HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Silas
2018-02-21, 13:12Silas
A gyenge elbukik, az erős megmarad


név: Silas - nem emlékszem az igazira.
kor: 30
csoport: Hiéna - Menan
átváltoztatás ideje: 27 évesen
vérvonal: -
rang: Menan
play by: Mario Blanco
KépességFél állattá alakulás, valamint a mérgek beható ismerete, lévén magamon is kísérletezek. Más egy domináns alakváltó ellenálló képessége a mérgekkel szemben, mint egy alacsony rangúé. Észnél kell lenni, hogy nehogy kiüssem véletlenül, végleg, vagy egyáltalán ne hasson.
MegjelenésSzeretem a praktikus darabokat, amin nem látszik a vér. Ez a régi munkám folytán is megragadt bennem, a jelenlegiben meg pláne. Szeretem az atlétákat, mert kevés bőrfelületet takar. Meztelenkedni is szeretek, főleg amióta megharaptak.  Az olyan darabokat viselem leginkább, amelyek nem korlátoznak a mozgásban sem. Persze az Oba parancsára is szívesen vetkőzöm félmeztelenre. A hajam hosszú, de hibát vétettem, és egyelőre rövid, ez a büntetésem, nem bánom, a rövid haj is praktikus tud lenni. Amikor hosszú, időnként felkötöm kontyba olyan fokhagyma formára a fejem tetejére, vagy a tarkóm magasságába. Széles vállaim vannak, és arányosan izmos is a testalkatom, minden megvan ott ahol lennie kell, nem részletezem, nézz csak rám; ritkán de NeverLandben is láthatsz, bár borsódzik a hátam a helytől, ne hidd, nem azért, mert nem élvezem mások szenvedését, hanem a túl sok ember az aki irritál.
Praktikus öltözetnek gondolom a bakancsot, acélbetéteset , főleg harcok idején, amúgy mezítláb járkálok, olykor alkalmi cipőben, mert sport cipőt nem vagyok hajlandó felvenni, mert az...nem tartozik az általam elképzelt viseletek közé.
A szemem színe szürke, az állatomé zöldes szürkés.Még ha te azt hiszed, hogy teljesen védtelen vagyok, akkor is lapul nálam jó néhány fegyver, dobótőrök, ilyen, olyan meglepetés. Ez csak emberek ellen, a régi beidegződések, a váltók ellen elég a félig átváltozott kézfejem és kész. Vagy a bundás szörnyetegem, aki legalább olyan könyörtelen állat, mint én, de erről később.A pöttyös vérhiénák falkájába tartozom, a lábaim mind a négy fekete bokáig érő zokniba végződik, hosszú sörényem van,a pofám fekete szintén, de a testemet szürke alapon fekete pöttyök díszítik.  

JellemSosem vallottam, hogy a gyengék életképesek, nem azok, ezt a nézetemet kiváltképp azóta hangoztatom, hogy hiéna lettem, három éve lettem hiéna, de két és fél éve vagyok ennek a falkának a tagja és testőre. Viszonylag hamar megjártam a ranglétrát, véresen, de hamar, szerintem rohadtul nem kapkodtam el, ha szerinted mégis, szeretettel várlak, hogy megismerkedj az öklömmel, a hiénámmal is meg kellett birkóznom, és a rangokkal is, testileg tökéletesen edzett voltam már, és buzgott bennem a bizonyítási vágy, akartam, hogy a Királynő felfigyeljen rám, én kerüljek többször az ágyába, sőt! Ki se kerüljek onnét, ennek pedig törött csontok, hús és vér volt az ára, a gyengébb elbukik, az erős megmarad. Nem gondolkodom sokszor, csak cselekszem, előbb ütök és aztán kérdezek. Szerintem ez így van rendjén, ha túlélted az ütést és tudsz válaszolni, akkor nagy szarban vagy, mert imádok mérgekkel kísérletezni. Pech mi? Így jártál.
Területvédő és féltékeny, birtokló vagyok már-már betegesen. Árvaházban nőttem fel, ott egymástól vettük el a cuccokat, és ha a nevelők nem hitték el hogy az a holmi az enyém volt, erővel szereztem vissza. A problémás gyerekkorom hozadékát egyáltalán nem vetkőztem le. De ez jó, mert így később az iskolában kiválasztottak egy titkos katonai program tagjává. Harcolni kellett, kamikaze küldetéseket elvállalni, persze jól kiképeztek minket, engem is. Én a mérgekre specializálódtam. Nincs lelkiismeretem, hogy lemérgeztem a pályafutásom alatt jó pár falvat a vizén keresztül, vagy ilyen - olyan módon mérgekkel végeztem ki embereket. Ezen kívül érek a pusztakezes harcokhoz, savate, hapkido, jiu-jitsu, escrima, stílusokhoz egyaránt.
Az Oba pedig az enyém, ezt még Caspian se vitathatja el tőlem, sőt a falka sem! Az enyém! Az önfejűségem mentette már meg jó párszor az életem, így emiatt a tapasztalat miatt nehezen fogadom el mások tanácsát.
Hogy van-e jó tulajdonságom? Ha hűséget fogadok valakinek ,az csak nálam erősebb lehet, de azt a hűség esküt kitartom a halálomig.
Ezenkívül... szeretem a fegyvereket, a szobám tele van fegyverekkel és mérgekkel, nem értem ,hogy ezzel mi a gondja az Obának? Legalább kéznél vannak. Hogy van-e hobbim? Nem, egyáltalán nem kötögetek, sőt nem pesztrálok gyerekeket, azt különösen utálom ha a falka fiataljait rám bízzák ,de időnként nem mehetek el a küldetésekre, azért mert hirtelen haragú vagyok, és az érzelmeim befolyásolnak... Dolgozom az ügyön, de nehéz kontrollálni az érzéseim és a vérszomjam, olykor. 

ElötörténetPontosan egy évvel ezelőtt történt az egész. Megkaptam a feladatot, úgy gondoltam az utolsó pillanatig, hogy mindent tökéletesen előkészítettem. A testőrének feladatot adtam a városban, lehet ezt szépen intézni, hogy úgy tűnjön mintha rájuk, vagy az egyik helyükre támadtak volna.
Akartam ezt az estét, de még mennyire, a kanadai falka obája volt az aki a megbízást adta, egyébként szabadúszó hiénaként ide-oda vándoroltam, a hideget amúgy utálom, de egy ilyen összeggel kecsegtető megbízást vétek lett volna visszadobni. Mindent megszerveztem, az éttermet is, és a hotelre is volt gondom.
Az étteremben találkoztam vele, és hiába a közönség, én végig álló farokkal ültem végig a vacsorát. Akkor találkoztam először szemtől szemben a Királynővel, hiába a megfigyelések, a gondos jegyzetek arról, hogy mikor és hol tölti az idejét leginkább, meg úgy a napi rendje atól cettig és hiába az érzéseim, a vágy, hogy legalább egyszer csak egyszer hadd húzzam meg, mielőtt meghal, tudtam, hogy nem tehetem. Ha egy küldetést elvállaltam, akkor azt bármi áron véghezviszem.
Előadtam neki, hogy nemrég változtam át, és kellene a segítség, volt egy falka aki engem , szegény üzletembert befogadott, de pár hónapja verték szarrá őket, és bár próbálkoztunk az újjá szerveződéssel, nem haladt túl jól a dolog, úgy tűnt elhiszi, mert egyébként én is elhittem a saját hazugságomat. Hamar megtanultam ,hogy ebben az alakban egyébként megérzek mindent, még a vágyat is, szóval tudtam, hogy a vágyam illata, és az hogy a saját hazugságomat teljesen elhiszem, elnyomja a tényt, hogy mit akarok.
Egész éjjel adagoltam számára a nyugtatókat , az erős kiütő szereket, tényleg nem vette észre, hogy extrán van fűszerezve az étele, törekedtem az íztelenségre, ez nálunk váltóknál fontos momentum.
Egyébként furcsán is viselkedett, mint aki becsiccsentett, ennyi cucctól, minimum ezt vártam, az étterem személyzete pedig engem sajnált. Megvolt a fedősztori, elviszem a hotelbe a spicces asszonykámat, és ott lefektetem aludni, és méreggel túladagolom, aminek egyértelmű alkohol mérgezés lesz a vége, mert tudtam, hogy milyen szereket kell használnom ehhez. Az óra pedig ütött, aléltan borult az asztalterítőre, és máris hívtuk a taxit, erre a pillanatra vártam. Felnyaláboltam, és vittem is a hotelbe, borsos borravalót hagytam a taxisnál, majd mentem is fel az előre kibérelt szobába. Még itt is, csak álltam a nőstény teste felett, és figyeltem, akartam is meg nem is. A hiénám berzenkedett az ellen, hogy megtegyem, hogy beleszúrjam a tűt, és örök álomba küldjem ezt a nőstényt, megakarta hágni, durván. Őszintén szólva én is. Talán túl sokáig gondolkodtam ezen, vagy elszámoltam valamit az adaggal, de a következő pillanatban a tű az én combomban landolt, és tört a lábamba a tű hegye, a nyugtató bódító cuccal együtt. Nem mondom, hogy megszédültem, mert meg kellett volna, de ha valaki van olyan beteg mint én, hogy a saját szereit magán próbálja ki először, főleg amióta váltó lett, akkor van egy kis ellenállása ezekkel az összetevőkkel szemben.
Ütés, ütést követett és keményen megkaptam a magamét, mert én sem hagytam magam, a fürdőben kötöttünk ki, és még ott is folyt a harc, majd egészen más kerekedett belőle, az volt az –az este, amikor kóbor hiénából falkás lettem. Az új küldetésemet is elfogadtam, hogy csatlakozzak Amber Hill falkájához, a kanadai Oba feje. Mi sem lehetett volna ennél egyszerűbb? Egy éve, a ranglétra aljáról kezdtem, de a hatalmas bizonyítási vágyamnak köszönhetően végig verekedtem magam, egészen a testőri szintig. Magam is alig hiszem el, de eljutottam odáig, és itt vagyok a rajongásom tárgya mellett, mi lehetne ennél sokkal jobb? Ha a kibaszott rangok másképp alakulnának a hiénáknál, és csak én volnék meg ő a legfelső lépcsőfokon, de nem így van! Rohadjak meg, hogy Caspiant is utálom, mint a szart, ha az Obához kerül közel, vagy vele megy el küldetésre.  De nem baj! A lényeg akkor is megvan, figyelek rá, védem őt, és én felelek néhány helye biztonságáért is, a szeme és a füle is vagyok, aki ért a plusz megfigyeléshez. Az, hogy hiéna lettem, az utolsó mentsvár volt az amúgy is sivár életemben, de... legalább, tartozom valahova és ha akarnék se tudnék önnön kezemmel véget vetni a saját életemnek, mert szolgálom a Királynőmet, és védem!  
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Silas
2018-02-24, 07:58Elfogadva!


Silas

Az idő gyorsan múlik, és már csak emlék mikor először randizni hívtál. Meg kell vallanom, élveztem azt az estét. Imádom a birtoklási vágyad, az akaratod és hogy mennyire szeretnél velem egy párt alkotni. Mondanám hogy cuki vagy, de egy hiéna ne legyen cuki, legyen könyörtelen, agresszív, és hűséges. Első a horda... hiszen egymagában a vadász nagyon gyorsan lehet áldozattá.
Üdv itthon drága testőröm!

Elfogadva! Lepecsételve!

Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Silas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: