hogy ez hathat mindenkire az..-félelmetes..-Így már értem miért hívott távol a falkától találkozóra az egyik. Ő is képes volt.. erre. A hatalmat akarta, a falka élére állni, de köze sem volt ehhez. A többit tudod. Összecuccoltak és elhúztak.

Szabadság.. igen, erre vágytam, ezért küzdöttem, ez hajtott előre. Meg, hogy bizonyítsak Abelnek. Nekem teljesen megfelelt a maradék. A könnyű prédák, szórakozásból meg mert megtehetem. A kötelezettség része sosem izgatott igazán. Minek is izgatott volna, élvezzék ki ők is a szabadságot, találjanak magukra elnyomás nélkül. Aztán majd lesz valahogy.

-Én örültem volna. A konfliktusnak. Ha a harcok folytatódnak sokkal.. érdekesebb lett volna. De így, senki nem akart nagyobb babérokra törni. És még csodálkozol, hogy nem veszem komolyan a falkát?-vigyorodom el talán kissé gonoszan-Mindegy, már nem tudjuk meg mi lett volna ha. Lehet igazad van, elmentem volna. Lehet, hogy nem.

Nem volt semmi a mozdulatban, csak felállt, futó érintés, mégis futótűzként borzongatott végig a nyugalom, hogy ez így jó, ez így helyes. Meg egy.. a francokat. Ahogy felállt és lehetett, elengedtem, még a késztetést is megálltam, nem szorítottam ökölbe, nem töröltem magamba, hogy elűzzem az érintés emlékét. csak álltam ott a helyzethez mérten a lehető legérzelemmentesebb arccal.

-Mi akarsz lenni?- Csak ingatom a fejem a szavaira, most először fogalmam sincs mit tegye vagy mondjak. Ami volt, elmúlt, mintha egy újrafestett és átrendezett szobába térnék haza. Semmi nincs a helyén, minden fura s egyben jobb is. Ráemelem a tekintetem, ami elkalandozik kicsit.-Sokkal.. nyugodtabb. Mintha köze sem lenne ahhoz amit már megszoktam..De, tudod nekem sokkal jobban bejönnek a hmm.. emberibb formák-tárom szét a karjaim egy vigyor kíséretében-Nyugi, nem volt hozzá közöm, ha lett volna sokkal jobban kiélveztem volna. Bár nem kizárt, hogy ezért fordult erre a dolog. Mióta elkezdtél tanítani lehetett volna rá ezer meg egy alkalom. Mégse volt, de így belegondolva ez megfelelő revans volt a hívásra...-És a tigris mélységesen egyetért. Az elégedettsége még mindig, szinte elnyom. Nem tudom elhinni ezt a hirtelen váltást. így lehetnék az akit akarnak de milyen áron? Megrázom megint a fejem s próbálom elmenteni a csípőre tett kezű felelősségre vonó arcot minden összképet rontó izgató kiegészítővel együtt-A haragját már jól ismerem, ezt nem. Remélem visszatér!
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-07-13, 22:44


- Sanaku vagyok. Kiskirálynő. Képes vagyok arra, hogy saját falkát alapítsak és körbe vegyem magam olyan hímekkel, akik reagálnak a hívásomra. Talán te azért feleltél rá, mert aranytigris vagy. Elméletben csak a kék hímeknek kellene rá felelniük. De nem teszteltem a dolgot ezidáig senkin. - vallom be, mert hát ha elkezd itt ilyen feltételezéseket gyártani, hogy aljas szándékkal előre kiterveltem, hogy aztán majd ezáltal átvegyem a falkát, akkor igen nagy tévedésben van. Sosem vágytam a királynőséget. Most sem vágyom, lévén már a falkának van egy vezetője. Akinek egy szép napon lesz egy párja, lesznek utódai. Én csak a nő voltam, aki kiképezte tigrisnek.
- Persze, mert nem téged akarnának megdugni a kanos kis pöcsök, hanem engem. Az első hívásnál mindig a potenciális hímek felelnek. Akik elég erősek ahhoz, hogy váljanak valamivé. Én meg szeretem az életemet egyszerű mederben terelgetni. - magyarázok vállat vonva. Persze hivatalosan, ha már annyit papoltam neki a tradíciókról, addig kellene utazgatnom, keresnem és kutatnom, amíg rá nem bukkanok egy valamirevaló kék hímre és utána annak rendje és módja szerint bele is kezdenénk az utódok gyártásába. Ja, mert pont ez a típus vagyok. Meg aztán az utazások..mindig veszélyt rejtenek. És nem akarok abba a pöcs vámpírba belefutni, ha lehetséges akkor még a halálom után sem.
- Örülök, hogy nem veszed komolyan, vagy nem érzed a súlyát a dolognak. De én igen. - villan meg a tekintetem. Ő mondhatni biztonságban élt. Egyedüli tigrisként, de biztonságban. Velem és még sokakkal ellentétben. - Nekem így is jó, ahogyan eddig volt. Melletted állok mint mentorod és..legyen ennyi elég. Nem akarok szétesést, sem széthúzást emiatt a képesség miatt. Se fölösleges hülyéket párzásilag betárazni. - megrázom a fejem és kevés híján legyintek is, mert most nem is tudom, mi történt kettőnk között. Nem mondanám, hogy lefeküdtem vele. Nem tettem. - Ezer meg egy alkalom mire? - teszem fel az egyébként elég nyilvánvaló kérdést - Revans? - vonom fel a szemöldököm - Neked ez revans volt? - na ezt mondjuk nem igazán kellett volna mondani, mert olyannak hat, mintha kihasznált volna, vagy pontosabban csak használt volna. De nem is ő tette, hanem a tigrise. - Szerintem nem az volt. - lépek hozzá közelebb - Hisz nem te csináltad, hanem a hím. Egyszerű állati ösztön volt, emberi gondolatok nélkül. A tigrised nyugodt, de te magad nem. - mosolyodom el aljasul - Biztos visszatér, de az is lehet, hogy szívesen felelget még hívásokra. Talán nem csak nekem. - hhhmmm.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-07-13, 23:38


-Most mondjam azt, hogy örülök, hogy rajtam tesztelted az erőd? Persze, én voltam a hülye, elmondtam, hogy gondjaim vannak a tigrissel erre leteszteled, hogy ki tudod-e rángatni... és most? Azt mondod királynő lehetsz. De nem akarsz mert az.. mivel is járna? Felelősséggel, meg problémákkal, meg elvenné az idődet a saját dolgaitól? Engem meg etetsz azzal, hogy arra születtem, hogy visszavegyem a falkát mert jogosan az enyém, engem illet.-keserű ízt hagynak hátra a számban a kiejtett szavak, de van még, bőven lenne még mit mondanom, vagyis majd lesz, ha végre szavakká formálódik minden.- Nem vagy te egy kicsit.. képmutató?

Szavak, csak szavak.. elhátrálok, elfordulok. Mégis mi a francot akarhat? Kell egy dísz a falka élén és ennyi? Felejtsük el ezt az egészet és lépjünk tovább? Még mit nem.. Pedig csak nőstény, nőstények, már értem miért vezették ők a tigriseket, de még mindig nem tetszik.

-Megtettem amit kellett, nem? Már nem fenyegeti senki a falkát...

És így is van. Mi dolgom van még? Mielőtt még továbbgondolhatnám visszatérünk az érzékenyebb témákhoz. Bármekkora is a zavar a fejemben most, azért az, hogy megdugtam, vagyis jó, a tigris meghúzta a Kékséget azért az csak valami. Húzódik félmosolyra a szám ahogy visszafordulva az arcára nézek, nameg kicsit lejjebb és lejjebb.
-Ezeregy alkalom lett volna arra, hogy..-Revans? Talán ezt tényleg nem kellett volna-Pedig lehetett volna.. és ez csak szex, amire lett volna már ezer és egy alkalmunk. Mindenféle hókuszpókusz nélkül.-De amit mond betalál, a tigrisnek elég egy kóbor numera valami nevenincs erdő kissé nedves fövenyén és máris úgy dorombol mintha elrágcsált volna két kiló macskamentát. Ez így, nagyon nem lesz jó. Főleg ha.. a többiek is képesek lennének hívni? A dög meg menne a punci után mert.. csak mert. -Az nem lehet.. Engem nem rángathat senki pórázon, még rajta keresztül sem!-Nem nagyobb nálam, sem a tigris, a Kék, a Fekete, vagy a Fehér. Én irányítok, hisz megtanultam, kiérdemeltem, csak rossz időben és helyen jött rá, hogy ki kéne próbálnia.. igen, legközelebb nem fog összejönni.-Legközelebb nem fog összejönni. Se neked, se másnak.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-07-14, 22:14


Szavait hallva de, pontosan úgy hangzik, hogy képmutató vagyok, valahol azonban mégsem érzem magam annak. Hogyan is érthetné meg? Jó és védett élete volt eddig, sosem adták el, sosem bántották, nem kellett elszenvednie semmiféle kínzásokat sem. Abel hiába vámpír, de figyelt rá. Pontosan azért, amiért engem is odahívott: mert Kie királynak született és elérkezett az idő, hogy azzá is váljon.
- Mert te tényleg annak születtél. Aranytigris vagy. A sors nem a könnyedebb utat szánta neked, bár sokan cserélnének veled. Nekem el kellene mennem innen ahhoz, hogy saját falkát, saját kék falkát alapítsak. De minek Kie? Ez itt, ez a város és az itteni tigrisek a szüleid hagyatéka. Ne keverd bele az én erőmet és képességemet, mert nem ide születtem. Sőt..nem is a környékről való vagyok. - rázom meg a fejem. Már régen volt, már régen eljöttem..pontosabban már régen lepasszoltak az agyarasnak.
Most viszont fel tudnék robbanni a fene abba a konok fejébe. Elmondtam neki milliószor már és kezdem unni, hogy mindig rá kell tennie még egy lapáttal. - Senki nem fenyegette a falkát. Volt királynője és királya is. Igaz nem jogos uralkodók voltak, de voltak. De ez a TE falkád. nem vonulhatsz most le a színről mint valami western hős aki legyőzte a gonoszt és mehet tovább. Nem hagyhatod a tigriseidet a sorsukra. - ezt viszont ellentmondást nem tűrő hangon mondom ki, mert tényleg nem teheti meg. Csak úgy nem. Felelősséggel tartozik azóta, hogy megcsinálta a balhét. - A mentorod vagyok nem az ágytársad. - vonom fel a szemöldököm - Felőlem a fél falkát végigdughatod. Ja, teszed is. - csóválom a fejem - A rángatás pedig akkor derülne ki ha lennének még kis királynők. De a fehér szuka mindet elűzte, mert féltette a hatalmát. És joggal. - A tigrised már ismeri az enyémet. Gondolod hagyná, hogy nemet mondj? - kérdezem egy aljas mosoly kíséretében - Egyáltalán nemet akarnál mondani? Vagy azt hiszed el tudnád őt zárni tőlem? - nem tudom miért provokálom, komolyan nem. Talán mert egyszerű revansnak nevezte az iméntit amit még nem döntöttem el, hogy minek tekintek.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-07-14, 23:08


-Elegem van már ebből. Erre meg arra.. mintha születni kellene arra is, hogy a levegőt szívhassa az ember, vagy vérállat.-teszem hozzá hirtelen felindulásból, mielőtt még ráharapna arra mik is vagyunk.-Kék vagy, és akkor mi van? Nem ide születtél, de itt vagy, meg van a hatalmad ahhoz, hogy királynőként egy falka élére állj, mégis megint a színekkel jössz. De engem nem érdekel, lehetnél akár lila is, leszarom, magasról, tényleg! Ezért megy el a kedvem az egésztől. Hát nem vetted még észre? A fehér az elit, még mindig királyként mászkál, a fekete piszkosnak hiszi magát, a vörös meg elvan mint a befőtt, a kék meg azt szajkózza, hogy máshol kiteljesedhetne... Hát mi tart vissza?-Lépek közelebb s csak egy kósza gondolat választ el attól, hogy hozzáérjek- Nem unalmas még, azzal takarózni, hogy szegény halálraítélt Kékség vagy, akinek nincs jövője? Egy dolgot tettem, és attól is retteg mindenki. Azt mondtam, hogy a szememben mind egyformák, mind gyönyörűek vagytok.. mégsincs értelme...

Kimondta azt, amit még én sem mertem magamnak, elsétálhatnék, mert az is egy lehetőség. Mert mit tehetnék? Erővel, erőszakkal, karmokkal és vérrel? Csak rontanék a helyzeten. Hisz annyira nem hatnak meg a problémáik, sőt, idegesítenek. Legfőképp az, hogy nem tudják, de nem is akarják megoldani a saját gondjaikat. Ez lenne a legjobb lecke, de mégis.. tigrisek ők is, s ahogy nekik, nekem, az enyémnek is idő kell, hogy megszokja a helyzetet. De nem ilyen hirtelen.. Mert ezzel így csak még rosszabb. Mit érek így? Ha ez így marad? Majd csak lesek, ha oda kellene állni és leverni valakit? Vagy csak hagyjam én is,hogy a nőstények döntsék el mi legyen? Legyek olyan mint az elődeim...

-Túl sok, és ellenállhatatlan a préda. Én meg élvezhetem az életet, ha már az uralkodás nem arról szól aminek hittem..-Az előbb még azt mondta nincs mit visszacsinálni, mert nem tett semmit, de most? Miért érzem úgy, hogy ha hívna ugyanaz történne mint az előbb. Csak most gyorsabban törne elő a szörnyeteg. -A tigris a részem. Jobban ismerem mint a kék szukád egyetlen pucsítás után.. Évek óta ismerem már, a félelmeit, a dühét, azt is, hogy miért olyan, amilyen. Azt hiszed, hogy ha őt rángatod, engem is rán.. Várj, most ez egy ajánlat akart lenni?-Értem én, hogy zavarta, hogy kihasználom a falka nyújtotta lehetőségeket, De, ha ő is akarná, az már más.. Pedig, azt hittem éjjelente valami kék lomposokról fantáziál.. Fura. De mégis a kérdés, elzárnám-e, akarnám-e egyáltalán.. Egy órával ezelőtt nem is gondolkoztam volna a válaszon.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-07-15, 00:08


Van abban igazság amit mond. Mert tényleg ilyenek vagyunk, de nem csak a St. Louishoz tartozó falka. Az összes. Ő kivételes, mert nem ebben nevelkedett. És szerintem elmondhatom még neki kétezerszer akkor is mást fog mondani erről, mint én. Egyszerűen azért, mert nem értjük meg a másikat ebből a szempontból. Hogyan érthetnénk azt végül is, amit nem ismerünk? - Ilyenek vagyunk, ez mondhatni tigrissors. Változtass a játékszabályokon. Adj önbizalmat a feketének, feladatot a vörösnek, rúgd segbe a fehéret. Te vagy a Raja. Királynő híján a te szavad a törvény. Ráadásul aranytigris vagy. Ez nagy dolog. Viselkedj hát királyként. - tárom szét a kezeimet - Mert nem tudjuk elhinni. Több évszázadot nem tudsz csak úgy kiirtani a zsigerekből. Egyszerűen lehetetlen. De ők a tieid, tégy velük belátásod szerint. Csak légy következetes. - de azt hiszem már erről is beszéltem neki. Olyan ez, mint a kutyanevelés. A kutyából sem futtatod ki a lelket csak azért mert te éppen unatkozol..jobb esetben.
- Hé csődör, nyugodtan. Nem emeltem szót ellene. Csak annyit mondtam, hogy ne csak fehért részesíts előnyben. Az elit tudatuk miatt. - és tényleg, komolyan. Legalább tigrissel van és nem akar halandót közénk hozni. Ezt persze ki se mondom, mert én meg halandóval dugok, de nálam az lenne meglepő ha nem így tennék. Mindig is része volt az álcámnak, na meg velük semmi metafizikai nehézség nincsen. Semmi. Egyáltalán semmi.
- Igen? Most mégis idegen a nyugodtsága. És nem mondtam, hogy az enyém jobban ismerné, de valahogy kétlem, hogy nem akarna felelni egy ilyen hívásra. elég lelkes kezdeményező volt. - és a kérdésen egyszerűen elámulok, végül kénytelen vagyok el is nevetni magam. Nem bírom visszatartani. - Úgy hangzott, mint egy ajánlat? Hogy gyere dugd a tigrisem? Ugyan.. - szelídül a nevetés mosolygássá - Azért én..olyankor erősen háttérbe vagyok szorítva, szóval ajánlatot nem feltétlen így tennék. - és most érek el arra a pontra, hogy fogalmam sincs hová tart ez a délután. Tényleg fogalmam sincs.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-08-07, 15:16


-Én nem adhatok nekik célt. Ezt ugatom már mióta.. Azon kívül, hogy nem kell hajbókolniuk egy erőszakos vezetés előtt. mit tehetnék? Még? Ki ki találja meg a saját kis célját és tegyen érte, hogy elérje. Akik elmentek legalább tartották magukat ehhez. Ha le tudtak volna győzni törvényesen még mindig az lenne amit ők akarnak. Vagy itt még a szolgasors is hagyomány? Nincs értelme egy csomó töketlen felett uralkodnom, egyszerűen fájna megtenni. De te úgy sem érted mit és miért akarok..-Jó, Ryenne nem az a gyengelelkű típus, így se értem mi mozgatja, de legalább van benne némi.. tűz. Azelőtt jó móka volt a hecc kedvéért figyelmen kívül, vagy részben figyelmen kívül hagyni amit mond, de most? Ha elkezd rángatni, vagy mégrosszabb, ha a falka előtt teszi és sikerül.. ott helyben meg kéne ölnöm.. csak.. nem tudom képes lennék-e rá. Amíg ekkora utóhatása van a tigrisembe biztos nem..

-A csíkos azt hiszi minden az övé. Ez nem kezdeményezés kérdése. Talán nem akkor kellett volna előrángatnod amikor tüzel a szukád. Én viszont tudom, hogy mindenért meglehet és meg kell harcolni. A szabadságért is. Ezért irritál, nem is tudod mennyire, hogy most nyugodt.. Ilyen hirtelen nem változhat semmi, vagy ha igen, akkor változzon a falka is!

Vajon mit lép most így a tigrisek nélkül? Vajon.. de minek gondolkodom én is ezen egyáltalán. Értelmetlen, én nem leszek egy tenyészkan, senkinek. És ha a szörnyeteg is így be akar hódolni akkor visszaviszem abba a környezetbe amit mindketten jól ismerünk..
-Mert te hogy tennél ajánlatot? Tudodmit? Hagyjuk.-lépek hátrébb, már döntöttem. napokkal, vagy hetekkel ezelőtt, de döntöttem, csak ez a kis lökés kellett. bár azt nem gondoltam, hogy pont a tigris akarna maradni, de azt be lehet tudni ennek a.. hívásnak. Jelenleg beszámíthatatlan..-Hogy is mondtad? Idő kell, a falka nyűgjein kívül, hogy újra megtaláljam az origómat. Eddig csak mondtad, vártad, hogy én tegyem, de mivel te is képes vagy rá, meglátjuk neked hogy megy...-Azzal elfordulok, a szomorúságom a tigris mellé zárom, hogy ne tudja, ne érezhese senki, és elindulok vissza a tisztás felé, hátha van még pár ruhafoszlány a tisztáson. Egy szál faszban csak nem ülhetek vissza a mocira.. a végén még megpörkölné a golyóimat..
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Rye & Kie Túristaösvény


Vissza az elejére Go down
 
Rye & Kie Túristaösvény
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon kívül :: Ozark hegység-
Ugrás: