HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


2018-10-17, 20:29
Braden Scargano
tollából született
2018-10-17, 12:55
Lucas A. Blackheat
tollából született
2018-10-17, 11:16
Narui Kazuya
tollából született
2018-10-16, 18:55
Ryenne Keith
tollából született
2018-10-16, 14:40
Narui Kazuya
tollából született
2018-10-13, 22:02
Xylia Graham
tollából született
2018-10-13, 12:35
William Carxon
tollából született
2018-10-13, 09:26
Alexander
tollából született
2018-10-12, 19:56
Adriane Mendez
tollából született
2018-10-11, 11:01
Amber Hill
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Shot in the dark...

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 237
Tollvonásainak száma : 216
Re: Shot in the dark...
2018-08-18, 18:50


Mindenesetre azt megállapíthatom, hogy van bátorság a nőben, bár az is lehet, hogy botorság, hiszen nem elég, hogy egy idegen férfit beengedett az autójába, de még el is fogadta a meghívásomat, és mindezt úgy, hogy fogalma sem volt róla, hogy valójában mi vár rá.
Valóban öntelt vagyok, de annyira még én sem, hogy azt gondoljam, első ránézésre belém szeretett. De meg kell hagyni, hogy volt már példa rá a múltban.
- Gondolt már arra, hogy elcseréli a halandóságát, az éjszakára? Akkor sokkal több ideje lenne az életre. – mondjuk csak a éjszakai órákban, de a nappalt letudhatjuk az alvás időnek, és akkor nem olyan, mintha a halhatatlanságunk pocsékba menne.
- Azért mert még képes gurulni, attól még nem feltétlen a legjobb választás, mi van, ha meglát…nem is tudom egy épp szülni készülő nőt, az úton, aki lerobbant, és el akarná vinni, de a nem is ócskavas Ön alatt, szintén felmondja a szolgálatot? – Lehet, hogy nem a legjobb példa, mert ugye még számtalan lehetőség van arra, hogy segítsen a nőnek, de borzalmas az autó, nem is autó, inkább tényleg a bontóban lenne a helye. Már legalább 20 éves, de sosem lesz belőle múzeális darab, mert ahhoz túl ronda és szögletes.
- Ez azért valóban megnyugtató, főleg, mert szakállat és hastájéki szőrcsíkot is odaképzeltem, a sörhasa közepére, és be kell vallanom, hogy teljes mértékig elrontja a fejemben élő képét. – Mint valami horrorfilm, ahol Salome nem is Belle vámpír, hanem valami teljesen elkorcsosult valaki, akire még ránézni is fáj a szemnek, nemhogy megkívánni. Bár időnként fura az emberek ízlése, lehet, hogy van akinek nagyon is bejön. A vakoknak, mondjuk.
- Egészségére!  - keresztbe fektetem a bokám a térdemen, hogy kényelmesebben üljek, és az egyik karom hanyagul a támlára dobom.
- Számtalan tervem van, csak nem tudom, hogy melyikbe egyezne bele, vagy mondana igent azonnal . – Egészen attól kezdve, hogy itt helyben a magamévá teszem, egészen addig, hogy a falhoz láncolva tartom a Bloody Bite pincéjében, hogy bármikor meglátogathassam.
- Esetleg lemehetünk táncolni, ha van kedve. Szeret táncolni? – Legalább kiélhetem a frusztráltságom a tömegen, amit a nő közelsége okoz. Mert bármennyire is próbálok elvonatkoztatni, folyton Salome-t látom magam előtt, és az együttléteink úgy térnek vissza az elmémbe, hogy alig bírok magammal.
- Valóban nagyon sajnálnám, ha ezt a választ adná nekem. – De most el is megy, biztos lehet benne, hogy nem ez lesz az utolsó találkozónk, mert így vagy úgy, de a nő az enyém lesz, ha akarja, ha nem.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 39
Tollvonásainak száma : 36
Re: Shot in the dark...
2018-08-21, 14:42
Alex && Lizzy


Egy pillanatra átfut a fejemen hogy ezt azért nem kellene hogy ennyire elengedjem magam, de ha már le akartam lőni, akkor esetleg egy kicsit engesztelhetem is. Mármint nem ellene irányult a merénylet, bárkire fegyvert fogtam volna aki akkor a hátam mögé kerül, és áldom a jó reflexeimet hogy nem sült el a pisztoly. Volt haszna a katonaságnak és utólag belegondolva szerettem is. Emberileg mindenképpen jót tett és önfegyelmet adott.
A kérdésére szinte azonnal válaszolok, amint kiejti hiszen képtelen a gondolat. Vápírhóhér vagyok, nem lehetek vészívó is egyben.
- Nem, soha! Előbb ölném meg magam mint hogy vámpír legyek. Az éjjel sokkal rövidebb mint a nappal, és a lehetőségek is sokkal korlátozottabbak. Éjjel nem tartanak tárgyalást sem - válaszolok és a kezdei él kissé elkopik a hangomból, hiszen nem rá haragszom, egyszerűen csak nem tudom elképzelni magam vámpír fogakkal és vérszomjjal.
Az autót illető megjegyzésekre csak összehúzom a szemöldököm, és egy kis ellenérzés dugárzik rólam ahogy egy olyan dolgot becsmérel, amit nem kellene.
- Lehet, mindenesetre nem fogom lecserélni az autómat még, úgyhogy kérem engedje el a témát - nincs kedvem megvitatni vele hogy miért ragaszkodom ahhoz a dzsiphez. Colton értené.
Felkuncogok a tévképzetre de a feszültség még nem szállt ki teljesen belőlem.
- Egy szőrszál sincs a hasamon és szakállat sem tudok növeszteni sajnos. Maximum ha valaki alkoholos filccel rajzol rám olyat - hiszen arra sincs semmi esély, hacsak nem farsangolni mennék és öltöznék kalóznak. Egyszer kellett csak fiúnak kiadnom magam, és akkor ilyen ragasztott szakállam volt, de nem a legjobb.
- Talán akad egy aminél közös nevezőre tudunk jutni egymással - hiszen nem olyan rossz parti de akármilyen magányos is vagyok, lehet hogy nem kéne itt maradnom tovább. Így, hogy tudom ki ő, csak kísértem a sorsomat ezen a helyen.
- Nem igazán tudok táncolni. Utoljára a szalagavatón táncoltam - vallom be, de nem szégyellem hogy engem ez a mozgásforma nem érdekel különösebben és nem fogok diszkózni a tömegben abból már rég kinőttem.
- Ezt a választ kellene adnom, azt diktálja a józanész - sóhajtok ahogy belekortyolok a martinis pohárba és megforgatom a korty italt a számban. Édes, és mégis keserű. Akár az élet.
- Esetleg más alternatíva amit itt lehet csinálni? Túlzás lenne feltételezni hogy van biliárasztal? - érdeklődöm.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 237
Tollvonásainak száma : 216
Re: Shot in the dark...
2018-08-22, 19:17


- Pedig a csodákat mindenkinek meg kellene állnia, és kiélvezni, mert ki tudja, hogy mikor sodor felé az élet még egyszer egy ilyen lehetőséget. – A csodák nagyon is végesek, mint ahogy az is, hogy ez a nő úgy néz ki, mint Salome, akit már régen meggyászoltam. Ez a nő is egy ilyen csoda számomra, ami mellett nem sétálhattam el csak úgy.
- Bocsánat, ha megsértettem az érzéseit, nem tudtam, hogy személyes érzelmek fűzik egy tárgyhoz. – Ez nem elítélően mondom, amiért nem akar megválni az autójától, nekem is vannak olyan dolgok, amiket már évszázadok óta őrzök, mert emlékek fűznek hozzá, néha jók, néha rosszak, de emlékek, amik az enyémek.
- Ha vámpír lenne nem járhatna tárgyalásra. – Ki is törne a forradalom, ha egy vámpír a jogba akarna beleszólni ilyen szinten, biztos vagyok benne, hogy minden ügyet elveszítene, mert az esküdtek között sincsenek vámpírok. Úgyhogy hamar meg is unná a dolgot, mégha lennének is éjjeli tárgyalások. Bár azért eléggé rosszul esik, hogy nem lenne vámpír, mintha csak valami kóros dolog lennék.
- Valójában, ha nagyon akar, akkor tud. Van olyan, hogy hormonkezelés, olvastam egy újságban. De én meglehetősen sajnálnám, ha így döntene, mert most nagyon kellemes látványt nyújt a szemnek. – mosolyodom el ismét, ahogy szoktam, amikor flörtölök a nőkkel vagy férfiakkal vagy filányokkal, édes mindegy, milyen nemhez tartoznak.
Csak bólintok a kérdésére, hiszen a táncot elvetette, mert nem tud táncolni, micsoda blamázs, de nem baj, majd kerítek rá alkalmat, hogy megtanítsam. Közben előveszem a telefonomat, és tárcsázok, aztán szó nélkül teszem a fülemhez.
- Menj át a szemközti kocsmába, vedd meg az ott lévő billiárdasztalok egyikét minden kellékével együtt, és azonnal hozzátok át. Nem, az ár nem számít, de ésszel alkudozz. – van mint a tejbe apírtani, de azért, ha nem lesz elég szemfüles a tulaj odaát, akkor nem kell milliókat kifizetnem érte.
- De mindjárt lesz egy. – felelem, mintha ez teljesen természetes és mindennapos dolog lenne. – Azonban, én még sosem billiárdoztam. – vallom be neki, bár sokkal kevésbé szégyenlősen, mint ahogy vallotta be, hogy nem tud táncolni.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 39
Tollvonásainak száma : 36
Re: Shot in the dark...
2018-08-27, 13:03
Alex && Lizzy


- A csodákat ki is élvezem, de nem gondolom úgy hogy a vámpírlét vagy éjszakai életmód annyira csodálatos lenne hogy feladjam érte a nappalaimat - válaszolok, mert nem ítélem el a vámpírokat azért, amik, sokkal inkább azért, amit tesznek. Hóhérként nem árt ha kellőképpen távol tartom magam tőlük, mivel az ember nem tudhatja hogy az illető miféle ember vagy éppen milyen volt, és mennyit torzított rajta az idő múlása, és nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket magam körül. Alexander is ilyesmi.
- Semmi baj, nem tudhatta. Megígértem a kocsi volt tulajdonosának hogy vigyázok rá, és ameddig csak lehet ezt szeretném is betartani - válaszolok neki hiszen nekem ez nagyon fontos, kevéske dolog ami Colton után maradt nekem. Mindenre vigyázok, még a dögcédulájára is, amit mélyen elrejtettem a szekrényben.
- Ez igaz, de mivel szeretem ezt csinálni, még a gondolat is szörnyű hogy többé nem csinálhatnám, és ki lennék rekesztve a bíróságról. Nem éppen a legjobb belépő lenne ha vámpírként kérnék bebocsátást a tágyalóterembe - mosolyodom el én is, és kényelembe helyezem magam a pohárka martinivel. Ennyitől még nem lesz semmi bajom, és aligha pont engem szondáztatna valami kósza járőr. Elég sokat dolgozom velük csak felismernek és tudják ki vagyok.
- Ennyire mélyen sosem mentem bele hogy milyen módon lehetne szakállat növeszteni. Nem vágyom rá hogy minden reggel borotválkozni kelljen - mosolyodom el ahogy bókol. Nem túl gyakori jelenség, és nem is nagyon tudok vele mit kezdeni. Tudom hogy nem vagyok az a női szépségideál.
- Csak így? - lepődök meg ahogy telefonál, és felnevetek, annyira abszurd hogy a kedvemért vesz egy egész biliárdasztalt és idehozatja.
- Meggyőződésem hogy én hamarabb meg tudom tanítani Önt játszani, mint Ön engem táncolni - teszem hozzá, hiszen ezt meglehetősen könnyű játszani ezt a játékot.
- Nem bonyolult játék, és igazából szórakoztatónak találom. Bár nem kifejezetten nőies sport de mégis szeretem - teszem hozzá egy újabb korty alkohol után.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 237
Tollvonásainak száma : 216
Re: Shot in the dark...
2018-09-01, 07:45Figyelem egy darabig, és meglepődök kicsit, ami azt illeti, a legtöbb esetben olyan emberekkel van dolgom, akik másra sem vágynak csak örök életre, és ezért igen is  hajlandóak feladni a nappali órákat, hogy örökké éljenek az éjszakában.
- Igaza lehet, én is veszítettem már a barnaságomból emiatt. – igyekszem viccel oldani a komolyabban induló helyzetet. Bár a bőröm, ahelyett, hogy elsápadt volna, inkább aranyló fényt kapott, személyes meglátásom szerint ez Belle Morte vonalának köszönhető, mert láttam már fekete bőrű öreg vámpírt, és érdekes kinézete lett a vámpírságtól.
- Ez esetben majd megkeres, ha mégis szeretné lecserélni, valamilyen okból kifolyólag, én akkor is szívesen segítek benne. – Hagyom annyiban a dolgot, hiszen ez nem is annyira lényeges jelenleg.
- Nohát, folyamatosan meglep engem. Egy ember, aki szereti a munkáját. Tudja, hogy ez mennyire ritka? – A legtöbbjük csak panaszkodik, látom a táncosokon, a pultosokon, a pincéreken, a testőrökön. Örök elégedetlenek mindannyian, mindig találnak valamit, ami épp nem megfelelő.
- Azt hiszem ennek felettébb örülök, tekintve így nehezebben akasztjuk össze a bajszunkat. – mosolyodom el újra, tetszik ez a szólás, mellesleg még sosem akadt össze a bajszom senkivel sem, úgyhogy nem tudom, hogyan jött ez a mondás, vagy hogy jutott bárkinek is eszébe.
- Vehettem volna újonnan is, de az nem ér ide, fél órán belül. – rándítok picit a vállamon, hogy ez teljesen természetes dolog, és nem okoz nagyobb problémát, mint megrendelni egy italt.
- Ennek csak egyetlen oka lehet, mégpedig az, hogy én hajlandó vagyok biliárdozni Önnel, most. De cserébe tegye meg, hogy legközelebb táncol velem, ha alkalmunk adódik. – aztán felnevetek, arra, amit mondd, mert annyira illik a nőhöz, hogy az már mulatságos.
- Arra kell következtetnem, hogy kegyed férfiak között nőtt fel, hogy ennyire nem kötik le a nőies sportok és egyéb tevékenységek. – mert megint ott tartunk, hogy ő bizony nem nőies. pedig az idomai nagyon is azok.
Vissza az elejére Go down
Online
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Shot in the dark...


Vissza az elejére Go down
 
Shot in the dark...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Lakónegyedek-
Ugrás: