HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Rye & Kie Túristaösvény

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-01, 22:58


Hetek teltek el, a történések lelassultak. Már alig baszogatnak és ez már kezd az agyamra menni. A sok nyugalom kikészít, és főleg Ryenne. Korábban folyton a képembe mászott ilye-olyan indokokkal, most meg? Nagyon el van tűnve, és a falka is érzi, hogy valami van de.. egy alfanőstény nem hanyagolhatja el ennyire a falkát és főleg nem engem.

Az illata eltűnőben, elfedi a gázolaj, az emberek és az ébredő természet szaga. Mégis követem. időről időre feltűnik a kocsija előttem, de nem engedek a kísértésnek, csak követem ki a városból.

A hegység lábánál egy kis parkolóban hagyom a motort. Vártam pár percet, nehogy észrevegyen, hisz mi értelme lenne ha lebuknék? Elzárom a tigrist, ne áruljon el az energia, a szél pont szemből fúj, tökéletes. Lejjebb húzom a bőrdzsekit, hisz dögmeleg van. Alatta királykék póló, s farmer meg edzőcipó. A bukósisak a motornál maradt, az erdőbe nem kell.

Vajon mi a francot csinálhat itt egyedül? Telnek a percek és eltűnnek az illatok, nincs ember előttem, csak Rye.

Feltűnik egy tisztás. Egyre több napfény szűrődik át a leveleken és igen, a távolban felsejlik az arany hajkorona. Ideje beszélgetni.. lépek ki a tisztásra.

-Igazán szép nap ez a kirándulásra, igazad van. Kellemes, a napfény, a szél a.. minden. Ilyet találtál volna közelebb is..

A mosolyom sejtelmes, haladok felé, de nem őt nézem, csak a természetet. Még türelmes vagyok.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-01, 23:11


Az a vadász..a halandók minden gyengeségével karöltve, egyszerűen beesik az életembe a törött karjával és volt képe..még volt kéépe elhívni valahová. Ezen őszintén annyira meglepődtem, hogy átmentem tizenkét évesbe és kis híján beleírtam valami naplóba. Számomra a halandók mindig könnyű és fincsi fogások, lévén jelentős kontrollgyakorlatnak is jók, valamint tegyük hozzá, hogy legtöbbször veszélytelenek. Nos, Dylan speciálisabb vállfaj, lévén szörnyszakértő, köze van a vadászokhoz is, így aztán pláne van benne egy ínycsiklandó mellékzönge is, hogy vajon akkor is olyan lelkesen kefélne-e velem ha tudná, hogy valójában mi vagyok? Mert ugye ezt csináljuk. Kérdések, különösebb mély beszélgetések és minden nélkül. Szeretem az illatát, a macskám is szereti, bár volt némi morgás, hogy vajon mennyit bírna ki, vajon mennyire erős, felér-e hozzánk...de a született lét egyik velejárója, hogy mocskosul én döntök az emberi kérdésekben. És engem szórakoztat ez az egész.
Akkor is, ha ezáltal a falkából estem ki egy kicsit. Mondjuk nem tudom és nem is érdekel, hogy ez feltűnt-e bárkinek, lévén elég régóta itt vagyok már és különösebben sose izgatott senkit merre járok amíg nem csinálok feltűnő dolgot. Nos..most sem csinálok ilyet. Semmi ilyesmit. Azt pedig megszokták, hogy néha eltűnök. Mert szükségem van rá egyszerűen, hogy kicsit..magam legyek. Mentesen mindenkitől meg mindentől. Ezt rendezhetném persze valami bárban ahol boldogan vedelhetném az égetett szeszt, de ott meg emberek vannak, vagy még hullábbak. Így az erdő marad, távol a falkától, meg mindentől. Csak én és a természet. Ha hagynák....milyen érdekes. Észre sem vettem, hogy mögöttem van. Fenébe...
- Mióta settenkedsz itt mögöttem? - fordulok vele végül szembe - Egyébként persze, hogy alkalmas, ahogy a többi is. - vonom fel a szemöldököm - És szeretem ezt a helyet. Tán probléma van vele? - biccentem oldalra a fejem.
Most jön a kérdőrevonás vagy mi? Takarodó időpont?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-01, 23:28


-Nincs vele probléma.-Lépek mellé és még mindig a fákban gyönyörködöm. Kell, ilyet bárhol találok, mégis valahogy magávalragad, hogy nincs körülöttem a falka minden problémája. Nem zizegnek az energiák, nem hisztis, mérges senki. Már-már idilli a környezet. Kell egy sóhaj, hogy átgondolva folytathassam, pár fokkal nyugodtabban.

-Ezt bírom benned, mindig az élesebbik feleddel válaszolsz. Hát nem törődhetek a falkával? S ha már itt tartunk te is hozzájuk tartozol. Feltűnt, hogy eltűntél. Nem csak nekem.-Kurvára nem csak nekem, de még rezzenéstelen a nyugalom álarca a pofámon. Ahogy ismerem nemsoká tombolhatok... igen..

-Kezdem úgy érezni, hogy már én többet törődöm velük mint.. hmm Ez nagy szó nem? Ha már én érzem így. De hagyjuk. Mi újság veled? Mi hozott a... vadonba? Végre ráfordítom a tekintetem, az arcát fürkészem, hátha feltűnik valami. Végül előveszek a kalapból egy tőlem megszokott vigyort.-Jól ki vagy simulva..
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-01, 23:39


Komolyan meglep, hogy itt van. Az főleg, hogy követett. Úgy értem, ez egyik oldalról fel is basz, mert hát engem ne kövessen csak úgy senki, másik oldalról kíváncsivá tesz, mert gyanítom nem ok nélkül teszi...ah jellemző, minden mögött keresek valami szándékot, egy egyéb információt, amit nem osztanak meg velem a delikvensek. Óvatos tekintettel figyelem a falkavezérem, hogy vajon most, hogy ügyes Holmes volt és megtalált...mit is szeretne egész pontosan. Elmosolyodom.
- Megszokás. - vonok vállat mosolyogva - A törődés azt jelenti, hogy követni? - nevetek fel, nem basztatni akarom, alapjáraton is nyers személyiség vagyok sokszor - Lia jól végzi a dolgát, te is betanulsz lassacskán minden pontba, szóval..nevezzük úgy, hogy kivettem egy kis szabit. - ismét vállat vonok, nem szokásom elszámolni, hogy mikor, hova és kivel..eddig se csináltam. Vagyis még..régen, a múltban muszáj voltam..de az már régen volt tényleg. Némileg büszkén hallgatom. Törődés. Igen, ez fontos. Ez a kulcs. Az egyik a karikán.
- Elsősorban a társaság mentesség. - nézek rá egy vigyorral - Sokat járok ki a hegyekbe. Sosem unalmas, mégis ad egyfajta békét, amit a város nem tud megtenni. - nézek én is körbe. Még az illatok is..tiszták, energikusak, de nem alakváltó módra. Ez a természet. Tavasz van, minden erőre kap. Alap, hogy idejövök ha feltöltődésre vágyom.
- A lazítás jó dolog. Néha neked is ajánlatos lenne kipróbálni. - nézek rá vissza - Szóval, kibököd, hogy a törődős maszlagon kívül miért settenkedsz utánam? - ülök le a fűbe egyszerűen - Megkönnyíti a dolgot ha nem beszélsz mellé Kie. - és valóban ki vagyok simulva, lévén az elmúlt hetekben jóformán csak dolgoztam és dugtam. Nekem megfelelt. De jön a telihold...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 00:11


Felcsesz a semmittevés, mert látom mi felé haladok. Még működhet is. Csak túl nyugis. félretéve mindent, hogy én oldjam meg a problémákat.. de ezek a problémák olyan kis.. semmik. Ez beszólt, jajj mi lesz, annak meg szar a munkája, köcsög a főnök... mint egy kibaszott tanácsadó, vagy lelkisegélyszolgálat? Nem, ezt se bírom sokáig. De ott van a ha. Mi van ha elengedem a tigrist és a dühét? Mert az még mindig nem csillapodott, hiába veszik körbe fajtársak. Egyre többbet gondolok rá, hogy meg kéne tennem. Az felrázná őket, és végre nem emberi szintű dolgoktól zengne a kúria. A gyengeségük amúgy is irritál, de elviseltem mert volt mindig aki szembeszállt. Hogy igen, csináljam de ne így hanem úgy, viszont ez eltűnt, elmúlt. Enélkül meg.. már nem is olyan mókás az egész.

-Kíváncsi voltam mivel töltöd a napjaid. Eltűntél, gondoltam hátha van körülötted valami.. balhé.. -ingatom a fejem- Persze, a falkával most nagyjából minden rendben. De, nem láttam a beosztásban, hogy szabit kértél. -mosolygok rá- Nem gondoltam, hogy te is menekülnél a falkagondok elől. Többen hasonlítunk mint elsőre gondoltam.

Na jó, témánál vagyunk. Ellépek mellette. Ez erdő, a fák felé pár lépést, végül elengedem magam. A bestiám ereje kiszivárog, harag, céltalan düh, a feszültség mind hullámokban terjed.-Ezért...- Végtelen megkönnyebbülés elengedni kicsit, nem azon izzadni, hogy ne tudják meg, nekem ez kevés. Mindaz amit a falka adni tud.. nem elég.-Még te voltál az egyetlen aki úgy szállt szembe.. -Zárom el megint az energiákat, mintha csak halandó lennék.-Mióta kivontad magad a falkaéletből, nem baszogat senki, és hamarosan telihold.-visszaépítem a mosolyt és megfordulok.-Asszem ha még egyszer végig kell hallgatnom egy semmi kis sztorit széttépek valakit... Szóval? Miért hagytál minket lógva?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 00:31


Felvonom a szemöldökömet, meg hát minek is titkoljam? Marhára kíváncsi vagyok arra, hogy mit keres itt. Igazából talán megszokott. Hogy hívogatom, hogy lebaszom, hogy akkor is kitalálok neki valami roppant fontos és elintézendő feladatot ha éppen azt hiszi, hogy minden rendben van. És eddig ezt is csináltam...pláne mióta átvette a falkát. De most? Elismerem, hogy szabadon hagytam az aranyt, alkosson. Teljesedjen ki és legyen boldog meg ilyenek. Most eszerint ez mégsem volt olyan jó ötlet?
- Sajnálatos módon, maga vagyok a nagybetűs zen újabban. - tárom szét a kezeimet, mert hát boncolgathatnánk azt a kérdést, hogy a zen mint olyan, lehet-e kielégült zen..de esetemben így van. Jó ideje nem volt feltöltő kalandom. Mindennek mindig komoly fajsúlya volt és most kifejezetten kibaszottul üdítő, hogy ez nem így van. - Nem a gondok elől menekülök, csak van egy egyensúlyi pontom, ami a falka szarjai felé billent el, most egyszerűen visszaterelgetem magam megint az origóra. - vonok vállat mosolyogva.
Tigrisének energiája melegen csap meg. Düh, céltalan düh ami nincs levezetve. A felszín alatt lappangó mély feszültség, ami nem tud hová kifolyni. Érdeklődve nézek rá. Elzárom magam pajzzsal. Pont nem kell, hogy az enyém is mozgolódni kezdjen. Így is, nem rizikózom meg a kis vadásszal, hogy olyat lásson dugás közben amit nem kellene. Szóval a feszkós zónák maradjanak a dobozban még pár napig. - Azt hittem visszajársz a hiénákhoz kiengedni a gőzt... - emelem magasba a szemöldököm - Éppenséggel azért is fogtam vissza a dolgot, mert Lia sokkal ... - keresem a megfelelő szót - kedvesebben tudja felhívni a figyelmed erre-arra, mint én. - mondom komolyan - Áh hát igen, királykodni sosem egyszerű. De kinevezhetsz magad alá valakit, aki az ilyen vacakságokat elrendezi. Ezt már mondtam. - nézek rá feddőn, lévén az egyik lecke volt. Hogy ha elakad, csak intsen és mondja, tovább. Ne álljon meg gondolkodni, mert ráugranak erre a kis résre. - Azért Kie, hogy én is kiadjam valahol a feszültséget. - tekintetem szuggesztív és értse csak ahogy szeretné. A magánéletem az én dolgom, az alakváltó szabályok ellen nem vétek, hisz Dylan halandó. Szóval büntetlenül dughatóó. - És most? Mit szeretnél? - pillantok fel rá - Kezdjem sorolni, hogy vélhetően ma mit felejtettél el míg utánam kocsikáztál ide? - felnevetek.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 01:02


-Hát az én origóm valahol teljesen máshol van- Nevetek fel. Elvoltam igen, végigrohantam a fél falkán, az érdekesebb nőstényeken. Szórakoztató volt, igen. Egy időre lekötött. Van aki még most is, de távol állok a belső békétől.

-Nem járok. úgy gondoltam jobb ezt.. házon belül elrendezni, de ez... a falka. Túl nyugodt. Zen. És ott vagyok egy rakás..- szerencsétlenséggel. majdnem kimondtam, de nem, nincs így, csak nem találtak még magukra. Pedig mindben ott a lehetőség. És Lia sokat segít, legalább én valamennyivel nyugodtabb vagyok, beilleszkedtem úgymond, de a tigrisen ez nem segít.-Azt hittem egy falkában majd megnyugszik, ha lenne egy kicsivel több élet.. talán. Te tudod a legjobban honnan jöttem. Ez ahhoz képest túl nagy váltás, és dolgoztam azon, hogy elfogadjanak. Még ha leszívesebben kirúgnék mindenkit egy küzdőtérre, hogy harcoljon azért amit akar.. de az már leesett, hogy erre még nem állnak készen.

Pár pillanatig figyelem, emésztem amit mondott, megtalálta a boldogságát úgy tűnik, de a falkán kívül. Egy alfa ezt nem engedheti meg magának.. főleg ő ne mutasson nekem ilyen példát ha már annyiszor végighallgattam az okítását.

-Nekem kellesz. -Nem úgy, vagyis sosem utasítanék vissza egy kört de.. na mindegy..- A mérleg másik oldalára, hogy meglegyen az egyensúly. Te legalább nem félsz tőlem. Melletted a bestia is kezelhetőbb.-De mi a francról beszélek? Csak felhúzom magam.. magamon- Alfa vagy! A falka mellett a helyed, ezt hallgattam tőled hónapokon keresztül, erre pont te mész el? Mégis hogy vegyem komolyan azt amire tanítani próbáltál ha te nem tartod magad hozzá? Vagy tegyem amihez értek? Megnézhetem ki törik meg és ki emelkedik ki ha kicsit véresebbre engedem a hangulatot a csapatnál..
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 20:21


- Legalább már felfedezted hol van. - jegyem meg mintegy mellékesen. Mert hát ahhoz nem igazán van közöm, hogy ő mitől és miként éri el a zen állapotot, egészen addig, amíg a saját és/vagy a falka épségét nem sodorja közvetlen veszélybe. Addig akár buddhista is lehet, meg apácákat is dughat ha ettől jobb.
- Ők ezt kedvelik, mármint általánosságban. Nem mondom, hogy nem találnál köztük olyanokat akik alkalmasak az ilyesmire, de nálunk nem lételem a harc. A tigrisek mindig is amolyan királyi szerzetekként működtek. Kellett egy vezető aki gajdírozza őket, tart egy meghallgatást időszakosan ahol mindenki elsírhatja a problémáit...és ennyi. - mondom végig, ettől függetlenül én azt hittem, hogy eljár a foltosokhoz, mert köztük nevelkedett és szüksége is van arra amit ők tudnak neki adni. - Ettől függetlenül szerintem járj el. Abel nem fog kiutasítani a Cirkuszból, az meg tele van hiénákkal is..szóval. - nézek rá sokatmondón..nem kell ehhez agytrösztnek lenni. Ezért is hallgatom csendben. Mert hát csak úgy lehet megoldást találni egy problémára, ha ismerjük a hátterét. Tehát a tigris..a bestia tombolna. Aranytigrisek, ki is érti őket?
- Nocsak, ezt eddig nem mondtad. - nézek rá érdeklődve. Mármint azzal tisztában vagyok, hogy nem félek tőle..miért is tenném, de a tigriséről ezt a kis információcskát speciel nem tudtam - Ne akarj engem kioktatni a feladataimról Kierran. - villan rá a tekintetem - Minden el van látva, csak nem ücsörgök veletek ott, mint valami királyi pohárnok vagy hóhér. Nekem is van egy életem. És elsődlegesen vagyok ember, tehát a magánéletem rendezetten kell tartanom. Te vezető vagy, ennek fényében kell cselekedned. - és nem mondom, hogy én nem lennék képes királynővé válni. Mert tudom, hogy mi van meg bennem. Tudom, hogyan kell használni a hatalmat. Akár rajta is...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 20:39


-Tudom, hogy ezt szeretik. A hétköznapi gondokat. most, hogy nem azon kell agyalniuk, hogy hogyan feleljenek meg a régi vezetésnek, már csak ez maradt. Nem elég, hogy kevesen vagyunk, még punnyadunk is ráadásul a babérjainkon.. Mások meg.. érted. Szerepet vállalnak a város irányításában, életében.-Az kevés ha én akarok változtatni. Pedig kellene, tudom, érzem. Ott tombolnak a lehetőségek mindenkiben, de beérik a hétköznapi gondokkal.

-Lehet azt kéne. Kivehetnék én is egy kis szabit.-Hogy aztán visszatérve rámszakadjon az elmaradt hisztiáradat...-Mit nem mondtam? Ez van, máshogy nem tudom megfogalmazni.-És tényleg nem tudnám. Leülök én is a fűbe vele szembe-Szóval.. Azért ültettetek Abellel a mostani helyemre, hogy élhetsd az életed? Az enyémmel mégis mi lesz? Nem azért küzdöttem, hogy bébicsősz legyek, nekik nem én kellek, csak az akivé válhatnék. De, rossz úton indultunk el, ez nem úgy megy, hogy harcra nevelsz, aztán meg otthagysz és lássuk mi lesz...

Nem akartam elhinni, hogy ez lesz, mégis efelé haladunk. Ott ülök egy trónon amit csak megszerezni és megtartani tudok, de használni nem... Azért, kellett pár hónap, hogy erre rájöjjek.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 20:52


- Mondhatjuk így is. De ne feledd, a régi királynő mindent megtiltott nekik. Rengeteg és tonnányi szabály volt amiket be kellett tartania mindenkinek. A szabadság elég erősen korlátozva volt. Te adtál nekik stabilitást és ezért fordulnak feléd a vacakságaikkal. Igazság szerint... - húzom fel a térdeimet - szerintem azért keresnek meg mindennel, mert azt akarják, hogy ez meg is maradhasson. És ha mindenről tudsz, akkor elébe tudsz menni a konfliktusoknak. - így végigmondva ebben van ráció. Nem is kevés. Nem mintha komolyabban lélekbúvárkodtam volna bennük, de esélyesen így van.
- A királykodás nem úgy működik. Ezért matriarchális a tigristársadalom. Ha lenne egy királynő, ő intézné ezeket a dolgokat. - bár elég különös belegondolni abba, hogy mégis miféle luvnyát tartana ő alkalmasnak királynőnek. Az tuti, hogy nekem nem tetszene. Vagyis majdnem tuti. - Tehát mellettem nyugodtabb a tigris? Na, legalább valakit nem felbaszok, hanem megnyugtatok. - mosolyodom el. Egyébként ez még a későbbiekben történetesen hasznos is lehet. Metafizikai állatszelídítő vagyok részére. Micsoda titulus!
- Kie, a szüleid meghaltak azért a trónért, amin most ülsz. Te erre lettél csinálva. - ha már csúnyán kell fogalmazni - Erre születtél, csak kicsit hamarabb kellett volna elkezdeni a tanításodat. És akkor másképp állnál hozzá. - bár kivételesen ezt nem magamnak rovom fel hibának. Nem is éltem még itt akkor, amikor neki mindez opcionális lett volna. - Csak kifejlett király lehet király. Neked meg sok fronton voltak hézagjaid amikor megismertelek. És most nézd meg, ott ülsz ahol ülnöd kell. Mi ez, ha nem egy jó dolog? Ne nyavalyogj, hanem légy büszke. Viszed az örökségedet. - hát eszem megáll, unatkozó arisztokrata szőrös...örüljön, hogy béke van. Hogy nincs semmi gond. Ennél lehetne százszor, sőt ezerszer rosszabb is a helyzet...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 21:15


-Valahol örülök a békének, legalább kibontakozhatnak. Levetkőzhetik a gátlásokat, túlléphetnek az elnyomáson, másrészt meg.. Azt hittem kicsit akciódúsabb a vezetés.

Megint megint. Megint a régi lemez. Vagy még mindig? Királynő. Nőstényközpontú társadalom, nem az vezetett minden bajhoz? Én csak falhozvágnám némelyiket néha, de a nők.. beteges féltékenységből elkövetett hátbaszúrások sorozata.. a hideg kiráz ha arra gondolok, hogy előkerül egy nőstény és elkezd hívni... erősebben mint azok a picsák akik felsültek a falkaszakadás előtt.

-Persze, és én meg majd bólogatok mint egy jókutya miközben valami nőstény visszaépíti az előző rendszert? Igazából örülök, hogy a királynőjelöltek elmentek a többiekkel. Másfelől, ha maradtak volna a mai napig harcolhatnék a befolyásuk ellen.. nem is tudom melyik a jobb.

A szüleim.. nem haltak meg, de elmenekültek, ami rosszabb mint ha meghaltak volna.. de, meghagyom ebben a tudatban.-Erre születtem? Inkább belekényszerültem. Csak szabad akartam lenni, de ahhoz harcossá kellett válnom, kihívóvá. Nézdd meg mivé akartok tenni! Csodálkozol, hogy küzdök mikor nem ismerek mást a célok elérésére? Ők meg tőlem várják ezt, tudod ez nekem mennyire..-Undorító? Nem, még nincs jó szó rá- Ez csak a gyengeség jele, mondd miért nem tudnak harcolni azért amit akarnak? Korábban miért nem tudtak? Ha pedig ez egy ilyen társadalom akkor változtatni kell. Felhagyni a hagyományokkal, gyökerestül kell megváltozni, akkor múlhat el a kisebbségérzet, és talán önállóbbak lesznek.

Egész belemerültem az álmodozásba, mint régen mikor a történeteket hallgattam és eldöntöttem, ha tehetek valamit akkor megszüntetem a diszkriminációt.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 21:35


- Nem kell mindig akciónak lennie és vérnek folynia. Ha ilyesmire vágysz, lóghatsz a vámpírokkal. De egyébként vezethetsz be új dolgokat, csak nem feltétlen fogsz osztatlan sikert aratni. - mondom komolyan. Mert egyébként úgy is rendelkezhetne, hogy már rám sincs szüksége mint mentorra és nem is tehetnék ellene semmit. Úgy is, hogy felrúgja az eddigi összes dolgot és másokat talál ki. Ő a Raja, az ő szava a törvény. Bár egy megfelelő kakaóval bíró királynőjelölt azért ebbe tudna némi stoptáblát dugni, de...
- Az előbb azt mondtad, hogy unalmas az uralkodás. Most azt, hogy legalább a kis királynők ellen nem kell küzdened. Ez nekem nem túl kiegyensúlyozott válasz aranyka. - vigyorgok kényszeredetten, lévén azt én sem osztottam meg vele, hogy történetesen én is képessé váltam a hívásra, bár élni nem élek vele. Nem szabad. Egyelőre biztosan nem.
- Abel úgy gondolta, hogy megértél rá, hogy igazi tigrissé válj. Egyébként pedig, mondhattál volna nemet is.- jegyzem meg - Mondhattad volna, hogy leszarod az egészet, neked jó az az élet amit élsz. Most megvan a szabadságod. Nem kell a vámpírok között élned, oda mész ahova akarsz... - testőrökkel persze, vagy bárkivel aki kompetens abban, hogy beálljon elé ha valami történik. Igen, tudom, ez is bassza a csőrét, mondván nem magatehetetlen, de akkor is...demonstráció kérdése általában sok minden. Egy tigris önmagában csak egy tigris, ezért van két testőr. Hárman már képviselnek bizonyos erőt. Így talán nem érez senki késztetést egy támadásra. Felsóhajtok.
- Azért, mert a hatalom ellen nem lázadsz. Nem lázadsz a királynő ellen. Az alfák ellen, a rendszer ellen. Mert még mellőzve is jobb, mint egyedül. Ezt akkor érthetnéd, ha kitaszított lettél volna. De téged tigrisként elfogadtak. Engem speciel kéktigrisként inkább megvetettek... - az pedig mellékes, hogy az a köcsögláda vérszívó hányszor bántott és miket tett. Már régen volt. Már nem bánthat. Már nem. - Na, és milyenre változtatnád meg a rendszert Martin Luther King? Mert az álom egy dolog...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 21:58


-Az is adna egyfajta élvezetet az uralkodáshoz, nem tudom, hogy jobb lenne-e mint most.

Valószínűleg több fej hullana a porba ha itt lennének, így meg egy sem hullik, látszik, hogy valamilyen szinten ez jobb a falkának, de a hiányérzet még mindig bennem van. Lehet tényleg velem van a baj.

-Ahova akarok? Egy.. már egy hete rágódom rajta megkeresselek-e vagy sem. Kettő.. Mi az, hogy nekem kell rohangálnom utánad?-tényleg belekerült jópár napba, hogy rávegyem magam és megnézzem mit csinál, hogy süllyedhettem idáig?-Három.. tudod mennyi energiába kerül eltitkolni a jelenlétem és elmászni a többiek közül? Mert úristenkirályi kíséret kell ha kimegyek a budira akkor is. Mégis mitől kellene engem megvédeni?

Beszéd közben észre sem vettem és lazítottam a gyeplőn. de, nincs értelme visszagyömöszölni az erőt a ketrecbe, itt megtehetem.

-Ja, elfogadtak, mert leszarom, hogy ki milyen színű. De, ha lett volna hozzá erejük eltávolítottak volna. Fehérek, vörösek vagy szürkék vagy mittomén kik még, Nem bírtak velem és elmentek. Ez azért nem nagy teljesítmény szerintem. Elfogadtak, mert nincs más.

Még mindig látom magam előtt a kerekre meredt szemeket, hogy húú aranytigris. Mintha számítana.-Az a baj, hogy még mindig a múltban élnek a hagyományok miatt, eleve úgy épül fel minden, hogy a nagy klánoknak jó legyen. A kihalófélben lévők meg éppcsak ellehetnek. De, ahogy én látom az egész faj haldoklik, nemcsak a kisebb csoportok.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-02, 23:04


- Ki kell próbálni. De úgy újíts, hogy visszacsinálni meg kicsit égés lenne. - vonok vállat, mondjuk a megszokott és a működő dolgokat nem tudom miért kell felrúgni. Pont azért jók, mert működnek. Régiek, tehát mindenki ismeri őket. Így nem mondhatják, hogy ja bocs, erről lemaradtunk és majd legközelebb, esetleg.
- Van telefonom is. Általában felveszem. - khm, általában, mert egyébként előfordul, hogy nincs kedvem felvenni. Nem akarom, hogy elérjenek, vagy mondjanak bármit. Ilyen meg szerintem mindenkinél van. - Nem kell rohangálnod utánam. - vonom fel a szemöldökömet - Bár ettől függetlenül, ha felhívtál volna, hogy menjek ide meg oda, nem mentem volna. Ez tény. - és ezt ő is tudja nyilván, azért van itt. Bár nem teljesen értem, hogy miért akart ennyire látni. Eddig elboldogult nélkülem is, azért van mellette Liara. - Tudom. - vigyorgok aljasul, lévén én is kontrollálom az energiáimat. Egyébként meg a fehéreket nem érdekli mit csinálok. Ha szólok valamiért arra kénytelenek figyelni, lévén elég magasan állok a falkában, de egyébként nem keresnek. - Ezt már megbeszéltük. Bármitől. De nem is feltétlen a védelem a lényeg, hanem az egység megmutatása. Te nagyon ritka vagy Kie. Aranytigris. Sokan szívesen látnának ilyet egy pórázzal a nyakában, láncokon, míg meg nem törik az elméjét eléggé ahhoz, hogy kezesbárányként dörgölőzzön a tenyerükhöz. Hidd el ha mondom, azok ellen nem segít a fizikai erő. - kúszik elő az emlék egy pillanatra. Emlék egy arcról, egy szempárról. Valakiről, akit gyűlölök. És mindig is gyűlölni fogok.
- Mindig van más. Még nem elég finomak a kis szenzoraid ahhoz, hogy érzékelj mindent. - használom az én erőmet és megrángatom a tigrisének a bajszát, mert ó, nagyon is ki tudnám én húzni a felszínre ha akarnám - Na ez a másik. Aranytigris, aki ráadásul még a színekre is szarik. Ilyen a régi régi időkben volt utoljára, amiket már mindenki leginkább csak történetekből ismer. Bár talán Abel még megélt ilyet. Nem tudom. - vonok vállat - De különleges híreket keltettél szerte az országban. Talán még a határainkon túl is.
Megrázom a fejem. Még mindig másképp gondolkodik a kérdésben mint én. Még mindig nem tudja magáról, hogy mit jelent egy olyan klánban lenni, ahol tisztavérű tigrisek veszik körül, nem pedig mindenfélék. Ahol mindenki a tiéd és te is mindenkié vagy. Együtt lélegeztek, együtt léteztek. Egységben.
- Mert soha nem éltél klánokban. Egyben sem. Így neked az a fura, hogy megkülönböztetések vannak. Igen, van igazság abban, hogy nem vagyunk sokan, lévén valakit tigrissé tenni kiváltság és nagyon alaposan megválogatják mindenhol, hogy kit tesznek azzá, de a születettek is..a két színt hordozó tigrisekre a legtöbb helyen furán és megvetéssel néznek. Korcsok. - vonok vállat. Én ezt már annyira megszoktam, annyira ismerem, hogy nincs benne semmi furcsa.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-03, 20:39


Az a legfájóbb, hogy igaza van. Kényesen kell figyelni a legapróbb pontig, hogy mit engedek meg és mit nem, Nem mondhatok ellent magamnak mert az csak káoszt szül, olyat amiben lehet lenne kihívás, de nem érné meg hosszútávon.

Kezeim a fűbe markolnak a hátam mögött, megtámaszkodom rajtuk, fejem, tekintetem az égre emelem. A tiszta kék égre. Igen, felhívhattam volna, de az olyan személytelen. És sejtettem, a válaszából pedig biztossá vált, hogy szart volna a fejemre. És akkor nem jöttem volna ilyen nyugodtan. Akkor talán kezdésnek rádöntök egy fát, de minek is..? pont ez hiányzik, nem mond senki ellent, nem lázad, a szavam törvény, és csak ő kérdőjelezi meg. Megtehette korábban, de most.. most nem tartozik ő is ugyanahhoz a fallkához? Nem állok így fölötte is?

Nem vagyok én különleges. Minden amit elértem azért megharcoltam. Aranytigris.. annyit hallottam már elsuttogva, de a jelentése semmi, nem az tett azzá ami vagyok, hanem én magam. Meg akik terelgettek.

-Igen, ritka.. ritka nagy barom vagyok akit rá lehetett venni bármire egy két kecsegtető szóval, történetekkel, és miegymással, de, végülis, nem csak kihasználtál te is? Egy lehetőség voltam aki talán elüldözi fölüled a terheket, és ha valami rosszul sül el, majd másfelé terelsz? Te miben vagy különleges Kékség? talán nem vagy te is egy kihalófélben lévő szín egyedi képviselője? Baromság az egész.-
Nézek rá végül.-Engem nem fog uralni senki, nem vagyok egy dísz valami polcon, s ha valaki megpróbálná... megölöm, vagy belehalok. Miért engedném, hogy bárki is elvegye a szabadságom?

A tigris a mélyben megmozdul, újabb hullámokban tör elő a vadsága, elengedném, úgy elengedném, had tomboljon, tomboljunk, ahogy rég. Marjunk húsba, törjünk csontot, érezzük a fájdalmat, érezzük, hogy élünk.. Engedem, hogy kitöltsön, a végtelen forró energia, a düh, a céltalan minek csak én adhatok célt, tombolni, rombolni szabadon..

-Ezt ne csináldd mégegyszer.-Hangomba visszafojtott dorombolás vegyül.-Csak jönnék rá, hogy csinálod érintkezés nélkül..

-Nem éltem rendes klánban, és pont ezért látom más szemszögből mivé is váltatok. A gyomrom felfordul ettől az elitista maszlagtól. Tehát, senkit sem érdekel, hogy kihalunk? A fehér és a vörös tartja magát, de inkább csak a fertőben. Ha nem kezdjük el gyarapítani a klánt, és továbbra is kivetjük a korcsokat, szépen lassan eltűnünk a süllyesztőben, és akkor hiába a tradíció, a nagy múlt, ki viszi majd tovább a történetet? Az a pár vámpír akinek köze volt a tigrisekhez?

Már állok, az indulatok kiülnek az arcomra, az erőm szabadon folyik, kering körülöttem célt keresve.

-Te is a falkához tartozol Kékség!-vigyorodom el-A falkámhoz! Vagy azt hiszed élheted tovább az életed ahogy eddig? Ahogy akartad? Kötelezettségek nélkül? Vagy ennyire különlegesnek tartod magad, hogy te megteheted, ha kedved tartja nem válaszolsz, és nem is jönnél ha szólok? Neked is nagyobb részt kell vállalnod a falkaéletből. Nem húzhatod ki magad, hogy majd én intézem. nem teljes a rangsor, és nem az én tisztem mindennel foglalkozni, így minden alfának ki kell vennie a részét a vezetésből! Vagy megkérdőjelezed a hatalmam? Megint?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-05, 00:10


Érzem, hogy kezdem feldühíteni, hát de basszus. Ő maga mondta, hogy kezdi megszokni, hogy mindent elmondanak neki. Akkor miért rossz a valóság? Vagy valami másnak hitt? Olyannak, mint Lia, akinek az élete a falka abajgatása? Nos, akkor kedves uram, íme a kőkemény valóság: én ide sem mertem, vagyis nem voltam képes úgy berendezkedni, hogy akkor örökké így lesz. Mert hát...itt is beüthet a szar, ami miatt le kell lépni. Bár meglepő az én számból, de Abelben bízom. Bízom abban, hogy megvédi a várost. Mert hát...az a fasz feltűnhet. Tudoom, erre vajmi kevés az esély, hisz olyan sok idő telt már el, de nincs éjszakám, hogy ne jutna eszembe...
- Jó hülye vagy ha így látod. - csóválom a fejem - Ez a falka a tiéd, ahogy mindig is a tiéd volt, de ha csak sajnáltatni tudod magad azért, mert felelősséget kaptál inkább hagyd a szarba és add olyannak a vezetést, aki megbirkózik vele. - villan a tekintetem, mert hát igen..Abel egy dolog, de kell még valaki. Valaki, aki tigris. Aki képes lenne kiállni és megvédeni az övéit, nem odadobni őket egy gyűjtőnek. Aki nem hagyná.. - A St. Louisban székelő tigrisfalkák történetében sosem volt kék vezető. - jegyzem meg szárazon - Nem itt születtem, nem is innen származom. - és hogy miben? Abban ami ellen annyira küzdeni akar. Én lehetnék királynő. És felelne a hívásra. Azt hiszem. - Jó, ezt a hozzáállást tartsd meg. - bólintok, mert küzdeni kell. Mindig küzdeni kell. És a forró energia végigsöpör rajtam és van egy másodperc amikor szeretném megmutatni neki, hogy mire vagyok képes. Hogy lássam a gyűlöletet a szemében, a felismerést. - Egyszer majd megtudod hogy csinálom. - nézek rá és magamban pedig próbálom minél inkább lecsavarni az energiákat. Nem bajt akarunk, csak beszélgetünk vele, nemde?
- Ha rendes kék klánban lennék, már anyának kellene lennem Kie. Mert fajfenntartás. Küzdenek azért, hogy megtartsák a színeket. A korcsokat nem szeretik, érthetően. Hisz
sem ide, sem oda nem tartoznak. De téged ez ugyebár nem érdekel. A legkevésbé sem.
- nézek rá feddőn - Ó persze lehetne úgy, mint a farkasoknál meg a patkányoknál, hogy minden hülyét beharapunk...de tudod, mi képesek vagyunk arra, hogy született alakváltókat mutassunk fel. A farkasok nem. - vonok vállat - Ha kihalunk, akkor az a sorsunk. A gyerekedre nagyon kell majd vigyáznod... - hisz egy fiatal aranytigris...nagyon nagyon sokat ér mindenfelé.
- A való életemből élek meg, nem a tigrisek abajgatásából. Szóval nem, nem mennék ha hülyeség miatt hívnál fel. Akkor sem, ha megbüntetnél. Mert soha többé nem csicskázok senkinek. Értjük? - nézek rá villámló tekintettel - Ha parancsot adsz, kénytelen vagyok követni, de csak azért ne lőcsölj rám hülyeségeket mert neked büdös megcsinálni. Ha széplelkűt akarsz, hívd fel Liát. Vagy Sorát, ha már döntöttél arról is gyorsan, hogy befogadod. - Jha ez még mindig bassza a csőrömet egyébként, mert ki tudja honnan jött...Erőmmel meghúzom azt a szálat, amivel elő lehet rántani valakiből a tigrisét, de én nem valakiből akarom, hanem belőle. Hívni akarom. Jöjjön rá ha kell. Jöjjön rá. - Megvan a saját hatalmam. Szeretek itt lenni de nem áldozok fel mindent. Kétszer már nem érte meg. Miért érné meg harmadjára?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-06, 20:54


-Nem egy falkányi lelkibeteget akartam! De, ha már így alakult, ők is kellenek a változáshoz. Én ugyanis nem fogom megoldani a kis problémáikat. Ha nem tanulnak meg küzdeni legalább magukért akkor minek törjem magam?-Minden tapasztalat, minden akadály csak egy ok volt, hogy továbbmenjek, és eljussak.. ide? tenniük kell, akarniuk kell, változniuk kell, elfogadni egymást és túllépni azon, hogy majd más oldja meg a problémáikat.-Ha én cselekszem helyettük, akkor csak még gyengébbek lesznek. És jelenleg nincs semmilyen fenyegetés a falkára nézve.. legalábbis olyan nincs, amiért nekem kéne megmozdulnom. Nincs konfliktus a többi csoporttal, nincs külső ellenség. Béke van.

Nagy béke a fejekben, az van, igen. Nem is tudom, megérdemelnék-e, hogy beavatkozzak egy nagyobb fenyegetés esetén.. Talán egy szerencsétlenség, csak erősebbé tenné őket.

-Mikor láttál utoljára kék hímet? Vagy ha az én szemszögemből nézzük, vajon merre lehet egy arany nőstény? Vagy ha már Liánál tartunk feketékből sincs eleresztve sok példánnyal a társadalom. Mégis milyen fajfenntartásról beszélsz? Amikor el van baszva az egész? Hmm.. Rye? Nem most történt, hanem régen. A tigrisek csak úgy hagyták hogy kihaljanak. Ezen nem segít a belterjesség, sem az életképes példányok kirekesztése. Vagy máshogy látod? Én ezért mondtam, hogy nem érdekelnek a színek, mert nincs értelme az alapján skatulyázni. Erre nem megoldás parancsra nemesíteni mintha valami kutyatenyésztők lennék.

Benne is ott van, ahogy majdnem mindben, az elnyomástól való félelem mélyen. Így, mondhatok bármit, úgyis megmaradnak a régi sérelmek. Jó, talán túlléptem az előbb a határt. De, most akkor döntse már el, hogy ő is a falka tagja-e és én vagyok a.. vezére? Vagy mi? Oké, hogy hónapokon át tanított, de akkor is. Ha egyszer belepofázik akkor nem maradhat ki belőle később.

-Sora próbaidő...-Mintha kampók akadnának a lelkembe, a tigris meg mohón kapna a horgok után.-Mi a..- ismerős az érzés, de sosem volt még ilyen erős. Olyan mint a.. a bestia, amit hosszú napokra elzártam, és most kapott pár perc szabadságot, a hívásra újult erővel karcolgatná a felszínt. Eddig is ki akart törni, most csak kapva kap az alkalmon.

Dermedten állok előtte, a fogaim összecsikordulnak, ahogy megpróbálok ellenállni a kettős ostromnak. A szörnyeteg belülről, és Ő.. ő meg kívülről, hív ahogy a többi, Sosem hittem volna hogy ennyire erős lehet egy késztetés. Hagyjam, vagy ne hagyjam? Mindegy, az akaraterőm lassan szertefoszlik, még akár jó is lehet, olyan hívogató az érzés, hisz egyszerűbb ha megmondja mit kell tennem, megpihenhetnék, nem érezném magam egyedül. -Menni akarsz ha hívnak mint egy kutya?-Szűröm a fogaim közt, megfeszülve. De a mondandóm az arany dögnek szól. Csakhogy az ő ereje az enyém is, hiába az ösztönök, nem engedhetem, nem adhatom fel harc nélkül semmiképp. Egyre elviselhetetlenebb a késztetés, hogy megtudjam mit akart, miért hívott, mit tehetek érte? Na neem.. még tartom magam, csak egy lépés. a szemem már engedett, érzem, a látásom élesebb lett, ujjaim a karját érik, rászorítok, az erőlködéstől még mindig vicsorítva küldöm meg az erőm be a testébe a kapcsolaton keresztül, és markolok bele a kék bundába.

Az érzések kavalkádja váltakozón erősödik bennem. Egyszer félelem jár át, hideg rettegés, hogy mi lesz, ha én is olyan szolga leszek mint az előző Raja, aztán fellángol a harag, hogy nem hagyhatom ennyiben, de valahol mégis.. ez csak az ismeretlentől való félelem.-Szóval tényleg csak kihasználtál.. -Királynő.. hogy tehette.. csak egy újabb számító picsa. Érzem, lassan kifutok az időből, finomkodás nélkül rángatom meg a tigrisét, ha már én, akkor ő is.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-07, 20:36


- Azért, mert komoly konfliktust nem akarnak te bolond. - vonom össze a szemöldököm, nem hiszem el, hogy nem érti - Mert tudod, általában kis semmiségekből lesznek pusztító erejű balhék. És kicsit illékony ez a gyűjtőtégely ami jelenleg a falka. Nekik is szokatlan, hogy egyenrangú minden szín. Nagyon sokan nem ebben nőttek fel. Ezt azért neked is értened kellene... - nézek rá komolyan. Én is mellőzöttből lettem valaki, Lia is végre birtokolhatja azt a posztot amire született és ami illik hozzá. Ehhez pedig Kie voltaképpeni létezése segített hozzá mindkettőnket. És nem csak rólunk van szó. Sokakról. Akik eddig is érkeztek, akik hallják a falka hírét. Ez elönthetne némi félsszel...és így is van, de nem tudok mit tenni. Az alakváltók is pletykások.
- Nem tudom, talán 12 lehettem. - vonok vállat, nem szívesen gondolok a fiatal éveimre, számomra érthető okokból - De nem ez a lényeg. Hanem, hogy ha mindenkiből korcsot csinálsz egy idő után, akkor el fognak tűnni a színek és szivárvány leszünk. Nem azt mondom, hogy ellene vagyok a vegyes kapcsolatoknak, mert hát...függ néha attól is, hogy melyik fél tud dominálni. Például nálad sem biztos, hogy arany lesz a gyereked, ha lesz, de van rá esélyed. És arra is kell gondolnod Kie, hogy valaki egyszer elkerül innen...mert az élet ilyen. Egy egész országot nem tudsz csak úgy megváltoztatni. - rázom meg a fejem - És kicsiben működtetni kell.
És noha eltökéltem, hogy titokban tartom előtte, nem tudom nem felpiszkálni. A félelmem hozza elő, a félelmem azzal kapcsolatban, hogy megismétlődhet az, ami korábban. Hogy megérkezik egy vámpír és nem fog a Raja minket megvédeni, Prinsip pedig nincs. És ez a félelem az, ami a hívást elindítja. Ez is volt ami kiváltotta. Amikor rájöttem, hogy képes vagyok rá. És nem, nem mondtam el neki. Talán hiba volt. De inkább senkinek nem mondtam el. Elkapja a karom, felszisszennék, de a tigrisem piszkálja. Azt nem! Senkinek nem! Szemeim sötétté, egészen éjfél-kékké válnak, úgy nézek rá és a tigrisem elhúzódik előle, de az arany bunda után kapok, jöjjön csak kifelé ha már ilyen bátor...jöjjön, mert a felszínen a helye, itt van szükség rá.. Hallom a szavait és mozdulok, hogy hanyatt döntsem a fűben. Tekintetem villámokat szór és ráfogok csuklóira. - Szart nem tudsz. Tettem amit Abel kért. Tartoztam neki. Te vagy a falka jogos királya. Viselkedj is úgy. - morgom és tovább húzom a tigrisét.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-07, 21:17


-Nem értelek, azt látom rajtuk, hogy nehezen megy, a legtöbben önmagukban sem hisznek annyira, nemhogy másokban. Gondoltam, hogy nem tűnik el csak úgy a múlt, De épp ezért tartom, hogy ők is kellenek a változáshoz, akarniuk kell, mert én nem teszem meg helyettük.

Nem, mert még mindig ebből van a balhé, a vita. Jajj mit kezdjek a nagy szabadsággal? Éljünk csak sztereotípiák szerint, mert az a megszokott, az ismeretlentől meg félünk.. Ez csak azt mutatja mennyire nem bíznak magukban.

-Nem értek egyet. Ha valaki elmegy az vagy beilleszkedik máshová, vagy ha nem tetszik neki a rendszer tesz ellene! Aki csak tűr, az kihal mint a fajtánk. A színek meg vagy fennmaradnak, vagy.. elkorcsosulnak. Ezt majd az idő eldönti, de legalább élnek majd tigrisek. Mert szerintem a többi falka retteg, félnek attól, hogy feladják a hagyományokat, az elveket, a vezető szerepet. Jobban félnek ettől mint attól ami századok óta körülveszi őket. Inkább meghalnak, de nem engednek, így lehet külső ellenség nélkül kiirtani egy fajt.

Igen, végre a markomban érzem a bundát, a kéket, had tépem ki belőle, fájjon, az sem érdekel, de alszámoltam magam, a vörös ködön át túl későn látom csak meg mire készül, a szörnyetege kicsúszik a kezem közül, mert túlságosan is arra figyeltem, így csak meglepetten kerülök a hátamra. megint átsuhan rajtam a félelem, a bizonyosság, hogy ha most elbukom végleg elbuktam. pedig micsoda erő ez, szinte megállíthatatlan, hívogató, csak engedni kell, így is úgy is megtörténik. De, nem, nem... Nem! Torkomból dorombolva tör fel a morgás, A hidegen kéklő tekintetbe pillantok, elszántan. Rab, vagy szolga? Ugrik be a kérdés, mire már a tigrisem is felel. Legalább egyvalamiben egyetértünk.. de ne így.. csak mégjobban nekiindul a belsőmnek, ki akar jönni, megmutatni ki a faszagyerek.. de akkor elbukunk... -Nem.. érdemelnek többet..-Szűröm a fogaim közt erőlködve. Nem míg nem látom, hogy ők is akarják, vagy amíg nem szükséges, de több szót már nem vagyok képes kinyögni míg két oldalról perzsel a tűz...
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-07, 22:09


- Egy falka lelke mindig a vezetőben lakozik. Ha a királyt nem érdekli, a falkát sem fogja. Amíg teszel értük, addig tudnak épülni. Ha te feladod, ők is feladják. Ez amolyan tükör-elvként működik az összes falkában. - mondom komoly hangon, mert láttam már falkát veszni azért, mert az alfa feladta és azt mondta, itt a vége, nem akar küzdeni. És a harci szellem is tovaszállt.
- A hagyományok tisztelete és szeretete kovácsolja a falkát eggyé. Az apró kis tradicionális dolgok. Akár egy népcsoportnál. Mindenki ismeri a történelmét, a történéseket, mik vezettek most idáig. Más kérdés, hogy szintén a vezető a lelke mindennek. Nem mondom, hogy minden falka élén valami szemétláda áll, mert Vegas felől nem hallani rossz híreket, sőt. De érthető, hogy mindenkinél van preferált. Te mit választanál kiélezett helyzetben Kie? Egy tigrised életét, vagy egy hiénáét akit ismersz? - ez geci eldöntendő kérdés, de tudnom kell. Muszáj.
Mégis azzal, hogy piszkál és az, amiről beszélünk lépésre késztet. És húzom a tigrisét, akarom. De küzdjön, ne adja könnyen, nem arra tanítottam. És Abel sem. És Amberék sem. Én is küzdök, mert felé akarok kerekedni, morgása, a Raja morgása bennem is rezonál, hisz a falkavezérem és én most technikailag a dominanciámat bizonygatom felette. - Amíg kitartasz, kitartanak. Ha szarsz rájuk, soha nem fogod tudni összetartani őket. - morgok én is és beléküldöm az erőm, a tigrisébe, hogy jöjjön, fusson, kíváncsiak vagyunk rá. Az aranyra. A királyra. Kifelé, kifelé!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-07, 22:52


-Szerintem, megadtam a kezdőlépést, a lehetőséget. Hogy élnek vele vagy sem már rajtuk áll, nem dönthetek, nem változhatok helyettük, az már nem.. Ugyanolyan gyengék maradnának, és megszoknák, hogy majd más megoldja a problémáikat, majd más dönt helyettük.

Mi okom lenne kényelmes nyugodt, békés, életet biztosítani nekik? Megtehetném? Talán, de nem akarom. Mutassák meg, hogy érdemes..

-Hehh.. mintha én döntenék élet és halál felett. Felőlem bármelyik, a hiéna is a tigris is megoldhatja magának. De, hogy ne gondolj lelketlennek. Minden a helyzettől függ. Ha én sodrom veszélybe a tigrist akkor az én felelősségem megmenteni. A hiénákat nem kell féltenem. Nekem nem. A cirkusziak életrevalóbbak mint a falka nagy része.

Ez van, ez tény, ahogyan az is, hogy nem válaszoltam igazán. Ez egy hülye kérdés, minden attól függ, hogy hogy alakult ki a helyzet...

Hogy kerülhettem ilyen helyzetbe? Ha nem kellett volna visszafogni a tigrist, ha megnyugodott volna, talán, egyszerűbb lenne. A szemem már az övé, csak úgy feszül a belsőm, sejtről sejtre, lassan de biztosan vesztek teret, ahogy az elmémben is, de nem tudom mégis mi tart vissza? Mit akarok ezzel elérni? Talán, fokozhatnék a szorításomon a karján, vagy a nyakára kulcsolhatnám ujjaim, neem foggal kellene beletépnem a húsba.. ezek már a tigris gondolatai, vagyis nem.. közösek. Közben még mindig ott a lehetőség, hagyjam, pihenjek meg, akkor véget ér a szenvedés.A szavaira viszont felnevetek. Mélyről, tisztán jövő kacagás, bár pár oktávval talán eltévesztettem a hangszínt.-Nem is akarnak.. összetartani..-nevetek tovább, s közben elpattan az utolsó szál is a hirtelen energialöketre. Lelököm magamról, s feltérdelek. Ujjaim, francokat. Karmaim a fűbe húznak barázdát, de most könnyebb. a földet nézem, a füvet. Most, hogy nem rajtam van a teste sikerült megállítanom, késleltetnem az átváltozást. Pedig a bunda már itt feszít a bőröm alatt, érzem. Felnézek rá aranyló, kissé kékes szemekkel. Elővillantom a tépőfogaimat.-Ezt élvezed? Ezt akarod?-a pillanatnyi nyugalom csak a vihar szeme volt, a bestia karmai már a bőrömet tépik, úgy igyekezne már kifelé a hívásra, de hogy akkor mi lesz? Félek, nem tudom.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-08, 00:01


- Ezért van falka, ezért van egy falkának hiearchiája és nem demokráciát követ. - csóválom a fejem, hát most komolyan itt tartunk még mindig? Miérteknél és hogyanoknál? Azt hittem ezt már alaposan körbejártuk párszor. A vezetői státusz felelősséggel jár. Természetfeletti fronton ő biztosítja a stabilitást, cserébe a falka megvédi. De vannak olyanok, akiket neki kell megvédeni, mert mindannyian súlyzózhatunk kocsikkal ha akarunk, de nem mindenki küzdőszellem.
- Nem ez volt a kérdés. Hanem melyiküket mentenéd meg? Lényegtelen, hogy milyen szituációból kerültek oda, ahova. Kinek vagy épp kinek nem hibájából. De élet-halál között vannak. - tudnom kell hova húz, hogy miért húz, hogyan oldaná meg ha ilyen helyzetbe kerülne.
Felette térdelve nézek rá, mert ha kell megetetem a tisztás összes füvével, hogy végre megértse. A védelem fontos. Ezek nem gyilkosok, nem verőemberek, nem erre lettek képezve. Teaházban, fürdőben dolgoznak, ráadásképp sokan csak parancsokat követtek eddig és kiszolgáltak másokat, semmi egyebet nem tettek. - Honnan a faszból veszed? Mert megkeresnek a gondjaikkal? Mert félelmeik vannak? Ez a normális. Nor-má-lis. - morgom és lököm belé az energiát, hogy kapná be az a konok feje amit győzködni kell még mindig. A hátamra érkezem a hirtelen mozdulattól, de fel is térdelek ahogy tudok és imádva nézem, hogy megindult az alakulás. Még egy kicsit...húzok azon a metafizikai kötélen, jöjjön az arany. Ha már úgyis annyi energia zubog benne, ne legyen elzárva. Azt mondta meg tudom nyugtatni a tigrisét. Akkor mitől tart? Felel a hím, tudom, hogy felel. Érzi a hívást, de még nem teljes, mert a kemény fal visszatartja. De én nem akarom, hogy visszatartsa. - Talán igen. - nézek rá még mindig tigris szemekkel, ugrásra készen álló végtagokkal. Igen, ezt akarom. Nem csak talán. - Engedd el... - igen, igen!!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-08, 01:07


-Tehát, ha mondok valamit az a törvény és követik, nem? Hát nem ezt tettem Kékség? Mondá az úr.. legyen egyenlőség és mi lett? Tétovázás, viszakozás, kérdések, hogy akkor most tényleg? Vagy mégsem? Az előző rezsim még mindig beárnyékol mindent.

Sajnos, vagy nem sajnos, én nem látok változást. Lehet hogy jó lesz, hogy most még csak kialakulóban van a rendszer, és ez a szárnypróbálgatás, de akkor haladjunk, lássak egy célt ami felé lehet menni.

-Már mondtam. Nem tisztem megmenteni egy hiénát. Egy tigrist ellenben... minden attól függ hogy került olyan helyzetbe. Ha azt mondanám igen, valószínűleg hazudnék. Mert van olyan eset amikor hagynám. Kevés, de van.

Miért nem érti meg, hogy ezzel csak tanítanám őket. Az életre, önállóságra, olyasmikre ami engem tett azzá ami vagyok. Nem olyanok mint én, igazából ez az ami zavar. A világ amibe belecsöppentem alapjaiban véve más mint az amit megszoktam. Ők így élnek, ezt szokták meg, fogadjam el? Dehát.. ők is elfogadhatnának valamennyit az én értékrendemből.

Nem tudom milyen zen állapot ez megint, hol a késztetés jön elő, hogy lefeküdjek, megnyugodjak, megpihenhessek végre, hol pedig a harag, büntetés. Hisz kihívott, hogy merészelte.. hogy tehette mindazok után..-Ezek szerint én nem vagyok.. normális- Annyira idegen az egész világuk, hiába tudtam előre, hogy hogy épülnek fel, mire számíthatok, megélni teljesen más. Mi lesz ha elkúrom? Újabb rántás, mintha a lelkem szakadna ki a testemből. Undor, igen, az tör fel bennem, mert képes erre. Hogy lehet erősebb? Hisz megölhetném ezért, csak pár tiszta pillanat kellene, pár lépés csak, elkaphatnám és, a gondolatok megint váltanak. Engedjek? Engedjem el? Igen, csak legyen már vége. Egy sóhajjal omlik le a fal ami elzárta a tigrist, vagyis csak a maradványai, feloldódom a kavargó energiákban, érzelmekben, a bőröm meghasad, serken a szőr az aranyszín fekete csíkokkal tarkított bunda, csontok ropognak, rendeződnek át, ízületek cuppanva engednek, s én közben kiüvöltöm a fájdalmat amit a lassú változás okoz.

Az elmém tisztul kicsit, még mindig térdelek, a földet nézem, s az emberi mancsokat. Ahogy kinyitom az ujjaimat fűcsomók hullanak vissza a földre. Zihálok, újra őt nézem. Még mindig ott a késztetés, de enyhült valamelyest ahogy részben eggyéváltam a tigrissel. De érzem többet akar, többet akarok, kiengedni, átvágtatni a magas füvön, a fák közé, a szabadságba, de mindenekelőtt a Kékhez.

Mozdulok, sebesen, elrúgom magam a földtől, áthidalom a kettőnk közti távolságot. Körbejárom, végigmérem így, az ugrásra kész testet, kimeresztem a karmaimat, most épp azon viaskodom, hogy ne essek neki egyből, az a fura, hogy másrészről meg mindennek ellenére sem akarom bántani. Lehet, hogy ő lenne a megoldás, de nem engedhetek többet, nem hódolhatok be. Ennyitől nem.-Nem próbálod meg trükkök nélkül Szu..ka?-dorombolom basszusban érdekes mellékzöngével a fejemet kissé oldalra fordítva. Kész lennék, de nem támadnék míg emberi alakban van. Az nem lenne.. tisztességes.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-08, 22:06


- Nem hisznek benne és azért. Még mindig aggódnak, általánosan aggódnak, hogy egyszer te is csak beintesz, hogy vicc volt és minden visszarendeződik a régibe. Azért még nem vagy olyan régóta a falka élén, hogy maradéktalan stabilitásban élvezkedjenek. - jegyzem meg szárazon, mert hát ezek tények. - Be is fog árnyékolni egy ideig. Lassú víz, partot mos. - jegyzem meg zen arccal.
Persze, már mondta. És valahogy erre is voltam kíváncsi. Hogy mit mondana a hiénára, mennyire húz hozzájuk, mennyire a falkához. Mit lépne és hogyan tenné. Mert igen, általában a szub társakat kell inkább megmenteni, de..mindig történhetnek szélsőséges esetek.
- Például? - nézek rá kérdőn, mert egyébként kíváncsi vagyok. Mi az, aminél azt mondaná, hogy haljon meg? Ki az, akivel szemben nem állna ki mondjuk, ha ilyen eshetőség is forog fenn? Mármint...megvédené őket? Minket? Nyilván nem egyedül, de..ő képviseli a falkát ha olyan van. Mégis piszkálom, hívom. A hímet. A tigrist. Az aranytigrist, amit legalább annyira csodálok most is, mint amennyire elsőre tettem. Különleges és ragyogó. Fenséges. Csak konok elme védelmezi, elrejti. Előlem. - Senki sem normális. - nevetek fel különös hangon, mikor a hátamon landolok. És premier plánban nézhetem végig az alakváltást. Az aranyló bunda serkenését, az izmok átalakulását. Sokan csodának tartják, de szart nem tudnak róla, hogy milyen. Milyen érzés amikor a bestia kiszabadul. Még mindig térdelek és óvatos tekintettel figyelem. Ó, megölhetne...vagyis megpróbálhatná megtenni. - Semmi trükk nem volt. - nézem a hímet, és elgondolkodom, egy pillanatra majd felnevetek és engedek az enyémnek. De nem ebbe az alakba, hanem a teljes állatiba. Elsodor az energia és nem fáj, óó, nagyon nem, mert hagyom magamon átfolyni, kirobbanni. És ott ül előtte a sötétkéken fénylő bundás csíkos tigris és méregeti. Közelebb lépdelek macskamódra dörgölőzve az ő bundájához, hozzá. Lustán emelem a fejem és fogok rá az alkarjára, figyelmeztetőleg húzgálva, hogy még egy váltást. Gyerünk. ~ Nem kihívni akarlak. Válts alakot..~
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rye & Kie Túristaösvény
2018-05-08, 22:52


-Akkor ez egy türelemjáték. És azokban nem vagyok jó.-Persze, kezdem érteni mit mond. Idő kell, én is tudom, de mennyi? És mi van ha beleunok a várakozásba? Passz, lehet, mire eljutnak odáig, már nem is fog érdekelni az egész? Megeshet az is.

-Na jó, nézdd. Ha, a tigrist én sodrom veszélybe akkor megmentem, Ha saját hülyeségéből kerül abba akkor ott a kérdés, hogy mivel került olyan helyzetbe. Ha kis hiba segítek, talán tanul belőle, ha nagy, akkor elkönyvelem halottnak, de értelmetlen erről vitázni. Úgyis én döntöm el mi minek számít, Érdemes lesz-e közbelépnem, vagy sem, az adott helyzettől függ. Konkrét példát mondj, és megmondom nagyjából mit várhatsz tőlem. De, az, hogy mi fog történni az csak ott és akkor derülne ki.

Méghogy semmi trükk.. Akkor mégis ki rángatta elő ezt belőlem. Ki akarja még mindig azt, hogy.. Végre, átváltozik ő is. Végignézem.-Szóval bevállalod?-kérdem gúnyosan, de ebben az alakban nem jönnek át az emberi gesztusok, nem annyira. Az eredmény viszont meglep. Mit kezdjek egy nagy kék szőrpamaccsal? Várjunk, elmúlt a késztetés. Teljes az.. összhang. Most meg miért hagyta abba, mit akar? Gyanakvó tekintettel követem a mozgását, de nem mozdulok. Hozzámsímul, beleborzongok, de a fogai.. Talán most? De, nem. Térdre ereszkedem, szabad mancsom a bundájába túr, arcom, pofám hozzádörgölöm. Egy pillanatra átjár a nyugalom. Ez lenne a hatása? A hívásnak? Mostmár ez lesz? Te tetted ezt? tépelődöm, s a bundába merülő mancsom végén karmaim a bőrét karcolják. A tigris viszont menne tovább, és ennyi küzdelem elég volt mára. Úgyse bírtam volna sokáig ha nincs harc ennek sincs értelme.. akkor már inkább az erdő. Végigfut rajtam egy remegés, a csontok tovább nyúlnak, végül csak ott ülök a fűben előtte. Észreveszem magam, egy kis mordulással elhúzódom, s körbejárom, végül vele szemben állok meg. Megállapodok a kék szemeken, beugrik valami, kivillantom a fogaim felé, majd jobb mellsőm elindul egyenlőre még karmok nélkül, hogy pofáncsapja a szemtelen nőstény
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Rye & Kie Túristaösvény


Vissza az elejére Go down
 
Rye & Kie Túristaösvény
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon kívül :: Ozark hegység-
Ugrás: