HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Robert Grant
2018-02-26, 00:44Robert Grant
rövid idézet, a karakterről!


név: Robert Callum Grant
kor: 30
csoport: vértigris
átváltoztatás ideje: születésemtől fogva hordozom a gént
vérvonal: -
rang: Tengkar
play by: Zachary Quinto
KépességFélállattá alakulás,
harci szellem, gyilkolás a falkáért. De manapság nagyfokú türelmet is kaptam, vagy vettem magamhoz, a falka ügyeivel szemben. Nem lenne tisztem, de kiérdemeltem a társaim szemében, addig míg nem voltak vezetőink. Hallgatnak rám, tisztelnek, és Kierran is megfogad egy-két tanácsot tőlem.
Megjelenés
Szinte minden jól áll neki, a gardróbjában rengeteg ruha megtalálható, az üzleti életben, csakis öltönyben látni, a magánéletben felveszi a lezserebb ruhákat is, nem olyan karót nyelt, mint ahogy azt első, majd második és végül a harmadik ránézésre véled felfedezni. Mégis talán az öltözeteinek, és az, ahogyan viseli azokat körüllengi egyfajta távolságtartásra ösztönző aura. Nagyon is ott lapul a ki tudja milyen viselet alatt a vadállati része. Legyen akár szmoking, vagy öltöny, netán golf ruha rajta, az érzésen semmi nem változtat, hogy a magára külsőleg is adó férfi szeret távolságot tartani, mindenkitől ha csak teheti.

JellemTulajdonképpen, jobb szeretné, ha olyasvalaki ülne a ranglétra tetején, akinek tetszik ez az egész falka irányítósdi, mert ő nem vágyik a Raja helyére. Kénytelen kelletlen vállalta el a feladatot,
hogy időnként szó-szólót játszik, mert az üzleti életben is kiáll az igazáért és az igazságtalansággal szemben. Az előző rezsim alatt, ezt nem sűrűn tehette.
Ezért reméli, hogy Kierran, bölcs vezető lesz. Nos hanem? Beleveri abba a makacs fejébe. Mástól se hangos a falka, csak attól ,hogy mely nőstényt döntötte már meg,
ugye...ugye őt nem?! Nagy levegőt Robert; korábban se törhetted ilyenen a fejed, most megtehetnéd, de van -e értelme? Észre venne-e? Persze, könnyű azt mondani, hogy ne legyen töketlen, de ha az évek beidegződése nem múlik el olyan hamar? Ha a színek rasszizmusában nőtt fel?Hiába tetszik neki a fekete nőstény, ha ez nem talál viszonzásra? Mindegy. Minden marad így ahogy van! Az lesz a legjobb. Különben sem a falka létfenntartásáért és szaporodásáért felelős. Persze, ettől függetlenül még kitalálhatják, hogy vegyen el csak azért is valakit, valaki nagyon vöröset és ősit... persze, és fejben meg zakkant a nő nem? Vagy tikkel, vagy fene se tudja.
Egyébként, visszafogott természet, vidám és határozott, ritkán, de látni mosolyogni is. Van laza oldala is, amit egyedül talán a király láthatott eddig, más nem igen. Szeret olvasni, bármilyen történet megfogja, lehet ez a borító, vagy az utcán vagy az irodában hallott könyv téma is, amelyet fél füllel hallott meg.
A visszafogottságra visszatérnék, az elfojtás jellemző rá, érzelmek tekintetében, tengkarként, harcosként és korábbi garaksakként nem hagyhatta hogy az érzelmei diktáljanak a feladatok elvégzései alatt.

ElötörténetKét évesen nem sokmindenre emlékszik az ember, de egyes szagok és illatok megmaradnak, különösen igazak ezek azt hiszem a vérszerinti váltókra. Emlékszem arra a pillanatra, amikor a Strips családba megérkezett Kierran. Alig vártam, hogy láthassam, elvégre érdekelt, hogy a nagy és erős tigriseknek ki lesz az új vezére, az akire majd nekem kell vigyáznom, nem sokat értettem a szüleim beszédéből, ebben a korban, de pár évvel később már felfogtam. Azért a kiképzésem, és a gyakorlatok, azért van minden ,hogy felkészítsenek az ő védelmére. Na nem mintha a látottak alapján az arany tigrisek olyan satnyák lennének. Nap-nap után láttam, ahogy a szüleim váltanak, és ott sétáltam mellettük az erdőben, a gyűlésekre, míg ők a komoly dolgokról beszélgettek, mi Kierrannal a bokrok és fák között rohangáltunk, rossz fát tettünk a tűzre, az őrzőink agyára mentünk, még messze voltunk attól,hogy váltsunk, hiszen azt leghamarabb tizenhat évesen lehet, de nem voltunk egyszerűek. Persze Kierran se szorult a védelmemre, mert őt sem kellett félteni, az óvodás csoport tagjait viszont igen.
- Call! Kierran! – csendült anyám hangja, az utóbbi névnél kicsit enyhébben, de nem bántam.  Tudtam ,hogy szeretnek, éreztem. Egyik lábunkról a másikra álltunk és egymásra vigyorogtunk lopva. Mindketten tetőtől talpig sarasak voltunk, nyár, tikkasztó hőség, amikor még élni is fáj egyeseknek, mi nem tudtunk egy helyben ülni. Mi meg, az egész lakásba behoztuk a medencés bulit sárral együtt, mert úgy a jó. Minden saras és vizes, még a szomszéd néni kutyája is, tőlünk nem félt, de a váltók közelében ösztönös távolságtartással viseltetnek az állatok, szóval… szegény Husika is, hiába élvezte a saras pancsolást, anyám jelenlétében behúzta a fülét farkát és hazaiszkolt.
- Édesanyám? – álltam meg felszegett fejjel és egyenes háttal.
- Magyarázd már el, hogy mi ez? – int körbe a szobán, a nappalin, a falak tappancs és kézlenyomatosak.
-Az úgy volt… - kezdenék bele.
- Én találtam ki!  -  szólal meg Kierran mellettem.
- Nem én!  
- Nem hanem én!
- Nem ő hanem én!
- Nem! Én voltam!
Ez így ment még fél percig, majd egymásra ugrottunk, és elkezdtünk birkózni, sose derült ki, hogy ki volt az ötletgazda, mert bunyóba torkollott az egész, mégis…jól éreztük magunkat, azon a nyári estén, volt sütögetés, közös kajálás, és apám nyüstölt a kiképzésemmel is. Tudtam, hogy megvan az életutam tervezve, előre. A külső szemlélő számára, egy üzletember leszek, a falka számára egy végrehajtó, testőr. A feladatom Kierran és a Királynője védelme lesz.  Bár itt voltam a gyűlésen, mert ezekre visszatértem, távolabb álltam, már nem olyan közel mint Gengkarként, -egyébként is Kierran testőrének készítettek fel, nem pedig ennek a két bohócnak-,  pár évre rá, hogy elértem a megfelelő szintet, leváltottak, mert ellen mertem szegülni a király parancsának, amiért nem büntettem meg nyilvánosan egy színeset. Miért? Jogtalan volt a büntetése, és ennek hangot is adtam, hogy nem a büntetés a feladatom, hanem a védelem. Bírkáknak ott vannak a Tengkarok, jó, akkor legyek az és tegyem meg, de így sem fogom megtenni, a jogtalan kínzást.
Így háttérbe vonultam, a megfelelő pillanatra vártam, és azon az estén furcsa energiahullámzást éreztem, két őr elbukott az ajtónál, majd az események felgyorsultak. A srác szemei ismerősek voltak. Borostyán sárga szemeim az idegen pillantását kutatták, az illat… bekúszott az orromba, elfeledett érzés volt, a régi barátom! De csak álltam és néztem, ahogy megy, és harcol és átveszi a helyét a jogos helyét a trónbitorlóktól. Volt akiket megbolondított a vér szaga, volt akik nyugodtan álltak tovább a helyükön, mint én. Alig hittem a szememnek.

Óvatos vagyok vele, már nem gyerek, nem tudom, hogy mire számíthatok tőle, de segítek neki amiben tudok, közvetítek közte és a falka között, átfordítom Kierran nyelvéről a falka nyelvére a mondandóját, mert néha kicsit érdekesen fogalmaz, vagy mások a meglátásai. De sosem másítom meg azt amit mond, mert jó ötletei vannak, azt, hogy hol volt eddig, mi történt vele, miért kellett rá ilyen sokáig várnom, hogy újra megjelenjen, nem tudom. Nem mondta még el, nem beszélt róla, pedig szeretném tudni. Viszont tetszenek az elgondolkodásai, demokrácia, a fajok keveredése, a régiek közül talán nem sokan mennének ebbe bele, de mi van ha mást mondanak az érzések, ha végre tehetnénk azt amit a szörnyünk, az érzésein diktálnak? Örülnék, ha nem kellene vöröset elvennem, de, tudunk-e szakítani a gátlásokon? El tudunk rugaszkodni a rossz beidegződésektől? Nem hiszem, hogy érdeklem őt, ezért is hagyom annyiban az egészet, csak távolról nézem a fekete bundás bestiát. Az sem baj, hogy furcsább mint az átlag, elég érdekes a felfogása, de tele van jóindulattal, és szeretettel, talán ez fogott meg bennem valamit.


Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Robert Grant
2018-03-03, 20:23Elfogadva!


Robert Grant

Szia Rob! Öreg cimbi. Az előtörit olvasva rájöttem, hogy előreláthatóan mennyire is fogod megszínesíteni a mi kis életünket... és bevallom tetszik a dolog. És, hogy elég erős e köztünk a kapocs hogy túlélje Ébenkét... majd kiderül. Most beugrott Vader nagyúr szövege, hogy állj mellém és uraljuk majd az egész univerzumot Very Happy Szóval örülök neked.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv az életünkben!

Kie


Vissza az elejére Go down
 
Robert Grant
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: