HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Raymond Barclay
2018-03-04, 21:06Raymond Barclay
A hasra esés jó is lehet. Ha a bohóc hasra esik, azon mindig jót nevetnek. Nevettetni viszont jótétemény.


név: Raymond Barclay
kor: 24
csoport: vérleopárd
átváltoztatás ideje: 17 évesen
vérvonal: nincs
rang: Foll
play by: Charlie Carver
Képesség
Vérleopárdként a fajom képességeit birtoklom. Elég menők vagyunk. Nyilván nem mi vagyunk a legerősebbek, de fürgeségünknek és a reflexeinknek nem nagyon van párja. A fizikai erőnk is nagyobb, mint egy átlag embernek, de a többi alakváltóhoz képest nem nagy szám. A hallásom és látásom szinte már tökéletesre fejlődött, ugyanúgy mint a fára mászás. Macska létemre az úszásban is kiemelkedő vagyok és szeretem is a vizet ( ez nem képesség, viszont érdekes tény... szerintem). A járásom nagyon halk, ha valaki nem lát a szemével, akkor nem is nagyon tud róla, hogy ott vagyok. Kivéve, ha neki is ilyen jó hallása van, mint nekem, vagy beszéddel le nem leplezem magam, mert általában be nem áll a szám. Na de miben különbözök a legtöbb vérleopárdtól? A falkánkban én töltöm be a Foll szerepet. Azaz én védem a falkát. Ebből következik, hogy a harci tudásom és a fizikai erőm nem is olyan elhanyagolható. Elég ravasz és okos is vagyok, bár előbb cselekszek, mint gondolkodok, szóval nem annyira látszik meg rajtam az ész.
Megjelenés
Hol is kezdjem...
Általában fiatalabbnak gondolnak a koromnál. Kapásból kiskorúnak néznek, pedig még ki se nyitottam a szám és nem mondtam semmi hülyeséget. Elég kölyök pofim van, bár az évek már kezdenek megviselni, szóval egy-két éve nem néznek kiskorúnak, amit nem bánok, mert úgy nehezebb volt csajozni. Pedig szerintem nem vagyok egy rossz pasi. Hajam dús, mogyoróbarna színű, pont mint a szemem. Azok az ártatlan kiscica (érted? direkt nem kutya, mert leopárd vagyok) szemek, amikben még ott van a csillogás, hiába történt annyi szörnyűség velem. Van még nekem egy idióta mosolyom is, ami állandóan ott virít az arcomon. Egész magasnak számítok, de nem vékonyság párosul hozzá. Inkább izmosnak, sportosnak mondanám magam, hisz a sok mozgás (na meg az átváltozás) meghozta a hatását és minden izmom szépen ki van dolgozva. Jó, ezért nem én vagyok a kokszos srác a teremből, de az már nem is néz ki jól. Az öltözetem elég változatos, de a lazább, sportosabb ruhákat preferálom, amikben ide-oda ugrálhatok.


Jellem
Általában hatalmas vigyorral az arcomon lehet megtalálni, hisz mindig jó a kedvem. Nyilván nekem is vannak rossz napjaim, meg én is tudok komoly lenni, de próbálom az élet jó oldalát nézni és boldog lenni. Rengeteget nevetek általában a saját vicceimen, vagy épp azokon a hülyeségeken, amiket csinálok. Sokan bohócnak tartanak, de szerethető bohócnak. Nagyon hamar elkezdek ragaszkodni másokhoz és értük képes lennék bármit megtenni. Nagyon cuki vagyok (kívül,belül), de be tudok vadulni.Védelmezem a falkát és képes lennék feláldozni is magam értük. Kitartónak is mondanám magam, hisz ha nem lennék az, akkor nem lennék itt még mindig. Szeretek csajozni és már fiúra is gondoltam úgy, de nem volt megszámlálhatatlan barátnőm. Ilyen téren átlagosnak mondanám magam, viszont könnyen el lehet csavarni a fejem. Általában hamarabb cselekszek és csak azután gondolkozok és ez az élet minden területén így van. A beszéd is nagyon megy, ritkán látni zárva a számat.

Elötörténet

24 évvel ezelőtt születtem. Nem én voltam az első gyerek a családban, de a bátyám se volt sokkal idősebb. Körülbelül 5 perc volt köztünk. Miutána a nagy idióta fejével átpréselődött a szük kijáraton, én már könnyen kicsusszantam. Egypetéjű ikrekként nagyon hasonlítottunk, de nem csak a külsőnk volt azonos, hanem jellemre is egyformák voltunk. Állandóan együtt voltunk, szóval
egyértelmű, hogy a jellemünk is egyformán alakult ki. A szüleink korán elváltak és elég csúnyán össze vesztek. Én anyával maradtam, de Dommy apával kellett hogy menjen. Nem is nagyon találkozhattunk egy darabig, de ez apánk miatt volt. Ő tiltotta ezt. Évekig nem láttuk egymást, de olyan 9-10 évesen ismét össze hozott minket a sors, ugyanis mindkettőnket beírattak táncolni. Könnyen megtaláltuk ismét a közös hangot, de szinte egymás ellentéteivé váltunk. Ő sokkal komolyabb, katonásabb lett, mint amilyen az apánk is. Én meg egy szerethető bohóc lettem, mint az anyánk.  Teltek az évek és a mi kis kettősünkhöz csatlakozott egy harmadik srác is. Dante, aki szintén táncos volt. Olyan volt, mintha ő is a testvérünk lenne. Nagyon jól el voltunk így hárman. Rengeteg helyre eljuthattunk a táncos csapattal és rengeteg élményt szereztünk. A nyári táborokat is imádtuk, de az utolsónak szörnyű vége lett. Este volt, de nem aludtam. Már fűztem egy ideje egy lányt, aki szintén táncos volt. Mindig is odáig voltam a lányokért, de még nem jutottam el velük odáig. Még kicsi voltam, de már akartam és úgy éreztem, hogy ez a lány lenne a tökéletes hozzá. Kiszöktünk a tábor területéről és elmentünk egy kis tóhoz. Már az odafele is rengeteget nevettünk az úton, szóval a hangulat nagyon jó volt. A parton levetkőztünk, de nem teljesen, mert az utcai ruhánk alatt fürdőruha lapult meg, mert már előre elterveztük, hogy fürdeni fogunk. A vízben is jól szórakoztunk és végig nevettünk. Lefröcsköltük egymást, meg a víz alá nyomtuk a másikat és még párszor dobáltam is őt. Mikor meguntuk elindultunk kifelé és ő elkezdte felvenni a ruháját, de nekem más tervem volt. Mögé léptem és magam felé fordítottam, hogy megcsókolhassam. Ő viszonozta ezt és itt még nem álltunk le.
Büszkén kihúzva tértem vissza a tábor területére, de lesokkolódtam. Az ablakok be voltak törve, az ajtók szintén, a falakon is voltak lyukak, az oszlopok kidőlve, teljes volt a káosz. Mindent vér borított.


Eltelt pár hónap és a bátyámat, meg Dantét kiengedték a kórházból. Csak ők élték túl a támadást, de ők sem voltak már a régiek.  Megsebesítették őket és vérleopárdok lettek. Hatalmas erőt kaptak, de nem volt könnyű helyzetük. Az anyám befogadta mindkettejüket és én folyamatosan figyeltem, hogy hogyan próbálják meg uralni az erejüket. Elkezdtek edzeni és erősödni, hogy áttudják venni az irányítást a leopárd felett. Mindig ott voltam és néztem őket a pincében, ahogy próbálták elérni ezt a céljukat. Vagyis az elején csak akkor voltam, mikor emberi alakban edzettek, mert mikor még nem tudták irányítani az erejüket, könnyen bajom eshetett volna. Próbáltam segíteni nekik a meglátásaimmal, bár inkább csak a hangulatot dobtam fel a poénjaimmal. Gyakran én is beálltam, hogy egy kicsit erősödjek fizikailag, mert nagyon gyenge voltam hozzájuk képest és nem akartam, hogy állandóan nekik kelljen engem védeniük.
Az egyik ilyen közös edzést hamarabb abba hagytam, mint ők és felmentem lezuhanyozni. Utána rögtön a szobámba mentem, de már ott ült az ágyam szélén Dom, a bátyám. Én értetlenül néztem rá, de ő csak félig elmosolyodott és felállt. Egyre közelebb jött és valamiért nagyon fura volt nekem, ezért elkezdtem hátrálni. Nem tudtam sokáig menni, mert a hátam az ajtónak lapult és csak figyeltem, ahogy tovább közeledik. Nagyon közel állt meg, szinte már éreztem ahogy lélegzett. Az egyik tenyerét a mellkasomra helyezte, ami még kicsit nedves volt, mert nem törölköztem meg a tusolás után. Nem tudtam mit akar. Vagyis gondoltam valamire, mert én is éreztem, de azt a gondolatot gyorsan kiráztam a fejemből. Nem hagyott sokáig agyalni, megcsókolt. Nagyon gyengéd volt, ami szokatlan volt tőle, mert nem ilyen a jelleme, de nem hagytam sokáig. Ellöktem magamtól. Élveztem, de tudtam, hogy nem szabad, mert testvérek vagyunk. Ráadásul ikrek. Olyan volt, mintha magammal csináltam volna. Már mentem volna ki a szobából, de ő vissza rántott és az ágyamra lökött. Erősebb volt, mint én és nem tudtam menekülni, de amikor ismét összeértek az ajkaink, már nem is akartam.
- Mit nyögdécselsz már megint? - kérdezte egy hang, miközben fájdalmat éreztem az oldalamban. Kinyitottam a szemem és a bátyám bökdösött, hogy keljek már fel.
- Már megint az exeddel álmodtál? Szerezned kéne már egy új nőt. - közben megfordult a másik oldalára és próbált vissza aludni. Már megint azt álmodtam, hogy van valami kettőnk között. Nem értettem, hogy miért álmodom állandóan ezt. Nem akartam tőle semmit, vagyis lehet hogy igen, de azt mélyen elzártam.


Beteg lettem. De nem csak kis megfázás, hanem halálos beteg. Hirtelen jött és egyből leterített. A kórházban mindent megpróbáltak, de egyre kevesebb esélyem volt a túlélésre. Ott feküdtem tehetetlenül és reménykedtem, hogy kitalálnak valamit. Dominick mindennek utána járt és talált egy megoldást. Ha én is alakváltóvá válnék, akkor elmúlna a betegségem. Én először nem akartam ilyenné változni, de mikor felmerült az ötlet, hogy Dante engem is vérleopárddá változtatna és ismét mindent együtt csinálhatnánk, nagyon megörültem. Ő először nem akart belemenni, mert kockázatos egy ilyen, de nem volt más választás. Végül én is közéjük kerültem és éjjel-nappal gyakoroltam, hogy utolérjem őket. Dante mindig is vezető volt, így nem is volt kérdés, hogy egy nap Nimir Raj válik belőle. Mi voltunk a legjobb barátai, szóval nagyon jól ismert minket és olyan feladatot kaptunk, ami hozzánk illik. Mi lettünk a falka védelmezői, a Follok. Amint egy ellenséges alak lép a területünkre, vagy valaki bánt egy kölyköt azonnal ott teremnek a Barclay ikrek és elintéznek mindenkit.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Raymond Barclay
2018-03-06, 15:20Elfogadva!


Raymond Barclay

Kedves, aranyos, ici, pici cicuska.... megvallom az elején egy egoista, beképzelt kis varangynak gondoltalak, a magatokhoz mért csöpp kis eszetekkel.. Váltó vagyok... menő vagyok... de aztán az aktádat lapozgatva lassacskán fény gyúlt az ezer éves sötétség szívében. Az életed véletlenen múlt csupán. Hogy kegyelem, vagy épp átok volt emberként látni hogy bátyád és barátod egység maradt,
míg te a szakadék szélére sodródva csak egy közönséges kis halandó maradtál... szörnyű lehetett. Azonban mint a mondás is tartja, minden út Rómába vezet... te sem kerülhetted el, és ez így van rendjén. Hogy baleset vagy szándékos, hogy okkal vagy ok nélkül, a lényegen mit sem változtat. Egy új családban kaptál helyet, egy fontos szerepet, és nagyon reméljük hogy megfelelően végzed a munkád... mert tudod... az éj sötét és tele van iszonyattal...

Elfogadva! Lepecsételve!

Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Raymond Barclay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: