HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Forsaken Puppets

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Forsaken Puppets
2018-03-08, 18:41


Hideg van. Rühellem, ha fagyban kell várnom. Főleg ha a kontakt is késik. Mi a bánatért kér tőlem találkozót a nyomorult elhagyott laktanya környékén, ha még egy időpontot sem képes teljesíteni, mi biztosítja a fizetőképességét? Odaballag hozzám valami kattant vénember, kezembe nyom egy névjegykártyát és most itt dekkolok, mert nekem követnem kellett a hátulján az utasításokat. Ajánlom, hogy ne Dave szórakozzon, mert be fog gyűjteni egy lila karikát a szeme környékén. Kurva életbe, már vagy 30 perce késik.
A szél süvít, havat szórva a rozsdás gépekből, bele a képembe, vagy ahova csak vinni tudja. Kezdem úgy érezni felültettek.
Türelmem már majdnem elfogy mikor a távolban fények jelennek meg. Ösztönösen drukkolni kezdek. Neki kell jönnie. Az az aszott majom lesz az. Izé... Az a majom most mintha kemény kísérettel jönne. Nocsak, ezek hol voltak mikor a Winchesterben botorkált?
Három fekete sötétített üveges BMW SUV áll meg. Innen már kicsit komolyabban kell vennem a dolgot.  A középső ajtaja nyílik és az említett illető beinvitál a hátsó ülésre. Gyerekkorunkban pont az ilyen helyzetektől óvtak a szülők. Ironikus, de a munka az munka. Csak meghallgatnom kell, őrültségbe akkor se vágok bele ha ezzel tekintélyt vesztek. Mindenesetre a pulzusom megugrik, mert tuti nem a szomszéd macskáját fog kellenem lelőni egy ilyen felhozatallal.
- Örülök, hogy eljött Samael. Nem akarom lopni a drága idejét. Remélem értékeli ha rögtön a lényegre térek. - Hangja rekedt és érezhetően tükrözi korát is. Tekintete is az amber lelke mélyébe vág. Halovány kék szempár szegeződik rám, amiből minden tükröződik, csak a jóindulat nem. - Természetesen Mr... - - Doktor. Csak ennyi. Gondolom megérti... - - Igen. Folytassa. - - Csodálatos. Szóval mint azt láthatja, emberek terén nem szűkölködök, de ezek csak rendes és hazaszerető ifijak. Nekem valaki olyanra van szükségem aki nem riad vissza nem emberi ellenségektől és tapasztalata is van az említett téren. Ez lenne ön. - - Nagyon hízelgő a megfogalmazás Doki... - -Doktor! - -Akkor Doktor, de kérem körvonalazza a munka jellegét, helyét és meséljen az ösztönző összegekről is. - -Igen, igen Pénz. Az van bőven. DE! Előbb a munka. Kicsit kimozdítanám egy egzotikusabb helyre. Tudja kedves Samael van egy csodás város. A Neve Pripyat. Az katasztrófa óta maga a festői béke szigete ahol szeretetre méltó néhai ellenségeink megkötések nélkül tudtak foglalkozni a tudomány remekeivel. Állítólag csodás eredményeket értek el, de a hidegháború végével oda lett a támogatás és magára hagyták az épületet. Most pedig az egykori labor huligán váltók fészke. Itt jönne a képbe ön és esetleg 1-2 társ aki megtisztítaná a helyet és kinyerne minden adatot amihez csak hozzá fér.
 
- - Erre nem jó a helyi felhozatal? - -Megbízható, tapasztalt emberek kellenek akik nem adnák ki az adatokat másod kézbe. Mondanom sem kell, de a helyi haderő és más szervek nem támogatják az ilyesfajta megmozdulásokat. - - Akkor hagy összegezzem. Régi labor ahol akár semmit is találhatunk, de ezért illegálisan be kell jutni Ukrajnába felfegyverkezve és nincs kizárva hogy ártatlan váltók fognak ellenállni akiknek mennie kell? - - Cseppet, mogorva megfogalmazás, de a fizetség talán kárpótolja majd önt és akit vinne. Százezer dollár fejenként és tízezer anyagköltség. Az utazást mi álljuk. - Nem is habozik a kezembe nyomni 3 mágneskártyát.
- Most ne válaszoljon azonnal. 3 Hetet kap. Addig bármikor megjelenhet a kis csapatával a helyi toborzó irodánál. Csak ezeket adja oda. A fiúk onnantól viszik önöket és a csomagokat. Most pedig távozzon. -  Köpni nyelni nincs időm. Lenne aggályom amit még felhoznék, de az ajtó nyílik és két szép öltönyös gorilla már kifele hív. Hát így is el lehet kerülni az érzékeny kérdéseket. A kocsik itt hagynak a hidegben. Egyedül, mardosva az elég sötét meló és a busás fizetés között. Erre azt hiszem aludni kell...

19 nap a határidőig

Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Az erkölcs nem fogott rajtam, nem a meló zavart hanem, hogy kit vigyek magammal. Dimitrovics túlságosan jó fiú az ilyesmihez. Menyét még lábadozik. Warren-ről is az a hír járja, hogy félig meddig rendőrkutya, de talán a pénztől vedlésnek indul. Ez még mindig kevés. Három helyre négy ember kéne. Mindig alábecsülik a munkát. Nem mehetünk ketten. Ráadásul még ő is kérdéses. A helyi hivatalosok szóba se jöhetnek. Ők kapásból bevinnének. Viszont van még Elisabeth aki nincs egy éve ebben a szarfészekben. Warren tökéletes ellentéte. Vaskalapos kopó, mi sem mutatja jobban, hogy a saját nevén dolgozik, de azt rebesgetik, hogy külső melókra is kacsingat. Mind a ketten szép háttérrel rendelkeznek és az a sanda gyanúm, hogy kelleni is fog. Ez vagy egy beetettet játszadozás lesz, amolyan teszt. Vagy valami nagy szar amit nem mondanak el mert nincs az a hülye aki belevág. Ide ügyes kezek kellenek. Akkor Warren, Eli, Smoke és Strelok, őket megkörnyékezem.

10 nap a határidőig

A Winchester egyik elzártabb asztalánál ülök. Ide nem néz be haver, vagy kötekedő. Íratlan szabály, hogy itt általában meló vagy üzlet folyik, amit minden ide járó tisztel. A csaposnál nyolc napja hagytam négy levelet, külön-külön címezve a potenciális csapattagoknak. Rövid volt. Nagy buli, sok pénz, kevés érzelem. Ha izgat gyere. Puszi Samael. Természetesen a végén a találkozó napja, órája, helye is szerepelt.  Idejük bőven volt megkapni ha erre járnak. Strelok személyesen el is monda, ő már volt a cél környékén és nem szándékozik visszamenni. Már csak a másik három maradt. Nagy szarban leszek, ha mindenki kihátrál, de a Samael név sose volt jó hír egy buliban.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 56
Tollvonásainak száma : 53
Re: Forsaken Puppets
2018-03-12, 20:48
Vadászok & Lizy
Standing on the edge...Nagyon sok a munka, és alig látszom ki belőlük. Tárgyalásról, kivégzésre, és kivégzésről tárgyalásra rohanok megállás nélkül, és öt hat órát alszom. Nem a legegészségesebb életmód, de nekem tökéletesen megfelel ez az életvitel, mert alig van időm gondolkodni. Eltereli a figyelmem mindenről, ami éppen nem fontos, vagy csak túl sokat kattognék rajta feleslegesen. Egy újabb vadászra indulok egy szabályszegő vámpír nyomában járva, mert nem engedhetem meg hogy szabadon garázdálkodjon, és el kell puszítani azt, aki nem képes tisztességesen viselkedni.

Hosszú meló ez, és miután befejezem úgy döntök iszom valamit abban a bárban amit a vadászok törzshelynek neveztek ki és ahol üzeneteket is tudunk hagyni egymásnak. Van, akivel már dolgoztam együtt és néha meg-meg ismételjük. Alapvetően a törvény nevében vadászom, de hajlandó vagyok kitérőt tenni, egy egy izgalmas munka kedvéért. Nem vagyok egy faszent hogy csak a biztonságos munkákat csináljam meg, és természetesen hajt a vágy hogy néha veszélybe is sodródjak. A bárban meglepő üzenet fogad. Samael, az egyik hírhedt vadász hagyott nekem üzenetet egy találkozó részleteivel.
- Nocsak... Samael társulna? Miféle meló lehet ez? - gondolkozok el ahogy a kis levelet forgatva elhagyom a helyet. Hm, biztosan el fogok menni.

10 nap

Kicsit korábban érkezem, de nem éppen ügyvédi hivatásban, hanem feketében feszülős ruhadarabokba, és erős bakancsban. Kényelmes kabátom alatt fegyver lapul, ahogy a kocsim is egy kisebb arzenál éppen. Korábban érkeztem egy kicsit, de azért bemegyek. Biccentek az ismerős arcoknak, akik már nem is veszik fel hogy nő vagyok. Eleinte nehezebb volt, és farokméregetéssel ment el az idő, de megtanulták hogy nem csak egy csinos arc vagyok, hanem halálos is.
Belépek a helyiségbe, és pillantásom ismerős alakot keres, és az egyik asztalnál meg is pillantom. Olyan asztalt keresek ami nincs szem előtt, mert üzlet folyik vagy bizalmas információcsere. A sörömmel együtt telepszem le vele szemben.
- Samael, micsoda meglepetés. Régen láttalak - köszönök rá, de nem érdekel túlzottan az egészségügyi állapota és azt is tudom hogy ő sem azért mér végig mert nő vagyok. Fegyvert keres talán, és hogy milyen formában vagyok. Mert ez már csak ilyen.
- Elért a leveled, és felkeltette az érdeklődésem. Kettesben megyünk vagy várunk még valakit? - kérdezem, mert általában ketten szoktunk, de feltűnően szótlan, és ismerem már annyira pasikat hogy tudjam, ez olyan fajta csend, hogy majd elmondja, ha nem kell ismételnie magát.


Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Dylan H. Lee
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 15
Tollvonásainak száma : 13
Re: Forsaken Puppets
2018-03-14, 23:59


Mindig, minden körülmények között fenn kell tartani a látszatot. Azért is jöttem haza, bújtam el szinte mindenki elől, mert ha fenn akarom tartani a látszatot, akkor Warrent nem láthatja senki leharcolt állapotban. Az kellemetlen kérdéseket vetne fel amikre nem reagálok mindig a legkedvesebben. mindegy is, a gipsz lekerült végre, és eltekintve a doki gúvadt tekintetétől a befércelt rugós penge miatt nem történt semmi. Edzés nélkül nem leszek megint százas, tehát vissza kellett rázódnom. Erre a legjobb lehetőséget a helyi Winchester pubban találok. Mint mindig, amikor megfordulok itthon. Betérek hírekért, melóért, vagy csak egy pofa sörért. Akkor sem volt másképp mikor átvettem az üzenetet. Samael. Az egyik legismertebb helyi vadász, legtöbbször nagyban utazik, így pont kapóra jött, hogy több mint egy hét van még a találkozóig.

Nem kellett sokat agyalnom az ajánlaton. Alakváltók, vagy vámpír? Lényegében mindegy. Egy biztos, nagy menet lehet ha még Samael is embert keres. Innen tudom azt is, hogy én sem estem ki teljesen a köztudatból, még akkor sem, ha nem ha nem hagyom a seggem túl sokáig egy helyben, megyek amerre a meló visz. Kicsi, nagy, törvényes, törvénytelen. Rá kell jönnöm, tudnom kell mennyit bírok még a történtek után, és jobb társat el sem tudtam volna képzelni egy tesztre.

10. nap

Fekete farmer, vérvörös póló, bélelt bőrkabát. Szokásos. A késeimet tüntetem el sorban a kabát alatt, egy nagyobb a nadrágba kerül, Desert a tokba, semmi extra, a boltba is legalább ennyivel indulok el, és ez elméletileg csak egy baráti megbeszélés lesz. Kell ez a meló. Már túl régóta nem mentem nagyvadra, már túl régóta nem ontottam vért, már túl rég.. nem láttam az aranyló mohó lángokat. Mindig ráhagyok öt percet a megbeszélt időpontra. Elvégre, a türelem az egyik fő erényünk. Így érkezem a winchesterbe, odabiccentek az ismerősöknek, intek a csaposnak, mire odaérek a pulthoz a scotch már kitöltve. A poharat elvéve indulok hátra, kicsit meglep mikor egy nőt látok Samael mellett, talán a munkaadó? De, nem lehet, valahogy nem olyan a tartása mint egy közembernek. Inkább ránk hasonlít. Ha több időt töltenék itthon lehet ismerném is, vagy lehet még nem párosult arc a hírekhez. Bármi megeshet. Megállítok egy pulthoz igyekvőt s pár mondattal máris okosabb lettem.

Végül csak megérkeztem az asztalhoz. Felnézve az órára látom, hogy csak négy percet késtem.-Elisabeth, Samael..-köszönök szűkszavún, majd helyet foglalok. Barátkozni ráérünk az informálódás után. Leteszem a poharat, majd Samael vonásait fürkészve próbálok rájönni, hogy vajon milyen természetű melóról is lesz szó. De, hamarosan úgyis eloszlatják a ködöt. Elvégre.. nem iszogatni jöttünk.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Forsaken Puppets
2018-03-20, 13:13


Mégis csak megérte várni. Elisabeth alakja körvonalazódik a kocsma tompa világításában. Ha it van az már fél siker, csak meg is kéne győzni a buli felől. - Hát nem tagnap volt. Foglalj helyet és ha van igényed rendelj valami töményet. Lehet kelleni fog. - Már azt is elfelejtettem hogy iszik egyáltalán vagy sem. A kérdésére nem válaszolok, mert ismerős alakot látok belépni. Warren mozog a háttérben. Ő sokkal tapasztaltabb, mert kapásból itallal kezében érkezik. Lehet nekem is töményet kellett volna ragadnom mikor az ajánlatot kaptam. -Warren, Somke. - Üdvözlöm őt és a mögötte pillanatokkal később megjelent véznább alakot. Smoke is szabadúszó, nem túl termetes figura. Mérgekkel dolgozik és elég okos ahhoz hogy ellenfelei előtt legyen pár lépéssel. Nem az akcióiról ismert, inkább arról, hogy a nevéhez hasonlóan egy fojtogató füst amit már késő észre venni mikor benne vagy. Valamint legalább olyan jó a menekülés megtervezésében is, mint ami el szokott illanni a szél első fuvallatával. - Nektek is. - Motyogja unottan és helyet foglal, kis társaságunkban.
Mindenki megérkezett, látszólag jó egészségben. Elgondolkodok egy pillanatra, mert ha most megindul a gépezet akkor lehet nincs többé visszaút.
- Akkor bele is vágnék. - Köszörülöm meg torkom, idő nyerésért, hogy, hogy is kéne "belevágni", de legyen csak a közepe. - Nagy valószínűséggel nem a jók oldalán leszünk. Váltókat kell kisöpörni a cél elérése érdekében, akik vagy együtt működnek, vagy nem. Vagy ártatlanok, vagy sem. A célunk pedig Pripyat mélyén fekvő labor. A megbízónak onnan kellenek régi kutatási adatok. Elektronikus vagy fizikális, mindegy csak emeljük ki és hozzuk neki haza. - Hagyok egy minimális hatásszünetet, csak míg belekortyolok az italomba és ülepedig az infó. - Aki túléli annak százezer dollár súlya húzza majd a zsebét. Ráadásul kapunk fejenként egy tízest is felkészülni a feladatra. Ez az összeg remekül tükrözi, hogy az országban hívatlanok leszünk és azok a söprögetni való váltók valószínűleg egy keményvonalas falka lesz. Nem árulok zsákba macskát, kicsit büdös ügy, de ennyi pénzel én be tudom dugítani az orrom.-
Smoke felkel és udvariasan meghajol. - Nekem ennél több eszem van. Nem fogok külföldön pénzért gyerekeket ölni. Az a te profilod Samael. - Szúr még oda egy régi sérelmet. Betolva a székét, távozik is nem hallgatva senkire. Maga mögött hagyva egy elég nyomasztó hangulatot a melóra nézve.
Hát ez nem valami fényes indulás, de ha a többiek nem követik azonnal, még szerencsém is lehet.
- Most, hogy a vészmadár elreppent. Kíváncsi lennék a véleményetekre. -
Fonom össze ujjaim és könyökölök fel az asztalra várva a többiek ítéletét.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 56
Tollvonásainak száma : 53
Re: Forsaken Puppets
2018-03-20, 21:03
Vadászok & Lizy
Standing on the edge...A bár viszonylag csendes, de mégis fojtott hangú társalgás folyik mindenhol, mint mindig, és már már otthonossá válik a sűrűn gomolygó füsttől, ami belepi. Egy két perccel korábban érkezem meg a megadott határidőnél, és meg is pillantom Samaelt, ahogy a hátsó asztalokhoz megyek. Letelepszem.
- Az biztos. Töményet? Hűha, jó kis beharangozás mit ne mondjak. Héjjj, egy üveg whiskey is jöhet két pohárral. Vagy többet várunk? Jó, akkor hárommal - szólítom meg az arra elhaladó pincért, aki csak mogorván biccent, de nem mond ellent. Belekortyolok a sörömbe, amikor megérkezik a másik két tag is. Három poharat mondtam, na mindegy. Majd kér magának ha kell. Inkább figyelem kik jönnek. Egyik sem ismeretlen, és alapvetően egyikkel sem szívesen osztoznék egy munkán, de ha ők lettek eleve meghívva erre, akkor ez... valami nagyon mocskos dolog.
- Warren, Smoke - biccentek feléjük, és helyet adok nekik is, aztán hallgatom Samael szavait. Ahha, jól sejtettem, tényleg nem túl szép és legális meló. Beleiszom a whiskeybe.
- Ahha szóval kőkemény illegális meló az egész, ha jól sejtem a város az az a város ami Chernobil mellett van, nem hinném hogy kedvelt turistalátványosság - szúrom közbe, és meg is válaszolja a feltevésem. Nem, ez nem egy törvényes meló lesz, de jogászként... meg tudom találni a kiskaukat ha kellenek. Kicsit kizökkent hogy meghallom az összeget. Az alsó hangon is százezer dollár! Látható enyhe döbbenet ütközik ki az arcomon.
- Ez durván a triplája még egy borsos árú magánküldetésnek is. Az ellenállással nem is lenne gond, inkább a túlélési arány ami elgondolkodtat. Ennyi pénzt... Miért ajánlana fel valaki? Vagy ennyire kell neki, vagy valaki így akar minket megöletni? Most mi van Smoke? Eddig is voltak gázos melóid... - nézek rá, ahogy felkel, hogy ő ezt nem. Ha nem, hát nem.
- Mit tudunk még? Ennyit? Ki a megbízó és mit keres pontosan? - kérdezem ahogy kicsit visszanyerem a lelki egyensúlyom. Még mindig ott tartok hogy ez piszkos sok pénz. Kell egy ital...


Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Dylan H. Lee
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 15
Tollvonásainak száma : 13
Re: Forsaken Puppets
2018-03-22, 20:41


Csak hallgatom a beszámolót, ujjaim a pohár peremén járnak ide-oda. Végre Smoke is elment, ki nem állhatom azt a figurát. Nem értem, hogy mehet valaki úgy vadnak, hogy nem áll vele szemtől szembe. Bár, ha jobban belegondolok hiába gyáva módszer, de legalább biztonságos. Nem dobnám el magamtól az életet, de azért egy kis veszély mindig belefér. Kivárok, még mindig, Elisabeth is elmondja a véleményét, érdekes infók, és jó helyről közelítették meg. Másrészt túl sok a pénz ahhoz hogy elússzon. Megemelem a poharat, megízlelek és legurítok egy kortyot mielőtt hozzálátnék.

-Induljunk ki abból, hogy a jólelkű megbízó túlkalkulálta az árat és igazat mondott. Kellenek neki az adatok, és valószínűleg a helyi falka, az ártatlan likantrópok nem engednek majd be tehát nem zárkózik el a kiirtásuktól. Ilyen alapon elég lenne a könnyű pénzért beszélni az alakváltókkal hogy ugyan engedjenek már be körülnézni-

Vigyorodik el és megkeresi Eli, majd Samael tekintetét az övével.

- Nézzük inkább reálisan. Egy lakatlan városban alakváltók.. egyébként fajt nem mondott? Illene tudni. Mindegy. Előre is gyanúsan üres a hely. Ha balhé lesz az utcákon és épületekben alakváltók ellen bőven elpárolog 10000 dodó. Tegyük hozzá, hogy nappal nagy valószínűséggel felkelthetnénk pár kormányerő figyelmét is, éjjel meg.. ki tudja milyen lényekkel van kapcsolatban az ottani falka.-Tárja szét a kezét. Majd kissé komolyabban folytatja.-Ez annyi pénz Elisabeth, hogy a magunkfajta vagy elpárolog a munka közeléből, vagy nem kérdez túl sokat. Nem kell tudnunk csak azt hogy hol a labor, besöpörni egy táskába a papírokat, esetleg szétkapni pár ezeréves számítógépet ha még egyáltalán ott vannak, aztán majd kikeresi szépen magának, amit szeretne. S ha nincs meg amit akart, mi akkor is teljesítettük a kérését.

A részemről-Fordulok Samael felé.-ennyiért már elgondolkozok azon, hogy kis területen egy falkányi döggel háborúzzak. Szóval ha van olyan terved ami nem egy taktikai rémálom, és van pár cseppnyi esély eljutni egy kivonási pontra, akkor benne vagyok.

Hátradőlök, egyenlőre kimerítettem a szókincsem, ujjaim újra a pohár peremét járják. Rengeteg nafta elmenne egy ilyen akcióban. Egyszerűbb lenne tankkal bemasírozni. Ez már lassan az öngyilkossággal határos, de össze lehet dobni egy olyan tervet amiben a semmi esély minimálisra emelkedik.  Ahogy elnézem, egyikőnk sem hagyna ki egy ekkora zsák pénzt, és Samaelt ismerve biztos van épkézláb terve.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Forsaken Puppets
2018-04-05, 15:56


Ha váltók lennének már éreznék ahogy megnyugszom. Ha már technikai kérdések merülnek fel az már elég jó jele annak hogy részt is vennének benne. Arcomon sejtelmes vigyor formálódik a józan gondolatokra. Már nem csak játszanak az ötlettel, tervezgetnek és ott a 'mi lenne ha'. Smoke kiesett, de úgy is csak három kártyám van. Elizabethnek és Warrennek is megvannak a maguk kérdései, én meg nem vagyok rest válaszolni.
- Hogy őszinte legyek. Biztosra veszem, nem mi vagyunk az első csapat. Túl sok pénz nagyon kevés infóra. Nem tudjuk a fajt, a habitusuk, semmit. Csak hogy jelentkezzünk, hoznak, visznek és szerezzük meg ami kell. Ezt csak egy kezdő veszi be. Itt valami nagyon gusztustalan dolog lesz amiből izzadtan fogunk felkelni az éjszaka közepén rémálmoktól gyötörve, de az új házunkban. A megbízó egy idős fazon aki magát A doktor-nak hívja. - Leteszem az asztalra a három mágneskártyát. - Ezekkel a kezünkben a helyi toborzóirodánál kel jelentkezni. Valószínűleg olyan ajtókat nyit meg, ahol még a sereg bizalmasai is ritkán járnak. A mai nappal együtt még 10 napunk van felhasználni utána már nem számítanak ránk. Nem akarom megvárni az utolsó pillanatot, de ne szaladjunk előre. - Kezemben az italt kicsit megkavarom a pohárral kőrözve.
- Természetesen tervem is van. Az odajutás módjától független, legyen az helikopter, páncélozatlan vagy védett jármű egy nappal a bevetési idő előtt akarok érkezni. Megkeresni a pontot és megfigyelni. Megvan a kellő technika az álcázáshoz én meg tudni akarom mibe tenyerelek. Ha túl nagy szar inkább a munkaadó rühelljen, mint legyek egy formás adag darált hús. A támadás idejét 1.5 órával napfelkelte előttre tervezem. Annyi idő kevés, hogy ha baj van odahívják a helyi vérszívó vezért, ha egyáltalán vannak olyan jóban. Amúgy sem nyílt rajtaütésre gondoltam. Egy spotter két orvlövész. Hangtompító felesleges. A város kihalt semmi nem akadályozza meg, hogy kiszúrják a tompa zajt is. Amint a felszínen megvagyunk 2 ember lefele, egy fentről fedez. Ha a bejárat környéke biztosítva van akkor a harmadik is le tud jönni és mehetünk befele. Szokásos 3 emberes ék. Egy halad, egy perifériát figyel, egy pedig hátat véd. Az épületen belül a saját fülünk érdekében, nem árt a hangtompító meg a méretes kaliberű ezüst töltet. Én 45 ACP vagy az feletti fegyverekre gondoltam. A váltók arrogánsak a mellény viselésre, meg le is esik ha alakulnak, nem kell nagy átütő erő. Kereszt szenteltvíz legyen nálunk a biztonság kedvéért, ammónia sem árt, és néhány kabóca. Ha meg elszabadul a pokol van egy gránátvetőm a szabadtéri menekülésre. Egy labort csak magunkra omlasztanánk vele, de kint csodákra képes ha baj van. Ez alapján 2 pontos félautomata, 3 tompított géppisztoly, egy gránátvető, saját ízlésre oldalfegyver plusz alap kiegészítők kellenek. Én vinnék éjjellátót is ha föld alá kell menni, nekünk legyen előnyünk, ha elmegy az áram. Meg persze a szokásos elsősegély és ne felejtsünk el sugárzásmérőt is vinni, de az szerintem jár a megbízótól. Felkaroljuk a szajrét és húzunk a kivonási zónába. - Széttárom a kezem, végignézve rajtuk. Nem hiszem hogy jobban kéne ezt ecsetelni. Tökéletes terv nincs, mint ahogy ideális eset sem létezik. Ennyiből szerintem viszont meg lehet oldani.
- Más gondolatok, vagy egyéb kételyek? - Tolok feléjük a pakliból két mágneskártyát.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 56
Tollvonásainak száma : 53
Re: Forsaken Puppets
2018-04-21, 10:47
Hunters & Lizy
Standing on the edge...A klub füstös és nem olyan nyüzsgő, éppen ezért kellemes kis fészke a vadászoknak, hogy nyugodtan tapasztalatot tudjunk cserélni vagy elejthetünk egy két jó tippet. Én is jártam már így hogy elejtettem egy küldetést, és elmartam egy másikat. Az eredeti munkámat meg elvitte más, de ebből sosincs vita. Van akinek belefér valami, van akinek nem, de a munka mindig elkel.
Az azstaltársaság is igen válogatott, hiszen szűk kör vagyunk, ismerjük egymást, és tudom jól hogy Warren kicsoda és hogy Smoke mestere a mérgeknek és persze a vészmadárkodásnak is. Nem feltétlenül értek vele egyet, hiszen alattomosan megölni valakit... nem kell hozzá sok kurázsi. Bár megvan a maga haszna, nem tagadom. Warrenre pillantok, de nem úgy tűnik mint aki el akar menekülni egy ilyen zsíros kis megbízás láttán. Ez valamelyest megnyugtató és már tudunk nyugodtan beszélgetni.
- Oké kellenek neki és nincsenek erkölcsi gátlásai ez eddig rendben is van. Engem az zavar hogy egy pofátlanul magas összeg. Jó, igazából nem zavar, de értitek. Gyanút kelt hogy mégis mi a jó eget találhatunk ott ha már a felkészülésre egy tízest ad - reagálok a férfi szavaira kissé elgondolkodva ahogy töltök egy pohár whiskeyt, és belekortyolok. Jóleső keserűsége szinte éget, de lecsúszik a torkomon.
Hallgatom az érvelését és van benne logika, hajlok rá hogy egyetértsek vele, és egyszerűen bólogassak, hogy csináljuk is, de... valami itt nem kóser.
- Abban igazad van hogy nem ártana tudni mivel nézünk szemben hogy ahhoz mérten készülhessünk. Samael, ha tudod esetleg derítsd ki mire specializálódjunk, vagy egyszerűen mindenre - pillantok a másik férfire.
- Nos igen. Egy nem túl öngyilkos akcióban én is benne vagyok. Ennyi pénzért... hajlandó vagyok visszafogni a kíváncsiságom és semmit nem kérdezni erről. Csak a technikai részt persze - teszem hozzá, hiszen valahogy kivitelezni kell az akciót, és bízom benne hogy össze tudunk majd dolgozni úgy, hogy egyikünk sem marad ott.
- Na igen, és bizonyára van is oka hogy miért utasították vissza az elődeink de... nevezzetek szívtelen szörnyetegnek én bevállalok pár rémálmot és egy pazar új kocsit mondjuk - pillantok a mágnes kártyára, de ahogy elnézem egyszerű fehér, dísztelen darabok, nem árul el sokat, de a megbízó doktorsága... Valami természetfeletti Frankesinstein lenne? Büdös ez, nagyon is de... Bárki bármit mond... van az a pénz... Így türelmesen és csendben hallgatom tovább Samaelt, aki már tervez is.
Elég alapos terv és magam sem képzeltem máshogy, inkább legyek túlzottan óvatos, mint a végén halott.
- Nekem megfelel. Inkább legyünk óvatosak mint halottak idő előtt. Megfigyelésre van nekem is felszerelésem, és mindent hozni fogok ha úgy alakul. Már csak azt kell kideríteni hogyan jutunk oda, mármint hogy mivel. Dzsip, harckocsi, helikopter, kisrepülő... Én is ilyesmire gondoltam, bár bevallom, még nem ennyire részletesen gondoltam át. Gránátvető? Ejha, újítottál? Én hozzá tudok tenni egy lángszórót ha vérszívók jönnek, és nemrég szereztem friss szenteltvizet is. Igen, ez jó alap felszerelés, és persze az ammók. Viszek foszforgránátot, nemrég kaptam, és még víz alatt is berobban ha kell - teszem hozzá, és a kis kártyára nézek.
- Mikor találkozzunk? Gondolom hárman együtt kell megjelenni a toborzóirodánál... - azt hiszem ezzel mindent el is mondtam amit akartam, ahogy ujjaim között forgatom a kis kártyát. Bele fogunk dögleni vagy nem. Ez itt a kérdés.


Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Dylan H. Lee
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 14.
Hozzászólások száma : 15
Tollvonásainak száma : 13
Re: Forsaken Puppets
2018-04-28, 16:30


-Rendben. A lángszóró jó ötlet, az alakváltók legalább annyira félnek a tűztől mint az ezüsttől, zártabb térben csodákra képes, és jórészt betonépületek vannak a helyszínen, így attól se kell tartanunk, hogy a tűz elterjed. A magam részéről egy DP 12-es félautomata shotgunt is elvinnék az útra és egyúttal vállalom a csali szerepet míg távolabbról fedeztek. Azért, hogy elkerüljük az épületek összeomlását míg bent tartózkodunk... mindenki elbír egy kis c4-et és az még az olcsó de használható kategóriába tartozik.   Még kezelem is ha arról van szó. A kijutáshoz meg, ha tényleg csak alakváltókról beszélünk, a legegyszerűbb a hanggránátok használata, vagy használhatunk magasfrekvenciás kutyariasztót is. Kihelyezhető, távolról aktiválható és nem eszik sokat. Nekem maradt egy zsákkal még régebbről. Megszórhatjuk a kivezető utat, s hacsak nem rágják le a fülüket, nem jönnek a közelünkbe. Amelyik meg igen, zavartan könnyebb a célpont.

Jólesik taktikai részletekről beszélni, lassan már könyvelhetjük is a munkát, de mindig közbejöhet valami amire nem számítunk.-Ha nem mi vagyunk az elsők akkor számíthatnak ránk- mondom ki az első gondolatot ami eszembe jut.-Így kicsit neccesebb, de majd a helyszínen elválik. Viszont van egy fontosabb dolog amit jó lenne előre egyeztetni.-bár egyszerűbb, nem szoktam csapatban dolgozni, nagyobb a rizikófaktor.-Együtt megyünk be, és törekszünk arra, hogy együtt is jöjjünk ki, vagy...? Ne értsetek félre, a terveken el lehet menni, de sosem megy minden terv szerint. Ha elszakadunk, vagy egyikünket elkapják, már az egész csapat túlélése veszélyben lehet. És nem csak azért, mert információt szerezhetnek a fogolytól. ismeretlen terepen egy mentőakció sokkal többe is kerülhet mint pár golyó. Hogy tisztázzuk... ez részemről rajtatok áll. Ha akarjátok, törekedhetünk arra, hogy együtt jöjjünk haza pénzt költeni, de ha nem, akkor nem. -tovább játszom az üres pohárral és végigmérem az előttem ülőket.-Ha engem kapnának el bevetés közben és veszett a helyzet egy jólirányzott golyót megköszönnék, ha nincs rá lehetőség és nem leszek a kivonási ponton időre akkor viszont menjetek el nélkülem. Tudok pár orosz káromkodást, szóval elleszek a szörnyekkel- vigyorgok rájuk és eltüntetem az asztalról a még szabad kártyát.

Veszélyes meló, érdekes társak. Minden esély megvan rá, hogy jól végződjön, de tudnom kell hogy állnak a lehető legrosszabb eshetőséghez. Ha úgy döntenek, és valószínűleg úgy fognak akkor vígan lövök halomra egy csapat váltót azért, hogy mind kijuthassunk, de arra a helyzetre itt már nem érdemes tervezni. -Azért a menekülőjárművön elférhetne pár vakcina. Bármelyikünk megsérülhet, és én nem akarok se vonítani, se nyávogni, se cincogni...

Előveszek két névjegykártyát és az asztalra teszem őket. Semmi flac, csak egy név és egy telefonszám.-Ezen elértek az indulás részleteivel, vagy ha változna valami...
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Vadász - Renegát
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 31
Hozzászólások száma : 54
Tollvonásainak száma : 52
Re: Forsaken Puppets
2018-05-07, 21:31


Semmitől sem hátrálnak ki sőt amiket hallok az alapján... ők jönnek. Ha fegyverezünk, akkor komolyan is gondolják. Remek ajánlatok jönnek amitől gyermeki mosoly jelenik meg az arcomon.
- Egy férfi legyen változatos. Azok a 40mm es robbanó csöppségek új színt visznek egy szürke életbe. De komolyabbra fordítva a szót,a lángszóró remek ötlet csak úgy mint a foszfor. Egy kis tűz csodákra képes, nagyon jó lenne annyival többnek lenni. A kabócák pedig kötelező felszerelések. Nekem is van pár, használat előtt finomhangolható a frekvenciájuk is, hogy az adott faj legérzékenyebb tartományát üsse. Amíg megfigyeljük őket azt be is tudjuk állítani. A C-4 szerintem felesleges. Az épületet nem bedönteni akarjuk csak kifosztani. Az nem cél és értékes helyet foglal. Az egyéni fegyverek meg csak szájíz szerint. Mindenkinek van egy megszokott stílusa és időnk nincs egy adottat kicsiszolni egy 2 hónapos rákészüléssel. Hozzátok a kedvencetek a felszerelés fajtáját én csak ajánlottam. Viszont valami hang amortizátor mindenen legyen, ha még hosszabb is tőle. Nem akarok megsüketülni egy zárt teres rajtaütés miatt. -
Mind a ketten ismét a lényegbe hasítanak. A jármű és a hátrahagyás. Két érzékeny téma amikre gondoltam, de pontosat nem tudok mondani. Végighallgatva kettőjüket  én is lötybölök a piámon. Nem tudom miért, túl ritkán iszok ahhoz, hogy értsem mi változik ilyenkor. Talán az aroma? Vagy az illatát jobb érezni? Eh.. inkább csak csinálom mert ez is kicsit leköt amíg a helyes válaszon, nyugodt tekintettel gondolkodok. Pedig belül a plafonon rohangálok. Akarom a melót, a kalandot és a kihívást. Ez valami olyan lesz amire szívesen fogok visszaemlékezni, a csontomban érzem.
- Elizabeth, azt mondták a szállítást állják. Gondolom a lehető legmegbízhatóbb módon juttatnak oda minket, ha már veszik a fáradtságot. Ha viszont lehet válogatni én a helikopterre szavaznék. Utálok repülni, de ha elemelkedünk akkor már semmi nem érhet el. Illetve sokkal gyorsabban reagál és nem kell a közelben vesztegelnie mint egy kerekes járműnek. Ha mákunk van a helyi erőket vesztegetik meg. Egy MI-24 még az elavult Ukrán verziókból is meglepő tűzerőt ad ha baj van. Ha egy olyan hoz-visz, az nekem már fél siker, még ha telehányok egy két zacskót is. - Kicsit komorabb téma következik... a bajtársiasság. - Hát Warren... ez szerintem helyzet függő. Csak a magam nevében beszélhetek, ez mindenkinek sajátja. Alap sebeket ellátok, de vissza csak azért fordulok hogy lelőjek valakit. Nem fogok bemenni a sűrűbe hőst játszani. Egy csapat vagyunk, együtt mozgunk és küzdünk, de ha valakit tűztávolságon kívülre hurcolnak és elveszik, nem fogok kutatni. Ez nem az a műsor. Halottnak nyilvánítom és viszlát. Láttam már embert meghalni mert vagány volt, köszönöm nem kérek belőle. Figyeljünk egymásra és ne hagyjuk a másikat hátra, a józan ész határain belül kockáztassunk a másikért. Nem vagyunk család, hogy egy hülyesége miatt mindenki menjen utána meghalni. Ez az én véleményem. A tiétekre is kíváncsi vagyok. - Ez még fekete leves. Sűrűn rossz színben tüntet fel, mert nem ígérgetek csodát... de amit kimondok, ahhoz tartom magam még ha nem is olyan sok. Kicipelem, ölök érte, de reménytelen harcba senkiért nem kezdek.
A kártyák eltűnnek az asztalról, ami jele annak, hogy ez a buli elindul. A sajátomat is felkapom és megválaszolom az utolsó kérdéseket.
- Igen... vakcina az lesz. Anélkül nem megyünk sehova, se megfelelő orvosi felszerelés nélkül. Ha kicipelünk valakit veszélyes sebbel egy időben adott elsősegély... Nem kell ecsetelnem - Elveszem a névjegykártyát, de felesleges. Eli már feltette a kérdést ami helyes. Pontos találka lesz.
- 4 nap múlva a helyi toborzó irodánál, reggel hét kor. Hárman kellünk a kis kártyával amit elvetettek. Ennyi idő alatt össze lehet kapni a felszerelésünket is.- Mosolygok rájuk és felkelek az asztaltól. - Kösz, hogy eljöttetek. Remélem a meló után is hárman vigyorgunk majd itt. Akkor 4 nap múlva 7 kor. - Intek nekik és irány a pult ahol mindannyiunk fogyasztását fizetem még Smoke-ét is. Kemény napoknak nézünk elébe.

4 Nappal később
Két málhazsáknyi cucc van nálam. Minden ami csak kellhet pedig rövid melóra számítunk, de bőséges felszereléssel. Az iroda előtt álló baka idegesen néz rám. Talán feszélyezi ahogy kinézek annak ellenére hogy nincs rajtam rangjelzés. Szürke digitál camo van rajtam és bakancs. Nem hoztam civil ruhát... az is csak nyűg, meg a military is mint divat, közkedvelt, nekem ennyi belefér. Azért megvillantom neki a mágneskártyát ami láttán besiet és egy jóval viharvertebb idősebb figura jelenik meg mellette, szótlanul várva. Minden bizonnyal ő tudja, hogy még két ember jönni fog, vagy várja hogy szólítsam. Remélem meg is jelennek és nem futnak el az utolsó pillanatban.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 56
Tollvonásainak száma : 53
Re: Forsaken Puppets
2018-05-28, 11:52
Alex && Lizzy


Türelmesen hallgatom a véleményeket, és hogy mi mindennel szerelkezzünk fel, és valahol jogosnak is érzem, mert ez a meló... elég nagy durranásnak hangzik és kicsit sem veszélytelennek. Ha erkölcscsősz lennék, már rég itt hagytam volna őket, de azért a pénz... és a felszerelkezésre szánt előleg... Nem semmi. Zsíros kis összeg és bevallom tudnám mire költeni a jutalmat is. Ennyi pénzért... nyelek kettőt és végigcsinálom.
- Félnek bizony, és rendben akkor viszem magammal, és lehet beújítok egy shotgunt is, csak tuti ami tuti alapon. Inkább legyen nálam több fegyver, mint kevesebb nem igaz? - mosolyodom el és hallgatom Warrent. Én is valahogy így gondolom.
- Igaz, ha elválnánk rám se várjatok. Ez nem egy jótékonysági intézmény lesz ez a munka. Maradjunk együtt amíg lehet, védjük és fedezzük egymást, de részemről nem vagyok az ostoba hősködés híve ne haragudjatok - teszem hozzá ahogy Warren és Samael is előadja az álláspontját ezzel kapcsolatosan.
- Igazad van Samael, nem vagyunk család. Ami menthető azt mentsük, ami nem az... nem. Szerintem ez így teljesen korrekt mindannyiunk részéről - mosolyodom el halványan.
- Igen a vakcina fontos, és én is hozok egy túlélő készletet amit magunkkal is tudunk mozgatni majd - teszem hozzá, mert lesz valószínűleg egy nagyobb csomagunk is, ami kint lesz vagy valahol a bázisponton.
- Repülés, remek lenne... - nem szeretek repülni, de ha muszáj akkor muszáj, nem ezen fog múlni a sztori. Elveszem az egyik névjegyet Warrentől, és én is adok kettőt. Szintén, név és telefonszám, ennyi bőven elegendő. A másneskártya mellé teszem ezt is.
- Nos, akkor négy nap múlva a toborzóirodánál, reggel 7kor. Addig elmegyek vásárolni - ha már nő vagyok és vannak ilyen kiváltságaim. Csak éppen nem egy ruhaboltban leszek bár... oda is be kell ugranom egy két apróságért.

4 nappal később

Talpig feketében szállok ki a kocsimból hat óra ötvenperckor, és felkapom a két málhazsákot amivel készültem. Benne katonás rendben a fegyverek, elsősegély csomag, tucatnyi ammó, mert még a pótnak is hoztam pótot. Erős szárú kényelmes bakancsban vagyok és fekete kommandós felszerelésben. Nyakamban pár kereszt és ezüsttartalmú kések rejtőznek a mellényemben is. Kezem ügyében van a mágnes kártya és ötvennyolc perckor lépek be az ajtón és kiszúrom Samaelt, aki hasonlóan málházkodott mint én.
- Helló - köszönök neki és felvillantom a kártyát, hogy a megbeszélt időpontra jöttem.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Forsaken Puppets


Vissza az elejére Go down
 
Forsaken Puppets
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: Más tájakon járva... :: Európa-
Ugrás: