HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:25
Alexander
tollából született
Today at 09:29
Alexander
tollából született
Yesterday at 12:11
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
2018-05-24, 23:23
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-05-24, 22:51
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-05-24, 22:33
Seraphine
tollából született
2018-05-24, 22:04
Seraphine
tollából született
2018-05-23, 22:01
Michael Barr
tollából született
2018-05-23, 17:38
Alexander
tollából született
2018-05-23, 17:01
Xylia Graham
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
1
0
Vérfarkasok
2 2
Vérhiénák 2 2
Vérleopárdok 3 3
Vérpumák 3 5
Vértigrisek 2 5
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 5 5
Emberek 2 0
Összesen 23 23
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vadász
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 33
On my own
2018-03-05, 15:35


Unalmas nap a Winchester Pub asztalánál. Fang-gel és kölyökkel dumálgatok, miközben fejem öklömön támasztom. Voltam velük már pár bevetéseken. Sőt, Kölyök első halottjánál még biztosítottam is. Jópofa figurák a középmezőnyből. Kisebb rizikó, kisebb pénz, viszont nem kelnek fel verejtékben ázva az éjszaka közepén. Mindennek megvan az előnye nem? Az említett fiatalt okítom ki az egészséges paranoiából, mikor megcsörren a telefonom. Még csak nem is hívás. SMS, benne egy találkozó részleteivel, illetve egy rövid meghívó Samaelnek. Záróul még egy bocsánat kérés is van, ha téves lenne a szám.
A helynek szóló minimális udvariasságot betartva elköszönök tőlük és távozok.

23.45 Városi Temető

Hideg borús este van, a lehetséges kliens pedig az ismeretlen halottaknak emelt síremlék előtt vár, ahogy megígérte. A szokásos módon kezdeném, de az illető közelíteni kezd és a gyér világítás eleget tár fel arcának körvonalaiból, én pedig hitetlenkedve ismerem meg.
- Alfred? - - Mellőzük a személyeskedést kölyök. - - Még is mi folyik itt? Tudtommal ki nem állhatod a magam fajtát. - - Tehetséges kölyök voltál, mégis beálltál válogatás nélküli kutyának, de most nem a múlt a fontos. Most pont rád van szükségem. Valakire aki szarik a józan észre, a becsületre és.. - - .. Meg minden másra. Kevesebb szapulás, több lényeg. - - Elvesztettem Zoét. - Ez sokat megmagyaráz a találka helyéről. Már kérdésre nyitnám a szám, de sietve folytatja. - Hiéna lett belőle. Egy mocskos dögevő. Ráadásul, mint kiderül nem is a helyi falka bűne, de ettől független elvették a lányom. Mintha csak mert szörny lett a sajátjuk lenne. A rendőrség tehetetlen. Felnőtt, de én bizton érzem,
hogy ez annak a mocskos, beképzelt szukának az akarata. Samael... Hozd vissza a lányom.
- - Szembe hugyozni a széllel kemény meló. Főleg ha egy Oba korbácsolja a huzatot. Nincs neked ilyen pénzed. - - Sejtettem, hogy nem számíthatok baráti empátiára. - Ekkor a kezembe nyom egy adathordozót. - Ezen van egy algoritmus, ami át tudja verni a R.E.T.E.K. autentikációját. Hozzáférsz vele az adatbázisukhoz és azon keresztül a tudásuk java részéhez. Remélem a minimális bizalmad megmaradt. - Zsebre vágom az usb eszközt és elveszem a lánya képét is. - Mellettem látod újra vagy a nevem le lesz húzva a tábláról és valaki sokat nyer fogadáson.- - Köszönöm. - Itt vége a találkozónak és irány a terepszemle, adatkaparás.

12 nappal később 19:30 Botanikus kert.

Szóval ahogy lennie kell, fiatal és labilis váltó még a lány. Bölcs húzás, hogy nem engedik emberek közé, de igazán érdekes módon lehet a szabadban. Ahogy minden nap most is kicsit kijön sétálni. Kivétel tegnap előtt. Nem túl pontos, de naplemente után megjelenik egy fiatal, de feltehetően rá vigyázni képes férfival. Nem kell magamra haragítani a teljes falkát, megölni az őrt felesleges. Az erős lényekben az a legszebb hogy nem gyanakodnak a gyengékre. Téli edzőfelszerelés van rajtam és a 3. kört futom mint az elmúlt napokban. Már megszokták a szagom, és a jelenlétem. A belőlem áradó kíváncsiság pedig teljesen természetes jelenség, ha az öltözetük nézem.
Ma viszont szándékosan elesek a közelükben. Nem ragállnak rá amire számítottam, de kezemet fájlalva közelítem meg őket, egy ártatlan kéréssel. - Bocsánat, tudnátok kicsit segíteni. Nem tudom használni az inzulinom. - Erre furán néznek, de mivel nem érzik a hazugságot rajtam megközelítenek. Ekkor rántom elő a Taser pisztolyt aminek ereje bőven határérték fölé van állítva. Ott lifeg rajta az inzulin felirat és tényleg túl messze voltak, hogy használjam, így nem hazudtam nekik, csak ők másra asszociáltak. Szépen hat, már mind a kettő a földön van, de ez csak pár másodperc. Melléjük guggolva a zsebemből előkerül egy fecskendő amiben erős altató van. Emberre halálos dózis, de ide ez kell.
A srácot felvonszolom egy padra és leteszek mellé 2-3 sörösüveget. A lányt a vállamra veszem és mérgesen néha rá is ordibálva beszélek vele arról hogy megint csatt részeg ilyen fiatalon. Így minden szemtanú aki erre botlana egy darabig át lesz verve.
Percekkel később Zoé már a kocsim hátsó ülésén szuszog én pedig megindulok a város szívébe.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 91
Tollvonásainak száma : 71
Re: On my own
2018-03-07, 14:51Amber & Samael
Long life... to... the... Queen...

A test alattam ívben hajlik, kedvem szerint érintem és élvezem simulását. Odaadó, amennyire csak képes lehet egy sub arra, hogy mindenét a felette tornyosuló gazdájának adja. Halkan piheg, szíve hevesen ver, kéjesen harap ajkára, ahogy ágaskodó farkát érintem. Ritkán adatik meg nálunk egy alacsonyrangú hímnek, hogy egyáltalán a közelemben legyen, nem hogy egy ágyban velem. Egyes falkáknál az a módi hogy a vezérállat kedves és törődő még a legkisebbekkel is, persze én is figyelek rájuk, de nem az a dolgom hogy a kölyköket oviba vigyem. Tim azonban ügyes kis hiéna volt, pontosan végrehajtotta az utasításomat, és ezért jár a törődés. Ujjaim nyakörvébe fűzöm és magamhoz húzom ülő helyzetbe, ajka résnyire nyílik, és a vágya forró lehelet formájában cirógatja arcom bőrét. Lassan húzom még közelebb, elnyújtva a pillanatot mire annyira vár. Egyetlen csók a királynőjétől, és a világ…
A telefonom az éjjeli szekrényen iszonyat üvöltésbe kezd, megakasztva a mozdulatban. A kijelző vörös izzásában fehéren villog az Alarm felirat, és arcomra egy dühödt grimasz kúszik. Tim heves szívdobogását már nem az érintésem inkább az idegállapotom okozza, menekülne a közelemből, mert okos fiú, nem úgy, mint az a kis korcs, akinek a gerincét fogom ma kitépni, hogy elrontotta a játékomat. Lemászom a hiéna combjairól és végig simítok a feliraton, mire elhallgat és megjelenik a város térképe, rajta egy sietve rohangáló vörös pötty. Két koppintás és máris adatok sokasága jelenik meg, de a legfontosabb a név.
-Zoe… - ahogy kimondom a nevet ujjam már a hívásgombon. Kicsöng. Egyszer… Kétszer… Háromszor… Négyszer… semmi válasz, majd a vonal megszakad. Újra a térképre pillantok és tovább halad a belváros felé, gyorsabban mint az lehetséges lenne gyalogszerrel. Morogva mászom le az ágyról és kapom fel a székre dobott bőrkabátom, nagyon el fogom kenni a kiscsaj száját. Elmondtam neki hogy megkapja az áhított szocializálódást, amíg a peremkerületen mozog, de nagyon is úgy fest hogy neki ez nem volt elég.
A folyosóra lépve már fenn hangom hívom a testőreim.
-Caspian! Tudd meg Adam miért nem vigyáz Zoera, hogy szökött meg a kiskurva előle. Silas! Velem jössz! Kerüljön a kezem közé az a ribanc, azt is megbánja, hogy megszületett. – aranyló tekintettel rongyolok ki a garázshoz. Ahogy a sisak a fejemben és a velem tartó hiéna bejelentkezik, indítom a motort, és cseppet sem kedvesen húzom meg a gázkart. Keményen gyűri maga alá az aszfaltot a gyorsasági, és a műszerfalra erősített nyomkövetőn követni kezdem a jelet.
Jobbra balra, keresztutca, még épp hogy átérek a rendőrzöldön. Nem számít igazán semmi csak hogy elkapjam. Legnagyobb döbbenetemre a jel pont előttem van, de az nem Zoe hanem egy fekete kocsi. A harag úgy önt el, hogy bőröm fájón bizseregni kezd, megint egy buzeráns aki váltókat rabolgat? Silas előrébb megy, mintha csak elhajtana mellette és beelőzve meghúzza neki, majd hallom a sisakomban, hogy rendőr sehol. Remek… akkor kezdődjön a móka, meghúzom a gázkart és jobbra sorolok majd a kicsivel előtte lévő kocsi elé hajtok és befékezek, hogy az ijedtéban balra rántja a kormányt és fékeztében ráhúzza a mi kis tolvajunk kocsijára sajátját. A karosszéria koccan, de nincs komoly kár, figyelemelterelésnek azonban ideális volt, mert Silas megjelenik újra mögöttünk és pisztolyt rántva kilövi a kocsi hátsó kerekeit.

Üdv a világunkban kiscserkész…_________________


Long life to the QueenA hozzászólást Amber Hill összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-03-16, 18:16-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 33
Re: On my own
2018-03-07, 20:15


A csend, zavar. Túl nagy por van felverve a lány körül. Ilyen könnyen nem mehet. Hacsak nem azt akarják, hogy vigyem. A telefon csörgése adja tudtomra, tévedek. Előrántom zsebéből a készüléket és kivágom az ablakon. Menet közben telibe szed egy oszlopot és apró darabokra repül, egy gonddal kevesebb. Ennyi idő alatt lenyomozni sem lehet, így teljes nyugalomban haladok tovább. Természetesen a nyugalmat én kicsit másként értelmezem, de akkor is kényelmes sima útnak lehetek részese, amit percekkel később két felbukkanó motoros kezd beárnyékolni. Az első hibájuk, hogy beérnek és pár pillanatig sebességre állnak. Innen már egyértelmű, az előzésből lesz valami kellemetlen. Amatőr hiba volt rá figyelni mert mire feleszmélek már egy idegen kocsi fékez és csikorogva száguld át felém.
Akkor ez is egy ilyen nap lesz, fut át a gondolat miközben én is rántom a kormányt, de egy koppanás így is a kocsim kárára írható. Meghúzza a festéket, talán még a lökhárító is viselni fog egy kis horpadást. Ő megáll, a tükörből még látni a kocsiból kiszálló vadul kalimpáló figurát, de ez most lényegtelen. Nem állok meg, most nem szabad. Akkor sem ha az a seggfej már a kocsim kerekeit próbálja kilyuggatni. Ellen kell kormányoznom míg a gél eltömíti a lyukakat és a kompresszor visszafújja a kereket üzemi nyomásra. Le merem fogadni, hogy most becsüli utoljára alá a kocsim, így muszáj a gázba lépnem és megpróbálni lerázni a duót. Ennyit a csöndes osonásról... A korvett mototja hangosan felbőgve kezdi falni az aszfaltot, kihívás elé állítva üldözőimet. A forgalom néhol gondot okoz, de e dudálás és a mögöttem kormányt rángató mérges sofőrök legalább az én malmomra hajtják a vizet.
Halálos erőt még most sem akarok bevetni, jobb ha még az üldözőim is túlélik. Még egy maszkot is felrántok a fejemre, kocsiból még nem érezhetik a szagom, ami okafogyottá tenné arcom takarását.
Első zavarás ként a magas frekvenciás riasztóm szólal meg. Ha védik a fülük, ha nem, ezt tuti nem fogják megköszönni. Sokáig nem járatom, mert a civil károkért még rám szállhatnak, csak annyira visít fel az emberek számára néma rendszer amíg az érzékeny fülű címzetteknek alaposan bele nem hasít a fejébe. Cirka 5-6 másodperc múlva az elektronika leáll, a kocsi meg száguld tovább.
A lány felkeléséig cirka 15 percem maradt, Ha addig nem rázom le őket menet közbe kell beadni a következő adag nyugtatót. Alfred mi a fenébe gubancoltál engem bele?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 91
Tollvonásainak száma : 71
Re: On my own
2018-03-16, 18:15Amber & Samael
Long life... to... the... Queen...

Könnyed napnak indult. Azt terveztem megnézek egy filmet, bekanalazok egy doboz csokifagyit, eper öntettel és szétmasszíroztatom a talpam. Lazítok, pihengetek, úgy teszek, mint aki mindennel tökéletesen tisztában van, megcsinálta a szükségeset és nem tologatja maga előtt, úgy döntve, hogy ma a lustaság fél egészség elvét vallja. Aztán jött egy seggfej és áthúzta a napom, nem kicsit, nem, éppen annyira, hogy külön díjat fog érdemelni, ha a végén életben bír maradni. Az egy dolog hogy valaki belerondít a levesestálba, előfordul az ilyen, de hogy utána még elém is tolja mosolyogva, hogy jóétvágyat. Ne nagyon várjon köszönömöt. Ujjaim megfeszülnek a gázkaron, figyelmem a következő kereszteződésen, épp zöldre vált, hogy cseszné meg. Caspian tüzet nyit, de a várt eredmény elmarad, felkészült a kis vadász, helyes, megcsinálta a házi feladatot, de attól még az a kutya rohadtul meg fogja enni, a kezével együtt. Gyűlölöm őket, mindet. Ez nem úgy van mint a vámpírokkal, hogy persze biztos akad közöttük jó arc, csak még én nem talákoztam eggyel sem, vadászok között nincs ilyen. Vadásznak csak az áll, akinek elmentek otthonról és rémálmok gyötrik, amitől egy idő után bekattan és azt hiszi ha felgyújtja az ágyát majd kimászik alóla a szörny. Rohadtul tévednek, mert azok a szörnyek már berágták magukat a szívük helyére.
A vezetni képtelen hétvégi sofőrök örjöngve, dudálva rángatják jobbra, balra a kormányokat, mintha az segítene egyenesben maradni és túlélni ezt az egészet. Egynémelyik csattanva rohan bele az előtte fékező másik hülyébe. Persze ha káosz van nem-nem húzódunk félre utat adva annak akinek dolga van, inkább álljunk meg a kibaszott út kellős közepén és legyünk akadály. Egy tankkal kellett volna jönnöm.
Őrült visítás tép az elmémbe, amit még a sisakon át is tisztán hallok és kínomba levakarnám a saját arcom csak ne halljam tovább. Mintha ezer tű szaggatná elmém, kis kampókkal a végén darabokat kitépve. Ujjaim engednek a gázkaron, a motor lassul, könnybe lábadnak szemeim és kishíján felkenődök az előttem satuféket toló gyökér seggére ahogy ösztönösen lahajtom a fejem. A térdem így is fenn akad a lökhárító szélén, behorpasztva kicsit.
-Kurva élet!
Ahogy a visítás elhallgat kigyorsítok és pisztolyt ragadva tüzet nyitok az előttem haladó kocsira ami balra rántja kormányt elzárva az útját a menekülő vadnak, szépen terelve hogy az egyetlen út ha bekanyarodik az utcába. Csodás kis két sávos utacska ami a külvárosba visz vissza, nincs lejárat, nincs semmi csak egyik oldalt gyárak, másikon sínpár. Caspian biccent felém és kigyorsítva lendületet vesz és elrugaszkodva a kocsi tetején landol, karmos ujjaival beletépve a kaszniba. Míg eltereli a figyelmet megelőzöm a mocsadék kocsiját és úgy hatvan méterre keresztbe megállok. Pisztolyom csövét hűtőrácsra irányítom és tüzet nyitok ismét. Mélyen magamban tartom a lélegzetem míg a torkolattűz égett illatát arcomba csapja a szembeszél, magamban mantrázva a jólismert alapelveit hordámnak.
"Ez itt a valóság, ha megsebesülsz, meghalsz. Ha egy nyámnyila vagy, aki nem mer ölni, meghalsz. Ha azt hiszed bárkinek megesik a szíve rajtad, mert kis gyámoltalan vagy, meghalsz. Ha azt gondolod velem lehet baszakodni… meghalsz."_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 33
Re: On my own
2018-03-20, 14:08


Nem lehet lerázni ezeket a dögöket. Még a sziréna is csak lelassította a támadást. Komolyan a nehéz ágyúkat küldte az Oba utánam? Egy frissen beharapott lányért, akit nem enged az apjához? Mit nem mondott el a a vén szamár. Lehet nekem nem kellett volna benne bízni, nem fordítva.
Megint tüzet nyitnak ami szerencsére célt téveszt. Vagy azt hittem, ám ez hamar megváltozott bennem mikor megint kocsi kerül elém. Muszáj kitérnem a balra lévő utcába, ha nem akarok összetörni és az amúgy sem jópofa üldözők kegyeire bízni sorsom.
Mocskos jó húzás volt az elvezetőre terelni. Kevés kocsi, még kevesebb menekülési lehetőség. A mögöttünk kialakuló dugó meg a rendőrök elől is elzárja a követés irányát. Most egy jó darabig csak mi maradunk. Huh.. a zsaruk. Ez tuti hogy már az ő kíváncsiságuk is piszkálja. Az a kis dugó lehet kevés lesz. Remek... Már a húsvér és bürokratikus hiénák is vannak a nyakamon.  Nagyon jó vagy ma Arnold. Komolyan, tanítanod kéne, hogy kell jókora szarba keveredni. Bá... az óra elmarad, mert először ismertetem, hogy kell belőle kikászálódni. Kövér gázt adok, hagy kaparjanak utánam. Annál vacakabb lesz leesni.
Hogy is terveztem a napot? Ugrik be attól a dologtól ami most történik. Hosszú ideje figyelem a csajt. Megvolt minden kis rutin ami látszott. Ezeket gondosan el is került. Sőt iskolapéldában raboltam el. Mindennek jól kellett volna haladnia. Mostanra már a csomagnak célt kellett volna érni és meg mehettem volna bújni az adatbázist. De nem. A szerencse megint szemen köp és én ismét bajba keveredek amiből keserves szar kijutni. Igen... azt hiszem ez a mostani állapot ahogy látom kocsim tetejének darabkáit távozni. Heh... most jön az eggyel kevesebb manőver.
- Nagyfiú. Mond hogy pá pá. - Vigyorgok felfele mikor rányomok a kisütő gombra és a kocsim aljában eddig töltődött kondenzátorsor kapacitása a karosszéria elemein fut át Végigjárva támadóm testét. A böhöm jószág ha maga az Oba lenne is kidőlne attól amit most kap. Ember meg véletlen sem élné túl.
A lemenő nap már szinte teljesen a horizont mögött van. Halovány narancssárga búcsúja még szépen festi be a kihalt út környező épületeit, hosszúra nyújtva azok árnyékát. Távolból nézve idilli a kép, ezt egy szemet vakító kék villanás zavarja meg és azt követi egy erős csattanás is ami késve éri el a messziről bámészkodókat. Mintha csak egy transzformátor lett volna zárlatos és berobban. Elektromos ívek cikáznak a feltépett karosszéria darabok között áthúzva a támadóra, több helyen is súlyosan megégetve kezeit és teste egészét is görcsbe rántja az energia. Sajnos ő ebbe nem fog belehalni, de segítség nélkül nem lesz perceken belül használható. Főleg, hogy a száguldó kocsiról leesve az aszfalt sem a leg kegyesebb közeg. Távolodó füstös testet a visszapillantóban diadalmasan nézem. Örömömnek egy becsapódó lövedék zaja vet véget. A másik örült áll az úton és darál engem. Atya úr ég ha nem ennyivel mennék, telibe csapnám és mehetnék haza, viszont ha ezt most játszom be akkor csak én is felborulok és összetörök. Meg még ki is lőhet a volán mögül a bolhazsák. Kénytelen kelletlen elrántom a kormányt. Bármint is teszek a kocsi megpördül és irányíthatatlanná válna ha nem fékeznék. Hosszú fekete csíkot húz a gumi ami elvezet csendben ácsorgó meggyötört Mustanghoz. Hiába indítózom az a faszfej szétlőtte a vezérműszíjat a motorom meg tropára ment tőle. Dögöljön meg! Még kettőt ráverek a kormányra. Akkor csevegni fogunk! Felfűzök pár gránátot magamra és Zoét kirángatom a hátsó ülésről.
Vállamon a lánnyal, kabátom alatt aktiválást váró gránátokkal és kezemben pisztollyal várom a Üldözőm.
Vagy lelövöm vagy szállunk a pokolba mind. Ezt ígértem, ehhez tartom magam.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 91
Tollvonásainak száma : 71
Re: On my own
2018-04-01, 15:13Amber & Samael
Long life... to... the... Queen...

Jelentősége a lánynak? Annyi, mint a reggeli nutellás pirítósomnak, ha kihagyom sem dől romba a világ, de csak akkor ha önszántamból csinálom, az meg hogy valaki lenyúlja a tányéramról, vért kíván.
Caspian felkapaszkodik a vadlóra, karmai a karosszériát tépik, szállnak háta mögött a fekete burkolat darabok. Szeretem, hogy ilyen kis állatias, az ilyen viselkedés rettentően tud imponálni egy nősténynek. Hangja nem sok, de az égett szagot a sisak szellőzői szinte magukba szippantják. Arcom beletorzul a haragba, hiénám a felszín felé tör dühében, hogy az enyémet bántják. A szikrák áthúznak a tépett elemek között, a testőröm megfeszül és görcsbe rándul teste, majd tehetetlenül zuhan a földre. Fejem még követi pár pillanatig, majd a gázkart tépve előzöm be. Most már messzire baszta bennem azt a bizonyos követ. Ki akarom ontani a belét és arcomat a szívéhez dörgölni, hogy tudja én nem vagyok harag tartó.
Fegyverem elsül egyszer kétszer és még háromszor célzottan a motorblokkra, élve akarom a kis gecit, egyenlőre. A fejlövés túl gyors lenne neki. Tudni akarom, kinek dolgozik, tudni akarom, ki a fasznak képzeli magát, hogy lopni mer tőlem.  Fékez, és elrántja a kormányt, bölcs dolog. Elgázolhatott volna, valószínűleg elugrom még az előtt, hogy telibe találna, de ha elsodor sem lennék valami hálás. Megáll, próbálja beröffenteni a kicsikét… sikertelenül. Tiszta vidámpark, hol azt hiszem, hogy szorult némi értelem belé, hol bebizonyítja, hogy egy épp medve szájába ugrani készülő lazacnak is több esze van. Persze a megszórt paripa nem akar már vágtatni többet. Figyelem, ahogy kiszáll és a zsákmányt magára terítve hagyja el a biztonságot jelentő fedezéket. Ha nem érezném rajta, hogy ember pumára tippelnék vagy leopárdra, azok a szőrgombóchányó fenevadak cipelik fel a fára is a tetemet, nehogy jusson másnak is belőle. Végig mérem, a furán dudorodó kabátját, az eszméletlenül lógó lányt és a kezében tartott pisztolyt. Tárgyaljunk… vigyorgok a sisak alatt, majd lassan elrakom a fegyverem, ha jól számoltam még van benne vagy három töltény, épp elég mindannyiunknak.
Kezem a sisakom csatjához nyúl majd kecses mozdulattal lehúzom a fejemről. Aranyszín pillantásom az övébe fúrom, hiszen nincs köztünk csak tíz méter. Ahogy a földre dobom a sisakot bal csuklómat hozzá ütöm a jobbomon lévő fekete vastag karkötőhöz, aktiválva benne a helymeghatározót. Silas agymenése, persze mondhattam volna neki nemet rá, de valahol igazat kellett adnom, hogy sosem lehet tudni és tessék most nem mondhatja hogy ő megmondta. A királynőt is csak az alattvalói teszik azzá ami.
A sisak a betonon landol és teszek felé egy lépést.
-Hello bogaram… van nálad valami ami baromira nem hozzád tartozik. Add szépen vissza a lányt és sérülések nélkül megúszod ezt a kis kalandot. Ígérem szabadon távozhatsz, és nem indítok hajtóvadászatot ellened. – igen játszhatnám, hogy csak egy hiéna vagyok, hihetné hogy az Oba csak két kis harcost küldött rá, de annak mi értelme? Érezze át hogy most bizony nem kis lócitromba tenyerelt. Megpróbálhatna lelőni, benne van a pakliban, hogy meg is teszi, hiszen csak egy apró mozdulat, de félő hogy ekkora súllyal, túl lassú lenne, vagy túl pontatlan, és ha nem halok bele akkor nagyon megszívta.
–Tedd le és beszéljük meg ezt a butaságot, amíg még nem ér ide az emberi hatóság és meg kellene magyaráznod mért van a válladon egy eszméletlen vérállat._________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 33
Re: On my own
2018-04-05, 11:54


Mocskos hiéna. Az önbizalom egy dolog, de hogy a szemem láttára elteszi a fegyvert. Még az Oba se tudna kitérni egy fejlövés elől ebben a pillanatban, ki a bánatnak képzeli magát!? Én nem játszom a tököset, tegye el egy őrült az utolsó szál védelmét. Ez nő biztos az. Rezzenéstelen arccal és sugárzó önbizalommal tartom a fegyvert... aztán lekerül a sisak és képek ugranak be. Java része lesi fotó, másoktól vagy bizalmibb körökből lopott adatokból. Amit minden vadásznak tudnia kell, hogy meddig mehet el. A falkák fejei, a város ura és a közvetlen környezetük amolyan nyílt titok. Tudjuk hogy léteznek, hogy hogy néznek ki és a nevük sem megszerezhetetlen. Ezt a határt mindenkinek fejben kell tartani...én pedig itt állok előtte. Ha most hátranéznék tetteim útján bizonyosan szétszakadt korlátok lennének mögöttem, mert Amber Hillel nézek farkasszemet, pisztollyal fenyegetve. Akit kisütöttem valószínűleg nem kis kaliber vol. Szerencsésnek tarthatom magam. Zoé őre sem a hülyébbek közül való volt, de ő még vállalható kategória. Kezem megremeg ahogy tudatosul a helyzetem. Könnyedén zökkent ki kezdeti pánikomból a gyengéd női hang ami mögött pokoli erő áll.
- Ennyire hülyének még akkor sem nézhetnél, ha te lennél a város ura. - A pisztolyt elteszem. Látná az ujjam rezdülését és tuti ő lenne a gyorsabb. Érezné rajtam az elhatározást és előre gondolkodna. Még nincs matt. Ez csak egyszerű sakk helyzet. Innen még ki lehet lépni.
Felszabadult kezemmel kinyitom kabátom alatta a gránátok kötegével. Hiába terelne a békés megoldásra, félelem jár át de állom a perzselő lángokat tekintetében. Nem azért neveznek Samael-nek, mert egyenlő küzdelmeket szoktam vívni. Én sokszor okoztam már csalódást a halálnak... Elég vad ötlet kezd körvonalazódni bennem, de kicsit dumálnom kell hozzá. Csak pár perc.
- Nem én daráltam rommá két tucat kocsit másodmagammal. Semmivel nem vagy kisebb szarban mint én. A törvény alól nem vagy kivétel. Nem a legális utat követted még ha te is vagy az Oba. El is futhatnál innen mire ideérnek, de az alfák nem arról híresek hogy szeretnek veszíteni. - Kezem megfeszül az aktiváló huzalon. - Ha most ezt meghúzom, már döntetlen, még ha bele is döglök. Te annyival nem éred be. Mint ahogy én sem. - Mély levegőt veszek, rettenetesen félek. Minen porcikám ordibálja hogy hülye vagyok és ha van őrangyalom az most tankkal próbálhat innen elvontatni, vagy biztatni hogy várjam meg a zsarukat. Jobb a börtön.
Nem ez vagyok.
- A lányt akarata ellenére harapták be, de nem adsz neki jogot, hogy apját láthassa. Nem vagy különb mint a támadói. Hát majd én segítek neki. Ennyivel tartozok egy hiénává vált kezdőnek, még ha az apja tiltotta is tőlem. - Végre őszinte bizalommal mosolygok rá a város egyik legveszélyesebb nőjére, mert meghallom a távolban a szirénákat. Akkor most ideje megcselekedni egy marhaságot, ami vinni fogja a pálmát, ha megélem, hogy elmesélhessem bárkinek. Show Time...
Kihúzom magam és a közel sétálok a halálhoz , egészen karnyújtásnyira, de kezemen feszül a huzal.
- Lejárt az időnk, az éhes kutyák mindjárt itt vannak és bennünk látják az előléptetésük zálogát. - Pofátlanul elsétálok mellette a motorjáig. - Ha esélyt akarsz a győzelemre, akkor most az ellenséged ellensége, a barátod, ha csak öt percre is. Mert én a zsákmányom nem engedem. - Ülök fel a motorra magam elé téve Zoét. Egyik nő sem díjbirkózó méretű, még ha falakat is tud az Oba áttörni puszta erőből. El kell férni a paripáján, mivel az enyém totál kár. - Szóval? Mire vársz? - Kérdem kicsit ingó bizalommal. Muszáj belé vetni a reményem, Zoéval a vállamon én innen élve nem kerülök ki, de amíg nálam a csaj, a töltet és neki kell a büszkesége... addig még én sem állok vesztésre.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 91
Tollvonásainak száma : 71
Re: On my own
2018-05-03, 19:15Amber & Samael
Long life... to... the... Queen...

Mindenki követ el hibákat, sokan sokfélét, vannak kisebbek, már – már semmit mondóak, és van olyan amibe bizony olykor egyesek… persze teljesen véletlenül… belehalnak. Az előttem álló vadász halandóságát meghazudtolva küzd azért hogy versenyben maradjon a nap hullajelöltje címért. Agyam hátsó szegletében keresem az okokat, az indokokat és a reális tanubizonyságot hogy közönséges emberként én is ilyen barom voltam e. De nem. Becsvágyó, önelégült és beképzelt az igen, de szuicid? Még ha japánban lennénk. Ahogy lekerül a sisakom, megváltozik az arckifejezése. Nem, azt hiszem nem rám számított, és ez sajnos nem a megkönnyebbülés pillanata. A keze megremeg én pedig már tudom hogy tudja ki vagyok, és valahol mélyen talán majd egy hálát is elmondok hogy nem kell lejátszani a kinek képzeled magad te korcs témakörében felmerülő kérdezz feleleket.
-Én vagyok a Város Ura… - nevetek fel, és még a vállam is megvonom. Lehet nem az egészé, de egy szelete nagyon is az én fennhatóságom alatt áll, és ezt még az a vérszopó denevér is kénytelen volt elismerni, ami pedig azt illeti a föld amit most épp tapos ez a cukifiú… a hiénák territóriumának része. Szerencsétlenemnek még fogalma sincs, hogy a trágyalé amit azt hisz hogy a mellkasáig ér, már lassan az orrát is ellepi. Nem kellene több baromságot mondania, de csak nem áll be a pofája. Pozitívum hogy legalább arra rájött a pisztolyával nem sokat érhet el, túl kevés a távolság, még mielőtt kilehelem a lelkem, letépem azt a csini fejét és a torkán keresztül felnyúlva báboznék vele egy sort.
Hohohoooo a kisfiú nagy játékokkal szeret játszani. Szemügyre veszem a gránátoknak tűnő kötött pulcsit a mellkasán. Tutira karácsonyra kapta, nekem is kellene egy ilyen nagyi.
-Nem én daráltam rommá két tucat kocsit – nyávogok eltorzított hangon – de picsogós valaki… csak nem becsokiztál a nacidba, mert rád lőttem? –fintorodom el. Olyan szépen indult ez az ismeretség, már épp elhittem hogy a nagyfiú valaki, erre most kiderül hogy rózsaszín tüllszoknyát hord, és anyu rúzsával sminkeli magát. Minő csalódás. Ujjaimmal köröket rajzolok le a levegőben, jelezve hogy siethetne a rinyálással mert unom már. Próbál a lelkemre hatni, egyem a szívét még ha lenne olyanom.
-Ohh kicsi kincsem, ha meghúzod azt, és belőlünk véres húscafat lesz, mit gondolsz… nem fog a falkám hajtóvadászatot indítani minden egyes rohadt kis vadász ellen ebben a nyomorult városban? Vajon a falkák nem fognak összefogni, hogy kitakarítsák a környéket, hiszen ha velünk megtörténhetett egy ilyen csúnya csúnya túlkapás… az ismétlés veszélye igen csak nagy. – hitetlenkedve sóhajtok fel, tényleg arról csevegünk, hogy kit miért haraptak be és ha visszarabolja az elraboltat az nem elrablás?
-Szóval te vagy a hős megmentő lovag… sejthettem volna… jól figyelj rám Don, Ki Hót e… szerintem azt a rostélyt most már fel kellene hajtanod… nem látod a valóságot. Akarata ellenére harapták be, ki a faszt érdekli? A váltók 99%a nem akart váltó lenni, ő sem kivétel, csak egy szaros, kis áldozat, mint mindannyian. Nem adok neki jogot hogy elhagyja a megjelölt területet, mert ha megteszem az ő életét sodrom veszélybe. Látom nem szokása egyik vadásznak sem használni azt a káposztalevet ami agy helyett lötyög a fejetekben. Ha egy friss váltó csak úgy hazatér, az első erősebb érzelemre, legyen az a viszontlátás öröme, alakot képes váltani, a kislány pedig már túl van az első holdján. Vajon a nagy romantikus szíved örömmel lőné le és húzna strigulát a táblájára, tudván hogy a lány élhetett volna ha nem akarod kiszakítani azok közül akik megvédhetnék? Vagy ez a beteg kis fantáziád? Hazavinni egy kislányt… láncra verni… beteg… de tetszik – nevetem el magam – szóval gerjedsz a fajok közötti erotikára… mért nem kezdesz mindjárt egy nagyobb falattal… azt hittem szereted a kihívásokat vadász… - lépek közelebb, de a távolban felcsendülnek a szirénák. Hogy ezeknek nincs jobb dolguk. Az arcomba mászik és csak az tart vissza hogy pillanatnyilag nincs kedvem darált hús lenni az aszfalton, így hagyom hogy ellépjen mellettem, és azt is, hogy felüljön a motoromra.
-Esélyt a győzelemre… ha nem lennél ilyen halálosan cuki, már letéptem volna a fejed – felelem mosolyogva, majd keresztbe fonom a karom, ahogy a közelünkbe ér öt motoros. Silas bólint felém, egyedül rajta nincs sisak, mögötte Caspian kábán kapaszkodva, elég szar állapotban, de élve, és ez a vadász kibaszott szerencséje.
-Azt hiszem igazad van, az időnk lejárt… Nem tudsz egyszerre vezetni, és tartani a kis madzagodat is… add át a lányt – intek az egyik feketébe öltözött hiénának, aki leszáll a motorjáról és a vadász felé lép. – aztán vedd le szépen a gránát mellénykéd. Cserébe garantálom a sértetlenséged, és kijuttatunk innét. Csak hogy mérlegelhess, ha nemet mondasz, mindez megtörténik, kisebb nagyobb sérülésekkel, és a garanciát az életed megőrzésére nem fogom megadni._________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 33
Re: On my own
2018-05-03, 22:13


Elsőre köpni nyelni nem tudok attól amit tőle látok. Kifiguráz és nonszensz hülyeséget fecseg, mint valami... picsa. Azt a kurva élet milyen gyorsan rombolta le bennem a profizmus róla felépített képét. Azt hittem, ez az egész egy gondosan komponált ellentámadás volt, de most úgy érzem, hogy csak tette amit a kedve hozott. Laza vigyor jelenik meg arcomon a siettetésre is. Ez is csak egy a sok öntelt dög közül aki a  puszta nyers erejére és hatalmára támaszkodva dolgozik. Ha akarom ha nem, csalódott vagyok az eddigi fellépés után. Ezt a kiscsoportos sértést komolyan fel sem veszem, csak némán várom mi jön még. Meghúzza a hajam?
- Kérdezd meg, hogy érdekel e. - Felelem teljes nyugalommal. - Segítek, se te se a falkád se a többi vadász nem érdekel. Az meg, hogy ha megdöglök mi marad utánam, végképp nem az én dolgom. - Nézek tovább rá és várom a folytatást. A félelmem fura mód kavarogni kezd. Hirtelen mintha meginogott volna bennem. Talán a csalódottság? Vagy ez a beképzelt duma? Gőzöm sincs. Annak ellenére, hogy elviselhetetlenül arrogáns és egy hatalomhoz jutott plázacica benyomását kelti, még mindig az egyik legveszélyesebb dolog amivel valaha találkoztam és továbbra is rettegnem kéne tőle, de valamiért tekintélyt vesztett. Nem hiszem hogy az erővel kormányzáson kívül megy neki más is és ezt pofátlanul meg fogom próbálni kihasználni.
- Van még valami vadász sztereotípiád? Mert unalmas vagy. Felesleges tépnem a szám, valószínűleg jön még egy szellemes dedózás vagy beszarós poén. - Mondhatnék neki egy anekdotát arról, azzal, hogy hazaviszem véget ér a szimpátiám. Engem kifizetnek, onnantól kezdve meg kurvára nem az én dolgom. Nem érdekel, hogy fer, emberséges, vagy mit mondanak az íratlan szabályok. Hidegen hagy a további sorsa meg az Oba beteges fantáziája. Vagy azt is levezethetném mennyire gyerekes dolog kiindulni abból, hogy engem is csak az ölés hajt, mint őt.
Hirtelen Nem tudom hova tenni Amber Hill-t. Az egyik alfa, sokunk rettegésének egyik tárgya amivel sose akar találkozni... és mekkora csalódás. Vagy csak mi fújjuk magunknak ennyire fel a hozzá hasonlókat? Nem kéne komolyabban venni őket mint egy önelégült izomagyat? Rettegve csóválnám a fejem, de akkor tuti letépné, bár most is biztos felhúztam. Ma a hülyébbnél hülyébb ötleteket halmozom.
- Ehhez kétségem sem fér. A legtöbb melóban a cuki fejem ment meg. - Váltok én is cinikusra, de meg is rökönyödök magamtól. Nem illik munka közben felhúzni magam. Hideg vér és keressük a megoldást. Kell lennie. Tuti, hogy valamit ki fog hagyni.
Vagy... nem. Megint nyakig vagyok a szarban lassan hullámzani is fog. Ezek a motorosok kurvára nem kellettek. Az önelégült fejébe pedig egyszer még golyót repítek, a végén még önszorgalomból, ingyen. Akkor is én vagyok bajban és nála a magas kártyák egész paklija. Akkor kérjünk lapot 19-re. Meghallgatom és a felém tartó akárkire fegyvert rántok.
- Elegem van abból, hogy semmibe veszel és valami ócska eszméket valló vadásznak titulálsz. Általánosítok akkor én is. Nem adok egy bestia szavára, főleg nem egy nőére. Milyen érzés? - Vigyorgok rá, ha meg kell dögleni akkor legalább tükröt mutathassak neki. - Ember börtönben nincs váltó. Ott nem fog elérni a kezed, főleg ha te is hűvösön vagy a felszopó fiúiddal együtt. - Intek körbe a pisztollyal a díszes társaságon, de a zsinór még mindig feszül a kezemben. - A meglátásod is végre egyszer jó. Te fogsz vezetni, mert én nem tudok. Ha meg akarsz ölni az az egy esélyed van ha innen kilopsz, és már csak másodpercek vannak. - Előttem a lány, meg egy 3. főnek nagyon kényelmetlen hely. Azok után amit hallottam tőle, tényleg egy szavának sem hiszek. Az első adandó alkalommal ahol esélye van ki fog nyírni, ha mákom van gyorsan. Börtönbe nincs kedvem jutni, de jobb a halálnál, bár szívesebben agyalok azon, hogy meneküljek meg tőlük, de a lány és a gránátok nélkül... amit hallottam tőle, nem bízom magam a jóindulatára.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 91
Tollvonásainak száma : 71
Re: On my own
2018-05-14, 14:28Amber & Samael
Long life... to... the... Queen...

Az emberek hajlamosak nagyobb pofával rendelkezni, mint amit a helyzet eltűrne. Nem róhatjuk fel nekik, hiszen aligha akad kivétel köztük, a többi meg tudjuk jól, hogy ok nélkül is istennek képzeli magát, akik a világot a saját képükre formálják. Szabályokat és törvényeket hoznak, rákényszerítve magukat sokmillió társukra, büntetni vagy épp gyilkolni puszta hobbiból a gyengébbeket, vagy az általuk alacsonyabb intelligenciával rendelkezőnek titulált érző lényeket. Pedig egy fókabébiben is több az életösztön, mint egy ecsethajúhülyegyerekben. Ez meg most itt pattog, az önérzetétől fűtve, mert általánosítani mertem. Belegázoltam a lelkedbe picinyem? Nem hogy örülne hogy csak eddig mentem el és nem lábbal taposom épp a torkát, miközben azután érdeklődöm hány homokszem van a Saharában.
-Megsértettem az érzéseid? Ohh … igazán sajnálom, kérlek fogadd el bocsánat kérésem jeléül … -végigtapizom a testem mintha a zsebembe kutatnék, de nincs zsebem – azt hiszem a másik ruhámban hagytam… -megvonom a vállam, és még egy bocsi grimaszt is vágok hozzá, mire egy két kuncogó hang előtör a sisakok alól. A felé lépő hiéna a fegyverre megtorpan és rám pillant, mire visszaintem. Nem ér annyit a móka hogy egy rettegő vadász golyót eresszen az egyik harcosomba. Hagyom beszélni, figyelem ahogy ingerülten hadonászik a pisztollyal, miközben még mindig az istenverte zsinórt szorongatja, és mindannyiunk élete az ő elmeállapotán függ. Hát nem csodás?
-Tökéletes terv… minden elismerésem a tiéd nagy vadász, a szar helyzetből is igyekszel a lehető legtöbbet kihozni, és nem adod fel, amíg lélegzel. Felszopó fiúim… auhh… ez igazán nem volt szép, de valóban… az emberi börtönökben nincsenek váltók, talán… a kezem sem érne el oda, biztonságban lehetnél… talán. Szép dolog arra alapozni, hogy nekem igenis kell a lány, hiszen a falkám tagja, meg kell védenem, de nem számolsz vele, hogy nálam is van egy táblázat és igen könnyű behúzni egy strigulát a járulékos veszteségek rovatba.  – elnevetem magam, de nem tehetek róla, olyan vicces a fiúka – Szóval én fogok vezetni… és ez az egy esélyem van megölni? Valamelyik sorban hibádzik a képleted cukorkám… de hagyok időt, hogy újra gondold. – Felülök az egyik hiéna mögé és a melleim közül előhúzok egy kis RFID-t és meglengetem felé.
–A vezetéshez kell mindkét kezecskéd, amíg 15 méteren belül maradsz működik a motorom… ha ügyetlen vagy… akkor kellemes cipekedést…. – mosolygok rá és intek mire felbőgnek a motorok, és elindulunk vissza Neverlandbe. A motorom jelöletlen, még a motorszám is le van satírozva, hogy kár e érte, nem… a kislányt pedig bárhol megtalálom.
Nem akkor nyersz meg egy csatát, ha kivágod az ellenfeled szívét, hanem ha eléred, hogy önként akarja neked adni.
_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Vadász
Arnold 'Samael' Blackwell
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 30
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 33
Re: On my own
2018-05-15, 21:45


Oké.. se sértéssel, se józan érvekkel nem megyek semmire. Makacs  és kiszámíthatatlan nőszemély a legrosszabb fajtából. A látványos műsorára és a talpnyalók nevetésére nem reagálok. Semmibe vesz ami remek. Talán ezt kéne ellene forgatni, vagy bármit. Nagyon nem rózsás a helyzet.
- Ezt örömmel hallom. A mindenható dumád tartogasd a fizető vendégeknek és kérlek húzz egy strigulát Zoéra és hagyj csinálni a dolgom, vagy vezess. Nekem mind a kettő kimenetel tetszik. Bár a zsaruk is egyre szimpatikusabbak. - A nevetésre nincs mit reagálnom. Csöndben tűröm, mert talán úgy megunja ő is meg a csicskái.
Vele szembe állok ezerrel ver a szívem és az utolsó mondata mégis megnyugtat. Megvan a megoldás.
- Jó motorozást vénlány. Én megvárom a hatóságokat. Talán, majd ők visszaviszik a lányt oda, ahova valójában menni akar. A munka úgy is befejezettnek minősül. - Álok hátrébb a motortól. Lengesse csak az ultimátumát és húzzon el a viharba, azt várva, hogy kövessem teljesen kiszolgáltatva. Nálam a lány, a bomba és... jönnek a zsaruk ők meg távoznak.
Zoét ledobom a kocsi elé, hogy a motorblokk megvédhesse attól ami jönni fog. Elrohanok a hátsó csomagtartóhoz legalább ezt se kell hátra hagyni. Igaz ezüsttel van töltve így minden lövés baszott drága lesz, de az Ak-12 100-as dobtárral még mindig a legjobb egérút fegyver és nem is olyan drága beszerezni így nem fogom sajnálni. A zsaruktól nem félek. Se szaglásuk, se extra érzékeik és csak 3 járőrautó lett mozgósítva... 6 ember. Felhúzom a maszkom, az arcom maradjon az enyém és fedezékbe húzódok a kocsim mögött. A lényeg, hogy ne legyen idejük reagálni és erősítést hívni.
A kocsik közel érnek megállnak és jön a szokásos duma amit nem várok végig csak a mellényemből kibogozok egy gránátot és közéjük vágom kibiztosítatlan, de ezt ők nem láthatják. Amint elvetődnek én felkelek és zárótűz. Száz darab lőszer várja, hogy szabaduljon, így hosszú sorozatokkal operálok és nem engedem ki őket a fedezékből. Az erős lőszer áthatol a karosszéria vékonyabb elemein a folyamatos tüzelés pedig sakkban tartja őket. Erre a tűzerőre nem voltak felkészülve, így nem volt nagy meló megölni mind a 6-ot. Az egész jelenet vagy 10 hosszú másodperc folyamatos tüzeléssel. A ropogás hangja viszont tuti messzire ment el sietnem kell. Bevágom a fegyvert a kocsimba, mellédobom a mellényt is. Felkapom a lányt, elrohanok az eldobott gránátért azt is összeszedve indulok a sínek felé. A töltésen megállva kibiztosítom a gránátot és a kocsimba vágom vérző szívvel, de nyomokat nem lehet hagyni. Mire lejár a gyújtásidő már a töltésen csúszok lefele. Hatalmas robbanás rázza meg a környéket én pedig iszkolok át a túloldalra be a házak közé. Nem olyan könnyű a csaj, de még megoldható vele a mászás. A kertváros épületei kis kerítésekkel vannak felszerelve nem kell sok hogy átrohanjak és pánikot keltsek a bámészkodók között. A kis utakon egy kocsit pisztollyal feltartóztatok és meg is szerzek. Kicsit ordibálok, hadonászok. A felszerelésem nem katonás, de maszk van rajtam és egy ájult nő. Engedelmeskednek és enyém a járgány.
Őrült mód húzok el vele onnan és csak kicsit később lassítok a tempón, de amekkora káosz lett az üldözésből a rendőrhalálból és a robbanásból, most tuti nem egy lopott kocsit keresnek. Ennek ellenére félreállok  egy lakottabb környéken a város belsejében. Itt nem lehet jelenetet rendezni.  Leveszem a maszkom hogy ne legyek feltűnő és a hibámon kezdek agyalni. Nem kell sok hogy megvilágosodjak mekkora kezdő vagyok. Amber gyorsan jött és őt is megtalálták... a csaj tuti be van poloskázva.  Erre nincs más megoldás. Elkezdem levenni a cipőjét és ékszereit. Gyűrű, nyaklánc, hajcsat. Amit csak találok míg végül csak az alap lenge ruházat marad rajta. Mivel ájult és már megint csak hosszabb perceim maradtak kiszállok vele a kocsiból, leintek egy taxit és apja háza felé kérem a fuvart. Közben eljátszom hogy nagyon a nagybátya vagyok és a lány megint jól beadagolta magát. Nem nehéz most mérges embert színlelnem. Talán innen minden zökkenő mentes lesz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: On my own


Vissza az elejére Go down
 
On my own
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Kertváros :: Botanikus kert-
Ugrás: