HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Juan Pedro Garcia Cruz

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Juan Pedro Garcia Cruz
2018-03-09, 18:45Juan Pedro Garcia Cruz
Hívjatok csak Pedronak


név: Juan Pedro Garcia Cruz
kor: 38
csoport: Vérpuma.
átváltoztatás ideje: 28
vérvonal: -
rang: IV. Founder
play by: Jay Hernandez
KépességKépzett vegyész. Nagy gyakorlattal a kábítószer és gyúlékony anyagok gyártásában. Rendkívüli ügyesség a szúró és vágó eszközökkel és rögtönzött fegyverekkel. Művésze a nyomnélküli gyújtogatásnak.
MegjelenésPedro kisportolt testalkatú, szálkás atlétikus termetű. A maga 174 centijével nem valamimagas. Mégsem ez ami elsőre feltűnik valakinek, ha rá néz, hanem a félelmetes tetoválás az arcán és a felsőtestén és karjain. A megjelenését még félelmetesebbé teszi, hogy semmi szőr nincs az arcán, és teljesen kopasz. Se szemöldök se borosta vagy szakáll. Szereti a laza ruházatot, amiben kényelmes mozogni, és el lehet rejteni benne mindenféle dolgot. Általában trikó és rövid ujjú ing kombinációt hord felül. Az ingjét mint a legtöbb mexikói lazán kigombolva hordja. Kedvenc nadrág viselete az egyszerű klasszikus szabású farmer. Semmi csicsa semmi új divat. Seggre lecsúszó deréktalan változat, vagy a comb középig le érő seggrészű farmer szóba sem jöhet nála. Igazából esélyes, hogy aki ilyet ajánl neki, az megkéselve végzi. Jellemző még, hogy vastag arany karkötőt és nyakláncot visel kereszttel a nyakában. Bár nincs kifogása a nehéz bakancsok ellen, amiben bárki veséjét le lehet rugdosni, mégis ha teheti inkább kényelmes sportcipőt hord amiben jobban tud futni ha kell. Mint ex sittes nem viselhet hivatalosan fegyvert, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy néhány igazán éles és hegyes vágóeszköz nála legyen állandóan. Itt pedig nem feltétlen kell igazi késre vagy tőrre gondolni. Mint ex rab meg elégszik ő a szikével, borotvával, vagy egy törött üvegcseréppel is. Elvégre a vágóeszköz nem lőfegyver. Persze ez nem akadályozza őt az illegális fegyverviselésben, ha kell akár egy uzit is az inge alá rejt. Azonban egy utcai igazoltatásnál még mindig könnyebb egy pár dolcsis pengét eldobni a kukába, mint egy drágább lőfegyvert.

JellemVan egy mondás. A zsenit és az őrültet csak egy hajszál választja el egymástól. A börtön pszichológus szerint nem biztos, hogy Pedronak meg van ez a hajszál. Rendkívül összeszedett és fókuszált jellem, aki mindig határozottan tőr a célja felé. Már-már egy pszichopata módszerességével. Azonban a pszichopatáktól eltérően Pedronak vannak érzései. Az évek alatt igaz, hogy teljesen eltompultak, és az embersége hihetetlen mélységbe süllyedt. De képes a szeretetre, és a hűségre és a tiszteletre is. Bár nehéz kitalálni, mi váltja ki nála ezeket a ritka dolgokat, hiszen a jelek szerint sajátságos becsület kódexe van. Másik igazán domináns jellemvonása, hogy imádja a tüzet. Szeret gyújtogatni, igazi piromániás. Akár őt magát is lehet a tűzhöz hasonlítani. Alapjáraton nyugodt és nem túl agresszív, de egy apró kis olaj a tűzre, hogy tomboló vadállattá változzon. A gyújtogatási kényszerét esetenként nagyon nehéz leküzdenie. Mind ezek mellett mondhatnánk egy átlag pasi. Egy beképzelt önző disznó. .

Elötörténet Azt kell, hogy mondjam a börtön nem a legrosszabb hely a világon. Valójában elég egyszerű egy hely, mert mindenre vannak szabályok. Mikor ehetsz, mikor alhatsz, mikor sétálhatsz, és kikkel barátkozhatsz. Olyan vagy, mint valami kibaszott úr. Nyitják előtted az ajtót, zárják utánad az ajtót.
Na persze, meg a faszomat! Elég a csöpögésből! A börtön olyan, mintha egy vademberekkel teli menzán te lennél a svéd asztal. Mindenki akar belőled valamit. A köcsög smasszerek lehúznak pénzzel, és zárkával fenyegetnek, hogy súgjál nekik a dolgokról. A pisa szagú vén igazgató meg csak húzza a napokat a naptárban azt számolgatva meddig kell még itt mindenkit szívatnia a nyugdíjig. Azután itt vannak a bandák, és az aberráltak, vagyis a drága rabtársaid. Van akinek a kajád kell, van akinek, öklöd, valakinek a véred, más valakinek a segged vagy a farkad. Mindenki akar belőled egy darabot, és van aki szó szerint. Mielőtt bekerültem azt mondták, az első nap úgy is szarrá vernek. Mindegy mennyire vagyok kemény ők többen vannak, mint én egyedül. Viszont azt is mondták, hogy annyit üssek le vagy olyan sokáig maradjak talpon, hogy ne érje meg nekik csicskát csinálni belőlem. Ebben a szellemben küzdöttem, mikor a zuhanyzóban rám szálltak. Ütöttem, rúgtam, haraptam, mindent bevetettem,  még valakinek a heréjét is letéptem.  De tényleg levertek. Az első komolyabb ütés után még vagy tízszer verték a fejem a csempébe mire elsötétült a világ.
A gyengélkedőn ébredtem törött bordákkal, lufira dagadt fejjel, és fájó seggel. Az egyetlen vigaszom az volt, hogy nem voltam ébren miközben végig mentek rajtam. De ettől még kibaszottúl fájt a dolog. Nem ecsetelem tovább a dolgot.  Ezek után hetekig voltam a gyengélkedőn. De ez pont elég idő volt arra, hogy infókat gyűjtsek be az öregebb megbízható raboktól akik a gyengélkedőn dolgoztak kisegítőként. A gyengélkedő után sötétzárkába raktak, verekedésért. Mintha nem lett volna elég büntetés az ánusz tágítás. A sötétzárka pedig egy igen geci hely ahol sötét hideg, és nyirkosság van. Az első amit elvesztesz az időérzéked. De talán jobb is mert így legalább nem tudod mennyi idő után kezdesz el magaddal beszélgetni. Tudod, mikor ki mondasz hangosan egy kérdést, és saját magad válaszolsz rá. Az egyedüli támpont az idő múlásra a kaja jelentette. Az állandó sötétben még az ébren töltött perceket is nehéz volt néha megkülönböztetni. Nem hazudok, minek tenném. Pár nap után bőgtem, mint egy gyerek, vagy éppen őrjöngve vertem a zárka ajtót. Minden esetre az össze omlásom segített, új nézőpontból nézni a dolgokat, és célt találni magamnak. Az első cél ide nem be kerülni többé. A második cél bosszút állni azokon, akik szét gyaláztak, és akik miatt itt rohadok.
Mikor vissza kerültem a cella sorra tudtam, nincs vége a dolognak. Vagy csatlakozok egy benti bandához, vagy pedig gyorsan kivívom mások tiszteletét és félelmét. Így következő napom azzal telt, hogy egy rendes bökőt gyártsak magamnak. Időm az volt rá bőven, és miközben a fogkefét éleztem a padlón a lehetőségeket latolgattam. Végül nagy meglepetésemre a megoldást a munka jelentette. A börtön műhely bár szigorúan felügyelt hely volt, mégis remek lehetőségekkel kecsegtetett. Hónapokig tartott mire elkészültem a tervemmel. Közben többször kellett megvédenem magam, és szerencsémre ez sikerült is, de még mindig préda voltam. Az áttörést minden tervezgetésem ellenére a véletlen hozta meg. Egy amputációs baleset a műhelyben, és máris kevesebb őr felügyelt ránk amíg szerencsétlen ördög a szalagfűrész mellett fetrengett a földön. Pontosabban mindenki azt bámulta. A helyzetet elismerve cselekedtem. A bosszúm célpontjához léptem, és hátulról a száját befogva a szívébe döftem a hűséges és megbízható bökővel. Még a karjaim közt haldoklott miközben a nagy nyomású légkompresszorhoz húztam a testét. A gép hatalmas légtartájában több bar nyomást tárolt, amivel a szerszámok egyrészét működtették. A légpisztoly végét az általam szúrt sebbe szúrtam, egyenesen az áldozatom bőre alá. Bár haldoklott és már fél lábbal a sírban volt az ürge mégis össze rándult a fájdalomtól. Én pedig elégedet mosollyal nyitottam meg a légpisztoly szelepét. A nagy nyomású levegő rögtön utat talált magának a csővezetéken keresztül az emberi testbe.  A szövetek pedig nem arra voltak tervezve, hogy ekkora belső nyomást kibírjanak. A bőr obszcén hanggal pillanatok alatt vált el az izmoktól ahogy egyre több és több levegő áramlott be alá. Csak másodpercek kellettek, hogy az emberi test teljesen ledobja a bőrt magáról az pedig elkezdjen felfújódni, mint egy lufi.  Gyorsan elzártam a szelepet, majd a légpisztolyt kivéve a sebből, sietősen le tisztogattam, és a helyére raktam. Az rendben van, hogy bosszút állok, de nem kellene egy gyilkosság miatt még plusz éveket kapnom a mostaniakhoz. Miután végeztem a tisztogatással a bökőmmel felhasítottam a bőrt. Meg lepődtem. Azt hittem sokkal több vér lesz, de minden vér a szív sebből volt. Az emberi irha olyan pontosan vált el az izomszövetektől, hogy még egy profi hentes is meg irigyelte volna ezt a nyúzási technikát. A szívem hevesen dobogott az izgalomtól ahogy a teljesen kifejtettem a levált bőréből a hullát. A bőr nélküli emberi tetem groteszkül feküdt a padlón, miközben én a bőrt hajtogattam kapkodva összefelé. A fali órára pillantva döbbentem vettem észre, hogy az adrenalin miatt sokkal hosszabbnak érzékeltem az időt, mint amennyi valójában eltelt. Az első szúrásom óta alig telt el másfél perc addig amíg a pacák itt feküdt előttem teljesen bőrtelen. Az amputációs baleset miatti kavarodást ki használva a bőrt a ruhám alá rejtve siettem vissza a cella sorra. Most minden a gyorsaságomon és ügyességemen múlik. Talán ha öt percem van mire felfedezik a hullát. Vagy annyi sem. Egyenesen annak a második rohadéknak a cellájához siettem, aki szintén ott volt a zuhanyzóban mikor az a szégyenteljes dolog történt velem. A ruhám alól ki véve a bőrt a matraca alá rejtettem, és már surrantam is tova. A fejemben hallottam az ördög kacaját. Talán ő segített idáig, hogy senkisem látott vagy állított meg. Mondani sem kell hatalmas ribillió tört ki amint realizálták, hogy a műhely nem csak egy sebesültet rejt, hanem egy nyúzott embert is. A fél börtönön kitört a frász, hogy a faszba történhetett ez. A rabok fele démonokat látott, a másik fele pedig azt mondta a smasszerek voltak. Persze bármennyire is vigyáztam, azért akadt szemtanú. Ezt rögtön akkor tudtam meg mikor megtalálták a lenyúzott bőrt a második rohadék cellájában. Mindenki nyugodt volt, hogy elkapták azt a beteg nyúzós állatott, én pedig még nyugodtabb, hogy sikerült a köcsögöt a halálsorra küldenem.
Egy Vincent nevű úriember azonban oda sétált hozzám az udvaron, és elmondta ő látta mit csinálok. Majd vigyorogva közölte nincs okom az aggodalomra. Azért látta az egészet, mert ő is meg akarta ölni a tagot, csak én be előztem. Kiderült, hogy Vini a szervezett bűnözéshez kötődik, akit az FBI kapott el. Hosszú sztori röviden, közölte velem, hogy megtartja a titkom, de időnként ki kell cserében segítenem. Na persze egy hét múlva már az összes rab azt pletykálta, hogy én vagyok a nyúzó. Ezek után olyan lettem, mint a pestises. Kerültek messzire. A pletyka miatt indított nyomozást is csak azért úsztam meg mert Vini elsikálta. Mindenki tudta én voltam, de nem volt semmilyen bizonyíték, így ejtették a vádakat. Hamarosan a szigorított részbe kerültem viszont, mint az igazán veszélyesek. Itt váltottam frizurát és kaptam meg a hírhedt arc tetoválásom. A szemöldököm feletti strigulák jelölik a bent megölt emberek számát. Azokét akiket Vincent holtan akart látni, vagy voltak olyan bolondok, hogy nekem támadtak. Minden estre a szabadulásomig hátra lévő időben már senki nem akart velem cicázni. Kihasználva a boldog magányt önképzésbe és tanulásba fektettem az időm a törvény kiskapuit tanulgatva. Szabadulásom után Vincent ajánlásával az alvilág fogadott be teljes egészében. Bérgyilkos lettem és az alvilág vegyésze. Mestere a méreg keverésnek és balesetnek látszó gyilkosságok végrehajtásának. A kedvenc módszerem volt a tomboló tüzek előidézése. Persze azok néha járulékos kárral jártak. De nem érdekelt a dolog. A lángok olyan szépek voltak. Többször szóba került a nevem pár nyomozás során, de bizonyíték sosem volt ellenem. Mindig figyelek rá, hogy véletlen se találjam magam még egyszer a börtön falai közt. Bizonyos megbízható körökben eléggé szép hírnevet szereztem magamnak pont ez a hírnév volt az oka annak, hogy számomra teljesen váratlan besorozott a helyi Puma falka. Szükségük volt olyan valakire, aki nem fél bepiszkítani a kezét, és tudja, hogyan csináljon met kristályt a pincében vagy más szintetikus drogot. Az évek alatt sikerült beilleszkednem a többi rossz arc közé, és megtalálni a helyem a falkában, mint „gyilkos” azonban a fő munkám a mai napig a drog gyártás.             .


A hozzászólást Juan Pedro Garcia Cruz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-03-12, 21:51-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 100
Tollvonásainak száma : 78
Re: Juan Pedro Garcia Cruz
2018-03-11, 13:52Elfogadva!


Juan Pedro

Juan pedró Gracia.. Hozé alvarez iaz Vedo.. Vagy hogy.. Very Happy Magas szintre helyezed a véreskezű gyilkosok alapból magasan lévő lécét. De, a Hegyi Oroszlánokhoz ez illik is. A gyújtogatásra való hajlam meg csak lágy pernye az összkép tetején. Egyszóval tetszik, bejön ez a felépítés, kis törés, felállás, cél felé menetelés, majd a készségeid beillesztése egy falkába.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv a fogyasztók között...

Kie


Vissza az elejére Go down
 
Juan Pedro Garcia Cruz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: