HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Ozar-tó - Pedro&Momoko

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Ozar-tó - Pedro&Momoko
Szomb. 31 Márc. - 17:01


Nem mostanában volt, hogy én fogadást vesztettem. Két dolog miatt. Az első, hogy magát a fogadást mint koncepciót a veszteseknek valónak tartom. Fogadni egymás közt valakivel a leg elvakultabb jellemhiba. Az egész koncepció arra alapszik, hogy valaki annyira biztos a saját tudásában, hogy hajlandó pénzt tenni rá. Viszont pont a fogadás lényege az, hogy csak egy valakinek lehet igaza. Ez pedig nem derül ki addig a pontig, amíg a konkrét tényeket le nem ellenőrzik a fogadó felek. Mondhatni csak találgatás, elvégre az elme csalóka, és az emlékek gyakran félrevezetők. Vagyis a fogadás olyan vak önhitet követel, meg ami jellemző a függőkre. Szerencsejáték, vagy más drog, esetleg élvezeti cikk függőkre. Sőt a fogadásból eredő győzni akarás gyakran helyez nyomást az embere, ami azután a vesztést hozza el neki. Kapkod, nem oda figyel, össze csapja a dolgokat. Számomra minden rendszeres fogadó szerencsejáték függő.  
A második dolog amiért rég vesztettem fogadást, hogy már nem ember vagyok. Az érzékeim olyan szinten élesebbek egy átlagemberi érzékeknél, hogy olyan apró jelekből is tudok olvasni, amiből ők nem. Nem utolsó sorban nagyon-nagyon durva állati ösztöneim is általában a jó megoldás felé vezetnek. Röviden számomra kisebb lett a fogadások kockázata. Főleg ha sportfogadásról van szó. Van azonban valójában egy harmadik ok is. Ez talán minden más oknál nyomósabb érv a számomra. De ez az érv nem csak a fogadások kapcsán jellemző rám. Kibaszottúl utálok veszteni. A fogadás pedig egy olyan dolog, egy olyan kockázat, amit saját döntésem által el tudok kerülni. Lehet sokat nyernék ha rendszeresen fogadnék. DE sokkal-sokkal jobban utálnám, azokat az alkalmakat mikor vesztenék. Nem lenne számomra egyensúlyban a mérleg még akkor sem ha százból csak egyszer vesztenék.
Szóval el lehet képzelni a mostani lelki állapotomat, mikor itt állok a tóparton egy 200 akárhány éves kislánnyal kerti sütéshez készülődve mert éppen elvesztettem egy fogadást. A részletekbe nem megyek bele. Rászedtek csőbe húztak egy munka kapcsán. Valaki látni akarta ki a jobb bérgyilkos kettőnk közül. A manipuláció pedig oda vezetett, hogy fogadtam a kis japó csajjal, ha ő győz, akkor meg hívom ebédre és piknikre plusz nálam dekkolhat egy hétig, amíg a vámpírját keresi. Nos, ő győzött.
Az eset erősítette a hitem a fogadások kapcsán és jó lecke volt számomra. Egy 17-nek látszó éves mini szex bomba ki pakolt dekoltázzsal előbb be jut a célszemélyhez, mint én bármilyen formában. Lecke meg tanulva.
- HÉÉÉ Momoko! Hogyan szereted a sült sztéket? –Kérdezem tőle a grill mellett állva és éppen nagydarab húsokat forgatva a rácson, az izzó parázs felett. . A kilátás festői itt a tóparton. Mindig tudtam, hogy jó ötlet volt meg venni ezt a lakóbuszt. Most a legjobb helyen parkolva egyenesen a tóparton tudok piknikezni a kiscsajjal. Alig vagyok vele pár órája, de már látom ez nagyon hosszú hét lesz amíg nálam fog dekkolni. Jobb ha addig végig itt maradok, a városban még valaki meg látna minket együtt. A sütés nekem mostanában gondokat okozott. A belső szörnyemmel Szörmivel nem voltunk mindig egy ízlésen. Ő a nyers sztéket szereti. Én meg a jól átsültet. De mivel ember alakban én zabálok, én döntök. Szóval az én adagom jól átsütve lesz. Puma alakban a dög amúgy hajlandó mindent összezabálni, a palota pincsitől kezdve az egéren át a vízi hulláig. Ez utóbbi esetről nem mesélek. Ha már Momoko egy hétig velem lesz úgy döntök ki használom őt.
- Miért nem dobod le a ruhád? Napozhatnál egy kicsit. Ha én vámpír lennék biztos örülnék ha a halandó szolgám kettőnk helyett barnulna. – Mondom neki, bár van egy olyan sejtésem, ha tényleg kifekszik a csaj napozni, akkor valahol valamerre egy vámpír össze pisálja magát a koporsójában, mert napfénnyel fog álmodni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 11:13Pedro & Momo


A munka, azt általában csak sima munka. Szükséges ahhoz, hogy gondoskodni tudjak az én Úrnőmről. És ahhoz sok pénz kell, nagyon sok pénz. És Méchante Úrnőmnek nincsen pénze, azt hiszem, legalábbis még sosem láttam, hogy költött volna bármire is. De persze az is lehet, hogy csak nekem nem ad belőle.  Mindesetre, ha így is lenne, én nem haragszom rá ezért, mert most már én vagyok Momoko, és az én dolgom, hogy megvédjem és vigyázzak rá. De sajnos nem könnyíti meg a dolgomat, mert olyan gyakran tűnik el, és keresnem kell őt. Szerintem élvezi a fogócskát, csak nem vallja be, mert úgy gondolja, akkor nem tűnik elég felnőttesnek a szememben. Pedig tudhatná, hogy ő az én mindenem, és nem kell másnak mutatnia magát, mint amilyen, mert én bármit megengednék neki. Ő a Sátán jobb keze, a pokolból idézték meg, miután olyan sok évig kerestem őt. Jaj, egy kicsit elkalandoztak a gondolataim, mert ha Chante-ról van szó, akkor órákig tudok gondolkodni rajta. Legszívesebben mindig vele lennék, és fognám a kezét, nehogy megint elvesszen. De Chante szeret egyedül lenni, azt hiszem. Én meg szeretek egyedül lenni vele. Egyébként ez csak abból gondolom, hogy elég gyakran mondja, hogy fogjam be a számat, de hát mindent meg akarok osztani vele, és a pajzsait nem szokta leengedni, csak ritkán, hát hogy másképp osztanám meg vele? Ilyenkor aztán néha dühös lesz, és az apró pici, gyönyörűséges kacsóját a torkomig dugja. De ilyet mással nem csinál, csak velem, tudom, hogy ezt is azért teszi, mert szeret engem, és sosem tudna igazán bántani, úgy, mint másokat. Jaj! Már megint elkanyarodtam.
Szóval munka volt, és meglepetésemre nem egyedül engem bíztak meg a feladattal, ami igazán érdekessé tette, mert jött egy furcsa ember is. Most már tudom, hogy ő alakváltó, és macskaféle, de érdekes volt versenyre kelni vele, hogy melyikünk tudja előbb megölni a kiszemelt célpontot.
Micsoda butaság fogadni bárkivel. Ha jobban utána nézett volna az áldozat kilétének, akkor megtudhatta volna, hogy a kislányokat szereti, így engem előbb fognak beengedni, mint őt. Persze másképp is be lehet jutni bárhová, de ha önként hívnak, az a leggyorsabb módja általában. Én pedig kaptam az alkalmon, hiszen a fogadás szerint, ha én nyerek, akkor biztosít szállás, hogy megtaláljam az Úrnőmet, mert tudom, hogy már közel vagyok hozzá. Nagyon közel.
És most itt vagyok egy tóparton, igazából nem nagyon tudom, hogy hol, de közel a város, ahova tartok, és a víz pici hullámzását figyelem, ahogy a szél fúj. Csak a kérdésére fordulok meg félig a törzsemmel, hogy ránézzek, amikor egy erősebb széllökés érkezik, ami kiengedett hajamba is belekap, a matrózblúzom elején lévő masnit is meglengeti, és a rakott sötétkék szoknyám fodrozódni kezd.
- Átsütve szeretem! – A következő kérdésére, közelebb szökdécselek hozzá, kezeim a hátam mögött összekulcsolva, nem mozdulnak jóformán az ugrándozás hevében sem, csak a fehér térdzokniba bújtatott lábaim, és melleim ugrándoznak.
- Chante Úrnőm bőre olyan, akár a hófehér porcelánbabáké, tökéletesen egyenletes mindenhol. Haja, mint a legvilágosabb fehérarany, a szempilláival és szemöldökével együtt. Nekem olyannak kellene lennem, mint ő, hogy tökéletes lehessek! – már gondoltam rá, hogy elmegyek a fodrászhoz és kérek tőle fehér hajat, de akkor nem tudnám a munkám rendesen elvégezni, mert ez a külső, ami most van teljesen az őrületbe tudja kergetni a férfiakat, és ez így van rendjén.
- Csinálunk szelfit? – pattanok oda mellé, és már tartom is fel a telefonomat, szinte a mellkasába hajolva, másik kezemmel v –betűt formálva, nyelvem oldalra kidugva, hogy kattanjon a kamera.
- Nem jó, kilóg a fél fejed, hajolj lejjebb, hogy te is benne legyél rendesen, és mutasd ezt! – mutatom neki, hogy tartsa ő is a kezét.
- Vagy így nézd! – most a mutató ujjam az államra illesztem, enyhén csücsörítek hozzá! Csak rajta áll, hogy melyik pózt választja.Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 11:44


Legalább a kaján nem fogunk össze veszni. Meg forgatom a húsokat és szórok rá még sót és fűszert. Még meg is kenem egy kis BBQ szósszal. Közben végig hallgatom a magyarázkodását a napozásról. Hát ez nem jött be Pedro, de attól még nincs vesztve semmi. Hiszen a szökdécselés közben ugráló melleit nézve, egy fél pillanat sem kel ahhoz, hogy felrakjam a csajt, arra a listára, amin azok a nők vannak, akiket meg akarok kefélni. Sőt mivel egy hétig együtt fogunk itt lakni, rögtön az elejére is teszem. Prioritások, ügye. Az öltözetén végig futtatva a szemem, a nyálcsorgatás mellett meg fogalmazódik bennem más is.
- Pedig jobban tennéd, ha levetnéd a ruhádat. Idekint minden csupa kosz. A szép fehér ruciból a fű folt nehezen jön ki. Amúgy is mint mondtam, az úrnőd lehet pont azt szeretné ha egészségesen barna lennél. De ha fehér akarsz maradni akkor csak marad itt velem az árnyékban. Én sem megyek a tűző napra közvetlen. – Mondom az igazságnak megfelelően, hiszen hiába vagyok mexikói származású a közvetlen napsütést valahogy rosszul tűröm. És nem emlékszem, hogy azóta mióta ki jöttem a sittről, vagy már előtte is rosszul bírtam. Vagy mióta bennem van Szőrmi, aki szeret az árnyakban lopakodni? Nem tudom a kérdésre a választ, de nem is érdekel. Tény, hogy azok közé az emberek közé tartozom, akik napozni is csak árnyékban hajlandóak.
A következő pillanatban, hozzám simul én meg nem is tudom mi van már szinte a mellkasomon támaszkodik.
- Mi van? …. – Kérdezem értetlenül majd le esik a dolog.
- Ó Bocsi kérlek, engem ne fényképezz! Tudod az arc tetoválásom elég jellegzetes, így bárki könnyen fel ismer. Nem szeretem, ha fénykép készül rólam, mert arról ki következtethető hol jártam, és főleg kivel. Tudod engem a rendőrség figyel, mert gonosz embernek tart. Hát még, ha tudnák nem is vagyok ember. – Magyarázkodom, és ha nagyon ragaszkodik a fényképezéshez, feltartom a kezem, hogy ki takarjam magam.
- Inkább segíts meg teríteni itt kint. Szép az idő, és bentről néha nehéz ki szellőztetni a kaja szagot.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 12:18Pedro & Momo


Normális esetben, most azt játszanám, hogy szót fogadok, és levetem a ruháimat, hiszen a naiv kislányok ezt teszik. De ez közel sem normális eset, hiszen versenyeztem a férfival, hogy ki gyilkol gyorsabban és hatékonyabban, tehát ő tudja, hogy ki vagyok, és nem kell az ártatlant adnom.
- Miért akarod annyira, hogy levegyem a ruháimat? – Persze pontosan tudom, hogy miért akarja, amiért minden férfi akarja, mert ilyenek, csak azt nem tudom, hogy ez miért jó nekik. Miért akarják mindannyian a szexet, hiszen még emlékszem, tisztán arra, hogy az fáj. Ha őszinte akarok lenni, olyan tisztán nem, csak azt tudom, hogy fájt, és biztosan a férfinak is fáj, hiszen hörög közben, de akkor miért csinálják mégis? Miért jó nekik a fájdalom? Láttam másokat is, figyeltem őket, szinte mindig sikoltoznak vagy csendben tűrnek, viszonylag csendben, de mindig zihálna, tehát megviseli őket, mint amikor túl sokáig gyakorolod a késdobálást, vagy a harcmozdulatokat, és minden izmod sajog. Ezeket a gondolatokat végül hangosan is közölni fogom vele, és az összes kérdést hangosan is fel fogom tenni neki, hogy feleljen nekem a kérdésemre.
- Jaj milyen undok vagy, pedig én csak emléket akartam magunknak! – vágok duzzogó arcot, és nem értem, hogy miért nem akarnak szelfit az emberek, pedig olyan jó móka. Persze értem én, amit mond, és tudom, hogy ha a rendőrök üldözik az nem jó, de ki mondta, hogy meg fogom osztani másokkal? Sosem teszem, én mindig csinálok szelfit, a halottakkal is.
De azért ruhazseb híján a telefont a cicijeim közé süllyesztem, és bemegyek a lakóautóba, hogy tányérokat, meg a többi dolgot kihozzam, és megterítsem a kis összecsukható asztalt. Aztán mikor már asztalhoz ülünk, akkor bombázom le a kérdéseimmel.
- Miért akarják mindannyian a szexet, hiszen még emlékszem, tisztán arra, hogy az fáj. Ha őszinte akarok lenni, olyan tisztán nem, csak azt tudom, hogy fájt, és biztosan a férfinak is fáj, hiszen hörög közben, de akkor miért csinálják mégis? Miért jó nekik a fájdalom? Láttam másokat is, figyeltem őket, szinte mindig sikoltoznak vagy csendben tűrnek, viszonylag csendben, de mindig zihálna, tehát megviseli őket, mint amikor túl sokáig gyakorolod a késdobálást, vagy a harcmozdulatokat, és minden izmod sajog. -
Mindig fel akartam tenni valakinek őket, de eddig nem ismertem olyat, aki ismer engem, vagy legalábbis a másik énemet is, és még életben van. Chante úrnőmet leszámítva, mert ő ismer engem, kívül belül.  És most van itt valaki, akinek feltehetem, úgyhogy egy szuszra el is hadarom az egészet, levegővétel nélkül.

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 12:49


A kérdésére csak meg vonom a vállam. Miért is akarná mindenki hogy le vegye a ruháját? Na persze, miért akarna bárki is betörni egy fagyizóba ahol ingyen ehetné a világ legfinomabb fagylaltját? Ez persze nem valódi kérdés, hiszen ezerféle vállasz létezik rá. Nem is fogom fel őszintén szólva miért kérdi. Biztos csak játszadozik velem.
- Majd mielőtt elköltözöl, csinálunk egyet. – Ígérem meg neki nagy sóhajjal a közös képre. – Már mintha akkor még akarsz közös emléket. Tudod, néha horkolok. – Mondom neki viccelődve, és amíg ő terítéssel foglalkozik még egyszer utoljára meg fordítom a húsokat, és be szaladok a buszban lévő hűtőhöz és ki hozom a krumpli salátát. Remélem szereti, mert ha nem akkor magában fogja enni a húst. Nem mintha az baj lenne. De a majonézes salival sokkal jobb. Letelepszünk enni, és meg lep a kérdés özönével. Amire nem is tudok mást csinálni csak táguló szemekkel figyelni. Közben az agyam valahol kirakóst játszik. Mi van? Mi vaaaan? HEEEEEEEEE? Még az első falatot sikerül le nyelnem és a kést letéve dőlök hátra a kemping székben őt vizslatva.
- Mielőtt válaszolok, kérlek te válaszolj nekem. Mikor is voltál te férfival? Mármint utoljára. Vagy egyébként. Mert ez nagyon úgy hangzott mint egy viktoriánus korabeli vén kisasszony. És milyen tapasztalatod van neked ebben? – kérdezem őt. A hús egyébként hibátlanul át sült és nagyon fincsi lett.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 13:41Pedro & Momo


A kérdésemre nem felel, valószínűleg ő is úgy érzi nem volt igazi kérdés, hiszen tudom a választ, mert férfi, akik kínozzák magukat. Legalábbis szerintem. De arra, hogy majd csinálhatunk közös képet, egyből megjön a jókedvem és ugrándozni kezdek, mellette a karját rángatva, mert abba kapaszkodom.
- Nem zavar, hogy horkolsz, én bárhol tudok aludni! – Ami igaz is, hiszen annyi félelemérzet nincs bennem, hogy az idősebb vámpírokkal tisztelettel bánjak, mert szent meggyőződésem, hogy Chante Úrnőm megvéd, és ha kell, még a pokolból is visszahoz, ahogy én tettem vele, annak idején. Vagyis nem teljesen én, de ott voltam, amikor visszatért a Pokolból. Na mindegy, ezt majd máskor mondom el.
Mielőtt felelek a kérdésre, előbb lenyelem a számban lévő falatot, mert amúgy nem kicsit tömtem bele a krumplisalátából. Egyáltalán nem vagyok finnyás, bármit hajlandó vagyok megenni, ami még már nem mozog. Az éhség folyton gyötör, valószínűleg ez is Chante miatt van, és az én dolgom pótolni az ő elvesztett élelmét. És egyébként is túl sokat éheztem már, ahhoz bármilyen falatot veszni hagyjak, mindet megeszem, nem számít, hogy már majd kipukkadok miatta.
- Hát… - nekiállok kiszámolni, hogy mikor is volt. – 1810-ben azt hiszem. Bár teljesen nem vagyok benne biztos, de úgy hellyel közzel akkor voltam.  – Oldalra billentem a fejem, de mielőtt az újabb kérdésre válaszolnék, egy adag húst is a számba rakok, kis krumplival megspékelve, és hörcsög módjára a két pofámba gyűjtöm, az ételet.
- Az apám is akart szexelni, miután a mama meghalt. – felelem semlegesen hangon, mert emiatt nem igazán érzek semmit.
- Olyan régen volt,  - és igazán a mai napig nem fogtam fel, hogy ez helytelen lett volna,  - csak azt tudtam, hogy nem akartam, és véget is vetettem a dolognak, amikor Momokot a Pokolba küldte. Úgy döftem át a szemét, hogy szinte észre sem vette, aztán csak döftem újra és újra és újra, míg már nem tudtam felemelni a karomat. Erre tisztán emlékszem, meg arra is, hogy milyen meleg volt a vére, lenyeltem, ami a számba került, nem köptem ki. – Rázom meg a fejemet, ahogy lenyelem a falatot. Nem épp úrinőhöz való teli szájjal beszélni, de most lehet önmagam, és imádok beszélni és enni is. Miért ne csináljam hát egyszerre?
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 14:39


Mindig tudtam, hogy amihez vámpíroknak köze van az valami perverz dolog. Nézzük csak ezt a kiscsajt. Legalább kétszáz éve nem szexelt, és faszt is csak másban látott ha jól veszem ki a szavait. Ráadásul rögtön az apja mászott rá elsőnek. Gondolom, ha már valaki olyan elvetemült, hogy a saját lányára mászik rá nem feltétlen törődik azzal, hogy előtte felkeltse benne a vágy szikráit. Vagyis amit ő ismer a szexből az a fájdalom és a sokk. Elhúzom a számat. Nem csoda ha kicsit zakkant. A 200 év vissza tartott nemi élet sem semmi. Mert a hormonok attól még dolgoznának az emberi testben. Talán ezért van meg rekedve gyermek testben gyermek szinten.
Előre hajolok felveszem a késem és villám és nyugodt tempóban falatozni kezdek. Alaposan meg rágom és ki élvezem az ízeket.
- Tudod Momoko, ehetsz lassabban is. Nem fogom el venni tőled az ebédet. Élvezd az ízeket is ne csak nyelj, mintha zoknit ennél. – Mondom, neki, elvégre még a végén meg fullad itt nekem egy merő kanál krumpli saliban. Majd miközben eszek össze szedem a gondolataim is.
- Nos a kérdésedre a válasz. A szex nem rossz dolog. Csak a te apád csinálta nagyon rosszul. Az első amit nem kellett volna, hogy veled csinálja, a második, pedig az hogy nem bánt ügyesen a szüzességeddel. – Magyarázom neki a feleletet a kérdésére.
- A fiatal lányok rendelkeznek egy szűzhártya nevű dologgal, ami miatt a legtöbben fájdalmasnak élik meg az első alkalmat egy férfival, és még véreznek is. – Mesélem el, és szép lassan meg eszem a ebédemet.
- DE ha akarod, én meg tudom mutatni, mit szeret benne mindenki. – Ajánlom fel neki a lehetőséget. – Miért mondják azt sokan, hogy ez a dolog hajtja előre a világot. És nem kell félned sem. Ígérem nem fog fájni. Ha még is úgy éreznéd, hogy fáj akkor abba hagyom. Rajtad áll. – állok fel az asztaltól, és mivel még éhesnek látszik még egy szelet húst teszek a tányérjára. Figyelem a reakcióját közben, és gondolkozok. Vajon ennyi idő alatt képes még a szervezete a hormon termelésre ha nem él nemi életet? A Biológiát nem tanulmányoztam ilyen szinten. Talán lehet be kell majd neki segíteni valamilyen szerrel. Esetleg egy hormon keverékkel ha bele menne a dologba.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 15:00Pedro & Momo


Lassabban kezd el enni, úgyhogy így még lassabban tűnik el a hörcsög arca, mint egyébként, bár ő mindig gyorsan eszik, mert hát nincs idő. Vagyis van, de másra kell általában. Pedig tudja, hogy az evésnek szertartásnak kellene lennie, legalábbis a pap, aki nevelte egy ideig azt tanította neki.  
- És hányszor van szüzessége egy lánynak? – mert ő mindig vérzett, de leginkább azért, mert még nem volt csupán öt éves, és ez négy éven keresztül ment így, vagy legalább annyi ideig.
- Én mindig véreztem.  – teszi hozzá ezt is hangosabban, hogy a férfi is hallja a dolgot, mert akkor lehet, hogy neki megint van szűzhártyája, és akkor megint csak fájni fog, akkor meg felesleges lenen belevágni a dologba.
Bár tudomása szerint alkalmas rá, hiszen már látott más halandó szolgákat is, főleg Belle Morte udvarában, akik nagyon is hajlandóak voltak alávetni magukat a hasonló büntetéseknek. De tőle ilyesmit Chante sosem követelt meg. Chante sem tartja valami sokra a szexet, hiszen ő egy baba. Egyébként meg alig 12 éves volt, amikor vámpírrá változtatták, így nem is fejlődött ki benne semmi hasonló vágy. Bár igazán ezt sosem kérdeztem meg tőle, de lehet, hogy ha megtalálom, és Pedro tényleg be tudná bizonyítani, hogy a szex az jó, akkor megmutatnám neki is, hogy tényleg az. Hátha őt is boldoggá tenné a dolog, és én nagyon akarom, hogy ő boldog legyen.
- Umm…köszi! – nyeli le rágás nélkül a falatot, a új szelet húst megköszönve, mert igen még tud enni.
- Szóval azt mondod, hogy a szex valójában nagyon jó dolog? – kíváncsi lett, hogy mit tud mutatni neki, de azért kétkedik is, és nem nagyon hisz a dologban. De most már nagyon kíváncsi lett, úgyhogy, ha a férfi nem mondd igazat, hogy tényleg megmutatja neki, akkor majd ő ráül, amikor alszik, és kipróbálja, de ha mégis fáj, akkor is meg tudja még ölni később, mert fájdalmat okozott neki.

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 17:57


Meg vonom a vállam. Hogy mondjam el neki, hogy a rendszeres nemi erőszak nem segít az ilyenen. Talán az az egy jó van a dologban, hogy 200 év alatt eléggé elködösültek bizonyos dolgok benne.
- Szűz hártya csak egy van. Az hogy véreztél sokszor csak azt jelzi, hogy mennyire rosszul csinálta az apád. Gondolom a tudatlan ösztön lények akkoriban sem voltak mások. – Mondom kicsit fel dühödve, mert felidéződnek a saját igen csak kellemetlen emlékeim ez ügyben. Úgy döntök egy kicsit meg szűrve mesélek a dologról neki. Vagyis pontosabban nagyon meg szűrve.
- Megértem, hogy aggódsz. Ha valaki gonosz szándékkal csinálja a dolgot nagyon fájdalmas tud lenni. – A franc meséljen neki erről a halál. Nem vagyok én arra készen.
- De én nem csinálom gonosz szándékkal. Hiszen mondtam abba hagyom ha fáj neked. Nem kell aggódnod. – Mondom neki és magára hagyva őt elviszem a piszkos edényt és elmosom a busz mini konyhájában. Lehet a kemping idejére papír tányérokat kellene használni. Itt kint legalább el lehet égetni. Megyek és a maradék élelmet is össze szedem, majd elpakolok a hűtőszekrénybe.
- Ne hagyj maradékot itt kint soha. Sok a vadállat és a kaja és a hús szag vonzza őket. – Magyarázom neki közben, és elé teszek egy doboz sört egyenesen a hűtőből. – Ha nem vagyok itt akkor jobb lenne ha inkább a buszban lennél. Sosem tudhatod mikor bukkan fel egy éhes puma vagy medve. És itt most igazi pumára és medvére gondolok nem alakváltókra. Csak azért mondom mert nekem most be kell ugrani a városba pár dologért, de egy óra és itt vagyok. Vagy maximum kettő. – Mondom neki, és mielőtt meg kérdezhetné, hogy velem jöhet-e gyorsan le szerelem. – Vinnélek magammal, de ha téged viszlek nem fél fel a motorra a cucc. Szóval nézd bent a tévét. Rá van szerelve egy videó tárra. Több terrányi filmet és sorozatot találsz meg. Csak akad kedvedre való. – Biztatom, és a mobil telefonom előhalászva SMS-t kezdek pötyögni. Az egyik falka társamnak aki ilyen napokon keveri a drogokat a laborban. Egy bevásárló listát küldök neki mire van szükségem, és hogy csomagolja be nekem. Majd egy üres hátizsákkal fel pakolva a motoromra pattanok és már majdnem indulok mikor gyanakodva a lányra nézek. Itt merjem hagyni egyedül az otthonomban?
- Momokó a poroltó vezető ülés mellett van! Kérlek vigyázz a buszra! – Mondom neki és elhajtok.
Egy óra múlva már vissza is térek felpakolva mindenféle dologgal. Plusz kaja egy torkos személyre, papír tányérok és poharak, még sör, és a meglepetések Momokonak.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 1 Ápr. - 18:22Pedro & Momo- Óóóóóóó! – csodálkozom hangosan, mondjuk az biztos, hogy gonosz volt, nagyon gonosz, amikor Momoko-t a pokolba küldte, ezért is kellett meghalnia. Így már nem árthatott senkinek sem.
- Hát jó, akkor kipróbálom veled! – egyezem bele végül, de azért megfogadom, hogy ha mégis fájna, akkor megölöm, bár egész jól főz, lehet, hogy meg kellene tartani, mint szakácsot. Elviszi a kaját! Elviszi a kaját! Hova viszi a kaját? Ugye nem akarja kidobni. Pánikkal a szememben nézek rá, mert minden ételt meg kell enni, nehogy kárba vesszen az egész.
De mikor meglátom, hogy csak a hűtőbe pakol be, akkor megkönnyebbülök, mégsem vész kárba az egész, és később is meg tudjuk enni, ami nagyon jó hír, úgyhogy szélesen vigyorgok a gondolatra csak úgy magamban.
- Jó nem hagyok maradékot! Nem szoktam maradékot hagyni! – közlöm vele a tényt, miszerint addig szoktam enni, amíg van, és nem veszik el orvul az orrom elől.
Egy kicsit elbizonytalanodom, hogy most elmegy, és itt akar hagyni, nem mintha félnék egyedül, én mindig egyedül voltam, és ez csak akkor változik, amikor sikerül megtalálnom Chantet, de az néha sok időt tud igénybe venni.
- De azért vissza fogsz jönni? – vagy lehet ő is el akar hagyni, és nem fog visszajönni, hacsak meg nem keresem. De őt nem fogom megkeresni, mert ő nem Chante, és én csak Chante-ra vigyázok. Azért rossz érzés, hogy ő sem akar velem lenni, de hát ez van, már megszoktam, hogy nem akarnak sokáig velem lenni.
- Vigyázok! – szóval mégiscsak vissza fog jönni, övé a busz, az meg kell neki. Én jól tudok vigyázni ez biztos. De minek a poroltó? Mindegy nem is igazán számít. Integetek neki, ahogy elmegy, majd fogom a wakizashimat, becsukom a lakóbusz ajtaját, mert vigyázni kell rá, és fő a biztonság, és a közeli erdőbe megyek medvéd és pumát keresni. Sokkal jobb, mint filmet bámulni.
Mire visszaér, ott a busz előtt egy puma, meg a kölyke és egy medve kiterítve, épp felvágom a medve hasát, hogy rendesen meg tudjam nyúzni, szinte minden porcikámat beborítja a vér, egész friss, nem volt ideje rámszáradni még rendesen.
- Csak ennyit találtam a környékünkön eddig! – intek neki és a pumára meg a rajta heverő kölyökre bökök egy késsel, amit a nyúzáshoz szedtem elő.


Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Hétf. 2 Ápr. - 9:45


Esküszöm nem tudom sírjak, vagy nevessek-e mikor leszállva a motoromról a nagy hátizsák cuccal a hátamon az alábbi vérest teríték kerül a szemem elé. Egy pillanatra át fut az agyamon, hogy talán nem véletlen, hogy nem találja a vámpírt akinek a halandó szolgája.
- Mindjárt. jövök! – Mondom neki, mert hirtelen vissza kell fognom magam, hogy ne kiabáljak vele. Felmászok a buszba és a elpakolom a dolgokat amit hoztam. Szekrényekbe, hűtőbe és más rejtekhelyre. Majd a telefonom után nyúlok, és tárcsázok egy számot. Egy ügyvéd akit a falka szokott igénybe venni.
- Hello JP Cruz vagyok. ….Igen ..igen tőlük. Egy kérdésem lenne. Jól emlékszem, hogy Missouri államban védett állat a medve? ..Oké várok… - Megyek felteszek egy kis kávét addig amíg az ügyvéd utána néz a dolognak. – Igen itt vagyok…. mennyi? Százötvenezer dollár? Külön hatósági engedély. Értem. Köszönöm. – Teszem le a telefont. Az ügyvéd meg erősítette a gyanúmat. Az egy dolog hogy, vadászidény nincsen, de ebben az államban olyan ritka a medve hogy csak akkor adnak rá vadászati engedélyt, ha emberre támadt, vagy haszon jószágra. A szentségit! Át vedlek munka ruhába, ami nálam egy fehér kezes lábas ami minden kosztól távol tart, olyan amit a laborban használok.
Majd a buszból kisétálva egyenesen Momokóhoz sétálok és egy játékos taslit adok hátul a fejére.
- Nincs több vadászat! A medve védett állat ha meg látja az erdész vagy valamelyik vadőr komoly bírságot szabhatnak ki. Hol akarod tölteni ezt a hetet? Velem, vagy egy börtöncellában, mert meg öltél egy cuki medvét? –Kérdezem tőle és segítek be fejezni a medve nyúzását. Bár nem tudom mit akar kezdeni a medve bőrrel. Minden esetre segítek feldolgozni a felhasználható medve húst, és helyet találni neki a mélyhűtőben. A francba holnap egész nap süthetem ezt a sok húst, hogy ne menjen tönkre.
Amint vissza érek a csajhoz látom már talán a pumáknak esne neki, így nagy sóhajjal mögé lépek és fel karolva a tóhoz sétálok vele végig a kicsiny csónak stégen, és bele hajítom a vízbe. Ha nem tud úszni akkor is meg tud majd kapaszkodni a stégben.
- Mosd le magadról a mocskot és a véres szutykot! Így nem jöhetsz a buszba! A pumákat pedig nem bántjuk!– Mondom neki az igazságnak megfelelően. Majd vissza sétálok és a tábor szélén elkezdek egy mélyebb gödröt ki ásni a belsőségeknek és a puma testeknek. Közben szitkozódom, mert nem könnyű itt ásni. Csupa kő és gyökér a talaj. De kénytelen vagyok mélyre ásni, mert a vér még csak újabb ragadozókat csalna elő. És itt nem feltétlen pumára vagy medvére gondolok. Kóbor kutyák, és más egyéb apróbb dögökre, akik még ki is kaparják, ha nincs elég mélyen. Mikor már elég mély a gödör ki mászok és Momokót kezdem keresni vajon végzett-e a mosdással.

Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Hétf. 2 Ápr. - 11:45Pedro & MomoA késsel hadonászva integetek neki, ahogy megérkezik, és közli,hogy nem sorkára jön. De már megint hova akar menni? Még csak most érkezett. Aztán látom, hogy a lakókocsiba viszi be a holmikat. Hát legyen.
- Rendben! – kiáltom oda neki, és folytatom a munkát. Chante szerintem értékelni fogja a medvebőrt, majd lerakjuk a koporsója elé, hogy ne a hideg kőre lépjen ki este, amikor felébred. Egy nyisszantás itt, egy nyesés ott, nagyon elégedett vagyok, mert szépen haladok, még azt kellene kitalálnom, hogy mire akasszam fel, hogy a nap megszárítsa a bőrt nekem.
- Hééé! – kapok a fejemhez, nem mintha fájna, de akkor is megütött. Szúrós szemekkel nézek, de csak eleinte, aztán valami erdészről meg vadászról magyaráz, úgyhogy átváltok értetlenkedőbe, mert akkor mi van?
- És szegény vadászt és erdészt nem ölheti meg valami állat a vadonban? – Miért kell ennek ekkora feneket keríteni? Egyszerűen csak eltesszük láb alól a nem kívánatos személyeket. Járulékos veszteségként elkönyvelve. A barátaimtól meg maximum rendelek nekik taxit, és eltüntetik a nyomokat, nem nagy dolog.
Szépen kifiléztük a medvét, és Pedro bevitte az ehető részét, hogy eltegye, így legalább kajánk is van dögivel. Hmmm, már a gondolatra is csorogna a nyálam, ha nem lenne csukva a szám!
- Tegyél le! Azonnal tegyél le! – sikítom, próbálva szabadulni a karjai közül, de még mielőtt egy fogást alkalmazhatnék rajta, már a stégen sétálunk, túl közel voltam a parthoz, hogy könnyebb legyen elfedni a vér nyomait, később.
- Neeeee! – sikítok immár a levegőben, amikor lehajít a vízbe. Úgy ér, mint valami jeges zuhany, hiába a napsütés, még túl hideg a víz, ráadásul a hegyi tavak vize nem is nagyon szokott sokkal melegebb lenni, legyen bármilyen évszak.
- Megöllek! – bukok a felszínre, és a stég felé kezdek úszni. Nem, hogy nem fogja megúszni szárazon, de ki fogom belezni és az ő szőrméjét is odaadom Chante úrnőnek, mint szuvenírt, biztos örülni fog neki.
- Bassza meg de hideg!  - vacognak a fogaim, és egymáshoz kocognak, de abban mondjuk igaza van, hogy le kellene mosnom magamról, de mi az, hogy  a pumákat nem bántjuk. Jaj, ne! Elássa őket! Hát nem normális a fickó, ha tudná, hogy meg kellett küzdenem a kölykét védő pumával.
Kimászok a vízből, a vér nagyrészét leszedte rólam, mert a legjobban a hidegvíz mossa le, a vért, a meleg nem tesz jót neki, bár azért egy alapos hajmosás még rám fér.
Elkezdem ledobálni magamról menet közben a ruháimat, mert azok is jéghidegek, és szépen elhagyom őket a stég felől haladva, ahogy eltökélt szándékkal, hogy levadásszam a pumát. Wakizashival a kezemben megyek a gödör felé, és pucéran állok meg felette, meglendítem, ahogy kidugja a fejét a gödörből, azzal a szándékkal, hogy megszabadítsa a súlyától a nyakát! Bár ne lenne, minden tagom olyan, mintha ólomból lenne, és ne vacognék annyira, akkor jobban tudnám koordinálni a mozgásom.Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Hétf. 2 Ápr. - 12:16- Édes kicsi gyöngyszeme a világ ezen sarkának. –
Kezdem a kioktatást. – tudod, jól, hogy nem azért tartjuk be az emberi törvényeket, mert ők erősebbek és ne tudnánk le gyilkolni belőlük egy halmot. Hanem azért mert ők sokkal, de sokkal többen vannak, és ha csak úgy öldösni kezdjük őket, akkor ők is ezt teszik velünk. Tudod élni és élni hagyni szabálya. Mi nem esszük meg őket, és nem rendezünk köztük mészárlást, cserébe ők nem irtanak ki minket örökre a föld felszínéről. Szóval hacsak az emberek nem fizetnek azért, hogy embert öljünk, nem fogunk embert ölni. Főleg nem egy erdészt, aki bár nem igazi rendőr, mégis egyenruhásnak számít, és hajtó vadászat lenne utánunk. – Magyarázom neki a felvetésére, hogy egy erdészt is meg ehet egy vadállat a vadonban. Csak sajnos ez nem Alaszka, itt könnyű kereső csapatot szervezni ha valaki eltűnik az erdőben. Könnyű nyomkereső kutyát szerezni. És nincs az az isten, hogy ne találnának rá valakire pár napon belül vagy élve vagy holtan.
A vízbe dobása után még hallom a szitkozódását, de a fenyegetését a halálom kapcsán csak olyan átlagos düh kifakadásnak gondolom. Ezért van ám nagy meg lepetés mikor felém kaszál azzal a egzotikus kiskardjával. Időben rántom el a fejem a vágás elől, és mivel nem vagyok ember, emberi formában is több vagyok egy egyszerű halandónál. Egy ugrással kint termek a gödörből, és mögé kerülve le fogom a karját felkészülve arra, hogy ellenkezni fog. A fülébe suttogok.
- Ne ficánkolj már! Egy kis hideg víz igazán nem ártott neked. Legalább nem nézel már ki olyan rondán, mint a két világháború. – Mondom neki, és ha ez nem használna eszembe jut még valami. – Gondolod az úrnőd elégedett volna, ha ilyen mocskosan akarnál elé állni? Hozzád szólna? Be engedne az ő kedves tiszta menedékébe, ha csupa mocsok vagy? – Mondom a szavakat hátha lenyugszik. De nem hagyom abba a beszédet.
- És gondolkozz! Be fogadlak magamhoz. Ételt adok neked. Meg készülök neked mindenféle meglepetéssel. Erre te le mészárolod a pumákat. Bántod az erdei családom! Most meg engem akarsz le fejezni, azt sem engedve meg hogy rendesen eltemessem szegényeket. Milyen dolog ez? Mintha én elmennék a te úrnődhöz ottalvós vendégségbe és át harapnám a torkát a kedves szolgálóinak. Akik vigyázzák a nappali álmát. Nem lenne szép dolog tőlem. Most pedig nyugodj le! Ha eltemettük a pumákat meg mosdatlak finom meleg vízben is. De a vért csak a hideg víz mossa ki, ezért dobtalak a tóba. – Mondom, és lassan elkezdem el engedni felkészülve a védekezésre ha tovább akarna rám támadni. Persze ennél a pontnál már tudatában vagyok a teljes meztelenségének, de sajna a helyzet miatt nem élvezhetem ki a dolgot.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Hétf. 2 Ápr. - 13:35Pedro & MomoMajdhogynem hízelgőnek találom a becézést, még akkor is, ha érzem benne, az ironikus felhangot, amivel kiejti a szavakat. Mégis milyen szépen hangzik az egész ettől függetlenül is, úgyhogy mosolyogva nézek rá, de csak addig, amíg az ostoba szabályokkal meg törvényekkel nem jön.
- Ha nincs holtest, akkor nincs bizonyítható gyilkosság sem! – hiszen ez annyira pofon egyszerű, miért kell túlbonyolítani a dolgot? Különben is, én sosem buktam még le, ugyan a klubb, aminek tagja vagyok, a többszereplős gyilkosságokat nem szokta eltusolni, azt mindig úgy kell megoldanom, hogy ne hagyjak magam után bizonyítékot, de egy-egy ember eltűnésében, aki épp útban volt tudnak segíteni.
De mindegy is, mondjon, amit akar, ha ennyire ostoba, akkor nem fogok vele vitatkozni most ezen, de azért duzzogok, mert elrontja a szórakozásomat. Ostoba halandók, nem értenek semmit sem! Még akkor is, ha már nem ember, csak egy ostoba halandó és kész.
Még javában duzzogok magamban, amikor a vízbe a hajít, úgyhogy ez nem tesz jó az érzésnek, csak még inkább olajat önt a tűzre, és már nem az erdészek felé vezet gyilkos szándék, hanem felé, ezért is egyértelmű számomra, hogy meg kell ölnöm őt. Csak útban van és hátráltat, most már egyértelműnek tűnik a dolog.
Teljesen el vagyok zsibbadva a hidegvíztől, még a rövid kardom is alig érzem az ujjaim között, ráadásul gyorsabban mozog, mint egy ember és erősebb is, micsoda ostobaság volt a részemről, hogy ezzel nem számoltam dühömben.
- Én nem vagyok ronda!  - mintha tűket szurkálnának az ujjaimba, kifordul a kezemből a kard, és inkább arra koncentrálok, hogy lefejtsem magamról a kezét.
- Nem ismered Chante-t, ő szereti a véres dolgokat! – még szép, hogy szereti, hiszen vámpír, ugyan az erejét nagyon ritkán ereszti el, hiszen akkor több kilométeres körzetben nem maradna élő ember, az meg haszontalan pazarlás, mert sok jó vér megy kárba. Úgyhogy ezzel kár is próbálkoznia, mert én jobban ismerem az Úrnőmet, viszont, amit utána mondd az célba talál, és abbahagyom a kapálózást, csak pihegek a karjai között, ahogy a fejemre olvassa, hogy megsértette a vendégség szabályait. Az nagyon fontos dolog a vámpíroknál, így súlyos hibát vétettem.
- Sajnálom! – hát ennyi bocsánat kérésre futja, mert amúgy igazából nem sajnálom ám, csak tudom, hogy mik a szabályok. És most hogy már nem hadakozom, megint jobban érzem a hideget, főleg, hogy az ő bőre meglehetősen forró. Ahogy lerak szembefordulok vele, a fogaim megint vacogni kezdenek, csupasz melleimen pedig egyértelműen látszik, hogy egyáltalán nincs melegem, és nem segít, hogy a hideg vízcseppek végigszánkáznak rajtam, amik a hajamból csöpögnek.
- Milyen meglepetést kapok? – azért a lényeget kihallottam ám a mondandójából, közben, vékony kezei karba fonom a melleim alatt, és úgy reszketek tovább.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Hétf. 2 Ápr. - 13:59


Most, hogy meg nyugszik, de legalábbis nem akar megölni én is nyugodtam leszek. Végig simítok a buksiján. És látom miként vacog. Nem kerüli el a figyelmemet az sem, hogy a mellbimbója milyen üvegvágósra hegyesedik.
- Gyere temessük el a pumákat és ami nem kell a maciból. – Addig sem reszketsz annyira. – A meg lepetést pedig vacsorára tartogatom. Addig legyél türelemmel. - Mondom, és igazán jó fejként fel veszem a kardját a földről és vissza nyújtom neki.
- Szedd rendbe a pengédet. A sok nedvesség és vér nem használ neki. – Mondom, és vissza megyek a puma tetemekért szépen a gödörbe teszem őket, majd, a maci maradékot ami nem kell. A tetejére még gyorsan rá dobom a laboros kezes lábast és be temetem a gödröt. Ha segít nekem ebben azt szépen meg köszönöm neki. Majd össze szedem a stégről a ruháját és egy lavór hideg vízbe be áztatom. Milyen jó hogy ezt még délelőtt készítettem, elő horgászathoz, hogy majd délután ebbe dobálom a halat. Erre a lány ruháit dobálom bele. Had ázzon még a vér.
- Gyere meg fürdetlek a meleg vízben. – Mondom és felnyalábolom megint és felviszem a buszra. A busz hátában elhelyezkedő extra luxusnak számító tágas zuhany fülkébe megyek vele és le dobálom a maradék ruhám a meztelen lány mellé állva megy nyitom a vizet először langyosra majd melegre állítva.
- Most pedig ahogy ígértem megmoslak. – Mondom neki, és hacsak nem tiltakozik nagyon akkor szépen le mosom a testét, és még a haját is meg mosom. Persze egy idő után már elég tiszta, de hagyok magamnak még pár percet, ahogy a testén újra és újra végig simítok. Hadd szokja az érintésemet. Majd magam is át mosom gyorsan. A vizet elzárva tiszta törölközőért nyúlok, és alaposan át törlöm. Megint ahogy a zuhanyzásnál, úgy most is alapos munkát végzek, és mikor végeztem akkor picit tovább simogatom egy kicsit. Csak hogy szokjon.
Persze ha mindezt nem hagyja, akkor hagyom egyedül zuhanyozni, és amíg zuhanyzik addig tálalom vacsorára az ebéd maradékot, és le engedem a busz sötétítőit. Majd miután végzett én váltom a zuhany alatt. Ha viszont hagyja akkor a közös törölközés után szolgálom fel az ebéd maradékát.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Hétf. 2 Ápr. - 14:33Pedro & Momo- Jó! Türelemmel leszek! –
felelem, aztán elkerekedik a szemem, ahogy felemeli a földről a karomat. Megfogta a pengémet, hozzáért  a kezével a pengéhez! Hát nem tudja, hogy az tilos?
- Nem tudok segíteni! – felelem, és átveszem a kardot, hogy most azonnal megtakarítsam. Majd csattogva a lakókocsi felé veszem az irányt, hogy letakarítsam azt. Sosem érünk az ujjunkkal egy katana vagy wakizashi pengéjéhez. Jaj, Chante úrnőm, ez a puma nem tud semmit sem!
Azonnal meg kell tisztítanom, és csak bízhatok benne, hogy nem lesz baja, mert ha új kardot kell kovácsolnom, akkor utazhatok megint el, hogy megfelelő alapanyagot szerezzek hozzá, arról nem beszélve, hogy mennyire melós egy ilyet megalkotni, és milyen sok időt vesz igénybe.
Csak ássa el egyedül a pumákat, ha már nem tarthatom meg őket, és szép szertartásosan, de még mindig ruha nélkül megyek az MV Augusta Brutalhoz, hogy előszedjem a hátizsákomból az tisztításhoz szükséges készletemet.
Amikor visszaér, épp az utolsó simításokat végzem rajta, és a penge megint olyan szépen csillog, mint új korában. Visszacsúsztatom a tokjába, és a hátizsákot az utolsó pillanatban sikerül felkapnom magam mellől mielőtt felemelne.
- Azt azért tudod, hogy képes vagyok ám járni? – többször emelt már fel a mai nap folyamán, mint az szükséges. Nem vagyok én nyomorék, hogy állandóan cipelni kelljen. A holmimat, a kanapéra ejtem útközben, mert azt nem visszük a zuhanykabin felé.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért ő fürdet, amikor én magamat is meg tudom, már elég régóta gyakorlom a dolgot, de ha annyira akarja, akkor csinálja. A meleg víz először kellemetlen érzés a bőrömön, mint amikor télen a havat fogod meg, és utána meleg vízzel mosol kezet, pont olyan tűszúrások érzését kelti.
- Ez egy kicsit fura érzés! – közlöm vele, ahogy a szappanos kezével végigtörölget, de nem húzódom el, épp csak nem nagyon tudom, hogy mit is érzek éppen. Több mint kétszáz évet éltem úgy, hogy bárki is gondoskodott volna rólam, vagy akár megsimogatott volna. Úgyhogy elég bizonytalanul állok ott előtte, és hagyom, azt tegyen, amit szeretne, a hajmosást kifejezetten élvezem, azt én is szoktam Chante úrnőnek, már amikor hagyja nekem. De ő sosem viszonozta, ami érthető, hiszen én vigyázok őrá, és nem fordítva.
- De azt hiszem, hogy nem olyan rossz! – csak furcsa, és idegen érzés, de meg lehet szokni, talán.

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Csüt. 5 Ápr. - 9:52


Percről percre növekszik bennem az elhatározás. Életem végéig nem fogok többet fogadni. Mindennel fizikai adottsággal rendelkezik a kiscsaj ahhoz, hogy bármilyen férfi eladja érte a lelkét. De legalább 100 évet be vállaljon érte a pokolban. Ellenben kiszámíthatatlan lelke és a nulla szociális érzéke olyanná tette, mintha, éppen egy fel nem robbant tüzérségi lövegéket simogatnék.
Ahogy vagyunk, meztelen az asztalhoz ültetem. A menü az ebéd maradéka. Majonézes krumplisali és jól átsütött szték. Plusz egy kis tányérra ki teszek Momokó elé gofrit és mellé tejszínhab szórót.
- Nem sajnálom tőled a kaját kedves, de úgy egyél, hogy maradjon hely a gofrinak is. – Mondom és szép nyugodtan meg eszem a saját adagomat. De hagyom, hogy annyit egyen amennyi jól esik neki. Holnap úgyis medvét kell sütnöm.
Mikor végzek, ő még eszeget. Így a mosdóba rakom a szennyes tányért és elmosogatok. Közben az estét tervezgetem.
- Milyen filmet szeretnél nézni? – Kérdezem tőle még mosogatás közben. A válaszát hallva csak bólintok. Talán meg van az az izé.
Minden esetre mikor már úgy látszik degeszre ette magát gofrival is, le törölgetem az arcát, és kézen fogva a hálószobába húzom. Az ágyra húzom magammal és ha véletlen tiltakozna közlöm vele, hogy arról volt szó hogy egy hétig velem alszik. Na persze ez lehet így nem pontos, de a fasznak sincs kedve ki húzni a kanapét, és külön megágyazni neki. Ez az ágy elég nagy kettőnknek. Még egy három fős orgiának is elég nagy lenne. Be takarom magunkat és el indítom a tévét. A tárhelyről pedig elkezdem válogatni a filmeket. Ahogy el indítom a filmet magamhoz vonom a takaró alatt és gyengéden simogatni kezdem. Ha pozítívan reagál a dologra, akkor egyre merészebben, egyre több felé. Próbálom ki ismerni az érintések határát. De nem rá erőltetve magam. Ha elzárkózó akkor csak a buksiját, és a karját. Ha nem akkor a mellét, és a belső combját is.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Szomb. 7 Ápr. - 8:10Pedro & Momo


A törölköző finom puha volt, ahogy végigdörgölte a testem vele, hogy száraz legyen. És ó igen, jöhet a vacsora, szemeim felcsillannak, ahogy meglátom a desszertet. Naná, hogy lesz hely neki a hasamban, főleg, mert együtt kezdem enni a hússal és a salátával, egy falat innen, egy falat onnan. De most nem kapkodok, ahogy délben, szépen lassan eszek meg mindent, amit elém rakott, mert a férfi nem fogja elvenni tőlem, ezt már tudom.
Egyébként mikor találkoztunk először meggyőződésem volt, hogy egy szakadt csöves, aki egyik napról a másikra éle, de ez a lakóbusz, nem is annyira rossz. Éltem én már rosszabb helyeken is, így kész palotának tűnik ez a hely.
A film címe amit megmondok, egy gyilkosok viadaláról szól, akik kapnak egy csipet a testükbe, és a gazdagok fogadásokat kötnek, hogy ki lesz a legjobb gyilkos. Ki az, aki a sok közül életben marad, és ő lesz a király. Persze csak névlegesen.
- Láttad már? – kérdem tőle, mondjuk én láttam, sokszor, és nagyon tetszett. Nem lenne rossz, ha nálunk is lenne egy ilyen. De mivel a szakmánkban nem túl sok az olyan, aki elhivatottan gyilkos, vagy aki tényleg jó is benne, rövid időn belül kimúlnának, és egyedül nem tudom én sem elvégezni az összes munkát. Mert természetesen én lennék a bérgyilkosok királya, aki a végén életben marad.
Eszem ágában sincs tiltakozni az ágy miatt, ott kényelmesebben lehet tévét nézni, de hogy rángat meg hurcibál az kezd egy kicsit bosszantani. Semmi baj nincsen a mozgásommal, én is meg  tudom oldani.
- Mit csinálsz? – hát hogy lehet így filmet nézni, hogy a keze rajtam matat? – Nézd a filmet, mert lemaradsz, a legjobb jelenetekről! – szólok rá. De azért fogom magam, és hozzábújok, mert kellemesen meleget áraszt magából, és jó puha érzés a meztelen bőr a bőrön. A mellkasára teszem a fejem, a lábam átdobom a csípőjén, a cicim, hogy elférjen úgy igazítom, hogy az oldala valahol a kettő között legyen.


Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Kedd 10 Ápr. - 14:16


- Azt hiszem igen láttam már. – Mondom neki és ahogy elkezdődik a film már biztos is vagyok benne. Nem egy igazán maradandó alkotás. Alapvetően nincs rosszul elkészítve, csak írtó gagyi a történet. Először is. Ki az a hülye bérgyilkos aki egy ilyenre benevezne önként? Oké a tízmillió dollár nem kevés pénz. De az a tag aki egy ilyenre benevez eleve nem lehet a legjobb bérgyilkos mert nincs esze, hogy végig gondolja. A másik részről meg orr van a közönség. Bele sem gondolnak micsoda erőforrás pazarlás lenne ez valóságban. Megbízható embert találni, aki nem cseszi el a munkát, és nem jár a pofája nem könnyű találni. Ezek meg rögtön be darálnak harminc akárhányat. Elvégre mindenki másban jó. Én például remek balesetnek tűnő dolgokat tudok csinálni a tűzzel. Momoko pedig a késével képes jól vagdalkozni. Megint más ismerősöm, le tud puffantani valakit két mérföldről. Valaki meg olyan mint egy kaméleon és be olvad a környezetébe. A boszorkányokról nem is beszélve akik zombi hordát tudnak a élpontra szabadítani, vagy más mágikus átkokat. Ha én ilyen versenyt csinálnék teljesen mások lennének a szabályok. Nem egymásra kellene vadászni hanem lenne egy rakás nagyértékű nemzetközi célpont. Mindegyiknek saját pont értéke. Pl az USA elnöke 80 pont. A New Yorki bankár milliomos meg 5 pont. Aki elsőre össze gyűjti a 100 pontot az az első helyezett. Kooperatív munka esetén a célpontért járó pont szét osztódik. Minden esetre nézem a filmet egy darabig és Momokót ölelő karom pedig a lányt simogatja meg állás nélkül. A film kb felénél azonban ki mászok melőlle.
- Mindjárt jövök, te addig nézd csak tovább! – Mondom neki, és a konyhába megyek friss inni valóért, és ha már előkészítettem akkor a meg lepetésért Momoko számára. Egy gyümölcs lébe bele keverem azokat a vágy fokozó szereket amiktől azt remélem kicsit nyitottabbá válik a lány. Majd be viszem neki.
- Tessék hoztam neked is! Idd meg míg hűvös! – Mondom, és issza mászok a takaró alá. Mire a filmnek vége lesz már hatni is fog a meglepetés.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Szomb. 14 Ápr. - 7:06Pedro & Momo
Jaj Úrnőm ez a férfi, képes kimenni a film alatt, nem is nézi igazán. De legalább hozott nekem innivalót, az is valami, ha azt nézzük, és gyorsan le is húzom az enyémet, a közeli kisszekrényre rakva a poharat. Aztán visszakucorodom Pedro mellé, mert egész jó kis hőt áraszt magából, úgyhogy mégis csak van valami haszna ennek a pumának. És még a világ legjobb filmje is megvan neki, ami megint csak piros pontot jelent.
Mire a film közepére érünk, már kezd nagyon melegem lenni, úgyhogy előbb csak az egyik lábam dugom ki a takaró alól, de nem telik el kis idő és megint ficeregni kezdek a takaró alatt, és kimászok alóla a combjaim közé gyűrve azt, hogy ellensúlyozza a furcsa feszítő érzést a lábam közénél.
Érzem, hogy az arcom kipirult, és a melleim sajognak, pedig most nem kell, hogy megjöjjön, mert nem olyan rég virágzott el a vörös virágom, úgyhogy nem tudom miért is ez a furcsa érzés, de a mellbimbóim megint összehúzódtak és keményen meredeznek.
Egyszerűen nem tudok veszteg maradni, mert most valahogy semmi nem elég jó, és még a filmre sem tudok rendesen koncentrálni, pedig hiába tudom már kívülről a szövegét, akkor is mindig feszülten szoktam figyelni rá. Most mégis képtelen vagyok nézni, és felfogni. Mire a film véget ér, már hanyatt fekszem, hátha úgy jobb lesz, lábaim között furcsán nedvesnek érezve magamat.
- Azt hiszem, beteg leszek Pedro! – közlöm vele, bár elég bizonytalanul, hiszen az elmúlt kétszáz évben, mióta Chante Úrnőm mellett élek, még egyszer sem voltam beteg, mert ő mindentől megvéd engem, mióta magához vett, így elég értetlenül állok a dolog előtt, de sosem lehet tudni, hogy nincs valami új betegség, ami kihatat rám. Gyorsan meg kell gyógyulnom, nehogy Chante-nak ártsak vele valamit. Azt nem tudnám megbocsájtani magamnak, sohasem.
Még a légzés is nehezebben megy, és pihegve veszem, mintha nem tudnék nagyobb levegőhöz jutni.
- Nem akarok meghalni, segíts! – válik könyörgővé a hangom, és feltérdelve, a paplant még mindig a lábam között tartva, megragadom Pedro kezét, hogy csináljon már valamit. Mentsen meg engem!
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Kedd 17 Ápr. - 15:22


18+

Az általam adott gyorsító meglepő módon sokkal drámaibban hat Momokóra mint az elsőre vártam volna. A lány vagy nő, nézőpont kérdése szinte nincs is tudatában saját magának. Észre sem veszi, fel sem fogja, hogy akaratlan is a testemmel maszturbál. Nekem dörgölőzik, és mozgolódik. Érzem a meg keményedett mellbimbóit a bőrömön siklani, vagy hogy az ágyékát hozzám nyomja folyamatosan.
Az orrom meg telik a vágyának az illatával, és tudom bár nincsennek csak rossz emlékei a szexről, nem sokára nagyon hálásan fogja majd magába fogadni a farkam.
Ráadásul mivel több mint kétszáz éven át került minden erotikát, a reakciója kicsit komikus is, én pedig fel tudom ölteni a megmentő álcáját.
- Meg látom mit tehetek. – Mondom, neki komolyan bólintva. – Hozzád kell érnem, és mindenfelé. Kérlek feküdj hanyatt. A kezedet tedd kinyújtva két oldalra, és nyisd szét a combjaidat. – Mondom az utasításokat amiket ha végre hajt egy percig csak gyönyörködöm a női testben. Bár alig néz ki 17 évesnek, mégis egy érett felnőtt nő idomaival rendelkezik. Hatalmas kerek mellek, hosszú combok, és atlétikus test.
Meg ragadom a melleit. És az ujjaim fá fonódnak a puha és selymes halmokra. Az érzésre a farkam rögtön fel áll. Egyszerre sodorgatom meg mind a kettőt mellbimbóját, majd előbb a jobb majd bal oldalit veszem a számba és szívogatom meg.
- Milyen érzés? - Kérdezem tőle és amíg próbálja össze szedni a gondolatait a fölé kerekedek és a combjai közé helyezkedek kényelmesen de nem hatolok belé. A válaszától függően ugyanis vagy a melleit fogom tovább támadni és addig masszírozni, habzsolni, harapdálni nyalogatni, amíg az őrület határára nem hajszolom, vagy az orgazmusba. Vagy a farkammal hatolok be rögtön a nedves puncijába. Mindez csak a válaszától függ mennyire tetszik neki és élvezi ha a melleit birtokba veszem.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Szer. 18 Ápr. - 21:05Pedro & Momo
Nem szabad betegnek lennem, és ezzel Chantet is beteggé tennem, ezért akárhogyan is, de muszáj jobban éreznem magam.
Talán ezért is, de boldogan fogadok minden segítséget, mégha elég különös is ez a férfi, azért be kell látnom, hogy velem elég rendes volt eddig. Úgyhogy teszem, amit mondd. Hanyatt fekszem, a kezeimet oldalamhoz szorítom elég mereven, mondjuk annak, nem örülök, hogy el kell vennem a takarót a lábam közül a nyomás egy kicsit jobbá tette a feszítő érzést, de ő biztos jobban tudja, mint én, főleg, hogy azt sem tudom, mi bajom lehet, de elég szakértőnek tűnik a határozottságával.
- Most áramoltatni fogjuk a csakrát? – kérdem tőle, mert eléggé jóga pózban fektetett le, bár a lábam folyton össze akar záródni, és a kis pont a puncim vájatánál hatalmasra duzzadt, pedig azt nem szoktam látni, de a szétnyitott lábaim között látom kidudorodni, és ráadásul sajog is. Úgy szeretném visszarakni a takarót és összeszorítani, mert úgy jobb volt.
A kezét a melleimre rakja, először csak puhának érzem és nagyon forrónak a hideg levegő után, azért nincs idebent túlságosan nagy hőmérséklet az ő bőre viszont tűzforrónak hat most. De figyelem a mozdulatait, hogy én is megtanulhassam legalábbis addig, amíg meg nem csavarja őket., mert az egy láthatatlan kötélen keresztül a lábam közé áramlik, mintha megrántotta volna, és egy nyögés szakad fel belőlem, amin annyira meglepődök, hogy a kezem a szám elé kapom.
- Bocsánat! – felelem egészen halkan és zavartan, de időm sincs összeszedni magam, hogy végigondoljam, hogy melyik csakra útvonal van így összekapcsolva, mert mát látom is a fejét megjelenni a szemem előtt, és megszívja őket. Először az egyiket, aztán a másikat, és mintha csak kiszívná belőlük a feszülést, kellemesen bizsergek tőle, újabb nyögést hallatva, kidomborítom a mellkasom, hogy ne hagyja abba.
- Milyen érzés? – kérdezek vissza, és próbálom végigondolni, hogy milyen is volt, de nem tudom, hogy kellene megfogalmazni.
- Bizsergős? – ismét visszakérdezek, mert elég bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, de azt biztos, hogy éreztem. - De miért hagytad abba? - egyáltalán nem akarom, hogy abbahagyja, még nem gyógyultam meg, ez biztos.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 22 Ápr. - 8:17


Az utolsó kérdése után rá markolok a mellére, és az ujjaimmal a mellbimbóját kezdem sodorgatni.
- Tudod Momoko. A jelek szerint a tested szexre vágyik. Amit pedig nekem veled csinálnom kell az a szex. – Mondom és a nyakába csókolok. – Úgy is meg ígértem, hogy meg mutatom milyen az amikor jó. Ha ügyetlenkednék nézd el nekem. Nem ismerem mit szeret a tested. – Vigyorodok el koponyásan ahogy illik. Majd oda hajolok hozzá, a testemmel rá nehezedve, és csókolni kezdem. A csók közben pedig a kéjvágytól duzzadt férfiasságom elkezdem az ő tüzes és nedves ágyékához dörzsölni. Nem, nem hatolok belé. Csak fokozom a vágyát, a pillanatot, hogy követelje tőlem végre csináljak ott lent vele valamit. – Ha akarsz ölelhetsz és vissza simogathatsz kedves. – Mondom neki, és bár nem hagyom abba az ágyékaink össze dörzsölését, mégis inkább a melleire koncentrálok. Teljesen lenyűgöznek a halmai. Ma már ritkán látni ilyen szép természetes melleket. A plasztikázott mellek korában Markolom, masszírozom, sodorgatom, vagy éppen csak gyengéden simogatom. Ahogy a vágy hullámai járnak úgy igazítom a mozdulataim. Teljesen felvillanyoz a csaj. Nem tudom meddig tudok még vele ilyen higgadtan játszadozni. Minden esetre a szörnyeteg részem szintén fel villanyozódik, így mikor Momokó mellbimbója újra a számba kerül elszabadul belőlem az energia, és a bimbón át mint egy szelepen a lány felé áramlik. Persze elég tapasztalt vagyok. Nem fogok alakot váltani. De a metafizikai energiám, úgy öleli körbe a törékenynek látszó testet mint egy forró kényelmes kabát. Egy forró kényelmes kabát, aminek kéjes a viselése, és a magában hordozza a beteljesülés ígéretét.
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 41
Tollvonásainak száma : 32
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Kedd 1 Május - 10:46Pedro & Momo
Alig fogom fel a szavakat, amiket mond, mert csak arra tudok figyelni, amit a cicimmel művel, háttérzajként hatol el csupán az agyamig a hangja, de az értelmét nem fogom fel. Olyan, mintha a világ megszűnt volna körülöttem és csak azok a részeim lennének valósak, ahol hozzám ér, a többi részem a létezésen kívül van, valahol a semmiben.
Kezeim a testem mellett az ágyat próbálják markolni, ahogy a gerincem ívben megfeszül, míg a melleimmel játszadozik, és nagyon lassan eljut a tudatomig, amit mondd.
Nem értem, hogy miért vágyna szexre a testem, sosem vágyott rá, miért pont most? A teste hatalmas az enyémhez képest, ahogy rám nehezedik, bár nehéznek érzem, nem zavaróan, erősebb vagyok, mint egy átlagos ember, ezzel a magassággal, mint ami nekem van és kellemesen megnyugtató hatást vált ki, mintha biztonságban lennék így, mintha ez lenne a természetes.
Selymes érzés a lábaim között, különös textúrája van, mintha minden pont a bőrömön kiéleződött volna másként hat, ahogy hozzám ér. Kérnie sem kell, és a kezeim önkéntelenül keresnek új kapaszkodó után, ahogy dörzsölni kezdi magát hozzám, egyre nedvesebbé téve az egész alfelemet, könnyedén siklik rajtam, megérintve az apró pontot a lábam között. Mozdul a csípőm, hogy sürgessem, dörzsöljön gyorsabban, miközben én kapaszkodom belé valahol a dereka fölött, a hátánál. A légzésem egyre szaporább, nem tudok rendesen levegőt venni, szinte fuldoklom az új ingerek miatt.
- Mi ez? –
egy apró ijedtség, ahogy megérzem, hogy valami körbeölel, de a pajzsaim, amiket Chante úrnőtől kaptam szorosan védenek, nem enged be semmilyen élőt, és még erőlködnöm sem kell miattuk, csak érzem, hogy körbeölel, bejutást keresve, de erre lévén, hogy még mindig halandó vagyok képtelen.

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko
Vas. 6 Május - 19:03


- Ez a likantróp energiám. Ha szex közben keveredik a nő energiáival sokkal de sokkal jobbá teszik a szexet. – Mondom neki magyarázat képpen, majd a mellekről át térek megint a nyakára, egy gyengéd harapás, majd egy hosszú csók, miközben a farkam dörzsölöm az ágyékához. A csók után a szemébe nézek.
- Most beléd hatolok. – Figyelmeztetem, és kettőnk közé nyúlva a férfiasságom meg ragadva a nedves bejáratához illesztem a makkom, majd elkezdek belé hatolni. Az eddigi forróság semmi ahhoz képest, ami odabent fogad engem a lány hüvelyében, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre hatolok. Meg sem állok egészen addig míg teljesen ki nem töltöm a hüvelyét.
- Figyelj mert mostantól lesz ám igazán jó! – Ígérem neki, és elkezdem a csípőm mozgatni lassan ki majd mielőtt vége lenne vissza az egész. Újra és újra egyre szenvedélyesebb tempóban merülök el újra és újra a lányban.
- Add át magad a kéjnek! - Biztatom mindeközben, és újra le csapok az ajkaira.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Ozar-tó - Pedro&Momoko


Vissza az elejére Go down
 
Ozar-tó - Pedro&Momoko
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: