HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:25
Alexander
tollából született
Today at 09:29
Alexander
tollából született
Yesterday at 12:11
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
2018-05-24, 23:23
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-05-24, 22:51
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-05-24, 22:33
Seraphine
tollából született
2018-05-24, 22:04
Seraphine
tollából született
2018-05-23, 22:01
Michael Barr
tollából született
2018-05-23, 17:38
Alexander
tollából született
2018-05-23, 17:01
Xylia Graham
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
1
0
Vérfarkasok
2 2
Vérhiénák 2 2
Vérleopárdok 3 3
Vérpumák 3 5
Vértigrisek 2 5
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 5 5
Emberek 2 0
Összesen 23 23
Share | 

 Ikrek között nincs tabu

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 37
Tollvonásainak száma : 35
Ikrek között nincs tabu
2018-02-14, 20:32

Találkoztam az alfával. És meglehetősen érdekesnek találom. Mármint azon a közös találkozáson kívül, ahol mindenki ott volt és az a fiatal leopárd lány átváltozott és Dante meg beleszólt... Mindegy. Kilépve az utcára meg kell, hogy állapítsam, hogy még mindig nappal van. Ami egyrészről jó, viszont délután, ami azt jelenti, hogy Xavi már lehet, hogy otthon van. Sőt biztos, lehet, hogy már a leckéivel foglalatoskodik. Vagy ami rosszabb engem keres.
Előkapom a telefonomat és viszonylag aktív lépésekkel indulok meg a cirkusz irányába, hogy minél hamarabb haza érjek. Harmincnégy nem fogadott hívás és öt sms vár csupán Xaviertől.
- Francba!-Mormogom halkan, ahogyan elolvasom azok tartalmát. És a "Hova a francba mentél?" típusú még a legfinomabb. Beharapom az ajkam egy pillanatra megtorpanok eltöprengve azon, hogy mi lenne ha ma nem is mennék haza... Valahol máshol tölteném az estét. Aztán még is tovább indulok, jobb hamarabb túl esni rajta.
Egy pillanatig elidőzik az ujjam a hívás gomb felett, talán szólni kéne neki, hogy igen még élek. És nem, nem változtam át, bár legszívesebben megtettem volna és letéptem volna annak a hülye kis kurvának a fejét arról a satnya testéről. És hát mielőtt ezt megtettem volna, csak ellöktem és megfordulva otthagytam. Bementem a női mosdóba, hogy megmossam hideg vízzel az arcomat és ahogyan belenéztem a tükörbe felvillanó macska szemekkel találtam szemben magamat. És akkor tudtam, hogy le kell lépnem. Nemes egyszerűséggel kimásztam az ablakon és hagytam a francba a maradék pár órát ami még esedékes lett volna a mai napon. Amúgy sem érdekelt mostanában az iskola túlzottan. Nem volt benne semmi kihívás, a régiben legalább volt. Ott tanulni kellett ahhoz, hogy az ember ne bukjon meg, itt meg elég annyi amennyit én tanulok vagyis semennyi a négyeshez. Szóval kit érdekel? Meg a tanárok is... jézus még ennyi unalmas barmot. Semmi érdekességet nem visznek bele. Szóval az egész egy kalap szar, és nem hiszem el, hogy Xavi ezt nem látja, hogy őt nem zavarja ez az egész.
Nem hívom fel, hanem csak írok egy üzenetet.
~Nyugi van bátyus, élek még. Mindjárt otthon.- Jókedvű sms-t pötyögök és meg sem lepődök, hogy utána szinte azonnal csörög a telefonom és a kijelző testvérem helyes kis pofáját mutatja. Kinyomom. Nem, nincs kedvem ahhoz, hogy telefonba csesszen le, mondjuk ahhoz sincsen, hogy élőben tegye. De félő lenne, hogy rá nyomnám a telót, és akkor még idegesebb lenne. Mondjuk amúgy meg az ajtót tudom bevágni az orra előtt, csak az a baj, hogy életem testvére eléggé harag tartó, szóval nagyon dühösnek kell lennem, hogy ezt megtegyem vele. Marha nehéz kiengesztelni.
Azonban míg haza érek pont van elég időm, hogy átgondoljam mit is fogok előadni neki. Csak nem tudom mit túráztatom ezen magamat, hiszen senki sem tudja a suliban, hogy mik vagyunk, ahogyan azt sem, hogy egy olyan vámpírhoz tartozunk aki minden nap a tv-ben és a címlapokon szerepel, Alex mindig is vigyázott rá, hogy mi sehol se jelenjünk meg a sajtóban. És bizony jobb is, hogyha ez így marad, szóval mindenkinek az volt a jó, hogy én most eljöttem. Más kérdés, hogy már nem ez volt az első lógásom és volt, hogy Xavit is sikerült magammal rángatnom. Említettem már, hogy szarul viselem a változásokat? Általában a legrosszabbat hozzák ki belőlem.
Belépek a cirkuszba, majd Alex lakosztályába és tudom, hogy valahol Xavi el fog kapni, csak a kérdés, hogy hagyja-e, hogy eljussak a szobámig vagy már rögtön az ajtóban nekem támad. Amennyiben még sem teszi, és a szobámban sincsen pár perc akklimatizálódás utána majd én megkeresem és megyek puncsolni, ahogyan mindig amikor megharagítom.
Vissza az elejére Go down
 
Ikrek között nincs tabu
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Kárhozottak Cirkusza :: Lakrészek-
Ugrás: