HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Who will win? - Mazikeen - Samael

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-21, 18:10


A napot az edzőteremben kezdem, mint rendszeresen. Megnyitom, majd egy gyors erőnléti edzés magamnak, hogy ne puhuljak el. Ezután beállok a pultba, és várom a vendégeket. Leginkább a már régóta idejáró törzsvendégeket, akik komolyan gondolják az edzést. Rajtuk kívül azonban mindig jönnek koboldok is, akik két óra megfeszített ülés után a taposógépen azt hiszik, hogy Swarcik lettek, és térdig lógó izomtrikójukban csókolgatják fogpiszkáló karjaikon a bőrt a tükör előtt. Valamint vannak a beguruló vendégek, akik fogyni jönnek, és most aztán utánuk a vízözön... Aztán a fél órás sétát a futópadon egy Big Mac-kel fojtják le, és két alkalom után szidva a termet távoznak, amiért nem fogytak le. Az utóbbi két típusból is vannak kivételek, akik komolyan elhatározták magukat, és van értelme foglalkozni is velük, de legtöbbjüket egy-két alkalom után nem látom.
Unottan tartom meg a reggeli óráimat, majd délben kényelmesen falatozok a falkatagoknak, de leginkább nekem fenntartott társalgóban. Jól megérdemelt steakemet falatozva csörren meg telefonom. Caspi hív.
- Csobogd tengerkém... - mondom vidáman, de nem csobog, morog helyette dühösen.
- Az a szemét kis szuka megint túl sokat kérdezősködött, telefonált, és eltűnt. Sikerült lehallgatni, hogy hova megy, de meglépett. Ma napnyugtakor találkozik a dokkoknál a megbízójával. Kapd el, és faggasd ki! Amber tudni akarja, hogy kinek és miket mondott. Szedd ki belőle. A módszert te választod, csak legyen hatékony. Este várjuk a fejleményeket! Csak még valami Mazi.. Csak téged várunk vissza! - azzal meg is szakad a vonal.
- Hmmm... Végre valami kis izgalom... - jókedvűen befejezem ebédem, összekészülődök, majd kiszólok a recepcióra - Kat! Vedd át a délutáni óráimat. Lépnem kell. - mivel ő is falkatag, így nem kérdezősködik, csak biccent, én pedig haza sietek. Időm még van, de rendesen fel kell készülni minden váratlan eshetőségre.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-22, 14:02


2 Nappal korábban
-Testvér! Örülök hogy megjelent. - - Miben lehetek szolgálatára?- - Próbáljuk helyrehozni az apró hibát amit egy tökéletlen lény ejtett. – Kezembe egy képet töm a fura figura. Kicsit csapzott és megviselt lány látható rajta. Ha jól sejtem, meg kell halnia.
- Szeretnénk ha ezt a nőszemélyt eltüntetné.  A halál neme teljesen mindegy. Holnap után, délután a dokkoknál várja egy emberünket, aki megmenti problémáitól. Ez lesz ön. A probléma pedig hogy ügyetlen és még él. - -Faj? - - Hiéna - - Nem ölök a helyi falkából. Már volt velük gondom. - - Biztosíthatom hogy nem helyi. Saját nevelés. Ráadásul kinek kell egy áruló?- - Dupla árat kérek ha engem akar erre a megbízatásra és bizonyítékot, hogy maguk ültették pozícióba… testvér.- - Egy nap fénye süt le arcunka, de megértem ha kételkedik. – A bugris elfordul matatni. Most jön kapóra, hogy négyszemközt vagyunk ebben a kicsi teremben mert a laptopja előtt pihenő pendrive-ot már régóta szuggerálom hogy jöjjön ide.  Most el is veszem. Az a röpke egy két hangtalan másodperc elég volt megkaparintani. Ki tudja. lehet csak valami beteg pornó van rajta, de akár még értékes is lehet. Ezek a fickók meg elég őrültek, hogy mind a kettő esélyes legyen. – Íme. Olvassa el bátran Samael testvér. Használhatná a valódi nevét is. Aki a bűn teremtményeit pusztítja itt oltalomra lel. - -Azt pusztítom amiért pénzt kapok. – Veszem el a dokumentumot és győződök meg magam, hogy nem követek el még egy nagy hibát. Ez a vakarcs nekik sem kellhet ha kiderül hogy kém. Lényegében mindenkinek szívességet teszek. – Rendben, de az ár akkor is dupla. - - Lehetne kegyesebb is testvéreivel. - - Sose voltam jó bátyó, nem csinálok rendet ha nincs motivációm. - - Remélem egy nap te is meglátod a valódi nap fényét és megtérsz hozzánk tékozló gyermek. - - Úgy legyen… testvér.- Amint lehet már csak a hátam mutatom neki. Ideje eltakarodni ebből a diliházból. Ha pedig még egy idiótát testvérnek kell hívnom… valakinek eltörik az orra egy véletlen botlásban. Viszont a pénz az pénz. Ideje megdolgozni érte.

Jelen, reggeli órák
Bejártam a dokkot többször is. Nincs sok elzárt hely és a csajra remek rálátásom lesz. Mivel hiéna, lehet társaságot kapok megint, de minden fegyverem csak traumatikus amivel a többi vendéget várom. Nekem csak egy kell. Akinek ha kilétére fény derül, még akár jó pontot is szerezhetek. Nem tudom, hogy már teljesen lebukott vagy csak kiugrani akar. Az ideális az lenne, hogy ha nem sejtik. Úgy én lehetnék mindenki felé a jó fej. Ha már tudják, lehet élve kell, ami okoz némi összetűzést. Hmmm... Nehéz lesz kimagyarázni egy élő hazugságvizsgálónak. Persze ahhoz arra is rá kell jönniük, hogy én voltam.
Lezárom a fegyvertáskát, közben átfutok a felszerelésen. Orvlövész fegyver a lánynak, 4db taser a követőknek. 3 fiola ammónia, 2 ezüstporos füstgránát és 2 kabóca a hiénák érzékenyebb hallástartományára állítva. Meg elsősegély csomag. Az mostanság fogyóeszköz. Veszek még egy mély levegőt és irány a kocsim. Megnyitott a kém szezon és nekem kell az első vad.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-22, 22:40


Hazaérve azonnal készülődni kezdek. Úgy döntök, hogy megpróbálom bevetni eddigi ismereteimet. Előzőleg a napocskának gyűjtötte az infókat szorgosan a kislány, valószínűleg ez most sincs másként. Viszont ha odaállítok elé rambó ruhában, rögtön leveszi, mi a célom. És az is, akivel randija van. Ha korábban odamegyek, megvárhatom a társát. Azt könnyedén hatástalaníthatom, esetleg belőle is kiszedhetek némi infót, míg a szuka megérkezik. Igen. Ezt határozottan jó tervnek tartom. Viszont egy arra tévedő kislány nem lehet tele fegyverekkel. Legalább is nem látványosan. De szerencsére erre is megvannak a módszereim. Komoly fegyverre nem hiszem, hogy szükségem lesz. Ennyire azért megbízok saját erőmben. Egy kis szubtól nem tartok, ha esetleg közelharcra kerül sor. Lényegében hacsak nem egy alfával van találkozója, nem kell félnem. Arra az esetre meg ha mégis, vagy netán nem sikerülne az átverés és futni kezdene, egy ezüst töltényekkel tárazott kisebb kaliberű maroklőfegyvert teszek a combtokba. Pontos célzással egy erős váltó ellen és egy iszkoló szub ellen is hatásos. És nem feltűnő. Szoknya alól viszont könnyen kikapható.
Ruházatom tehát álca. Egy cukker napocskás. De azért magam is kell hoznom. A fegyver könnyen előkapható legyen belőle, a ruha könnyen szakadjon, ha át kell változni, hisz pár tizedmásodperc is sokat jelenthet. És persze ott vannak a titkon hasznos, de látszatra csajos kiegészítők is. Ruházatom tehát egy kényelmes, fekete, platformos magassarkú. Ezt könnyen le tudom rúgni magamról ha baj van. Egy királykék szoknya, ami térdem fölé ér, de pont annyira hosszú és olyan esése van rakott-gyűrt anyagának, hogy a fegyvert se álltomban, se ültömben nem engedi láttatni. Persze erre azért majd oda kell figyelnem, mivel egy erősebb szél lebuktathat, de azt mára nem mondtak a jósok. Mindenesetre a dokkoknál sose lehet tudni, így jó lesz figyelni. A szoknyára jön egy vastag, fekete bőröv, aminek díszítése kör alakú fém lapokból áll. A körök alsó fele a bőr alá bújtatva. Ez a díszítés a hátamon fut körbe a csattól a lyukakig. Méretre készült, ahogy a kilátszó félkörök bújtatott oldalán lévő 8 centis pengék is. Érdekességük, hogy formájuk ellenére kiegyensúlyozottak, így tökéletesen alkalmasak távolabbi célpont dobással való levadászására, vagy éppen nyak átvágására, és mindig kéznél vannak. Különálló bőr tartóik miatt nem érnek össze így hangjuk sincs. Összesen 10 darab fér belőlük derekamra. Felsőm az egyetlen funkció nélküli darab, de azért ezzel is lehet trükközni, ha okosan használjuk. Épp ezért egy a testemre szorosan simuló bézs színű darabot választok. Melltartóra nincs szükségem. Egyrészt akadályoz, másrészt, meg ha férfi a randis társ még jól is jöhet kidudorodó, enyhén áttetsző bimbóim látványa. Hisz éppen elég, ha csak egy pillanatra terelődik el a figyelme. Hajam se köthetem túlzottan szorosra, hiszen általában akkor hordom úgy, ha bevetésre megyek, egyébként kiengedve, vagy felkötve van. Így választásom most egy félmegoldásra esik. Szabadon hagyom hátul, de az előre lógó tincseket egy apró csattal hátrafogom, így a gyors mozdulatoknál se zavarja látásom, és a szél se tudja annyira az arcomba fújni, viszont kinézetemhez, nagyon is illik.
Lassan idő van. Még csuklómra fogatom fekete bőr karkötőmet, aminek díszítése a rajta körbefutó vékony ezüst színű zsineg. Ezt az acéldróttal megerősített zsineget a megfelelő helyen meghúzva le lehet oldani, ezzel tökéletes fojtózsinórt hozva létre az esetleges ellenkezés megelőzésére vagy éppen annak leállítására.
Végignézek felszerelésemen, amit teljesen tökéletesnek tartok. Egy kis nőcis táskát veszek még magamhoz, benne néhány papírzsepi, egy kis aprópénz és egy fa rózsafüzér, melynek a keresztjére egy ezüst fényű fém figura van ragasztva, ha nem ér hozzá, és nincs vámpír a közelben, simán be lehet adni, hogy hívő vagyok, és ez ezüst. Ezeknek lényegében semmi funkciója nincs, legfeljebb a megtévesztést segítik. Mivel értékest se igen teszek bele, így az se zavar, ha el kell dobnom, és többé nem látom.
Taxival megyek el a város azon részére, így a kocsim tárolása se zavar, hazafelé, meg elsétálok kényelmesen.
Hamar odaérek, a kikötőhöz, még fent van a nap, de már kezd lemenni. A munka véget ért, így viszonylag kevés ember lézeng erre, akik megnéznek ugyan magukra, néhányan rám is füttyögnek, de nem igazán foglalkozok velük. Keresgélek. Egy ismerős szagot, de még nem érzem. Ezek szerint még nincs itt. Többször végigsétálok a dokkokon, de semmi mozgás. Se hiéna, se egyházmatyi, vagy bármi más.
- Nem értem.. - állok meg a vízpart mellett, egy viszonylag jól látható helyen, érzékeim hegyezem. Arcomat kellemesen melengetik a lemenő nap sugarai, miközben mélyen magamba szívom a folyó felett szaladó friss levegőt a város erőteljes szagai után, megnyugtató, ahogy egy kellemes szellő belekap hajamba, egy pillanatra még szemeim is behunyom és belemosolygok a kellemes meleg fénybe. Végül is időm van... Caspi nem hazudott.. Ha lesz valami, az itt lesz. Ha meg nem, akkor vagy rosszak voltak az infók, vagy meggondolták magukat a felek. Kényelmes terpeszben állók, és élvezem a hosszúra nyúló pillanatokat.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-23, 09:26


Úgy érzem szeretni fogom ezt a melót. A kikötő és részei elég leharcoltak. Sok a régebbi elhanyagolt épület és az ipari hulladék is több helyen fel van halmozva. Az elmúlt két napban én itt járkáltam és kerestem a tökéletes helyet. Bemértem a találka pontját távolságot számoltam, figyeltem az uralkodó széljárást és az emberek napi tevékenységét. Mikor vannak nyitott ablakok a szemtanuk áradatában amit kihasználva meg lehet ejteni azt a bizonyos lövést. Merre lézengenek járókelők és mely helyekre vetül először árnyék ha a nap elkezd lenyugodni. Igaz kettő nap alatt nem lehet használható átlagot vonni, de ebből kellett dolgozni.
Elérem a kiszemelt helyet. Négy emeletes régi épület sok törmelékkel és építkezési hulladékkal teletömve az első szint. 374,7 méterre van a célzónától, plusz-mínusz 12 m amit majd kompenzálni kell a helyzettől függően. Bejutni nem volt nehéz. Munkásnak öltöztem egy nagy táskával. Itt bent már senki sincs, szóval felkerül a bevetési ruházat. Légzáró aláöltöző, digital szürke rejtőruházat és egy féltestes hám ha nagyon kell futni. Bakancs eddig is volt rajtam, illetve egy éjjellátó felhajtva még a fejemen várja, hogy segítsen ha estébe fulladó hajszába csap át egy pillanatnyi balszerencse. Arcom mint mindig, maszk takarja, csak a kíváncsi szemek azok, amiket nem tudok elrejteni. Vállamra veszem a fegyvert és a magamra a mellényem is amiben az összes többi kiegészítő felszerelés helyet kap. A tetőre érve már teljes a készenlét. A kötelet egy erős kiszögelléshez kötöm, de csak akkor lököm le ha futni kell. Addig csak feleslegesen feltűnő. A régi raklapokat és zsákokat áthelyezem, hogy az alapból kaotikus kupacban legyen egy hely ahova be tudok feküdni. Az L96 csövére álcahálót húzok és a környezetben lévő letört deszka és cserépdarabokkal  egészítem ki. Végül kirakom a lézeres érzékelőt. Nem akarok hátba meglepetést.
Befekszek a puska mögé, kiteszem az elektromos környezetmérőt és keresőtávcsővel kezdem kémlelni a terepet. Kicsit nézelődök utána leolvasom az eredményeket és a kis füzetemből kinézem a pontos beállítását az optikának erre a távolságra, hőmérsékletre és szélre. Hozzá számolom a beesési szöget hisz tetőről lövök. Megvan az utolsó kattintás is és tesztlövés nélkül is nagy biztonsággal, most pontra hord a fegyver. Még van két órám és már minden a helyén. Csak a sztárvendégem várom, akivel ha végeztem elkészítem a sok sok pénzt érő fotót.
Nyugalmasan futnak a percek, hosszúra kezdenek nyúlni az árnyékok és megjelenik egy nő. Szemügyre veszem. Elég csinos az öltözéke. Túlságosan is, hacsak nem azt a bizonyos szakmát űzni. De honnan lenne az alulfizetett bérmunkásoknak ilyen csajra pénzük? Nem az én dolgom csak, striheljen máshol. A végén még elijeszti a célt. Leteszem a távcsövet és a fegyveroptika mögé hajolok. Ismeretlen a nő arca, még ebben a nagyításban is. Ha nem munkában lennék még talán kicsit legeltetném a szemem, de nem ér az a test egy elhibázott lövést. Ismét a távcső kerül elő és folytatom a várakozást, mikor végre megjelenik egy másik nő is. Ő pedig a cél. Ezt a fegyver mögül megerősítem magamban. Áll és bámul távol a másiktól. Még pár másodperc aranyom és csak annak a csajnak a traumatikus élménye leszel, nem kém. Ujjam az elsütő billentyűn megpihenve várja a tökéletes pillanatot, hogy itt és most vége legyen az egésznek.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-23, 11:55


Jó ideig állok ott egy helyben, élvezem a napfényt. Különös bizsergés fut végig tarkómon, mintha valaki figyelne, de körbenézve nem látok senkit, csak kihalt épületeket a lassan sötétedő napban. Se illat, se hang nem jelez ellenséget, de azért fülelek erősen. Aztán egyszer csak kellemes, vonzó illat csapja meg orromat. A kis ostoba pont széllel szemből jön... Már messziről kiszúrom Suzanne szagát, a falka szagát. De már nem sokáig lengi ez körbe. Ha rajtam múlik, akkor nem.
Viszont zavar, hogy a megbeszélés szerinti másik fél sehol. Itt elviekben találkozójuk lenne. Lehet felültették a kiscsajt? Vagy a másik fél megláthatott, és inkább visszafordult? Vagy még nem ért ide? Ki tudja. Mindenesetre ezt a helyzetet is saját javamra tudom fordítani. Akkor játsszuk azt, hogy én hívtam ide.. A beszélgetésből meg majd kiderül, merre fog menni a dolog.. Érzem, ahogy tőlem jó pár lépésre áll meg és megdermed, amikor meglát.
- A Perju... - suttogja elhűlten, mire felé fordulok.
- Nem kell félned tőlem testvérem.. - kezdek bele a színészkedésbe, az információim alapján.
- Hogyan?
- Jól hallottad.. Nem kell tőlem félned.. - lépek közelebb, a szó hatott, már nem akar menekülni, inkább bizonytalanul áll, és várja, hogy elé lépjek - Testvérek vagyunk! - fogom meg állát és komolyan nézek a szemébe. Nem hazudok, hiszen, ha úgy vesszük, a falka egy nagy család. Ő pedig nem idősebb vagy fiatalabb nálam annyival, hogy az anyám, vagy a lányom legyen, így tulajdonképpen testvérem a falkában. Teljesen bejön a csel. Suzanne köztudottan butuska lány. Nem véletlen bukott le. Pedig egy olyan gyenge szub, mint ő, könnyen tudna feltűnésmentesen kémkedni, senki nem is gyanakodott volna rá, ha egy kicsit okosabban cselekedett volna. De késő bánat..
- De.. Hogyan? Anton azt mondta, hogy ő jön... - néz rám bizonytalanul.
- Tudom, még szerencse, hogy megtudtam, így el tudtam térítenem.. Hazudtam neki hogy... Hogy megvédjelek... Óriási bajban vagy! Meg akarnak ölni! - húzom szorosan magamhoz, és átölelem. Ezzel se hazudok, valóban meg akarják ölni.
- Tessék?! És hogyhogy te? Nem értem! - mondja zavarodottan. Igen, remekül halad a terv!
- Egyformák vagyunk Suzan! - engedem el, és vállait fogva szemeibe nézek aggódva, ugye lekapcsoltam otthon a sütőt?! - Csak én már sokkal régebb óta benne vagyok ebben. Még jóval azelőtt, hogy váltó lettem. - naná, a nagynéném mintáját követni akartam, aki felnevelt, és mivel ő Oba volt, így már fiatal emberi gyermekként belekerültem a csapatba. - Nagyon sokat küzdöttem azért, hogy elérjem a mostani pozíciómat, és megfelelő információkat tudjak szerezni.. De ez nagyon veszélyes, így óvatosan kell csinálnom. - igen.. bajt kavaró váltókról infót szerezni, aztán levadászni őket eléggé nagy odafigyelést igényel, és nem kevés sérülést. - Én már nagyon a központban vagyok, valószínűleg ezért választottak ki téged...
- Viszont egyszer már lebuktál.. Akkor még sikerült megmentselek téged... - tényleg sikerült. Nem öltem meg, szóval határozottan sikerült megmentenem.. - De most.. Most bajban vagy.. - rázom meg erőteljesen a hatás kedvéért, be is jön.
- Mazikeen.. Most.. Most mit csináljak? Meg akarnak ölni.. Nem akarok meghalni.. - néz rám pityeregve.
- Tudom. Segíteni fogok. Elviszlek innen, és segítek neked, hogy eltűnhess a városból végleg, és többé ne lásson senki. - végül is a halál ezzel jár.. - De előtte el kell mondanod mindent! Érted? Mindent, amit tudsz! - rázom meg ismét, mire bólint, én is biccentek, majd elengedem és ellépek előle.
- Menjünk az edzőterembe. Ott vannak a legjobb eszközeim, amikkel tudok neked segíteni. - egy többszörösen hangszigetelt gumiszoba, ami kínzókamra célt is ellát egyszerre, jó pár fegyverrel. Megindulok előtte, érzem, ahogy retteg, és emiatt követ, mint egy jól nevelt kiskutya. Nos.. Azt hiszem ez a nap már nem is lehetne egyszerűbb.
Csak egy dolog zavar még mindig. A találkozó másik résztvevője, aki még mindig nem mutatkozott, pedig már lement a nap, erős szürkület van már csak, és az utcai lámpák is felkapcsolódtak, valamint a dokkban is, már ha az össze-vissza felszerelt, nagyrészt kiégett vagy széttört lámpákat lehet megvilágításnak mondani.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-23, 14:20


Az elsütő billentyű megfeszül és lassan útnak indul. Tized milliméterek kezdenek egymáson olajozottan csúszni az elsütő szerkezetben. A szálkereszt a nő szívét célozza és ő tökéletesen mozdulatlan.
Az utolsó pillanatban mintha csak őrangyala lenne, elindul az a nyomorult szuka felé.
Nem lehet igaz! Elengedem a billentyűt, aminél már csak az úr tudja mennyi volt hátra. Nincs már mit tenni, közeledik az ismeretlenhez. Mégis ki a bánat ő? Teljes fókusszal rajtuk vagyok, de most már pont úgy áll az a mocsok, hogy a célt is kitakarja. Le kéne lőni vele együtt. Mit számít a civil kár? Egyel több emberért égek majd a pokolban. Újra elhelyezem a szálkeresztet. A vörösön keresztül fogom átlőni a csaj mellkasát. Ha fekszenek max beléjük duplázok és elfutok gyors lelépéssel.
Nem hiszem el, hogy ilyen pechem van. Szidom a sorsot és magam, hogy nem kezdtem előbb lőni és vártam a hibátlan alkalomra.
Újból veszek egy mély levegőt, amit lassan kifújok. A célok befogva és együtt mennek a másvilágra. 4...3...2... Viszlát kis hié... A lövés elmarad. .. hiéna!? Kurva élet, mi van ha az a másik is hiéna? A történtek után nekem tuti végem ha megölöm azt is. Nagyon kezd bosszantani a helyzet. Olyan olajozottan ment minden és most omlik össze, mint egy kártyavár. Lehet elkapták a kémet és pont az orrom elől viszik el? Ezt nem hagyhatom annyiba. Kell még egy lehetőség. Egy esély. Csak egy pillanat és megkockáztatom azt a lövést.
Feszülten figyelek várva az utolsó lehetséges alkalmat, ami meg is adatik. A vörös eltolja magától a csajt, az pedig elindul visszafele. Nem szórakozok tovább. Szívre tart, követi a célt, lassan feszül a billentyű, a fegyver pedig lő.
A sors fintora, hogy a sütés közben megbotlik a csaj. Ekkora távolságon a lövedéknek is utaznia kell, ha tetszik ha nem. Az pedig jó 7-8 tized másodperc. Ő előre dől, csak a haja és ruhája libben hátra a hirtelen mozdulattól. A golyó pedig ezen a visszamaradt ruhadarabon fut keresztül és a csaj bal felkarján. Az mozdult hátra az egyensúly vesztés következtében. A tricepsz szakad darabokra a szívizom helyett, és az bizony nem halálos sérülés egy hiénának, akkor se ha gyenge. Artériás seb is lehet, de amint a stressztől átalakul, túl fogja élni. A földre kerül, de bassza meg megjött a lélekjelenléte. Keze sérülésére önkéntelen is fedezékbe vetődik hiába töltök azonnal és célzok már csak a falra fröccsent vér jelzi a találatot.
Márpedig befejezem! Felkelek és beledobok mindent a táskámba, azt pedig fegyverestül a hátamra vetem. Hosszú fekete csík jelenik meg a ház falán, amin egy szürkésfekete pont kezd ereszkedni. Így rohadt gyorsan földre lehet érni. Egy rántás a kötél másik végén a csomó kiold és az egész aláhullik. Ideges mozdulatokkal csavarom össze, vetem át vállamon. Nem hagyhatok hátra semmit.
Nem félek a kíváncsi szemektől, eltakar a sötétség. Ezen felbátorodva futólépésben indulok a raktárépület felé és annak kijáratánál a puskát vállba veszem, céloz és lő. Telibe trafálom a villanyoszlopon elhelyezett transzformátort. Nem csak a fegyver szól nagyot, de a készülék is fényesen és hangosan adja tudtára mindenkinek. Itt baj van. Innentől időre megy a játék. Kb 15 perc és rendőrök lesznek mindenütt. Cserébe a fél kikötő homályba borul. Szememre hajtom az éjjellátót. Szerencsére a hiéna nem macskaféle, innentől egy-egy az állás. Én jól látok a sötétben, ők meg kivételesen hallanak. A szagom talán még a ruha elfogja egy darabig. Nem készültem közelharcra éles fegyverrel, így a két taser pisztolyt veszem elő. Ha lesokkolom onnan már csak le kell lőni. Ez kizárja azt a hibalehetőséget aminek a végén a rossz nőt lövöm le.
Hála az égnek egy dolog nem hagyott cserbe. A megérzésem. Vérnyomokat látok a földön amit követni is kezdek. Valahol itt kell lennie.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-03-23, 22:13


Ahogy elindulunk egyszerre csak egy becsapódó hang üti meg fülem, mire szemeim elkerekednek, aztán alig egy pillanat múlva hallom a lövés hangját is, ahogy látom, hogy a kiscsaj találatot kapott, de szerencsére reflexből vetődik.
- Bassza meg!
- morranok, és már vetődök én is egy közeli fedezék mögé. Nagyjából tudom, merről jött a lövés. Sajnos azonban nem egy helyre sikerült bújunk. A lövés becsapódása és a dördülés hangja közti idő alapján azt saccolom, hogy nem felettünk, hanem jóval távolabb van egy rohadt kis mesterlövész. És ekkor esik le az a furcsa érzés a tarkómon. Ezek szerint régóta figyelt már a kis fészkén.
- Duplán bassza meg!
- morranok dühösen. Viszont ez újabb lehetőséget tár elém. Itt a randi, igaz ő elnémítani akarja a lányt, de éppen lehetnek nála fontos infók, aminek hasznát vehetnénk. Talán még hasznosabbak, mint ennek a kis csitrinek az infói..
Gyorsan döntök, élve kell elkapnom. Ha a feladata Suzan hatástalanítása, akkor el akarja majd kapni, vagyis utána ered. De lehet, hogy még mindig ott van és vár. Viszont van egy hatalmas hátránya a távolból való célzásnak. Nem igazán tudja követni a gyors mozgást. Kilépek cipőimből és előugrok a fedezékből, majd cikázva rohanok arra, amerre Suzan eltűnt. Vérszaga miatt hamar megtalálom.
A földön fekszik, rommá lőtt karját tartva épp kezével. Érzem, hogy fájdalma miatt hiénája is bármikor előugorhat, de ezt nem engedhetem, még nem. Sérülése durva, de nem életveszélyes, még kibír pár percet ember alakban. Odalépek hozzá, és lehajolok.
- Így kell maradnod, hogy elkaphassam. Nyugodj meg, ha megvan, eltűnünk innen! Ki kell tartanod! Bízz bennem! - suttogom, végigsimítva arcát, mire egy félénk, de fájdalmas fejbiccentés a válasz. Remek. Már ugrok is fel a fedezékének, egy konténernek a tetejére. Szerencsémre csak por van rajta, így érkezésem nem ad ki hangot, de ha kiadna se lenne baj, hiszen simán rákenhető a kiscsajra. Elhasalok, és már csak az a dolgom, hogy várjak. Hallom Suzan fájdalmas nyöszörgéseit és szipogását. Ez kell ide, csalogasd csak azt a vadászt! Húzódik elégedett és mégis izgatott mosolyra szám. Rég vadásztam már így, és mennyire hiányzik ez a felfokozott izgalmi állapot, ahogy hiénám is izgatottan kivár, adrenalin dobol fülemben, aztán egyszer csak meghallom... Közeledő lépések hangja. Egy nehéz, felszereléssel teleaggatott test. Hangját még leplezni se próbálja. a fedezék tetején némán hasalva kúszok kijjebb, hogy ha az érkező megközelíti a szukát, könnyen a hátába kerülhessek. Lapulok, szívem majd kiugrik az izgalomtól, arcomról nem tudom levakarni az őrült vigyort.
Hosszan kivárok, nem nézelődök, ki tudja milyen felszerelése van, nehogy meglásson ahogy épp kikukkantok a konténer tetejéről. Nagyon kezdő hiba lenne. Így csak és kizárólag a hallásomra hagyatkozva várom, hogy az érkező elhaladjon alattam a konténer mellett és megközelítse célpontját. Csuklópántomról már húzom is ki az acélozott fojtózsinórt, izmaim ugrásra készen feszülnek meg.
Csak még 3 lépés... Még 2... 1....
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-04, 21:02


Egyre forróbb ez a buli. Elhibázott lövés, ismeretlen aki el is futott valamerre és az a kurva még akár hiéna is lehet. Mély levegőt veszek és próbálok a célomra összpontosítani. A csaj. Meg kell halnia. Markolásom acélozódik a fegyvereimen, feszül a húr, dübörög a bennem az adrenalin. Indulás!
Rontok be a raktárépületbe. Nem tudok osonni ennyi felszereléssel szóval nekem kell gyorsabbnak lennem, amit az éjjellátó biztosíthat még egy erősebb lénnyel szemben is. Csak én látok hiába érez, én célozni is tudok. Nyugtatom magam, közben konténerről konténerre haladok. Nekifeszülök az acél falnak hajolok ki hirtelen és rántom magam vissza. Egy fegyver mindig lő irányba áll a másik holteremet védi magamhoz közel húzva, ha netán meglepne esélyem legyen egy lövésre.
A vérfoltok hosszan cikáznak az épületben egyre vékonyuló cseppekben. Tehát nem ért artériát a lövésem, kézzel kell befejezni. Az első raktár tiszta. Megállok kicsit szusszanni mielőtt a következő épületbe megyek át. Sietnem kell. Átalakulhat és elfuthat ha még nem tette meg eddig, vagy a rendőrség ér ide ha sokat töketlenkedek. Muszáj lazítani a szabályaimon, kicsit gyorsabban kell kutatnom. 3...2...1... irány a következő ajtó. Berúgom, fegyverek elől. A megszokottnál hanyagabbul pásztázom a teret, de túl sok nyomás van rajtam. Talán már el is ment a kurva. Hamar vetődött fedezékbe, hezitálás nélkül, nincs kizárva hogy nem is civil. A falnak feszülve csörrenést hallok. Sarkon kifordulok és felém ront egy fekete ruhás alak, akibe azonnal beleengedem az első fegyver mind a két töltetét. A földön rángatózó test nem mozdul miután a sokknak vége szakad, feltehetően elájult. Ekkor nyöszörgést hallok és a túloldalon már látszik a cél. Felé indulok, alig 20m és viszonylag tiszta terep. Közelébe érve már sokkolom is nehogy meneküljön. Jobb ha nem idegelődik fel mikor előkerül az éles fegyver. A Taser ismét engedelmesen süti ki feszültségét a célzott testbe ájultra sokkolva azt. Az utolsó öt métert lassú léptekkel teszem meg, figyelve minden zajra. Közelről intézzem el, ez a terv, de ekkor zajra figyelek fel, amire ösztönösen rálövök. Lőnék de a sietségben elfelejtettem új pisztoly elővenni. A bal kezemben a Taser még csak nem is kattan. Egyszerűen megrántom a lelazult elsütő billentyűt az üres fegyver pedig nem tesz semmit. Ehhh... 4-et is hoztam és nem cseréltem ki. Ez csúnyán megbosszulja magát, mert azt sem tudom felfogni mi ugrik rám. ... Csodás egy este.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-05, 15:22


Csendesen lapulok, hangtalanul, még légzésem is visszafogom. Emberrel állok szemben, de a vadászoknak ott a technika, ami rohadt gyorsan fejlődik, főleg az utóbbi években. Nagyon felgyorsult ez a folyamat, és már sokszor tudnak meglepetéseket, sőt gondot okozni még egy erős váltónak is.
Viszont hiába a felszerelés, csörtetése, ahogy teremről-teremre jár kizárja a tévedést. Pontosan be tudom azonosítani, hogy mikor merrefelé járhat és milyen messzire van. Ajtóról ajtóra.. Amik felett én simán átmásztam, vagy csendesen átosontam. Ő berúgja, mint valami dömper. És nem fél attól, hogy mivel találkozhat szemben, mit zavarhat fel ezzel a nagy csörtetéssel. Eléggé magabiztos lehet az illető.
Aztán hirtelen lövést hallok nem olyan messziről. Ezen meglepődök. Mert attól még messze van, hogy tisztán rálásson Suzan-re, és a kis áruló is ugyanúgy nyöszörög, mint eddig, se jobb, se rosszabb nem lett, csak a lövés hangjától lett magasabb kicsit a pulzusa, de semmi egyéb. Nem tudom, mi történhetett, de nem vagyok olyan ostoba, hogy kidugjam a fejem. Lehet, hogy csapda, és pont ez a célja, hogy kiugrasszon a rejtekemből. Viszont ennyire én se vagyok ostoba. Volt már dolgom vadásszal, bár tény, hogy sokkal egyszerűbb, ha simán kinyírni kell őket, mintha eszméletlenné tenni, hogy később ki lehessen faggatni. Ez a bajosabb verzió, de meg lehet oldani. Csak okosan kell csinálni a dolgokat. Azt, meg hogy a lövés csapda volt-e vagy valós fenyegetés, ráérek akkor megnézni, ha már nem szaladgál csőre töltött fegyverrel, hanem mélyen csicsikál magán kívül, lefegyverezve, és alaposan megkötözve.
Suzan nem bírja tovább befogni, nyöszörögni kezd, érzem, hogy félelme kezd elhatalmasodni. ~Az a nyomorult szerencsétlen szuka! Mondtam, hogy maradjon veszteg! Még a végén kitör a hiénája! ~
Nincs más megoldás, energiámat felhasználva ráengedem, és amennyire tőlem telik, visszakényszerítem hiénáját, mielőtt előugrana. Szerencsére van olyan gyenge szub, hogy ez sikerüljön is, nyüsszenése jelzi, hogy nem esett jól neki az energia löket. ~Ha idióta vagy kislányom, akkor így jártál!~
Viszont hangja jól jön. Remekül felkelti a vadász figyelmét. Hallom, ahogy megközelíti, az viszont meglep, hogy máris lő. Ez nagyon nem jó. Adrenalinom megugrik, hogy elvesztettem az infóforrásomat. Erre be is dühödök, és felkelek fektemből, halkan lépek kijjebb, most már nagyon is élve kell ez a rohadt vadász, legalább őt alaposan kifaggathassam!
Aztán meglepődve tudatosul bennem, hogy nem olyan lövést hallottam, ami egy normál fegyverből jön ki, sokkal inkább csattanó áramhang, és nyüsszenés. Nem fájdalmas, és ezután se csend van, csak halk légzés. Vagyis a kis csaj elájult. Így se rossz! Igazán követhetné a jó példát..
Végre ellép alattam, mire egy könnyed ugrással elrugaszkodok a konténer tetejéről, és pontosan mögé érkezek, terveim szerint némán mezítláb a betonra. Azonban talpam alatt valami fémlap csikordul, ahogy érkezek.
- Francba! - szisszenek és már kapom is le fejem, mert látom, ahogy a vadász hirtelen felém fordul a fegyverrel és mint olyan, aki hiénára vadászik valószínűleg nem sima töltények vannak a tárjában. Nem szeretnék ezüstöt a bőröm alá. Viszont a lövés elmarad. Nem tudom mi okból, de nem is érdekel, oldalra lépek, és egy erős mozdulattal hátba öklözöm, hogy lefejeli az előtte lévő konténert, majd gyorsan mögé lépek, és a kezemben tartott zsineget a nyakába akasztom egy hirtelen mozdulattal, és megfeszítve szorítani kezdem. Kicsit nyújtózkodnom kell méretei miatt, de fizikai erőmet bevetve még így se okoz gondot az ájultra fojtása.
- Ezt nem gondoltad jól át kisvadász.. - suttogom. - Ha a falkából valakit ki akarsz nyírni, azt ügyesebben csináld. Vagy hagyd rám, mert megsérülsz a végén.. - egyre erősebben szorítom, de annyira nem, hogy a nyakát megsértse a drót, csak annyira, hogy levegőt ne kapjon. - Most pedig légy jó fiú és kövesd a szuka példáját... - rúgom meg térdhajlatát, hogy térdre rogyjon, így már kicsit könnyebb tartani is. Várom, hogy végre elcsendesedjen, és legalább a lefegyverezés és megkötözés idejére eszméletlen maradjon.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-05, 16:22


Rohadt gyorsan mozog. Ennek a legjobb jele az, hogy koppanok egy konténeren mire felfogom, hogy elfelejtettem eltenni az előző Taser és újat húzni, ezért nem történt lövés. Ez az oka az egésznek, a sietség. Reménytelen hülye vagy Arnold... Igen az acél fal még mindig hideg, rugalmatlan és erős fejfájást okoz. Ez sajnos New York óta sem változott, most is megszédülök a lökéstől, amit tetéz a széthulló éjjellátóm. 20000 dolcsi a feketepiacon egy olyan ketyere. És most azt sem látom ki a fene ment nekem, de baszódjon meg erős.
Ha nem lenne elég bajom hirtelen a levegő is elfogy, hála egy erősen tartott hűvös huzalnak. Első reakcióból kapálózni kezdek. Kurva gáz lesz ha megfulladok. Azt hittem váltók tépnek szét, vagy vámpír fog megölni, nem egy véletlen idegen. Aztán meghallom a hangját. Ez tuti az a rohadt kurva! Úgy éreztem, hogy váltó. A francba is miét nem fejezett le, még arra is figyel, hogy.... ne ne NE! Élve kellek! Fokozódik a pánik, amire nagyon nincs szükségem. Az első mondatát alig fogtam fel, mintha ő is hiéna... atya úr ég. Már nincs sok hátra, de végre jön egy rizikós ötlet. A nyakam és ő lökdösése helyett a tartalék Taserért nyúlok. Közben próbálok szólni, de csak reménytelen köhögés szökik ki belőlem, hátha ez is elég elvonni a figyelmét. - Kuhhh... vahhh... - Hát voltam már költőibb is, de jó ég mekkorát rúg a hajatomba. Földet érve ki is rántom a sokkolót. Hozzám van simulva, hogy jó fogása legyen. Remélem legalább a huzal nem fém. Ez a pisztoly nem emberre van beállítva, lehet vele megyek és én fel sem kelek. Kurva élet! Nyomom vállam felett a mellkasába és lövök. Iszonyatos fájdalom jár árt az árammal együtt, majd a világ elsötétül. Nem maradt más reményem mint, hogy pár percen belül egy rendőr megérkezzen, ő tuti előbb fog kelni. Hogy utálom a regenerációjukat...
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-09, 14:26


Mocorog, de nem sokra megy vele, és mozgása is lassan elhal, ahogy szépen csendben fulladozik. Nagyon helyes. Aztán van egy pont, ahol megugrik a vérnyomása. Azt hiszem most jött rá, hogy nem megölni akarom. Hmm.. Okos. Nem is kellett sok idő neki.. De így is késő, ereje már nincs ellenállni, vagyis levegője nincsen már.
- Na de kérlek... - suttogok - Milyen modor ez? Ilyet mondani az első randin egy hölgynek? - vigyorgok immár győzelmem biztos tudatában, aztán egyszer csak megrázó élményben lesz részem mellkasom irányából. Aztán elcsendesül és elsötétedik minden.
Mikor felébredek értetlenül nézek körül. Szerencsére senki nem jött erre. Minden ugyanúgy van, mint volt. Csend és nyugalom.
Veszek pár jóleső mély lélegzetet, aztán letépem magamról a sokkolópisztoly kábeleit.
- Azt a kurva élet.. - veszek még egy mély levegőt. Végre kezdem érezni hogy tüdőm is magához tér a sokkból és pulzusom is normalizálódik.
Ismét ránézek a vadászra, aki a konténernek dőlve nyáladzik. Nyakában a folytódróttal. Viszont bíztatóan lélegzik. Egy ekkora feszültség, ami engem kiüt... Mázli, hogy nem halt meg.
- Ezzel te se számoltál, igaz? Azért szép próbálkozás.. Majd díjazni fogom. - leveszem nyakából a drótot, majd átkutatom. Minden fegyvert és eszközt kipakolok tőle, csak ruháját hagyom rajta. Bár képe és a tapizás miatt szívesen vennék le róla többet is, de majd hamarosan. Nem szabad semmit elsietni. A nála talált kötéllel alaposan és szorosan megkötöm.
Odamegyek a szukához is. Él, de elájult az áramos pisztolytól. Visszanézek a vadászra. - Te szereted sokkolni a körülötted lévőket. Meglátjuk mi lesz ha visszasokkolnak.. bár az lehet nem áram lesz. - vigyorgok rá. Leszedem a szukáról is a kábelt, aztán minden tartozékot összepakolok egy nagyobb ponyvára, amit úgy döntök kölcsönveszek a helyszínről.
Mivel a hárommal egyszerre nem bírok, így a férfit félre húzom és letakarom, nehogy valaki meglássa, míg visszaérek érte.
A szukával és a cuccal indulok meg a vadász elméleti kocsijához, amire a nála talált kocsikulcsból következtetek. Szerencsémre hamar megtalálom. Érzem belőle a szagát, tehát tuti az övé. Beteszem a két terhet majd visszamegyek a harmadikért. Az ismeretlen fickót is félrehúzom az útból, leszedem a kábeleket, és felültetem, hogy ne legyen feltűnő annyira.
Visszaérve a kocsihoz indítok az edzőterembe. A küldetés első része pipa. Már csak faggatni kell. Azzal se lesz gond. Nézek vigyorogva a visszapillantóba, ahol a két sokkolódott egymásnak dőlve alszik, mint egy szerelmespár.
A családi vállalkozáshoz irányítom az autót. Késő este van, senkinek se feltűnő, hogy a terem mögötti parkolóba állok, és becipelem a kihallgatásra kialakított terembe a két foglyot, meg a cuccokat.
A szukát egy kényelmes szobának tűnő zárkába zárom, innen sehogy se tud kimenni, meg a sokkoló miatt valószínűleg még egy jó darabig nem is akar. A vadászt az alagsorban lévő többfunkciós kihallgató terembe viszem.
Háttal az ajtónak, középen egy kényelmes, széles barna bőrfotel. Hárman is elférnének rajta, és a legjobb, hogy van pár beépített funkciója. Például az, hogy kényelmesen lehet ülő és fekvő helyzet között állítani, valamint több helyen bőrszíjak vannak ráerősítve az acél vázra. Gyengébb váltók nem tudnak elmenekülni belőle, az erősebbek miatt pedig van pár ezüsttel megbolondított lánc is elrejtve a belsejébe. A külseje olyan speciális anyaggal van bevonva, amit elég lecsapatni vízzel, és minden szépen lejön róla, és eltűnik az alatta a padlóba süllyesztett lefolyóba.
Az eszköz felett van egy lelógó egyszerű, de kellemes hangulatot teremtő lámpa, ami a fotelt megvilágítja, minden mást viszont sejtelmes árnyékba von. A padlót kellemes, mahagóni színű, fa mintázatú járólap fedi. A falak mentén végig beépített szekrények találhatóak, ajtajuk tükör. Ezek mögött különböző játékszerek találhatóak. Egy rejtett kapcsolóval a beépített spotok megvilágítják a tartalmakat, de most erre nincs szükség. Elég a középső fény. A tükrök egyhangúságát egyedül a bejárati ajtó töri meg, ami a járólaphoz illő mahagóniból van, legalább is a borítása. A szobában van még néhány asztal és szék, mintha egy nappali vagy társalgó lenne.
Az egyik üresbe beteszem a vadásztól lenyúlt cuccokat, szépen sorra véve az összeset, és elismerően biccentve a felkészültségen. A fickót a fotelbe ültetem, ruháját meglazítom, és könnyedén, szakszerű mozdulatokkal kikötözöm. Lába enyhe terpeszben bokánál és térd fölött, karjai pedig kétoldalra kifeszítve a felsőkarjánál és csuklójánál vannak kikötve. Dereka és nyaka szintén stabilan lefixálva. Kényelmesen hátradöntöm a fotelt, hogy ha ébred ne érezze annyira kihallgatáson magát. Pedig az lesz.
Ezután úgy döntök, rám is rám fér egy kis lazítás. Megfürdök és átöltözök kényelmes, edző ruházatba. Átmegyek a szukához, ellátom, ágyba teszem, még jófejként kaját is viszek neki, aztán felébresztem. Szerencsére a sokkos állapot segít abban, hogy nyelve megeredjen. Csak beszél és beszél. Egyre több infót kapok, de úgy érzem, jóval több van még, amit nem mond el, így biztosítom, hogy itt senki nem találja meg, ha ő nem megy el, akkor biztonságban van. És pihenjen, mert ráfér. Látom a hálát csillogni szemeiben, még kedvesen meg is simítom arcát, majd rázárom az ajtót. Az eddig történtekkel és a megtudott infókkal felhívom Caspiant és tájékoztatom.
Aztán ismét egy öltözködés. Immár eléggé kihívó ruházatot veszek fel: feszülős, combközépig érő bőrszoknyát, egy egyszerű fekete toppal, ami jól kiemeli vonalaimat és egy magassarkú combcsizmát. A ruha alatt egy fekete, csipke fehérnemű, combfix-szel, ami sejtet, de nem mutat sok mindent. Hajamat laza kontyba fogom, amiből több tincsem kellemesen omlik le arcom köré. Egy kevés smink. Megpróbálkozunk először a mézesmadzaggal. Sokkal jobban szeretem, ha élvezettel beszélnek a foglyok, mint, mikor összevéreznek mindent a kínzás közben. Az túl durva. Csak ha nagyon nem akar beszélni, szoktam a kínzáshoz nyúlni. De ha én is élvezhetem, akkor miért is ne tegyem? És ezt a fickót szerintem nagyon is élvezni fogom.
Már fel kellett ébrednie a kis drágának. Az üres folyosón hangosan kopogó léptekkel közeledek a terem felé izgatottan. Akár így-akár úgy, nekem jó éjszakám lesz.
Lassan kinyitom a szoba ajtaját, hátam mögött a világos folyosó csak körvonalaim láttatják a szemben lévő tükörből, majd ahogy lassan bezárom magam mögött az ajtót, jelenlétem sejtelmes sötétség fedi.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-09, 22:03


Futok a sötétben. Nincs ebben semmi szokatlan. Nem első alkalom, hogy valami meg akar ölni az este közepén. Hallom ahogy trappol négy lábon mögöttem. Borzong a hátam az egyre közeledő zihálástól. Kibiztosítok egy gránátot, kettőig számolok és elejtem, hogy szinte még engem is érhessenek az ezüst repeszek, mikor robban. Akárhányszor csináltam, a detonálás lökéshulláma ha elér, mindig meglep. Most is ellök egy pillanatra elvéve a világot amit látok. Lüktet bennem az adrenalin, sípol a fülem és kicsit szédülök, de egyben vagyok. Kiemelem a fejem az avarból és ott áll előttem. Morog, nyihog, a nyála csorog a pofáján ahogy a vacsoráját méri fel. Egy istenverte foltos hiéna. Se fegyverem se késem, csak a bestia iszonyatos fogai amik között már a leheletével kiszűrődő büdös hússzagot is érzem. Szóra nyitnám a szám, de sokkal gyorsabb. Eltátja a hatalmas pofát, megvillantva az összes fogat, megmutatva a sorsom. Rántanám el a fejem, emelném a kezem, de telibe harapja az arcom. Vaksötét lesz, mégis minden csak tompán fáj, utána egy reccsenést hallok. A saját koponyám roppan össze és én végighallgatom.
Szemeim kinyílnak, a szívem ész nélkül kalapál. Erős fény vakít el amitől a hirtelen ébredésnél be is könnyezek. Kicsit még zihálok... életben vagyok. Még élek és tuti, hogy ha megint hiénás melót ajánlanak, az el fogom engedni. Nincs az a pénz, amiért a helyi dögökkel hadakozzak egyedül. Tiszteletükre váljon már kétszer is kibasztak velem. Leszeretném törölni a homlokomról az izzadtságot, de kurva élet. Tudatosul bennem hogy a kényelmes fotel nem az én házam tulajdona.  Vagyis nem tudom, hogy jártak e hozzá szíjak. Nem rémlik.
Váratlanul rohannak meg az estém utolsó képei, ennek hatására ismét az egekbe szökik a pulzusom. A fény, a szíjjak... a kurva. Ez élve fog megnyúzni. Remélem a fogaimmal kezdi, annak a fele Moszkva óta úgy is porcelán. Önkéntelenül is megfeszülök a bőrbe mintha esélyem lenne. Hát nincs...
Nem tudom milyen napot és órát írunk. Az se tiszta hol vagyok. Ez az ülés és a terem sem normális. Még szerszámok sincsenek kikészítve. Lehet majd csörögve hozza be egy fém műtőkellékes asztalon a hatás kedvéért. Megint mi a faszba keveredtem!? Nem tanulsz Arnold. Futni kellett volna hagyni. Hiénára mentél, komplikáció akadt. A kijáratokat kellett volna figyelned. Úgy is meglett volna. De ha a kurva aki már tuti hiéna előbb lép ki? Akkor Amber Hill-t nem úszom meg másodszor is.  Nincs az az isten.
Szóval. Mit tudtam meg? A csaj Hiéna, elkapott, a melónak tuti lőttek és ha túl is élem az estét, lehet akkor sem marad okom élni. Kellemetlen mikor a gyors halál a kívánt lehetőségek közé kerül. Kibaszottul kellemetlen... huh ez a szar nem fog lazulni, feszegethetem. Bezzeg erre volt igényessége, csak a ruhatára nem sikerült rendesen költeni.
Nyílik az ajtó és valaki bejön. Nem sok látszik belőle, csak a könnyed nőies sziluett. Valószínűleg ez ő lesz...
- Elég jól halad az első randi. - Vigyorgok keservemben, kínomban, meg úgy az egész esti szerencsémért. - Gondolom nem, hozzám bújsz és nézünk egy filmet? -  Egy kérdést megér az egyenlőre ismeretlen női alaknak, akit most csak nagyjából látok.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-10, 15:16


Csendesen állok az ajtóban háttal nekidőlve, várok pár percet, közben illatából tájékozódok, hangjából, pulzusából. Ideges. Nem is kicsit.. Ez határozottan nagyon tetszik. Arcomra széles, elégedett mosoly húzódik. Magam mögött rázárom az ajtót hangos kattanással, majd ellököm magam, és elindulok felé kényelmes, nyugodt léptekkel, nem sietek el semmit. Csípőm finoman ring, minden egyes lépéssel jobban láthatóvá válok, ahogy a fényhez közeledek. Figyelem arcvonásait a szemben lévő tükörben.
Szavaira elmosolyodok. - Alakulgat. Bár az ismerkedés nem volt túl rózsás.. De ha azt vesszük, már töltöttünk pár eszméletlen percet egymáson, hála neked. Úgy gondolom, igazán közel kerültünk egymáshoz..  - lépek mögé pontosan, a szemben lévő tükörből figyelem szemeit, majd lenézek, finoman megfogom vállait és gyengéd, simogató mozdulatokkal masszírozni kezdem - Már-már megrázó közelségbe. - gonoszkodom kicsi, előveszek egy tiszta textil zsebkendőt és finoman felitatgatom arcáról a verejtéket. Elgondolkodom szavain - Sajnos a szobában nincsen film nézési lehetőség, de ez nem akadályozza meg, hogy egymáshoz bújjunk, és valami izgalmas tevékenységgel üssük el az időt. - lépek el mögüle oldal felé, végigsimítok kezén hosszában, egészen kézfejéig, ahogy megkerülöm a fotelt, majd az egyik szemben, kicsit oldalt lévő falhoz megyek.
- Egy italt? - hajolok le, jobban, mint azt szükséges, felkínálva neki a látványt. Szoknyám éppen hogy fedi amit nem akarok még láttatni, viszont jól ráfeszül arra, amit igen, és combom felső ívét is igen merészen megmutatja. Megnyomom az alsó, kb másfél méteres tükör egy sarkát, ami készségesen kinyílik, és kicsúszik belőle egy automatika segítségével egy egész jól felszerelt bár. Különböző méretű tisztán csillogó poharak, mindenféle üdítő, minőségi italok és friss gyümölcsök kerülnek elő szépen rendezetten. - Úgy látom, igazán rád férne. Nyúzottnak tűnsz. Rosszul aludtál? Vagy tán kényelmetlenül? Pedig reméltem, hogy eléggé kényelmesnek fogod találni ezt a fotelt.. - mosolygok, miközben kitöltök egy kevés whyskeit, és egy belsőbb részből jeget teszek bele. - Nos? Nekem már van italom. - mosolygok rá kedvesen.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-10, 20:04


Hogy az a büdös... realizálódik bennem a helyzet a hangra és szavaira. Ez a hiéna szuka a melómból.
Egyre neccesebb ez az este. Tuti hogy nem örül annak, hogy  beleköptem a levesébe, sem a sokkolásnak. Kezei masszírozzák a vállam, mégis fájdalmas kínzás és véres eszközök gondolata mérgezi az elmém. Még élvezni is tudnám, ha nem egy sokkal rosszabb eshetőségre kéne felkészülni.
- Ott volt közöttünk a szikra amit még nem éltem meg más lánnyal. Általában én dőlök ki később egy hölgy társaságában, de védelmemre szóljon, hogy még egy randin sem fojtogattak. - Egész jól megy a viccelődés, szükségem is van rá. Bírom a fájdalmat, de jobb vidáman nekiesni mondjuk egy lassú keserves fogkitépős játéknak. Vagy egy vizes fullasztásnak. Igen határozottabban jobb kezdés mint két baromi nagy maflás. Csak a tükörből nézem a szemeit. Ritka helyes kínzó mesterem lesz. Tudtam, hogy a helyi hiénák adnak a megjelenésre, de ez tényleg igényes, a papírzsepis törölgetéstől meg kiráz a hideg. Valószínűleg biztonságba ringat, ami után minden jobban fáj.
Ismét jönnek a viccek és már szinte barátian mosolyodok el, egész jól ellenék ha mondjuk nem megkötve lennék miután rálőttem. Ha még azt is tudja, hogy ki vagyok. Ha Amber mesélt rólam... akkor tuti itt ér utol a halál. Ehhh... legalább szép lesz a hóhérom.
- Felőlem aludhatunk összebújva is. A telefonomon még netflix is van. Reggel meg csinálok palacsintát... közel ehető, de az utolsó szakács akcióm durvábbra sikerült mint a prágai partim. Csak, hogy ne érjen meglepetés. - Kezem érintésére végigborzongok. Ha csak arra gondolok amit előttem látok, még kellemes is. Ha eszembe jut, hogy ő egy elég erős hiéna akinek nyűgöket okoztam... hát ... faszom.
- Lehet valami tömény jól esne. - Vágom rá hamar, de nem hiszem, hogy megkapom. Miért itatna meg, ha az tompítja a fájdalmat. Vagy abba tesz valamit? Nagyon koncentrálok a mozdulataira, de a felszerelése mellet nehéz. Biztos, hogy van kevésbé látványos kinyitása is a minibárnak, de jelen helyzetemben még örülök is neki.  Belegondolva a bőrről könnyen lejön a vér és sokkal szexibb, mint a véráztatta hentes szerelés. Csak tudnám mikor jön az éles váltás.
- Rám férne. Mostanság meggyűlt a bajom a munkámban és sok a felgyülemlett stressz. Amúgy meg aludtam már jobban is, de nincs jogom panaszkodni. A szállás kereső aplikáción minimum 4.5 csillagot adok majd az 5-ből a cella kényelmére. -
A pulzusom egyre magasabbra szökik a kedvességtől. Jó taktika én is ezt alkalmaznám kezdésnek. Miután meg összemelegedtünk előkerülne a szike.  Mikor kerül elő az ő eszköze?
- Két adag vodka nagyon jól esne. - Viszonozom a mosolyt annak ellenére hogy egyre feszültebb és idegesebb vagyok. Legalább szexi... az is valami. Most pedig vágjunk a közepébe. - Mit remélsz, hogy megtudhatsz tőlem? - Nem akarom beköpni a munkaadóm. Flúgos utálatos banda, de jól fizetnek és sose jó reklám az árulás. Mondjuk megélni a holnapot lehet többet ér. Ez az este egyre rosszabb.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-11, 08:11


Próbál poénkodni szavaimra, ami bátorságra utal, nagyon tetszik, de közben érzem félelmét is. Normális emberi reakció egy ilyen helyzetben. Ezek szerint jó az életösztöne. Ha nem is retteg, de erősen tart attól, mi vár rá... Ha tudná.. Húzom mosolyra ajkaimat.
- Igen.. a szikra.. - nevetem el magam. - Nos ilyen erős szikra még engem sem izzított fel, be kell valljam. - elmosolyodok - Sajnálom.. De be kell valljam, nagyon szeretem, mikor az embereknek eláll tőlem a lélegzetük.. Van akinél ez kicsit melósabb. Főleg, ha előtte ki tudja honnan vette célkeresztbe a nő prédáját.. Tudod, ezt egyik nő se díjazza túlzottan.. Legalább én lettem volna a célpont, de egy másik szuka.. Cöh.. Ez megalázó.. - mondom tettetett duzzogással, de mosolygok közben.
Látom ahogy érintésem nyomán libabőrös lesz karja. Jól esik neki. Legalábbis a teste reagál rám. Illatán viszont még mindig ott van a félelem. Hogy ugyan most hogy és milyen kínok közt fogok belőle infókat kiszedni. Logikus kettősség, ami még inkább bizonytalanná teszi. Helyes. Ezt akartam elérni. Így az élvezet is nagyobb lesz. És előbb kapom meg amire a falkának szüksége van. Bár mivel ez grátisz ajándék tőlem, a tényleges munka megvan már, így nem sietek. Minden percet kihasználok.
- Csábító ajánlat. - felnevetek a szakácstudománya ecsetelésén - Még átgondolom. De a főzést inkább hagyd rám. Elvégre én vagyok a házigazda... - kacsintok rá.
- Mit szeretnél? Van szinte minden. Bár tény, hogy a pezsgő kifogyóban van. Pedig egy ilyen kapcsolat kezdetére azzal illene koccintani. De ugye mindig azzal élünk , amivel lehet..
- Ó te szegény. De hát már csak ilyen a komoly, fizikai munkát végző férfiak élete. Sok éhes szájat kell ellátni talán? Vagy csak maguk a feladatok miatt nagy a nyomás?
- nézek rá hátra vidáman csevegve. Ebből is lehet sok infót kiszedni. Meg akkor is, ha hazudik. - Igazán kedves, hogy ennyire jól érzed itt magad. Várlak vissza bármikor, ha kedved van hozzá. - mosolygok vidáman.
Mikor megmondja mit kér, szintén behajolva veszem elő az üveget és egy tiszta poharat. Jól láthatóan töltök, semmit se teszek hozzá, majd az üveget a szekrényen előhagyva indulok felé a két itallal. Érzem, ahogy egyre jobban kiborul attól, hogy nem érti a helyzetet, és várja a fájdalmat.
Kényelmesen leülök mellé. Féloldalasan, felé fordulva, lábaimat atrakva combján kényelmesen.
Kibukó kérdésére csak elmosolyodom, ujjamat finoman ajkára teszem. - Mindig ez a rohanás.. Csak mindent szépen sorjában.. - távolabbi tenyerébe teszem italát. Finoman hozzákoccintom poharam az övéhez. - Erre a szikrázó találkozásra! - Lehúzom sajátom tartalmát, aztán elveszem az övét. Áthelyezkedek rajta, hogy derekán üljek terpeszben vele szemben. A feszes szoknya felcsúszik láttatni engedve harisnyatartómat és a harisnya csipkés tetejét, ahogy combomra simul. Egy kicsit helyezkedek ölében, finoman hozzádörgölve magam.
- És most az italod. - szájához emelem a poharat és megdöntöm. Jut szájába is, de leginkább mellé az első kortyból. - Jaj, hogy én milyen kis ügyetlen vagyok... leöntöttelek. Leitatom gyorsan.. - hajolok oda és finom, gyengéd mozdulatokkal lenyalogatom ajka széléről és arcáról a ráfolyt vodkát. Csípőmel finoman mozogni kezdek derekán, ahogy ajkaimmal a nyakára térek, ahol a szíj nem fedi bőrét. Élvezkedve szimatolgatom, nyalogatom és néha ajkaim közé szívon egy gyengéd harapásra bőrét. Lejebb érve belebotlok felsőjébe. - Még a felsőd is olyan lett.. - tettetem a sajnalkozót. - Leveszük, kimosom neked.. - suttogom, egy apró fekete tokból, ami a csipke alá van rejtve combomon előveszek egy apró pengét, amivel lassan, módszeresen kezdem levágni róla felsőjét. Néha hozzáér a penge mellkasához is, de csak éppen hogy karcolja. Sebet nem ejt. Elégedetten nézek végig a látványon, majd visszanézek szemébe mosolyogva.
- Megpróbálom máshogy. Úgy hátha ügyesebb leszek.. - iszok egy kis kortyot, odahajolok ajkára és csók közben folyatom át az italt ajkai közé. Amikor elfogy se távolodok el, elmélyítve folytatom a csókot.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-11, 10:03


- Szívesen próbálom újra a jelenetet. Ha ennyire bánt esküszöm második próbálkozása te kerülsz a fegyverem csövének végére. - A tükörből jól látszik a műduzzogás, ami egész aranyos. Csak a körülmények teszik hátborzongatóvá. Mi van ha bipoláris és két másodperc múlva duzzogva szedi ki a vesém érzéstelenítés nélkül? Erre nem gondolunk Arni. Nem kell farkast kiáltani. Vagy ez esetben... hiénát.
A köteten beszélgetés egyre csak húzódik. Kezdem azt hinni, hogy valami pszichológiai kínzásban lesz részem. Vagy itt fogok kiszáradni, éhezni és könyörögni neki. Megint csak a rosszra gondolok, de el kell néznem magamnak. Mégis csak nem a legrózsásabb a helyzetem. Nyugi... csak egy kicsit nyugi. Lehet élve kellesz.
- Milyen kár... nincs pezsi, nincs parti. Viszont egy jó kis munkakapcsolat kialakulhat. Például kinyírhatnánk közösen a kis kémet ha még nem tetted meg. Nekem csak egy kép kell róla, te meg pózolhatsz vele, megehetitek közösen, vagy ami csak szimpatikus. Ha pedig már munka... Meddig voltam kiütve? Nem húztam le a kártyám és a főnököm nem fogja elhinni, hogy ennyit dolgozok. Elveszi a karácsonyi jutalmam. - Ha már bátorság az est kulcsszava legyünk pofátlanok is. Kérdezzük a kihallgatót. Azt hiszem az utolsó ilyen alkalomnál, ekkor került elő a harapófogó és csökkenni kezdtek a fogak. Hátha ő csak le akar itatni. Erre nem is gondoltam. Több szempontból is jobban esne.
- Rengeteg éhes szájat. A kocsim zabálja a benzint, a puskáimba meg ezüstöt kell töltenem. Nagyon drága etetni őket. - Most játszanám a szomorút, de ennyire nem tudok ellazulni. Még mindig motoszkál bennem a gondolat mi lesz. Remekül elbizonytalanított.
- Meglepően szerencsés vagyok, ha egy nő úgy vár vissza, hogy még el se menetem. - És megint lehajol. Ez már komolyan szándékosan frusztrál engem. Dumálgat, iszogatunk, mutogatja a vonalat. Itt vagy nagyon nagy csonkolás lesz, vagy rommá itat drogoz és megpróbál beszéltetni. Esetleg... én is megszólalhatnék, csak mi van ha megvan minden infó és csak teherré válok? Leönt benzinnel és meggyújt... kb ez. Hiéna...Azok nem a kedvességről híresek.
Akkor minden csak sorjában. Nem tudunk a kellemetlen részre ugrani egyből, úgyhogy folytatom a kellemes és bohókás részt, 180-as pulzussal és olyan stresszel, ami tanker hajókat tudna mozgatni. - A nőre akitől eláll a lélegzetem. - Ammm... most tényleg eláll. Arni... egy hiéna izgatja a fantáziád? Föld hívja a józan eszed, ne nézz le... oké akkor legalább türtőztesd magad.
Koccan a poharunk és igazán kedves tőle, hogy megitat, bár elég közvetlen, nem mintha akkora baj lenne, hogy az ujjaim elvesztése helyett attól kell félnem, hogy begerjedek egy ellenségre. A célzása alapján már értem miért nem orvlövészkedéssel hajtott rá a lányra. Azt a keveset amit megkaphattam lenyelem. Jól tettem mert ki is kiköpném attól amit hallok. - Meg... megoldom...- Folytatnám, ha nem az történne ami történik. Megfeszül mind a két kezem, ösztönösen tolnám le magamról, de erre esélyem sincs. Még a levegő is bennakad attól amit művel. Mégis mi a bánat folyik itt? Erre a kérdésemre is nemvárt válasz jön csípőjének mozgásával. Most kezd körvonalazódni bennem milyen este vár rám. Vagyis... nem tudom. Lehet csak a tököm akarja levágni. Vagy... vagy... teljes a képzavar. Alig hallom meg amit a felsőmről mond, csak a leveszük résztől leszek libabőrös. - Jó koszosan... is. - A tompa fény megcsillan a pengén. Oké itt vagyunk... megérkeztünk... egy szadista perverz kurva. Szemem behunyom, el kel viselnem a fájdalmat. Menni fog... menni... fog. Az apróbb karcolásokkal kezdi... olyan furcsán hűvös van. Nyitom ki erőből behunyt szemem és arcomról a fájdalmat váró összeszorított ajkak is kicsit elnyílnak. Még kutya bajom. Ő pedig mosolyog. Miféle beteg terve van!? Szavaira nem tudok válaszolni úgy kalapál a szívem és kicsit forog a világ.
Aztán egy elkerülhetetlen forró csók következik meg fűszerezve enyhítő alkohollal. Önkéntelenül viszonozom, az ital elfogyta után is. Nem tudom mi történik pontosan. Nem tudom mik a tervei. De most kicsit belefeledkezem a csókba. Addig sem azon agyalok mi fog fájni ez után.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-11, 15:48


- Micsoda ígéret.. Vigyázz, mert a szavadon foglak. Egy vadász megígéri, hogy a fegyvere csövének végére kerülök... - mosolyodok el vidáman, ahogy eszembe jut, hogy valamilyen értelemben ez hamarosan így is úgy is megtörténik, ígéret ide, vagy oda..
- A munkakapcsolatok sose rosszak, ha jól össze tudnak dolgozni. Mit gondolsz? Nekünk menne ez? Összetenni, amink van, aztán kihozni belőle a legjobbat? - hallgatom szavait, hazugságot nem érzek benne. Vagyis a fickó csak egy felbérelt vadász. Több köze nincs az ügyhöz, csak annyi, hogy ő kaptam a munkát. De azért érdemes biztosra menni. - Ó... Jó kis terv. Még van némi megbeszélni valóm vele, de... Mondjuk úgy, ha jól viselkedsz, akkor megengedem, hogy még a kivégzést is te eszközöld. Utána fényképeszkedhetsz vele, amennyit csak akarsz, ha az izgat fel. - nézegetem körmeimet - Nekem csak az infó kell. Árulókra nincs szüksége a falkának. - jelentem ki, ha már ő ad pár infót, én miért ne csepegtethetek.
- Ne aggódj.. Ha kell szívesen találkozok és beszélek a munkaadóddal, megmondom neki, hogy az egész estéd elég durván telt, végigizzadtad, és nem volt menekvés. Meddig voltál kiütve? Nos... Összepakoltam a motyót, idehoztalak titeket, lepakoltam, elrendezgettem mindent és mindenkit kényelembe helyeztem, megfürödtem, átöltöztem, kicsit babusgattam az áruló szukát, beszéltem pár fejessel, aztán... - vidáman nézek rá - Felkészültem a veled való találkozásra. Kitettem magamért, így nagyon remélem, hogy tetszik a látvány. Hogy ez mennyi idő volt.. Gondolkodj nőben. - vonok vállat könnyed mosollyal. - Most én kérdezek... Milyen néven szólíthatlak kis vadász?
Felnevetek szavain - Nos ez igencsak sok éhes száj. Nem is tudom, hogy bírod erővel... Csodálom, hogy magadra jut időd.. De ne aggódj, segítek, hogy egy kis időre elfelejtsd ezeket a problémákat. Semmire nem kell figyelned, csak magadra..
- Ó ne aggódj.. El fogsz menni...
- jegyzem meg kedvesen - Aztán meglátjuk, hogy utána hogyan tovább.. Mennyire tetszett a dolog.. Szeretnél-e repetát.. - pillantok rá kacéran.
- Igazán kedves vagy. - mosolygok vidáman a bókra - Még a végén elpirulok, ha ilyen kedveseket mondasz nekem.
Érzem, ahogy kezd felkelni teste, pulzusa az egekben ugyan a bizonytalanságtól, de vágya ébredezik, és lassacskán elnyomja a logikát. Próbálkozik még észnél lenni, de a szeme el-eltéved, és derék tájon is kezdem érezni a várt változásokat. Ennek kifejezetten örülök.
- Ugyan - suttogom bele fülébe - Te most csak lazíts.. Nem akarom, hogy megerőltesd magad, mikor végre van egy kis időd pihenni, mikor nem nyúz senki az éhes szájakkal, vagy a stresszes munkákkal.. - finoman beleharapok fülcimpájába, szabad kezemmel pedig végigsimítom arcát a másik oldalon. Érzem, ahogy teste megfeszül. Erre biztosan nem számított.. Nem baj. Szeretek meglepetést okozni. - Csssss..... Csak lazíts... - csitítom halkan szemeibe nézve.
- Nem úgy van az... Ezt ki kell tisztítani, mert még a végén foltos marad.. - mondom vidáman, ahogy szépen, kínzó lassúsággal vágom szét felsőjét úgy, hogy a szíjak alól könnyen ki tudjam húzni, és ne legyen útban. Látom, ahogy összeszorítja szemeit, felkészül a fájdalomra, de azt aztán várhatja.. csak éppen karcolásokat kap, még csak nyoma sem marad pár pillanaton belül. Viszont ebben a fokozott állapotban eléggé durvának tűnhet ez is..
A csók után lassan elengedem és elmosolyodom - Jó fiú... - suttogom elégedetten. Lassan felkelek öléről, és mögé sétálok kopogva. A pengét visszacsúsztatom a tokjába, lesz még dolga. Ahogy mögé érek, finoman végigsimítok arcán, ajkai közé csúsztatom ujjaim és finoman szétnyitom, majd fölé tartva a poharat, a maradék italt mindenféle félreöntés nélkül csurgatom szájába, majd lehajolva egy apró puszit nyomok ajkaira - Egészségedre..
Visszasétálok a poharakkal a szekrényhez - Esetleg kérsz még? Én iszok még egyet.... - töltök magamnak ismét, és jár hozzá a jégkocka is, de mielőtt válaszolhatna elindulok felé, leülök mellette és mély levegőt veszek - Nem tudom, te hogy vagy vele, de... Hirtelen, olyan melegem lett.. - mondom, és a poharat egy pillanat alatt kiürítem, és leteszem oldalra, közben számból kiveszem a jégkockát és felé fordulva elkezdem kilátszó mellkasom hűteni vele. Kezem felsiklik nyakamba, fürtjeim alá, és közben a hideg borzongós érzésre halkan élvezetesen felsóhajtok. Vágyakozó csillogással szemeimben nézem végig közben a férfit.
- Szerintem neked is eléggé meleged lehet.. Hiszen izzadsz.... - suttogom, és a hideg jeget szájához érintem, majd levezetem állán, vállain, nyakán, és végigjátszok vele mellkasán, hasán, le egészen a nadrág derékrészig. Mikor már csak egy kis darab van belőle ujjaimmal ügyesen becsusszantom a meglazított öv alatt, ágyékához. Odahajolok, belenyalok nyakába, majd huncut nevetéssel felkelek, és elkezdek körbe-körbe járkálni körülötte. Az egyik pillanatban megint kezembe kerül az apró penge, és finoman végigvágom vele a toppom fentről lefelé. Ahogy lassan enged az anyag úgy kezdenek elősejleni kebleim a fekete csipke melltartóban. Továbbra is körözgetek lassan, hogy a tükrökből mindent pontosan láthasson. Ahogy a felső elől ketté válik a penge megint eltűnik. Megállok mögötte, szembe a szemben lévő tükörrel, nézem arcát egy hamiskás mosollyal, majd melleimet kinyomva leveszem magamról a felsőt, amit aztán könnyed mozdulattal arcára terítek, így eltűnik előtte a kép. Lehajolok, megfogom vállát, majd lesimítok mellkasán, hasán, finoman cirógatva.
- Innen jön a fantáziád.. - suttogom fülébe, amit nem takar a kis ruhadarab - Maradj veszteg, és nem esik bántódásod.. Csak hagyd magad... Persze... Ha félsz... Attól csak még jobb lesz. - kezeimmel folyamatosan simogatom meztelen felsőtestét és kifeszített karjait, miközben melleim a nyakához nyomódnak puhán. Aztán ujjaim elkezdenek lefelé haladni célirányosan, követve az előbbi jégkocka útját, be a nadrág alá.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-11, 20:30


- Egy vadász és egy hiéna? Ha dobunk hozzá egy papot vagy zsidót olyan mintha vicc kezdődne. Nem hiszem hogy jó páros lennénk.- Rázom a fejem amennyire lehet, ami nem sok, és azon agyalok, hogy ez a beszélgetés egyre pajzánabb. Fura fintora a sorsnak. Vagy nagyon jól csinálja a dolgát.
Amit utána hallok meglep. Ennyire húzza a mézesmadzagot, vagy lehet ő is csak egy egyszerű bérgyilkos a falkában. Talán bejön a szakmabeliek összetartása. Egy kicsi reményszál.
- Túl jól hangzik hogy igaz legyen, de tegyük fel hogy elhiszem. Miféle infó kéne neked? - Köpni nem fogok, de egy kis porhintés talán segíthetne. Vagy majd kinyögöm ha kínoz és lesz sikerélménye? Ehh... nagyon nem tudom mit tegyek. Az viszont egy pillanatra megnyugtat hogy jól gondoltam. Nem kell a falkának, így nagy vétket nem követtem el ellenük. Talán tényleg élve megúszom... némi csonkítással, de élve.
Az, hogy nő, megvan. Sokat tud beszélni ami talán segít  annyi közös pontot szerezni, ami miatt talán csak óvatosan fog bántani. Egy kis pszichológia mindig jól jön. Még mindig zakatol a szívem, de egyre több a kapaszkodó. Csak ne lennék így kikötve...
- A jelenlegivel nem hiszem hogy menni fog. Amit meg mondanál neki nem hinné el, de értékelem a jóakaratot, mint a kiöltözést is. Kellemesebb így rád nézni... - Kicsit sem kevésbé beszaratós, de kellemes. -  ...A nevem pedig, Samael. - Ennél többet nem tudhat meg erről sem. Egy kicsit tőlem egy kicsi tőle. Már tudom, a lány itt van és él. Ráadásul még talán időben is vagyok  ha azt hazudom komplikációk léptek fel. Vagyis... miért hazudnék? Jut eszembe a helyzetem ami ma még lehet nagyon durvára is fordulhat.
- Egyedül álló férfi ennyi teherrel. Mégis miféle módon tudnál kedveskedni? - Viccelődök, de amit utána kapok az... huh. Hopp... izé... Ez már egy erősebb utalás. Akár az is lehet hogy ... és utána hiénává tesz? Az nem történhet meg. Feszül meg ismét rajtam a teljes szíjkészlet. Nem ez csak egy kósza gondolat. Csak összezavar. Kurva anyját elég hatékonyan.
- Legalább menni fog a pofid a hajadhoz. - Kérlek, kérlek engedj ki innen. Ha kell bókolok is. Bármi. Mondjuk tényleg aranyos lehet elvö...mi a faszomon jár az eszem!?
- Mégis... hogy?- Szakad ki belőlem darabokban a kérdés. Most már tényleg nem tudom mi lesz. Azt tudom hogy ha így folytatja álló fasszal nagyon nehéz lesz magam komolyan vetetni. Az érintésre megfeszülök. Nem mostanában voltam nővel utoljára és ez nagyon nem segít a helyzeten. Lehet olyan szerencsém van, hogy csak... és mi van ha közben félalakot vesz fel és letépi az arcom? Vagy nekiáll apránként darabokra szedni? Nagyon fura ez a helyzet. Valahol jól esne, de a tapasztalat azt súgja, ilyen nincs a világon.
- Komolyan... jó.. így. - Készülök fel, most jön, most fájni fog. De semmi. A csók után pedig csak jófiúnak hív. Azt hiszem úszok az árral. El kéne hinnem hogy csak dugni akar és pár apróságot megtudni... elhiszem hogy... nem hiszem. Még mindig gyanakszom. Mi a fene folyik itt?
Engedelmesen teszem amit akar és megiszom amit kapok. Talán be tudok rúgni... úgy a fájdalom is tompa.
Szeretnék még alkoholt kapni, de nem várja meg. Tudtam hogy ez jön. Még egy kicsit teszi magát aztán jön a rozsdás kés. Melegem nekem nincs, mástól izzadok, de ha akarnám is felesleges lenne mondani. Csak játsza szerepét... azt hiszem. Nagyon élethűen csinálja és rohadjon meg jó teste van hozzá és az az édes kis sóhaj, azok a csillogó szeme... hosszú este lesz Arni ha most begerjedsz és nagyon nagy csalódás, mikor álló farokkal az egyetlen döngetés egy kalapács lesz a lábujjaidon.
Szidnám még magam, de hallom őt és amit feltételez. - Tuti... van itt légkondi is. - Csak miután kimondom esik le, hogy hebegek és mentegetőzök. Már nyert egy kört. Mire feljön a nap ... báh... rohadj meg. Meg azért is hogy... ghhhh... ilyen jó  a segged. De hideg... és lejjebb csak rosszabb lesz, vagy... nem is tudom. Ahogy benyúl az öv alá már ha akarom, ha nem, merev vagyok. Egyszerű férfinak elég ennyi stimuláció, én meg sose voltam az a papalapanyag. Most pedig inkább játékszernek érzem magam. Ő meg egy tehetséges bábmester aki... aki.. nek egész jó mellei vannak. Ismét behunyom a szemem és próbálok lazítani. Koncentrálj. Koncen... ez pedig a felsője lesz az arcomon. Még a parfüm is jó illatú rajta, és elég érzékien tud érinteni... rohadj meg.
- Mi lenne ha... semmi, semmit nem mondtam. - Javítom ki magam. Ez még nem fájdalom, nem kötelező kiharcolni hogy bántson. Inkább hagyom magam. Mi mást tudnék mint hagyni, hogy masszírozzon kényeztessen és... és most oda nyúl. Tényleg komolyan gondolta azt az egész este izzadok dolgot.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-12, 17:41


- Ugyan már.. Szerintem nagyon is jó páros lennénk mi.. Amilyen cuccaid vannak.. Jó kis technikával dolgozol.. - ismerem el - Te hoznád a technikákat távolról, én pedig a közelharci és az érzékelői oldalt.. Hiszen lássuk be, egy hiéna orrát és fülét még nem igen tudják helyettesíteni.. - jelentem ki - De nem erőszak a disznótor.. Viszont a beszerződdel szívesen megismerkednék.. De erről beszéljünk máskor.. Majd mikor társak leszünk.. Vagy legalább is... Közelebb kerülünk egymáshoz..
- Bármilyen infó jól jön a Nap egyházáról..
- vonok vállat - Kezdenek kicsit túl messzire menni, ami sokaknak nem tetszik, főleg ebben a városban. Ha neked csak egy kép kell a kiscsaj holttestéről, arra még egy kicsit várnod kell. Még biztos vagyok benne, hogy lesz, amit ki tudok belőle csalni. Aztán, ha már nincs rá szükség, még nagy örömmel át is adom neked a hulláját. - mondom könnyeden, mintha csak egy kávé mellett beszélgetnénk az időjárásról. - Talán neked van róluk infód? Ha átadod önként, akkor bőségesen megjutalmazlak...
Felnevetek szavaira. - Kár.. Nos akkor muszáj lesz átharapnom a torkát.. - vonok vállat mosolyogva. - Ó.. Köszönöm. Sokat gondolkodtam, hogy egy ilyen erős, és agyafúrt fickó, mint te... Nos, mi lehet az, amit szívesen lát egy nőn...
- Samael? Óóóó....
- mosolyodok el szélesebben - Csak nem az a bizonyos Samael, akivel volt szerencséje az Obának találkozni, és aki megpörkölte az egyik erős hímünket? - nézek rá kicsit más szemmel - Hmm.. Szerettem volna már veled találkozni. Egy ember, aki így el tudja intézni a hiéna falka egy erős tagját, és még az Oba karmai közül is élve kijut... Kíváncsi voltam rád. Nem is sejtettem, hogy ekkora hal akadt a horgomra. Bár ez nem változtat semmin... De.. Igazán érdekes estének állunk elébe... - mosolygok rá igazi vidámsággal. Igenis kíváncsi vagyok rá. Egy ilyen férfinek.. Van bátorsága és kitartása.. Nos, majd most meglátjuk mennyire tart ki... - Engem hívj csak Mazi-nek.
- Nos csak egy kis apróság.. Egy kis figyelemelterelés, ami egy kis színt és változást visz a szürke hétköznapokba. Nyugalmat, és élményeket.. Főleg ha itt vagy egyedül.. És még állsz is..
- kajánkodok.
- Hogy? Ugyan... Ez egyszerű.. Csak kapcsold ki az agyad, és hagyd, hogy az ösztöneid eluralkodjanak rajtad.. - suttogom továbbra is fülébe, közben nyakát csókolgatom folyamatosan.
- Hidd el.. Jobb lesz nélküle... - suttogom, majd ábrándozva nézek végig az izmos felsőtesten, és merengve sóhajtozok - Ó igen.. - suttogom a látványra, ahogy kezeim végigfutnak a bőrén. - Ez kell nekem.. - simogatom élvezkedve az izmokat, és elégedetten morranok.
- Sajnos a légkondi bedöglött.. - nézek rá szomorkás arcot vágva - De szerencsére van pár jó módszerem erre az eshetőségre... - a jég hidegére egyre jobban összezavarodik, már tényleg nem tudja, mi vár rá és ez nagyon tetszik, ahogy az is, amit a nadrágjában egy pillanatra megérintenek ujjaim, mikor a maradék jeget becsusszantom. Talán egy kicsivel tovább is siklanak ujjaim a jéggel, mint kellene, aztán elveszem kezem elégedetten. Igen. Ő már az enyém. Csak még nem tudja, és ezért ellenáll. Még fél.. De nem is baj..
- Ha? - kérdem suttogva, ahogy ismét mellkasát simogatom kicsit erősebb, masszírozó mozdulatokkal, majd a fülébe kuncogok - Bölcs döntés.. - siklik kezem az öve alá, de sajnos karjaim nem elég hosszúak ahhoz, hogy mögüle elérjem teljesen. Az öv alatt ujjaimmal puha bőrt érzek, ujjbegyeimmel cirógatom alhasát, és még férfiasságának hegyét is megérintem egy pillanatra, majd elhúzom kezem, átkarolom nyakát finoman - Ne félj... Nem harapok... Egyben fallak fel.. - harapok bele fülébe ismét, majd elengedem és eltávolodok. A poharam visszaviszem a bárhoz, és öntök neki egy adagot az előbbi italból. Visszasétálok hozzá, és elhelyezkedek mellette, lábaim átvetem combján. Egy pár pillanatig csak nézem megbabonázva felsőtestét. - Ezt nem lehet megunni... - sóhajtok csendesen, arcomat hozzásimítom az erős mellkasnak és ismét csak elégedetten morranok a meleg bőr, a feszes izmok érzetére. Eltávolodva kicsit feljebb húzom felsőm arcán, szabaddá téve száját.
- Igyál.. - suttogom, és az újabb adag vodkát a szájába csurgatom. Ami esetleg mellé cseppen, azt oda hajolva lenyalom. Mikor kiürül úgy döntök, hogy vége a játszadozásnak. A poharat egyszerűen csak eldobom. Nagyot csattanva törik ripityára a földön, miközben hirtelen ismét dereka fölé ülök, és vadul lecsapok szájára. Szeméről nem húzom le a felsőt. Kezeimmel belekapaszkodok a vállába, és szorosan hozzá simulok, miközben csípőm erősen kezdem hozzádörgölni nadrágján keresztül merevedéséhez.
Lesimítok mellkasán, végig egymásnak feszülő testünk között nadrágja övéig. Becsusszantom alá tenyerem és határozottan rámarkolok. Érezheti, ahogy másik tenyerem saját ágyékomhoz simítom, és ujjaimmal magam kezdem izgatni, halkan sóhajtozva. Mozgatnám az őt markoló kezem is, de a szíj és a nadrág eléggé meggátol ebben, így elégedetlenül hagyom abba eddigi tevékenységemet, kicsit eltávolodok tőle. Ismét elő kerül a penge. Nincs kedvem se a szíjra, se a nadrágra különösebben több időt szánni, mint muszáj, így pár határozott mozdulattal elvágom az anyagokat, a nadrág derékrésze és a szíj, mintha soha nem is lett volna, szabaddá teszi azt a részt, amire testem már kiéhezve vágyik.
Ahogy előkerül elégedetten morranok csak ismét, a látvány megbabonázóan hat rám, kissé megnyugtat. Itt van előttem, az enyém, és nem megy sehova. Addig marad itt, amíg én akarom, és azt teszek vele, amit csak akarok.
- Lassíts Mazi..... Csak szépen nyugodtan.. - suttogom, majd elmosolyodva lenézek rá. Leveszem róla a felsőmet és megállok előtte. Lassan letolom a szoknyát derekamról, hagyom hogy a földre zuhanjon. Alatta feltűnik fekete csipke melltartóm és tangám, ami finoman sejteti testem érzékeny pontjait és hozzá illő csipkés harisnyakötőm, aminek tartó pántjai combomra simulnak és eltűnnek a combcsizma alatt. Lassan nyakamhoz érek, majd kezem lesiklik testemen, végigsimítva mellemen, fedetlen hasamon egészen ágyékomig és simogatni kezdem magam, ahogy őt nézem, majd egy kicsit felcsúsznak ujjaim, de csak a tanga tetejéig, hogy a csipke alatt ismét rátaláljanak érzékeny pontomra. Közelebb lépek hozzá, majd felmászok ölébe. Szemeibe nézek miközben ujjaim testembe siklanak. Vágyakozva sóhajtok fel, ahogy mozgatni kezdem magamban. Füléhez hajolok. - Ezt váltod ki belőlem... - kihúzom magamból ujjamat és szájához érintem - Nyald le! - parancsolok rá. Aztán már rá is fökuszálok. ujjaimmal megérintem és finoman simogatni kezdem hosszában férfiasságát. Elégedett vagyok a hatással, amit elértem. Fölé helyezkedek, vállaiba kapaszkodok, arcom arcához dörgölöm - Ha tudnád, mennyire nehezemre esik most... Visszafogni magam... - zihálom kipirulva. Végignyalok a nyakán, miközben csípőmmel megközelítem férfiasságát. Kínzó lassúsággal simulok hozzá. Még a fehérneműn keresztül is érezheti, mennyire kívánom. Felsóhajtok, ahogy a keménység hozzáér lüktető közepemhez. Önkéntelenül mozdul csípőm, és végigsiklok rajta, mire felnyögök, de ez nem elég. Lenyúlva eltépem a csipkét, ami közénk áll. Így már hús ér húshoz. Szorosan simulok hozzá, összerezzenve a jóleső érzésre, de ölem többre vágyik, lassan elkezdek rajta csúszkálni, teljesen végigmaszatolva farkát. Átkarolom nyakát és vadul megcsókolom, közben mozgásom egyre gyorsabbá válik. Aztán ahogy elérek az orgazmusra elengedem ajkait és hátrafeszülve felnyögök. Ujjaim erősen kapaszkodnak vállába, ahogy testem megremeg. Lassan elernyedek rajta, elégedett mosollyal, lehunyt szemmel. Kipirult arcom mellkasára hajtom, pihegve veszem a levegőt.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-12, 22:21


Egy pillanatra el is tudom képzelni amit mond. Ő közel én távol. Kiegészítve egymás hibáit. Én is ölök embert, ő is ölhetne váltót. Ammm... Arni? Hallod magad miről beszélsz? Kezdesz becsavarodni!
- Nem mondasz nagy hülyeséget, csak mind a két fajnak megbotránkoztató lenne egy ilyen páros. Bár van benne fantázia. - Ki kellett mondanod hangosan is ugye te hülye?
- Nekem megfelel ha kicsit várni kell a hullára. Tuti megeszik a mesét, hogy kiszedtem belőle, kettős ügynök volt e vagy nem. Ritka féleszű banda azt el kell ismerni. Az a nyálas testvérezés és mi vagyunk a felső faj. Viszont jó pénzt lehet szakítani és még egy két dolgot is könnyű elemelni az asztalról annyira bambák. - Hogyaza... a végén nem kellett volna. Próbálom leplezni az érzést amiből üvölt, hogy sokat mondtam, de ez a szimat ki fogja szúrni. Kurva... kurva élet!
Valamit most muszáj mondani, csak egy egyszerű morzsát ,ami leköti a figyelmét, meg a jutalom sem hangzik rosszul, de ki nem tálalhatok. Annak a vége sose jó.
- Nem járkáltam nagyon bent. Kísérletezős banda, elmélyült istenhittel. A helyüket szívesen megadom. Hiába leplezik jól, abba könnyű belebotlani akár véletlenül is. Fegyverük viszont van bőven. - Ezt a csajtól is megtudhatja, de mégis valami. Pár csepp infó innen, pár talán jön onnan, vagy csak rokonszenv. Azt úgy is építjük és sose rossz ha kialakul az empátia.
- Még jól is esne látni holtan azt a tenyérbemászó valamit. - Tényleg megnézném. Sok minden vagyok csak nem a holdkóros testvére. - Amit felvettél azt szívesen látnám, jó gondolat. - Ábrándozok egy szebb helyről és körülményről, csak egy pillanatnyi levegőt véve és elszólom magam. - De igazán az a jó ha le is kerül.. - Pulzusom újra az egekben. Mennyire ment is el az eszünk? Hehe... hátha bóknak veszi. Vagy laza flörtnek és marad ujjam.. meg lépem.
Huhúúúú... eddig elment az incidens híre? Azt hittem bizalmasabban fogja kezelni. Nem jó, nagyon nem jó. Hiába a dicsérő szavak tuti mérges rám. Mély levegő! Hatalmasakat szuszogok, hogy így felismer és még megjátszott tetszés is van benne. Az obáját veszélyeztettem és társát is csúnyán elintéztem. Isten... nem voltam jó bárányod de ha kicsit is törődsz velem,  az a jó este, aminek elébe nézünk.... azt élve megúszom. A mosolya amivel néz, nem tudom eldönteni hogy csodál, vagy elképzelni ahogy a beleimben turkál. Kicsit erőt kell venni magamon, de mire újra szólok már némi magabiztosság sugárzik a hangomból. Nagyon némi, de ott van. Legyen csak jó a műsor. - Örülök a találkozásnak Mazi. Igen, én vagyok az a seggfej teljes életnagyságban. Adnék egy autogramot a melledre de... - Megmozgatom a kezem. - ... elég komoly akadályok vannak.- Kicsit szemtelen, de ennyit megengedek magamnak. Mégis csak jobb lenne az, mint valami hegyes és éles.
Ezt az irányt választottuk és nem ellenkeztem józan okokból, most hogy egyre durvább, nem illik kiszállni. Csak.. váltóval? Amit mond mondjuk igaz... állok. Ezt nem tudom tagadni.
- Hát... igen... egy kis lazítás, mindenkinek jól szokott esni. - Megint csak hebegek. Nem voltam erre rákészülve. Azt hiszem marad a remény, hogy nem valami perverz dologra vevő. Meg, hogy nincs felcsatolhatója. Akkor inkább a kés. Ezerszer a kés.
- Könnyen beszélsz...ne..nem te vagy... kikötve. - Tagolom a mondatot, közben a hideg rázás és a libabőr váltakozik. Lassan komolyan megkívánom, csak ne alakuljon át, vagy karmoljon meg.
Nem küzdök, hogy ne nézzem, pedig most meglephetne bármivel. Az érintése olyan kellemesen bizserget. Az apró vággyal teli szavak amikkel bókol is izgató. Nem tudom mit csinálok. Francokat, hogy nem. Be vagyok indulva.
- Gondolom... nem az, hogy... megszereled? - Nézem kezében a jeget ami tuti rajtam is menni fog egy kört. Minden amit csinál csak egyre feledteti mit is vártam. Talán tényleg lehet ekkora mázlim van? Még nincs vége. Még csak most kezdődik, ilyenkor korai döntést hozni erről. Nem marad más mint bízni, mert a logikám is kezd magamra hagyni álló tagom és Mazi társaságában.
Örül a győzelmének. Nem ellenkezek. Nem csak azért mert úgy döntöttem úszok az árral. Korán sem, ezt már valahol akarom. A sok feszültséget leadni. Érezni az érintését nem csak a mellkasomon. Megrezzenek mikor lejjebb nyúl, de hangot nem adok. Annyira még nem vagyok felhúzva bármennyire is jólesne, ha most onnan folytatná. - Ha nem haraaaa... - Nyögöm el a gyengéd harapásra, ami csak tovább tüzel. Dögölj meg az egy érzékeny pont.
Hirtelen eltávolodik és megint jön a paranoia. Jön a kés, az olló, a kalapács. Zakatol újra bennem minden mintha mi sem történt volna. Az ölemben ülve sem tudom mi lesz. Csak szavaira nyugszok meg. Tele vannak vággyal, nem lehet, hogy bántani akarjon. Ennyire jól nem csinálhatja.
Fény szökik be a megemelt szövet alatt amit utasító mégis csilingelő hangja követ. Én pedig engedelmesen iszok aminek jutalma sem marad el. Már szinte hiányoltam volna ha kárba hagyja a rossz helyre került cseppeket. Csak még egy picit hajolna vi... a csörömpölésre megijedek. Vak vagyok, kívánom, de belül mélyen még mindig ott a józan ész ami azt ordibálja, ne hagy magad, csapda,hogy jobban fájjon utána. Mégis mindent elfeledtet ahogy rám ül és megcsókol. Elnyom minden logikát, józan hangot és élni akarást. Nem marad más csak a vágy, hogy magamnak akarjam a hiénalányt. Viszonozom a csókot, ugyanazzal a hévvel amivel kapom. A simulást is követném testemmel ha nem lennék ilyen gondosan kikötve. Amikor pedig benyúl és érzem hogy magát is izgatja nem csak engem, önkéntelenül is mélyebb levegőt véve szusszanok, mit ha mázsákat vettek le volna rólam.
Leszáll rólam, de alig jön elő  a félelem. Sejtésem beigazolódik és csak a nadrágom megy tönkre, de veszte csak még izgalmasabbá teszi az estét. Az se érdekel ha meztelenül lök ki az utcára, csak most már ne hagyjon magamra így.
- Ne... - Ennyire futja. Egy kéjjel teli kérésre, de szemeim már őt falják és azt amit csinál.  Feltárja idomait, és a kurva életbe tényleg felkészült. A fehérneműk és a kiegészítők tökéletesen festenek rajta. Ha ez nem lenne elég gonosz játékot játszik és magához nyúl úgy, hogy esélyem sincs megragadni és átvenni az ujjai szerepét. Tekintetem több mint vágyakozó. - Engem sem hagysz hidegen. - Nézek le ágaskodó tagomra és mire visszatekintek ujjai a számnál és ismét kapom a parancsot, amit engedelmesen követek miközben végig tartom a szemkontaktust vele.
Nem tudom meddig fog húzni, de tényleg megkínoz. Lehetetlen ilyen sokat várni rá. Vágyom, akarom, talán még kérem is. - Akkor ne tedd. - Elég csak hozzám érnie ölével, hogy megint megremegjek, pedig még fehérnemű is van rajta, ami már csúnyán átázott. Hát minek az otthagyni? Ezt ki nem mondom, csak egyre jobban szuszogok az elnyújtott várakozásra és a tetőponton tartott feszültségre, de végre szó szerint letépi a bugyiját. Te jó ég milyen kegyetlenül magamévá akarom tenni, ő meg csak csúszik rajtam. Végtelenül kevés csak érezi ahogy érzékeny pontját masszírozom, mégsem merek hangosan követelni, nehogy ezt is megfossza tőlem. Szinte már kényeztető ahogy felgyorsul és agresszívvé váli mozgása. A csók és az orgazmusa pedig sokáig emlék lesz.
Követelni még most sincs merszem. Csak vágyakozva nézem a kipirult arcot és reménykedek benne, hogy elég jófiú voltam, hogy megérdemeljem, hogy rám üljön.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-16, 23:16


- Az lehet, de kit érdekel, ha hatékonyak vagyunk? Ha mindkét fajnak a javára vagyunk, megcsináljuk a munkákat még bőven határidőn belül, akkor egy idő után elfogadják. Vagy a másik opció.. Senkinek se kell tudnia, hogy társulunk. Úgy nehezebb lenne ránk készülniük.. - gondolkodok el a lehetőségen. Kicsit húzom persze, de ugyanakkor nem áll távol tőlem ez az opció.. A hiénák közelharcban jók többnyire, de senki nincs, aki távolról szemmel tartja a hátsónkat, így a távoli készülődést nehéz is észrevenni.. Vagy esetleg egy másik orvlövészt.. - De persze nem erőszak a disznótor..
- Ha segítesz nekem információkban, én is segítek neked. A szukára nincs szükségünk. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Nap egyházának kémkedik. Egyszer lebukott már, de kapott egy második esélyt. Harmadik esély azonban nincs. De ha a kis közös barátunk is el akarta tenni láb alól, akkor úgy gondolom, neki is zavaró tényező már. - érdeklődve hallgatom, amiket mond. - Na igen.. A felső faj..
- nevetem el magam - Pár pénzes fanatista pojáca összeállt, hogy kiírtsa a váltókat. Olyan ügyekbe szólnak bele, amibe nem kéne, és olyanokat is bántanak, akik sose tettek semmit senki ellen. Ezt nem tűrhetjük. A Nap egyháznak vesznie kell. - érdeklődve hegyezem fülem - Csak nem hozzájutottál valamihez, amit nem önként adtak? Hmmm... Nem gondoltam volna, hogy egy alkalmi tolvaj vagy.. De majd figyelek.. Viszont.. Érdekelne, mit sikerült elcsenned tőlük.
- Egy helyszín kevés. Létszám és felszereltség, esetleges váltók száma... öngyilkos akcióba nem megyünk. De... első lépésnek a hely is megteszi.
- Nos. Ezen ne múljon. Csak egy név és egy arc, amire szükségem van. Semmi más.
- húzódik ajkam mosolyra. Vajon tényleg képes lenne feladni a felbérlőjét? Ezek szerint vagy nem szimpi a fazon, vagy ismeri, de azt is bánja.
- Igazán örülök a sikernek.. - mosolyom szélesebbé válik szavaira - Nos... az a cél, hogy lekerüljön. Ha jó fiú leszel, elősegítheted a folyamatot. Vagy akár még fel is gyorsíthatod..
Felnevetek vidáman szavaira - Tetszik a bátorságod és a merészséged.. Nos a dedikálást megoldhatjuk máshogy is... De az biztos, hogy egy ilyen felajánlást egy ekkora hírességtől nem lehet visszautasítani.. Aki meglopta az Obát, úgy, hogy az személyesen indult a tolvaj után, és a kis emberke még annak ellenére is túlélte, hogy a falka egyik legerősebb hímjét megperzselte... Kiszabadult az Oba körmei közül... - kerülgetem - Nem kis teljesítmény egy vadásztól, akiket az Oba már csak azért képes kinyírni, mert lélegeznek... - mögé érve elkezdem masszírozni - Ha az Oba elengedett, nekem aztán nincs jogom bántani téged... Az meg, hogy Caspinak odapörköltél.. Nos az a plusz poén.. Bár be kell ismerjem, hogy ha a másik hímünk lett volna a szerencsétlen áldozat, komolyan még a hátadat is megveregetném, amiért adtál egy jó okot, amivel élete végéig cikizhetem.. - mosolygom vidáman, közben folyamatosan masszírozom a vállait, kis vért juttatva beléjük a kikötözés miatti merevségtől - Én becsülöm a bátorságot és a kreativitást, bárhonnan is jön.. Az meg, hogy vadász vagy.... Hmm.. Kit izgat? Hiszen én is parancsra ölök... Kicsit más nézeteket vallok, mint a királynőm.. És nagyon imponál, mikor egy férfi nem sikítva menekül, hanem igen is megpróbálja megvédeni magát.. Szabadulni próbál az utolsó erejével.. Még akkor is tetszik, ha nekem okoz ezzel problémát.. De igazából, ez csak izgalmasabbá teszi számomra a dolgokat.. Emiatt pedig... El ne merd felejteni, hogy ígértél nekem egy dedikálást..
- Ez igaz... De talán pont ezért is izgató egy kicsit.. Nincs igazam? Hiszen... A félelem is egyfajta ajzószer... Hiszen... Nem tudhatod, hogy mire gondolok.. Nem tudhatod, hogy mi lesz a következő lépésem... Nem tudhatod, hogy most csak simán szeretkezni akarok veled, vagy csak megjátszom magam, és mikor nem számítassz rá, akkor karmollak, haraplak, vagy csonkítalak meg... Ki tudja, hogy nem vagyok-e egy pszichopata őrült, aki élvezi, ha begerjednek rá, és azután még nagyobb élvezettel kínozza meg az áldozatait.. -
szavaim közben finoman beleharapok nyakába, körmeimmel végigkarcolom karjait - És pont ez a tudatlanság, ez a bizonytalanság, ez a félelem az, ami még izgalmasabbá teszi a dolgot. Nekem tetszik, ahogy merészen tartod magad, bátran visszaszólsz, miközben már magad se tudod, hogy félj, vagy higgy nekem és kezdd élvezni a dolgot... Én pedig vagyok olyan kis mocsok szuka, hogy nem fogom megkönnyíteni a dolgod, mert élvezem az összes reakciódat... Minden apró kis rezdülésed és illatod. Rettegj, és élvezz... - suttogom fülébe.
- Cuki egy vadász vagy te Samael..
Hangjának elcsuklása csak jót jelent, halkan kuncogok - Csak nem érzékeny? Bocsánat.. Majd észben tartom...
A pohár törésére érezhetően megijed. - Csak egy pohár... Nem kell így megijedni.. - kuncogok bele a csókba. Érzem vad viszonzását, vajon milyen lehet, ha ő is szabadon cselekedhet? Valahogy nem egy kis gyámoltalan összebújós szeretkezés jut eszembe róla, hanem egy annál jóval perzselőbb, erőteljesebb és vadabb aktus. - Igen.. Ez az...
Ahogy nadrágjától megszabadítom, már meg se ijed. Erőteljesen kíván, rezdületlenül, mint egy kikötözött éhező vadállat. Nos, lássuk, mit reagál, ha kap pár odavetett falatot?
- Ó de.... Hiszen, miénk az egész este, és az azutáni nappal, és ameddig csak akarom... Nem kell semmit elsietni.. Sokáig akarok veled játszani... tudod, ritka, hogy hozzád hasonló hím akad a karmaim közé és ezt most alaposan ki akarom használni. Te talán nem szeretnéd?
Ahogy végignéz rajtam, szinte látom tekintetében, hogy legszívesebben maga alá kényszerítene, hogy mielőbb kielégítse vágyait. Hasonló lehet az én tekintetem is, ami már aranylóan méricskéli, ebben biztos vagyok. Látom megfeszülni karjait a szíjak alatt, hogy átvegye felettem az irányítást. Ez csak még jobban fokozza vágyamat.
- Igen... És nagyon élvezni fogom... - ahogy ujjaim szó nélkül, engedelmesen lenyalja elmosolyodok kipirultan. Tetszik hogy közben is engem fürkész.
- Egy ilyen kérést nem lehet visszautasítani... - suttogom és meg is kezdem kettőnk édes kínzását. Az orgazmus után, ami végigborzolja testem ernyedten ülök rajta. Ernyedten, de közel se kielégítetten.
Érzem ahogy pihegő testem alatt még mindig feszesen ágaskodik, készen melyen belém hatolni. Már a gondolatra is megborzongok. Érzem magamon tekintetét, és a feszült energiákat testében.
Egy pár percig csak így hozzásimulva ülök rajta, kezem finoman cirógatja mellkasát. Másikam nyakát karolja. Mellkasáról tenyerem lassan megindul lefelé, elérve hasát, csípőjét. Rámarkolok férfiasságára és mozgatni kezdem csuklóm. Felsóhajtok és hogy kezemnek helyet adjak kicsit eltávolodok csípőmmel, arcom azonban az övéhez simítom és ismét megharapom fülcimpáján az érzékeny pontot.
- Most kedvezzünk egy kicsit neked is... - búgom fülébe, majd elindulok nyelvemmel lefelé testén. Nyakát karoló kezemmel a dereka mellé támaszkodok és óvatosan matatva megnyomok egy beépített gombot, mire a fotel támlája lassan kezd hátradőlni, a lábtartó felemelkedni, mígnem fekvő állapotba érve megállítom. - Így mindjárt kényelmesebb... - suttogom hasa tájékán bőrébe.
- Mond csak vadász... Ha most szabad lennél... Mit tennél velem? És mit szeretnél megtenni velem? - nyelvem eléri combja vonalát. Finoman nyalintom végig a bőrt, gondosan kikerülve férfiasságát, amihez csak kusza hajszálaim érnek. Majd elengedem kezemmel, végignyalok a tövétől egészen a csúcsáig és ajkaim közé véve, erős szívással számba veszem és szopni kezdem vad szívásokkal és nyelvem táncával. Hangosan nyögök fel ízére, ágyékom szabályosan sajog és lüktet, hogy végre magamban érezzem, de most az enyémmel keveredő íze kell. - Mond... mit tennél? - pillantok fel rá, miközben éppen farka hegyét szívogatom. De gondosan ügyelek rá, hogy mikor elélvezne lassítsak a tempón. Hisz nincs is jobb, mint teljesen megvadítani egy férfit, aki utána már csak a tested akarja, vadul és állatiasan. Ahogy szopom magam sem hagyom kihűlni, ágyékom lábához dörgölöm, kényeztetve csiklóm, és közel víve magam ismét az orgazmushoz. Aztán egy jobb ötletem támad. Eltávolodok tőle pont a soros orgazmusa előtt ismét és felmászok felette. Feje fölött elhelyezkedek térdelve, és a nyakszíjhoz nyúlok. Ágyékom ajkai elé tartom. - Te jössz! - parancsolom ismét és elengedem a szíjat. - Csak ügyesen kisvadász... - suttogom kíváncsian, mit fog tenni. Vajon mikor fog megtörni és könyörögni az orgazmusért? Nem.. Még nem most. Ennél erősebb jóval.. De úgy pár óra múlva már valószínűleg mindent bevall csak azért, hogy engedjem elélvezni... Addig is.. Játszunk egy jót egymással, és könnyedén a szájára ülök.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-18, 00:05


Itt már nem veszíthetek semmi többet, elmélkedjünk csak erről.
- Jó pár komolyabb melóban magam választok csapatot. Ez talán egy teljesen járható út lenne, ha nem ellenségek lennénk. - Attól független hogy nem bánt, a  bizalom nem ép kialakított dolog kettőnk között. Ha ábrándozik is róla, nekem semmi okom komolyan venni, egyenlőre.
- Kellemes az ellátás, de te sem gondolod komolyan, hogy mindent meg fogsz tudni amit csak akarsz. Hasonló melóban mozgunk, talán még az etikettünk is közös alapokon fekszik.   - Mézzel lehet csak igazán legyet fogni, de azért mindent nem mondok el mert jól néz ki. Kicsit alábecsül ami bosszant, vagy én becsültem őt túl. Vagy... nem tudom. Az káosz teremtés nagyon erőssége.
Igen bugris barmok ehhez nincs mit hozzáfűznöm. A hideg ráz tőlük, meg a hülyeségeiktől. Semmi kedven erről a csapatról tovább elmélkedni, főleg mert már így is elszóltam magam és felkeltettem az érdeklődését. Nagyon nem jó így kikötve, de még nem nehéz hazudni egy váltónak. Vagyis nem kell hazudni csak az igazat úgy tálalni ahogy nekem jó.
- Még magam se pillantottam bele, de nincs elérhető távolságban. Biztos helyen van ahova élő és holt még nem nyúlt. - Felelem amennyi higgadtsággal tudom.
- Melót felvenni voltam nem gyárlátogatáson. Ilyesmivel nem tudok beszámolni. - Ez egy jó kihallgató dolga, bosszantani, zavarban tartani és mind a kettő jól megy neki a fene egye meg.
- Hízelgő, de nekem is menne. Bár fene tudja melyikünk csinálná szebben. - Bókolok azért, maradjon meg a látszat, hogy nem félek a lehetséges következményektől.
Ha jó fiú leszek... Erre sem tudok mint mondani. Vagy nem akarok. Mióta itt vagyok csak adom alá a lovat, lehet kicsit ellen is kéne állnom, még ha a következményei fájdalmasak is lehetnek. Egy kicsi passzív agresszió.
Megnyugtató, hogy poénra vette a célzást és a csodálata tetszik, talán ezzel lehetne megúszni valami komolyabb problémát. Még most is nehéz elhinni, hogy mást nem akar. A helyemben senki tapasztalt nem hinné el amit mond, vagy csinál. Keresnék mögötte a rossz szándékot. Legalább azt megtudtam, hogy akit kiütöttem az elmúlt időkben Caspian névre hallgat. Ehh... a masszírozás elég kizökkentő. Koncentráljunk... csak még egy kicsit. Tovább folytatom a hallgatást. Egyrészt nem érdekel mi megy a falkán belül ha cikizésre kerül a sor, másrészt zavarba hoz, hogy ennyire lenyűgözi amit tettem. Kicsit beteges... Amitől ijesztővé válik megint a személye. Nem tudom hova tenni amit érzek. Egyre több irányból válik labilissá a kép.
A következő monológ is... huh... - Észben fogom tartani. -Válaszolom egy kacér mosollyal ami egyre inkább csak a látszat. Nem tudom... most kezdjem fényezni magam? Vagy őt? Láttam távcsövön keresztül és kurvának néztem? Vagy milyen férfiasan fojtogat? Izé ilyen bókolást nem igazán tudok hova tenni vagy viszonozni. - Javarészt szerencse is volt ezekben. Az nélkül se Ambert se téged nem életem volna túl. - Vallom be. Bár a szerencse a tudás és az alkalom találkozása és az sem biztos még hogy a vallatásból élve távozok, de ezt már nincs kedvem hangoztatni.
Úgy látszik az ellenkezésem bajba is sodort. Kivillant a szadista picsa énje. Megfeszülök ahogy hallgatom. Közel se izgató, mint ahogy ő mondja. Vagy csak az ő beteg fantáziájának az. Hirtelen minden kellemes amit róla gondoltam elszáll. Most csak feszült vagyok, abban a játékos karmolásban is csak azt érzem hogy szíve szerint átváltoztatna. A harapás is elveszti az izgató mivoltát főleg ahogy folytatja. Az a hiéna a rémálomból... az ő lesz. Most pontosan velem szemben acsarkodik és harapni készül csak elmondja, hogy mennyire jót játszott. A rettegj és élvezz-re sajnos elszólom magam.
- Beteg egy kurva vagy. - Szökik ki a félelem gerjesztette mondat, ami minden csak nem kacérkodó jellegű.
Kicsit oldódok, ahogy folytatja. Kicsit megint megnyugszik a világ és elhiszem hogy mást akar. És ismét érzékien viselkedik. Fura kavargás az egész mégis izgató ha kicsit rá tudok koncentrálni arra amit tesz és kizárni a beteges dumát a fejemből ami mélyen beásta magát.
- Nem.. kell... észben tartani. - Szuszogom neki, egyre jobban visszatérve oda ahonnan kizökkentett. Nem rossz taktika, de megtörni akkor sem fog. Még ha kívánom is...
A következő kör ital is jól esik, feledteti a rosszat, fokozza az értést. A pohárra megrezzenek.
- Nem azt mondtad hogy pont azt élvezed? A félelmet? - Kérdezem aljas mód odaszúrva, hangomban játékossággal. Csak ekkor esik le, hogy magam alatt vágom a fát, de egyre kevésbé érdekel mi lesz. Inkább az mozgat, mit kaphatok tőle.
- Ha csak húzol, keservesen hosszú lesz. - Jegyzem meg neki, hátha kicsit többet mutat abból amitől folyamatosan megfoszt. Nehéz kibírni azt, hogy csak ő irányít.
Ami ezután jön fantasztikus érzés, de csak többet akarok tőle, langyos kis ágyékából. Teste pihegve simul az enyémen, kezei kényeztetnek én pedig meg vagyok kötve. Pedig viszonoznám. Mozgatnám magamon és érinteném kívánatos testének minden pontját. Ehelyett ágaskodok alatta, de csak várat.
Ennyi tapizás mellett nem is számítottam a hirtelen érintésre ott lent és arra amit utána tesz. Mély levegőt veszek, ami bent is akad annyira jól esik ez a minimális jutalom is. Másodszorra már nem lep meg, csak élvezem a szokatlan ponton az óvatos harapását.
- Már egy ideje kívánlak... - Morgom neki miközben lefele halad. Szeretnék kiszabadulni, de továbbra is reménytelenül próbálok, ami szerintem neki külön műsor lehet. Ha már műsor... Nekem meglepetést nehéz okozni, ennek ellenére ez az este csak azokról szól. Megindul a fekhelyem és sokkal előnyösebb pozícióba kerülök, amiről hazudni sem tudok, hogy még jobban izgat.
- Elkapnálak és... - Nyögésemmel szakítom magam félbe ahogy közel farkamhoz érint nyelvével. Mondanám tovább, de a szavakat most feleslegesnek érzem ahogy szájával kezd kényeztetni. Érzem ahogy minden szívásra próbál keményebb lenni egy lüktetéssel. El kell ismernem, tuti nem ma kezdte és nagyon jól csinálja.
Nehéz válaszolni az aljas apró szívásoktól, de megteszem. - El.. elkapnálak... és ... addig kefélnélek... amíg a testem... bírja. - Nyögöm ki az utolsó szót is. Levert a veríték, de sem félelem sem fájdalom nem oka. Közel kerülök, de mintha érezné... büdös ribanc lehet érzi is és azért játszadozik. Csak éljem túl az estét. Ennek lesz visszavágója.
Megint itt hagy, amibe majd bele őrülök. Talán már beszélnék is azért a megkönnyebbülésért. Csak a szaros nap egyházáról van szó. Meg a hülye kis USB kacatjukról. Te jó ég...hasít belém a gondolat. Már szembe megyek az elveimmel a pináért. Reménytelen dolog férfinek születni.
Fölém térdel és nem kell sejtetni mit akar. Be se fejezi a parancsot nyelvem már csiklójával van elfoglalva nem azzal, hogy választ formáljon. Nyalogatom és szórakozok vele, alkalom adtán bekapva megszívom, van amikor finomabban, néha meg hosszan agresszívebben. Így kényeztetem amíg megengedi hogy megtehessem. Farkam még mindig elégedetlenül ágaskodik, pulzusom mintha futnék, de már rég nem a félelemtől. Kihasználom a pillanatot és a forró ölét nyalom. Szólhatnék valamit, de egyikünk sem ezt várja. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy neki is nehéz már megállni.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-18, 17:06


- Miért gondolod, hogy ellenségek vagyunk? - nézek rá érdeklődve - Hisz a végső célunk egy most is. Csak éppen a módszer más. De rugalmas vagyok. Hajlok az együttműködésre, ha cserébe én is kapok egy kis együttműködést..
- Nem is akarok mindent megtudni tőled.. Te csak a grátisz vagy, akitől plusz infókat szerezhetek. Az elsődleges forrás éppen békésen alszik. És tőle bőségesen fogok kapni infót.
- mondom könnyedén - Ha nem sikerül belőled semmit se kiszednem, az se baj. Elvégre egy felbérelt zsoldos honnan tudhatna bármivel is többet, mint egy kém, aki a rendszerben mozgott? De éppenséggel nem szabad kizárni semmilyen lehetőséget. Hátha mégis tudsz olyat, amit érdekelhet. Például az az elcsent tárgy... - hallgatom, amiket mond.
- Kössünk egyességet.. Nekem nem adták ki feladatba a kiiktatásod. Jelenleg rajtam kívül senki nem is tudja, hogy itt vagy.. Ugyanaz a munkánk, így mondhatni átérzem a helyzetedet, és mivel tetszik a bátorságod, hajlamos vagyok engedményeket is tenni.. Felajánlom, hogy a kiscsajt a saját kezeddel nyírd ki. Még a cuccaid is visszaadom hozzá. Lefényképezheted a hullát, és annak küldöd el, akinek csak akarod. Nem akadályozlak benne. Cserébe én is tudni akarom azt, amit sikerült lenyúlnod a fényességesektől. Amint ezzel megvagyunk mehetsz utadra sértetlenül, az összes holmidat hiánytalanul visszakapva, és  kártalanítva.. - ajánlom fel komolyan, kell az infó - Amíg meg ez nem történik meg, együtt maradunk, és.. Nos élvezhetjük egymás társaságát..
- Attól függ, milyen kedvem van. Egy ember széttépett teste nem túl szép látvány. De ha nincs kedvem takarítani, akkor meg lehet oldani észrevétlenül..
- ismét sikerül kizökkentenem és elbizonytalanítanom..
- Helyes. Mert számon fogom kérni! - elmosolyodok - Érdekes a saját képességeidet szerencseként megfogalmazni, de te tudod..
Szavaimra ismét visszatér félelme, ami már-már elmúlni látszott. Száján kicsúszó szavakra pedig vidáman felnevetek - Ó... Igazán köszönöm.. Vártam már, hogy így szólíts.. Ez azt jelenti, hogy hatással vagyok rád..
- De még mennyire, hogy kell... Egy igazi rajongó megjegyzi eszményképe izgató pontjait.. Hogy aztán, mikor oda jut... Megfelelően ki tudja szolgálni minden igényét.. Az összeset..
- suttogom, majd elnevetem magam - Milyen igaz.. Látom nagyon figyelsz... De ne egy összetörő pohártól félj... Hanem, hogy a szilánkokkal mit tehetnék veled.. - gonoszkodik ismételten. Ha nagy a szája, számoljon a következményekkel, elvégre most a foglyom. És még jó ideig az is marad. A játékok pedig nem csak a testnek szólnak.. Sőt.. Egyáltalán nem.. Sokkal inkább a léleknek és az észnek.. Meddig lesz képes megtartani a józan eszét? Mikor törik meg? Kemény dió, de szeretem ezt a játékot, így nem bánom, ha sokáig tart.
- Ez csak tőled függ kisvadász.. - suttogom.
Teste minden érintésemre reagál. Igazán akarom már. Alig tudom magam türtőztetni, mert bármennyire is mutatom ez a kis játék rám is legalább ilyen hatással van. Érzem, ahogy ágyékom lüktet érte, főleg az előbbi étvágygerjesztő után.
- Igen...? Én is kívánlak...  Nagyon is... - sóhajtom, lábához dörgölve ennek legerősebb jelét, egy pillanatra elengedem - És még? - veszem ismét a számba tövig, és rászívok, kényeztetem, de ez nem elég. Testem veszettül remeg a kielégülés után.
- Igen! - nyögöm szavaira, én is pont ezt akarom. De még nem lehet. Hogy kicsit csillapítsak saját testem akaratán fölé térdelek, és szinte kérni se kell, teszi a dolgát. - Igen! - nyögök fel ismét, vadul hajába túrva és megkapaszkodva. Csípőm önkéntelenül mozog ajkai felett, hozzádörgölöm magam. Az élvezet hamar rám tör ismét ebben a feszült szexuális légkörben. Remegve próbálom magam megtartani felette térdelve, de az orgazmus végére összecsuklok. Mellkasára ülök teljesen összekenve, felsőtestem fejére hanyatlik, ahogy lihegve veszem a levegőt reszketve. Az egész egy hihetetlen élmény volt ismét, de testem még mindig és csak még jobban követeli jussát, hogy mélyen magamban érezhessem, és azt tegye, amit megígért.
Lassan feltolom magam és lejjebb csúszok, mellkasára fekszem, hogy ágyékom melegét és a külső puhaságot érezhesse férfiassága hegyével, ami éppen hozzámér, ezzel saját idegeimet is borzolva, de ne tudjon behatolni.
- Kérlek... - nyöszörgöm esdeklően a vágytól - Ígérd meg, és a tiéd leszek.. Ha elmondod, amit tudnom kell elengedlek.. Csak ígérd meg, hogy elmondod... és megteheted, amire mindkettőnknek.... szüksége van.. Vadul.. és erőszakosan.. Ahogy mindketten akarjuk... Könyörgöm... Akarlak! - suttogom fülébe. - Csak egy ígéret, és a tiéd vagyok... - fúl el hangom a vágytól, ahogy érzem, testem önkéntelenül is lejjebb siklik remegve, hogy makkja már a bejáratot feszegeti.. - Kérlek..
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-19, 15:58


-A célpont közös, de pont a két szemben állót képviseljük. Az mondjuk igaz, hogy egymással nincs bajunk, de valahogy ez az első alkalom mikor ezt hallom a konkurenciától. Hajlok egy mindkettőnknek kedvező megoldásra, ami egyikünk megbízójának se tetszene, de nem is kell róla tudniuk. - Annyi előnye van, hogy én vagyok megkötve. Talán ki lehet hozni belőle valamit, ami még nekem is jó.
- Ezzel nem tudok ellenkezni. Én csak a penge vagyok amivel a torkot vágják nem az ész amitől az ötlet jött. Belőle többet tudsz kiszedni. Bár pont ezért küldtek engem. Szerencsére azt nem tudhatják mennyit beszélt, mielőtt a kiugrást választotta. Elég sok az ismeretlen, hogy beérhessem egy csinos kis hullával. - Fene... tényleg kezdek hajlani a neki előnyösebb megoldásra... - A kis tárgyról elmondtam amit tudok. Csak akkor lesz elérhető ha szabad vagyok. -
Ez is egy fegyver. Egy mentőmellény, hogy növeljem az épségem esélyét. Minden kis szálban kapaszkodnom kell. Nem róka a csaj... bár annak is nagyon elmenne, de attól még elég ravasznak érzem.
Sötét képet vetít elő a tény, hogy a megbízója számított valami hozzám hasonlóra. Vagy lehet csak a kontaktra, aki sosem jött meg mert nem is létezett. A tényen nem változtat, ha én meghalok mögöttem nem áll senki akitől félni kéne. Ez több együttműködésre bír, de tálalni akkor is veszélyes. Inkább ígérni kell. - Ha távozáskor jó egészségnek örvendek, egy másik kíváncsi szempár az enyém mellett nem túl zavaró. Nem szeretek egyedül mozizni és még én sem láttam mi van a kis adathordozón, de elég közel volt egy fejes figura gépéhez egy olyan szobába ahova csak én mehettem be. Megérné megélni a megvizsgálását nem? A kellemes időtöltéssel nincs bajom...- Csak ne legyen más...  A cuccaimért nem kezdek ugrálni mint egy kislány pedig vagyont érnek és nagyon jó lenne visszakapni őket. Az éjjellátóm így is egy normális kocsi ára és pont csak fedezi az elvesztését ha a feladatért teljes pénzt kapok. Talán a kis kütyü rejt értékes infót, de még azon is osztozkodnom fog kelleni. Hát vannak mínuszos melók is...
Kajánul vigyorgok a helyeselésre és ott van a fejemben az is amit előtte mondott. Tud tiszta munkát is végezni. Lehet nem csak egy őrjöngő fenevad. Talán használható lenne mint társ, csak túl kéne élni. Itt kis szimpátiát kiépíteni és egy könnyed melóban táncra vinni. Felbecsülhetetlen előnyei vannak ha még az erkölcse is foghíjas, de azt még ki kell puhatolni.
- AZ élethez az is kell. Nem? Mint neked hogy figyelmetlen legyek és ne töltött fegyverrel lőjek rád. Akkor most én cirógathatnám a kiláncolt tested. - Nem tudom, hogy erős, vagy kevés vagy... már inkább csak ösztönből beszélek ha ő jön szóba. Bár én nem szoktam ilyen vendég szerető lenni, de ha az lesz amit érzek, talán fordított helyzetben nem tennék másképpen én sem a késöbbiekben.
Hát.. most nem tudom, hogy álljon, vagy rettegjen. Csendben agyalok, de szóhoz nem jutok. Lassan minden kétségem eloszlik. A kedvesség, a kényeztetés és az elismerései. Talán tényleg csak némi morzsára vágyik amivel megindokolhatja, hogy ne kelljen megölni és szórakozzon... vagy szórakozzunk egy kicsit. Ha mégis csak ügyes trükk már nem akarok rá gondolni, csak élvezni a játékát amíg tart. Ha más tervez az úgy is jönni fog, akkor legalább kicsit szórakozzak én is.
- Akkor mutass valamit. - Suttogom vissza és várom vajon mit kezd azzal ha elkezdek belemenni a játékába.
- Végigkarcolhatnál és lenyalhatnád mellkasomról a kiserkenő vért. - Leesik mit mondtam. Így már fertőzni is lehet. Most már nem ellenkezek. Azzal csak biztatnám. Marad  a remény abban, hogy nem egy szadista őrült. Nem kéne hiénaként végezni. Ironikus lenne beállni a az általam oly sokat irtott váltók közé, de nem így.. ne most. Rossz ötlet volt.. mégis maga a gondolat izgat. Nagyon nem leszek jóban magammal. A farkam nem jó tanácsa adó.
- Mit kell tennem érted? Mit akarsz még? - Nem bírom magam türtőztetni. Akarom őt és az éjszakát amit ígér. A másnap reggelt is és azt is ami azután jön. Huh.... de kurva mérges leszek magamra ha túlélem.
- Akkor engedj neki. - Suttogom. Ha zaj lenne is hallaná hát minek hangoskodni. Csúszkál rajtam, pattanásig feszítve minden idegszálam és felizgat ameddig azt hittem emberileg képtelenség. Az és még-re válaszolnék, de nem vagyok abban az állapotban. Félelmetes aljassággal áll meg mindig a határon, a levegőt sem tudom ütemesen venni, csak ahogy ép hozzájutok az élvezetek között.
Izgatja amit végre eltudok mondani, neki, de mást tesz. Ezzel is megelégszem egy darabig, de előbb utóbb be kell adnia a derekét. ÉS a csípőjét, meg testének minden porcikáját.
Remegve élvez el ismét, de én már nagyon nem férek a bőrömbe. Izgató a teste, mocskosak a játékai és külön öröm hallgatni a hangját mikor orgazmus járja testét. Rajtam piheg és én magamra tolnám, szünetet nem hagyva neki, de a kurva szíjjak. - Vedd már le őket és hagy basszalak rommá te szuka. - Morgom türelmetlenül, amire ő csak rám csúszna, de a hegyénél megáll. Kegyetlen amit tesz. Ha nem kapom meg... most úgy érzem , hogy jobb lett volna, ha inkább egy két ujj megy a levesbe. Megbolondít.
A kérlelésre nem tudok mit tenni. Csípőm mozog ameddig a kötése engedi, de nem megyek vele semmire. Ő kell hozzá, hogy adja amire vágyunk.
- Odaadom azt a kacatot, elmondom amit láttam, amit ... amit levontam a rövid... találkozásból... mindent még amire csak gondoltam is. Tedd meg...   - Zihálom neki meredő férfiassággal és már csak ő jár a fejemben és a vadító teste.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael
2018-04-20, 13:19


- Szemben álló? Mindketten ki akarjuk nyírni.. Csak nekem előtte infó kell.. De utána szívesen adom oda arany tálcán. - elmosolyodok, mikor felmerül benne is, hogy hajlik az egyezségre - Na.. Kezdünk egy nyelvet beszélni, úgy érzem..
- Sőt azt se kell tudniuk, mikor beszélt.. Lehet, hogy kettős kém volt, és már egy csomó infót azelőtt átadott, hogy ma elintézted a dolgodat.. Nem lehet tudni ezeknél a kis mocsok köpönyegforgató hiénáknál.. Nem igaz? Hiszen egy váltó mindig hazudik.. Legalább is nekik ez berögzött hitük. Amit könnyen ellenük lehet fordítani.
- mondom hamiskás, sejtelmes hangon - Hiszen.. Lehet, hogy már hetek óta szolgáltatja nekünk az infót... Nem lehet tudni.. - vonok vállat kecsesen. - Rendben van. Nem vagyok telhetetlen... Ráér a szabadulásodig..
- Megegyeztünk.
- vágom rá rögtön. - És ha valami érdekeset találunk rajta, biztosíthatlak, nem leszek hálátlan..
Nagyon elgondolkodik többször, aminek igazán örülök.. Lehet nem ártana betársulni hozzá. Valaki, aki két erős hiénát, az Obát és a testőrét túléli, majdhogynem sértetlenül, azzal már lehet valamit kezdeni. Kipróbálni mindenesetre érdemes lenne egy lazább melóban. Ki tudja, hátha még tetszene is neki. Hmmm.. Most nagyon kíváncsi lettem, mit lehetne vele kezdeni..
- Igen. Ez igaz. Szerencsém volt.. Bár.. Ki tudja.. Ha elképzelem, mi lenne fordított helyzetben... Lehet annyira mégse volt az szerencsés.. - nézek rá kaján mosollyal. Ha ő játszadozna velem... Az is biztosan izgató lenne... Nem.. Ez kifejezetten már most izgató! - Szívesen kipróbálnám, hogy egyszer te kapj el engem.. Hisz egy ígéretem már van tőled a fegyvered célkeresztjébe kerülni. Onnan ez már csak egy lépés..
- Hmmmm... Micsoda követelőző modor.. De legyen..
- látni fogja, és érezni is, ez az este erről fog szólni, és már alig bírok magammal.
- Izgalmasan hangzik.. Még akár meg is tehetnénk, de most jelenleg túl messze van ahhoz, hogy itt hagyjalak kihűlni.. Majd talán később.. De ha szeretnéd, akkor igazán nincs ellenemre a dolog. - simulok hozzá puhán.
- Vállj egy vadállattá, aki felfal, ha szabadon engedem.. - suttogom buján a fülébe.
Nem tudok már ellenállni, de egy ígéretet muszáj tőle szereznem, hogy aztán tényleg szabadon engedhetjük az indulatainkat. Mindketten feszülten akarjuk a másikat. Izgatottan, vadul akarom, hogy bennem legyen, és mozogjon úgy, hogy elveszítsem az eszemet.
- Istenem, igen! - suttogom arra, amiket mond, de ez nem segít, hogy visszafogjam magam, pedig még nem tehetem, még egy ígéretet muszáj..
Mélyet sóhajtok, nem válaszolok, csak szavaira testem önként fogadja magába, ahogy rácsúszok. Akadálytalanul hatol testembe, feszítve szét izmaimat, és telítve ki belsőmet, mire hangosan elfúlón felnyögök. Ágyékom lüktet ahogy már ettől az egy mozdulattól, hogy belém hatolt majdnem elélvezek ismét. Egész testemben reszketek tőle, a vágytól. Akarom, hogy a magáévá tegyen durván.
Erőteljesen szuszogok, alig vagyok képes gondolkodni, csak azt akarom, hogy a magáévá tegyen kegyetlenül.
- Köszönöm.. - suttogom halk nyöszörgéssel, kezeimmel a tarkójához nyúlok.
- Vissza ne merd fogni magad! - parancsolom neki, mielőtt lecsapnék szájára, ujjaim pedig megtalálják a panelt, amit megnyomva az összes szíj egyszerre old ki, és húzódik vissza a fotel redői közé, ezzel teljesen szabaddá téve testét. Én pedig úgy döntök, átengedem neki az irányítást innen egy pár menetre. Kíváncsi vagyok, mit fog tenni a nyert szabadsággal, és kitárulkozó, odaadó testemmel. - Tedd meg!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Who will win? - Mazikeen - Samael


Vissza az elejére Go down
 
Who will win? - Mazikeen - Samael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Kikötö és dokkok-
Ugrás: