HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Who will win? - Mazikeen - Samael

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-18, 14:20


Valószínűleg nem számított rá, hogy a padlóra fog tudni vinni. Nos igen. Ez a jó abban, ha embernek mutatjuk magunkat. A meglepetés ereje sokat számít.. Csak nála most ez pont fordítva jött össze. Gondolom azt várta, hogy lazán hárítok mindent. Igen. Lehetett volna ez is, de akkor hol lenne a móka?
Szerencsére mindenki beveszi a dolgot, és már megy is le a matracról.
- Ne aggódj Samael. Szoktunk párharc bemutatókat tartani. Miután végeztünk, ezt a szituációt fogják a többiek is gyakorolni. Fontos, hogy lássanak ilyet is és alaposan megfigyelhessék és tanulmányozhassák a mozdulatokat. – mondom könnyedén. Nos igen.. Ilyesmit nem sokszor láthattak eddig, így a nagy többség izgatottan szalad le, és úgy helyezkedik, hogy minél többet és minél jobban láthasson. Csak tudják követni, hogy mi történik. Vár tény, hogy vannak kivételek, akiknek sérti az ego-ját, hogy kispadra küldték, például Geriről ez teljesen leolvasható, de hát istenem.. Majd ha figyelemre méltót mutat, akkor jöhet bemutatózni középre.
Az első támadás eléggé erőteljes hatást vált ki mindenkiből. A fő, hogy Gerinél is betalál a célzás, és kussban ül, kissé magába mélyedve. Még Samael-en is érzek egy pillanatnyi változást. Igen. Sajnos a tények, azok ilyen csúnya dolgok. Nem árt tudatni velük, hogy a világ nem rózsasziromból és csokispuffancsból áll, de persze nem szeretném, ha edzés után rögtön hajtóvadászatra indulnának, így azért enyhítem a helyzetet. A lényeg azon volt, hogy Geri ne ringassa magát álomba csak azért, mert nagyok az izmai és erősnek hiszi magát. ha ez se jön be, a következő, hogy a falhoz csapom, hogy minimum három bordája törjön. Akkor csak elhiszi majd.
Szavaim közben látom, hogy Samael magába mélyed. Talán most esett le neki, hogy azon az estén jobban ki volt nekem szolgáltatva, mint eddig gondolta volna.. Nos igen. Ezt se árt tisztázni.
Az újabb szituáció után megindulok. Figyeli mozdulataimat. Helyes. Jó pont, pár nála ez el is várt. Könnyedén kitáncol az emberi mozdulat elől, így egy normál ember esetében meglepetten lendül tovább kezem, de már fordulok ismét utána, viszont rúgása betalál, a kés kihullik kezemből, én meg hátrébb lépek. Innentől a cél a kés visszaszerzése. Ugrok érte, sikerül felszednem és újra támadnék, de ügyesen elkapja kezem, arcom ugyan elhúzom, de a gáncs ellen nem tudok védekezni és a földre borulok. A kés még mindig nálam, lábammal elrúgom karját, amivel lefog, és elkezdek felkelni, mire elkezd futni. Követem, és ismét támadnék lendülettel, de mivel erre már számít, így kivédi a kezem, és térdét felemelve telibe találná a gyomrom, ha szabad kezem nem tenném oda, és hárítanám. Elhátrálok tőle és megállok, leengedem kezem.
- Ennyi! – jelentem ki és elmosolyodom. – Köszönöm. Igazán izgalmas gyakorlat volt. Megmenekültél. – nézek rá kissé ziláltan, de vidáman, mélyeket szuszogva. Körülöttünk hatalmas a csend. Mindenki dermedten néz. Lehet kicsit gyorsak is voltunk nekik, vagy csak még emésztenek.
- Nos, ahogy mindenki láthatta Samael igazán jól ura volt a helyzetnek. Éberen figyelt, így észrevette a támadási szándékot. Kivédte. Fő célja az volt, hogy lefegyverezzen, és mozgásképtelenné tegyen, nem pedig az, hogy megöljön. Hisz az önvédelem célja, hogy magunkat védjük. Mikor lefegyverzett és volt némi ideje, elszaladt. Igen. Ahogy már mondtam többször is, nem agyon verni kell a támadót, hanem kivédeni a támadást és olyan gyorsan elhúzni, amennyire csak lehet és rendőrt hívni, vagy biztonságos helyre kerülni. Jók voltak az elkapásai, valamint a végén a végleges leszerelés. Ha valaki pontosan gyomorszájon tud térdelni egy támadót, akkor elég sok esélye van a menekülésre, onnantól lényegében megmenekült, mivel mire összeszedi magát a támadó, már nem lesz kedve az áldozat után szaladni. Ha van egy kis esze, inkább elkotródik, akkora hátrányba került. – magyarázom el a mozdulatokat azoknak, akik esetleg nem igazán tudták követni, hogy most mi történik.
- Most pedig fejlődjünk vissza párokba. Minden pár egyik tagja vegyen magához egy kést. Ő lesz a támadó, a másik az áldozat. – megvárom, míg ez megtörténik, majd Samaelnek adom a filckést. – Csere. – mosolygok rá vidáman csillogó szemekkel. Kinyújtom karom, nyitott tenyérrel felé, hogy megállítsam, míg körbe nézek.
- Gyakorlat kezdés! – adom ki a vezényszót a többieknek, és figyelemmel követem őket, míg elkezdik, és az első mozdulatokat végrehajtják. Igazán érdekes megmozdulásokat látok, ami reményre ad okot. Megjegyzek pár személyt, aki szépen hárít, majd megálljt vezénylek. Eddigre többen már a menekülést szimulálták.
- Szép munka! most csere. Innentől mindenki gyakoroljon váltogatva a szerepeket. A váltás az áldozat megmenekülésével vagy elkapásával történik. A párok minden alkalommal pár szóban említsék meg, mi volt jó és mi volt a hiba. A kritikából tanulunk! Kezdjétek! – vezénylem, majd Samaelre nézek. „Hagy vigyelek a földre nagyfiú, gyere csak!” üzeni tekintetem és megindulok felé, mint az áldozat. Azt hiszem a mi harcunk kevésbé lesz olyan játékos és gyengéd, mint a körülöttünk lévőké. Ezt valószínűleg a többiek is sejtik, mivel nem kis teret hagytak nekünk. Folyamatosan szemmel tartom támadómat, és alig bírom kivárni, hogy mi fog következni.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-19, 11:36


Ismételten meglep. Ezúttal a harcunk kimenetele mondhatni döntetlen, hisz alul senki sem maradt. Még zihál is kicsit mintha kihívás lettem volna. Ezen egy jót nevetnék szívem szerint, hisz színészetből ötösre vizsgázik Mazi. Innen pedig megy a szokásos edzői kerékvágás amit türelmemmel hallgatok.
Hozzáfűzni valóm nincs és még mindig nem is illene okoskodnom mint első órára beesett, így végignézem az újra felkelő párosokat, kezemben a filccel. Akkor most én jövök. Markolászom a tollat, de vezényszóra csak a párokat figyeli indulásnak, így nekem is a vesztegelés marad. Én nem vagyok tanár beállítottságú, így nekem nem nagy dolog figyelni a hibákat és a szép mozdulatokat, de ellenfelemnek bizony ez munka. Kár... pedig nagyon várom, hogy én is rátámadhassak még ha csak az ő részéről, játék az egész.
Végül egy utolsó okítás után rám tekint. Szavak nélkül is olvasható a tekintete, aminek hatására támadó pozíciót veszek fel. Nem szituációt akar, hanem még mocskosabban játszani. Még szabadabban. Megperdítem a filcet és mereven lefele néz mikor újra rámarkolok. Terpesz, behajlított térdek, alacsony súlypont. Ha szituáció kell, akkor kirángattam a bárból egy gyere ki a hóra dumával és indulhat a harc.
Neki lendülök és először egy jól irányzott ütéssel próbálok "metszést" ejteni csuklóján, de iszonyat gyors, most, hogy mindenki le van foglalva, mintha kicsit ember felettire váltana és már rá is ver a csuklómra engem meg vállon csapja ellök. Nehezen tartom meg az egyensúlyom, pedig csak egy butus hárítást kaptam. Azt hiszem ez most az utolsó táncunk, hát mindent bele. Ismét megindulok felé és úgy teszek mintha vágnék, de a mozdulat közben elengedem a "kést" és bal kézzel fogok rá míg a hárító kezet a jobbommal megragadom, hogy védtelen maradjon. Balommal sújtok, de célt nem ér mert amire azt hittem lefegyverzés, ellenem fordul, akkorát rántva az őt fogó kezemnek hogy ismét kibillenek, ráadásul hibámat sajgó bordák jelzik. Ezúttal be is húzott egy óvatosat közel a hónom alá és iszonyatosan fáj. Igazán rendes tőle, hogy nem akar megölni, itt már végem lenne. Gond nélkül játszadozik velem, de még kell egy futam mielőtt kidőlnék. Megrohanom ezúttal csel nélkül és meg akarom ragadni, aminek az a vége, hogy elkap és nyer. A föld kikerül alólam és hiába szabad a késes kezem mikor balomnál fogva megránt, át a válla felett és repülök búcsút intve a küzdelemnek. Még a szőnyegről is lerepülök, lábbal előre a hátamra esve érkezek és persze erre már mindenki figyel, mikor végigcsúszok a parkettán. Kettőt koppintok a fán jelezve, hogy feladom, de mikor felülök nincs nálam a filc. Ott hever a lábai között még jobbra balra gurulgatva a lendülettől. Maiz felsőjén, hastájékon virít egy vörös pont. A terv bejött, könnyen és erőből hárított de senki nem mondta, hogy nem lehet dobni a kést. Igaz, arra hajaztam, hogy csak tovalök vagy kicsit elrúg, nem pedig műhold pályára állít, de az a rész, hogy velem legyen elfoglalva és a kezei legyenek egy mozdulattal lefoglalva bejött és el tudtam hajítani, esetlen kapálást imitálva. Egy kellemes vigyort megengedek magamnak, mert nyerni nem nyertem, sőt játszva elintézett, de ott a seb rajta. Csak úgy mint a dokkban, mikor vele együtt magam is sokkoltam. Csak ne fájna így a hátam. Meg a bordáim... meg úgy mindenem. Kurva élet, de erős ha az akar lenni. Visszadőlök a padlóra kicsit pihenni, de meglepetésemre pár tanonc együttérző tekintettel arcukon felsegít. Kellemesen fáradtan és sajgó porcikákkal állok talpra folytatva az utolsó perceit az órának, beleértve a lenyújtást is.
Mikor vége, én nem megyek öltözni. Türelmesen várok míg a többiek eltűnnek, én pedig Mazi után veszem az irányt, remélve utolérem és kettesben lesz időnk kicsit beszélni a következő órája előtt.
A kellemes fáradtság után ismét ideges vagyok arra gondolva, hogy ő a listán az első gyanúsított akit meg kéne ölnöm. Kell egy terv ami ezt valahogy megkerüli vagy egy jó álca. Nekem van ötletem, de ehhez már a falkáját is be kell vonni és nem kicsit rizikó mentes. Vá... megint előre gondolkodok. Egyenlőre azt kéne megoldani, hogy tálaljam hogy 4 hiénának vele együtt vesznie kell a naposok szerint? Rengeteg gondolat cikázik a fejemben, mind a megoldást keresve és a lehetséges buktatókat. Kellenek a beépülő kémek, hogy falkakörnyezetben kivallathassa őket és a naposok ellen fordíthassunk a infót. Kemény egy munkát vállaltam el, ráadásul a munkaadóm a falkájára sem támaszkodhat, hisz Amber nem kicsit rühell. Kemény egy dió... kettős érzés az élvezet és az aggodalom.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-28, 11:01


Amint letudom a kötelezettségeimet, mint edző, élvezettel fordulok felé. Innentől kicsit komolyabbra is vehetjük a figurát. Mindenkit lefoglal a saját kis harca. A bemutató arra is jó, hogy kissé motivál és harci kedvet ad. Mindenki menő akar lenni, így arra koncentrál, hogy minél jobban leszerelhesse, vagy letámadhassa a társát, vagyis nekünk szabad a pálya. Persze ésszel, de lehet kicsit durvulni is, ami már nagyon rám fér.
Látom ő is hasonlóan érez. Tartása, és izgatottságának illata mindent elárul. Komolyan fogja venni. Nem egy tipikus krav maga edzés résztvevőjeként fog nekem jönni. Sokkal inkább azt a tudást fogja használni, amit zsoldosként tanult. Helyes. Gyere nagyfiú. Kíváncsi vagyok, mit tudsz.. Nagyon érdekelsz..
Ahogy elkezdünk harcolni, figyelem technikáját. Ügyes, jó húzásai vannak, még váltóként is meg tud lepni a hirtelen cseleivel és váltásaival. Több mozdulata elől csak váltó reflexeim miatt tudok elfordulni, vagy reagálni. Emberként nem nagyon lenne esélyem ellene. De hogy érezze, hogy komolyan veszem, azért én se hagyom magam. Jó pár ütést és fogást betalálok nála, amit igencsak férfiasan visel. Hmm... Egyre jobban örülök neki, hogy nem öltem meg.
A dobás kissé erősebbre sikeredik a végén, mint kéne. Úgy néz ki kicsit túlpörögtem, de olyan jó érzés volt. Szeretem a test-a-test ellen jellegű harcokat. És ő jó is benne.
A harcnak vége. Ő adja fel, de tekintete miatt elégedett mosolyom zavarttá válik, majd követem pillantását. Meglátom előbb a filcet a földön, majd a foltot felsőmön. Érezni a csapat visszafojtott légzését, mikor ők is meglátják. Aztán ismét elégedetté válik arcom, és biccentek felé. Szép! Nem csodálom, hogy elegedett. Én is az vagyok. Merész és kockázatos, amit csinál, néha még őrült is, de beválik. Remélem a szerencse ezután is mellette fog állni.
- Merész, de ügyes próbálkozás! - dicsérem meg szóban is, majd mikor felszedik folytatom az órát. Túl hamar eltelt ez az óra. Még sose éreztem ilyen rövidnek, de a fali óra nem téved. Az utolsó mozzanatok után elengedem a csapatot, akik ma aztán kaptak élményt dögivel.
Samael csendesen várja, hogy mindenki lelépjen. Valószínüleg beszélni akar velem, de azt nem itt fogunk. Az utolsó tanonc után én is elhagyom a termet és a pult mögötti saját részemre fenntartott dolgozó és pihenő szobába megyek. A pultnál lévő falkabeli alkalmazottamnak még odaszólok, hogy engedje a fickót utánam, de senki más nem jöhet be a szobába, míg azt nem engedem.
Így ahogy a pult mögé lép senki se akadályozza. Ahogy belép a szobába bezárom mögötte az ajtót és neki dőlök háttal vidám mosollyal nézve őt.
- Nocsak kisvadász. Nem volt elég valami és jöttél repetáért? - vigyorgom, majd kulcsra zárom az ajtót és ellökve magam tőle ellépek mellette az íróasztalom felé, aztán meggondolom magam és a kanapék felé veszem az irányt.
- Elég gondterheltnek tűnsz.. Beszélj! Itt nem hall senki. - ülök le az egyik fotelba és érdeklődve nézek rá, egy finom karmozdulattal hellyel kínálva.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-28, 21:04


Amit mond jólesik, mert ez az első alkalom, hogy kicsit többet engedett magából mint egy ember határai. Ezt a bámulók, a sajgó tagjaim és pár bordám is jelzi. Halk köszönömmel erősítem meg az egyszerű tényt, élveztem de nagyon az utolsó meccset, még ha úgy játszadozott is velem mint egy macska az egérrel és én mindössze egy viszkető harapást ejtettem rajta. Az anyját... hogy ez mennyire tud fájni. Ha nem lenne bennem némi tartás a tömeg miatt, most dörzsölném az oldalam és vagy ülnék vagy feküdnék, de néznek. Ennél még én is hiúbb vagyok. Épen hogy csak, de akkor is.
Meglepően könnyű követni, a kis csaj aki elárasztott segítőkészségével most is barátságos vigyorral integet, hogy erre jöjjek, mintha csak parancsot kapott volna, hogy nekem erre kell mennem. Utolérem... az üres szobát. Az ajtó csukódása jelzi tévedésem. Mazi mosolya pedig a rosszkedvem erősíti, mert most komoly téma kerül étlapra.
- Valami olyasmi, csak kicsit kellemetlenebb. - Mosolygok rá, mégis látható keserűség mérgezi ábrázatom. Valahol izgalom valahol lehangol. Most kutyaszorító jön, amit meg kell oldani. Igen ez a helyes válasz, meg kell oldani.
- Híreket hoztam a naposoktól. Pontosabban a cselt bevették és tovább alkalmaznak. Mot pedig kapaszkodj a párnákba. - Lehuppanok mellé, nekem is jólesik leülni, még mindig sajog a testem. Mély levegőt veszek és belekezdek.
- Akkor... A naposok már a dokumentumban leírt következő lépésre készülnek. Bejuttatni egy jól képzett beharapott foltos kémet. Egy véletlenszerű hiénát aki falkát keres. A Csaj neve Amanda, de addig nem küldik közétek amíg nem sikerül elég bajt okozni, hogy az érkezése ne legyen feltűnő vagy a hátterének kutatása prioritás. Első körön ezt előkészítendő, meg kéne, hogy gyilkoljam a falka Perju-ját. Gőzük sincs ki az, de kaptam egy listát amit a megfigyelőik állítottak össze valószínűség szerinti sorrendbe, amit követnem is kell a minimális gyanú miatt, hogy tudatosan akarták kiiktatni pont őt. Az első név, te vagy. Ha te nem halsz meg, én vagy elbukok vagy lebukok és nem jön a kém akit viszont jó lenne kihallgatni, illetve nekem is kicsit fel kell majd akkor szívódni. - Itt megállok időt hagyva neki. Bőséges és nem túl rózsás infó zúdítottam rá és még bele se lendültem. Kicsit nézegetem a berendezéseket és a szoba dizájnját, ezzel is megismerve a hiénát. Alapból rizikós a helyzet, mert Amber nem tud róla és most tovább akarom emelni a tétet.
- Meg kéne halnod... úgy mindenki számára. Csak egy két hétre felszívódni inkognitóba míg be nem engedik a kémüket és akkor megjelenhetsz és lecsaphatsz rá. Ennek a hátránya, hogy az egyház tudni fogja a rangod és amit újra éledsz én is kiesek a kegyeikből. Az előnye, hogy amíg nem jön a kém te kicsit pihensz, én tovább puhatolózok és tökéletes lesz a rajtaütés. Onnan meg te már ki tudod vallatni a nőt. A gond Amber... a falka és ez az  egész helyzet. Nagyon sok buktatója van a dolognak és rizikója mind a kettőnk számára. Viszont ha megfelelő infókat szerzünk egy cirka domináns és szélsőségesen fanatikus váltó kihallgatásából, akkor lesz szükséges infónk az egyházról. Talán még mielőtt gyanút fognának arról, hogy baj van, az előtt tudnánk lecsapni és kiirtani az a kis csapatukat. Ez a lehető legjobb vége ennek a küldetésnek de, ha azt rendesen sikerül, én inkognitóban maradok ők pedig kudarcba és vérbe fulladnak. Élő tanú nélkül csak a holtak tudnak mesélni, de ha jól tudom nektek van étvágyatok. ÉS akkor mind a ketten jól járunk, megtartva életünk a saját kerékvágásában. - Kb ennyi lenne röviden vázlatosan amit rá akartam még zúdítani. Most tekintetét fürkészem, figyelve vonásait és testbeszédét, mert nem tudom mire számítsak.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-07-11, 17:50


Lehet, hogy messzire mentem? Igen. Valószínű. De nagyon jól tartja magát. Ezért minimum jár egy piros pont neki. Viszont nem ártana majd kicsit leülnie, és pihenni. Azért az emberi csontok könnyen repednek, ha törni nem is, egy repedés összejöhetett most neki, ha jól saccolom, bár azt hamar ki lehet heverni, ha nem fickándozik.
Végre egy férfi, aki hatalmas pofont kapott, mégse nyafog. Minő felüdülés..
A hátsó szobában az ajtó zárása után érdeklődve hallgatom, amit mond.
- Nos, azon is túl kell esni. - jegyzem meg elkényelmesedve, és figyelek - Gratulálok. - biccentek, hogy át tudta ejteni a csapatot, aztán elkomorodok én is - Ennyire komoly lenne a helyzet? - nézem, ahogy leül mellém, könnyedén megfordulok és eldőlök hátamra, fejem ölébe helyezve. - Hallgatlak..
- Egy beilleszkedni vágyó kém.. magasrangú tagok leölése... Káosz teremtés a falkában... Hmm.. Érdekes ötlet.
- mosolyodom el. - Milyen megható, hogy ennyire figyelnek ránk.. - kuncogok vidáman. Egyre jobban tetszik ez a játék.. Szemeim vidáman csillognak, amit mondott egyáltalán nem háborít fel. Perju-ként elég nagy rizikót vállalok minden küldetéssel, és igazából az a csoda, hogy eddig nem derült ki pontosan a rangom. Most is csak pedzegetik, hogy én lehetek az legnagyobb valószínűséggel.
- Meg kéne halnom, hogy elég káosz legyen ahhoz, hogy a kiscsaj idejöjjön. De.... Mi van, ha a Perju halála nem okoz káoszt a falkában? Hiszen.. Lássuk be, egy harcosról beszélünk, akinek az élete állandó veszélyben van.. Nem meglepő, ha meghal, és nem is okozna problémát, mivel pótolható.. Az élet nélküle is menne tovább.. Nálunk a halál nem teremt káoszt, csak némi változást, ami után mindenki ugyanúgy teszi a dolgát. Erre úgy néz ki, nem gondoltak, de talán nem is baj. Legalább könnyebben kapjuk el a csajt.. - gondolkodok hangosan, közben Samael pólóját tekergetem, húzogatom.
- Szóval? Mire gondoltál? - nézek érdeklődve rá és hallgatom, közben tovább játszadozok a felsőjével, majd azt megunva elkapom kezét, és tenyerébe kezdek ujjaimmal rajzolgatni szórakozottan.
- A legnagyobb problémám a terveddel, hogy két hét alatt megöl az unalom otthon, míg bújócskázok.. -sóhajtok egyet - De kivitelezhető. A rangom már most se feltétlen titok. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha komolyabban akarnák, már biztosra tudnák ki a Perju, és nem egy listát adtak volna.. Szerintem megvan hozzá a forrásuk..
- Amberrel nem lesz gond. Beszélni fogok vele. És a nyereség fényében szerintem nem lesz ellenvetése hogy pár napig nála fetrengjek. Meg lehet oldani a váltást látszatra, hogy hihető legyen.. A falkát nem kell beavatni mindenbe, így az esetleges kétszínűek is téged fognak erősíteni. Amber meg kap egy tuti nevet és a falkán belül lecsaphat rá és kikérdezheti. Hmmm. Egyre biztosabb, hogy belemegy a dologba..
- gondolkodom tovább hangosan játszadozva ujjaival.
- Rendben. Engem megvettél. A feltételek adottak a sikerhez.. tehát két dolgunk van.. - nézek szemeibe komolyan - Nekem beszélni kell a dolgokról az Obával és elrendezni a dolgokat. Neked pedig... Nos, hogy is szoktad? Megfigyelés, kiismerés és lecsapás. - villannak játékosan szemeim. - Szinte biztos, hogy szemmel fognak tartani. Tedd a dolgod, és kapj el. De ne feledd. Mi nem ismerjük egymást. Védekezni fogok és támadni, ha lehetőséget adsz rá. Hisz egyikünk se szeretné elveszteni az inkognítóját.. - felnyúlok és megsimítom az arcát - Igaz?
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-09-05, 15:12


Meglepően könnyedén veszi a híreket, ami engem lep meg. Nem vagyok hozzászokva, hogy akit meg kéne ölnöm az ölembe fetreng és a kezemmel játszik miközben olyan témát feszegetek amin egy normális ember eldobná az agyát. Bár Ő se nem ember, se nem normális, szóval nem tudom mit is várhattam volna ettől az egésztől. A reakciója összességében megnyugtat. Profival kell jó előadást csinálni, amiben leszögezi, hogy komoly mutatvány legyen, akár némi valósággal is megfűszerezve.
Nem is gondoltam arra az eshetőségre, hogy megfigyelnek, ez pedig intő jel az óvatosságra. Végül is pontosan azért vagyok ebben a helyzetben mert nem voltam óvatos. Ácsi.. ez mondjuk nem jó példa mert elég jól sült el a dolog, de csak megértem mire is akarok kilyukadni. Arcom érintésére elmosolyodok.
- Igen... Őszinte leszek. Tetszik a felfogásod és amiket mondtál azt bele egyezésnek veszem. Nem tudom mit vár pontosan az egyház a sikertől és miféle buktatókra készültek, de ma add le a drótot Ambernek, hogy úgy történjen minden ahogy ők szeretnék, én pedig ahogy mondtad... kiismerlek, felkészülök és szerintem 5-9 napon belül el is rabollak. - Óvatosan felemelem ölemből és elindulok kifele.
- Induljon a felvezetés és reméljük elég jó lesz, hogy jöjjön az előétel. Utána felfegyverkezünk és learatjuk a főfogást is. Sok sikert Mazikeen -
Mostmár csak berohanok az öltözőbe a cuccomért és irány haza. A recepción még rámosolygok a lányra és óvatosan a levegőbe szagolok. Csak egy két szippantás amit követve megköszönöm a segítségét és megyek is dolgomra.

Alig érek haza már agyalok. Maizt el kell kapnom és nem fogja ingyen adni magát...Még azt is kinézem belőle, hogy elsőre el akar szökni a karmaimból ha túl óvatos leszek. Az ágyamon ülök, szinte hallhatóan zakatol az agyam, miközben mereven bámulom a hibás tasert ami ezt az egészet elkezdte. Az isteni szikra beüt, mégpedig a lány szavain keresztül. "Neked pedig... Nos, hogy is szoktad? Megfigyelés, kiismerés és lecsapás." Ez lesz az. Ő arra alapoz, hogy óvatos vagyok. Pedig már küzdöttem vele, sőt, a megfigyelés rész és a kiismerés is megvolt, ha nem is tökéletesen. Van egy hely ahol rendszeres és pontos idő szerint mozog. Mindent a kezembe adott, hogy már csak egy lépés maradjon... Lecsapni. Biztosra veszem, legalább pár nap felkészülést vár, de ma este és holnap délelőtt van ideje szólni az Obának. Remélem megteszi gyorsan ahogy kértem vagy lesz még egy Zoé szerű baleset. Holnap délután elkapom. Kezdjünk is felszerelkezni. Pattanok fel még a friss Eureka élmény hatása alatt és pakolni kezdek. Megszegem ami majdnem az életembe került és elrabolok még egy hiénát!

Másnap 20:45 15 perc Maikeen utolsó edzése végéig.

Már senki se moccan, se ki, se be. Az utca is kezd kihalni hisz holnap mindenki melózik. Beparkolok és indul a buli. A kamerába Amber nem láthatja az arcom mert megőrül, így kapásból gázmaszkot veszek fel és irány befele. Legutóbb nem láttam őrszobát, így úgy sejtem csak utólag nézik a videókat és nincs élő felügyelet csak a recepción. Nem kockáztatok találgatással mi is lehet ő, az ott ülő csajra azonnal fegyvert rántok és halkan duruzsolom neki.
- Ez ezüst. Gyere velem és nem hal meg senki. - Ez pedig való igaz, de nem érezheti a szagom. Az aláöltöző, ha nem izzadok 4 órán át is bent tart mindent. Extra ként még reggel vettem egy parfümöt ami az övéjéhez hasonló és fújok kettőt a levegőbe. Megérte szimatolni búcsúként, fedje csak el a félelme szagát. Ezt meglépve betessékelem az irodába ahova Mazival mentünk. Megbilincselem és leültetem míg én gondosan felkészülök pár távirányítású játékszerrel. Halálos eszköz nincs nálam. Inkább bukjak el mint bárki komolyan megsérüljön. Az aláaknázna minden bizalmat nem csak Ambertől, de Mazitól is.
Odamegyek a csajhoz. - Szépen nyugodtan mond el a következő mondatot. "Mazikeent várják az irodájában, fontos." Menni fog kislány. - A pisztoly meggyőzi és második alkalomra egész jól adja elő a dolgot amit diktafonra is veszek. Ezután hasra fordítom és súgom, hogy hunyja be a szemét nem fog meghalni. Ismét beigazolódik ugyanis automatafecskendőből kap altatót, én pedig kimegyek a recepcióra és lejátszom a hangosbemondóba kétszer is amit mondott. Innentől már csak vissza kell mennem és várni az érkezését.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-09-05, 17:39


Elmosolyodok. Érzem kezdeti, enyhe zavarát, amit szavaim hallatán érez, de hamar túl teszi magát rajta.
Gondolom még egy leendő áldozata se volt ennyire készséges. Nos, nekem se volt még ennyire szimpi támadóm.
- Vedd, mivel annak szántam. - biccentek. - Rendben. Elintézek pár dolgot, aztán találkozom az Obával és megbeszélek vele mindent, amiről tudnia kell. - felelem komolyan.
- 5-9 nap? Ilyen infókat kikotyogni a kezdők hibája.. Hacsak nem már most a megtévesztésen jár az eszed. - kacsintok - Ne válaszolj, egyből tudnám, ha hazudsz, és úgy nem olyan izgi! - fojtom belé a szót, aztán felkelek róla.
- Jó készülődést nagy vadász! Ne okozz csalódást! - mosolygok rá, mielőtt kilép. Nem tudom, miért, de a gondolat, a tudat hogy ő akar, és fog levadászni, valahogy nagyon felvillanyoz. Kíváncsi vagyok, mit fog kitalálni.

A nap további részében levezénylem maradék edzéseimet, majd felfrissülés után Never-be látogatok. Felvezetem a helyzetet az Obának, és megbeszélem vele a tervet, miszerint engem napokon belül elrabolnak. Csináljanak némi káosz jellegű hangulatot, hogy hiteles legyen a dolog, és senkinek semmi ne tűnjön fel. Nehezen, főleg a vadász kilétének tisztázása után nehezen, de érvekkel meg tudom győzni Ambert, hogy ez fontos és szükséges lépés a falka megóvása érdekében. Nekem nem lesz bajom, legfőképpen, mivel megtudtam, milyen kis balhé volt köztük, és gyanítom Samy nem akar még egy olyan bulit, mint Zoe elrablásakor. Bár, ha Amberből indulok ki, akkor még nagyon kedves és barátságos volt a vadászhoz. Mindenki kap egy második esélyt. De ha ezt is elszúrja, az már nem lesz olyan barátságos, és gondolom, ezt ő is tudja. Ez is egy a sok érv között, ami végül meggyőzi az Obát. Ami zavarja, és engem is, hogy nem tudjuk, mit tervez a vadász, hova fog vinni, mit fog tenni velem, hogy kap el. Amiben különbözünk az Obától, hogy míg őt ez aggodalommal tölti el, engem inkább izgat.
A megbeszélés után már csak a szokásos elintézni valóim vannak.

Másnap reggel korán érkezek a terembe, a délelőttöm adminisztrációval megy el, ez kissé lefáraszt. Ezután kiadom a feladatokat a recepciós lányoknak, valamint az oktatóknak, és a hr dolgokat is ellátom a következő hétre vonatkozóan. Ezzel már nincs sok teendőm, nagyjából minden héten egyforma az órarend, csak a létszám szokott változni rajtuk. Valamint, ha valaki lebetegszik, azt pótolni kell. Mint például ma is. A délutáni aerobic oktató lemondta, így nekem kell beugranom helyette, feláldozva az egyetlen szabad órámat. Még jó, hogy a vérállatok nem betegszenek le. Bár az ilyen óráknál, mint ez.. Aerobic.. Semmi haszna nincsen csak zenére tornázol. Még csak tánc értéke sincsen. Se önvédelmi, semmi. Az ilyen edzésnek nevezett viccek felbosszantanak, és legszívesebben én is beteget jelentenék, de sajnos nincs rá lehetőségem. Viszont szerencsére hamar eltelik, és arra jó, hogy az agyatlanul összedobott mozgásformák közben tudjak egy kicsit agyalni.Vajon mit tervez? Hogy fog elkapni?
Hamar eltelik az óra, aztán már jönnek a komolyabbak, amik már közelebb állnak hozzám, és elterelik a figyelmemet eléggé. Többek között egy, kifejezetten a váltóknak fenntartott edzés, ami a kinti elzárt pályán valósul meg. Itt aztán lehet egymással birkózni, erősíteni, és gyakorolni. Még én is kifáradok, így nem bánom, hogy ezután már csak könnyebb órák jönnek.
A nap utolsó edzése nem lenne nehéz, de várom már a végét. Azért egy váltó is el tud fáradni, ha sok inger éri, és az elmúlt napokban lássuk be, több inger ért, mint amire számítottam volna. Na azért nem volt rossz, de nem is lustultam és lógattam a lábam. Egy szürke testhez simulós rövidujjú felső és egy fekete rövidnadrág van rajtam. Hajam fejem tetejére kontyozva, hogy a gyakorlatok között ne zavarjon.
Mikor meghallom a hangosbemondóban a szöveget még ugrok párat az ütemre, hogy befejezzem a gyakorlatsort. Utolsó edzés, késő van, talán Amber keres telefonon a tegnapival kapcsolatban? Vagy az apám? Ő sose tudja, mikor keressen, és mindig lehetetlen időpontokban hív. Vagy valaki megint eltömítette a lefolyót. Az ilyen dolgokat általában az előtt kell megoldani, hogy a vendégek használatba veszik a helyiséget, és mint tulaj, tudnom kell mindenről. Az edzésből már csak az utolsó 10 perc van, a levezetés.
- Gaile! Kérlek vedd át a csoport irányítását a levezető gyakorlatokra. Ha nem érek vissza, akkor menjetek nyugodtan, egészségetekre és szép estét! - köszönök el, hisz ki tudja, mi van már megint. Bár, ha az irodába hívtak, akkor valószínűleg telefon lesz..
Kényelmesen, bár kicsit fáradtan megyek az irodám felé. Meztelen lábam nem okoz semmilyen zajt. A recepció előtt kicsit elfancsalodok. Muszáj lesz rászólnom Dianne-re hogy mellékelje a parfűm ilyen mértékű használatát. De hol van? Itt kéne lennie a recepción. Vagy lehet azért ez az illatár, mert randija lesz, és most is arra készül? Mintha mondott volna ilyet. Vagy az holnap lesz? Ki tudja követni ezeket... Gondolataimba mélyedve lépek be az  irodába, ahol valami nem stimmel. Egyrészt Dianne arccal a földön fekszik, a sötétben, és nem mozdul. Másrészt egy harmadik ritmusú szívdobogást is hallok..
- A francba! - Hirtelen fordulni kezdek, hogy szembe nézzek a felfordulás okozójával.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-09-05, 18:00


A türelem rózsát terem. Az ajtó nyílik én pedig egy sötét sarokból célra tartott Teaserrel és aktiválásra kész csapdákkal várom. Ő belép és pillanatok alatt kiszúr.. mit is vártam?
Persze mire a francba felkiáltás hallatszik, én már túlléptem a picsába státuszon és lövök felé egy elektróda párt, plusz aktiválom a csapdákat amiket az ajtófélfára szereltem.
Két magas frekvenciás hangszóró indul be velük párhuzamban pedig egy altató gázzal töltött gránát csattan és teríti be a szobát jó erős hatóanyaggal. Ha ez nem teríti le akkor baszódjak meg semmi se fogja.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-09-05, 18:34


Ahogy felé fordulok, érzem, hogy ez nem az én meccsem lesz. Sejtek némi esélyt, ha nem állok tovább nyílt célpontként egy mesterlövész célkeresztjében, alig 3 méter távolságban.
A lövést alig elkerülve ugrok félre, az ajtó felé, majd veszem a lendületet, hogy rávessem magam, de a mozdulatot az agyamba nyilalló éles hang írja felül. Végtagjaim megrázkódnak, kezem a fülemre szorítom, fájdalmas grimaszt vágva. Szinte lebénít a hang, ahogy visszhangzik a koponyám minden pontján, mintha kést éleznének a szürkeállományomon, bár ennél lehet még az is jobb.
Térdrerogyok, a fájdalom tetejébe jön a gáz. Ez nem fáj, sőt egyre tompítja a fájdalmat, de a mozgásom is. Lassan elkezdek felé mászni, de talán ha fél métert haladok négykézláb, mikor összeesek a szőnyegen.
Elkapott. A rohadék átvert és elkapott. Tényleg egyre szimpibb ez a fickó a maszk mögött. Viszont egy valamit még meg kell tennem.
Fektemben ránézek - Dianne... - suttogom akadozva és a lány felé próbálok mutatni - ember... - teszem meg, ami tőlem telik. Nem örülnék, ha az egyik munkavállalóm egy likantrópoknak kiadagolt nyugtató miatt dobná fel a talpát. Ennél többre nem telik, elalszok, mélyen és akaratom ellenére.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-09-05, 19:38


A hideg fut végig a hátamon ahogy elkerüli az elektródákat, amit csak az összerogyás és a gáz gyors hatása enyhít. Faszom bele már kezdtem azt hinni, hogy ezt is megússza.
Féltérdről felkelek és hozzá sétálok, de az utolsó szava kizökkent. A csaj ember!? A jó büdös kurva életbe! Azonnal mellé térdelek és beadom az altató ellenanyagát. Ezt más helyzetre szántam, de most ide kell, nehogy belehaljon a váltó dózisba. Sietnem kell mert a hangokra tuti mindenki felfigyelt, de még gáz is van itt... hogy az a... Mazi nem adod magad könnyen! Felkapom a vállamra a hiénát és nagy levegő, mert a maszkom levéve ráhúzom Dianne fejére. Kilétem nem féltem, a szagvédő ruha csak a szemem hagyja szabadon meg egy kis rést a számnak lélegezni, amit most nem is lehet. Így egyre több szempontból is időre megy a játék, ezért futva indulok kifele. Amint kiérek eldobok még egy kabócát és altatót. Ettől nem félek, ha ember jön a közelébe még mielőtt elérné a durvább koncentrációs levegőt, kidől. A gáz meg kb 5 perc és lebomlik. a hatása is max 15-20 perc. A rövid sprint amit levágok, nagyon megvisel még ha Mazi nem is egy díjbirkózó, főleg, hogy nem vehetek levegőt. Mindenki úszott már víz alatt.. vagyis gondolom sokan ismerik az érzést mikor az utolsó centikért küzdünk, de mintha égne belülről a tüdőnk. Na ezzel a frenetikus érzéssel, megkeverve nem kis izgalommal robbanok ki az ajtón hatalmas levegőt vége, amit durva zihálás követ és csinos kis terhem bevágom a hátsó ülésre, én meg elindulok. Nem hiszem, hogy eddig követtek, de a kocsim kondenzátorai töltöttek és a magasfrekis szirénát is beindítom... ne lássák ki hajt el. Pláne, hogy drága volt az új autó, nem szeretném ha egy hiéna miatt megint a levegőbe kéne röpítenem.
Hangosan bőg fel a motor én meg veszettül hajtok el, bízva, hogy Maziban csak nincs nyomkövető. Na attól még berágnék a sorsra és az ő humorára. Kb 1 km után nyugtázom, senki se követ, így lassan belevegyülök a szabályosan közlekedő tömegbe, bízva a legjobbakban. Ezúttal senkinek nem hiszek... a taxis mókát csak egyszer szívom be, soha többé. Erre emlékezve beadok neki még egy adag altatót. Erős lány nem félek hogy megöli, jobban aggaszt ha félúton felkel.
Kellemes a meglepetés, de esemény nélkül érek haza. Végül is a falka komoly tagjai, de legalább az Oba biztos tudja mi folyik itt, ez is sokat javít a helyzeten. Meg olyas valakit vittem el akikre álmukban se gondolnak.
Végtelen nyugalommal állok be és cipelem be kertvárosi házamba a lányt. 22.00 ha a szomszédok leskelődnének is semmi különös nem tárulna eléjük mert a garázsajtó lezárásáig fel nem emelem őt a hátsó ülésen. Innentől pedig a vadászatot sikeresnek veszem. Ráadásul ráérek csak holnap leadni a jelentést némi kimaszkírozott, jól beállított képpel körítve. Hm..... félelmetesen ismerős a helyzet. Ha úgy is pampogott , hogy unatkozni fog, legalább a fogadtatás legyen egy kellemes viszonzás.
Bár nekem nincs olyan menő kínzókamrám, egy vadásznak is vannak apróságai a lakás pici pincéjében.
Nem olyan jól hangszigetelt, csak 30 tucat tojástartóból kialakított sufni hangszigetelés van, viszont a szomszédokig már nem megy át a hang, szobatárs meg nincs. Ha pedig felkel és hamarosan felfog, mert ez a szérum elég jól hat, akkor egy székhez láncolva találja magát, nyakában egy bájos ezüstözött nyakörvvel. Se átalakulás, se mozgás. Ráadásul a láncok is ezüst ötvözetek, biztos ami biztos. A különbség talán annyi lesz, hogy nekem nem kell felvezetés, csak a tárgyra kell térni.
Vele szembe guggolva várom, hogy ébredjen és felfogja az üdvözlést.
- Meglepetés! Milyen volt az út? -
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-09-06, 11:50


Az elalvás gyorsasága nincsen párhuzamban az ébredéssel. Nagyon lassan és komótosan térek magamhoz. Csak lassan jövök ki az altató hatása alól, egyre többet érzékelve a külvilágból.  Először nagyon halk zajokat hallok meg, mire mocorogni kezdenék, de nem tudok. Eljut a tudatomig, hogy ülő helyzetben vagyok és nem ágyon fekszek. Kezeim hátam mögött, csuklómnál ás lábaimnál szorosan megkötve, mozgatásra fémes csörgést adnak. Láncok... Nyakamban enyhe bizsergető, égető érzés, semmivel se összetéveszthető. Ezüst.
fejem lassan hátra hajtom, ahogy tudatosul bennem helyzetem. Lassan elmosolyodok, hiszen eszembe jut, kinek sikerült elkapnia.
Mélyet lélegzem, és megérzem illatát is, az apró zajok mellett, amit teste kibocsát. Pulzusa egyenletes ütemét, és ruhájának halk súrlódásait.
Ahogy kinyitom szem, ott guggol előttem, láthatóan elégedetten. Meg is értem.
- Nem nagyon emlékszem. Valaki jó erős cuccot adott be indulás előtt.. Teljesen elnyomta a hányingeremet.. - jegyzem meg játékosan - Nem tudod ki lehetett? Elkérném a receptet.
Aztán komolyra váltok egy kérdés erejére - Ugye Dianne jól van?
Lassan körbenézek, felfedezem a kicsi, tojástartóval szigetelt pincehelyiséget. Legalább is az ablaktalanság és az enyhe földdel kevert dohos szagból erre következtetek.
- Hmmm... Sufni tunning hangszigetelés.. Nagyon retro. - mosolyodom el, közben próbálgatom a láncaimat, de semmi. Jó erősen tartanak, az ezüst nyakörv pedig eléggé egyértelmű, miért van a nyakamon. Voltam már hasonló szituációban. Akkor azért nem féltem, mert nem voltak ennyire felkészülve rám. Hol az ezüst hiányzott, hol a lánc, vagy éppen faszékhez voltam kötve, ami ugye törik. És egy ilyen gyenge kinézetű, a falkában valószínűleg huszadrangú kislány ugyan kinek árthatna? Nos, mondjuk úgy, hogy a végén mindig én jöttem ki a buliból, és nem hagytam második lehetőséget az elfogásra. Most pedig azért nem félek, mert tudom, kivel állok szemben. Ismerem a szándékait, legalább is bízom az ösztöneimben. Ő elkapott. Nem tudnék menekülni, a markában vagyok teljesen, mégse félek. Inkább izgatott vagyok.
- Gratulálok! Szépen átvertél, és elkaptál. Tényleg elkaptál.. Te vagy az első, akinek ez sikerült. - hajtok fejet elismerően, aztán kíváncsiság csillan meg szemeimben.
- És most? Mi a terv?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael


Vissza az elejére Go down
 
Who will win? - Mazikeen - Samael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Kikötö és dokkok-
Ugrás: