HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:25
Alexander
tollából született
Today at 09:29
Alexander
tollából született
Yesterday at 12:11
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
2018-05-24, 23:23
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-05-24, 22:51
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-05-24, 22:33
Seraphine
tollából született
2018-05-24, 22:04
Seraphine
tollából született
2018-05-23, 22:01
Michael Barr
tollából született
2018-05-23, 17:38
Alexander
tollából született
2018-05-23, 17:01
Xylia Graham
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
1
0
Vérfarkasok
2 2
Vérhiénák 2 2
Vérleopárdok 3 3
Vérpumák 3 5
Vértigrisek 2 5
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 5 5
Emberek 2 0
Összesen 23 23
Share | 

 Rye & Kie Túristaösvény

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 28
Tollvonásainak száma : 27
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-09, 20:46


Fölösleges szavak, szócséplés...nem érdekel. Most nem érdekelnek holmi elvek különösebben. Már nem. Mert felelt. Felelt nekem. Tehát ha komoly baj lenne, akkor vajon jönne? Képes lennék annyira visszautasíthatatlan erőt kifejteni, hogy a konok elméje se védje meg tőlem? És jönne? Nem értem magam néha. Gyakran lépek tudatosan, máskor csak valamiféle ösztön diktál, az vezet előre. És nem mindig világít napként, hogy pontosan miért is csinálom ezt vagy azt.
Engedek az alakváltásnak, de nem harci alak kell. Nem harcolni akarok. Távolról sem, hisz az majdnem nyílt kihívásnak minősülne és ez nem áll szándékomban. - Mikor mondok én ilyenre nemet? - és kisvártatva már tigrisként dörgölőzöm hozzá. Az aranybundához. A királyhoz. És nem lök el, nem utasít el..emelem a hátam, hogy a mancsa alá simuljak, a még nem túl tigris pofához is hozzádörgölöm a sajátomat, rajta hagyva a szagom, ahogy ő is rajtam hagyta az övét. A ragadozó végtelen türelmével nézek rá, mint fajtársamra. Az előbukkanó hímre. Farkasszemet nézve figyelem túráztatva a földön a karmaimat. A figyelmeztető mancs ütése váratlanul ér, de jogos. Megrázom a fejem és ráfújok. Egy jól irányzott ugrással viszont ismét hanyatt döntöm, hogy félre is húzódjak. Üvöltő morgás hagyja el a torkom és neki iramodok a fák sűrűjének. Találjon meg. Találjon meg a sötétben, sötét bundával. Mancsaim puhán járnak az avarban, levegőbe szimatolok, merre járhat. Lekkusshadok a magas fűbe, rezzenéstelen testtartással. Mintha vadásznék. Vadászom? Vagy ő a prédám?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 28
Hozzászólások száma : 77
Tollvonásainak száma : 60
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-09, 21:13


Csak rámugrott és eltűnt. Fetrengek a fűben, lustán. Nem akarom elkapkodni, túl gyorsan utána menni, hisz ki kell élvezni az ilyen pillanatokat. Így kap időt a menekülésre. Hempergőzés közben elérem a legközelebbi fát. Nyújtózva ülök fel, végül mellső mancsaimmal, karmaimmal a kérgébe marok, lassan végigszántva a törzset két oldalt.

Beleszimatolok a hűs tavaszi szélbe, nedves, élettel teli, végtelen, hívogató. Szabad, az enyém, felfedezhetem minden zegzugát, birtokba vehetem. A fák, a fűszálak, távol mindentől, távol a civilizációtól. Beleprüszkölök az avarba ahogy egy kósza léglöket felém sodorja a gázolaj maró szagát. Hogy kiűzzem a bűzt újra meghempergek a fűben. Van itt erősebb illat is. Meglelem a szagot, az ösvényt melyet vágott, kristálytisztán látszik a hajlott fűszálakból merre ment. Elkapjam? Elkapom. Vetem bele magam a vadonba.

Belefeledkezem a vágtába, ahogy a karmaim a puha avarba marnak halott levelek porló fellegét hagyva végig utamon. Merre van az a Kék villanás? Belekapok az avarba, lefékezek, végigszántom. Túl hangos, de nem érdekel, az enyém, az én birodalmam. Nem kell lopakodnom, nem vadászom, vagy mégis? Felemelem a fejem. Az illat tiszta, erős, belengi az erdőt. Merre lehet? Puhán lékedem tovább az ösvényen, végül letérek róla hogy elfedjenek a növények. Egy bokrot választok ki, megbújok, szemmel tartok mindent, és fülelni kezdek. A neszek, az erdő él, zizegnek a fűszálak, apró talpak rohannak a fakérgen, mókus. Nem, valami nagyobb kell. Merre vagy kékség?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 28
Tollvonásainak száma : 27
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-09, 23:50


Az erdő minden illata és apró zaja mesél nekem. Minden fűszál jelzéssel bír, sóhajuk elmondja, hol járnak a hívatlanok. Mit csinálnak a hívatlanok. Csak játszom. Vagy vadászom? Nem tudom, talán nem is számít, mert nem olyan vadászat ez. Felügyeskedem magam egy fára, mert az aranytigris hangos. Olyan hangosan közlekedik, hogy rezonál belé az erdő. Ha képes lennék, a fejem csóválnám. Mégis a vastag ágra lapulok. Keres? Engem keres? Ne lenn...ennél jobban megy már lesből. Sokkal-sokkal jobban.
Figyelem a hímet, a ragadozót, aki úgy jár-kel a fák között, mintha az övé lenne a terület. Mintha ő lenne a király. És valóban király. Ha az emberi fele nem is, a tigris tudja. Kimeresztem a karmaimat és ahogy alám ér felemelkedem, hogy meglegyen a megfelelő erő az ugráshoz. A farrészét ütöm meg manccsal, hogy visszasétáljak elé. A kék szemek majdnem feddőn méregetik. Hát ekkora zajt nem csapunk!! De valamiért végigdörgölőzöm rajta, átbújva a hasa alatt és kiérve a másik oldalon. A tigris szabad és azt tesz amit akar, ez ösztön. Olyan ösztön, amit az emberi fél nem ért. Képen nyalom és a vállába mélyesztem a fogaimat és két lépéssel végül elhátrálok, hogy megfordulva meginduljak előre. Visszanézve rá, hogy jön-e.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 28
Hozzászólások száma : 77
Tollvonásainak száma : 60
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-10, 15:12


Megérzem a jelenlétét, a mozgást a fák között ahogy alá kerülök pont a rossz pozícióban. Visszafogottan, kíváncsian állok meg. Teljes magabiztossággal, hogy úgyse merné, mozdul, a levelek zizzennek, a faág megnyikordul, ahogy eltűnik róla a súly. Lehuppan, mire elégedetten morranok fel. Érzem a mancsát, elhanyagolható. Játszik? Eltűröm, nem kell tennem semmit, had szórakozzon, úgysem ingathat meg. Átbújik alattam, mire meglepetten hajtom le a fejem, figyelem, ahogy előbukkan a másik oldalon. ne vidd túlzásba, morranok rá megint. Végigmérem, fejem oldalra billentve. Mi ez a tekintet? Játék? Bevillan egy érzés, futó düh, elégtétel, elégtételt kell vennem.

De, csak állok. Türelmesen. Nyelve visszafelé fésüli a szőröm.~Na..!~ Végigterülök a földön, mellső lábaimhoz dörgölve a fejem. Végezve újra felpillantok. Vár? Mire? Meguntam a játékot, megkapaszkodom az avarban, s rávetem magam. Összegabalyodva szántjuk végig az avart, A Kék és az Arany. Csak a csíkok hasonlóak, illata belegi az orrom, ahogy lebirkózom a földre. Mancsomat a hátán nyugtatom, ott maradsz. Fogaim elővillannak, majdnem játékosan harapdálom tarkóját, s lapockáját. Végre tudatosul, miért is olyan édes ez az illat. Hát ezért? Kötelességre hív a szag, a nőstény szaga. Önkéntelenül is tettre ingerelve. Hív, hívogat, vannak még el nem hanyagolható kötelességei egy hímnek. Hát legyen. Hisz itt van alattam, a birtokomon, a birtokomban. Mancsaim a földet érintik a bundás test mellett, fogaimmal a fülét húzom, s közben reflexből jön a mozdulat, legugolok, csípőm mozdul, hisz hív, hisz tüzel, hisz... megtehetem.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 28
Tollvonásainak száma : 27
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-10, 16:06


A figyelmeztető morranás egyébként a legkevésbé sem érdekel. A hímek mindig mindenért morognak, pedig csak puncsolok éppen egy kicsit. Azért is dörgölőzöm hozzá. Meg mert jó érzés, hisz egy falkából vagyunk és ismerjük egymást. És hiába magányos vadász a tigris, de a társaira szüksége van. Ahogy nekem is szükségem van rájuk. Ő pedig valószínűleg nem érti, hogy miért csinálom.
És pofán is nyalom, aminek nem örül. Ha képes lennék, vigyorognék, pláne a többi reakcióján, ahogy próbálja magának helyrehozni ami kényelmetlen volt. Hím. Elindulok előre, jelezve, várva, hogy jöjjön, menjünk ne ácsorogjunk itt egy helyben, de nem mozdul. Szóval elindulok előre és idővel úgyis jönni fog. Mert kíváncsi. És elugorhatnék, ha tudnék de túl gyorsan érkezik és végighempergünk az avarban. Hasra fordulok, hogy kitoljam magam alóla, de lenyom. Most játszik? Húzódom tőle, jól van már, eléég abból a harapdálásból, de valami megváltozik. Megfeszülnek az izmaim, mert a nyomás a hátamon, mintha másképp súlypontozódna. Egy lökés, egy pontos és megmerevedek. Mert az emberi felem eeezt speciel nagyon nem díjazza. De a tigris igen. Mert mozdul, emelkedik úgy, hogy a hímnek könnyebb legyen minden és neki is. És ez skizofrén érzés, mert én, én Ryenne kurvára nem adtam erre engedélyt a pofátlanjának, hogy ilyet merészeljen. De hívtam, a tigris hívta. Okkal. És ezt el kell fogadnom. Figyelmeztetőleg morgok, hogy ettől ne képzelje magát nagykirálynak...mert számolni fogunk. De valahol...a tigrisem elégedetten dörgöli magát hozzá. Megvan a király. Éljen a király!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 28
Hozzászólások száma : 77
Tollvonásainak száma : 60
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-10, 16:37


Tigrisüvöltés az, ami bezengi az erdőt a végponton. Madarak szállak szét a hangra, nemtetszésüket csipogással nyilváníítva ki a zavarásra. Hisz ezt akarta, akarták. Még segített is, nem ellenkezett, úgy símult ahogy kell, ahogy jó. Elégedetten lépek arrébb még egy utolsó játékos harapás után, végül körbejárom. Mintha magasodna rajta egy zászló, hogy az enyém, részem, tulajdonom. Rendben is van így, de nem. Elengedtem a gyeplőt, túlságosan is. Mégis mi a francot művelt? Az emberi gondolatok túl komplexek a macskának, nem érinti, nem érdekli ilyen szinten. Megvolt az elégtétel, de most értetlenül, de mindenre büszkén húzódik vissza.

Lihegve, remegve nyerem vissza az emberi formám. Átlátszó anyag borítja a testem, az avart körülöttem, de megrázom a fejem. Nem, ez nem az. Némiképp dühösen meredek a Kék picsára, hisz ki mást okolhatnék? Magam, mert kevés voltam? Nem tudtam visszafogni, visszatartani az átváltozást? Vagy őt, hogy előkényszerítette. Hát persze, hogy őt.

-Mit.. tettél velem?!-Bukik ki a kérdés miközben fél térdere emelkedem. Kavarog bennem a düh, kétségbeesés, a félelem. Félek, mert a tigris megváltozott, nem kell a ketrec, nem kell elzárni, visszatartani, ott fekszik a kis ligete közepén elégedetten, nyugodtan és.. dorombolva? Ő nyert, vesztettem Ryennel, egy nősténnyel szemben. Nem tudtam sem ellenállni, se visszaütni, mindennek a tetejében a tigris érzései kezdenek belém is átszivárogni.-Miért nem mondtad, hogy Királynő vagy? -Így sokkal érthetőbb mire is kellettem. Ha tudom, másképp állok hozzá, eleve, de így. Így megtudni, ilyen aljas módon. De, fölém kerekedett. Újabb törés az amúgy sem kiegyensúlyozott lelki világomon. Vajon mennyit bírok még el?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 28
Tollvonásainak száma : 27
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-11, 02:14


Különös a kettősség. Mert nem volt szó erről, sőt nagyon nem volt szó, mégis megtörténik. De nem mi tesszük, nem úgy. Ezek a tigrisek és a szukám fene módon elégedetten hagyja magát, segít is. Hisz hívta, érte üvöltött, őt csalta. És jött. Készségesen jött. A végkimenetel pedig a szukát nem érdekli. Lehet így, lehetett volna máshogy. Az állati elme nem gyárt elméleteket. De ennyi elég volt.
Visszaváltozom, de nem kell küzdeni akarattal, sem mással. Visszahúzódik a belsőmbe, visszafordul az egész. Mintha egy csapot zárnék el. Viszont a test, nagyon is az enyém.
- Nem tettem veled semmit. - maradok a fűben mert ellenben bennem eléggé érződő lenyomata maradt az iménti aktusnak. A test az enyém. Ami vele történik, velem történik. És ez most...így..szeretném magam őszintén felbaszni, de olyan szintű belső béke szállt meg, hogy képtelen vagyok rá. Elégedettség sugárzik belém. Kurva nagy elégedettség. - Miért mondtam volna? Sosem használtam a vele járó képességet. Mostanáig. - mert ez azért fontos, mert mit tudom én miért. - Nézd, éppen a nagy egyenlőséget építed, építjük. Ebbe nem fér bele egy ilyen bejelentés. - és persze nem is akarom, hogy véletlen elbasszak valamit és megjelenjenek bizonyos erejű hímek. Az csak bolygatná a vizet. És nem én vagyok a vezető, hanem ő. - Nem tervezett volt. Ez az egész. - és ja, itt se kellett volna lennie, egyáltalán. Most akkor ezer dolcsis kérdés következik: mi is van? - Nem tudtam, hogy párosodással reagál rá a macskád. - és most nem érezném úgy magam, mintha valami narkómámorban történt volna az egész.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 28
Hozzászólások száma : 77
Tollvonásainak száma : 60
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-11, 16:48


-Szóval már teljesen hétköznapi dolog lesz, hogy kirántod mint nyuszit a kalapból ha olyanod van?-Túl fura, túl nyugodt, vajon ez az állapot csak időleges vagy.. végleges? Olyan, mintha nem tudnék haragudni rá. Már maga a tény is elég lenne hogy túráztassam magam, de minek? Még a hallottakba is jobban bele tudok gondolni.-Azért, mert ha fel tudok mutatni egy valamirevaló királynőt, nem mentek volna el annyian. Nem egy volt, aki csak azért követte a fehérszőrű cédát mert az a falkafelépítés egészségesebb mint amit én tudtam ajánlani. Mert ez csonka, kétes, túl sok a ha és a bizonytalanság. Mégha valamelyik kiskirálynő maradt volna, akkor is más lett volna a helyzet, de nem engedtem. Mert túl nagy volt a szabadság. Nekem. Nem hiányzott, hogy klikket építsen magának akármelyik is, még úgy sem, hogy tudtam akkor még több harcban lehetne részem. Nem ironikus? Hogy most épp ez hiányzik?-Kissé keserű most a mosoly, felállok, mellésétálok. Csak pár lépés. Odaérve a kezem nyújtom neki, még nem állt fel, csak nem okoztam.. fájdalmat?

-Én se így terveztem, csak érdekelt mit csinálsz, és rá akartalak venni, hogy visszatérj közénk, vedd ki te is a részed.- Végre valami, egy csöppnyi kis kapaszkodó, feddés, rosszallás? Mindegy is, oly fura ez a helyzet, hogy még egy fűcsomóban is megkapaszkodnék, ha ismertebb vizekre húzhatom magam rajta.-Ezt úgy mondod, mintha a tigrist, vagy engem okolnál. Pedig te is épp elég odaadó voltál. Vagy épp ez volt a célod? Meg akartál..-Szelidíteni? A francba, talán még sikerült is. Düh, dühös voltam rá, ellenálltam, harcoltam, hol van az most? Miért érzem úgy, hogy most meg nem tudnám bántani? Ezaz, végre. Magamra még tudok haragudni. Elhátrálok tőle. Talán a távolság segít.-Mit.. tettél.. a tigrisemmel?-Kurvára szeretném tudni, hogy mi ez, hogy, s miért történt, olyan zavart a helyzet, új, ismeretlen. Nem szeretem ezt a bizonytalanságot.-Vissza tudod csinálni?-Hangom elhaló, inkább kérés, de, hogy? Miért kérnék ilyet? Pont tőle. Ha már segítséget kérek akkor elbuktam? De azt nem engedhetem, nem láthat senki gyengének...
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 28
Tollvonásainak száma : 27
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-17, 18:07


Felvonom a szemöldököm a kérdést hallva. Jelezhetném egy vállrándítással, hogy akár igen, akár ezt is megtehetném. A képesség végtére is azért képesség, hogy használjam ha szükség van rá, vagy ha szeretném. Valami ilyesmi lehet az agyarasoknál is a kis agybabrájukkal meg a többivel. A részük, a szériakellékük, szóval használják ha úgy van.
- Mégis miért akarnék ilyet tenni? A hívást nem csak te érzed, hanem minden elég erős hím a környékemen. Nem vámpír vagyok, hogy ezután majd éjszaka suttoghatok hozzád a hatalmamon keresztül, hogy gyerünk ugorj le a rohadt toronyból, mert én azt mondtam.. - forgatom a szemem, mert hát valljuk be ez egy lehetetlen feltételezés, sőt, kérdés, hogy akkor rángatom elő ha éppen úgy tartja a fene nagy kedvem.
Az már érdekes, hogy ellentétet érzek a szavaiból. Mármint most akkor akarja, hogy legyen egy királynő vagy nem akarja? Zavarja vagy nem zavarja? Szerintem még sosem találkozott ezzel a hívással. Vagy az előző bepróbálkozott esetleg? Fogalmam sincs. Komolyan fogalmam sincs. Lévén elég erősen kuss volt a nevem, pláne a kis palotaforradalom idején próbáltam úgy tenni, szóval... - Ne feledd, ő a fehértigrisek királynője volt, én pedig kék vagyok. Akik vele tartottak, szintén fehérek voltak. Nem maradtak volna csak azért, mert fel tudunk mutatni egy aranytigris hímet és egy kék kis királynőt. Egyébként meg a francnak se hiányzott a konfliktus, meg a versengés egyesek között, hogy na akkor most építek-e vele saját falkát vagy sem. - babrálom magam előtt a füvet - Te pedig igen, mindig a szabadságot szajkóztad. Hogy neked ez a legfontosabb. Ha hívtalak volna, kiborulsz mint a tele bili és csak nézegethettünk volna, hogy volt arany, nincs arany. - óvatos tekintettel figyelem mit csinál, ahogy feláll. És olyan hihetetlen elképzelni, hogy percekkel ezelőtt a tigriseink..vagyis mi...bah. Ezért is fogadom el a felém nyújtott kezet. Valahol én provokáltam, vagyis a macskám. Akkor most miért csodálkozom??
- Mindig kiveszem a részem, de hivatalosan nem vagyok semmid. Sem testőröd, sem a jobbkezed és ha bármi olyan történt volna amiről tudnom kell, akkor arról értesítettek volna. - ebben meg kb. száz százalékig biztos vagyok - Hát miért, talán magamat okoljam? Mint mondtam, fogalmam sem volt, hogy hogy reagál rá a macskád. Sok értelemben kiszámíthatatlan. - felvillan a tekintetem, még hogy a célom...szép. - Milyen célom? Te jöttél ide, hogy lett volna veled bármilyen célom? - állok meg vele szembe csípőre tett kézzel - Mondtam. Nem tettem vele semmit. Tehát nem tudok mit visszacsinálni. Nehogy már az én hibám legyen, amiért hirtelen nyugodtabb. Mert nyugodt. Nem igaz? Dehogynem. - mérem végig - És nem én voltam odaadó, hanem a macska. Lévén te meg én nem sok szót kaptunk az iménti jelenetben. Legalábbis ajánlom, hogy így legyen. - mert ha szándékosan csinálta, ha ott volt fejben, akkor eltöröm mindkét lábát és azokkal verem meg. Én nem kaptam szót, háttérbe szorultam. Jelen voltam, de dominált a bestia maradéktalanul. - Mit csináljak tehát vissza? - tárom szét a kezeimet.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Rye & Kie Túristaösvény


Vissza az elejére Go down
 
Rye & Kie Túristaösvény
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon kívül :: Ozark hegység-
Ugrás: