HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Who will win? - Mazikeen - Samael

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-25, 11:21


- Az arany tálca tetszik, az infó kinyerést meg kellett volna akadályoznom, de az már elúszott. Nem lehet az ember a végletekig önző, igaz? - Semmi különöset nem tárok ezzel fel. Ha valakire rálőnek azt általában csöndben akarják tartani, nincs ebben semmi meglepő. Alátámasztja szavaival amire én is gondolok. Semmit nem lehet biztosan tudni egy kémről.
- Mintha szoros kapcsolatot ápolnál azokkal az őrültekkel, olyan pontosan írod le mennyire könnyű átverni őket. Lehet lesz egy két keresztkérdés, de azt meg tudom oldani. Tényleg nem nehéz a szélsőséges, logikát nem tűrő nézeteket önmaguk ellen fordítani. Amíg kifizetnek... nem számít mi az oda vezető út. - Viszonozom a mosolyt, kicsit tovább építve az empátiát. Talán most még nem is szándékosan erre megyek. Tényleg ez róluk a véleményem és ha ő hajlandó ebbe belemenni és nem csak hiteget, amire mint kihallgató szintén van esély, akkor még szimpatikussá is kezd válni a gondolkodása. Végigmérem testét, szemeim az övéibe nézve állnak meg. Egy magabiztos fenevad néz velem szembe. Lehet, hogy az az álom inkább szimbolikusabb, mint azt én gondoltam volna. - Örömmel hallom. Hazudni úgysem tudok neked. - Talán ez a legrosszabb a természetfelettiekben. A szimatuk. Nagyon nehéz úgy gondolkodni és formálni a szavakat, hogy valamit elrejtsünk előlük. Hazudni ... lehetetlen. Félreérthető igazságot mondani... az egy másik dolog, ami külön műfaj.
- Én is valami használhatóban reménykedek és a hála ígérete csak még izgalmasabbá teszi majd a pillanatot amikor megnyitom. Remélem nem valami titkos pornógyűjtemény vagy a kedvenc sorozata lesz rajta. Mekkora pofára esés lenne? - Nevetek önfeledt, kicsit oldva a hangulatom. Akármennyire is kedves és közeledő, a hosszú évek tapasztalata vészmadár módjára károg a fejemben, de egy pillanatra elnyomja a hangját ez a gondolat, hogy élvezhessek legalább egy kicsi részt ebből az estéből.
- Ha ma innen élve távozok, biztos, hogy habozni fogok ha rád kapok megbízást. Nem felejtek el egy szívességeket. Pláne nem, ha egy ilyen csini sorstártól kapom. - Szándékosan hívom annak. A leírtak alapján ő is gyilkos és én is. Akkor használjunk csak olyan szavakat ami, kicsit kellemesebbé teheti az estém. Bár... volt nem egy sorstárs akiben még csak tolvaj becsület sem volt.
- Az csak azon múlik mit kell majd viszonoznom. - Mosolygok rá vissza és megint leesik, hogy lehet nem a legjobb ötletet húztam elő a tegezből. Egyre nehezebb koncentrálni ennyi... erotika alapú célozgatásban.
"De legyen", cseng a válasz vége fülemben hangosabban mintha gránáttól kaptam volna légnyomást. Ráadásul azon az édes hangon, amit egy darabig nem fogok tudni kiverni a fejemből, akkor sem ha ma csak egy puszit kapok.
Aztán jön a poharas baleset. Ő pedig hála az égnek, azt mondja ami visszaviszi a vérnyomásom. Vagyis azt mondanám, hogy az indok újra megváltozik ami ebben az állapotban tart. A bújás megnyugtat lelkileg, testileg teljesen más érzéseket ébreszt.... inkább már csak fokoz.
- Ne is hagyj... - Súgom fülébe, míg mellkasomon pihen.
Arra amit hallok egy halk, nyújtott nevetés tör belőlem elő. - Érted a vadász, egy bestiává válik... - Ismét szíjaim feszítem, de akárhogy szeretnék szabaddá válni, nincs esélyem. Pedig már tényleg egy ketrecbe zárt vadnak érzem magam, ami csak ki akar szabadulni és megszerezni a jutalmát ami alig egy harapásnyira van tőle.
Reménytelenül vágyok rá hogy lejjebb csússzon, de követelésemre így is csak kéjjel teli hangját kapom ami bármilyen csodálatos is, nem ér fel azzal a pillanattal mikor hirtelen mozdulattal átadja magát nekem. Rám siklik én pedig mély levegőt veszek, amit nem bírok kifújni. Szorít forró öle, és tüzel a nyögése. Érzem ahogy feszül a teste és egyre mohóbbá válok. Csak mikor szuszogni kezd fújom ki én is magam kissé akadozva, kegyetlenül feszülve szorításától.
Teljesen elhomályosul józan ítélőképességem és megígérek neki mindent. Még a cipőjük méretét is megsaccolom, ha az kell neki... csak... tegyen... végre... valamit.
A köszönömmel nem tudok mit kezdeni, de a paranccsal már annál inkább. Nem tudom mit vár tőlem így megkötve, de csókkal szakítja félbe minden gondolatom ismét feledtetve mindent körülöttem. Közben átkarolom, mert magamra akarom tolni ameddig csak lehet. Kurva élet! Áttudtam karolni! Esik le szabadságom ténye miközben tövig benne vagyok. Ezt tetézi azzal amit kér. - Véged... - Morgom és őt tartva felülök vele, majd átfordulunk. Legyen csak ő alul, mert most le akarom vezetni az összes feszültséget és vágyat amit eddig kínzó hosszan feltornyosított bennem. Megsimítom arcát, végigvezetem ujjaim ajkain, le a nyakán, át mellein, ép hogy csak megérintve bimbóját. Hasának csodás ívét simítva elérem csípőjét, azt pedig két kézzel markolom meg. Nem akarok finomkodni, és érzékien viselkedni, azon már mind a ketten bőven túl vagyunk. Csípőből kezdek benne mozogni. Fenéket mozogni... erőből lököm és minden egyes tövig tolás után a vékony csípőt fogva rántom vissza magamra, mert addig akarok a forró testébe hatolni amíg csak fizikailag lehetséges. Olyan kecses, mégis a tudat, hogy őt nem tudom tönkre tenni észveszejtő. Ahogy a melle leng, a hangja és az a vörös hajzuhatag. Minden porcikájában remegve akarom látni. Akarom, hogy a teste feszüljön görcsösen az élvezettől. Vágyom, hogy egész este az enyém legyen. Nem érdekel se munka, se veszély, most csak a pillanat és ő az ami előttem lebeg. Szakadatlanul döngetem, csak egy csókra megállva, ami közben a hajába is tépek. Ajkai teltek, bele is harapok óvatosan. - Te mire vágysz? - Kérdem, de válaszra nem várok. Elemelkedek, visszafogva testére és vágytól síkos, forró hüvelyét újra igénybe veszem ugyanazzal a hevességgel amit eddig adtam neki.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-26, 14:41


- Nos igen.. Néha kicsit engedni kell.. - mosolygok rá  vidáman.
- Óóóó Igen. Nagyon szorosat ápolok velük.. De szívem szerint annyira szorossá tenném, hogy belefulladjon mind...Muszáj ismernem őket, ha már ők a célpontjaim.. - vonok vállat egyszerűen. - A városban nem igazán van olyan váltó csapat, akinek nem szúrja a szemét a ténykedésük... Ok nélkül akarnak minket eltenni láb alól.. Nos.. Nekünk legalább adtak okot arra, hogy ugyanezt tegyük velük.. - elmosolyodok - Igen.. Könnyű őket átverni, szerencsére.. És örülök, hogy ezt te is így gondolod.. Viszont sajnálom, hogy ilyen idióták melójára kényszerültél.. De ki tudja.. Lehet a közeljövőben kapsz majd valami normálisat is.. - kacsintok rá. Ki tudja. Tényleg szívesen kipróbálnám mit tud. Még egy melót is hajlandó vagyok fizetni neki.. Sose árt tudni, mik a lehetőségeink.
Felnevetek - Igen.. Nos azt nehezen.. - mondom a hazugságos hozzászólására.
- Nem örülnék neki, de ez is benne van a pakliban.. - gondolkodok el - De bizakodjunk benne, hogy értelmes infókat találunk rajta, ami nagyon, de nagyon hiányozni fog a tulajnak..
- Hmm.. Ez igazán megtisztelően és kedvesen hangzik... Máris még jobban megéri sértetlenül elengedjelek.. De.. mint mondtam, eddig se állt szándékomban megölni téged.. Csak kicsit szórakozni... Ha ez még hasznos is.. Nos.. Az csak még előnyösebb.. Sorstárs..
- mosolygok rá, és viszonzom a megszólítást. Határozottan élni akar, de ez nem is baj. Mindent bevet, ami nagyon is tetszik. Szeretem a talpraesett fickókat, akik nem félnek bevetni mindent a szabadulás reményében. mindent, kivéve az árulást. Ez tiszteletet is ébreszt bennem. Hisz alig kaptam még tőle infókat, csak olyan általánosságokat, amiket emúgy is megtudhatok, ha kicsit gondolkodok. Igaz, nem kínzom, de éppen a pakliban benne lehetne.
- Nos, majd kiderül.. És remélem igazán teljes körűen és alaposan viszonozni fogod majd. Akárcsak én most.. - nézek rá éhes tekintettel.
Felsóhajtok elsuttogott szavaira. Akar, nagyon is akar. Érzem testén, illatán, izmai feszülésén, ahogy hozzá simulok.
- És a bestia fog levadászni.. - suttogom ajkai közé. De még mennyire levadászom.. Már elkaptam, innen már nincs menekvés.. Semelyikünknek.
Mélyen magamba fogadom, közben halkan felsóhajtok az élményre. Méretei megdöbbentenek, ahogy feszítik belsőmet. Lüktet ágyékom a folytatás utáni vágytól. Rég volt dolgom ilyen hímmel és emiatt még inkább ki akarom élvezni és elnyújtani az időt, amit együtt tölthetek vele. Elcsukló lélegzete csak még inkább perzseli érzékeim. Bennem van, mélyen kitölt. És én azt akarom hogy mozogjon. Vadul és zabolátlanul bennem, míg csak bírjuk szusszal.
Mélyeket lélegzek, hogy kicsit lecsituljak. Nem lenne jó, ha hiénám előjönne, mint egy tojáshéjas kezdőnek. Pedig jelenleg olyan erős érzelmek érnek, hogy alig bírom visszafogni magam. Ha ezt így folytatom még megharapom a hévtől. De nos... Talán nem is lenne a falka kárára... Mindenesetre most nem ezen kell gondolkodni. Inkább koncentrálni. Rá, a testére és arra ami bennem feszül. Ezt hiénám is érzi és megértve hátrébb vonul. Nem kéne mégegyszer ezt elérni, de valahogy hatással van rám a fickó. Nem is kicsit.
Szenvedélyesen csókolom ajkait, közben érzem, hogy átkarol. Sóhajtozva simulok ölelésébe, végigborzongva a jóleső érzéstől. És ahogy erejével még mélyebben magára húz.
Aztán érzem, ahogy koppan neki szabadsága. A szóra csak elégedett, vágyakozó mosolyra húzódik ajkam - Ne a szád jár... - húznám gonoszkásan, de bennakad a szó vége, ahogy pár egyszerű mozdulattal alá kerülök. Felnyögök a mozdulat erejétől, váratlansága döbbent kifejezést csal arcomra pár pillanatra, de hamar ismét visszatér az élvezkedő, szenvedélyes tekintet.
- Erre nem számítottam.. - suttogom, ahogy keze végigsimít testemen. Teljesen nyugodt vagyok. Nem bánthat, és jelenleg illata alapján nem is ez a célja. Hanem az, amire én is vágyok.
Ahogy keze melleimhez ér, érzékien megfeszítem felsőtestem, hozzányomva magam tenyeréhez és halkan sóhajtozva, ahogy hasamon simít. Az erős markok fogására felnyögök. - Végre... - suttogom, de többre nem futja, szavam eláll vad mozgására és csak nyögni tudok az élvezettől, ami végigárad testemben, erősen kapaszkodom combjába. A csókot viszonzom, beletúrok hajába, majd elégedetten morranok fel, ahogy hajamba tép, de engedem, hagyom, és élvezem, amit tesz velem. Hisz ezt akartam. Csak lihegni tudok, kérdésére, de mielőtt szóra nyitnám számat már csak nyögés szakad ki belőle, ahogy ismét megrohamoz.
Vadul rángat magán, minden döfésével felnyársalva, én pedig minden mozdulatát imádom. Vadul tekergek alatta, mígnem megérzem testemben a gyújtópontot, amitől végigégek belül, vadul sikítva az orgazmustól. A fotelbe mélyesztem karmaim az eszméletlen érzésre. Testem megfeszül karjai közt.
- Istenem.. - sóhajtom kipirultan a vágytól. - Ezt abba ne merd hagyni! - suttogom szuszogva, néha-néha összerezzenve, ahogy testem kezd felengedni az orgazmusból. Egész testem lüktet, egy kicsit lenyugodtam ugyan, de ez csak a kezdet, kell még ebből! Nagyon is kell! Még mindig éhezem...
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-03, 21:09


Hazudni most sem érdemes... és a későbbiekben sem lesz, így megosztom vele a totálisan semleges világnézetem.
- Zsoldos vagyok, nem szabadság harcos vagy hős. Nem véletlen nem szeretik a fajtám. Keselyű ami oda száll ahol dögszagot érez. Nincs család, vagy társ ami visszatartana. Nekem még nézeteim sincsenek. Nem érdekel, hogy ember, váltó, vámpír, vagy valami más a megbízó, vagy a célpont. Nekem pénz kell amiért cserébe valami meg fog halni. Azoktól a majmoktól felfordul a gyomrom, de vastag a tárcájuk. Ha tippelnem kéne, az egyház támogatja a tevékenységüket, ha nem is nyíltan. Ha háborúzni akartok velük, az a ti dolgotok. Annyit mondhatok, hogy hozzátok olcsóbban állok be, mint azokhoz az idegesítő figurákhoz. Bár... ott meg nem érezném, hogy fel akarnak falni. -
Amber után ez megalapozott és teljesen jogos érv a részemről. Mazi teljes ellentéte ha az első találkozást vesszük alapul. Az is igaz, hogy még mindig megkínozhat és ledarálhatja valamim, de ezt a gondolatot elhessegetem.
- Engem is az vigasztalna. Jobban mint valami beteg kecskepornó amit után az adathordozót is elégetném. - Viccelődök, de ott motoszkál benne a remény is. Az információ drága dolog és nem nehéz elrejteni. Talán az egyik legjobb dolog amivel kereskedni lehet ha minőségi dologra teszi az ember a kezét.
Amit hallok arra csak csodálkozni tudok. A végén tényleg elhiszem, hogy sose állt szándékában bántani, akármilyen abszurdul is hangozzon a dolog. - Vagy nagyon jó kihallgatási módszereid vannak, vagy megtisztelve érzem magam. - Vigyorgok rá, mert mást nem igazán tudok ilyen helyzetben. A süket sorstársas dumám visszaadja és tőle hallva már én is érzem milyen suta, de egy próbát megért.
Igen... határozottan erotikus alapú a csevegés és a tekintete sem azt mondja, hogy sakkozni fogunk. Fura kis kalamajka, de ez még mindig talán a legjobb kimenetel, talán már a szürreálisba is belefér.
A hideg futkos a hátamon szavaira, fene se hitte volna, hogy így rá tudok gerjedni egy váltóra. Habár a semleges hozzáállás mindenre igaz. Ő is csak egy nő. Oké. egy tüzes eszeveszett szuka, de akkor is valahol mélyen csak egy ember extrákkal, alul, felül... Arni csak 2 percre verd ki a testét a fejedből. Vagy ő verhetné ki végre... huhhh ez így hosszú este lesz, mert már nagyon meg akarom rakni.
Innentől felgyorsulnak az események és már alattam is van egy örült sex közepette.  
Nem tud felelni időben a kérdésre, ami minden férfi önértékelésének jó tesz. Eszem ágában sincs lassítani vagy megállni, észveszejtő a teste és foglalkoztat, hogy ő vajon miket tud mutatni nekem, de arra a pontra el kell jutni. Előtte még leveztem azt amit kiharcolt.
Teste remeg, ő pedig felsikít. Kénytelen vagyok megállni mert kis híján összeroppantja mindenem öle szorítása. Elfelejtem, hogy ő váltó és most mélyen zihálva próbálom türtőztetni magam, hogy el ne menjek testének megfeszülésétől. Akármilyen bestiálisan is tépi fel a fotelt nem riadok meg. Többet akarok belőle minden egyes eltelt perccel.
Enyhül a feszítés én pedig kezdek visszatérni. - Huh... igen... istenem. - Nyögdécselem ki a szavakat, amin nem segít a néha megremegő teste.
- Eszem... ágában sincs. - Hajszálon múlt , de most ismét távolinak érzem, hogy ideje korán érjen véget amire olyan keservesen vártam.
A kis szünetet kihasználva kihúzom magam belőle és ismét mozgatom. Csodás ívei vannak amiben minél több irányból akarok gyönyörködni. Hasra fordítom és felemelem derekánál fogva. A hiéna is kutyaféle, illik a póz. Hátát homorítva, feneke és a rajta megfeszülő bőr mintha csak egy életre kelt festmény lenne, olyan tökéletes, mégse nézegetni akarom. Tagom lángoló öléhez illesztem és kicsit masszírozom. Pillanatok múlva már vágyának egyértelmű jele csepeg rólam. Nem bírom tovább saját játszadozásom és belehatolok. Megremeg testem az ismerős szorításra. Mély levegőt veszek, kicsit talán akadozva is. Kezeim ismét csípőjére fognak, óvatosan simulva fenekére is. Ami pedig folytatódik az minden csak nem óvatos... Bestiához méltó ellátást kap hátulról. Testünk ütközésébe hangosan zeng a szoba, csak úgy mint kéjjel teli hangjába és zihálásomba. Nem tudok eltelni vele és nem is akarok. Néha kénytelen vagyok lassítani, nem lehet a végtelenségig nyújtani egy ilyen nővel, de kisvártatva megunom az óvatosságot és olyan tempóra veszem a kefélést amit csak a testem bír. Nem kell sok idő, hogy szűk öle teljesen megvadítson és megremegve elélvezzek. Megállni nincs kedvem úgy hajt a vágy. Minden lökéssel pumpálok bele a meleg anyagból és csak pár pillanattal később állok meg, kapkodva a levegőt. - Még... még... nincs... vége. - Remeg mindenem. Csak 5 perc, ennyi kéne, mégse vagyok titán... Kisem húzom magam belőle. Átkarolom, magamhoz ölelem és elterülök vele az ágyon. Eleget nem kaptam belőle. Simogatom érzékeny pontját miközben nyakába harapok. Egy kis közjáték, míg nem jön a következő menet.
- Minden férfival így bánsz aki le akar lőni? -
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-07, 15:00


- Hmmm... Érdekesen hangzik, amit mondasz. Pénzért ölni, lényegében bárkit.. Teljes semlegesség és ezzel együtt teljes függetlenség is.. Néhány megkötéssel gondolom.. Hiszen a saját túlélésed miatt gyanítom saját szabályaid vannak.. - masszírozom beszélgetés közben a vállát és karját, élvezem, ahogy a kemény izmok kezeim alatt feszülnek. - Valamilyen szempontból hasonlítunk, viszont minden másban különbözünk.. Én a falka harcosa vagyok. Azt ölöm meg, akit feladatba kapok. Lehet az ember, váltó vagy vámpír. Nem pénzért, hanem a falkáért.. Szinte teljes megkötöttség, némi szabadsággal.. - simítok végig arcán - Te is ezt a szabadságot élvezed... Hiszen senki nem mondta, hogy nem maradhat szemtanú.. - mosolyodom el - A hiénák háborúja a hiénákra tartozik.. Nem rángatunk bele senkit, hacsak az nem harcolja ki, hogy bele legyen rángatva. De nem biztos, hogy örülni fog neki.. - kuncogok kicsit - Ami a felfalást illeti... Nos van benne ráció.. Határozottan étvágygerjesztő hím vagy... Pont megfelelsz a diétámnak.. - harapok bele finoman a fülébe.
Felnevetek szavaira - Az csúnya lenne... Főleg ha homevideó lenne... Bár az viszont jó zsarolási alap lenne..
- Érezd magad megtisztelve.. De.. Lássuk be.. Kihallgatási módszernek is egészen jól bevált...
- mosolygok rá. - Talán még jobban is, mint bármiféle kínzás.. Vagy.. számodra ez is kínzás?
Kezd megtérülni kíváncsiságom. Olyan lendülettel esik nekem, amit egy embertől nem igazán vártam volna. És a vadsága is nagyon tetszik. Már-már vetekszik a falka hímjeivel. Önként vetem alá magam a hevességének, és élvezettel viselem is. Az orgazmus forrón önti el testem, ahogy pedig csitul bennem elégedetten szuszogok lehunyt szemekkel.
Apró mozdulatai miatt néha még megremegek, és halkan, elégedetten kuncogok szavaira. Viszont, ami meglep, hogy még tartogatja magát, kihúzódik belőlem. Ez igazán érdekes fejlemény, azok után, hogy kis híján az őrületig húztam agyát, és most mégis megállt, csak engem vitt el. Nem igazán tudom, hogy ezt udvarias gesztusnak vegyem, hogy még tovább bírja, és tudjon kényeztetni, vagy inkább megsértődjek, mert ennyire alávalónak tart, hogy még a magját se engedi belém.. Van egy olyan sejtésem, hogy hamarosan kiderül.. De bármilyen aljasnak is gondol, vagyok annyira alávaló, hogy ha magától nem élvez el, akkor majd megoldom én ezt a problémáját.. Nincs időm tovább gondolkodni, mert már fordít is meg, én pedig hagyom magam, mozdulok húzására, engedelmesen teszem, amit testével kér tőlem.
A póz, amit felveszünk halk nevetésre késztet. Ezek az emberek már csak ilyenek.. Kacér pillantást vetek rá hátra vállam felett, ahogy kezeimmel előre nyúlok, így felsőtestem mélyebbre kerül, melleim szinte súrolják a bőr felületet. Ebben a pózban fenekem az égnek meredve várja érkezését szolgálatkészen.
Felsóhajtok, ahogy megérzem férfiasságát ölemnél. Lassan reszketni kezdek az izgatottságtól és a vágytól, fenekem erősen tolom neki, szinte már követelőzve. Fejem a bőrre hajtom, ahogy nyöszörgök a várakozástól, és már-már ott tartok, hogy könyörögni kezdek, mikor megteszi. Körmeim belemélyesztem a bőrbe, ahogy ismét kitölt magával, a póz miatt erőteljesebben érzem minden részét.
- Istenem.. - Nyögök fel elégedetten, ahogy teljesen végigér bennem, és egy pillanatra megáll. Légzésem elcsuklik, ahogy megérzem csípőmön kezeit, majd erősen belém markol. Pár pillanatra újra szubnak érzem magam alatta. Egy szolgának, akinek bárki parancsolhat.. vagyis nem egészen... Nem akárki... Csak ő... rég éreztem ehhez hasonló borzongást. Nehéz elhinni, hogy ezt tényleg egy egyszerű ember hozza ki belőlem.
Mozgása emberfeletti, és szinte követhetetlen, hangosan nyögök minden mozdulatára, ahogy testünk erőteljesen összeütközik, farka pedig méhem falát döngeti. Fájdalmas is valahol, de ez az erőszakos durva mozgás megőrjít. Alig kell pár mozdulatot tennie, a kemény tempóra, és az alárendelt érzésre sikítva elélvezek alatta. Lassít kicsit, így sikerül kifújnom magam, de épphogy lehiggad testem már is tüzeli tovább. Aztán már nem lassít, hanem gyorsít. Nehéz elhinnem ismét, hogy ez a férfi mögöttem tényleg egy egyszerű ember... Vagyis.. Annyira nem is egyszerű....
A vad tempó és a dörzsölés felkavarja érzékeim. Érzem, ahogy farka megrándul testemben, és kitölt belülről a forróság, ami testemet hasonló válaszra készteti. Hangos élvezetes sikollyal telít el ismét az orgazmus. Nem áll meg egy pillanatra se, mozgása addig folytatódik, míg testem utolsó remegéssel el nem csendesedik.
Mélyeket lélegzek, és végigborzongok szavaira. - Ki vagy.... te?! Vagy inkább... mi? - suttogom akadozva a levegő hiányától. Egész testem zsibbad az elmúlt óra történéseitől, de leginkább testének ostromától.
Csendesen fekszek karjai között, érzem, hogy még bennem van, mire elmosolyodok, és kényelmesen simulok hozzá testéhez elégedetten. Felsóhajtok, ahogy megérzem ujjait csiklómon, de közben látni szeretném, így megszakítva kettőnk közt a kapcsolatot és eltolva kezét lassan megfordulok. A vállára nehezedve a hátára fordítom, és félig-meddig elnyúlok mellkasán, vállai felett megtámaszkodva könyökömön, orrunk szinte összeér.
- Csak azokkal, akiket érdemes komolyan venni... - suttogom - Túl rég találkoztam olyan férfival, akinek ilyen könnyen sikerült célkeresztbe vennie és kis híján kicsinálnia.. Vagyis.. Attól függ milyen értelemben.. - mosolyom elégedett, megszüntetve a távolságot kettőnk közt megcsókolom szenvedélyesen. Eltávolodva megsimogatom arcát könnyedén, cirógatva. Zilált, de még továbbra is feltűzött hajamból néhány elszabadult tincs végigsimít arcán.
- És te vadász? Minden nővel így bánsz, akit le akarsz lőni? - dobom vissza a kérdést, és végignyalok nyakán - Mert akkor próbálkozz még párszor... - kacsintok, majd felkelek az ágyról. - Remélem járni még van erőd.. - mondom, ahogy elindulok az ajtó felé. Ott megállva visszanézek a vállam felett rá. - Mert.. Csak hogy tudd... Még én se végeztem veled.. - mosolygok rá pimaszkásan - Kövess, ha van kedved a folytatáshoz.. És van elég bátorságod is hozzá.. - nyitom ki az ajtót és kilépek, nyitva hagyva azt. A folyosón elindulok a saját szobám felé, és hogy a férfi biztos tudjon követni út közben eldobálom már feleslegessé vált ruhadarabjaim, amik még rajtam maradtak, ezzel is utat mutatva. Harisnyámmal még az apró pengét is a földön hagyom egy fordulóban.
Belépek szobámba, teljes nyugalommal már meztelenül a fürdőbe megyek, és beállok a zuhany alá. Minden ajtót nyitva hagytam, magam mögött, nem aggódok nem várt látogató miatt, ahogy amiatt se, hogy a férfi elszökne, ugyanis a fontosabb kijáratok kóddal nyílnak, és váltókra specializálva lettek megerősítve. Ha a zuhany végéig nem ér ide, akkor is kényelmesen ráérek utána menni, és szépen megbüntetni.
Elégedett sóhajjal állítom melegebbre a vizet és élvezem, ahogy a forró víz végigégeti bőröm kellemesen.
Kíváncsi vagyok, hogy mit fog lépni a vadász. Követ egy ismételt eszméletlen kufirc reményében? Vagy talán megpróbál megszökni? Esetleg az eldobott apró pengével próbálkozik majd meg valamivel? Kíváncsian várom, mit fog lépni. Izgatottá tesz a találgatás.. Tényleg rég volt már, hogy egy ilyen kaliberű férfival hozott össze a sors..
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-07, 23:15


- Csak az alap józan ész szabályai. Magas beosztásban nem vállalok senkit. Gyereket sose még ha rohadt idegesítő is. Meg a szokásos névtelenség, arctalanság barátkozásmentesség még a társakkal is. Ezt az életet választottam. Magányos néha, de szabadabb vagyok mint a madár. - Mesélem neki átéléssel és teljes bizalommal. Ezt alkalmi munkatársak előtt sem titkolom, mert nincs mit. Szeretem amit csinálok még ha etikailag ez szörnyeteggé is tesz. Nem kényszerültem bele, vagy szomjaznék bosszút. Így döntöttem.
- Ha kiugrást keresel, egy ügyes kezű szívós gyilkos mindig jól jön a partnerlistán. Hogy egyszer magadért is dolgozhass. Ez lehet oda vissza is igaz bár a szándékos belekerülés még így is kiszűrhető hogy öngyilkosság. Gondolom a falka büszkeségén egy ember nem ejthet csorbát azzal, hogy jó. Még akkor sem, ha szívesen fogyasztanál belőlem... - Vigyorgok hamiskásan. Nem szúrásnak szánom, de ha nem is kellemesen, már bizonygattam magam, feléjük. A szexi célzás... az meg már csak jön. Nagy szarban leszek még miatta.
A home videó ötletén vele együtt nevetek, de élelmességre vall, hogy kapásból zsarolásra gondol belőle. Egyre több kellemes meglepetés ér vele kapcsolatban. Bizakodok hogy tényleg ilyen és nem csak a közelembe akar férkőzni, vagy utána is folytatja majd.
- Akkor is-is- Válaszolok neki hamis mosollyal. Egyre furább az este, még a végén én is meglepődök magamon, meg a hiénákról kialakított képem is lassan sutba dobhatom.
Elértem amit akartam, de közel sem vagyok még elégedett és szerintem ő sem az. - Az a... fazon... aki vissza fog... hozzád járkálni. - Közlöm azt ami eszembe jut a ki és mi kérdésre. Jelen pillanatban, minden este vissza jönnék érte, még reggel is meglátogatnám, ha erre számíthatok. A józan gondolkodás messze áll most tőlem. Csak a teste és kéjjel teli hangja járja át tudatom, meg is lepődök mikor eltol magától, de az újra közeledés kaján mosolyt csal arcomra.
Amit hallok tetszik, amit kapok, azzal nem tudok betelni. Forró csókja nem marad viszonozatlan. Közben magamhoz is húzom, mert érezni akarom a testét, tapintani azokat a vonalakat, amiket perceken belül újra magamévá akarok tenni.
- Csak azokkal akik elég jók, hogy ne sikerüljön. Ahhh..... Őket karóba húzom ha van lehetőség. Igaz, az a vámpírok ellen jó, de rajtad még tovább tesztelném. Akkor is ha nem azt a hatást látom, amit a nagykönyv ír, de ahogy kérted... még nem adtam fel. - Nevetek vissza halkan és vágyakozva nézem ahogy távolodik.
A lábaimra nézek. - Ha csak térdig lennének meg, akkor is utánad erednék. - Kicsit lóbálom is őket a vicc kedvéért, de amint megáll újból figyelek, majd szavaira szinte azonnal talpra ugrok. - Te alábecsülöd hogy mennyire meggondolatlan vagyok most. - Nem is kell tovább biztatni, megyek a nyitott ajtóhoz ahol első sorban nézem végig a lekerülő ruhadarabokat. Egy pillanatra megszólal józan eszem, hogy most húzzak innen, még ha a ruháim cafatokban is vannak. Életösztönömnek hamar ellent mond testem, ami a vért újból megvonni kezd agyamtól. Nem mintha ott más járt volna mint az ő képe. Több ponton is le lett szavazva a józanság szava... irány a meztelenné váló vörös után.
Jó nézni, ahogy vetkőzik és hátra se néz, mintha tudná, hogy követni fogom. Mondjuk ki az a hülye aki ne követné? Eddig remekül éreztem magam és többet akarok még ha pár morzsát megint hintenem kell. Nevetséges módon emberrel is rég keféltem ilyen jólesőt, sose hittem volna, hogy pont egy vérállat fogja így elcsavarni a fejem.
Megelégelve a gondolkozást utána sétálok. A zuhanyzó halk csobogása perverz reményekkel kecsegtet. Benyitva pedig gyanúm beigazolódik. A párás üveg csak sejteti hogy ki állhat mögötte, torzítva megjelenését, kicsit elrejtve azt akit követtem.
Rajtam semmi sem maradt, így vetkőzés nélkül lépek be a fülkébe, hátulról átkarolva őt élvezem a víz simogatását és a lány közelségét. Nem is tudom mihez hasonlítani azt a furcsa hangulatot amit most érzek. Mindig is semleges voltam velük, de önszántamból utánamenni, többet és többet akarva... kurvára nem érdekel most mi is ő. A lényeg az hogy ki is valójában. - Sokat kellett rám várni? - Súgom fülébe majd nyakára harapok kezeim pedig simogatni kezdik, míg meg nem állapodnak formás mellein, amiket masszírozva kicsit kényeztetem őt. - És te ki vagy? - Fordítom ellene saját kérdését. Job kezem ezalatt lefele kezd siklani vizes bőrén. - És miért vagy ilyen vadító? - Elérve ölét ott folytatom ahol ő félbeszakított. Újbóli érintésére, teste simulására megint felébred bennem a vágy, férfiasságom nekifeszül gömbölyű fenekének. Ujjam tovább dörzsöli az érzékeny pontot én pedig várom, hogy ismét minden lángolni kezdjen körülöttem az ő vadságától.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-08, 20:27


Mosolyogva hallgatom a saját szabályait. Ez is mind infó róla. Már nem a feladatáról, hanem magáról a személyről. - Nos, valamilyen szempontból nagyon vonzó, másfelől viszont.. Egyedül folyamatosan, se barát, se társ, akiben az ember megbízhatna.. Ez igazán lehangoló.. - mondom el véleményemet.
Felnevetek - Nos innen ha kiugrok, akkor lökni fognak, ebben az esetben viszont nem biztos, hogy jól járnál velem.. Különben meg... Nem azt mondtad, hogy nem barátkozol a társaiddal? Én pedig most barátkozásnál kicsit többre készülök veled.. - mondom könnyedén - Vagy miattam felrúgnád a szabályaid, amik segítették az eddigi túlélést? - érdeklődöm csendesen, kacéran - Nem hiszem.. Mindenesetre köszönöm az ajánlatot.. Meglátjuk még, mit hoz a jövő..
A szex fergeteges vele.
- Meg kell mondjam... Máris csorbát ejtettél.. a falka büszkeségén.. Bár ez inkább a hímeknek kritika.. - mondom vidáman pillantva rá, mélyeket szuszogva.
Válaszán vidáman nevetek. - Nem mondom van bátorságod! Pont ezért még engedni is fogom, hogy visszajárkálj.. Majd szólj, hogy ne felejtsem el megadni a címem... - kuncogok.
Érzem, ahogy egyre jobban ellazul és közel enged magához. Már-már szeretőkként simulunk egymáshoz. Még engem is meglep az a fejlemény, hogy egy embert ilyen közel engedek magamhoz. De lássuk be.. Érdekel ez a férfi. Nagyon is. Minden téren. Épp ezért akarom ezt az estét máshogyan folytatni..
- Karóba húzás? Nos... Egy ilyen tettre, azt hiszem, ez megfelelő büntetés... Szóval én vagyok a tesztalany? - kuncogok vidáman - Én aztán nem akadályozlak meg a kísérletezgetésben.
Szinte várnom se kell, már jön is utánam. Nos, ezek szerint én is elég erős hatással vagyok rá. Szavaira felnevetek - Alábecsülöm? Igen.. Meglehet. - nézek végig rajta, ahogy talpra áll - Bár nem biztos, hogy rossz az a meggondolatlanság.. Talán én is az vagyok.. Ki tudja...
Amíg vetkőzök lassan a folyosón, érzem, ahogy tekintete végigperzseli bőröm. Ez arra késztet, hogy még inkább provokáljam. Kicsit mélyebbre hajlás a harisnya levételénél, kis simítás itt, egy kis csípőrisza ott... A szobába érve kiveszem hajamból a tűt, és hagyom leomlani végig hátamon tincseimet.
Élvezem a forró vizet, majd belesimulok ölelésébe egy kellemes sóhajjal. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar utánam jön...
- Tényleg meggondolatlan vagy... - suttogom - Szinte gondolkodás nélkül léptél be egy hiéna barlangjába... A magabiztosságod már-már.. - felnyögök, belémfojtja a szót harapásával. Ahogy fogait megérzem bőrömön testem egy pillanatra ledermed, és átfut rajtam a borzongás. Ajkam beharapva nyöszörgök, jól esik, amit melleimmel tesz. Hogy jobban belesimulhassak tenyerébe vállam fölött hátranyúlok és megkapaszkodok tarkójában.
- Az a nő vagyok.. aki nem engedi... hogy valaha is elfeledkezz róla... - nyöszörgöm. Hasam megfeszül, ahogy kezével végigsimít bőrömön. Megfogom jobbját szabad kezemmel, de ujjai már ölemet kényeztetik, térdeim megremegnek. Próbálom visszafogni magam, kezét kicsit elhúzni, de testem nem hallgat rám, és csak azt veszem észre, hogy ujjait arra a pontra irányítom csiklómon, ami a legérzékenyebb, és odaszorítva kezét dörzsölöm hozzá magam. Férfiassága a fenekemnek feszül, ezt már nem bírom tétlenül. Elengedem kezét, és kettőnk közé nyúlva megmarkolom. Erőteljesen kezdem mozgatni csuklómat, megtébolyodva a csiklómat ostromló kéztől. Farkát lábaim közé vezetem, és kissé pipiskedve, fenekem kitólva, mellkasom kicsit meghajlítva, a zuhanyzó falára tenyerelve kezdek mozogni. Amennyire fel vagyok hevülve alig kell pár mozdulat, makkjával végigmasszírozza egész ágyékom, és csiklóm elérve nyöszörögve megfeszülök az orgazmustól. Az utolsó hullámok után visszatámasztom hátam mellkasának és karjaiba kapaszkodva döntöm fejem vállára. Enyhén reszketek.
- Azt kérded... miért vagyok... ilyen vadító.... - suttogom, lassan szembe fordulva vele. Erősen fogom kezeit, amiket fenekemre irányítok és ott elengedem. Átkarolom nyakát és hamiskás mosollyal nézek fel rá.
- Hogy könnyebben felfalhassalak! - vetem rá magam. Lábaimmal átfogom derekát, ölemet hozzászorítva férfiasságához, kezeimmel nyakát karolom, hajába túrva húzom szorosan magamhoz és vadul megcsókolom.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-08, 22:21


- Egy falkában élő embernek ez elképzelhetetlen. Nem is várom el, hogy vágyj utána vagy egyszerűen megértsd, én mit szeretek benne. - Nézek nyugalommal a szemébe kicsit döntve a fejem. A neveltetése és a lelke de még a bestiája is a csapatban éléshez köti. Engem meg pont hogy taszítanak az emberek. Azt hiszem ha valami totális ellentét bennünk akkor ez lesz az.
- Akármennyire is kellemes a hangulat én még fogvatartott vagyok, te pedig fogva tartó. Erre a helyzetre nincs kidolgozott rendszerem csak a túlélés. Akit sűrűn elkapnak az nem sokat él. Az ajánlatot meg nyitva hagyom. Nem tudunk annyit egymásról, hogy azt soknak véljem, így részemről minden a legnagyobb rendben. - Dolgoztam együtt vérállattal már, igaz csak nyomkeresésben segített. Érdekes tapasztalat lenne egyel együtt harcolni is. A "meglátjuk mit hoz a jövő" kicsit érdekes a jelenlegi helyzetben, de fene tudja, semminek nem vagyok az elrontója ha melóról van szó.
Ami történt, megtörtént, még ha senki se fogja nekem elhinni. Azt ami pedig követi már nem, hogy más, de még én is nehezen fogom fel.
- Ha csak ezen múlik.... a csorbából visszafordíthatatlan elkopást.... is csinálok. - Szuszogom neki, teljesen átszellemülve attól amit műveltünk, nemérdekelve faj vagy frakció. Ha a helyi hímek ezt sérelmezik, lehet megkockáztatom a nézeteltérést, vagy a harcot.
- Szavadon foglak hiéna. - Nevetek halkan, magam sem tudva hogy tényleg eljönnék megint. Vörös hajzuhatagát és a mosolyát nézve bármikor újra találkoznék vele. Ezt kicsit bonyolítja, hogy hiéna, vad, és az obájának nem pont a szíve csücske vagyok. De... még talán lehetséges is ha tényleg így folytatódik ez a kihallgatás.
- Akkor az összes lehetséges pózból megpróbállak leszúrni, míg ki nem merülök és adom fel a harcot, vagy el nem hullasz egy sikeres találattól.- Vágyok rá, de nem fogom addig húzni mint egy olyan lény aminek komoly energiatartalékai és kitartása van. Persze megpróbálni megfogom. Most is magamhoz húzom és kívánom minden porcikáját. A vetkőzés és a hívogatás is csak az este folytatása amit már alig várok.
- Akkor legyünk mind a ketten azok, nem érdekelve mi lesz holnap. - Közlöm vele széles mosollyal, ami mellett hangomból árad a magabiztosság és a vágy. Nem kell sokat várnom és ő sem játszadozik további húzással, ha csak nem vesszünk annak a lassú haladást, a túlhajolt pózokat és azt a riszálást ami után szaladnék is, de az már szinte kínos lenne. Pedig annál a hosszú lehajolásnál csak utána eredtem volt és már megint ész nélkül kefélném.
A fürdőben, végre őt ölelem és legnagyobb örömömre kezdődik az egész elölről.
- A magabiztosságom törhetetlen mert nem csak beléptem, magát a hiénát kaptam el. - Súgom a fülébe mielőtt újra megharapnám kicsit lejjebb a nyakán. - És ezt a vadállatot nem eresztem. Inkább megtartom magamnak. - Őrjítő az a mozgás és akarat amivel átadja magát a kényeztetésnek. Szinte csak használ, mint valami személyes kis szolgát, de imádom, ha egy nő nem játsza a megszeppentet és úgy kíván mint én őt.
- Már biztos, hogy nem foglak. - Fojtatnám is, de ismét elszabadul a fenevad, én meg csak úszok az árral levegőt nem kapva mikor megmarkol és kényezteti magát, velem. Nehezebben koncentrálva, de tovább masszírozom csikóját. Mikor lehajol szíven szerint már bele his hatolnék és nyomnám a hideg csempének, de pillanatok alatt elélvez.
Kérdése és mozdulatai nem hazuttolják meg. Epekedve várom a választ miközben karjai körém fonódnak ugrásra készen. Pattanásig vagyok ismét feszülve minden részemben, várva, hogy az enyém legyen. A válasz pedig, te jó ég. Elengedem ajkait a heves csók után és csak egy gyors válaszra van időm. - Eszeveszett szuka vagy. - Nem is tépem feleslegesen a szám, fenekénél megemelem és farkam alá helyezve hagyom, hogy visszacsússzon rám. Ismét elönt ölének szorító forrósága, megfosztva józan eszem szilánkjaitól is. Nekinyomom hátát a csempének és mozogni kezdek benne. Minden lökéssel csak többre vágyok belőle, testét simogatva, szinte már gyűrve, ismét megcsókolom, mit a mai este oly sokszor és biztos nem ez volt az utolsó.
- Mielőtt felfalnál én darabokra téplek. - Nyögöm bele fülébe a vágta közben, testét magamhoz szorítva. Nem engedem moccanni se ha átadja nekem magát, csak ész nélkül dugom és zihálok még azzal sem törődve milyen gyönyörű lehet mikor testén apró vízcseppek futnak át csillogva.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-09, 20:00


- Nem elképzelhetetlen... A rangom és a feladataim miatt sokszor vagyok egyedül. De tény, hogy nem mindig.. A falka mögöttem áll.. Bár.. Inkább én állok a falka mögött és védem. Nem vágyok a magány után, de nem is áll távol tőlem annyira, mint gondolod. - mondom csendesen - Nincs szükségem tömegre, éppen elég egy olyan személy, akire az életem is rábízhatom. Erre van szükségem csak... - vallom be. Igaz vannak a falkában páran, akikre számíthatok, de mindenki mindenfelé kiosztva, apám is valahol az isten háta mögé küldve.. Az Obára rá merem bízni az életem, de annyifelé kell figyelnie a falka miatt, hogy nem akarom még ezzel is terhelni.. Így viszont hiába a falka, mégis egyedül vagyok. Megszoktam már, de olykor jól esne olyan társaság, aki mellett leengedhetem a falakat és nyugodtan alhatok.
- Ó igaz.. Milyen igaz.. El is felejtettem. Olyan jól elbeszélgetünk, hogy majdnem még arról is megfeledkeztem, hogy csak és kizárólag az enyém vagy... - mosolyodom el. Nincs szükség szócséplésre, hiszen, azt teszek vele, amit akarok, le van kötve, és nem tudna ellenkezni. De tetszik, amiket mond, érdekes személy. - Ha nem így találkoztunk volna... Talán meghívattam volna veled magam egy kávéra, mielőtt rád mászok.. Így viszont a kávé kimarad. Bár.. Bepótolhatjuk utána is, ha szeretnéd.. - vigyorgok gonoszkásan, vidáman. Nagyon, de nagyon jól érzem magam. Az egész helyzet igazán kedvemre való.
És csak egyre jobb lesz az egész.
- Megint a szád jár... - jegyzem meg gonoszan. - Koptasd le őket teljesen! - biztatom vidáman szuszogva.
- Helyes! Ugyanis komolyan gondoltam.
Felnevetek vidáman a hasonlatoktól - Ó igen! Már alig várom, hogy ledöfj a dárdáddal. Mindenhonnan és mindenhogyan! És kapd össze magad, mert egy ilyen kaliberű vadásztól, több sikeres találatot várok el egynél. Jóval többet! - suttogom komolyan és vágyakozva. Nem is reméltem, hogy ez tényleg meg is történhet.
És egyre inkább csak megtörténik. Már nem is érdekel a munka, vagy a józan ész. Nem érdekel az információ, amit tőle szerezhetek. Az se izgat, hogy tettemmel nem éppen mutatok jó példát a falkában. Semmi más nem érdekel, csak a teste. Hogy mielőbb az enyémbe hatoljon újra és vadul meglovagolhassam. Nem érdekel a holnap, csak a ma, a most, ez a perc itt a fürdőben. És ő nem habozik megtenni azt, amire vágyok.
- Elkaptad? - felszisszenek izgatottan az újabb harapásra, fejem oldalra biccentem, hogy könnyebben elérje azt az érzékeny pontot, amibe testem beleborzong - Megtartassz? - szavai csak olaj a tűzre, ami már így is eléggé lángol. - Csak vigyázz vadász... Nem vagyok egy tipikus kiskedvenc.. - suttogom élvezkedve simogatása alatt, ami nagyon jól esik, de nem most. Most égek, és többet akarok tőle némi cirógatásnál.. Hamarosan meg is kapom.
Elégedetten morranok fel szavaira - Helyes! - az orgazmus hamar eléri testem. De egyszerűen nem tudok betelni vele. Minél többet kapok, csak annál többre vágyom tőle.
Meg se lepődik, ahogy derekára ugrok.
A csók után ajkaim nyakára tévednek, csípőm nyöszörögve, követelőzőn dörgölöm férfiasságához.
Válaszolnék kedveskedő becézésére, de ajkamon csak egy mély nyögés jön ki, jelezve ismét érzem magamban az édes feszítést, amit neki köszönhetek. A hideg csempét megérezve perzselő bőrömön felsikkantok, de nincs erőm eltolni magunkat onnan, és jelenleg az élvezetes tempó is hamar elnyomja a hideget. Mint egy vadállat, úgy tesz ismét magáévá. Nem udvsriaskodik és a finomkodás is messze áll tőle. Vadul kapaszkodok vállába, viszonozom csókját.
Mélyeket lélegzek a és hajlamos vagyok elhinni, hogy képes lenne széttépni testem. Mellkasom vadul emelkedik és süllyed, ahogy tudatosul bennem, hogy teljesen átadtam neki magam. Olyan szinten belém égette magát, hogy ha most eltávolodna csak azért könyörögnék hogy abba ne hagyja.
Félelmetes ezt újra érezni, hogy valaki azt tehet veled, amit csak akar, és te ezt önként és boldogan viseled.
Fejem oldalra csuklik, testem remeg a felfokozott testi érzésektől és a gondolattól, az övé vagyok. Azt akarom, hogy megjelöljön.
- Harapj meg! - követelőzök, és tarkójánál fogva fejét mellemre húzom. - Akarlak! - nyöszörgök könyörögve ostroma alatt.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-09, 22:40


- Akárhonnan is nézem, a lényeg ugyan az. Téged kötelesség láncol le, engem csak a saját határaim. Társra is csak munkába vágyok. Nincs magánéletem, amit megosszak vele és senki se kell akire vigyázzak vagy vigyázzon rám, mikor röpke nyugalom vesz körül. Magányos farkas vagyok aki élvezi a körülötte ülő csendet, miután elül a vihar. - Meglehetősen belső vallomást hallottam tőle. Ha empátiát akar építeni felém akkor rossz úton jár. Túl sok halott van mögöttem, hogy én megértsem a magányt és annak hátrányát. Engem pont ez éltet. Senki sincs aki miatt aggódjak, tehetek amit akarok szerettem megölésével vagy bárminemű zsarolásával nem lehet megfogni. Bár nem is áll mögöttem senki és ha így folytatom egyedül halok meg. Persze azt meg is kéne élni... amit lássuk be nincs esélyem. Ebben a szakmában nem megöregedni szoktak az emberek.
Ahogy beszél, vele együtt folytatom egy pontról, kicsi késve az ő szövegétől. - Meg is feledkeztem, hogy csak és kizárólag a foglyom... vagy. - Elhalkul a szó vége és kicsit megszeppenten nézek rá. A szöveg "vagy" része nálam jó öt másodperc késéssel érkezett és bőségesen meg volt töltve meglepetéssel és értetlenséggel. Kis késéssel egy erőltetett vigyort magamra húzok úgy nézek a szemébe. Beteges tud lenni ez a nő. Egy pillanatra remélem, hogy inkább megkínoz és nem a pincéjében akar tartani mint valami kis kedvencet. Okéé ezt a gondolatot elhessegetjük. Szedjük össze magunk Sam. Mély levegőt veszek és újra a beszélgetős hangulatomba jövök. Menni fog ez.
A viccelődés vissza is terel a jó útra és meg is találom a humorérzékem- Én az az első randin rózsát hozok és csak puszit adok fajta vagyok. Kicsit gyors nekem a tempó. - Válaszolom bizonytalanságot játszva, amit nem is kell nagyon keresnem most azért jön magától.

- Erre tettekkel fogok rácáfolni, sárba tiporva a srácok önbecsülését. - Jön csípőből a válasz, meg sok más is fog még onnan jönni. Ma este ami a csövön kifér. Ha tudtam volna hogy ez lesz csak megvárom a kikötőben elkapjuk a lányt és megyünk dugni. Nem pazaroltam volna feleslegesen másra az erőm.
- Még azt sem tudod hány golyó van a tárban, de te már most kevesled, ez a beszéd. - Én is csak súgok neki. Nem vagyok vérállat, de azért meglepetést csak tudok okozni. Legalább is azon leszek, gőzöm sincs mihez van hozzászokva.
- Igen. Elkaptalak és megtartalak, nem pont kis kedvencnek. - Harapom meg újból.  - Csak kitalálod mire is gondolok. - Közben egy pillanatra sem állok meg az izgatással és masszírozással, most kicsit én húzom, van esélyem egy kis revansra. Bár nem pont kegyetlen bosszút állok rajta, inkább valami egészen mást. Bele se gondolok abba, hogy a magaménak nyilvánítottam mint ő engem, most teljes mértékben a vágyaim vezérelnek, ami nem jó, de most hihetetlen módon leszarom.
Alig hallom meg szólítását az extázis közben amit vele élek át. Tompán zúgnak a szavai, valami mégis eljut a tudatomba és összerakom a képet, de aggira már a keblek közé kerülök. Nincs ellenemre a dolog, de vannak jobb pontok is ahova a fogam mélyeszthetem. Mellei közül kiemelem arcom és a kulcscsontja fölötti puha bőrbe harapok bele. Vére nem serken, de pár pillanatra tuti marad nyoma. Ép csak egy picit meg is húzom a fogaim közé került bőrét és mikor elengedem a fognyomok még pár pillanatig visszaköszönnek elcsúfítva a sima, fehér tökéletességet. Kicsit lassítok a tempón, még nem akarok túl közel kerülni, ekkor jobb ötletem támad. Továbbra is szorítom magamhoz, háttal kilökve a zuhanyzó ajtaját. Leguggolok és ölemen vele eldőlök nem is érezve, hogy hideg e a kő. A forró ágyéka mindent kárpótol szögeságyra is feküdhetnék most nem tűnne fel. Lovagló pozícióban ráfogok csípőjére, végigmérem testét. Tőlem szétfeszülő ölétől lassan haladok felfele. Hasán vastag cseppekben csorog le a víz amit megigéző nézni. Mellbimbói hegyesek az élvezettől és a víz hűsítő párolgásától. Nyakán gyöngyökben állnak a cseppek és az a tekintet amivel engem néz. Istenem segíts...  Egy succubus nem tudna a nyomába érni annak a telhetetlen, követelő mégis kéjelgő kifejezésnek amit rajta látok. A rövidke szünetben felejthetetlen teste emléke mellett egy kis erőt is gyűjtöttem, hát kihívom magam ellen a sorsot.
- Mutasd meg nekem kis ribanc miért is hívnak titeket bestiának! - Követelem meg tőle, magam se tudva mire számítsak.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-10, 19:58


- Igazad van. Sajnos teljesen jól látod a helyzetet.. Egy társ amennyire előny, annyira hátrány vagy éppen teher is.. Ebben igazat kell adnom.. Kivéve ha ez a társ is képes magára vigyázni.. - gondolkodom el. - De ez csak találgatás. Ízlések és pofonok ugyebár.. Érdekes, hogy a falkából nem fogadnék el senkit társnak. Viszont... - ismét végigpillantok rajta - Téged valahogy nagyon könnyen el tudlak képzelni.
- Mi az vadász? Nem tetszik az én verzióm?
- mosolygok kacéran - Pedig most nagyon is ez a helyzet állt fenn. Vagy azt szeretnéd, ha én lennék a te foglyod? Ha már így kicsusszant a szádon? Fogadni mernék, hogy titkon ez a vágyad... - suttogom fülébe gonoszkásan.
- Ó. Ezt nem tudtam.. De hogy ne érezd magad rosszul... - arcához hajolok és adok rá egy szűziesen apró puszit. - A tempót megszokod, a rózsától pedig eltekintek most. Különben meg kaptam tőled több csokrot is, úgyhogy végül is megvagyunk.. - gondolkodok el látványosan.

- Cáfolj rá! - suttogom bíztatva, halkan sóhajtozva.
Felnevetek. - Csak van egy mércém... az alapján döntök mindenről, hogy megérte-e. A kinézeted és a fizikumod alapján úgy gondolom, a nagyon is megérte kategóriába sorollak így előre. Vagy tévedek és egy puhány lennél? Bizonyítsd be, hogy igazam van. - heccelem kicsit agyát is, teste és érzékei mellett. Elvégre a motiváció agyban dől el, és aki bizonyítani akar, az nagyon is motivált.

Az újabb harapásra már felnyögök. - Van egy tippem. - suttogom, hangom megremeg, ölem pedig kényeztető kezéhez dörgölöm. Légzésem szaggatottá válik, halk nyögések szakítják meg. Fejemet hátradöntöm vállának.
Egyszerűen nem tudok betelni. Többet akarok belőle, ő pedig nem ágáll megadni ezt nekem.
Kissé csalodottan morranok, mikor a melleimtől elhúzódik, aztán belém is akad a morgás ahogy mégis megérzem fogait kulcscsontomnál. Megfeszülök, ahogy végigcikázik testemen az érzés és az orgazmus szélére taszít. Testem libabőrös lesz, melleim megfeszülnek, a következő lökése pedig letaszít a szakadékba.
Zihálva élvezem a lassabb tempót, és jelenleg hálás is vagyok érte, hisz a világomról nem tudok az elmúlt óra cselekvéseitől.
Ahogy eltűnik alólam a talaj a mozgatásra, összerezzenek, végül a derekán találom magam, abban a pózban, ahogy az egész kezdődött. Mellkasán tenyerelek, nézem arcát, nyakát, izmait. Megnyalom ajkaim a látványra, ismét feléled bennem a vágy, és még mielőt bármit is kérne csípőm megmozdul. Lehajolok egy csókra hozzá, majd felegyenesedve végighúzom körmeim felsőtestén, végigtapintva a feszes bőrt mellkasán és hasán. Elengedve hasát, kihúzom ázott tincseim arcomból és testem elől, combjaim mögé nyúlva támaszkodok meg az ő combjain kezemmel, testem hátrafeszül, melleim meredeznek. Továbbra is lassan, szinte őrjítőn mozgok, viszont minden mozdulat végén mélyen ölébe ülök, felnyögve kéjesen, ahogy farka kitőlt és bennsőmnek feszül.
Szavaira élvezkedő mosoly kúszik arcomra. - Biztos, hogy a bestiát akarod? Szerintem a helyzethez inkább a bestiális ribanc illik. Remélem nincs ellenedre.. - szorítok rá hüvelyemmel férfiasságára. Körbefogom és elkezdek gyorsítani mozdulataimon. - Kapaszkodj vadász. Fogj erősen, nehogy megszökjek menet közben! - suttogom és a fokozatosságot kidobva az ablakon rögtön vadul lovagolni kezdem. Hangosakat nyögök, ajkaim elnyílva. Testem egyre jobban megfeszül, ahogy ismét érezni kezdem a kitörni készülő élvezetet. Mielőtt elérném, hirtelen megállok, elkapom a kezeit és feje fölött a csempének szorítom. A mozdulat miatt kicsúszik belőlem, de nem engedem mozdulni. - Hoppá. Ez kicsúszott. Ez hogy történhetett? - suttogom meglepődést színlelve, visszaülve nem engedem magamba, csak hosszában ráülök és úgy mozgok lassan, őrjítően, előre-hátra csúszkálva rajta, a makkot néha a bejáratba engedve, majd csípőm csavarásával ismét kint hagyva. Lehajolok, melleim odatartom szájához. - Ígértél egy autógrammot nagyfiú! - jegyzem meg játszva a sértődöttet, és melleimet orra előtt hintáztatva. - Kérem a jussom!
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-10, 22:58


- Igazán lekötelező ajánlat. Melóra már tettem ajánlatot, másra nem igazán tudok. - Mentegetőzök, mert nem tudom milyen párra gondol aki tud vigyázni magára, de segítek megkeresni neki a fazont, csak engedjen el. Nem tudok nevetni, vagy kitérni a kérdés elől, ez pedig kínos csendet szül. Sebaj, hiéna próbált a legkevesebbszer megölni. Ez nem igaz az elmúlt hónapokra.
- Kicsit vadabb, de teljesen elfogadható? - Kérdem őszike szemekkel rápislogva.
- Ha te lennél a foglyom nem kéne aggódnom sok dolog miatt, tényleg jól hangzik. Ha izgat a dolog átadom a helyem és szedem ki én az infót. - Ajánlom fel magam reménytelen hülyéskedéssel. Ő kicsit perverzebb módon adja a tudtomra amit eddig is sejtettem, de huh... izé... inkább mint a kés, csak a végén ne vihogjak és növesszek a kelleténél több szőrt.
- Egy próbát megért. - Vigyorgok rá. - Előtte egy mozi? valami vágatlan 5 órás rendezői? Vagy töltünk le filmet, az is jó... telefonon nézzük youtube-ról valamit? - Nincs több kifogásom. Marad az, hogy én vagyok kikötve és ő dönt, mindenről.

- Jobban akarod mint én, hogy bizonyítsak. Nem mintha zavarna. - Súgom vissza neki több mint kacér tónussal. - Ha még van időd idétlen mércékkel foglalkozni akkor nem voltam elég jó. Ezt a hibát pótolni fogom. - Nem kell jobban húzni, akarom őt így is úgy is. Bár az olaj a tűzre sose árt ha le akarjuk égetni a házat. Neki pedig remekül megy.

- Hogy is lenne? Lássuk csak... igen megvan. Sehogy. De ha.. aaaaaah. - Erre nem számítottam.  Vigyorogni akartam rá és heccelni, de most ő fojtja belém a szót. Szemem összeszorítva koncentrálok, hogy ne menjek el azonnal attól a szorítástól és vadságtól amivel meglep. Alig tudom összeszedni magam és figyelni a szavaira, de akkor ez gyors lezárás lesz.
- Innen csak akkor kerülsz le ha másodszor is megtöltelek. - Morgom neki, csípőjét megragadva. Nem csak tartom minden mozdulatánál nyomom bele ölembe és segítem a tempóját kicsit fokozni is.  Vele együtt indulok meg szinte megremegve az élvezettől és a diktált ütemtől. Mélyen zihálok mikor hirtelen kicsusszanok belőle. Hogy az a... javítanám a hibát, de a kezem. Megint!? Ne már! Elmebeteg játékai vannak és hogy rohadjon meg de erős. Pár reménytelen szabadulási szándék után feladom. - Nem teheted ezt megint. Mit akarsz még?- Morgom neki hangomban kéjjel és követelőzéssel. - Mit kell még megígérnem neked hiéna lány, hogy az enyém lehess? -
Kínzó amit tesz. Csak élvezkedik rajtam míg én ágaskodva csak közel kerülök a folytatáshoz, de nem kapom meg. Tovább már nem igen lehet húzni, ő viszont nagyon élvezi. Aztán megmutatja milyen ígéretet is akar behajtani rajtam. - Se toll, se szabad kezek... nem lesz olvasható de megkapod. - Elém tartott keblei közül a jobboldalit megharapom pár centivel bimbója felett. Nem tépem véresre, de alaposan megszorítom a bőrt és meg is szívom, hogy ez legalább egy percig megmaradjon gyógyulás ide vagy oda.
Amíg erre figyel, aljas módon kirántom szorításából a kezem újra csípőjére fogva és belehatolok. A jussának pedig az autogram mellé még magamat szánom. Újra érzem ölének tüzességét és hajt a vágy, hogy megadhassam a felhúzás eredményét. Nem őt rángatom magamon, hanem én kezdek benne hevesen mozogni kicsit elemelve  csípőjét ölemtől. Nem szólok hozzá, nincs erőm és figyelmem, minden idegszálamat leköti amit most vele művelek. Nem kell sok, hogy újra közel kerüljek, úgy néz ki most én megyek előbb. Zihálok és remegek miközben átlendülök az orgazmus határán, de nem állok meg amíg őt nem hallom felsikítani. Minden mozdulattal lüktetve töltöm ki. Nehéz átélni az eufóriát és közben szakadatlanul ostromolni az ágyékát, de még kibírom a kettős érzést és a vele járó kavart. Hangosan szuszogok fel fel nyögve alatta míg meg nem adja az indokot, hogy megállhassak.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-11, 12:52


- Hosszú az este... Majd fogsz.. - vonom meg vállam gonoszkás mosollyal.
- Jaj te szegény.. De ne aggódj, felesleges energiapazarlás... Hisz amit meg akarok tenni veled, azt úgy is megfogom.. Felesleges aggodalmaskodni.. - kuncogok - Jó ötlet. Legközelebb cserélünk!
- Rendben, de ha már 5 órás film, legalább valami uncsi legyen. Ne sajnáljuk, ha lemaradunk úgy az egészről, mert valami érdekesebb és izgalmasabb eltereli a figyelmünket..


- Úgy tűnik lebuktam.. - kuncogok - Hmmm.. Ez a jó hozzáállás!

Felnevetek vidáman válaszára, és már cselekszem is belefojtva a szót, amit élmény hallgatni is.
- De magabiztos lett valaki hirtelen.. - mosolygok rá, majd felnyüsszenek, ahogy rámarkol csípőmre és mozgásomat mélyíti el minden ütemnél, de meg kell állnom, még nem akarom, hogy vége legyen, bármennyire is morog miatta, ami azért megint csak elégedetté tesz. - Ne hidd, hogy nekem nem nehéz megállni, de... még egy kicsit akarok veled játszani, még egy kicsit több időt... - suttogom.
- A fognyom is egye... - felnyögök az erőteljes harapásra. Erre nem számítottam. Testem vadul rázkódik meg tőle, ahogy megint arra a bizonyos peremre sodródok, és elgyengülök az érzésre. Nem ellenkezek, amikor akaratom ellenére elszabadul, elkap, és ismét megérzem magamban. Felnyögök, tehetetlenül állom rohamát. Erőlködve próbálok koncentrálni, hogy még ne érjem el, még egy kicsit hadd élvezzem ki, de nem enged, egy pillanatra se lassít, testem pedig csak sodródik. Lüktetését megérezve magamban felsikítok a gyönyörtől, testem szinte felrobban, ágyékom lüktetése pedig egész testemen végigzúg. Erőteljes rándulások jelzik élvezetem, az utolsó mozdulatai során. És mikor elcsendesül is még többször végigfut rajtam a borzongás, hogy testem belerándul.
Erőtlenül, ködös tekintettel, mozdulatlanul és kiszolgáltatva lógok karjaiba, ahogy teljesen jóllakottnak érzem testem. Mellkasára simulok vadul lihegve, és testem még enyhén megremeg az előbb átéltektől. Rég éreztem magam ennyire elégedettnek, és szinte erőlködnöm kell, hogy ébren tudjak maradni. Nagyon is vonzó opció, hogy így, ahogy vagyunk elaludjak rajta, beburkolózva illatába.
Laposakat pislogok, de erőt veszek magamon. Egy váltó nem lehet ennyire gyenge, nem mutathatom magam ennyire könnyen legyőzhetőnek. Amint lassul szívem zakatolása, és remegésem is elcsendesedik, feltolom magam, és eltávolodok tőle, mire megint csak összerezzenek, és ajkamba harapok hogy ne nyögjek fel, ahogy érzékeny ágyékomat elhagyja az övé, de egy elfojtott nyüsszenés így is elszabadul. Alig tudom megállni, hogy engedjek a lehúzó erőnek, és visszazuhanjak rá, de nem szabad! Tartanom kell magamat! A falka egyik legerősebb harcosa vagyok! Ehhez mérten kell viselkednem.
Arcomra az elégedett fáradtság helyére visszaerőltetem csábos mosolyom, és kissé inogva bár, de felállok.
- Talán az ágy kényelmesebb lesz.. csak előbb nem árt egy kis tisztálkodás.. - jegyzem meg könnyed hangsúllyal. Visszaállok a zuhany alá, háttal neki, hogy ne lássa arcom, míg lemosom magam. Így is felszisszenek ahogy lábam közé nyúlok, de erősen koncentrálva és összeszorított fogakkal sikerül megmosnom magam. Egy törölközőbe csavarom magam, egy másikat előkészítek neki.
- Ha kész vagy, gyere utánam. - nézek rajta végig, majd a szobába megyek. Egészen az ágyig tart erőm, lefekvés helyett csak eldőlök keresztben, lábaim lelógnak, jártányi erőt nem érzek magamban, még az se érdekel, hogy a szobaajtó nyitva maradt.
48 óra alvás nélkül, edzésekkel és egy vadászattal fűszerezve, megkoronázva egy ilyen menettel. Nos ez még nekem is kiveszi az energiám. Ezen már a hideg zuhany se segít..
Próbálom ébren tartani magam, megvárni a vadászt. Kíváncsi vagyok mit tesz egy kifáradt vaddal, aki igazából a fogvatartója. Ha arra vetemedne, az adrenalin még mindig ad erőt hogy mozgásképtelenné tegyem, de remélem ez az este máshogy ér véget.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-13, 22:35


- Igazi szörnyeteg vagy. - Vigyorgom keserédesen és végtelenül vágyakozva. -Csak azért kínzol, hogy tovább húzhass. Meg fogod járni. Azon leszek minden erőmmel... - Kérsz és megadatik. A harapós mutatvány után megrohamozom és bár én veszítek nem tud talpon maradni és sikítva követ engem ami után csak rám fekszik. Teljesen kész vagyok karjaim között egy őrült hiénával, akit nem egész egy napja még le akartam lőni, de minimum kiütni sokkolóval.
Most pedig mind a ketten kimerülve egymáson pihegünk. Ezt senki se hinné el nekem még egy vámpír is azt gondolná, hogy valaki megelőzte és már összekuszálta az emlékeim, mert ilyen nincs. Pedig mégis.
Jólesik végignézni rajta. Ha elvonatkoztatok attól, hogy egy képzet gyilkosa a falkának akkor csak az élménytől vidám arca és kissé homályos tekintete van előttem, meg a gyönyörű teste. Nem szólok semmit, ez nem az a pillanat. Élvezem őt és a csöndet, meg igazából erőm sem nagyon maradt ezt be kell ismernem. Ha még egy menetet követelt volna, ki kellett volna húznom belőle hol a cuccom, mert egy adrenalin löket kellett volna, hogy új erőre kapjak. Szerencsémre, még neki is vannak határai és most együtt fekszünk.
Semmi sem tart örökké, pedig itt és most mindenféle berögződés és józan ész használata nélkül el tudtam volna aludni. Ő viszont felkel, még ha nem is határozottan. Megtartom magamnak a megjegyzést mikor kicsit nyüsszen és bizonytalanul feltápászkodik. Lehet mennie kell.. vagy... gőzöm sincs, de kár hogy megtöri az élményt.
- Ezzel nem tudok ellenkezni. Bár nekem a kő is megtette volna. - Paskolom meg a csempét, ami után nem pont a koromhoz illően kelek fel. Nélkülem megy be fürdeni, de látom, hogy érzékeny. Ismét jöhetne egy megjegyzés, de kapisgálni kezdek valamit. Hiéna és ott a nő  a legerősebb, talán csak nem mutatkozhat olyannak mint szeretne lenni egy közönséges ember társaságában, vagy úgy általánosságban. Ezen még nem fogok fennakadni. Azon, hogy két évvel előbb fogok meghalni a stressztől ami végigment rajtam mire eddig eljutottunk már inkább, de így is a legjobb kimenetelt kaptam. Pofátlanság lenne panaszkodni, főleg hogy megöregedni nekem amúgy sem jövőkép.
- Igen is kapitány. - Hangom szarkasztikus, tekintetem inkább az elmúlt óra eseményeit tükrözi. Beállok a zuhany alá és hideg vízre van szükségem. Áthűt, józanít, segít összeszedni a gondolataim. Itt fürdök egy valószínűleg magas rangú hiéna fészkében miközben az Oba elég keményen rühell. Talán most kéne elhúzni a csíkot. Vagy előtte kiszedni belőle hol a cuccom, valami kis könnyed kétértelmű füllentéssel, amit nem szúr ki, főleg fáradtan és húzni a csíkot. Így is késésben vagyok és minden perccel valószínűtlenebb a teljes kifizetés, vagy maga a fizetés. Ahhoz pedig jó drága dolgom tette tönkre, hogy ez rosszul érintsen. Mire véget ér a zuhan megvan az elhatározás. Játékos kiszedése a cuccaim helyének és valami aljas húzás után lelépni. Egy hiénával több utál... elbírja a hátam.
Nem kell nagy nyomkövető képesség a megtalálásához. Az ágyon van és keményen ki van ütve. Magam sem vagyok friss, de ő tényleg a nullán van. Olyan békésen, talán már alszik is. Fura érzés így gondolni rá. Ellenségekből lett beszélgetőpartner, végül pedig egy egy éjszakás kaland, amit sose fogok elfelejteni, elmesélni meg végképp nem. Föld hívja Samaelt... egy időzített bomba a csaj. Ne kukkold azzal szándékkal, hogy... oké akkor ne érintsd meg az arcá...t... legalább ne feküdj be... Samael beszélned kell magaddal, mert önként kerültél be mellé. Komolyan meg fogsz halni ha ennyi eszed van. Vagy, csak, lesz egy kicsit hosszabb kalandod. Ha már úgy is magyarázkodni kell, akkor csináljuk nagyban. Remek... már a józan eszem is a hülye ötleteim mellé állt és megindokolom magamnak miért is jó ez nekem.
Mellette feküdve mégis jólesik átkarolni, magamhoz húzni és pillanatok alatt elaludni.
Múltam meghazuttolóan kezdő húzás, de mégis jólesett. Meglátom majd mit hoz a holnap, ha eddig szerencsém volt most már csak végigkísér.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-14, 15:06


- Köszönöm az elismerést.. - kuncogok vidáman - Már alig várom... - suttogom csendesen, felkészülve bármire, amit a szemeiben látok.
Nem igazán tudom, mit érzek. Legyőzve, mégis elégedetten heverek rajta, de ezt nem igazán szabadna. Erőnek erejével kelek fel, és teszek úgy, mintha kemény lennék, miközben jelenleg nagyon nem érzem magam annak. És pont miatta. Nem tört össze. Egyáltalán nem, mégis valahogy fölém kerekedett, és minden percét élveztem.
Annak ellenére, hogy próbálom magam erősnek tettetni, hangom többször megbicsaklik, és még egy egyszerű ember is észreveheti, ha egy kicsit is figyel, hogy mozgásom se olyan kiegyensúlyozott, mint a legelején. Becsületére váljon, hogy egy rossz szót se szól, nem tesz megjegyzést, és nem gúnyolódik.
- A kő hamar kihűl. Én pedig sértetlenséget ígértem neked.. Nem lenne szép tőlem, ha megszegném.. Meg aztán nem szívesen kenegetném mentával a hátad, míg tüdőgyulladással fetrengsz az ágyban.. Nem veled lenne bajom, hanem a mentával.. - jegyzem meg, próbálom adni a menőt és a nyugodtat. Fürdés közben se tesz megjegyzést, pedig nyüsszenésem biztosan hallotta.
Meg kell valljam, ritka udvarias a fickó.. Már ha tényleg erről van szó. Az ellenségem, nemrég még simán lelőtt volna, most meg egy gúnyos megjegyzést se ereszt meg.
Mosolyognom kell a szófogadására, de nem mutatom. Határozottan szimpatikus a fickó. Egyre jobban örülök, hogy nem kellett megölnöm.
Kint beesek az ágyba. Próbálok ébren maradni, mocorgok néha, hogy ezzel segítsek magamnak, de a víz egyenletes zubogása, és a megnyugtató illatok elnyomnak.
Váratlanul ébredek arra, mikor az arcomon megérzek valami kellemeset, felébredek, de tettetem az alvást. Az illatok egyből eszembe idézik, hogy ki van mellettem, és mi történt. Nagyon, de nagyon alap hiba. Elaludni, mikor az ellenség itt van karnyújtásnyira, szabadon. De most valahogy nem érzem hibának. Valahogy kellemes, ahogy az arcom simogatja. Ha átverés is... Legfeljebb tanulok a leckéből.
Halkan nyöszörögve fordulok keze felé, ahogy cirógat, majd meglepetten tapasztalom, ahogy besüpped mellettem a matrac, és egy erős kar ölel át, és húz magához.
Mélyet lélegzek, mintha csak álmodnék. Illatából semmi ártót nem érzek, inkább csak kellemes fáradtságot a részéről is. És nagyon finom illatot. Ez nem a tusfürdő, ez a saját illata. Nagyon kellemes, és megnyugtató. Azon kapom magam, hogy felé fordulva, testéhez simulok, karom mellkasára simítom, fejem vállára hajtom, arcom nyakába fúrom, és mélyeket lélegezve szívom magamba illatát.
De már ezt se bánom. Alig pár pillanat, és testem ernyedten pihen az övé mellett, halkan szuszogva, álomba merülve.

Nincs szüksége testemnek sok alvásra, hogy ismét teljes erőmben ébredjek.
Ahogy elaludtam, úgy is ébredek, szorosan hozzábújva, mint a szeretők. Még alszik, így engedek magamnak még pár perc élvezkedést karjai közt. Jól esik így feküdni, gyengéd nőnek érezni magam, akinek egy férfi erős karja ad biztonságot. Tetszik ez a helyzet, de nem sokáig élvezhetem. A kötelesség, az kötelesség.
Nagyon óvatosan kikelek mellőle, és a telefonom, meg némi ruhát magamhoz véve a folyosóra lépek. Megeresztek pár hívást, majd felöltözve megyek kis foglyomhoz egy újabb bájcsevejre. Természetesen észreveszi a férfi szagát rajtam, de sikerül kimagyaráznom, hogy a férfi a foglyom, és egész este kínoztam, hogy infókat szedjek ki belőle, ezért érzi rajta a szagát. És végül is ez így is történt. Csak az nem mindegy, hogy milyenek kellettek. Nagyjából egy óra alatt a árulóból már nem tudok új infót kiszedni, így ételt adva neki ismét magára hagyom, biztosítva arról, hogy itt nem fogják megtalálni.
Ezután kimegyek, hogy találkozzak a beszerzőmmel, akinek elég messzire elér a keze mindenfelé, így viszonylag hamar, és jó áron sikerül beszerezni tőle egy éjjellátót. Mivel apám és én is régi vevői vagyunk, így potom pénzért jutunk hozzá mindenféle különlegességhez is. És mivel A vadász jól viselkedett és betartotta, amit mond, engem is köt adott szavam. Az általam tönkretett eszköze helyett újat adok neki. Persze csak akkor kapja meg, ha a pendrive tartalmát én is látni fogom.
Ezután pedig némi étellel és kávéval felszerelkezve megyek vissza szobámba, ahol megtalálom a még mindig nyugodtan alvó vadászt. Az ételt az egyik szekrényre téve csendesen az ágyhoz lépek, és visszamászok mellé. Egy hajtincsemet megfogva kezdem el arcát és nyakát simogatva keltegetni. Ez valahogy annyira kézenfekvőnek tűnik mellette. Jól esik látnom, ahogy alszik. Láttam már párszor az elmúlt nap során, többféle helyzetben is, de valahogy nem tudok betelni ezzel a látvánnyal. És már előre sajnálom, hogy nem tarthatom meg magamnak, csak és kizárólag magamnak.
- Hello idegen... - suttogom, tovább cirógatva már ujjaimmal arcélét és ajkait - Ébresztő.... - mondom majd lassan oda hajolva gyengében megcsókolom.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-15, 23:08


Mély alvásból ébredek egy érintésre. Ösztönszerűen ütnek be a reflexek. Megragadom a támadó csuklót a késem helyére markolok és szúrok. Aminek az eredménye hogy az érintésére rémülten elkapom és nyakon vágom a törülközővel ami rajtam volt mielőtt elaludtam volna. A fehér szövet beteríti arcát én meg meglátom hol vagyok és kit is törcsiztem nyakon. Úgy néz ki nem egy vad álom volt, tényleg meghúztam a hiéna csajt a rakparti melóból.
Aztán mégis csak megcsókol. Még mindig kicsit ködös a világ körülöttem, de mire elengedi ajkaim minden beugrik és teljesen magamnál vagyok. - Az... megtörtént. Fent vagyok. - A helyzet alapvetően fura kéne legyen, de lelkem rá, hogy nem szokatlan neki az ilyesmi. Azért zavarodottan megvakarom a tarkóm.
- Még is mire számítottál egy vadásztól? - Helyzet jelentés. Nem álom volt Sam. Te még itt vagy, ő pedig veled szembe és veszélyes, friss, felkészült és erősebb. El kellett volna este húzni. El a viharba, de neeeeem befeküdtünk mellé, miért is ne. Ha nem késelt meg vagy tépett szét majd ma adunk neki okot. Megint a szemét nézed. Nem hallgatsz a józan eszedre ugye? Hahó? Reménytelen vagyok...
Felkelek, közben újra megcsókolom. Úgy ahogy elsőre kellet volna. Ami történt megtörtént többet keltem támadóra, mint csókra, ehhez vagyok hozzászokva. Nem ahhoz, hogy... lényegében pucér vagyok.
- Kérhetek valami göncöt? A tegnapim azt hiszem tönkre tetted. - Nézek zavartan körbe mikor meglátom a hámom a bakancsom meg a ruházati kiegészítőim a sarokban. Vigyorogva felkelek. Ez nem fogja eltakarni a farkam, de most már nagyon kíváncsi vagyok rá. - Nem futok sehova - Mondom a hiénának vigyorogva és a bakancsomhoz sétálva belenyúlok a cipőtalp alatti kis helyből pedig kiveszem a pendrive-ot. Végre ez is megvan, és ha osztozkodnom is kell rajta, már nagyon furdalja az oldalam, vajon mit tárolnak rajta.
- Nem volt messze, de nekem elérhetetlen volt a távolság. - Vigyorgok rá, nem tudva, hogy most megleptem vagy erre számított azért. kKicsit abszurd a helyzet. Egy száll semmiben vigyorgok egykori ellenségből avanzsált fogva tartómból lett egy éjszakás kalandomnak, aki slussz poén ként hiéna, bérgyilkos és ép azt készüljük nézni amit magamnak loptam a nap egyházától aki megbízott egy kettőnknek közös célponttal és... huh itt megállok. Elég lesz ennyit felsorolni már így is kezd gubancolódni a dolog.
Táskámból kikapom a PDA-m és csatlakoztatom az eszközt. Közben lassan mellé sétálok és visszaülök szabad kezemmel átkarolva a kollégát. Ölembe dobom a kütyüt és elkezdem egy programmal feltörni a hordozó autentikációját. Nem tart sokáig míg a program megtöri a gyenge védelmet és feltárul tartalma.
Szívem szerint felüvöltenék, hogy bingó. Ember és valtó kísérletek dokumentációja lapult rajta, ami azt a kitörést kicsit visszafogja. Minél jobban belesüllyedek a mappába annál hátborzongatóbb miket tettek. Még az élve boncolástól sem riadtak vissza. Eddig sem voltak szimpatikusak, mostantól inkább nem veszem fel velük a kapcsolatot. A végén ott végzem egy asztalon. Gázok, vírusok, vegyszerek. A természetfeletti sikeres irtása emberáldozat nélkül. Egyre gyorsabban lapozom az orvosi leleteket.  Úgyis a vevő fogja érteni nem én. Végül az utolsó dokumentum kicsit más. Megnyitom és ez azt hiszem mind a kettőnknek értékes doksi lesz. Egy pontos terv a hiéna falka kémekkel való elárasztásáról és belülről szétzilálásáról. A célpontom lett volna az első ilyen és erről még ő sem tudott. Ő volt a tesztalany. Nevek és képek sorakoznak adatokkal és specifikációkkal fűszerezve. A második hullámként saját embereiket haraptatják be és küldik hozzájuk. Itt van némi adat Zoéról is, mint a legelső kudarcba fullad próbálkozás. Érdekes infók amiből még én is profitálhatok. A kérdés csak az, hogy mennyit akar magának a lány.  
Kíváncsi tekintettel nézek rá miután felületesen átolvastam a fájl tartalmát.
- Azt hiszem kapásunk van. A kis kémet akarom most. Talán ha rám nem gyanakodnak még többet is ki tudunk szedni belőlünk. - Nem szokásom az együttérzés, de az embertelen kínzás még nekem sem kenyerem. Ezeknek a seggfejeknek kell egy kis tanulás, amiből ha pénzt közvetlen nem is szerzek, kicsit talán egyenlítem a számlám a foltosok felé. Sose árt a jó ajánló levél.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-16, 11:36


Ahogy keltegetem eléggé erőteljesen reagál. Gyanítom, nincs hozzászokva ahhoz, hogy valaki ébressze. Vagy legalább is nem ebben a formában. Elkapja karom, és már szúrna is le, de csak a törölközőt sikerül megtalálnia, amit lendülettel az arcomba csap. Nem okoz fájdalmat, viszont vidámságot annál inkább. Halkan kuncogok a reakcióján, ahogy elhúzom arcomból a törölközőt megcsókolom.
- Látom te se vagy egy nyugodtan kelő típus.. - hajolok közelebb hozzá ismét. - Igazából valami ilyesmire számítottam. - kuncogok továbbra is.
Látom, ahogy kezd magához térni, vagy legalább is kezdeményezése ezt mutatja, ahogy megcsókol. Bolond lennék ellenkezni egy ilyen kellemes este után, így szenvedélyesen viszonozom, aztán ismét csak kuncogok.
- Miért? Nem vagy jó így? - simítok végig mellkasán ujjaimmal - Talán zavarban vagy meztelenül? Levetkőzzek én is? - vigyorgok, mire körbenéz és meglátja cuccait. Csak szusszanok, ahogy felkel és megindul feléjük, de nem állítom meg. Elnyúlok az ágyon. - Futhatsz.. Menekülni úgy se tudsz, csak ha engedem.. - mosolygok rá vidáman, továbbra is az ágyon fetrengve. Teljesen magabiztosan. A cuccai teljes körűen ott vannak. Az este behoztam azokat is, mivel úgy gondolom, nincs rá szükség, hogy tartsak tőle. Valahogy nem érzem veszélyben magam.. Ha meg mégis ellenem tenne.. Nos, innen egyedül csak akkor tud kimenni, ha engem életben hagy. Én meg amíg élek, tudok tenni ellene.
Ami meglep, hogy a cipőjében kezd el matatni, majd mikor előveszi a kis tárgyat, és hozzáfűzi a magyarázatot felnevetek és hátamra gördülök. - Meg kell mondanom.. Nem semmi vadász vagy te. Ravasz. Nagyon ravasz! - mosolygok szinte elégedetten, mikor éppen most mutatott be egy hatalmasat az orromnak. Átvert. Nem is akár hogyan, de valahogy számítottam is rá. Talán csalódtam volna, ha nem így tesz.
Vidáman ülök fel, és simulok hozzá. Tetszik, ahogy szinte gondolkodás nélkül karol magához. Izgatottan várom, hogy sikerül-e megoldania a kódot - Komolyan már csak egy tál popcorn hiányzik.. - nézem a kütyüt, aztán nagyot dobban szívem, mikor sikerül feltörni, és előkerülnek a mappák.
Visszafogom lélegzetem, ahogy megnyitjuk az első dokumentumot rajta, majd összerezzenek a kapott adatoktól. Vidámságom kimegy belőlem, ahogy az infókat emésztgetem, amiket folyamatosan újak és újak követnek. Egyrészt átveszi a kacérság helyét a munka komolysága. Nem kezdek el fintorogni a látottakon. Én is csináltam már hasonlót ellenséggel. A kínzás az kínzás. Ha van hozzá gyomrod bírod azt is, ha ellenség, és azt is ha barát. Bár tény, hogy én nem tehetetlen szubokat kötöttem ki zsigerelésre, és nem csak poénból. Nem leszek ettől jó, de az ellenfeleimnek volt esélye védekezni. Ezek a váltók még magukkal se voltak tisztában. Teljes védtelenség, és átverés... Gondolkodni kezdek, majd egyszer csak meglátok egy nevet - Várj! - szólok rá, és visszaléptetek egy pillanatra, ahogy ismét elolvasom nyelek egyet, szemeim egyik pillanatról a másikra válnak aranybarnává, és torkomból halk morgás tör elő. Engedem tovább nézni az infókat, és én is figyelek mindenre. Kezeim ökölbe szorulnak, ahogy az utolsó dokumentumot meglátom. Konkrét terv ellenünk. Ha ez igaz, akkor nagyon óvatosnak kell lennünk innentől.
- Igen... Kapás... -  Ahogy nagy vonalakban végignézzük a tárolt infókat felkelek idegesen és járkálni kezdek a szobában. Rajta is érzem, hogy nem igazán ért egyet a kis adathordozón látottakkal, sőt.. Ennek örülök, ugyanakkor a látottak felzaklattak. Mozdulataimon látszik, hogy teljesen feszült vagyok, ahogy gondolataimba mélyedve lépkedek. Hirtelen megállok és ránézek. - Várj itt egy kicsit. Mindjárt visszajövök. Addig ott találsz reggelit és kávét.. Gondolom már éhes vagy. Ne aggódj, még mindig nincs szándékomban megölni téged. - mondom könnyedén és kimegyek a szobából, a tegnapi terembe. Gondolkodok még egy darabig magamban a látott infókon. Az egyik név a falka egy erősebb tagja volt.. Azóta ismertem, mióta hiéna lettem, és sokat köszönhetek neki. Igaz sose lépett a falkában előrébb egy bizonyos szintnél, ezzel védte a családját, mégis engem folyamatosan támogatott.. Három hete ment el Floridába, hogy meglátogassa a nagyszüleit. Mindig hívni szokott, de most nem tette. Túl régóta. És az utána küldött kémek se találták meg a nyomát. Ezek szerint a városból se jutott ki... Öklömmel az egyik szekrénybe csapok, hogy a tükör ripityára törik rajta. Nem érdekel a zaj, és az se, hogy az öklömből ömleni kezd a vér. Mikor sikerül csillapodnom, lerázom kezem, és megtörlöm, hogy a már záródó sebekről a vér nagyját eltüntessem. Nincs szükségem arra, hogy a vadász lássa gyengeségem.
~A vadász... még talán hasznunkra is lehet... ~ gondolkodok el egy kicsit. A szekrényből ruhákat veszek elő, apám cuccai közül párat, és visszaviszem neki.
- Ezek elméletileg jók rád. - adom neki a ruhákat, amik a sajátjához hasonló stílusúak és anyagúak. - Vedd fel, aztán válassz magadnak fegyvert, és hozd a fényképeződet. - biccentek cuccai felé - Van egy kis elintézni való dolgod..
Míg öltözik folytatom a beszédet - Az infók kellenek. - jelentem ki komolyan. - Szükségem van két másolatra belőle. Az egészből. Aztán pedig azt - mutatok rá a pendrive-ra, de nem veszem el, nem is nyúlok hozzá, nehogy egy ottani tag a szagom legapróbb jelét is megérezze rajta - vissza kell vinned nekik úgy, hogy ne vegyék észre, hogy elhoztad.. Nem szabad megtudniuk, hogy láttuk a terveiket.. Nem érdekel mi az ára! - mondom ki, ami az eszembe jutott. Mikor felöltözik odalépek hozzá, és felnézek szemeibe.
- Még valami... Szeretném, ha ezentúl nekem dolgoznál egy darabig. Nem ingyen természetesen. Tegyél úgy, mintha teljesítenéd a feladataikat, és közben próbálj meg infókat szerezni. Én pedig segítek neked, hogy a munkáid el tudd végezni, amikkel megbíznak, hogy az álcád teljes legyen.. Beszélek a falkával, és amire szükséged van megszerzem. Nem leszek hálátlan, ha segítesz nekem.
- Ne válaszolj most rögtön. Gondold át, addig menjünk, vár már egy kivégzésre váró áruló..
- fordítok neki hátat, és elindulok arra, ahol Suzan békésen alszik. Több biztonsági ajtón is átvezetem, mire az ajtajához érek. - Kapott egy kis altatót. Valószínűleg ő is a körülmények áldozata, de mivel már figyelmeztettük, így nincs visszaút. Csak annyit kérek, hogy tiszta munkát végezz. Nehéz lepucolni a vért a falakról... - ütöm be a szoba kódját, és kinyitom az ajtót, belépek. A lány nem ébred fel érkezésünkre. Kényelmesen elhelyezkedek a szoba másik végében, helyet adva neki, és figyelem ahogy a vadász dolgozik.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-16, 21:49


Furcsamód jól esnek a játékos bókjai és megjegyzései, amik egymás után csalnak mosolyt arcomra. Meglepően szimpatikus teremtés, igazán kár hogy váltó, még inkább vacak, hogy az Oba engem rühell és okot is adtam rá. – Nem zavar, sőt! Jólesne ha folytatnánk ahol abba hagytuk, de vannak ígéreteim is. Én pedig tartom magam azokhoz. - A kellemes reggelt a kíváncsiságom töri meg és a pendrive. Pedig még a popcornos poén meg is mosolyogtatott. Értékest akartam és azt is találtunk, de amit látunk az akkor is meglepett kicsit meg is botránkoztatott. Mazi feszültségét pedig különleges érzékek nélkül is kiszúrom.
Meg lep, hogy milyen szinten kiülnek arcára az indulatok. Ahol követeli, hogy várjak megfigyelem kit is néz olyan vehemensen és folytatom. Az illető meghalt, méghozzá csúnyán. Nincs kizárva, hogy ebből bosszúhadjárat lesz, de ez még mindig nem az én dolgom, bármennyire is dühít és utálatot ébreszt bennem.
-  Reméltem, hogy nem engem akarsz megölni, amiért mások szennyesét feltártam neked. Akkor pacsizhatnál az Obáddal. – Morgom neki nem érdekelve hogy mérges. Kimondottan zavar, hogy egy kalap alá vesz engem velük és kijelenti, hogy megkímél mintha ehhez bármi közöm is lenne, de tovább nem feszítem a húrt, inkább hagyom elmenni és pedig elfogadva az invitálást harapok valamit. Nem zökkent ki mások szenvedése csak nem szeretem. Nyugodtan kezdek falatozni egy keveset, mire végzek még kis időm is marad a cuccaim ellenőrizni, hogy milyen állapotban vannak hagyva.
Ő visszaért és ruhák vannak nála. – Köszi. Nem, gondoltam csak csákót hajtogatok belőlük és helikopterezve rohangálok majd a folyosón. – Látom, hogy nincs jókedvében, ha élni akarok, lehet állítani kéne a számon. Ha ő fogja be annak nyoma marad. Öltözködni kezdek és közben válaszolgatok neki.
- Kell a pisztolyom, más nem fontos. Már van ötletem mit fogok mondani neki és hogy kerülhetem ki a kínos kérdéseket. Pár kevésbé fontos infóra, amit kideríthetett tőletek és nem teljesen egyértelmű, szükségem lesz. Az álca miatt. A hullát el tudod nyomtalanul tüntetni? esetleg a hiénás módon vagy hagyományosan? – Ezek fontosak. Jó alibi alátámasztva értékekkel és a hulla végleges nyomvesztése. Az, hogy emberi módon kerül a semmibe vagy felfalják az árulót az ő dolguk. Én pedig intézem a sajátom. Ha mákom van kapok valami porhintést is amit gondolom megérdemlek az infókért cserébe. Így mind a ketten elköszönünk boldogan megnyerve a saját csatánkat, saját megbízónknak. Ez ideális befejezés lenne ami után nekem több melót nem kell vállalni ezekkel és lesz pénzem a károkra meg egy kis extra eladnivaló kutatómunka is lesz a zsebemben.
- Az infókat megkapod, magamnak is lementem mindet. Elküldöm a címedre, vagy átmásolom amire akarod. Visszacsenni viszont nagyon necces. A csajnál nem lehetett, be kell vallanom hogy én loptam el ha netán lebukok. Nem tudom, érdemes visszavinni vagy rájuk hagyni, hogy elveszett. Semmi kedvem hasonlókutatási anyagban végezni. Ennek nagyon nincs ára… – Közlöm vele jogos félelmem. Szimpatikus és jó volt vele, de egy vadító numeráért nem viszem vásárra a bőröm.
A ruha, amit kaptam kicsit használt, de jó állapotban van és nagyjából illik is rám. Nem ez lesz a következő bevetésen rajtam, de hazamenni megfelel. Jobban, mint pucéran. Közel lép hozzám és nem hiszek a füleimnek.
- Nem kell agyalnom rajta, ha rendes árat fizet a falka, akkor dolgozok nekik, nem vagyok finnyás a megbízókra. Bár Amber jelent némi aggodalmat, de ha te vagy a kapcsolattartó akkor nincs gond. Csak veled kell érintkeznem. A célpont pedig fizet azért, hogy nektek dolgozok ami dupla gázsi igaz kettős melóért. Érdekel és tetszik az ajánlat, főleg hogy még a segítséged is felajánlod hozzá. Rémisztően csábító. De haladjunk az eseményekkel igazad van. -
Vigyorgok rá és már agyalok hogy milyen jó kis buliba keveredek. Mind a két csapatból profitot szedni egy szimpatikus ideiglenes társ és még a falkával talán a nézeteltéréseket is javíthatom. Cserébe csak azt kell csinálnom, amit szeretek ölni és ölni, azt akiért fizetnek. Egyre jobban sül el ez az egész. Közben követem a lányhoz. Menet közben felkapom a táskám és a pisztolyommal is újra közeli kapcsolatba kerülök. Már csak a többi cucc kell és teljes a boldogságom.
- Nyoma lesz és még utána is kicsit dolgoznom kell rajta Kérlek hozz valami ezüstös cuccot, hitelesnek kell lennie.- Amíg visszaér én óvatosan egy székbe ültetem és várom hogy megérkezzem a hiéna. Sietnem fog kelleni. Ő pedig hozza amit kértem, nem is meglepő módon, hisz mégis csak egy kihallgató épületben vagyunk.
Közel nyomom a csövet az alvó lány fejéhez és szétlövöm azt, beterítve mindent mögötte vérrel és agydarabkákkal, nagyon csúnyán szétroncsolva a koponyát. Amit megtörtént elveszem a láncot és a székbe kötözöm vele a nyakán is átvezetve, hogy hiteles legyen. Utána kiveszek egy lövedéket a fegyveremből és az ezüst lövedék maggal csíkokat és foltokat égetek a bőrére, mint akit alaposan megkínoztak míg élet. Lépek hátrébb kettőt, megnézem a művem  És le is fényképezem.
- Így lesz indokom miért is voltam el eddig vele. Meg törtem a testvéreknek és kiszedtem némi érdekességet a kiugrani készülőből. Teljesen jó és biztonságos, talán még extrát is kaphatok tőlük. A falért bocs. A szétrobbanó testrészek már csak ilyenek. - Most pedig a folytatáson kezdek agyalni. Mert az is kell. Szerencsére gyorsan jönnek a jó ötletek és a meló is érdekel amit ajánlott.
- Akkor Innentől kezdve még nem hivatalosan de Samael a hiénáknak dolgozik. Amit megengedtél elég biztosíték a szavahihetőségedre. Most minél előbb vissza kell jutnom a jó munkával és a felszerelésemmel. Meg a kocsimmal. Remélem nem lopták még el a kikötőből. Ott jelentek, a pendriveot valahogy megpróbálom vissza csempészni és ha adnak új melót azt felvenni. Kérlek, megkaphatnám a cuccaim…
- Nézek rá reakcióját fürkészve. Kellenek és mindennek úgy kell mennie mintha mi se történt volna. Biztos érzi hogy én nem dühös, vagy szomorú hanem izgatott vagyok. Ezért élek, ez a munkám. Zsoldos vagyok aki már csak a káoszban érzi igazán otthon magát. Most pedig kaptam bőségesen belőle és élvezem minden pillanatát. Mondatot folytatom teljes magabiztossággal és baljós csillogással a szememben. – …már bele szeretnék vági a melóba és kíváncsi vagyok mi lesz a történet vége. Samael sose végez fél munkát.-
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-17, 15:39


- És még szavatartó is.. Kész főnyeremény.. - jegyzem meg játékosan, aztán a hangulat rohamosan gyorsan válik komorrá.
Próbálok nem előtte jelenetet rendezni, és lelépni, de megjegyzése megtorpanásra késztet. Értetlenül nézek rá. - Nem szoktam más bűne miatt ártatlanokat büntetni. De nem értem ez hogy jön ide.. Viszont az Obával óvatosan, mert még meggondolom magam. - mondom komolyan, mielőtt folytatnám utamat.
Mikor visszamegyek, érthetetlen dühe továbbra is fennmaradt. Nagyon nem értem, mi baja van. - Felőlem a fejedre húzhatod és szaladgálhatsz úgy az utcán is, ha az esik jól. Kértél, kaptál. Ha nem tetszik, ne vedd fel. - morranok rá. Nagyon nincs jó kedvem a látottak miatt, és még ő is rátesz, bár nem értem mi baja lett hirtelen. Azt mondta semleges, így nem hiszem, hogy hiénák elleni összeesküvés őt is ennyire felháborította. Mindegy is.
Szavaira az egyik nagyobb beépített szekrényhez megyek és kinyitom, és félreállok. - Itt a teljes felszerelésed. Nem vettem ki belőle semmit, és mindent, amit találtam a helyszínen elhoztam. Vedd ki, amire szükséged van. - további közléseire biccentek - Rendben van. Később megbeszéljük a kérdéseket, vagy, hogy milyen infókra van szükséged.. A hullát majd elintézzük. Senki nem fogja megtalálni. Hiéna volt. Nem hagyhatjuk, hogy a szelleme elpárologjon, bármennyire is áruló. A falkának szüksége van az energiára.. - mondom ki kereken.
Elgondolkodok. Valóban necces lenne visszajuttatni, és lehet egyszerűbben beveszi a gyomruk, hogy elveszett az a cucc, mint ha hirtelen a vadásszal visszakerül, mikor az eltűnése is a vadász megjelenésével hozható össze. Igen. Ennyire még ők se hülyék.. - Rendben van. Viszont akkor gondoskodj róla, hogy az adatok lementése után soha senki nem találhatja meg az eredeti tárolót. Innentől bárki gyanús, és ha valaki meglátja és felismeri nálad, akkor nem biztos, hogy nem végzed kísérleti nyúlként te is. - jegyzem meg.
- Ez nem a falka biznisze, hanem az enyém. Én leszek a megbízód is és a kapcsolattartód is. Mint már mondtam, meg vannak kötve a kezeim, de a módszerekben teljes szabadságot élvezek. A feladatom elvégzéséhez pedig rád van szükségem, mint beépíthető emberre. Ezt még az Oba is elfogadja. Másnak pedig nincs beleszólása. Az meg természetes, hogy a siker érdekében a buliba én is részt veszek. Már csak azért is, hogy pár szent gerinc eltörésével kicsit megnyugtassam a szentségtelen, mocskos és szadista váltó idegeimet.. - jegyzem meg kissé cinikusan.
Mélyet sóhajtok - Nos rendben. Max áthívom a takarító csapatot. - vonok vállat - Ezüstös cuccot? - lepődök meg, de nem ellenkezek, elmegyek, és pár perc múlva egy ezüstözött lánccal térek vissza - Itt van. Remélem jó lesz. - nyújtom felé egy bőrdarabbal fogva, majd körbenézek, aztán már fogom is be a fülem. Hiába, így is megszédülök egy pillanatra és fülem cseng egy darabig a lövés közvetlen hangjától, pláne egy ilyen kicsi és zárt térben. Mivel még a lánc is nálam maradt, így a karom szépen megégette az egyik lelógó vég, így eltartom magamtól, és várom, hogy elvegye. Fáj, de nem mutathatom ki. Miután elveszi egy pillanatra a falnak támaszkodok, és megrázom kicsit magam, hogy észhez térjek. Ismét egy kezdő hiba. Ha tudom, hogy lőni fog, francért nem megyek távolabb? Hülye vagy édes lányom... Veregetem vállon magam, aztán már csak figyelem a férfi alkotását. Meg kell mondjam, szépen, és eléggé hitelesen dolgozik. Legalább is ha csak képet látnék, simán bevenném.
Biccentek. - Érthető. És hihető.. Semmi baj.. Volt már durvább is. Megoldom.. - nézem a művet - Mióta csinálod ezt? - kérdem meg hirtelen ötlettől vezérelve. Kezdek talán a kelleténél kíváncsibb lenni erre a vadászra.
Felnézek rá - Rendben van. Induljunk.. - megyek vissza a szobám felé - Nem kell aggódnod, minden cuccod rendben van, és a kocsid is itt van. Valamivel ide kellett hozzalak titeket.. - vonok vállat, ahogy beérünk a szobámba.
- Nyugi. Hamarosan belevághatsz... - mosolygok rá - Majd elfelejtettem... - veszem el az egyik polcról a kis jelzés nélküli dobozt, melyben a hirtelen szerzett éjjellátó van - Ez a tiéd.. Remélem megfelel, sajnos ennyi idő alatt nem tudtam jobbat szerezni. - adom oda neki a dobozt, majd elindulok a csomagjai felé, hogy összeszedjem őket.
- Segítek felvinni a cuccaidat a kocsiba.
Felkapom cuccának egy részét, megvárom, hogy a maradékkal így tegyen, majd elindulok a kocsihoz. Bepakolok és felé fordulva egy szemkötőt nyújtok neki. - Mégse tudhatod, hogy hol van a búvóhelyem.. A város egy forgalmasabb részén kiszállok, és elválnak útjaink.. Az elérhetőségem már beírtam a telefonodba. Szerintem rá fogsz jönni, melyik a névjegyem... - kacsintok rá, magamban kuncogva. Elvégre, ha igazat mondott, senkije sincs, aki féltékenykedhetne egy újonnan beírt "Cuncimókus" névjegyre.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-23, 12:51


Mindenkinek vannak tyúkszemei. Nekem ha közönséges bugris vadásznak néznek aki a nevetséges kacat elveket vallja. Mindenkit egyformán leszarok. Húsok a piacon amit leakasztok ha fizetnek érte. Most viszont úgy néz ki, valamit félreértettem és még alaposan fel is bőszítettem. Én sem vagyok normális, de még mindig jobb mint ha Aberrel jártam volna ugyanígy. Visszább fogva a harapós stílusból, ami még úgy néz ki indokolatlan is volt, szakmai hidegséggel folytatom.
- Nagyon óvatosan bántál velük. Köszi. - Nézegetem szemem fényeit és ki is kapom csak a pisztolyom. - Semmi komoly megbeszélés nem kell. Amit nem érzel túl érzékenynek ő megtudhatta és te még megosztod velem. Valami ilyesmi kell. Nem túl értékes, de kicsit csillog, hogy a marhák morzsák ként csipegessék. - Kicsit elmegy a mosolyom, de én kérdeztem rá és választ is kaptam. - Végül is annál tisztább munka nincs. -
Teljesen logikus érveket hoz fel egy zöldfülű kezdőnek, de nem morgok neki mert még a végén tényleg letépi a tököm.
- Túl vagyok már pár ilyesmin. Nagyon fogok most is figyelni a részletekre. - Még mindig feszült, tuti látott ismerőst, vagy csak a falkát félti, mint azt egy harcosnak kell. Kicsit meglep, hogy ilyen tartalékai vannak, de biztos, hogy nem csak a saját forrása hanem valami készlet a védelmi pénzből.
- Nem boncolgatom az ideológiád és kivételt is teszek veled. Nem nagyon szoktam lefeküdni a munkaadóimmal, de olykor még az arcukat is csak maszk mögé rejtve látom. Sokat segít a munka tisztán tartásán. Viszont ha a helyzet így hozta én jó lehetőséget látok magamnak ebben a buliban és még így is elvállalom a dolgot. Úgy is kíváncsi vagyok, milyen ha nem engem fojtogatsz. - Vigyorgok rá, annak ellenére, hogy kezemben szorul a pisztoly markolata és ép ölni megyek.
Elégedetten nézem a munkám kicsit csengő füllel. Ebből esik le hogy... megfordulok és igen. Szólhattam volna neki. Tuti mocskosul fájhat. Kikapom a kezéből a láncot, de nem állok neki babusgatni, nem tudom az mit váltana ki, egy ideges, büszke és sérült hiéna harcosból. Okosabb folytatni, mint ha mi sem történt volna.
- Elég rég óta, hogy a prémium kategóriába mozogjak a megrendelők között. Ha komoly buli van és egy őrült kell hozzá, biztos lehetsz benne, hogy a nevem legalább említés szinten elő fog kerülni. - El is vigyorodnék hozzá, de ennyi önfényezés elég, még van mit tenni és gyorsulnia kell a dolgoknak.
- Ha komolyan vissza is adod... akkor nagyon vigyori leszek. - Követem és fokozatosan áradni kezd belőlem a jó hangulat. Munka, nő, veszély és a cuccaim is egyben vannak. Nem tudom milyen csillagzat alatt születtem, de ma rám ragyogtak mind egyszerre.
- Jól hangzik... hogy mi? - A dobozt kinyitom és ... hogy az a jó büdös kurva élet. Ez a csaj komolyan veszi, hogy kell magának kedvezményeket és lojalitást szeretni. Hitetlenül érintem meg a nagy látószögű 4. generációs masinát. Majdnem, olyan mint amit tönkre vágott, csak ezt nem egy halott ellenfél házából nyúltam. Nagyon nehéz legalább mimikámból elhagyni a meglepetés nyomait, de úgy is érezni fogja rajtam. - Azt hiszem ha tehetem itt sokat fogok melózni. - Igen... ez valódi. Nem játék, vagy valami koppintás. Kicsit még mindig zavarodottan, de arra is bólintok amit mond. Felkapom amit meghagy nekem és a kocsimhoz cipelem egy mélygarázsba. Addigra teljesen visszatér minden az alap kerékvágásba.
- Volt már rosszabb is. A Mazi név elég ritka, meg fogom találni. -
Veszem fel a kendőt és mehet a kocsikázás, ami meglepően gyorsan ér véget. Vagy csak nagyon elmerültem a gondolataimban. Gőzöm sincs. Nem próbáltam időt mérni vagy megjegyezni a kanyarokat, a kis ajándéka óta valahogy elhiszem hogy nem akar egy ilyen befektetést megölni vagy soha viszont látni.
- Akkor a megbeszéltek szerint jelentkezek. - Veszem le a kendőt és megyek elfoglalni a vezető ülést. - Addig lehetőleg ne halj meg, megígértem, hogy levadászlak. Kár lenne bosszú nélkül maradni. - Vigyorgok rá és elhajtok egyenesen a bugrisok fészke felé. Közben a telefonom nézem és nem találom a Mazi nevet. Megnézem hát az új névjegyeket és... Cuncimókus. Legyen... meghagyom annak. Nem józan ötlet, de meghagyom. Tovább kutakodva egy piszkozatot is találok az sms-ek között neki címezve. Tényleg mindenre gondolt, mert a kért infók ott lapulnak szépen sorba szedve. Akkor vágjunk bele.

2 órával később, a Nap egyháza egyik telepén

Megérkezek és szólnom sem kell az őrnek, mintha felismernék a kocsim, nyílik a kapu és engednek befele. Az épület ajtajánál pedig ott áll a megbízó két fegyveres őrrel és egy nővel. A szokásos izgalom kering bennem, kicsit megfűszerezve azzal amit az pendriveon találtam. Kiszállok és kezet fogunk.
- Késett Samael. Remélem nagyon jó indoka van rá. - - Más terveim voltak. - - Hazudik. - Szólal meg a nő kimért hangon és hirtelen fegyverek feszülnek nekem. Ennek a fele se tréfa. Netán váltó a csaj? Már elkezdték a programot?
- Utolsó esély Samael. Merre volt. Mi történt? És miért pont magával együtt távozott egy igen fontos adat hordozó? - Mély levegőt veszek és időszerű újból okosan beszélni. - Gyarló ember vagyok testvér. A kíváncsiság nagy úr. Elolvastam mi van rajta és úgy döntöttem kicsit többre van szükség mint a cél halála. - Ami igaz. Kellettek az infók és az új éjjellátó, meg a túlélésem is. Az bőven több. - Még aznap lelőttem a célt, de nem halt bele és egy biztonságos helyen volt lehetőségem a hiénával elbeszélgetni. Igazán szép hangja van ha valamit belemártok aminek biztos nem örülne a falka ha látná, amit vele művelek. A kis közös időnk hatására a hiéna kicsit együttműködőbb lett és kaptam tőle használható infókat. Mondanom sem kell, hogy szétlőttem a fejét mielőtt otthagytam volna egy helyen amiről csak nagyon kevesen tudnak. Aki pedig tud, abban megbízok annyira hogy ne féljek tőle. - A nő mestere felé néz és bólint, a fegyverek pedig újra a földet  nézik, ami több mint megnyugtató.
- És az adathordozó? - -Ha én el tudtam csenni akkor csak veszélyt jelent, megsemmisítettem és minden infó a telefonomon van. Ha igényli elküldöm kódolt E-mailben. Biztosra veheti, azért tértem vissza, hogy tovább szolgáljam önöket. - Megmutatom a telefonon a bizonyítékot is. Erre is bólint a nő és minden megnyugszik végre mert vállon vereget és beljebb invitál. -Nehéz mostanság hű katonákra lelni. Ja igen... ő itt Amanda. Ha olvasta akkor más sejti, hogy ő egy beharapott hű katonája egyházunknak. - - Önfeláldozása nem lesz hiába való. - Persze, hogy nem, hisz kinyírom és nekem pénz lesz belőle plusz a hiénák jóindulata, amire pályázok mióta Amber csúnyán helyben hagyott. - Tőled is várunk némi áldozatot, de ne félj emberként még több hasznod látjuk. Remélem így is marad. A kiemelkedő munkáért teljes fizetést kapsz, de innentől szeretnék némi engedményhez jutni. - Nem hazudhatok, kénytelen vagyok, valamivel előrukkolni. - Nem repesek az örömtől, de ami a munkákból jár ki tudom egészíteni az elhullottak egyéb értékeivel. - A fazon a nőre néz, de reakció híján csak fintorog.- Gyarló lény vagy Samael, hogy egyszerű anyagi javak így vonzanak, de majd rád is ragyogni fog a nap fénye és meglátod a valóságot. Most pedig megadnám a következő küldetésed, testvér. - - Már vártam, hogy megkapjam... testvér. - Nem könnyű beszélgetni, ha váltó van a közelben, szerencse, hogy tényleg vártam.

Hazafele vezetve elég feszült vagyok. Kicsit sem rózsás a helyzet. Nem egyszerű feladatot kaptam. Hogy mondjam meg neki, hogy... a szavak még keringenek a fejemben. " Amber Hill túlságosan nyilvánvaló, de ha esetleg levágnánk a kezét amivel a sötétben matat, könnyebb lenne bejuttatni a mi kiképzett kémünket. Találja meg a falka első harcosát és iktassa ki. Az eddigiek alapján 4 névre szűkült a kör, sorban haladjon. Valószínűség szerint írtuk őket össze. A nap fénye ragyogjon magára Samael." Le akarom adni a dühöm. Úgy is fürödtem a hiéna lánynál, nem vagyok túl leélt egy kis mozgáshoz és most rám fér. Hallottam egy teremről ahol krav maga-t is oktatnak. Ideje lenne egy régi módi összeverésnek vagy veretésnek. Mind egy, csak üthessek. Megállok a cím előtt és besétálok kezemben a fecnivel amin a célok vannak. Az első név.... Andy Mazikeen.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-24, 17:25


- Nincs mit megköszönni. Nekem is vannak fegyvereim. Én se szeretem, ha valami idióta összebarmolja őket. - jegyzem meg nyugodtabban. - Rendben van. Majd megadok néhány infót, ami jól jöhet neked, a falkára nincs veszéllyel, de éppen értékesnek tűnhet. - ismétlem el nagyjából, magamban is átgondolva, hogy mik eshetnek ebbe a kategóriába, és már gyűjtögetem is a morzsákat fejben.
- Csak szeretném, ha nem öletnéd meg magad. Egyben van rád szükségem. És különben is.. Az én prédám vagy! - ez kijelentés a javából. Ha valaki valaha is megöli ezt a fickót, az csakis én lehetek!
Biccentek. Jól teszi, hogy békén hagyja a nézeteimet, viszont az tetszik, hogy kivételt tesz velem. Nagyon jól teszi! - Ezt örömmel hallom. Szerintem mindkettőnknek előnyös lesz ez a társulás. - mosolyodok el - Hmm.. Kis huncut. - jegyzem meg a fojtogatós poénra.
A lövéstől és az ezüst égetésétől egy darabig még nem érzem jól magam. Bár fülem lassan jobban van, az égés nem gyógyul ennyire hamar sajnos. Javára legyen mondva, hogy nem próbál babusgatni. Igaz észrevette, ezt látom, de nagyon okosan nem foglalkozik vele sokat.
Csak bólogatok a hallottakra. Szóval a pasi nagymenő a bérgyilkosok között. - Ezek fényében elgondolkodtató, hogy egy ilyen nagyágyút állítanak egy gyenge kis váltóra... túlzásnak tartom. És furcsának... Vigyázz magadra mert lehet veled is céljuk van. - figyelmeztetem, bár lehet feleslegesen. De hát az én esendő és kedves szívem....
Érzem éledező boldogságát aztán mar szinte megfojt amikor az éjjellátót megkapja.
- Remélem megfelel. Ha nem akkor egy kis időbe fog kerülni, hogy megmozgassak pár szálat hozzá. Az elvem a sértetlenségről komoly. Ha nem akarlak megölni akkor nem is foglak. Az eszközeidet pedig kártalanítom. Főleg, ha nekem dolgozol.. - elmosolyodok arca láttán, és az illata is eléggé árulkodó. - Örülök, ha segíthetek. Mindig jó ápolni azokat a bizonyos kapcsolatokat, nincs igazam? - mosolygok rá, mint jelenlegi új kapcsolatomra.
- Óóóó.. Értem. Nos akkor jó. - mosolygok hamiskásan. Nem vagyok én annyira kezdő, hogy a nevem használjam cukikám, de majd úgy is rájössz. Gondolom magamban.
Mindenféle kérdés nélkül köti be a szemeit. A kocsiba bepattanok, és elindulunk. Megyek azért a biztonság kedvéért pár kört a városban. Teljes nyugalmat érzek felőle, a koncentrálás legkisebb jelét se érzékelem rajta. Majd belvárosi lakásomtól nem messze leparkolok a főút széli parkolóknál.
- Megérkeztünk nagyfiú. Innen elválnak útjaink, de nem sokáig, ha minden jól alakul. - szállok ki, majd még behajolok az ablakon, ahogy a vezetőülésbe ül - Értem ne aggódj. De te se ölesd meg magad.. - kacsintok szavaira vidáman, majd hátrébb lépek, és nőcis mozdulatokkal elindulok a járdán találomra, amerre kedvem visz.

Egy rövid séta után hazafelé veszem az irányt. Egy gyors fürdés és készülődés után a falkaházhoz megyek, és beszámolok a kapott infókról. Természetesen kapom a szokott megszólásokat az emberszag miatt Silas-tól, de ő nem igazán foglalkoztat jelen helyzetben. Amber-rel nem találkozok, így Caspien-nek adom át az infókat. Átbeszélünk pár dolgot, valamint a pendrive tartalmát is megmutatom a két hímnek. Egy darabig beszélünk a következő lépés lehetőségéről, de az Oba hiányában nem dönthetünk. Aminek most határozottan örülök is, mert ki tudja, hogy a kisvadász milyen értékes dologgal fog a közeljövőben meglepni? Természetesen róla nem beszélek egy szót se. Az emberszagnak nem muszáj egy vadásztól jönnie, az egyéni illatát meg a fürdés azért lekoptatja. A fegyverszag pedig akár rólam is áradhat, hiszen én se vagyok közömbös irántuk. Így kis kalandom titokban maradhat, aminek nagyon örülök. Különben meg nem tartozok a hímeknek magyarázattal semmire. Egyedül az Obának tartozok hűséggel és őszinteséggel a tetteimmel kapcsolatban, senki más nem parancsolhat nekem.
A srácokkal megegyezünk, hogy ha valami fejlemény lesz, akkor jövök azonnal, és átbeszéljük a dolgokat az Obával, addig mindenki a saját orra után indul és feltűnés nélkül kezd szimatolni az adathordozón látottak alapján, de erről senkinek nem beszélünk, nehogy pánikot keltsünk.

A falkaház után hazamegyek átöltözni. Hamarosan kezdődnek az óráim, így ideje lesz készülődni, ha nem akarok elkésni. Ciki lenne, ha pont az edző késne el.
A terembe a hátsó bejáraton érkezek, és csak kiszólok a recepcióra, hogy megérkeztem, aztán már indulok is az első órámra. Bemelegítésnek nincs is jobb a pilates-nél. A lelkes és ismert leginkább női arcok között megnyugszik az elmém, kellemesen ellazulok, ahogy a megszokott koreográfia szerint vezetem az edzést, és elégedetten gondolok következő órámra, ami többnyire a jelen közönségem ellentéte lesz, és a mozgás se ilyen kifinomult, de sokkal célravezetőbb, és számomra kedvesebb is.

A recepciónál egy fiatal, csinos lány fogadja a betérőt.
- Üdvözöllek edzőtermünkben! May vagyok. Segíthetek? Nem láttalak még itt, biztosan új vagy. Be vagy már jelentkezve valamelyik órára, vagy esetleg csatlakoznál a nemsokára indulók egyikébe? - támadja le rögtön, közben egy nagyobb, izmos fickó lép a pulthoz bepofátlankodva Samael elé, és szélesen ráterül a pultra, csábos pillantásokat küldve a lány felé.
- Szia May! Kevin fogja ma tartani a krav magát, ugye? - vigyorog elégedetten.
- Szia Geri! - húzza el a lány a száját a pöffeszkedő alaktól és megforgatja szemeit egy sóhajjal, majd hirtelen eszébe jut valami és visszaveszi elégedett, mézes-mázos arcát - Nem. Kevin saaaaaaajnos lebetegedett. A mi kedvenc vezető oktatónk fogja tartani ma az edzést.
A bejelentés hatására a nagydarab fickó nyel egyet, kicsit összébb húzza magát - Azt.. azt akarod mondani....
- Azt! - vágja rá elégedetten May. - És ha jól emlékszem, téged említett, hogy kicsit rá akar erősíteni a gyenge pontjaidra, amiket a múltkor talált. Csak hogy fejlődj. Remélem a szuszpenzorod nem hagytad otthon. Kellemes edzést! - fordul vissza az új archoz, a régi pedig figyelem hiányában elkotródik. - A felépítésed alapján neked is tudom ajánlani a krav magát. 10 perc múlva kezdődik. Nagyon jó az oktató, nem kell tőle tartanod, de tény, hogy alaposan meg fog dolgozni így elsőre, ha a krav magát választod. Alaposan megvizsgálja minden újonc gyengeségeit és az erősségeit is, hogy fejleszteni tudja a csapatot. Én nagyon szeretem, mikor tanít.. - mosolyog őszintén. A háttérben várakozók közül a nagyobb fickók közül páran baljósan, falfehéren ácsorognak, míg a többiek köztük nők is vidáman beszélgetnek az oktatócsere előnyeiről - Csak a felfújt hólyagokat nem szívleli annyira, és őket kicsit szívatja is, de ha figyelsz, és teszed, amit mond, akkor nagyon fogod élvezni. Higgy nekem. Viszont, ha nem ezt szeretnéd, akkor fél óra múlva kezdődik a thaibox edzésünk is, azt az oktatót is tudom ajánlani. Jól leizzasztja mindig a résztvevőket. Valamint ajánlhatom még a judo-t is. Az is fél óra múlva kezdődik. Valamint rendelkezésre áll a teljes kondi terem korlátlan felhasználásra. Ó.. Spinning is lesz 10 perc múlva, de.. Nem hiszem, hogy az neked való lenne.. Szóval? hova írhatlak fel? - darálja le egy szuszra. A válasz után az egyik közeli terem ajtaja kinyílik és kijönnek belőle a pilates óra résztvevői. Mind finom, vékony és mosolygós hölgyek egy fickóval a csapat végén, vidáman duruzsolnak, majd az ajtó bezáródik mögöttük. - Úgy látom végzett a balettel. Akkor öt perc múlva kezdődik a krav maga. - További infókat mond az öltözőkről és a mellékhelyiségekről, valamint a fizetés módjáról és a házirendről. - Kellemes edzést!

A pilates kellemesen magamhoz térített, és lelazította izmaimat, amik az elmúlt napokban nem igen voltak jó használatnak kitéve, pláne a sokkoló miatt. Kiengedem őket, majd bezárkózva a terembe kicsit átrendezem, a falakhoz gyorsan szivacsokat állítok a tárolóból és a földre is ezekből teszek. Ezután kimegyek én is átöltözni a pilates testhez simuló bodyja nem igazán illik az erőnléti edzéshez. Egyszerű, hosszú nadrágot és egy pólót veszek fel, lapos talpú cipővel. A védő felszerelést emberekkel szemben feleslegesnek érzem, így abból csak a látszat kedvéért egy könnyített fajta van rajtam. Hajam felfogom, aztán visszaindulok a terembe, ahol kis nyúzódni vágyódó tanulóim már izgatottan várnak. May-től még kapok egy fülest egy újoncról, akire érdemes több figyelmet szentelni. Hmmm.. Igazán jól alakul ez a nap, gondolom miközben magabiztos mosollyal lépek a terembe, és hogy felhívjam a bent ácsorgók figyelmét erőteljesen bezárom az ajtót.
- Sorakozó! - fordulok feléjük vidáman.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-25, 12:11


- Az infót és az együttérzést is köszönöm. - Minden józan fegyverkezelő igényes a felszerelésére. Ha hanyagul bánsz vele az biztos a legszorosabb helyzetben fog csődöt mondani. A mi munkánkban pedig a hiba luxus. Most fel kéne hogy hozzam a tényt, hogy egy hiba miatt kúrtam egy jót és szereztem egy egész érdekes melósorozatot ahelyett, hogy Mazit kiütve a dokkok között hagytam volna, de a kivétel... A többit mindenki tudja. Erre alapozni olyan, mint bízni a mikulásban a kivégző osztag előtt, hogy pont eléd dob le egy acéllapot.
- Ha úgy vadászol le mint az este, akkor ez ösztönzésnek is hathat. - Már nem reagálok a józan eszemre. Kacsintok a hiénára annak ellenére hogy a legtöbb kollégám rohanna haza a zuhany alá sikálni magát és zokogni. Megvan az előnye annak ha valakit csak a pénz motivál, nem pedig ideológiák.
- Ebben teljes mértékben egyet kell értenem, de beigazolni ezt  csak a tettek fogják.- A huncut megszólításra nem tehetek mást mint visszamosolygok, de nem pont semleges tekintettel. Végigmérem idomait mielőtt tovább haladnék.
A gondolata jogos, a valóságban is megtörténhet, megtörtént és meg is fog még, de ésszel sok mindent ki lehet kerülni.
- Akinek van pénze az verébre is ágyúval lő. Volt már pitiánerebb melóm is. Viszont ha a falkátok méretét vesszük, jogos hogy tartanak. Ráadásul papírformán még én is elbuktam. - Vakarom zavaromban a tarkóm, mert ez sajnos való igaz.
Aztán jött az a bizonyos kárpótlás és ... kezdem azt hinni egy fantázia világban élek. Majd a következő meló kiráz az álmaimból. - Nem... nem .. nem.. semmi csere meg egyebek.  Ez így ahogy van tökéletes. - Nézem a doboz tartalmát és hitetlenkedek. - Teljesen igazad van. - Szedem magam kicsit össze. Még a végén úgy fogok festeni mint egy árva az első ajándékozós karácsonyán. Bár van aki kocsit vesz egy ilyen cucc árából, jogosan képedek el.
Később már a kocsiban búcsúzkodunk ami ismételten furcsa, de nincs rá kifogásom.
- Engem nem lehet csak úgy kinyírni.- Kacsintok rá és mielőtt elhajtanék még azért megjegyzek mást is. - Én inkább tőled féltek minden marhát aki megtámad. - Gázt adok és elhajtok. Út közben azért elgondolkozok valamin. Mi van ha ez volt a terve? Ha nem kivallatni akart, hanem maguk közé állítani? Sex, kedvesség, ajándék... Egyszerű gondolat dönti meg paranoiám. A pendriveról nem tudott. Az billentette ki és annak hatására bérelt fel. Nyugi Samy csak az életösztönöd kezd kikelni a csökkentett módból.

Hosszú a nap és jó lenne végre kicsit ellazulni. Nem arra gondolni ami ezen a papíron van. Zakatol a fejem, de egy női hang zökkent ki. A csaj tornádó módjára söpör el kicsit koncentrálnom is kell mit mond. - Izé... - Ekkor vág be elém egy kisebb hegy. Ez esetben a látszat igazolja a belsőt is. Tipikus gyúrós paraszt sztereotípiája módjára viselkedik, de legbelül hálás vagyok, hogy van időm kicsit sorba szedni mit akarok mondani.
Kíváncsi lehetek ki az a véreskezű beteg állat akinek a híre ilyen gyorsan lelomboz egy ekkora embert. Tuti valami idegenlégiós veterán egy kis tikkeléssel a szemében. Az a fajta aki a reggeli kávét is taktikai bögréből issza. A látványos és szórakoztató, mégis baljós jelenet után ismét én kerülök a kis csaj étlapjára és úgy darálja tovább mintha mi sem történt volna. Kérdésem sem marad, ami valahol kényelmes is.
- Köszönöm a részletes tájékoztatást. Amúgy alapból is a krav magára szándékoztam benézni. - Viszonozom az áradatot röviden, némi udvariassággal.
- Akkor sietek. - Vigyorgok végül a csajra, aláírok minden vacok, fizetem meg ami csak kell, hogy végre szabaduljak és öltözhessek át. Semmi sem meglepő. Mindenhol a szokásos a felhozatal, engem pedig mozgat az ideg, hogy valami böhöm góliátot kapjak, akit nem kell félteni. Ha valami informatikussal kell majd kesztyűznöm nagyon szomorú leszek. Átöltözve bekapcsolódok a csapatba és mielőtt indulna az edzés pár szót váltok a régiekkel. Csak hogy gyorsan bevegyüljek.
Aztán meghallok egy ismerős hangot, lehet csak a véletlen így is gyorsan beállok a sorba, de elképedek. Ez Mazi...
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-05-29, 15:09


Csak biccentek. Ez alap. Fegyvert még ha ellenségé is nem roncsolunk. Nem tudhatod mikor kell használnod.
Felnevetek - Ha azt szeretnéd, akkor úgy. - kacsintok rá vidáman. Ez nem csak őt, de engem is motiválni fog.
Elgondolkodok szavain. Van igazság abban, amit mond, a pénz sok mindenre képes, és az egyház valószínűleg nem kockáztat. Mindenesetre én nyitott szemmel járnék, de ezt döntse el ő. Nem vagyok az anyja, se a társa, és nagyfiú már, így csak bólintok csendesen, de utolsó mondatára elmosolyodom - Azért, ahogy látom nem igazán üt szíven a bukás. De majd legközelebb összejön.
- Rendben. Örülök, hogy eltaláltam.
- nézem, ahogy a dobozt szorongatja, mint egy kisgyerek karácsonykor. Nem hiszem, hogy sokszor sült el így egy küldetése.. Nem kis meglepetést okozhattam neki. Nem volt olcsó, és tartozok érte pár szívességgel, de úgy gondolom, hosszú távon meg fogja érni, ha a vadász hozzám hűséges.. Sokat segíthet. Sokkal többet, mint egy bármilyen falkatag, hiszen az egyház ellen váltónak esélye sincs. Viszont egy általuk felbérelt vadász, aki egy kis csúszással de sikeresen végezte el a feladatát... Sokkal előnyösebb pozícióból indul. Egy ilyen tag jó befektetés.
Felnevetek a búcsúzkodó szavaira. - Túl jól kiismertél vadász.. - morranok vidáman, és jókedvem megtartva folytatom a napot.

Ahogy megfordulok a teremben a megszokott sor fogad, sok ismerős arc, és elviekben egy újonc. Indulok meg csendben a sor előtt és egy pillanatra megállok az újonc előtt, alaposan végigmérve, ahogy mindig szoktam, bár most lepleznem kell meglepettségemet is. Helyesbítenék. Nincsen új arc. Ahogy végigmérem, halk kuncogás fogja el a régebbi tagokat, ők tudják már, min fog végigmenni az első óráján. Nos majd meglátjuk Samael,
- Csend! - szólok rá a kuncogókra bár mosolyogva, aztán tovább megyek. mindenki némán várja, hogy végigérjek a soron.
- Üdvözlök minden kedves tanulni vágyót ismét. Remélem mindenki felkészült a mai órára. - nézek végig a csapaton, és próbálom nem megakasztani tekintetem az újoncon. Ő csak egy újonc itt. Nem lenne jó, ha kivételeznék vele.
- Mindenki keressen magának párt a saját testsúlyából! - adom ki az első utasítást - Geri! - a fickó megdermed, pedig már pont az egyik haverjával kezdett volna pacsizni. Nem-nem. még egy órát nem dumálnak végig.. - Úgy látom az új fiú pont a te kategóriád. Vele leszel.
- De...
- Ne aggódj! Jeff tökéletes párt fog velem alkotni. Vagy szeretnél te lenni az ellenfelem?
- Teljesen megfelel így edző. - indul meg Samael felé morgolódva. Azt hiszi ha nem látom, akkor nem érzem, a kis bolond. De sebaj. Azt hiszi, majd Sam elpáholásával könnyíteni tud a dühén.. Nos.. Azt hiszem rendesen a földbe lesz döngölve a felfújt arca. Ugyanis, ha az ágyban való teljesítményéből következtetek, akkor az újoncot nem kell félteni.
A bemelegítés egyszerű futás, vezényszóra feladatok teljesítése, úgymint leguggolás, felugrás, fekvőtámasz, vagy éppen hátrafelé futás újabb vezényszóig. Ezt követi egy egyszerű fogócska, persze ha párokban vannak és mindenki csak a társa egy adott pontját, például háta közepét, nyakát, feje búbját vagy bokáját megérintve kaphatja el, az bőségesen megnehezíti a feladatot és felvezeti a gyakorlatokat.
A feladatokat én is csinálom a csapattal, és elégedetten ugrálok át a földön elszórtan birkózó párokkal, akik azon küzdenek, hogy elkapják a másikat vagy éppen kivédjék az elkapást.
Ezután egyszerű mozdulatsorok következnek mindenki egyenként. Gyakoroljuk az elméleti mozdulatokat egyelőre még önállóan.
Folyamatosan figyelemmel követem Samael tevékenységét. Kíváncsi vagyok hogy boldogul.
Aztán ismét párokba rendeződünk. Jeffet és Gerit egymásnak engedem, éppen elég ideig hagytam magára kis újoncot, akit magamhoz intek. - Innentől én leszek a párod. Kicsit felmérjük a képességeidet. - mosolygok rá hamiskásan. - Az előző gyakorlatokat fogjuk szituációban gyakorolni. A támadó és a védekező körönként cserél szerepet! - adom ki az utasítást, körbenézve a szokottak szerint, majd végre arra fókuszálhatok, amire már az edzés eleje óta akartam. - Nos lássuk, mit tudsz. Ha már így összejöttünk, akkor én leszek az ártatlan áldozat, te pedig a gonosz támadó. - vigyorgok - Kapj el, ha tudsz.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-01, 19:20


Nem tudok mit tenni, mint bízni benne, hogy a többi férfi körülöttem nem falkatag vagy váltó. Ha azokkal tesz össze... hát úgy is egy kiadós verés vagy összeverésre vágytam. Nyugodt vagyok. Oké nem hazudunk magunknak, izgatott vagyok mire számítsak. Nem tudtam mi a civil melója. A zsoldoskodás kormány vagy privát szektorban elkönyvelt munka, de a hiénafalka harcosa nem az. Biztos voltam benne, nem munkanélküli... de ez kicsit váratlanul ért. Ez megmagyarázza a közelharcra alapuló viselkedését. A sorakozó előtt volt időm felmérni a csapatot. Nem pont hamupipőkék vannak körülöttem, ami addig nem is aggasztott míg Mazi és vele a potenciális extrák meg nem jelentek. Most azért kicsit más szemmel nézek körül. Nem tudom, hogy izgatott vagyok vagy aggódok, de kimondottan élvezem a kialakult helyzetet.
A társkeresésnél kiszemelek egy csendesebb teljesen átlagos fizimiskájú fickót. Mivel senki se megy felé így megtenném az első lépést, ha nem akasztanának meg. Mazi nekem adta a már megismert méretes hústornyot. Kattognék rajta, hogy ő micsoda de hamar ki fog derülni. Az első pofon feltárja a titkot... meg a fél fogsorom ha az. Főleg hogy úgy morog mint akinek elvették a sörét és többen is voltak.
Nyújtom a kezem, de csak oda böffenti nekem a nevét, hát marad hogy türelmesen bemutatkozok mint Samael és felkészülök fejben az edzésre.
Szokványos bemelegítés kicsit játékosabb véggel fűszerezve. Már ennél a nyakatekert fogócskánál kiderült, hogy morci Geri nem természetfeletti. Az izmai kicsit kötöttek és tohonyán mozog egy ilyen küzdősporthoz. Bár a méreteit meghazuttolóan gyors, amit produkál kevés lesz. Arra viszont bőven elég, hogy engem kényelmesen átmozgasson és egy 5-2-re kiszúrjak vele. Eddig sem volt vidám, most tuti beloptam magam a szívébe.
A bemelegítő mozdulatsorok jól estek, de hiányoznak a komolyabb kombinációk, amiket az akadémián vertek belénk. Szerettem volna késes és egyéb sorokat is végigvinni, de Geri nem ismerte őket, hiába reménykedtem és kérdeztem rá. Abban viszont kiegyezek, hogy bivaly erős a morcos koma. A nem túl gyors ütések tisztességesen lökték meg a fogókesztyűs kezem. Bár harcban inkább a dinamikus és gyors sorozatot szeretik, nem a mindent beleadunk pofonokat, de itt csak a sportnak hódolunk, nem pedig gyilkosokat képzünk. Másodszor átrágva a gondolatot... itt van Mazi. Fene tudja, lehet van olyan órája is, amit csak a saját súlycsoportjának tart. Amin egy világbajnok is felőrlődik ha csak egyszerű halandó. A gyakorlatsorok végére ellenfelem kicsit oldódni kezd. Nem tűnik rossz srácnak, valami golyófogónak, vagy sikítós zöldfülűnek még melóba is elvinném. Husira emlékeztet. Isten nyugasztalja, drága volt a hiba amit ejtett, bele is halt. Pontosabban mindannyiunknak bele kellett volna halnunk, de a paranoiám megmentett minket és őt a második kör vitte magával.
Végül az edző leinti őt és személyesen áll fel velem szembe. A kijelentésére kedvem lenne valami pajzán viccel reagálni, de teremben vagyunk és kijár neki a tisztelet.
- Ez egy élmény lesz. - Hangomban a kíváncsiság és a vesztesek nyugalma keveredik. Esélyem nincs, csak azt derül ki mennyire fog hagyni engem érvényesülni.
Felveszem a kezdő állást, amit hamar cserélek mert szituációs a gyakorlat. Kijelentésére halovány mosollyal bólintok.
- Értettem. - Mivel ő az áldozat, én kezdeményezhetek. Felé sétálva teljesen nyugodtan elhaladok mellette és abban a pillanatban mikor vállaink vonala elhagyja egymást, fordulok és próbálom elkapni. A mozdulatsor egyszerű. Először egy szokványos kicsavart fojtással próbálkozok, ha azt hárítja akkor egy térdelés vagy könyökölés lesz a célom érzékeny pontra vagy hajlatra, ha azt is védi marad egy átkarolva földre zuhanás. Hiába erős attól még a teste könnyű. Ha mákom van és ezzel meglepve leviszem akkor a földharc következhet, ahol ismét érzékeny pontot akarok ütni és kicsavarni egy végtagot, hogy mozgásképtelenné tegyem, vagy fojtó pozíciót vegyek fel vele. Hát akkor mindet bele. Tervnek jó, lássuk mi sikerül. Lendül a kezem és megkezdem a támadást.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-04, 17:28


Folyamatosan figyelem Samael ténykedését. Örömmel látom, hogy rendesen helyreteszi Geri nagyzolását. Igaz, nincsenek olyan szemmel látható izmai, mint a másiknak, mégis, mozgása gyors, és kifinomult. Látszik, hogy nem igazán kihívás neki ez az óra. Gyanítom másfajta edzéshez van szokva. Nos, rajtam ne múljon, hogy rendesen meg legyen dolgozva. Mosolyodok el.
A bemelegítés és az alap gyakorlatok tehát lezajlottak. Engedem Gerit a kis haverjához, had szórakozzanak. Nekik ez az óra arról szól, hogy zavarják a többieket.. Szerintem ez az életcéljuk. De most ez nem izgat. Hülyüljenek csak, legfeljebb megmondom nekik, hogy többet ilyen órára ne járjanak, mert nem kihívás számukra. inkább menjenek gyúrni. Az való ezeknek a kötött izmoknak. Vagy majd beküldöm őket jógázni. Meglátjuk, hogy azt hogy fogják bírni.
Jöhetnek a szituációk. Úgy látom, hogy Samy fiú nem csak az ágyban teljesít jól, így kíváncsi vagyok, hogy velem mihez kezd majd. Vele talán kicsit szabadabban mozoghatok, nem kell annyira visszafognom magam..
Úgy látom, hogy a párcsere neki is tetszik. Szinte látom a kajáén csillogást a szemében szavaim hatására.
- Ezt garantálom! Látom nem vagy kezdő ebben a sportban. Ha nem bánod, kicsit komolyabbra veszem a figurát. - mosolyodok el kedvesen. Erre a kijelentésemre a közelben állók meglepetten néznek kettősünkre. Igen, ez újdonságnak hathat, nem igen vettem még komolyabbra senki kedvéért, ez tény, de majd meglátják. Elvégre ez a sport arra tanít, hogy éld túl, és hogy tegyél minél kevesebb mozdulattal minél nagyobb kárt a támadódban, hogy aztán elmenekülhess. Az itt lévők még sosem tapasztalták az utcai erőszakot. Boldogok és tudatlanok. Szinte csak játszani járnak ide, meg erősödni, talán egyszer sikerül majd hasznosítaniuk a tudást, de éles szituációval még nem igazán találkoztak. És ilyen termi körülmények között elég nehéz éles szituációt leutánozni. Viszont most.. Samael-lel talán mutathatunk nekik pár új dolgot.
Felveszi a kezdő állást, de mivel ő a támadó, így már reagál is. Körülöttünk állva igaz folyamatosan gyakorolnak a többiek is, de tisztes helyet hagynak nekünk, és látom, ahogy a szemek sarkából minket figyelnek. Van aki kíváncsian, van, aki kárörvendően, hiszen előre látják a fickó pusztulását. Nos.. Adjunk nekik egy kis meglepit. Ha annyira veszem erősre a dolgot, mint velük, akkor Samael a maga tapasztalatával biztosan kicsinálna. Meg lenne hozzá az ereje és a tudása is. Viszont váltó vagyok. Nem muszáj hagynom magam. Főleg nem neki, aki tudja is, hogy pontosan mivel áll szemben.
Ahogy sétálva elhaladunk egymás mellett pontosan látom a mozdulatait. Gyors. Nagyon gyors, az itteniekhez képest, de egy váltónak nem kihívás. Az első fogása elől kitérek, és sikerül a térdelést is elkerülnöm, de az átkarolást már nem hagyhatom ki. Még jól is esik. Aztán már a földön is fekszek, menekülést színlelve, elkap mászás közben és kicsavarva karom, a földre kényszerít. Egy egyszerű halandó tehetetlen egy ilyen helyzetben, így jelezve győzelmét a földre paskolok szabad kezemmel.
Amikor elenged felkelek lassan, mélyeket lélegezve. Látom, hogy körülöttünk megszűntek a páros gyakorlatok, és tisztes teret hagynak nekünk. Nagy szemekkel ámuldozva nézik, ahogy valaki az edzőt a földre vitte. Elmosolyodok, ahogy megigazítom a ruhám.
- Hölgyeim és uraim. Íme egy sikeres támadó. Ha nem edzésen lennénk, már nem élnék. Vagy eszméletlen lennék, és nagy valószínűség szerint jobb esetben csak kizsebelt, rosszabban megerőszakolt. - mondom ki keményen, mire többen nagyot nyelnek.
- Samael, igaz? - nézek rá mosolyogva, kezet nyújtva. Ez is újdonság az ittenieknek. - Endy Mazikeen. - mutatkozok be - Tegeződjünk. Örülök, hogy ellátogattál az órámra. Ha nem okoz problémát, szeretnélek megkérni, hogy a többieknek tartsunk egy kicsit életszagúbb bemutatót. Úgy érzem, te tisztában vagy az utca törvényeivel. Sajnos itt nem igazán tudunk éles szituációt produkálni, de talán egy kis bemutató hatással lesz a többiekre is, és ad egy kis motivációt a számukra. - nézek körbe a többieken, akik kissé szégyenkezve néznek jobbra-balra. Gerin és kis társán egy pillanatra meg is akad tekintetem.
- Mindenkit megkérek, hogy a terem széle mentén üljön le. Figyeljetek és tanuljatok. - megvárom, míg ezzel végeznek. Érzem, hogy sokan izgatottan figyelnek.
- Most én leszek a támadó. - jelentem ki, mire Geri felől gúnyos rötyögést hallok. Odakapom a fejem - Azt hiszed, hogy egy gyenge nő nem támadhat meg Geri? Meséltem már, hogy ez a város tele van természetfelettivel, igaz? Van köztetek, aki már találkozott is ilyen lénnyel, vagy személyesen ismeri. Nem lehet tudni, hogy ki váltó közülünk. Sokszor még a vámpírok is simán el tudják hitetni velünk a fejünkben turkálva, hogy egyszerű emberek. Bárki lehet bármi. Ezért kell nyitott szemmel járnunk.. Az előbb kissé leengedtem a védelmem. Nem gondoltam volna, hogy Samael tapasztalt személy, de másodszorra már nem fogom hagyni magam. - mosolyodok el. - És hogy hihetőbb és nehezebb legyen a feladat...hmm.. lássuk csak.. Mondjuk én egy alakváltó leszek. Farkas. Vagy hiéna. Esetleg patkány. De erős. Ugye mind tudjuk, hogy ennek a három fajnak elég egy karmolása, hogy a következő teliholdat már bundában köszöntsük. És mivel erős, így a testét, akár egyetlen ujjpercét is képes átváltoztatni karommá, úgy, hogy közben semmi más nem változik rajta. Nincs más jele. Tehát Samael-nek nem elég kivédenie a támadást, figyelnie kell rá, hogy ne tudjam se megkarmolni, se megharapni. Hiszen nem akarunk mi is váltókká válni igaz? - nézek körbe, többen, nagyot nyelnek, Geri pedig csendesen ül. Helyes. Felveszek a pálya szélén lévő eszközök közül egy piros apró filcet.
- Így már nem is olyan egyszerű a feladat, igaz? Pláne, ha nincsen nálunk semmi fegyver, vagy olyan eszköz, amin legalább egy apró ezüstözés lenne. Nos. Kezdjük. Tehát a szituáció. Egymással sétálunk szembe az esti utcán. Viszonylag kicsi a forgalom. Én egy erős hiéna vagyok, akinek feltett szándéka, hogy a falkáját gyarapítsa. Figyelemelterelés képpen egy bulizó kiscsajnak öltözök, aki kissé elázva sétál az utcán szembe egy számára megfelelő fickóval. A filc jelzi a karmom, és a karmolást. - vázolom a képet, majd Samaelre nézek, és felveszek egy igazán cuki, csábos mosolyt. Elindulok felé, kicsit billegve, tántorogva, botladozva mintha tényleg ittas lennék, közben vidáman nevetgélek, keresem a szemkontaktust. Aztán mikor elé érek megbotlok a saját lábamban, hogy szinte a karjaiba esek. Megkapaszkodok esés közben alkarjában, majd visszaállva lábaimra felvihogok - Bocsika! - azzal tovább lépek, és mikor megállok mögötte pár méterrel körbenézek a többieken. - Ennyi is volt a gyakorlat. Samael immár hiéna. - jelentem ki egyszerűen az alkarján lévő vörös csíkra mutatva, mire többen felhördülnek.
- Durva igaz? Ez persze nem azt jelenti, hogy minden iszákos csaj az utcán ezt tervezi, aki szembe jön. Ez egy kisarkított példa volt. De bármikor, bárkivel megeshet. Egy váltóval szemben nem igazán van esélyünk, de mivel a törvény tiltja a fertőzést, és elég keményen jár el velük szemben, így ettől nem is nagyon kell tartani. Teljesen más a helyzet egy ember ellen, akinek láthatjuk a kést a kezében, és a mozdulatai is követhetőbbek. Velük szemben kicsit több esélyünk van. Lássuk ugyanezt a példát. Egyszerű ember vagyok, kissé labilis elmeállapottal, és a célom, hogy embert öljek. Aki szembe jön, azzal végzek. A filc most a kés. Ugyanaz a környezet, kihalt utca, én pedig buliból jövök. Tettetem az ittasat. - lépek vissza az előbbi kiinduló pontra, a filcet máshogy fogom kezemben, kissé a hátam mögé dugom.
- Kezdhetjük! - jelentem ki, majd elindulok ismét botladozva, ismét keresve a szemkontaktust, de a megbotlás helyett, mikor elsétálok mellette, elhallgatok, emberi gyorsasággal megfordulok, és a kést is felé lendítem, hogy az egyenesen a hátába fúródik, ha nem mozdul. Nos lássuk a leszerelést cukipofi.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-06-11, 12:13


Meglepődök, hogy csak a támadások egy részét védi ki. Az meg, hogy földre is viszem , egyértelmű tény ként jelzi erejének tudatos visszafogását. Mintha csak embert játszott volna emberi limitációkkal. Ezen jót mosolygok, de nem túl látványosan. Nem tudom mire megy ki a játéka, de kíváncsi vagyok így, nem visszakozok, csak sodródok vele. A harc végén felkelek kicsit zavarban érezve magam a sok kussban figyelőre.
Amit mond csak megmosolyogtat, de ettől független életszagú a helyzet leírása, csak őt nem tudom elképzelni hogy így jár. Azt aki beleköt ilyen szándékkal... hát az isten nyugasztalja, mákja van ha csak kegyesen és gyorsan ér véget az élete. Kiindulva a szobájából és a kis kém végéből akinek végignézte a halálát is, nem hiszem, hogy Teréz anya a harctéren.  
- Igen.- Elfogadom a kezét, ha a műsor kell a többieknek, akkor adjuk meg. - Örvendek a szerencsének. - Mosolygok rá nyugodtan. Majd elfogadom a tényt hogy az itteniek vagy bírni vagy utálni fognak, hogy megjelenek és már bemutatózunk a frissen legyőzött oktatóval. Geri is furán szúr a szemével, de maradok Mazi tervénél. Bármi is legyen az.
- Nincs ellenemre egy kis küzdelem, de nem akarom elvenni az órára szánt időt. - Ennek ellenére kötélnek állok és nem távozok a helyet csináló többiekkel együtt. Maradunk ketten.
Az inkognitóm miatt nem szállhatok be az okításba, de nagyon nem is lenne dolgom. A felvázolt körülmények, indítékok mind helytállóak. Kicsit mókás is hogy támadó, erős hiénát alakít. Vagy elhiteti velük hogy csak alakít. Aztán jön a gyakorlat. Megbotlik én meg ösztönösen elkapom, mert nem reális hogy elugorjak és állcsúcson rúgjak egy megbotlott részeg lányt. Pillanatok alatt veszítem el a küzdelmet amire átlag ember nem tud felkészülni. Igazi paranoiának adva alapot, hogy ez ellen védtelenek vagyunk. Amit mond attól még engem is kiráz a hideg, miközben a kezemen lévő vörös csíkot nézegetem. Ezt vajon vehetném utalásnak is? Egy falkát gyarapítani akaró erős hiéna elkapott és befertőzött. Ez vajon felhívás keringőre egy erős célzással vagy csak meg sem fordult a helyzet a fejében amit felvázolt? Ezen kicsit agyalok, kevesebb figyelmet adva az okítás többi részének. Most realizálódott bennem, hogy mennyire bizalmi alapú a mi munka kapcsolatunk. Meg hogy mennyire óvatos volt azon az estén. Ha akarta volna, már rég bundás lennék.
A duma felénél felfigyelek fel arra, hogy "egy ember ellen" és innentől újra teljes odaadással veszek részt az edzésben. A felvázolás izgalmasabb mókát ígér mint eddig. Ha belőle indulok ki, egy kicsit oldott a gátlásain és most még nehezebb dolgom lesz.
Felvéve a pozíciót indul a menet. Mit sem sejtő gyalogos vagyok és annyi extrát megengedek magamnak hogy egy részeget minden normális ember szemmel követ ha elballag mellette, így én is figyelek rá. Ez a szerencsém. Egy ilyen mozdulatra számítani kell, nem lehet meghallani és nincs semmilyen 6. érzékem hogy kiszúrjam. Szemem sarkából látom a gyors csapást és pont van annyi időm, hogy kiforduljak előle és utána próbáljak nyúlni. Több tervem is van.  Most ,hogy túllendült rajtam, megpróbálhatom csuklón rúgni, hogy lefegyverezzem, ha sikerül elkapnom a kezét akkor mivel a fegyvere foglalt a meglepetést kihasználva arcon ütni vagy kigáncsolni hogy földre kerüljön. Minden esetben figyelve, hogy a penge ne felém legyen, sőt lehetőleg a támadó saját maga irányába csavarva. Ha kiszabadul és elugrik akkor pedig futást imitálok pár lépés erejére. Szégyen, de hasznos és az önvédelem része. Nem tükrözi az én valóságom, de nem mindenki sétál fegyverrel, késsel és szenteltvízzel az oldalán. Még egy eshetőségre számítanom kell. Arra, ha utánam fut. Ha megteszi, megállok és indul a kivárás játéka. Merre indul, hogy mozgatja a súlypontját. Ettől függően fogok fordulni, hárítani és megragadható pontot keresni lehetőleg a késes kezén, vagy tovább rántani és megtérdelni. Egy ilyen helyzetben minden mozdulat kritikus és eldöntheti a kimenetelt. Vajon ezúttal mennyit enged?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael


Vissza az elejére Go down
 
Who will win? - Mazikeen - Samael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Kikötö és dokkok-
Ugrás: