HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 

 Ikrek között nincs tabu

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 49
Tollvonásainak száma : 47
Ikrek között nincs tabu
2018-02-14, 20:32

Találkoztam az alfával. És meglehetősen érdekesnek találom. Mármint azon a közös találkozáson kívül, ahol mindenki ott volt és az a fiatal leopárd lány átváltozott és Dante meg beleszólt... Mindegy. Kilépve az utcára meg kell, hogy állapítsam, hogy még mindig nappal van. Ami egyrészről jó, viszont délután, ami azt jelenti, hogy Xavi már lehet, hogy otthon van. Sőt biztos, lehet, hogy már a leckéivel foglalatoskodik. Vagy ami rosszabb engem keres.
Előkapom a telefonomat és viszonylag aktív lépésekkel indulok meg a cirkusz irányába, hogy minél hamarabb haza érjek. Harmincnégy nem fogadott hívás és öt sms vár csupán Xaviertől.
- Francba!-Mormogom halkan, ahogyan elolvasom azok tartalmát. És a "Hova a francba mentél?" típusú még a legfinomabb. Beharapom az ajkam egy pillanatra megtorpanok eltöprengve azon, hogy mi lenne ha ma nem is mennék haza... Valahol máshol tölteném az estét. Aztán még is tovább indulok, jobb hamarabb túl esni rajta.
Egy pillanatig elidőzik az ujjam a hívás gomb felett, talán szólni kéne neki, hogy igen még élek. És nem, nem változtam át, bár legszívesebben megtettem volna és letéptem volna annak a hülye kis kurvának a fejét arról a satnya testéről. És hát mielőtt ezt megtettem volna, csak ellöktem és megfordulva otthagytam. Bementem a női mosdóba, hogy megmossam hideg vízzel az arcomat és ahogyan belenéztem a tükörbe felvillanó macska szemekkel találtam szemben magamat. És akkor tudtam, hogy le kell lépnem. Nemes egyszerűséggel kimásztam az ablakon és hagytam a francba a maradék pár órát ami még esedékes lett volna a mai napon. Amúgy sem érdekelt mostanában az iskola túlzottan. Nem volt benne semmi kihívás, a régiben legalább volt. Ott tanulni kellett ahhoz, hogy az ember ne bukjon meg, itt meg elég annyi amennyit én tanulok vagyis semennyi a négyeshez. Szóval kit érdekel? Meg a tanárok is... jézus még ennyi unalmas barmot. Semmi érdekességet nem visznek bele. Szóval az egész egy kalap szar, és nem hiszem el, hogy Xavi ezt nem látja, hogy őt nem zavarja ez az egész.
Nem hívom fel, hanem csak írok egy üzenetet.
~Nyugi van bátyus, élek még. Mindjárt otthon.- Jókedvű sms-t pötyögök és meg sem lepődök, hogy utána szinte azonnal csörög a telefonom és a kijelző testvérem helyes kis pofáját mutatja. Kinyomom. Nem, nincs kedvem ahhoz, hogy telefonba csesszen le, mondjuk ahhoz sincsen, hogy élőben tegye. De félő lenne, hogy rá nyomnám a telót, és akkor még idegesebb lenne. Mondjuk amúgy meg az ajtót tudom bevágni az orra előtt, csak az a baj, hogy életem testvére eléggé harag tartó, szóval nagyon dühösnek kell lennem, hogy ezt megtegyem vele. Marha nehéz kiengesztelni.
Azonban míg haza érek pont van elég időm, hogy átgondoljam mit is fogok előadni neki. Csak nem tudom mit túráztatom ezen magamat, hiszen senki sem tudja a suliban, hogy mik vagyunk, ahogyan azt sem, hogy egy olyan vámpírhoz tartozunk aki minden nap a tv-ben és a címlapokon szerepel, Alex mindig is vigyázott rá, hogy mi sehol se jelenjünk meg a sajtóban. És bizony jobb is, hogyha ez így marad, szóval mindenkinek az volt a jó, hogy én most eljöttem. Más kérdés, hogy már nem ez volt az első lógásom és volt, hogy Xavit is sikerült magammal rángatnom. Említettem már, hogy szarul viselem a változásokat? Általában a legrosszabbat hozzák ki belőlem.
Belépek a cirkuszba, majd Alex lakosztályába és tudom, hogy valahol Xavi el fog kapni, csak a kérdés, hogy hagyja-e, hogy eljussak a szobámig vagy már rögtön az ajtóban nekem támad. Amennyiben még sem teszi, és a szobámban sincsen pár perc akklimatizálódás utána majd én megkeresem és megyek puncsolni, ahogyan mindig amikor megharagítom.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Kárhozottak Cirkusza
Hozzászólások száma : 55
Tollvonásainak száma : 53
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-06-07, 20:15
Xyl @
Már délután van, én pedig egy jó ideje itthon vagyok már, viszont Xyl még sehol. Az első tíz hívásnál még viszonylag nyugodt voltam és azzal nyugtattam magam, hogy majd észreveszi és írj egy sms-t vagy visszahív, vagy bármi, csak adjon hírt magáról. Az elküldött üzeneteimre sem válaszolt, és ahogy a türelmem egyre inkább fogyni kezdett, úgy hívtam egyre többször. A huszonötödik után már nem számoltam. Végül feladtam, és a telefonomat az ágyra vágva inkább előkotrom a könyveimet és a füzeteimet, hogy megpróbáljam mással elterelni a gondolataimat. Tudhatná, hogy aggódom, legalább egy nyüves sms-t dobhatna, és nem nézne levegőnek. Nem húzna fel és nem haragudnék meg, ha lenne visszajelzés. Ennyire nagy kérés? Persze, tudom, hogy nem lesz örökké mellettem, hogy ki fogja alakítani a saját kis életét. De az sem jobb, ha egyáltalán nem érdekel, hogy merre jár vagy éppen jól van-e. Amikor már vagy fél órája csak a feladatot bámulom és a gondolataim őrülten cikáznak felállok az ágyról, hogy aztán fel-alá kezdjek járkálni a szobában.
Tudom, hogy utálja az iskolát, én se igazán vagyok oda érte, de tudom, hogy muszáj befejeznünk a sulit. Akármennyire nem füllik hozzá a fogunk, de szükséges. Nem morgok annyit miatta, inkább csak elviselem, amúgy sem kell már sok. Ez az utolsó évünk, ha leérettségiztünk azt csinál, amit akar. Persze nincs túl sok kihívás az új suliban, a tanárok sem egy magas szintű oktatók, akik szigorúan vennék az egészet, így nekünk sem nagy kihívás jól teljesíteni akár tanulás nélkül is. Igazából a tanárokat még az sem izgatja, ha valaki beszél vagy bármi mást csinál az órán. Én is néha elrajzolgatok a margón, amikor szinte a tankönyvet mondja el a tanár. Így megesik, hogy én is ellógok, de most ezt Xyl egyedül tette. Én pedig végigaggódtam azt a pár órát, amit kihagyott, mert nem tudtam mi lett vele és hova indult.
Megtorpanok a járkálásban, amikor üzenetet jelez a telefonom. Őrület, de szinte rávetődöm, hogy végre valami! Egy pillanatra ledöbbenek a jókedvűnek tűnő sms-en. Nos, vagy most fogok összetörni valamit, vagy folytatom magamban a mérgelődést. Semmi bocsi, hogy leléptem, vagy bocsi, nem jeleztem órákig, hogy minden oké. Egy kicseszett „Nyugi van bátyus, élek még.” üzenettel le lettem rendezve.
Szinte azonnal vissza is hívom, amint túl teszem magam ezen, és ami igazán beteszi ezek után a kaput, az az, hogy: kinyomott... Engem! Morgás tör fel a torkomból, és lerakom a telefonom, mielőtt kárt tennék benne. Szerencsétlen tárgy nem tehet semmiről, és senki sem örülne, ha rongálásba kezdenék. Veszek pár mély levegőt, majd levágom magam az ágyra és bevágom a durcát. Legalább nem teszek kárt semmiben. Jó néhány percbe beletelik, mire sikerül annyira megnyugodnom, hogy másra is tudjak koncentrálni. Magamban puffogva fordulok a házik felé és inkább beléjük merülök. Nem érdekel! Most már csak azért sem fogom kitenni innen a lábam, nem fogom sehol sem megállítani. Csináljon, amit akar! Most mérges vagyok...
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 49
Tollvonásainak száma : 47
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-06-13, 18:19
A Dantéval való találkozás több volt mint hasznos. Nagyon sok új dolgot tudtam meg és tapasztaltam. Ugyan ellógtam a suliból , de ez az ellógás nem is alakulhatott volna jobban. Persze még Xavival szembesülnöm kell, aki nyilván most már tiszta ideg, hogy merre vagyok. Mert hát úgy léptem le, hogy őt nem hívtam magammal, és hogy előtte veszekedtem egy csajjal, akit majdnem megtéptem. Nyilván tudta és érezte, hogy az idegeim majdnem felmondták a szolgálatot. Mármint majdnem cafatokra téptem azt a kis hülye picsát. Ezért mentem be a mosdóba, hogy megmossam az arcomat és amikor belenéztem a tükörbe a macska szemekkel találtam magamat szembe. Nem lett volna jó ha bárki észre vette volna, hiszen nem tudják az iskolában, hogy mik vagyunk. Mikor a mosdóba rohanva hátra pillantottam pont elkaptam, ahogyan Xavi átfúrja magát a tömegen, hogy utánam jöjjön. De a női mosdó ajtaja kelletlen kénytelen, de megállította. Én meg fogtam magamat és ellógtam. Nyilván nem érintette jól, hogy zaklatott állapotban távoztam majd órákon keresztül elérhetetlen voltam.
De most írok egy vidám hangvételű sms-t, hogy érezze nincsen semmi bajom. Bár ebben az esetben lehet, hogy jobban örülne ha lenne, mert akkor legalább lenne egy jó indokom, hogy miért nem válaszoltam eddig neki. Hát nincs. Az egyetlen indok az, hogy abban a lelki állapotomban nem volt kedvem a lecseszéséhez.
Belépve a cirkuszba és Alex lakosztályába nem támad be senki. ÉS ez rosszabb hír mintha Xavi azonnal lerohanna. Veszek egy mély levegőt és kifújom miközben behunyom a szemeimet. Hát jó, akkor következzen a tesó békítés. Nem keringek azonnal a szobája felé veszem az irányt. Bekopogok, de nem várom meg a választ és be is nyitok óvatosan nyomva be az orromat az ajtón.
- Bátyus...-Előveszem a legkedvesebb hangomat miközben beslisszanok a szobájába. - Ne haragudj, hogy nem hívtalak. De nem hiszed el mi történt és kivel találkoztam.- Macskám az övé körül tekereg ugyan olyan kiengesztelő nyafogással, ahogyan én is teszem azt most. Energiám körül öleli miközben az ágyra mászok és arcomat hozzá dörgölve, doromboló hangon beszélek hozzá.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Kárhozottak Cirkusza
Hozzászólások száma : 55
Tollvonásainak száma : 53
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-06-16, 23:00
Xyl @
Aggódóm és ezt kapom érte. Ha nem kéne órákat várnom egy üzenetre vagy egy hívásra, akkor nem kerülnék ilyen állapotba. Nem lennék ideges, ha egyszer legalább belegondolna abba, hogy nekem milyen érzés. Most pedig nem azzal van a gond, hogy nélkülem lépett le, mert tegye, ha így esik jól, az zavar, hogy nem tudom mi van vele. Főleg, hogy tudtam felidegesítette magát. Erre órákon át semmi, és csoda, hogy engem esz az ideg? A női mosdóba ráadásul nem követhettem, hiába sikerült átverekednem magam diáktársaim tömegén. Az akkori frusztrációm mostanra eléggé kinőtte magát. Tudom, hogy zaklatott volt, hogy szabadulni akart, de legalább egy átkozott SMS jól esett volna és nem egy fél nap után. Szóval igen, most meg vagyok sértődve.
Miután bevágom a durcát és most már tényleg nem érdekel, csak azért sem indulok meg, hogy elébe menjek. Inkább beletemetkezem a házikba, hogy így próbáljam kicsit lenyugtatni magam, mielőtt elérne a szobámig, mert tudom, hogy jönni fog. A házik nem kihívás, Xyl annál inkább, mert mindig ez van. Sosem tudtam rávenni, hogy legalább ilyenkor időben jelezzen felém. Én megnyugodnék és nem jutnánk el idáig. Legszívesebben most tépnék szét valamit, de ehelyett egy ceruza végét rágcsálom, miközben a kezemben tartott tollal írok az előttem fekvő füzetbe.
Amikor kopogás hangzik fel, tudom, hogy ő az, érzem őt, de nem szólok ki. Nem is kell, mert beengedi magát. Felnézek rá, majd egy bosszús szusszanást hallatok.
– Fájna néha visszajelezni? – A tollamat ledobom a könyvre, és arrébb lököm az egészet, majd ismét rápillantok. Macskám farka idegesen mozog ide-oda, miközben ikremé kiengesztelően tekereg körülötte. – Miért kell mindig ezt játszani? – kérdezem kissé neheztelve, de magamhoz vonom, hogy megöleljem. Egyszerűen nem tudok sokáig haragudni rá. – Mesélj! Kivel találkoztál? – érdeklődöm, miközben kisimítok egy tincset az arcából. Minél többet tarthatom a karjaimban, annál inkább kezdek megnyugodni, és ez a macskám felől sincs másképp.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 49
Tollvonásainak száma : 47
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-08, 23:24
Tudom, sőt már akkor tudtam, hogy haragudni fog amikor kinyomtam a telefont. De sejtheti, hogy nincs bajom. Én is mindig tudom ha baja van, ő is így lehet ezzel. Csak ideges mert az esze erősebb az érzéseinél. Mert inkább hiszi, hogy bajt jelent egy telefon kinyomása vagy éppen meglógás nélküle sem mint megnyugodna, ha nagyon akarna még meg is találhatna. De annyira nem akar. Ettől függetlenül tudom, hogy kénytelen leszek puncsolni mert hát azért nem túl kedves, hogy nem adok magamról élet jelet. És amúgy is tudom, hogy ez kiborítja főleg a balesetünk óta. Most már nem feltétlenül gondolom azt, hogy olyan rossz nekünk , hogy vérállat lett belőlünk. Hiszen ott van Alex, meg a lehetőségek amiket így nyertünk. Az elején iszonyatosan utáltam a helyzetet néha még most is elkap a vágy, hogy újra ember lehessek, van amikor nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e Alexnek és a viszonynak ami közöttünk van vagy utáljam az egészet. Kettős érzések tombolnak bennem, de ezek csak akkor kapnak el mikor egyedül vagyok vagy messze Alextől, aztán amikor újra látom, megint minden a helyére csúszik.
A macskám elém siet és engesztelően tekereg az övé körül, míg én morcos testvérem mellé sündörgök az ágyra, hogy az arcomat neki dörgölve purrogjam a bocsánatkérésem.
- Sajnálom csak rossz kedvem volt, nem akartam beszélni senkivel, aztán meg elsodortak az események.- Örömmel simulok hozzá, ahogyan magához ölel, dorombolás tör fel belőlem, macskám közelebb megy s a másik álla alatt megy el hozzá dörgölőzve.
- A helyi Nimir Ra-val...- Pislogok nagy lelkesen.- És azt hiszem, hogy történt valami... vagyis, hogy befogadott a falkájába és nem csak szóban hanem máshogy is. És uh nagyon furcsa érzés volt.- Sóhajtva Xavinak döntöm a testemet. - Neked is találkoznod kell vele! Azt mondta, hogy teliholdkor együtt vadászik az egész falka.- A gondolatra megint libabőrös lesz a testem és örülnék ha Xavi is ugyan úgy vélekedne a dologról, ahogyan én. Mármint miután találkozott Dantéval. Úgy ülök fel hirtelen, mint akit villám csapás ért.
- Baszki...- Szisszenek fel és Xavira szegezem a pillantásomat.- Nem kérdeztem meg Alexet.- Beleharapok az alsó ajkamba és rágcsálni kezdem.- De minden olyan gyorsan történt, olyan felfoghatatlanul. Basszus nagyon nagy energiái vannak.- Mormogom és tényleg nem igazán voltam ura az eseményeknek. Egyik pillanatban még el akartam menni a másikban meg már ott álltam előtte és mindenre igennel feleltem.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Kárhozottak Cirkusza
Hozzászólások száma : 55
Tollvonásainak száma : 53
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-15, 18:42
Xyl @
Tudom, hogy nincs baja, legalábbis mindig ebben reménykedem, hogy nem lesz baja. De akkor is jól esett volna legalább egy rövid üzenet. Nem kérek regényt, még felhívnia sem lenne muszáj, csak egy visszajelzést kérek. Nem, mintha bárki is az életünkre akarna törni, és lehet, hogy néha túlgondolom és túlaggódom a dolgokat, de sokkal jobban fájna, ha elveszíteném. Ahogy azt sem szeretném, ha baja esne. Persze a vérállat létnek megvannak az előnyei, és tudom, hogy meg tudja védeni magát. De akkor is... Na meg egész St. Louist átfésülni elég hosszadalmas lenne, nincs bennem radar meg Xyl iránytű, hogy olyan gyorsan megtaláljam. Meg minek van telefonja, ha el se lehet érni? Na mindegy... Csak tovább idegesítem magam, az pedig a macskám hangulatán sem segít sokat. Amúgy meg egészen megszerettem ezt az életet. Nem igazán hiányzik az emberibb énem, és a leopárdommal is jó a kapcsolatom. Ha pedig az ő alakjában vagyok, legalább már emlékszem is rá mit teszek olyankor. Élvezhetőbb a dolog, mint előtte a filmszakadásokkal.
Míg macskája az enyém körül tekergőzik engesztelően, addig ő ugyanazt teszi nálam, amikor mellém helyezkedve arcát nekem dörgöli. A fenébe is, nem tudok sokáig haragudni rá! Magamhoz ölelem, majd egy puszit nyomok a homlokára. A macskám ezzel egy időben úgy helyezkedik, hogy aztán fejével hozzádörgölőzzön az ő leopárdjához. Szent a béke, mi? Lágyszívűek vagyunk, az van.
– Neked volt, nekem van, de nem gáz, majd elmúlik. A számla kiegyenlítve – és ne kérjek lehetetlent. Simogatni kezdem a haját, néha eljátszogatva egy tincsével, miközben hallgatom, hogy mi kötötte le a figyelmét az elmúlt pár órában.
– Hmm – hümmögök elmerengve, és egy tincsét tekerem ujjam köré, majd lassan elengedem, s figyelem, ahogy lehullik. Szóval a Nimir Ra. – Elhiszem. Más szinten van, mint mi – mondom és Xyl szemébe nézek. Látom és hallom, hogy eléggé fellelkesítette a találkozás és az új élmény. Én viszont nem tudom, hogy mit gondoljak. – Valóban? És... Szeretnél elmenni a vadászatra? – kérdezem kíváncsian, majd meglepetten nézek rá, amikor hirtelen felül mellettem.
– Jókor jut eszedbe – mondom felvont szemöldökkel, majd sóhajtok egyet. – Most már mindegy, nem? Gyere vissza! – nyúlok ki felé, aztán ha engedi, akkor visszavonom magamhoz és átölelem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Ikrek között nincs tabu


Vissza az elejére Go down
 
Ikrek között nincs tabu
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Kárhozottak Cirkusza :: Lakrészek-
Ugrás: