HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Tengkar
Rosalie Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 26.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louise
Hozzászólások száma : 2
Tollvonásainak száma : 0
Rosalie Keith
2018-02-22, 15:20Rosalie Keith
Kétfajta küzdelem van, tudnunk kell különbséget tenni közöttük: az életet védjük-e, vagy a büszkeségért harcolunk.


név: Rosalie Keith
kor: 29
csoport: Tigris
átváltoztatás ideje: Született
vérvonal: -
rang: Tengkar
play by: Natalie Dormer
KépességRészleges alakváltás, nagymacskává válás.
MegjelenésA legfeltűnőbb rajta a kék szeme, és az arckifejezése. Mindenkit úgy vizslat, mintha kihallgatáson lenne, ha pedig ott is van, akkor a jó isten kegyelmezzen a kihallgatottnak, a nézésével a veséjét is kiszedi.
Öltözködése praktikus, hisz gyilkossági nyomozó, a haját is röviden hordja,legtöbbször hosszú ujjú felsőket visel, és a nadrágja is legalább térdig érő. Túl sok heg díszíti a  testét, amiket nem mutogat, mert jönnek a kérdések, amikre nem akar válaszolni.

JellemŐ, egy igazi harcos, nagyon ritkán tudják felbosszantani. Kihallgatáson is úgy váltogatja az arcait, akár egy színésznő, általában ő a rossz zsaru, de sosem emeli fel a hangját. Nincs is társa, nem bírják elviselni a feszített tempóját, nem is véletlen, ragadozóként, ha vérszagot fog addig megy, amíg el nem kapja a megfelelő embert/alakváltót. A gyerekgyilkosságok az ő lelkét is érzékenyen érintik, mégsem mutatja ezt senkinek, a rossz zsaru álcát nem akarja megtörni.  

Elötörténet
7
Szipogva állok a vámpír előtt, azt hiszem valami rosszat csináltam, magam se tudom, hogy mit. Az arcomba hajol, érzem a vérszagot, amit a lehelete áraszt. Fogat moshatna azért, ha nekem kell, neki miért nem? Főleg a vérivás után? Olyan mintha egy döglött állatot szagolgatnék, és ettől felfordul az aprócska gyomrom, ami most görcsben van.
- Rosalie..mit mondtad a csokievésről? -
- Azt, hogy naponta csak egy szelet. – pislogok hatalmas szemekkel a vámpír szemeibe, tényleg csak egyet ettem, nem értem a kérdést.
- Akkor miért találtunk a szobádban egy zacskónyit? – simogatja meg a fejem, aztán csattan a keze az arcomon, amitől a földre kerülök. Nyöszörögve próbálom felnyomni magam, de remeg a kezem, visszazuhanok a hideg padlóra, hüppögve gömbölyödve szorítom a térdeim a mellkasomhoz.
- Nem én voltam.. -
- Tudom, drágám..tudom..mégis kell egy bűnbak. Vigyétek a pincébe. – leplezetlen undorral nézek Nadia úrnőre, nem csinálok semmit, mégis nekem kell lakolnom?

A pincébe érve ott volt Jason, tudom, hogy sokkal erősebb, mégis nekiugrom, ő volt az, aki folyamatosan bajba sodort. Mellkasára térdelek, sikerült feldöntenem, ökölbe szorított kézzel kezdem el ütlegelni, mielőtt lesodorhatna magáról, egy kődarabbal fejbe verem. Addig ütöm, amíg vért nem látok, s le nem szednek róla.
Az első áldozat.

17
Babasírás tölti meg a szobát, karomba foghatom a lányom. Csupán egy évet tölthet velem, ennyit engedett az a vámpírkurva. Szerinte még így is több, mint amennyit velem töltöttek a szüleim. Ami kimondottan nem érdekel, nem ismertem őket, eladtak Moszkva vámpírjának, az meg kénye-kedvére azt csinált velem, amit akart.
Az apját elvitette innen, nem tudom mit csinált vele, arra emlékszem, hogy megkínozta, amikor megtudta, várandós vagyok. Hogy most hol van azt el se árulja, hiába kérdezem. Pedig jól tudja, kéktigris nincs sok a világon, habár ezt az információt is ő mondta nekem. De talán pont ezért adtak el a szüleim, hogy nekem könnyebb legyen.

18
- Itt az idő, Rosalie.. – lép hozzám az egyik vörös tigris.
- Rendben van.. – adom át neki egyetlen kincsemet, Rachelle-t. Nem tudom hova kerül, talán egy másik falkába, esetleg ott lesz ahol az apja..Fogalmam sincs róla, de meg fogom találni, az anyja vagyok, én nem leszek olyan, mint az én szüleim. A világ végére is elmegyek érte, ha kell leölök mindenkit. Harcos vagyok, és érte élek, nem másért.

22

- Mivel megmentetted egyetlen teremtettem életét, Rosalie. Úgy határoztam szabad vagy. Élet, az életért. – szólal meg Nadia. Ó, igen engem karóztam meg Svetlana helyett, ha nincs itt a többi tigris, és nem szólítják a tigrisem, valószínű nem állnék a Város Úrnőjével szemben.
- Csak tettem, amit tennem kellett, harcosként. – válaszolok egy vállvonással.
- Persze, persze..a helyedben elfogadnám az ajánlatomat.
- El is fogadom, köszönöm a nagylelkű ajánlatod, Nadia. – hajolok meg egy mosollyal.

29
St. Louise utcáján sétálok, gyilkosság, végre megint érezhetem a vad félelmét, habár ehhez meg kell néznem a holttestet, fel kell állítanom egy összeképet. És indulhat a vadászidény.
- Keith..te az előbb mentél el. – szólal meg az ideiglenes társam.
- Persze..kettő van belőlem, édes istenem, állj le a drogokkal. – morgok az orrom alatt, szemügyre veszem a helyszínt, kés szúrással ölték meg az áldozatot, többszörösen megszúrták. Valószínű szerelemféltés lesz a dologban. De a testet már elvitték.
- Akkor csak menj, és beszélj a hulla szakértővel.. -
Szemforgatva ülök a kocsiba, s megyek a hullabirizgálához.
- Ó..bazdmeg.. – pislogok a nőre, aki pont úgy néz ki, mint én.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Rosalie Keith
2018-04-02, 20:02Elfogadva!


Rosalie Keith

Üdvözlöm a rendőrnőt, az ikert, a hányatott sorsú anyát. A falka vár, s ha úgy alakul segít is megtalálni amit elvettek tőled. Ki tudja, talán oroszhonból a hím kéktigrishez is eljut majd a hírünk. Bármi megeshet. Itt csak lehetőségek várnak...

Elfogadva, lepecsételve. Üdv a csíkosok közt.
Kie


Vissza az elejére Go down
 
Rosalie Keith
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: