HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 6:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 0:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Kedd 11 Dec. - 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
Kedd 11 Dec. - 21:36
Xylia Graham
tollából született
Kedd 11 Dec. - 20:15
Tristan
tollából született
Kedd 11 Dec. - 20:00
Xylia Graham
tollából született
Kedd 11 Dec. - 19:35
Xylia Graham
tollából született
Hétf. 10 Dec. - 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 109
Tollvonásainak száma : 99
Narui Kazuya
Kedd 13 Márc. - 17:07Narui Kazuya
"A becsületed nem sokat ér ha halott vagy, nem? "


név: Narui Kazuya
kor: 118
csoport: Vámpír
átváltoztatás ideje: 26 évesen
vérvonal:Belle Morte
rang: Ifjú
play by: Kamijo
KépességBelle vérvonalából származom, így nekem is táplálékot jelent valamelyest a kéj és a szex, de az eufórikus elszállt állapottal is tudok mit kezdeni. Csak ezzel nem tudok jól lakni, de igazán ízes csemege.  A hangommal képes vagyok bárkit (embert és gyengébb vérállatot vagy nálam fiatalabb  vámpírt ) elbűvölni és rávenni arra, hogy azt tegye ami én akarok.  Szinte már delejes a hangom, azért lettem énekes. Kihasználom az adottságaim.  Az idő majd meghozza a kellő erőt is, még csak a szárnyaim próbálgatom, ha mondhatom így.
MegjelenésMilyen lennék? Nézz rám, és mondd el milyen látsz, vagy éppen én mondjam el, hogy csodás szemeid tükrében hogyan látom magam? Nekem egyre megy, szeretek magamról beszélni. Nem vagyok túlságosan magas, egyhetvenöt körül járok, viszont karcsú és kecses vagyok. Sajnos az országom jellemzője hogy nem növünk túl magasra, de az csak egy szám, és nincs kőbe vésve hogy minden vámpír égimeszelő.  Hosszú hajam eredeti színében barna lenne, de évekkel ezelőtt leszőkítettem az egészet és azóta is ilyen szőke, enyhe világosbarna. Nagyon kényes vagyok a megjelenésemre, és szőkeségem mellett a kék kontaklencse is állandó kiegészítő lett, az én szememnek nem árthat és nem tompítja az éles látásom. Sólyom szemekkel tudom kiszúrni a kényes, kínos pontokat. Az öltözködésemet illetően igencsak sokrétű vagyok, de a határozottság és magabiztosság csak úgy üvölt rólam. Bármit fel merek venni, és ez jól is jön, mert a médiában is szerepelek, több funkciósan is. Egyike vagyok azon dekoratív daraboknak, akik a vámpírok jóhírét keltik, és meggyőznek minden kétkedőt hogy nem vagyunk velejéig romlottak. Másfelől énekesként is tevékenykedek, szóval eléggé színpadias darabokat is felveszek, amik már túlmennek az extrém kategórián. Bőrt, latexet és bársonyt… mindent szeretek. Az ékszereket is hajlamos vagyok eltúlozni olykor, de ha már vesz  kamera nézzek is ki valahogy. A visual kei öltözködési jegy és feltűnősködés jellemző, és nem is áll tőlem távol. Nem mindegy mit mutat a felszín, milyennek látnak és milyennek láttatom magam, nem igaz?  

JellemMilyen is egy vámpír? Most komolyan, ezen gondolkodom már egy ideje.  Annyi, de annyi sztereotípia kering már  fajtánkról, és némelyik annyira röhejes hogy egyszerűen belehalnék a röhögésbe, ha még meg tudnék halni. Bár egy dolog igaz, úgy amblokk mindenkire, eléggé szeretjük a hatalmat, és jómagam sem utasítom vissza ha sikerül megbecsült pozíciót kiharcolnom. Én magam milyen vagyok? Szeszélyes akár az időjárás? Hm, no igen, szeretem magam ilyennek láttatni, holott mindennek megvan az oka amit teszek, csak lehet hogy mások számára ez az ok láthatatlan.  Kevés embert szeretek (igazából egyet sem) és még kevesebben bízom meg.  Nagyon nehezen adom a bizalmat annak ellenére hogy könnyedén szóba elegyedek gyakorlatilag bárkivel. Mert ilyen vagyok, egy nyitott könyv az avatatlan szemeknek, de akik kicsit is ismernek azok tudják, hogy minden cukormáz. Az egyike vagyok azoknak a vámpíroknak, akik a médiában képviselik a fajt, és mindent elkövetnek hogy megmutassák, mi is csak élőlények vagyunk. Szóval elő kell adnom a barátságos, nyitott csupa báj figurát, de sokszor csak kitekerném minden körülöttem nyüzsgő idiótának a nyakát. Annyira tudnak fárasztani az esztelen locsogások.  Sokszor nem is tudják elképzelni milyen gyilkos indulatok dúlnak bennem, a békés mosolyom mögött.  Vannak helyzetek amikor elvesztem a hidegvérem, és a színfalak mögött tombolni is szoktam, bár nagyon ritkán. Általában a szarkazmusom mögé rejtem a véleményem, és igyekszem jól keverni a lapjaim.  Az ellenségeim azt mondanák hogy egy számító szemétláda vagyok, ami valahol igaz is, de… ezt nem kell mindenkinek tudnia, nem igaz?  

Elötörténet
Száz év, mi az egy vámpírnak? Jogos lenne a kérdés, ha egy olyan igazi vén matuzsálemtől kérdeznék meg, mint amilyen a város ura vagy éppen Alexander. Az, aki engem is azzá tett. 
Ha viszont tőlem kérdeznék meg, én azt mondanám hogy igen csak hosszú idő, pláne ha az embernek együtt kell sodródnia az évek múlásával és alkalmazkodni mindenhez. Túlélni a háborúkat, az állam intézkedéseit, és a vadászokat is. Ők velünk együtt sodródtak, és mindig is voltak, és lesznek is, amolyan természetes ellenségeink ők. 
Én viszont az ezernyolcszázas évek végén születtem. Kilencvenkilencben egészen pontosan, szép nyári napon. Igazából fogalmam sincs. Politikus szülők gyermeke voltam, tehát szigorú neveltetésem volt, és jártasnak kellett lennem mindenben ami apámnak fontos volt, és semmit nem tehettem meg amit akartam. Akkor még szigorúbban vettek mindent és elvárásokat támasztottak, pláne egy elsőszülöttel szemben. Volt egy húgom is, szépséges, szelíd teremtés, mintha minden vadságot és merészséget én örököltem volna, ő pedig anyánk természetét. Nagyon szerettem Hinamorit. Igazi úrikisasszony volt, és szöges ellentétem. Ha élne még az apám, kiborulna azon, hogy manapság hogy nézek ki. Pedig szerintem a lehető legjobb formában vagyok. 
Talán ott kezdődik a történetem, ahol az emberi életem végetért. Ifjú éveimben semmit nem csináltam, csak tanultam és rendezvényekre jártam apámmal, hogy majd egyszer méltó utódja lehessek. Ahogyan azt el is várták. Egy ilyen késő esti rendezvényen találkoztam Alexanderrel is, aki felkeltette a figyelmem, lévén európai volt, és meglehetősen nagyvilági életet élt. Sok helyen járt, és érdeklődve hallgattam a történeteit távoli tájakról, és kultúrákról. Egészen magával ragadott. Én nem jártam még az országomon kívül így hát érthető volt új volt minden és szinte egész éjjel el tudtam volna hallgatni. 
Erre mondjuk volt is lehetőségem, mert éjszakákat beszélgettünk át, a jelek szerint érdekeltem őt és valamiért ennek örültem is.
Az igazság az, hogy az egyik éjjelen Alexander mintha kifordult volna önmagából, és veszedelmesen kezdett el viselkedni. Mintha nem is önmaga lett volna. Megijesztett, de nem volt kiút a helyzetből.
Azt hiszem akkor jöttem rá, hogy mi volt olyan furcsa a férfiban, amit eddig nem tudtam hová tenni. A legnagyobb dolog az volt, hogy nem is ember volt, hanem egy démon. Leginkább erre gondoltam, hiszen nem tudtam én semmit a másik világról, ahol minden rémálmom valóra válik, de végül... én lettem mások rémálma, és be kell valljam, élveztem. Nehezen indult az új életem, vámpírként ébredni elég nagy megrázkódtatás volt. Minden új volt, és a vér... egészen elborzasztott amíg rá nem jöttem, hogy tulajdonképpen... ez jó nekem így. Az életem immár örökké tart. A legnehezebb a családom volt elhagyni. Hinamorit leginkább hiszen nem értette miért kell elmennem, és miért a sietség. Nem akartam bántani, őt nem... Apámat viszont igen. Alex  felnyitotta szemem, és elmagyarázott elég sok dolgot, ahogy beszélgettünk. Apám végig csak kihasznált engem és egy eszköz voltam a kezében, amit bármikor felhasználhatott. Utólag én is beláttam.

Vámpírként sok minden kitisztult, és mielőtt elhagytam a szülővárosom, tettem róla hogy az egyetlen legyek, aki a Narui nevet férfiágon tovább viszi. Hinamori férjhez ment, és gyerekei lettek. Talán ma is élnek valahol a világban az utódai, akik már nem emlékeznek rám. Hiszem eltelt bő száz év. Nekem aztán mindegy volt. Utazgattam, és Alex mellett töltöttem éveket hogy megtanuljak mindent, amit tudnom kell az életben maradáshoz. Aztán magamra maradtam és húsz évvel később... jött egy hír hogy lett egy új testvérkém. Egy szőke szépség. Természetesen érdekelt, így futólag eltöltöttünk pár napot együtt, de aztán én a magam útját jártam.
Hogy most hogy élek? Mint a kiskirályok. Olyan vámpír vagyok, aki a médiában képviselteti a fajt, és így elbűvölő vagyok, dekoratív és mégis... vonzó. Énekes vagyok, és előadóművész. Az utam pedig hova máshová vezetett volna, mint Saint Louis-ba, ahol kedves teremtőm, és édes kicsi öcsém él... Teljesen véletlenül, vagy három fellépésem is lesz itt. Uhm, hisz még valaki a véletlenekben? Az emelje fel a kezem...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Narui Kazuya
Szer. 14 Márc. - 22:49Elfogadva!


Narui Kazuya

Noss Narui! Örülök az érkezésednek, azt hiszem hangoddal és lelkeddel csak színesíteni fogod a már így is gazdagon kusza világunkat Very Happy Itt nem én vagyok a szavak embere, szóval összeszedve szépen kidolgoztad a jellemet és pont elég köd lepi a múltad ahhoz, hogy érdeklődve figyeljük merre is tartasz majd.

Elfogadva, lepecsételve. Ereszdd a hangod a világra!

Kie


Vissza az elejére Go down
 
Narui Kazuya
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Vámpírok és Halandó szolgáik-
Ugrás: