HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 

 Who will win? - Mazikeen - Samael

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 36
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-18, 14:20


Valószínűleg nem számított rá, hogy a padlóra fog tudni vinni. Nos igen. Ez a jó abban, ha embernek mutatjuk magunkat. A meglepetés ereje sokat számít.. Csak nála most ez pont fordítva jött össze. Gondolom azt várta, hogy lazán hárítok mindent. Igen. Lehetett volna ez is, de akkor hol lenne a móka?
Szerencsére mindenki beveszi a dolgot, és már megy is le a matracról.
- Ne aggódj Samael. Szoktunk párharc bemutatókat tartani. Miután végeztünk, ezt a szituációt fogják a többiek is gyakorolni. Fontos, hogy lássanak ilyet is és alaposan megfigyelhessék és tanulmányozhassák a mozdulatokat. – mondom könnyedén. Nos igen.. Ilyesmit nem sokszor láthattak eddig, így a nagy többség izgatottan szalad le, és úgy helyezkedik, hogy minél többet és minél jobban láthasson. Csak tudják követni, hogy mi történik. Vár tény, hogy vannak kivételek, akiknek sérti az ego-ját, hogy kispadra küldték, például Geriről ez teljesen leolvasható, de hát istenem.. Majd ha figyelemre méltót mutat, akkor jöhet bemutatózni középre.
Az első támadás eléggé erőteljes hatást vált ki mindenkiből. A fő, hogy Gerinél is betalál a célzás, és kussban ül, kissé magába mélyedve. Még Samael-en is érzek egy pillanatnyi változást. Igen. Sajnos a tények, azok ilyen csúnya dolgok. Nem árt tudatni velük, hogy a világ nem rózsasziromból és csokispuffancsból áll, de persze nem szeretném, ha edzés után rögtön hajtóvadászatra indulnának, így azért enyhítem a helyzetet. A lényeg azon volt, hogy Geri ne ringassa magát álomba csak azért, mert nagyok az izmai és erősnek hiszi magát. ha ez se jön be, a következő, hogy a falhoz csapom, hogy minimum három bordája törjön. Akkor csak elhiszi majd.
Szavaim közben látom, hogy Samael magába mélyed. Talán most esett le neki, hogy azon az estén jobban ki volt nekem szolgáltatva, mint eddig gondolta volna.. Nos igen. Ezt se árt tisztázni.
Az újabb szituáció után megindulok. Figyeli mozdulataimat. Helyes. Jó pont, pár nála ez el is várt. Könnyedén kitáncol az emberi mozdulat elől, így egy normál ember esetében meglepetten lendül tovább kezem, de már fordulok ismét utána, viszont rúgása betalál, a kés kihullik kezemből, én meg hátrébb lépek. Innentől a cél a kés visszaszerzése. Ugrok érte, sikerül felszednem és újra támadnék, de ügyesen elkapja kezem, arcom ugyan elhúzom, de a gáncs ellen nem tudok védekezni és a földre borulok. A kés még mindig nálam, lábammal elrúgom karját, amivel lefog, és elkezdek felkelni, mire elkezd futni. Követem, és ismét támadnék lendülettel, de mivel erre már számít, így kivédi a kezem, és térdét felemelve telibe találná a gyomrom, ha szabad kezem nem tenném oda, és hárítanám. Elhátrálok tőle és megállok, leengedem kezem.
- Ennyi! – jelentem ki és elmosolyodom. – Köszönöm. Igazán izgalmas gyakorlat volt. Megmenekültél. – nézek rá kissé ziláltan, de vidáman, mélyeket szuszogva. Körülöttünk hatalmas a csend. Mindenki dermedten néz. Lehet kicsit gyorsak is voltunk nekik, vagy csak még emésztenek.
- Nos, ahogy mindenki láthatta Samael igazán jól ura volt a helyzetnek. Éberen figyelt, így észrevette a támadási szándékot. Kivédte. Fő célja az volt, hogy lefegyverezzen, és mozgásképtelenné tegyen, nem pedig az, hogy megöljön. Hisz az önvédelem célja, hogy magunkat védjük. Mikor lefegyverzett és volt némi ideje, elszaladt. Igen. Ahogy már mondtam többször is, nem agyon verni kell a támadót, hanem kivédeni a támadást és olyan gyorsan elhúzni, amennyire csak lehet és rendőrt hívni, vagy biztonságos helyre kerülni. Jók voltak az elkapásai, valamint a végén a végleges leszerelés. Ha valaki pontosan gyomorszájon tud térdelni egy támadót, akkor elég sok esélye van a menekülésre, onnantól lényegében megmenekült, mivel mire összeszedi magát a támadó, már nem lesz kedve az áldozat után szaladni. Ha van egy kis esze, inkább elkotródik, akkora hátrányba került. – magyarázom el a mozdulatokat azoknak, akik esetleg nem igazán tudták követni, hogy most mi történik.
- Most pedig fejlődjünk vissza párokba. Minden pár egyik tagja vegyen magához egy kést. Ő lesz a támadó, a másik az áldozat. – megvárom, míg ez megtörténik, majd Samaelnek adom a filckést. – Csere. – mosolygok rá vidáman csillogó szemekkel. Kinyújtom karom, nyitott tenyérrel felé, hogy megállítsam, míg körbe nézek.
- Gyakorlat kezdés! – adom ki a vezényszót a többieknek, és figyelemmel követem őket, míg elkezdik, és az első mozdulatokat végrehajtják. Igazán érdekes megmozdulásokat látok, ami reményre ad okot. Megjegyzek pár személyt, aki szépen hárít, majd megálljt vezénylek. Eddigre többen már a menekülést szimulálták.
- Szép munka! most csere. Innentől mindenki gyakoroljon váltogatva a szerepeket. A váltás az áldozat megmenekülésével vagy elkapásával történik. A párok minden alkalommal pár szóban említsék meg, mi volt jó és mi volt a hiba. A kritikából tanulunk! Kezdjétek! – vezénylem, majd Samaelre nézek. „Hagy vigyelek a földre nagyfiú, gyere csak!” üzeni tekintetem és megindulok felé, mint az áldozat. Azt hiszem a mi harcunk kevésbé lesz olyan játékos és gyengéd, mint a körülöttünk lévőké. Ezt valószínűleg a többiek is sejtik, mivel nem kis teret hagytak nekünk. Folyamatosan szemmel tartom támadómat, és alig bírom kivárni, hogy mi fog következni.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 49
Tollvonásainak száma : 47
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-19, 11:36


Ismételten meglep. Ezúttal a harcunk kimenetele mondhatni döntetlen, hisz alul senki sem maradt. Még zihál is kicsit mintha kihívás lettem volna. Ezen egy jót nevetnék szívem szerint, hisz színészetből ötösre vizsgázik Mazi. Innen pedig megy a szokásos edzői kerékvágás amit türelmemmel hallgatok.
Hozzáfűzni valóm nincs és még mindig nem is illene okoskodnom mint első órára beesett, így végignézem az újra felkelő párosokat, kezemben a filccel. Akkor most én jövök. Markolászom a tollat, de vezényszóra csak a párokat figyeli indulásnak, így nekem is a vesztegelés marad. Én nem vagyok tanár beállítottságú, így nekem nem nagy dolog figyelni a hibákat és a szép mozdulatokat, de ellenfelemnek bizony ez munka. Kár... pedig nagyon várom, hogy én is rátámadhassak még ha csak az ő részéről, játék az egész.
Végül egy utolsó okítás után rám tekint. Szavak nélkül is olvasható a tekintete, aminek hatására támadó pozíciót veszek fel. Nem szituációt akar, hanem még mocskosabban játszani. Még szabadabban. Megperdítem a filcet és mereven lefele néz mikor újra rámarkolok. Terpesz, behajlított térdek, alacsony súlypont. Ha szituáció kell, akkor kirángattam a bárból egy gyere ki a hóra dumával és indulhat a harc.
Neki lendülök és először egy jól irányzott ütéssel próbálok "metszést" ejteni csuklóján, de iszonyat gyors, most, hogy mindenki le van foglalva, mintha kicsit ember felettire váltana és már rá is ver a csuklómra engem meg vállon csapja ellök. Nehezen tartom meg az egyensúlyom, pedig csak egy butus hárítást kaptam. Azt hiszem ez most az utolsó táncunk, hát mindent bele. Ismét megindulok felé és úgy teszek mintha vágnék, de a mozdulat közben elengedem a "kést" és bal kézzel fogok rá míg a hárító kezet a jobbommal megragadom, hogy védtelen maradjon. Balommal sújtok, de célt nem ér mert amire azt hittem lefegyverzés, ellenem fordul, akkorát rántva az őt fogó kezemnek hogy ismét kibillenek, ráadásul hibámat sajgó bordák jelzik. Ezúttal be is húzott egy óvatosat közel a hónom alá és iszonyatosan fáj. Igazán rendes tőle, hogy nem akar megölni, itt már végem lenne. Gond nélkül játszadozik velem, de még kell egy futam mielőtt kidőlnék. Megrohanom ezúttal csel nélkül és meg akarom ragadni, aminek az a vége, hogy elkap és nyer. A föld kikerül alólam és hiába szabad a késes kezem mikor balomnál fogva megránt, át a válla felett és repülök búcsút intve a küzdelemnek. Még a szőnyegről is lerepülök, lábbal előre a hátamra esve érkezek és persze erre már mindenki figyel, mikor végigcsúszok a parkettán. Kettőt koppintok a fán jelezve, hogy feladom, de mikor felülök nincs nálam a filc. Ott hever a lábai között még jobbra balra gurulgatva a lendülettől. Maiz felsőjén, hastájékon virít egy vörös pont. A terv bejött, könnyen és erőből hárított de senki nem mondta, hogy nem lehet dobni a kést. Igaz, arra hajaztam, hogy csak tovalök vagy kicsit elrúg, nem pedig műhold pályára állít, de az a rész, hogy velem legyen elfoglalva és a kezei legyenek egy mozdulattal lefoglalva bejött és el tudtam hajítani, esetlen kapálást imitálva. Egy kellemes vigyort megengedek magamnak, mert nyerni nem nyertem, sőt játszva elintézett, de ott a seb rajta. Csak úgy mint a dokkban, mikor vele együtt magam is sokkoltam. Csak ne fájna így a hátam. Meg a bordáim... meg úgy mindenem. Kurva élet, de erős ha az akar lenni. Visszadőlök a padlóra kicsit pihenni, de meglepetésemre pár tanonc együttérző tekintettel arcukon felsegít. Kellemesen fáradtan és sajgó porcikákkal állok talpra folytatva az utolsó perceit az órának, beleértve a lenyújtást is.
Mikor vége, én nem megyek öltözni. Türelmesen várok míg a többiek eltűnnek, én pedig Mazi után veszem az irányt, remélve utolérem és kettesben lesz időnk kicsit beszélni a következő órája előtt.
A kellemes fáradtság után ismét ideges vagyok arra gondolva, hogy ő a listán az első gyanúsított akit meg kéne ölnöm. Kell egy terv ami ezt valahogy megkerüli vagy egy jó álca. Nekem van ötletem, de ehhez már a falkáját is be kell vonni és nem kicsit rizikó mentes. Vá... megint előre gondolkodok. Egyenlőre azt kéne megoldani, hogy tálaljam hogy 4 hiénának vele együtt vesznie kell a naposok szerint? Rengeteg gondolat cikázik a fejemben, mind a megoldást keresve és a lehetséges buktatókat. Kellenek a beépülő kémek, hogy falkakörnyezetben kivallathassa őket és a naposok ellen fordíthassunk a infót. Kemény egy munkát vállaltam el, ráadásul a munkaadóm a falkájára sem támaszkodhat, hisz Amber nem kicsit rühell. Kemény egy dió... kettős érzés az élvezet és az aggodalom.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 36
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-28, 11:01


Amint letudom a kötelezettségeimet, mint edző, élvezettel fordulok felé. Innentől kicsit komolyabbra is vehetjük a figurát. Mindenkit lefoglal a saját kis harca. A bemutató arra is jó, hogy kissé motivál és harci kedvet ad. Mindenki menő akar lenni, így arra koncentrál, hogy minél jobban leszerelhesse, vagy letámadhassa a társát, vagyis nekünk szabad a pálya. Persze ésszel, de lehet kicsit durvulni is, ami már nagyon rám fér.
Látom ő is hasonlóan érez. Tartása, és izgatottságának illata mindent elárul. Komolyan fogja venni. Nem egy tipikus krav maga edzés résztvevőjeként fog nekem jönni. Sokkal inkább azt a tudást fogja használni, amit zsoldosként tanult. Helyes. Gyere nagyfiú. Kíváncsi vagyok, mit tudsz.. Nagyon érdekelsz..
Ahogy elkezdünk harcolni, figyelem technikáját. Ügyes, jó húzásai vannak, még váltóként is meg tud lepni a hirtelen cseleivel és váltásaival. Több mozdulata elől csak váltó reflexeim miatt tudok elfordulni, vagy reagálni. Emberként nem nagyon lenne esélyem ellene. De hogy érezze, hogy komolyan veszem, azért én se hagyom magam. Jó pár ütést és fogást betalálok nála, amit igencsak férfiasan visel. Hmm... Egyre jobban örülök neki, hogy nem öltem meg.
A dobás kissé erősebbre sikeredik a végén, mint kéne. Úgy néz ki kicsit túlpörögtem, de olyan jó érzés volt. Szeretem a test-a-test ellen jellegű harcokat. És ő jó is benne.
A harcnak vége. Ő adja fel, de tekintete miatt elégedett mosolyom zavarttá válik, majd követem pillantását. Meglátom előbb a filcet a földön, majd a foltot felsőmön. Érezni a csapat visszafojtott légzését, mikor ők is meglátják. Aztán ismét elégedetté válik arcom, és biccentek felé. Szép! Nem csodálom, hogy elegedett. Én is az vagyok. Merész és kockázatos, amit csinál, néha még őrült is, de beválik. Remélem a szerencse ezután is mellette fog állni.
- Merész, de ügyes próbálkozás! - dicsérem meg szóban is, majd mikor felszedik folytatom az órát. Túl hamar eltelt ez az óra. Még sose éreztem ilyen rövidnek, de a fali óra nem téved. Az utolsó mozzanatok után elengedem a csapatot, akik ma aztán kaptak élményt dögivel.
Samael csendesen várja, hogy mindenki lelépjen. Valószínüleg beszélni akar velem, de azt nem itt fogunk. Az utolsó tanonc után én is elhagyom a termet és a pult mögötti saját részemre fenntartott dolgozó és pihenő szobába megyek. A pultnál lévő falkabeli alkalmazottamnak még odaszólok, hogy engedje a fickót utánam, de senki más nem jöhet be a szobába, míg azt nem engedem.
Így ahogy a pult mögé lép senki se akadályozza. Ahogy belép a szobába bezárom mögötte az ajtót és neki dőlök háttal vidám mosollyal nézve őt.
- Nocsak kisvadász. Nem volt elég valami és jöttél repetáért? - vigyorgom, majd kulcsra zárom az ajtót és ellökve magam tőle ellépek mellette az íróasztalom felé, aztán meggondolom magam és a kanapék felé veszem az irányt.
- Elég gondterheltnek tűnsz.. Beszélj! Itt nem hall senki. - ülök le az egyik fotelba és érdeklődve nézek rá, egy finom karmozdulattal hellyel kínálva.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 49
Tollvonásainak száma : 47
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-28, 21:04


Amit mond jólesik, mert ez az első alkalom, hogy kicsit többet engedett magából mint egy ember határai. Ezt a bámulók, a sajgó tagjaim és pár bordám is jelzi. Halk köszönömmel erősítem meg az egyszerű tényt, élveztem de nagyon az utolsó meccset, még ha úgy játszadozott is velem mint egy macska az egérrel és én mindössze egy viszkető harapást ejtettem rajta. Az anyját... hogy ez mennyire tud fájni. Ha nem lenne bennem némi tartás a tömeg miatt, most dörzsölném az oldalam és vagy ülnék vagy feküdnék, de néznek. Ennél még én is hiúbb vagyok. Épen hogy csak, de akkor is.
Meglepően könnyű követni, a kis csaj aki elárasztott segítőkészségével most is barátságos vigyorral integet, hogy erre jöjjek, mintha csak parancsot kapott volna, hogy nekem erre kell mennem. Utolérem... az üres szobát. Az ajtó csukódása jelzi tévedésem. Mazi mosolya pedig a rosszkedvem erősíti, mert most komoly téma kerül étlapra.
- Valami olyasmi, csak kicsit kellemetlenebb. - Mosolygok rá, mégis látható keserűség mérgezi ábrázatom. Valahol izgalom valahol lehangol. Most kutyaszorító jön, amit meg kell oldani. Igen ez a helyes válasz, meg kell oldani.
- Híreket hoztam a naposoktól. Pontosabban a cselt bevették és tovább alkalmaznak. Mot pedig kapaszkodj a párnákba. - Lehuppanok mellé, nekem is jólesik leülni, még mindig sajog a testem. Mély levegőt veszek és belekezdek.
- Akkor... A naposok már a dokumentumban leírt következő lépésre készülnek. Bejuttatni egy jól képzett beharapott foltos kémet. Egy véletlenszerű hiénát aki falkát keres. A Csaj neve Amanda, de addig nem küldik közétek amíg nem sikerül elég bajt okozni, hogy az érkezése ne legyen feltűnő vagy a hátterének kutatása prioritás. Első körön ezt előkészítendő, meg kéne, hogy gyilkoljam a falka Perju-ját. Gőzük sincs ki az, de kaptam egy listát amit a megfigyelőik állítottak össze valószínűség szerinti sorrendbe, amit követnem is kell a minimális gyanú miatt, hogy tudatosan akarták kiiktatni pont őt. Az első név, te vagy. Ha te nem halsz meg, én vagy elbukok vagy lebukok és nem jön a kém akit viszont jó lenne kihallgatni, illetve nekem is kicsit fel kell majd akkor szívódni. - Itt megállok időt hagyva neki. Bőséges és nem túl rózsás infó zúdítottam rá és még bele se lendültem. Kicsit nézegetem a berendezéseket és a szoba dizájnját, ezzel is megismerve a hiénát. Alapból rizikós a helyzet, mert Amber nem tud róla és most tovább akarom emelni a tétet.
- Meg kéne halnod... úgy mindenki számára. Csak egy két hétre felszívódni inkognitóba míg be nem engedik a kémüket és akkor megjelenhetsz és lecsaphatsz rá. Ennek a hátránya, hogy az egyház tudni fogja a rangod és amit újra éledsz én is kiesek a kegyeikből. Az előnye, hogy amíg nem jön a kém te kicsit pihensz, én tovább puhatolózok és tökéletes lesz a rajtaütés. Onnan meg te már ki tudod vallatni a nőt. A gond Amber... a falka és ez az  egész helyzet. Nagyon sok buktatója van a dolognak és rizikója mind a kettőnk számára. Viszont ha megfelelő infókat szerzünk egy cirka domináns és szélsőségesen fanatikus váltó kihallgatásából, akkor lesz szükséges infónk az egyházról. Talán még mielőtt gyanút fognának arról, hogy baj van, az előtt tudnánk lecsapni és kiirtani az a kis csapatukat. Ez a lehető legjobb vége ennek a küldetésnek de, ha azt rendesen sikerül, én inkognitóban maradok ők pedig kudarcba és vérbe fulladnak. Élő tanú nélkül csak a holtak tudnak mesélni, de ha jól tudom nektek van étvágyatok. ÉS akkor mind a ketten jól járunk, megtartva életünk a saját kerékvágásában. - Kb ennyi lenne röviden vázlatosan amit rá akartam még zúdítani. Most tekintetét fürkészem, figyelve vonásait és testbeszédét, mert nem tudom mire számítsak.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 36
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-07-11, 17:50


Lehet, hogy messzire mentem? Igen. Valószínű. De nagyon jól tartja magát. Ezért minimum jár egy piros pont neki. Viszont nem ártana majd kicsit leülnie, és pihenni. Azért az emberi csontok könnyen repednek, ha törni nem is, egy repedés összejöhetett most neki, ha jól saccolom, bár azt hamar ki lehet heverni, ha nem fickándozik.
Végre egy férfi, aki hatalmas pofont kapott, mégse nyafog. Minő felüdülés..
A hátsó szobában az ajtó zárása után érdeklődve hallgatom, amit mond.
- Nos, azon is túl kell esni. - jegyzem meg elkényelmesedve, és figyelek - Gratulálok. - biccentek, hogy át tudta ejteni a csapatot, aztán elkomorodok én is - Ennyire komoly lenne a helyzet? - nézem, ahogy leül mellém, könnyedén megfordulok és eldőlök hátamra, fejem ölébe helyezve. - Hallgatlak..
- Egy beilleszkedni vágyó kém.. magasrangú tagok leölése... Káosz teremtés a falkában... Hmm.. Érdekes ötlet.
- mosolyodom el. - Milyen megható, hogy ennyire figyelnek ránk.. - kuncogok vidáman. Egyre jobban tetszik ez a játék.. Szemeim vidáman csillognak, amit mondott egyáltalán nem háborít fel. Perju-ként elég nagy rizikót vállalok minden küldetéssel, és igazából az a csoda, hogy eddig nem derült ki pontosan a rangom. Most is csak pedzegetik, hogy én lehetek az legnagyobb valószínűséggel.
- Meg kéne halnom, hogy elég káosz legyen ahhoz, hogy a kiscsaj idejöjjön. De.... Mi van, ha a Perju halála nem okoz káoszt a falkában? Hiszen.. Lássuk be, egy harcosról beszélünk, akinek az élete állandó veszélyben van.. Nem meglepő, ha meghal, és nem is okozna problémát, mivel pótolható.. Az élet nélküle is menne tovább.. Nálunk a halál nem teremt káoszt, csak némi változást, ami után mindenki ugyanúgy teszi a dolgát. Erre úgy néz ki, nem gondoltak, de talán nem is baj. Legalább könnyebben kapjuk el a csajt.. - gondolkodok hangosan, közben Samael pólóját tekergetem, húzogatom.
- Szóval? Mire gondoltál? - nézek érdeklődve rá és hallgatom, közben tovább játszadozok a felsőjével, majd azt megunva elkapom kezét, és tenyerébe kezdek ujjaimmal rajzolgatni szórakozottan.
- A legnagyobb problémám a terveddel, hogy két hét alatt megöl az unalom otthon, míg bújócskázok.. -sóhajtok egyet - De kivitelezhető. A rangom már most se feltétlen titok. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha komolyabban akarnák, már biztosra tudnák ki a Perju, és nem egy listát adtak volna.. Szerintem megvan hozzá a forrásuk..
- Amberrel nem lesz gond. Beszélni fogok vele. És a nyereség fényében szerintem nem lesz ellenvetése hogy pár napig nála fetrengjek. Meg lehet oldani a váltást látszatra, hogy hihető legyen.. A falkát nem kell beavatni mindenbe, így az esetleges kétszínűek is téged fognak erősíteni. Amber meg kap egy tuti nevet és a falkán belül lecsaphat rá és kikérdezheti. Hmmm. Egyre biztosabb, hogy belemegy a dologba..
- gondolkodom tovább hangosan játszadozva ujjaival.
- Rendben. Engem megvettél. A feltételek adottak a sikerhez.. tehát két dolgunk van.. - nézek szemeibe komolyan - Nekem beszélni kell a dolgokról az Obával és elrendezni a dolgokat. Neked pedig... Nos, hogy is szoktad? Megfigyelés, kiismerés és lecsapás. - villannak játékosan szemeim. - Szinte biztos, hogy szemmel fognak tartani. Tedd a dolgod, és kapj el. De ne feledd. Mi nem ismerjük egymást. Védekezni fogok és támadni, ha lehetőséget adsz rá. Hisz egyikünk se szeretné elveszteni az inkognítóját.. - felnyúlok és megsimítom az arcát - Igaz?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael


Vissza az elejére Go down
 
Who will win? - Mazikeen - Samael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Kikötö és dokkok-
Ugrás: