HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Helló idegen
regisztrálj vagy lépj be
név:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
csevegj kedvedre másokkalKi van itt
BEJELENTKEZETT KARAKTEREK

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég
A legtöbb felhasználó (45 fő) 2017-12-30, 23:13-kor volt itt.

Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív

Yesterday at 23:40
Celia Crimson
tollából született


Yesterday at 23:08
Tennessee Woods
tollából született


Yesterday at 23:08
Celia Crimson
tollából született


Yesterday at 16:15
Oakley Thompson
tollából született


Yesterday at 15:20
Alec Mason
tollából született


Yesterday at 15:19
Tennessee Woods
tollából született


Yesterday at 12:41
Élie Perec
tollából született


Yesterday at 11:07
Tennessee Woods
tollából született


2020-04-03, 19:32
Kyrill Miller
tollából született


Statisztika
AVAGY HÁNYAN VANNAK AZ OLDALON
Fajok
Emberek
4
1
Vértigrisek
2
2
Vámpírok és halandó szolgák
10
2
Elit vámpírok
2
0
Vadászok és Halottkeltők
3
1
Véroroszlán
4
1
Természetfelettiek
7
6
Vérhiénák
2
1
Vérfarkasok
2
3
Összesen
36
17


Share

Alakváltókról általában

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Admin

Admin
Admin
Hello Darling, my name is

Hozzászólások száma : 119

Alakváltókról általában
» beküldték: 2016-04-14, 23:42

Alakváltókról általában


Azért tartottuk fontosnak ezeket összeszedni, hogy senkiben se legyenek téves képek az alakváltókkal kapcsolatosan.

Egy likantróp ugyanúgy öregszik, mint egy átlagos halandó. Kivételt képeznek ez alól a "moitié béte"-ek, vagyis egyes mestervámpírok emberi szörnyrészei. Ők mesterük haláláig csak életkorilag idősödnek, fizikailag nem.
Megjegyzés: A szörnyrész a mester halálakor vele együtt hal meg. Kivételek nincsenek, nem túlélhető a kapcsolat felbomlása.

Egy alakváltó három alakot tud felvenni, melyeket fokozatosan ér el.

I. szinten, a frissen beharapott alakváltók még nem látják metafizikai síkon a szörnyetegüket és első teliholdjukig alakot váltani sem tudnak. Azonban a likantrópia előnyeit már érzik. Erő, gyorsaság, felerősödött érzékek.

II. szinten a már egyszer alakot váltott likantrópok vannak. Állati alakjuk, megegyezik a biológia órán tanult állatéval, csak méretileg nagyobbak. Ebben az alakban teljesen a szörnyeteg dominál, ezért nem képesek uralni azt. Idővel és tapasztalattal ez változik.

III. szinten képesek uralni a bennük élő szörnyeteget. Ez abban teljesedik ki, hogy állati alakjukban is ténylegesen jelen vannak, nem a szörnyeteg dominál. Tudják mit cselekszenek, nem ölnek esztelenül.
Ugyanígy, ezen a szinten sajátítják el egy idő után az állatember alakot is. Testfelépítésük sokkal robusztusabb, erősebb. Sokban különböznek négylábú társaiktól. Ezért használatosak azok a kifejezések mint farkasember, oroszlánember...etc. Két lábon is tudnak járni, karjaik karmokban végződnek vagy mancsokban, fogazatuk átalakul állati fogazattá. Az emberi énjük dominál, a vérállat erejével és ösztöneivel kiegészülve.

IV. szint - Ekkor erejük teljében vannak és képességeik is kiteljesedő fázisba kerülnek. A harmadik alak, pedig a részleges alakváltás képessége. Amikor már elég erősek ahhoz, hogy a metamorfózis elinduljon de képesek megállítani egy szinten. Mindegyikük képes karjait az állatember alakjukhoz hasonlatossá tenni, így nagyobb feltűnés nélkül meg tudják magukat védeni. Így erejük és gyorsaságuk is vetekszik az állatemberi alakjuk erejével és gyorsaságával.

A falkavezérek, a falkák harcosai és a tényleges hívóállatok:

A részleges alakváltást olyan szintre fejlesztették, hogy akár egyes érzékszerveiket is képesek az állatemberi alakjukhoz átalakítani. Továbbá csontozatukat is tetszés szerint finomíthatják, hogy barátságosabbnak, gyámoltalanabbnak, ártatlanabbnak vagy akár veszélyesebbnek tűnjenek, mint egyébként lennének.  Akik erre képesek, már az alakváltók elitjébe sorolhatóak, ami megfelel a Mestervámpírok szintjének.

Általános jellemzöik:

Emberi alakjukban sokkal erősebbek és gyorsabbak mint halandó társaik. Látásuk, szaglásuk és hallásuk is jóval kifinomultabb mint az embereké, de képességeik teljében csak alakváltás után vannak igazán.
A gyógyulási képességük is gyors. A könnyed sérülésekből bármelyik alakváltó gyorsan fel tud gyógyulni. Azonban minél nagyobb a sérülés, a gyógyulási folyamat annál lassabb. Továbbá számít az is, hogy mennyire erős a sérült alakváltó. Értelemszerűen amiből egy alfa fel tudja magát gyógyítani, az egy kölyöknek lehet, hogy halálos. A legjobb gyógyulási módszer mindegyiknek, ha minél hamarabb alakot tudnak váltani. Az alakváltás során testük regenerálódik és meggyógyul (kivéve halálos szívlövés vagy egyéb halálos sebesülés esetén, vagy ha a sérült részt ezüsttel sütötték el). Egy átlagos alakváltó is helyre tudja hozni a törött csontjait, vissza tudja növeszteni hiányzó végtagjait ha az eset után rögtön alakot vált. Így egy súlyosabb sebet is pár nap alatt be tudnak gyógyítani. (Megj: A fejét senki nem tudja visszanöveszteni!)

Kezdetben az alakváltást akár egy erős sokk vagy nagyobb stresszhelyzet is kiválthatja a tapasztalatlan likantrópoknál. Később, ezt a képességet megtanulják irányítani és tudják is használni, amikor szükséges. Az alakváltás azonban hatalmas energiába kerül, ezért egy fiatal alakváltó egy hirtelen át és visszaváltozás után majdnem egy egész napig fekszik öntudatlanul és kimerülten. Egy alfát is megvisel, de nekik elég pár óra és újra a régi formában vannak. A teliholdnak azonban egyetlen likantróp sem tud ellenállni. Teliholdkor mindegyikük átváltozik. A fiatalabbak hamarabb, a rutinosabb, erősebb társaik később.
Minden alakváltót, ezüsttel lehet megsebezni és megölni. Az ezüst égeti a bőrüket és lassítja a gyógyulást is.

Ha valaki túl sokat tartózkodik állati alakban, emberi teste is viselni fogja a nyomát. Mindenkinél más jegy marad meg. A szerencsésebbeknek a szemeik maradnak állatiak, vannak akiknek a fogazatuk marad bestiális, a pórul jártak pedig örökre állati alakban ragadhatnak. Egyes falkák a mai napig alkalmazzák büntetésként az állati alakban való bebörtönzést.

Alakváltóból a mai átalakult vírus erőssége miatt, nem lehet halandószolga.
Vissza az elejére Go down
 
Alakváltókról általában
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdõ Lépések :: Fontos tudnivalók-
Ugrás: