HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Nora Reed
2018-03-03, 18:02Nora Reed
Sucks!


név: Nora Reed
kor: 15
csoport: Vértigris
átváltoztatás ideje: még nem történt meg
vérvonal: Falkán belül születtem.
rang: kölyök
play by: Freya Tingley
KépességVámpírok vérvonal képességeit kérnénk ide,
továbbá a boszorkányok és egyéb, különleges képességgel bíró emberek ismertessék mi rejlik bennük!
MegjelenésApró termet, kecses járás, világos szemek és valami furcsa érzés, ami körbe leng. Érzed igaz? Mintha a bensőd szólna rád, hogy maradj távol. Furcsábbnál furcsább ruhadarabok. Nadrágra szoknya? Feszülős, lezser? Minden megtalálható a megjelenésben. Alkalomtól és kedvtől független. Leginkább hangulat függő. Szemek kiemelve, pontosan annyira, hogy ne kalandozz el, hogy tudd, mire számíts, hiszen a lélektükre, nem igaz? Korona, ami fejünket díszíti olyan sötét akár az éjszaka ez mellé társulnak ugye már említett kék szemek. De ne feledd, az éjszaka a barátunk. Mindig van valami apró csel, hogy ne tűnj ki a tömegből. Észrevétlenül suhanj, ahova őrző szemek nem kísérnek.

JellemSzemélyiség változik, nehéz lenne elmondani úgy, hogy percről percre változik. Hiszen lehetek meghunyászkodó, vagy lázadó. Annyi minden történik az emberrel, ha jó kedvem van, olyan vagyok, akár egy cserfes kislány, aki szaladgál, és a középpontba vágyik, de ha valamiért elszomorodik, akkor visszahúzódik és a könyvek között keresi a társaságot. Tekintve, hogy egyetlen lányként a két fiú mellet elnyomva érzem magam, sikerül kijátszani a kártyáimat és megkaparintani, amit akarok. Hogy ez rossz lenne? Nem tudom. Nekem nem, a fiúk morgolódhatnak. Jó tulajdonságaim közé tartozik, hogy jól nevelt vagyok, tanulékony és talán egy kicsit maximalista is, már ami azt illeti, hogy igyekszem minél többet megfogadni Liara tanácsaiból és tanításaiból.
Rossz tulajdonságok pedig azok, amikor úgy csapkodom az ajtót, vagy kiabálok, mint akinek elmentek otthonról. Hamar felkapom a vizet és nehéz lenyugodnom. Már alig várom, hogy a tigrisem előbukkanjon. Jó lenne, ha a kölykök közül én lennék az első. De valószínűleg ez csak csodás álom lesz. Mert azt is szeretem csinálni, álmodozni. Mert az életem egy valóra vált álom.

Elötörténet„Drága naplóm!
Sosem voltam jó abban, hogy leírjam az érzelmeimet, leginkább átélem őket. De a mai nap a legszomorúbb és nem akarom, hogy lássák rajtam. A fiúk kinevetnének, Liara, pedig egésznap csak rajtam lógna. Elfelejtették, hogy számomra ez a nap sokkal fontosabb, mintha a születésnapomat ünnepelnénk. Pontosan egy éve történt, hogy apáék meghaltak. Körülmények tisztázatlanok voltak és valamiért mikor erre a napra gondolok, a gerincem mentén valami bizsergést érzek. Talán a düh, vagy a csalódás, hogy egyedül maradtam. Persze nem szó szerint, hiszen jobb családot nem is kaphattam volna. A két fiú olyan nekem, mintha a bátyóim lennének. Állandóan versenyeznek, és persze legtöbb borsot ők törik az idősebbek orra alá. Az elmúlt egy évben nagyon türelmetlen voltam, hiszen végre szabadjára akarom engedni a tigrisemet. De valahogy a világért sem akar megtáltosodni. A tanítónk azt mondta, hogy legyünk türelmesek, amint eljön a pillanat megfog történni.
Bár a félelem nagyobb, mint a vágyakozás. De nagyon remélem, hogy hamar megfog történni, jól érezném magam, hogy a beteljesülésem előbb lesz meg, mint a fiúknak. Mellesleg Liarának sem szeretnék csalódást okozni.
Nála jámborabb lelket nem láttam, vagyis, ha épp nem akad ki valamin, mert akkor kő kövön nem marad. De hála istennek nagyon jó türelme van a mi csapodár kis csapatunkhoz. Ami jó, hogy van, mert hát a két fiú igen csak próbára teszi. Néha én is tudok tőle balgaságokat kérdezni. De a másik kettő, hát mit mondjak, sokkalta rosszabbak nálam.
De az a legjobb benne, hogy nem hagynak magamra, mindig kikérik a véleményemet, és ha nem egyezik, akkor fejet hajtva is az lesz, amit én szeretnék. Hiszen, ha én ropogósan enném meg a steaket, akkor a fiúk is úgy eszik. De azért hagyom őket érvényesülni, mert hát nem akarom őket elnyomni. Szeretem, hogy középpontban vagyok. Viszont tudom, hogy meddig húzhatom a húrt, nem akarom, hogy elpártoljanak tőlem, mert megunják…”

Nagy nyikkanás és az ágyamon landol egy labda, felpillantok. Két fiú egymást ugratva áll az ajtóban én pedig a gondolataimat eltemetve elzárom a naplómat. Elmosolyodom, és mire kiejteném az első szavaimat, már a szobába tolakodva nézegetik a szekrényen hagyott holmikat.
- Hé, Don nézd! – már lendültem volna, hogy elkapjam a fényképet, amin hárman vagyunk, de Don karjai fonódnak a derekam kör, hogy megállítson abban, hogy neki essek az előttem állónak. Számomra kedve emlék, de ők csak úgy rontanak bele az életembe, mintha joguk lenne hozzá.
- Hova, hova? – kérdezi, ahogy erősödik a fogása, én pedig úgy engedek fel, a feszültség elillan az izmaimból és végül a kezei is lekerülnek rólam.
- Ne siess már. – forgatja a szemeit, én pedig megrázom a fejem. Az ágyról emelem meg a labdát és valami fura hang zakatol a mellkasomba, a fiúk felnéznek, én meg megrántom a vállam. Nem tudom, de furán kellemes volt.
- Menjünk, mielőtt szétpakoltok mindent. – mormogom, ahogy kitessékelem őket a kis birodalmamból. Végül pedig becsukom a szobaajtót. Elfelejtették. Most már biztos. Egy utolsó pillantást vetek a könyvemre, de végül megiramodom, hiszen ők már rég az udvaron vannak, mire én csak kocogva az ajtóhoz lépek.
Lia pedig ott áll csípőre tett kézzel, én csak a törött vázát nézem és szégyenlősen gyorsan a cipőmre vetem a szemeimet. Hirtelen érdekesebb lett a karcolás, mint sem a villogó szemek.
A fiúk mutogatnak, hogy vigyem el a balhét, hiszen nálam van a labda.
- Tudom, nincs a házban.. – kezdek bele, de csak megrázza a fejét. Tuti van valami baj, mert nem szidott le, nem kaptunk büntetést. Mi történt?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 100
Tollvonásainak száma : 78
Re: Nora Reed
2018-03-14, 23:03Elfogadva!


Nora Reed

Először is.. szeretném elmondani, hogy szerintem nagyon jó kezekben vagy, leszel, az kísér utadon. Mutatja merre vagy arccal előre, s segít majd kiteljesedni. Egészen addig amíg 18 nem leszel mert akkor pár napra átveszlek tőle.. Nade. Kistigrincshercegnő... Vár a falka, a mi nagy családunk, és remélem hamarosan a fiúk is.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv itthon Smile

//bocs, nem hagyhattam ki, Ébenke felvilágosít ha nem értenéd Very Happy

Kie


Vissza az elejére Go down
 
Nora Reed
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: