HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Ikrek között nincs tabu

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Ikrek között nincs tabu
2018-02-14, 20:32

Találkoztam az alfával. És meglehetősen érdekesnek találom. Mármint azon a közös találkozáson kívül, ahol mindenki ott volt és az a fiatal leopárd lány átváltozott és Dante meg beleszólt... Mindegy. Kilépve az utcára meg kell, hogy állapítsam, hogy még mindig nappal van. Ami egyrészről jó, viszont délután, ami azt jelenti, hogy Xavi már lehet, hogy otthon van. Sőt biztos, lehet, hogy már a leckéivel foglalatoskodik. Vagy ami rosszabb engem keres.
Előkapom a telefonomat és viszonylag aktív lépésekkel indulok meg a cirkusz irányába, hogy minél hamarabb haza érjek. Harmincnégy nem fogadott hívás és öt sms vár csupán Xaviertől.
- Francba!-Mormogom halkan, ahogyan elolvasom azok tartalmát. És a "Hova a francba mentél?" típusú még a legfinomabb. Beharapom az ajkam egy pillanatra megtorpanok eltöprengve azon, hogy mi lenne ha ma nem is mennék haza... Valahol máshol tölteném az estét. Aztán még is tovább indulok, jobb hamarabb túl esni rajta.
Egy pillanatig elidőzik az ujjam a hívás gomb felett, talán szólni kéne neki, hogy igen még élek. És nem, nem változtam át, bár legszívesebben megtettem volna és letéptem volna annak a hülye kis kurvának a fejét arról a satnya testéről. És hát mielőtt ezt megtettem volna, csak ellöktem és megfordulva otthagytam. Bementem a női mosdóba, hogy megmossam hideg vízzel az arcomat és ahogyan belenéztem a tükörbe felvillanó macska szemekkel találtam szemben magamat. És akkor tudtam, hogy le kell lépnem. Nemes egyszerűséggel kimásztam az ablakon és hagytam a francba a maradék pár órát ami még esedékes lett volna a mai napon. Amúgy sem érdekelt mostanában az iskola túlzottan. Nem volt benne semmi kihívás, a régiben legalább volt. Ott tanulni kellett ahhoz, hogy az ember ne bukjon meg, itt meg elég annyi amennyit én tanulok vagyis semennyi a négyeshez. Szóval kit érdekel? Meg a tanárok is... jézus még ennyi unalmas barmot. Semmi érdekességet nem visznek bele. Szóval az egész egy kalap szar, és nem hiszem el, hogy Xavi ezt nem látja, hogy őt nem zavarja ez az egész.
Nem hívom fel, hanem csak írok egy üzenetet.
~Nyugi van bátyus, élek még. Mindjárt otthon.- Jókedvű sms-t pötyögök és meg sem lepődök, hogy utána szinte azonnal csörög a telefonom és a kijelző testvérem helyes kis pofáját mutatja. Kinyomom. Nem, nincs kedvem ahhoz, hogy telefonba csesszen le, mondjuk ahhoz sincsen, hogy élőben tegye. De félő lenne, hogy rá nyomnám a telót, és akkor még idegesebb lenne. Mondjuk amúgy meg az ajtót tudom bevágni az orra előtt, csak az a baj, hogy életem testvére eléggé harag tartó, szóval nagyon dühösnek kell lennem, hogy ezt megtegyem vele. Marha nehéz kiengesztelni.
Azonban míg haza érek pont van elég időm, hogy átgondoljam mit is fogok előadni neki. Csak nem tudom mit túráztatom ezen magamat, hiszen senki sem tudja a suliban, hogy mik vagyunk, ahogyan azt sem, hogy egy olyan vámpírhoz tartozunk aki minden nap a tv-ben és a címlapokon szerepel, Alex mindig is vigyázott rá, hogy mi sehol se jelenjünk meg a sajtóban. És bizony jobb is, hogyha ez így marad, szóval mindenkinek az volt a jó, hogy én most eljöttem. Más kérdés, hogy már nem ez volt az első lógásom és volt, hogy Xavit is sikerült magammal rángatnom. Említettem már, hogy szarul viselem a változásokat? Általában a legrosszabbat hozzák ki belőlem.
Belépek a cirkuszba, majd Alex lakosztályába és tudom, hogy valahol Xavi el fog kapni, csak a kérdés, hogy hagyja-e, hogy eljussak a szobámig vagy már rögtön az ajtóban nekem támad. Amennyiben még sem teszi, és a szobámban sincsen pár perc akklimatizálódás utána majd én megkeresem és megyek puncsolni, ahogyan mindig amikor megharagítom.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-06-07, 20:15
Xyl @
Már délután van, én pedig egy jó ideje itthon vagyok már, viszont Xyl még sehol. Az első tíz hívásnál még viszonylag nyugodt voltam és azzal nyugtattam magam, hogy majd észreveszi és írj egy sms-t vagy visszahív, vagy bármi, csak adjon hírt magáról. Az elküldött üzeneteimre sem válaszolt, és ahogy a türelmem egyre inkább fogyni kezdett, úgy hívtam egyre többször. A huszonötödik után már nem számoltam. Végül feladtam, és a telefonomat az ágyra vágva inkább előkotrom a könyveimet és a füzeteimet, hogy megpróbáljam mással elterelni a gondolataimat. Tudhatná, hogy aggódom, legalább egy nyüves sms-t dobhatna, és nem nézne levegőnek. Nem húzna fel és nem haragudnék meg, ha lenne visszajelzés. Ennyire nagy kérés? Persze, tudom, hogy nem lesz örökké mellettem, hogy ki fogja alakítani a saját kis életét. De az sem jobb, ha egyáltalán nem érdekel, hogy merre jár vagy éppen jól van-e. Amikor már vagy fél órája csak a feladatot bámulom és a gondolataim őrülten cikáznak felállok az ágyról, hogy aztán fel-alá kezdjek járkálni a szobában.
Tudom, hogy utálja az iskolát, én se igazán vagyok oda érte, de tudom, hogy muszáj befejeznünk a sulit. Akármennyire nem füllik hozzá a fogunk, de szükséges. Nem morgok annyit miatta, inkább csak elviselem, amúgy sem kell már sok. Ez az utolsó évünk, ha leérettségiztünk azt csinál, amit akar. Persze nincs túl sok kihívás az új suliban, a tanárok sem egy magas szintű oktatók, akik szigorúan vennék az egészet, így nekünk sem nagy kihívás jól teljesíteni akár tanulás nélkül is. Igazából a tanárokat még az sem izgatja, ha valaki beszél vagy bármi mást csinál az órán. Én is néha elrajzolgatok a margón, amikor szinte a tankönyvet mondja el a tanár. Így megesik, hogy én is ellógok, de most ezt Xyl egyedül tette. Én pedig végigaggódtam azt a pár órát, amit kihagyott, mert nem tudtam mi lett vele és hova indult.
Megtorpanok a járkálásban, amikor üzenetet jelez a telefonom. Őrület, de szinte rávetődöm, hogy végre valami! Egy pillanatra ledöbbenek a jókedvűnek tűnő sms-en. Nos, vagy most fogok összetörni valamit, vagy folytatom magamban a mérgelődést. Semmi bocsi, hogy leléptem, vagy bocsi, nem jeleztem órákig, hogy minden oké. Egy kicseszett „Nyugi van bátyus, élek még.” üzenettel le lettem rendezve.
Szinte azonnal vissza is hívom, amint túl teszem magam ezen, és ami igazán beteszi ezek után a kaput, az az, hogy: kinyomott... Engem! Morgás tör fel a torkomból, és lerakom a telefonom, mielőtt kárt tennék benne. Szerencsétlen tárgy nem tehet semmiről, és senki sem örülne, ha rongálásba kezdenék. Veszek pár mély levegőt, majd levágom magam az ágyra és bevágom a durcát. Legalább nem teszek kárt semmiben. Jó néhány percbe beletelik, mire sikerül annyira megnyugodnom, hogy másra is tudjak koncentrálni. Magamban puffogva fordulok a házik felé és inkább beléjük merülök. Nem érdekel! Most már csak azért sem fogom kitenni innen a lábam, nem fogom sehol sem megállítani. Csináljon, amit akar! Most mérges vagyok...
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-06-13, 18:19
A Dantéval való találkozás több volt mint hasznos. Nagyon sok új dolgot tudtam meg és tapasztaltam. Ugyan ellógtam a suliból , de ez az ellógás nem is alakulhatott volna jobban. Persze még Xavival szembesülnöm kell, aki nyilván most már tiszta ideg, hogy merre vagyok. Mert hát úgy léptem le, hogy őt nem hívtam magammal, és hogy előtte veszekedtem egy csajjal, akit majdnem megtéptem. Nyilván tudta és érezte, hogy az idegeim majdnem felmondták a szolgálatot. Mármint majdnem cafatokra téptem azt a kis hülye picsát. Ezért mentem be a mosdóba, hogy megmossam az arcomat és amikor belenéztem a tükörbe a macska szemekkel találtam magamat szembe. Nem lett volna jó ha bárki észre vette volna, hiszen nem tudják az iskolában, hogy mik vagyunk. Mikor a mosdóba rohanva hátra pillantottam pont elkaptam, ahogyan Xavi átfúrja magát a tömegen, hogy utánam jöjjön. De a női mosdó ajtaja kelletlen kénytelen, de megállította. Én meg fogtam magamat és ellógtam. Nyilván nem érintette jól, hogy zaklatott állapotban távoztam majd órákon keresztül elérhetetlen voltam.
De most írok egy vidám hangvételű sms-t, hogy érezze nincsen semmi bajom. Bár ebben az esetben lehet, hogy jobban örülne ha lenne, mert akkor legalább lenne egy jó indokom, hogy miért nem válaszoltam eddig neki. Hát nincs. Az egyetlen indok az, hogy abban a lelki állapotomban nem volt kedvem a lecseszéséhez.
Belépve a cirkuszba és Alex lakosztályába nem támad be senki. ÉS ez rosszabb hír mintha Xavi azonnal lerohanna. Veszek egy mély levegőt és kifújom miközben behunyom a szemeimet. Hát jó, akkor következzen a tesó békítés. Nem keringek azonnal a szobája felé veszem az irányt. Bekopogok, de nem várom meg a választ és be is nyitok óvatosan nyomva be az orromat az ajtón.
- Bátyus...-Előveszem a legkedvesebb hangomat miközben beslisszanok a szobájába. - Ne haragudj, hogy nem hívtalak. De nem hiszed el mi történt és kivel találkoztam.- Macskám az övé körül tekereg ugyan olyan kiengesztelő nyafogással, ahogyan én is teszem azt most. Energiám körül öleli miközben az ágyra mászok és arcomat hozzá dörgölve, doromboló hangon beszélek hozzá.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-06-16, 23:00
Xyl @
Aggódóm és ezt kapom érte. Ha nem kéne órákat várnom egy üzenetre vagy egy hívásra, akkor nem kerülnék ilyen állapotba. Nem lennék ideges, ha egyszer legalább belegondolna abba, hogy nekem milyen érzés. Most pedig nem azzal van a gond, hogy nélkülem lépett le, mert tegye, ha így esik jól, az zavar, hogy nem tudom mi van vele. Főleg, hogy tudtam felidegesítette magát. Erre órákon át semmi, és csoda, hogy engem esz az ideg? A női mosdóba ráadásul nem követhettem, hiába sikerült átverekednem magam diáktársaim tömegén. Az akkori frusztrációm mostanra eléggé kinőtte magát. Tudom, hogy zaklatott volt, hogy szabadulni akart, de legalább egy átkozott SMS jól esett volna és nem egy fél nap után. Szóval igen, most meg vagyok sértődve.
Miután bevágom a durcát és most már tényleg nem érdekel, csak azért sem indulok meg, hogy elébe menjek. Inkább beletemetkezem a házikba, hogy így próbáljam kicsit lenyugtatni magam, mielőtt elérne a szobámig, mert tudom, hogy jönni fog. A házik nem kihívás, Xyl annál inkább, mert mindig ez van. Sosem tudtam rávenni, hogy legalább ilyenkor időben jelezzen felém. Én megnyugodnék és nem jutnánk el idáig. Legszívesebben most tépnék szét valamit, de ehelyett egy ceruza végét rágcsálom, miközben a kezemben tartott tollal írok az előttem fekvő füzetbe.
Amikor kopogás hangzik fel, tudom, hogy ő az, érzem őt, de nem szólok ki. Nem is kell, mert beengedi magát. Felnézek rá, majd egy bosszús szusszanást hallatok.
– Fájna néha visszajelezni? – A tollamat ledobom a könyvre, és arrébb lököm az egészet, majd ismét rápillantok. Macskám farka idegesen mozog ide-oda, miközben ikremé kiengesztelően tekereg körülötte. – Miért kell mindig ezt játszani? – kérdezem kissé neheztelve, de magamhoz vonom, hogy megöleljem. Egyszerűen nem tudok sokáig haragudni rá. – Mesélj! Kivel találkoztál? – érdeklődöm, miközben kisimítok egy tincset az arcából. Minél többet tarthatom a karjaimban, annál inkább kezdek megnyugodni, és ez a macskám felől sincs másképp.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-08, 23:24
Tudom, sőt már akkor tudtam, hogy haragudni fog amikor kinyomtam a telefont. De sejtheti, hogy nincs bajom. Én is mindig tudom ha baja van, ő is így lehet ezzel. Csak ideges mert az esze erősebb az érzéseinél. Mert inkább hiszi, hogy bajt jelent egy telefon kinyomása vagy éppen meglógás nélküle sem mint megnyugodna, ha nagyon akarna még meg is találhatna. De annyira nem akar. Ettől függetlenül tudom, hogy kénytelen leszek puncsolni mert hát azért nem túl kedves, hogy nem adok magamról élet jelet. És amúgy is tudom, hogy ez kiborítja főleg a balesetünk óta. Most már nem feltétlenül gondolom azt, hogy olyan rossz nekünk , hogy vérállat lett belőlünk. Hiszen ott van Alex, meg a lehetőségek amiket így nyertünk. Az elején iszonyatosan utáltam a helyzetet néha még most is elkap a vágy, hogy újra ember lehessek, van amikor nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e Alexnek és a viszonynak ami közöttünk van vagy utáljam az egészet. Kettős érzések tombolnak bennem, de ezek csak akkor kapnak el mikor egyedül vagyok vagy messze Alextől, aztán amikor újra látom, megint minden a helyére csúszik.
A macskám elém siet és engesztelően tekereg az övé körül, míg én morcos testvérem mellé sündörgök az ágyra, hogy az arcomat neki dörgölve purrogjam a bocsánatkérésem.
- Sajnálom csak rossz kedvem volt, nem akartam beszélni senkivel, aztán meg elsodortak az események.- Örömmel simulok hozzá, ahogyan magához ölel, dorombolás tör fel belőlem, macskám közelebb megy s a másik álla alatt megy el hozzá dörgölőzve.
- A helyi Nimir Ra-val...- Pislogok nagy lelkesen.- És azt hiszem, hogy történt valami... vagyis, hogy befogadott a falkájába és nem csak szóban hanem máshogy is. És uh nagyon furcsa érzés volt.- Sóhajtva Xavinak döntöm a testemet. - Neked is találkoznod kell vele! Azt mondta, hogy teliholdkor együtt vadászik az egész falka.- A gondolatra megint libabőrös lesz a testem és örülnék ha Xavi is ugyan úgy vélekedne a dologról, ahogyan én. Mármint miután találkozott Dantéval. Úgy ülök fel hirtelen, mint akit villám csapás ért.
- Baszki...- Szisszenek fel és Xavira szegezem a pillantásomat.- Nem kérdeztem meg Alexet.- Beleharapok az alsó ajkamba és rágcsálni kezdem.- De minden olyan gyorsan történt, olyan felfoghatatlanul. Basszus nagyon nagy energiái vannak.- Mormogom és tényleg nem igazán voltam ura az eseményeknek. Egyik pillanatban még el akartam menni a másikban meg már ott álltam előtte és mindenre igennel feleltem.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-15, 18:42
Xyl @
Tudom, hogy nincs baja, legalábbis mindig ebben reménykedem, hogy nem lesz baja. De akkor is jól esett volna legalább egy rövid üzenet. Nem kérek regényt, még felhívnia sem lenne muszáj, csak egy visszajelzést kérek. Nem, mintha bárki is az életünkre akarna törni, és lehet, hogy néha túlgondolom és túlaggódom a dolgokat, de sokkal jobban fájna, ha elveszíteném. Ahogy azt sem szeretném, ha baja esne. Persze a vérállat létnek megvannak az előnyei, és tudom, hogy meg tudja védeni magát. De akkor is... Na meg egész St. Louist átfésülni elég hosszadalmas lenne, nincs bennem radar meg Xyl iránytű, hogy olyan gyorsan megtaláljam. Meg minek van telefonja, ha el se lehet érni? Na mindegy... Csak tovább idegesítem magam, az pedig a macskám hangulatán sem segít sokat. Amúgy meg egészen megszerettem ezt az életet. Nem igazán hiányzik az emberibb énem, és a leopárdommal is jó a kapcsolatom. Ha pedig az ő alakjában vagyok, legalább már emlékszem is rá mit teszek olyankor. Élvezhetőbb a dolog, mint előtte a filmszakadásokkal.
Míg macskája az enyém körül tekergőzik engesztelően, addig ő ugyanazt teszi nálam, amikor mellém helyezkedve arcát nekem dörgöli. A fenébe is, nem tudok sokáig haragudni rá! Magamhoz ölelem, majd egy puszit nyomok a homlokára. A macskám ezzel egy időben úgy helyezkedik, hogy aztán fejével hozzádörgölőzzön az ő leopárdjához. Szent a béke, mi? Lágyszívűek vagyunk, az van.
– Neked volt, nekem van, de nem gáz, majd elmúlik. A számla kiegyenlítve – és ne kérjek lehetetlent. Simogatni kezdem a haját, néha eljátszogatva egy tincsével, miközben hallgatom, hogy mi kötötte le a figyelmét az elmúlt pár órában.
– Hmm – hümmögök elmerengve, és egy tincsét tekerem ujjam köré, majd lassan elengedem, s figyelem, ahogy lehullik. Szóval a Nimir Ra. – Elhiszem. Más szinten van, mint mi – mondom és Xyl szemébe nézek. Látom és hallom, hogy eléggé fellelkesítette a találkozás és az új élmény. Én viszont nem tudom, hogy mit gondoljak. – Valóban? És... Szeretnél elmenni a vadászatra? – kérdezem kíváncsian, majd meglepetten nézek rá, amikor hirtelen felül mellettem.
– Jókor jut eszedbe – mondom felvont szemöldökkel, majd sóhajtok egyet. – Most már mindegy, nem? Gyere vissza! – nyúlok ki felé, aztán ha engedi, akkor visszavonom magamhoz és átölelem.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-25, 12:32
Sértődékeny egy lélek az bátyuskám ha arról van szó, hogy semmibe van véve. Vagy legalábbis úgy érzi, pedig nem így történt csak tudom, hogy nem tudtam volna vele megfelelő hangsúlyban beszélni. AZtán oda akart volna jönni ahol vagyok, hogy megvigasztaljon meg a gondomat viselje ahogyan mindig, de én csak egyedül akartam lenni. És jobbnak tűnt azzal megsérteni, hogy nem válaszolok neki, mint sem azzal, hogy elküldöm a picsába.
Szerencsére meg van hozzá az eszközöm, hogy ne haragudjon sokáig. Eléggé csapongó és öntörvényű természetemnek köszönhetően bocsánatot kérni már nagyon tudok. Mások kiengesztelése hihetetlenül jól megy.
Amikor magához ölel kifújom a levegőt és dorombolva hozzá bújok, macskám ugyan így tesz a hímhez dörgölőzve purrog elégedetten, fogaival nagy szeretetében megcsipkedi a másik nyakát.
Lelkesen mesélem neki a mai élményeimet, miközben élvezem, ahogyan a hajamat simogatja. Nem tudom, hogyan tudnék létezni a tesóm nélkül, pedig valamikor sajnos el kell, hogy jöjjön azaz idő. Nem leszünk örökre Alex pomméi még ha bele gondolni is szörnyű. Meg hát a felnőtté válás része, hogy az ember talál maga mellé valakit és családot vállal meg ilyenek, de vajon van olyan ember, aki hajlandó elfogadni a kettőnk közötti szoros kapcsolatot? Egyéb dolgokról már nem is beszélve...
Lelkesen bólogatok a kérdésére.
- Igen és el kell velem jönnöd. Nagyon jó élmény lesz, már ez a találkozás is annyira király volt. Tök jó fej, ah elvitt kajálni. Ettem egy hatalmas steaket.- Jólesően megsimogatom a hasamat.- Amikor leöntött az ereje, mint a forró láva, akkor éreztem a többieket... mindenkit. Nagyon durva.- Aztán úgy csap belém a gondolat, mintha fejbe vágtak volna. Alexnek nem szóltam, illetve meg se kérdeztem... Nem hiszem, hogy baja lenne vele. De mi van ha még is? Francba.
De igen, már mindegy. Hagyom, hogy vissza húzzon magához.
- Ja már az. A lecseszésért meg nem szokott az ember sietni.- Megfordulok, hogy szembe kerüljek vele s kezemmel játékosan kapok el egy tincset, hogy aztán mutató ujjam köré csavarjam.
- Ugye el jössz velem vadászni?- Pillantok rá nagy, könyörgő cica szemekkel. Most, hogy együtt vagyunk rájöttem, hogy nem akarok egyedül menni. Neki is ott a helye, neki is kell egy normális falka, és nem is. Szükségünk van rá és erről csak akkor világosodtam meg amikor átölelt egy pillanatra az egész falka ereje.
- Hogy csinálod?- Sóhajtok végül egy kis csend után, vissza térve gondolatban a délelőtti eseményekre.- Hogy csinálod, hogy nem húznak fel a hülyék?- Lényegében normálisabb már Xavi mint én... régen ez nem így volt. Mindig próbáltam kihúzni a bajból mert állandóan kitalált valami baromságot. Az utóbbi időben meg még inkább jófiú lett, de hogy miért... Persze még mindig rá lehet venni a jó bulikra, de már meggondolja, meg sokkal több könyörgés és nem keresi csak úgy a bajt. Lehet követnem kéne a példáját és felnőni...

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-25, 17:37
Xyl @
Meg lehetne velem ezt beszélni, ha azt akarja, hogy nem akarja a társaságom, hát legyen. Meglehet nem esne olyan jól, de elfogadnám, hogy most a gondolataival akar maradni. Vagy csupán hozzá kéne szoknom, hogy már nem kell mindentől, még a széltől is óvnom. Magamat is megkímélném ettől az érzelmi hullámtól, a leopárdom sem lesz jobb hangulatban, ha én felhúzom magam. Elég ragályosak egymás felé az érzelmeink. Na igen, jobb lenne mindkettőnknek, csak valahogy nem megy olyan könnyen, mint szeretném.
De tök mindegy, hogy mennyire vagyok mérges rá, egyszerűen nem tudok sokáig az lenni. Főleg, hogy jól tudja hogyan hízelegjen ahhoz, hogy a haragom elpárologjon és csak ölelni akarjam. Most is magamhoz ölelem, miután körbehízelegte a macskámat is. Dorombolására az én mellkasomból is dorombolás szakad fel, reagálva rá. Tudom, hogy nem mehet ez mindig így. Egyszer neki is lesz egy olyan személy az életében, akivel együtt akar lenni, akivel családot szeretne. Én pedig nem lehetek ott harmadik keréknek. Ezt a túlzott ragaszkodást hozzá valahogy le kell gyűrnöm, mert nem akarok az életébe kontárkodni. Szeretném, ha boldog lenne.
– Szuper – mosolyodom el, miközben a haját simogatom, majd egy tincsével játszadozom. Örülök, hogy ennyire tetszett neki, de én nem tudom hogyan álljak ehhez az egészhez. Lehet jobb falkában, de azért így sem olyan rossz. – Más az ereje, mint Alexnek, hiszen ő vámpír... és a macskáink is jobban érzik magukat, ha egymás közelében vagyunk. Ezt gondolom te is észrevetted. Egy egész falkányi leopárd... gondolom milyen érzés lehetett. – Bár az én macskámnak annyira nem hiányzik, ő már attól is elégedett, ha hagyom szabadon. Viszont az is igaz, hogy nincs is miért hiányoznia, mert sose ismerte meg. Aztán Xyl persze későn gondolkodik azon, hogy mindehhez mit szólna Alex. Szóval vissza is húzom magam mellé.
– Na ugye. Most jobb helyen vagy itt – mondom puszit nyomva a homlokára, miközben ő egyik hajtincsemet a mutató ujja köré tekeri.
– Ugye tudod, hogy falka nélkül is bármikor elmennék veled vadászni? – Vagy csak simán futni, játszani az erdőben. Nem csak mi, de a leopárdjaink is jól éreznék magukat. Nem tudom, hogy akarok-e egyáltalán falkában lenni. A bizonytalanságom talán abból is ered, hogy nem tudom mit is érezhetett pontosan Xyl. Ez majdnem olyan, mint amikor először találkoztunk Alexel.
– Hm? – kérdezem felvonva a szemöldököm. – Ja, hogy ők... Azt hiszem kissé jobban kezelem az érzelmeim. Persze azt nem mondom, hogy nem lehetetlen az agyamra menni, mert mondjuk ehhez te nagyon jól értesz – vigyorgok rá, majd megcirógatom az arcát. – Próbáltál már dorombolni? Már úgy magadnak.... Megnyugtató. Jobb, mint bármelyik légzésgyakorlat és kicsit gyorsabban hat. – Ha nem megy máshogy, akkor nekem ez be szokott válni és alakot sem akarok váltani. Ez a tulajdonság azért nem olyan rossz, csak tudni kell használni. Én is segíthetnék neki lenyugodni, ma is segíthettem volna, de nem... Szóval most itt tartunk. Meglehet, hogy még nem vagyunk olyan magas szinten és van még mit tanulnunk, de a mostani tudásunkkal képesek lehetnénk legalább egymás macskáira hatni.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-27, 12:20
A testvérem a másik felem. A részem egészen azóta, hogy megfogantunk és elkezdtünk kifejlődni. Azóta is mindent együtt csinálunk nagyon kevés olyan program van az életemben, amit nem vele teszek. Az a kis külön töltött idő is csupán arra van, hogy olyan élményeket szerezzek melyeket elmesélhetek neki, hogy aztán együtt menjünk neki újra. Mindent megosztunk egymással, ami az enyém azaz övé is, az ételem, az italom, a testem az életem. Külön szobánk is csak azért van, hogyha össze veszünk legyen hova elmenni duzzogni. De most is itt vagyok nála, és sokszor éjszaka is átmászok hozzá ha éppen nem Alexnél nyom el minket az álom. Utálok egyedül lenni, utálok egyedül aludni. Szeretem a teste érintését az enyém mellett, a macskám sokkal nagyobb biztonságban érzi magát ha ott van. A jobbik részem, ezt már el lehet mondani, hiszen kettőnk közül ő az aki jobban az agyánál van. A megfontoltabb és aki jobban kezeli a macskáját. Az én macskám olyan, mint én. Rebellis lázadó és szeret a határokon táncolni, nem mindig értünk mindenben egyet. Bár már eléggé jól megy a befolyásolása.
- Nagyon jó...- Mormogom miközben energiám az övével simul össze.- Ki kell próbálnod, neked is tetszeni fog.- Nagyon ritkán de előfordul, hogy neki nem tetszik ami nekem igen. De akad, viszont biztos vagyok benne, hogy ezért az érzésért pontosan annyira oda lesz,mint amennyire én. Egészen más volt Dante ereje valóban, és nem mondanám, hogy rossz érzés, hogy valaki energiája aki olyan, mint te de erősebb ott lüktet a bensődben, körül ölelve.
Kénytelen vagyok igazat adni neki, jobb nekem itt, nem kell azonnal rohanni Alexhez, hogy elmeséljem neki, hogy mi is történt, és mit csináltam anélkül, hogy megkérdeztem volna tőle még is mit gondol az új alfáról. Mert tudom, hogy találkoztak... és mi van ha nem kedveli? Mi lesz ha kiakad? Nem kell sietni azzal, hogy megtudjam. Hagyom hát magamat vissza húzni az ágyra és Xavival szembe fordulok.
Behunyom egy pillanatra a szemeimet élvezve bőrének lenyomatán bizsergő bőrömet.
- Persze, és mehetnénk is egyszer teliholdtól függetlenül. De gondolj bele milyen lehet teliholdkor egy egész falkával együtt rohanva vadászni.- Belebizsergek a gondolatba és feláll a szőr a karomon , ahogyan vissza emlékszem arra az egyetlen pillanatra amikor Dantén keresztül az egész falka ott zsizsegett bennem. Érzem, hogy bizonytalan, macskám megnyalja az övé pofáját és játékosan ad egy pofont a mancsával, miközben a hím alá fekve, lábait feldobva a fejét a földhöz dörgölve lustán dorombolva játszva hízeleg.
Szavaira széles vigyor jelenik meg az ajkaimon.
- Nem elég jól, mert még sosem váltottál alakot azért mert felhúztalak.... vagyis azóta nem, hogy tudod irányítani a macskád.- A mondat elején még nevetek, viszont a végére kissé megkomolyodik a hangom. Velem és régen volt már, hogy valaki annyira felhúzott, hogy azt éreztem, hogy ha nem megyek ki a mosdóba vagy valahova, hogy kiszellőztessem az agyamat akkor végem van.
- Elég érdekesen hatna ha az iskola közepén elkezdenék magamnak dorombolni.- Mormogom válaszul a fejemet csóválva, majd a hátamra fordulok, hogy a plafont tudjam bámulni.
- Az a csaj akkora egy hülye picsa... már csak attól, hogy eszembe jut, legszívesebben letépném az arcát a fejéről.- Morgom magam elé, mert valóban nagyon utálom. Kevés ember van akit arroganciával ne tudnék lekezelni, de ő ilyen. Nagy általánosságban az, hogy szebb vagyok és gazdagabb (azaz Alex gazdagabb, de ezt nem tudják) mindenkinél és még okos is elég fölény, hogy ne vegyem fel a baromságaikat. De sajnos ez a lány hasonló tulajdonságokkal bír és még mellé egy barom is. Nehezen viselem, hogy emberemre találtam csak azt még nem tudja, hogy erősebb is vagyok nála, úgyhogy ha nagyon akarnám egyetlen mozdulattal véget vethetnék az életének. Milyen csábító gondolat.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-07-29, 14:02
Xyl @
Ikrek vagyunk, szorosabb köztünk a kapocs, mint egy egyszerű testvérpárnál. Sok mindent csináltunk együtt, még a játékainkon sem vesztünk annyiszor össze, inkább közösen használtuk. Ahogy idősebbekké váltunk a programjainkat is úgy terveztük, hogy együtt lehessünk. Együtt kerültünk bele ebbe az életbe, és a kezdeti nehézségek sem rontottak a kapcsolatunkon. Mondhatni még inkább vágytuk a másik közelségét. Én is azt vallom, hogy ami az enyém, az az övé is. Megosztjuk a pillanatokat, az emlékeket és élményeket. Nem hiszem, hogy bárki is ennyire közösködne a testvérével, mint mi tesszük. És hiába van külön szobánk, még így is egymással alszunk, mint mindig is. Ez nem változott az évek alatt, de talán egyszer eljön az a pillanat, amikor ezek a szokások lassan eltűnnek. Viszont ezen nem aggódom sokat. Egyelőre egyikünk sem akar saját utat járni, még mindig a közösön lépdelünk.
– Meglátjuk, jó? – Meglehet, hogy kissé szkeptikus vagyok az egészet illetően. De nem is akarom élből elutasítani a lehetőséget. Abban biztos vagyok annak a Danténak másabb volt az ereje, mint amihez mi hozzászoktunk. Hiszen többet forgunk Alex társaságában, mint a saját fajtánkban. Hogy mi lesz erről az egészről a véleményem, az csak akkor fog kiderülni, ha én is megtapasztalom azt, amit Xyl.
Most viszont maradjon itt szépen. Alex és ő ezt később is megbeszélhetik, vagy megbeszélhetjük, ha már benne van a pakliban, hogy én is elnézek. Szóval nem kell sietni. Lehúzom magamhoz és miután felém fordul egy puszit nyomok a homlokára.
– Persze, majd összehozzuk. Nem lehet rossz – de lelkes sem leszek. Nem tehetek róla, valahogy nem érzem át teljesen ezt. Nem ismerem azt az érzést, amit ő tapasztalt meg. Megrezzenek, amikor a másik síkon a macskám kap egy pofán nyalást és egy játékos pofont. A leopárdom visszanyalogatva pofán nyalogatja, mielőtt birkózásba kezdene az övével.
– Ha alakot váltanék, túl mennél a határon és nem válna be a hízelgés – mondom végigsimítva az arcán. Ha el tudná érni, akkor ott már tényleg nem tudná megnyugtatni a hízelgésével. De nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténne. Ahhoz elég jól kezelem már a leopárdom.
– Nem is mondtam, hogy fogd magad és dorombolj bárhol. Szünetekben könnyű eltűnni – mondom és felkönyökölök mellette, kezemben támasztva meg a fejem. – Én is meg tudom oldani. A mosdó is egy választás vagy a szertár, esetleg egy üres terem.
Végighallgatom, amit mond, majd felvonom a szemöldököm.
– Csak az arcát? Akkor már miért nem az egész fejét? – kérdezem komolyan nézve rá, majd vigyor terül el az arcomon. Így is, úgy is belehalna. Akkor már nem mindegy? – Vagy csak van pár közös tulajdonságotok és nem bírjátok egymást? – Minden estere úgy néz ki Xyl emberére talált a lányban, csak szerencsétlen nem tud arról, hogy milyen könnyen a másvilágra küldhetnék. – Szerintem totál megijedne, ha egyszer rámorognál... Vagy őrültnek nézne – mondom, majd elgondolkodom egy pillanatra. – Vagy mindkettő. Lehet csak rá kéne ijesztened és leszállna rólad. Nem gondolod?
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-08-17, 21:24

A testvérem és köztem igazán egyedi a kapcsolat. Minden szempontból. Azon felül, hogy imádjuk egymást. Sokszor alszom vele, van, hogy külön fekszünk le és fogom magamat és átmászok éjszaka hozzá vagy hajnalban. Szeretem a közelségét, a teste melegét. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is nélküle kell eltöltenem a minden napjaimat. Azt hiszem, hogy soha nem volt egyetlen hét sem az életünkben amit külön töltöttünk.
Válaszát hallva feltérdelek, majd mind a két vállánál fogva lenyomom az ágyra, hogy aztán egészen közel hajoljak hozz.
- Ígérd meg, hogy eljössz velem.- Orrom szinte az övéhez ér, ahogyan az arcába bámulok, talán ez elég nyomás lesz ahhoz, hogy velem tartson.
Lehúz magához egy pillanatra becsukom a szemeimet, ahogyan ajkai a homlokomat érintik. Igen, Alexel majd később megbeszélem a dolgokat.
- Nagyon helyes.- Mormogom dorombolva és az egész napos izgalmak után jól esik a karjaiban, hozzá bújva. Ellazulnak a tagjaim és végre kifújom a gőzt.
Témát váltok, hiszen zavart ami napközben történt és meg akarom vele beszélni. Szavait hallva szelíd mosolyra rándul az ajkam.
- És akkor levernél?- Kérdem és a mondat végére elnevetem magamat, igen könnyen lehet, hogy ez lenne a vége ha úgy igazán egymásnak esnénk. Felnézek rá ahogyan magyaráz, és mindig elcsodálkozom azon, hogy miként tud egy ember ilyen nagy fordulatot venni viselkedésben. Régen én magyaráztam neki az önfegyelemről meg arról, hogy próbáljon már meg uralkodni a viselkedésén. És mára ez eléggé megváltozott.
- Általában nincs gond... tudod azért ezen már túl vagyunk. De ez a költözés... awh... gyűlölöm a változásokat.- Mormogom inkább magamnak sem mint neki. Teljesen kibillentem a lelki egyensúlyomból attól, hogy egy teljesen új helyre kellett jönni, új iskolába, új emberek közé...
Szavaira nevetés tör elő belőlem, egészen a következő mondatig ami belém folytja azt, a tarkómon is feláll tőle a szőr, mint amikor a macskának a gerincén végig felállnak a szőrszálak.
- Héj-héj-héj! Az, hogy valakivel vannak közös tulajdonságotok nem azt jelenti, hogy utálnotok is kell egymást! Egyszerűen csak eddig ő volt a legjobb nő, és ez már nem így van és ez zavarja, ezért paraszt.- A mondat végére ferdén elmosolyodom és hátra dobom a hajamat, bizony tisztában vagyok a saját értékeimmel.
Őszintén elgondolkozom az ötletén, hogy egyszer fogjam és a torkánál fogva a falhoz vágjam mondjuk a lány mosdóban és megmutassam neki, hogy pontosan mi is rejlik bennem.
- Lehet Alex nem lenne boldog ha kiderülne az iskolában, hogy mik is vagyunk. Elvégre mindent meg tesz, hogy titokba maradjunk. És "normális" életet élhessünk.- Sóhajtva megforgatom a szemeimet, az életünk így se úgy se lesz soha többé normális.
- Bár lehet nem lenne olyan rossz , egyszer elkapni egy este...- Sóhajtom vágyakozva, ahogyan lelki szemeim előtt megjelenik a kép, amint megijesztem a kis ribancot.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-08-19, 23:59
Xyl @
Sosem zavart Xyl közelsége, az, hogy velem aludt vagy ölelgetett. Mióta vérleopárdok lettünk, mondhatni jobban igényeljük az érintést, egymás közelségét. Nálam ez kiváltképp változott, emberként annyira nem igényeltem.
Mosolyra húzom ajkaim, amikor a vállaimnál fogva nyom le az ágyra és hajol hozzám közel.
– Ez nem úszom meg, mi? – kérdezem és elhúzom a szám. – Jól van, megígérem... – Úgy sem hagyna addig békén, míg rá nem bólintok, már most kezdi a nyomást. Viszont ettől még nem lesznek csatlakozási szándékaim.
Egyelőre magam mellett tartom, most egyikünk sem megy sehova. Xyl is ráér még beszélni Alexel, nem hiszem, hogy sietni kéne vele.
Helyeslően hümmögök a válaszára, hogy nagyon helyes. Végül is abba még nem fogok belehalni, ha elkísérem és esélyt adok annak az egésznek. Jelenleg nem leszek jobb véleménnyel. Most már nem hagyhatom ki.
– Simán – vigyorodom el. Úgy igazából sosem estünk egymásnak, de valószínűleg sikerülne lenyomnom. Aztán meg azt magyarázom hogyan tudná a suliban megoldani, hogy lenyugodjon, amikor felcseszik az agyát és ne lépjen le örökké. Persze szíve joga, tegye, de az nem lehet örökké megoldás, hogy elrohan. Mormogását tisztán hallom, mire egy apró mosolyra húzom ajkaim.
– Persze, és jól tudom, hogy gyűlölöd a változásokat – mondom végigsimítva a haján. Sose szerette, ezért sem ment olyan könnyen az a változás, ami akkor ért minket, amikor vérleopárdokká váltunk. Majd jött a költözés, az új város, új emberek, új iskola... Minden új lett. Nekem könnyebb volt alkalmazkodnom, mint neki.
Felkuncogok reakciójára. – Persze, hogy nem kötelező utálnotok egymást, de úgy tűnik ő ezt az utat választotta – mondom, majd felvonom a szemöldököm. – Hogy a legjobb nő? Inkább csak ízlések és pofonok. Egy kiló smink nélkül is a legjobb lenne? – kérdezem, aztán beletúrok Xyl hajába. Drága húgomnak nem kell smink se, hogy gyönyörű legyen. Elmosolyodom szavaira.
– Igen, meglehet, hogy nem lenne boldog tőle. Viszonylag normális is az életünk, eltekintve attól, hogy ott van a leopárd felünk. – Bár mi a normális? Valaha bármi is az volt? Mindegy is, ezen nem fogok vitatkozni.
– Azért csak finoman, ha megvalósítanád. – Mit kapnék én azért, hogy ilyenekre buzdítom? Nem azt mondom, hogy ölje meg, de sokkal könnyebb ráijeszteni az emberekre. Egyesek már attól rettegnek, ha egyáltalán egy alakváltóval vannak egy légtérben.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-08-26, 18:02
Kérdésére csak vigyorogva rázom a fejemet. Nem, ha én el akarok érni nála valamit akkor azt el is érem. Általában Alexen is hatnak a bájaim, de vannak dolgok amiket nem tudok rajta át vinni bárhogy is szeretném.
Egy lelkes csókot lehelek ajkaira.
- Köszönöm!-Puha és dús ajka van, akár csak nekem és édes. Maga mellett tart, hát nem megyek. Ráérek szembesülni a döntésem súlyával, egyenlőre élvezem a testvérem és fajtársam társaságát. Hagyom, hogy energiái feltöltsenek és a macskám elégedetten heverésszen mellette és rajta. Mert, hogy egy időn túl rámászik a hímre, szó szerint keresztbe fekve rajta mert az úgy jobb.
Ahogyan a hajamba simít nyugtatólag, közelebb húzódom és nyüsszögve belefúrom fejemet a vállzugába. Értem, hogy miért kellett eljönnünk, de annak idején is én fogadtam el nehezebben mind annak a tényét, hogy most már vérmacskák vagyunk, mint azt, hogy egy vámpírral fogunk élni. Xavi olyan könnyen alkalmazkodott mindig az új helyzetekhez, mintha meg sem terhelnék. Pedig tudom, hogy őt is megviseli egy két dolog, de sokkal könnyebben veszi az ilyen akadályokat, mint én. Elnevetem magamat a szavaira és felpillantok rá.
- Nem, ő nem. De én igen!- Ajkaimon széles vigyor terül el, ahogyan magamat dicsőítem.
- Mi az, hogy csak finoman? Hogy lehet valakit finoman kinyírni? Mert az, hogy csendben és titokban az egyértelmű. De amúgy szerintem megtudnám úgy csinálni, hogy ne bukjak le.- Gondolkozom el komolyan a dolgon. Nem vagyok egy gyilkolós típus , vagyis még sosem öltem meg senkit. De lehet, hogy el kéne kezdeni, és akár bele is jöhetek.
Hirtelen felülök és Xavi felé gördülök lábaimat átvetve a derekán és ráülve, kényelmesen elhelyezkedek.
- Lehet, hogy levernél. De ez is csak lehet. Abban viszont fogadjunk, hogy gyorsabb vagyok nálad!- Vigyorgok le rá.- Hmm, mondjuk így bele gondolva lehet erősebb is.- Tenyerelek rá mind a két karjára a feje mellett, hogy látványosan lefogjam. Hajam az arcomba hullik, ahogyan felé hajolok mosolyogva, kék szemeim csak úgy világítanak a frizurám árnyékában.

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-08-28, 21:31
Xyl @
Ilyenkor az engedj és hamarabb szabadulsz elvet vallom. Ilyen téren velem könnyű dolga van, nagyon ritka az, amikor nem tud rádumálni valamire. Ezt pedig túl lelkesen akarja, én aztán nem leszek semmi elrontója. Csókjára elmosolyodok.
– Szívesen. – Meglátjuk, hogy mi lesz. Aztán meg ki tudja... Egyelőre essünk túl azon az estén. Ahogy Alexhez sem kell rögtön rohanni. Szóval egyelőre én és a macskám is kiélvezi az ő és nősténye társaságát. A leopárdja keresztben el is hever az enyémen.
A hajával babrálgatok, bele is túrok, hogy selymes tincseit végigsiklassam ujjaim között. Szorosabban ölelem, amikor közelebb húzódik. Tudom, hogy mennyire nehezen viseli a változásokat. Mindig is így volt, és ez akkor sem volt másként, mint amikor elhagytuk a házunk és Alexhez kerültünk. Sértett és dühös voltam a szüleinkre, még az is jobbnak tűnt, hogy egy vámpír mellé kerüljünk. Bár én mindig is könnyebben vettem az akadályokat, ha kellett, akkor más utat kerestem. Pedig bennem is dúltak harcok, megvoltak a kétségeim, de minddel egymagam küzdöttem meg.
– Még szép – mondom felkuncogva, és végigsimítok az arcán.
– Nem tudom. Finoman kitöröd a nyakát? – kérdezem felnevetve. – Amúgy meg fogalmam sincs. Állaton kívül nem öltem mást. De, ha megteszed, ne szólj róla nekem, mert hülyét kapok. Úgy az igazi, ha én se tudok róla. – Ja, jó lenne a lelki békémnek. A végén még én leszek itt a felbujtó, aztán jól nézünk ki.
Felpillantok rá, amikor fölém kerekedik, majd elmosolyodom.
– Miből gondolod, hogy nem csupán hagyom magam? – kérdezem, miközben a karjaimat lefogja a fejem mellett. Felemelem a fejem az ágyról, hogy közelebb hajoljak hozzá, már-már összeérintve a homlokunk, hacsak nem húzza el a fejét.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-01, 21:56
Nyüsszögve közelebb húzódok mikor arról kerül a szó, hogy már megint költöztünk. Nem mintha ez olyan sokszor megtörtént volna, de nekem minden egyes költözés fájt. ahogyan ez is, és néz d meg azt hinném, hogy már tudom irányítani a macskámat és még is sikerült kibillennem az egyensúlyomból. Nem igazán találom még  a helyemet ezért próbálok ragaszkodni a megnyugtató, biztos pontokhoz. Ilyen Xavi már amióta megszülettem és be kell, hogy ismerjem, most már Alex is. Bár annak idején eléggé nehezen békéltem meg a tudattal, hogy oda kell költözni hozzá, néha még most is elbizonytalanodom, hogy ez mennyire jó döntés. Aztán találkozom vele és azonnal rájövök, hogy milyen hülye vagyok.
Elnevetem magamat a szavait hallva.
Hogy lehet valakinek finoman kitörni a nyakát?- Sikkantok fel nevetve ahogyan elképzelem a jelenetet, hogy megpróbálom óvatosan ésf inoman kitörni a nyakát.
- A nagy francokat nem! Fel foglak hívni és segíteni fogsz elásni! Aztán meg megőrzöd velem a titkomat! Elvégre egy jó tesónak ez is a feladata.- Válaszolom neki az elején még nagyon komoly arcot vágva, a végén azonban megjelenik a vigyor az arcomon. Nem hiszem, hogy én alkalmas lennék arra, hogy bárkit is megöljek. Persze ez csak akkor derülne ki ha olyan helyzetbe kerülnék ahol döntenem kell.
Felé kerekedek és kezeit lefogom a feje mellett vigyorogva.
Ahogyan közelebb hajol halkan feldorombolok.
- Ugyan már nagyobb annál az egód, hogy csak úgy hagyd, hogy leverjelek.- Hirtelen megnyalom az orra hegyét kinyújtva a nyelvemet. Aztán még megszüntetem a kettőnk közötti távolságot, hogy megcsókoljam, nyelvem az alsó ajkán siklik végig, hogy bebocsátást nyerjen. Kezeim továbbra is lefogják az övét.
Megszakítom a csókot, nyelvemet utána végig húzva az alsó ajkamon.
- Szóval biztos, hogy nem hagyod magad. Egyszerűen csak gyorsabb vagyok és erősebb.- Vigyorodok el kihívó mosollyal az ajkaimon.

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-02, 16:25
Xyl @
Sosem kezelte túl jól a változásokat, mindig jobban megviselte, ha az élete valahol eltért a megszokottól. Ilyen volt a költözéskor is, vagy amikor Alexhez kerültünk. De, amint sikerült megemésztenie és hozzászoknia, akkor már jobb lett. Mind a ketten máshogy dolgoztuk fel az új dolgokat, a nagyobb változásokat.
– Hát, legalább jót derülsz rajta. Szóval már megérte – mondom felkuncogva. Finoman lehetetlen, de gyorsan és határozottan annál inkább.
– Elásni? – kérdezem és elhúzom a szám. – Mi lesz, ha előkerül? Akkor már inkább égessük el, úgy biztos nem sok marad belőle. – Vigyorodom el a végére. Ja, mert annyira értek a hullák eltüntetéséhez. Embert még sose öltem, állatokat már annál inkább, de hát azokat senki se figyeli. – De igazad van, segítenék. – Aztán meg mélyen kussolhatnánk róla ketten. Nem, mintha arra vágynék, hogy megtörténjen. Emberi hullák nélkül jobb az élet.
Könnyedén magam alá gyűrhetném, de hagyom, hogy lefogja a kezeimet, majd felemelem a fejem az ágyról, hogy közelebb hajoljak hozzá. Elvigyorodom a szavaira, aztán felmorranok, amikor megnyalja az orrom hegyét, hogy aztán bezárhassa a szánk közti távolságot. Ajkaimat elnyitom, hogy nyelve utat találhasson a számba. Táncra hívom a nyelvét az enyémmel, miközben továbbra is tartom a fejem.
– És még nekem nagy az egóm? – kérdezem felnevetve, majd oldalra döntöm a fejem. – Birkózni akarsz? Lehetsz alul – mondom elvigyorodva. Ha kell beváltom az ígéretem és magam alá fordítom.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-02, 20:11
A mi kapcsolatunk mindig is különleges volt és azóta csak még különlegesebb lett. Mindig is belőle merítettem erőt, és ez ma sincsen másképpen. Tudom, hogy nap közben nem kerestem, de csak mert nem akartam meghallgatni a lecseszését és a kiselőadást arról, hogy nem így kellett volna kezelni a helyzetet. Szóval inkább húztam az időt, de most itt vagyok. És természetesen most is rángatnám magammal a szarba ahogyan mindig. Mármint ami a gyilkosságokat illeti.
- Hmm, nem rossz ötlet. Csak azzal az a probléma, hogy nappal kéne elégetni szóval kellene találni valami olyan helyet, ahol nincsenek sokan és nem jönnek oda a szagra vagy a füstre. Mert akkor lebuktunk.- Ha most valaki hallaná a beszélgetésünket azt hinni, hogy nekünk egy ember élet és annak kioltása semmit sem jelent. Pedig csak a szánk nagy, sosem öltünk és nagy valószínűséggel soha nem is fogunk. Bár soha ne mondd, hogy soha, de nem azért mert éppen nem vagyok jóban egy lánnyal. Az nem én lennék. Ugyan sokat változtam sokkal kevesebb dolog érint érzékenyen, mint régen, de azért az alapvető emberi normák legtöbbjét még tartom.
- Nagyon helyes, ez lenne a minimum azok után, hogy olyan ötleteket adsz.- Heccelem, majd felé kerekedve lefogom, a csípőjére ülve.
Morranása végig gurul a gerincemen, macskám azonnal reagál rá és megnyalja a hím pofáját, én csak kuncogok és megszüntetem kettőnk között a távolságot.
Ajkai puhák és csókja édes, ismerős, megnyugtató. Nyelvem az övére talál, testemen végig siklik a kellemes bizsergés.
Megszakítom a csókot és szavaimmal heccelem. Válaszára kiszélesedik a mosoly az arcomon.
- A birkózásnak pont az a lényege, hogy az nyer aki felül marad.- Okítom ki, de nincs nagyon időm, mert ahogyan befejezem a mondatot már maga alá is fordít. Hajam elterül az ágyon így nézek fel rá.
- Hmm ezt úgy hívják, hogy a kezdők szerencséje.- Két lábam magunk közé préselem és hirtelen megtolom velük, hogy ismét fordítsak a helyzetünkön és megint én kerüljek felülre.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-02, 22:52
Xyl @
A különleges kapcsolatunk mit sem változott, sőt inkább még különlegesebbé vált. Az elég furcsa volt elsőre, amikor először csókoltuk egymást. Legalábbis nekem elég új volt. Az biztos, hogy jó pár dolgot megtapasztaltunk Alex mellett. Amúgy meg persze, hogy aggódom a testvéremért, azt azért elismerem, hogy néha túlzásba viszem. De igyekszem visszafogni magam, csak nem mindig sikerül. Ma nem sikerült, és nem csak ő ment az én idegeimre az elérhetetlenségével, hanem én is az övére, hogy zargattam. Mostanra viszont már lenyugodtam és nem is neheztelek. A mostani téma meg teljesen más vizekre vitt minket.
– Nappal... Ahhoz valami kihalt hely kellene, körülbelül olyan, ahol a madár sem jár. Amúgy miért akarod pont nappal elégetni? – Csak úgy kíváncsiságból. Az éjszaka arra is jó, hogy elrejtsen dolgokat. Nem lenne olyan feltűnő egy hatalmas füstfelhő. Persze, nem mintha tényleg meg akarnák tenni. Az is biztos, hogy nem egy mindennapi beszélgetésük része ez a téma. Azért az ember ölés nem a mi asztalunk, legalábbis sosem kellett megtennünk.
– Persze, ötleteket. Nehogy már rám kend. – Persze, egyáltalán nem én fűztem tovább a témát. Már-már túlságosan belementünk ebbe. Még jó, hogy csak fantáziálás az egész. Valószínűleg elég gyenge próbálkozás lenne a részükről.
Felmorranok, amikor végignyalint az orromon. A macskája végignyalja az enyém pofáját, mire a leopárdom hozzádörgöli a fejét, miközben a mi ajkaink összetalálkoznak. Puha, édes ajkai ismerős, jó érzéssel töltenek el.
– Ahha... És mit nyer az, aki felül marad? – kérdezem elmosolyodva, miután fordítottam a helyzetünkön magam alá gyűröm, kezeit ugyanúgy lefogva, ahogy azt ő tette velem.
– Még hogy a kezdők szerencséje... – Viszont hamarosan újra a hátamon találom magam. Mindazonáltal nem eszik olyan forrón a kását. Nem hagyom csak úgy legyőzni magam. Amint lehet ismét fordítok magunkon. – Szóval döntsd el hol akarsz lenni – mondom elvigyorodva.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-05, 11:12
Ha most valaki meghallaná, hogy miről  beszélgetünk.Pedig egyetlen szót sem gondolunk komolyan, nem mondom, hogy árt ha meg dumáljuk, hogy mit csináljunk egy hullával ha esetleg még is el kell majd egyszer takarítani egyet. Elvégre, soha ne mondd, hogy soha.
- Leginkább azért mert a magunk fajták is éjszaka aktívak és a vámpírok is. Mi van ha Alex fülébe jut és megjelenik amit éppen egy hullát égetünk? Te sem akarnád ugye? Nappal jobb, akkor legalább alszik.- Vonok vállat és a végén elvigyorodom. Elvégre, hogyha a mi titkunk akkor tényleg maradjon csak úgy. Amúgy meg sosem lehet tudni, hogy Alex miként is reagálna a dologra. Néha számomra követhetetlen, hogy mi az amin fennakad és mi az amin nem. Olyan jelentéktelen dolgokon tud totálisan kiakadni, és amire azt gondolnám, hogy majd az életről is leszed úgy le fog cseszni akkor meg vállat von és nem mond semmit.
Szóval jobb ha ilyen történik, akkor kettőnk között marad.
Először csókolni furcsa volt és még is ismerős. Mert hát a világon ő áll hozzám a legközelebb és igazából állandóan ölelgettük egymást, már csak ez hiányzott ahhoz, hogy teljesen egybe legyünk.
Felnézek rá az ajkaimon hamiskás mosollyal.
- Hát, mehet egy kört este a másik autójával?- Mindenkinek meg van a saját csodája. Éppen ezért nem igen szokott az opció lenni, hogy a másik autóját vezessük. De miért is ne? - Utána meg vadászhatnánk egyet.- Billentem oldalra a fejemet, de az vezet aki nyer, és annak az autójával megyünk aki veszít. Újra felette vagyok, kezeit leszorítva a feje mellett, lábaimmal átkarolom a csípőjét, ágyékom az övének préselődik.
Lehajolok hozzá az ajkaira suttogva provokatívan a szavaimat.
- Hogy döntsem el? Ugyan bátyus a bunyónak az a lényege, hogy a másik felé kerekedsz nem az, hogy hagyod dönteni. Legyél kicsit tökösebb.- Alsó ajkán végig futtatom a nyelvem majd fogaim közé véve meghúzom a finom bőrt. Játszadozni van kedvem, dulakodni, szórakozni nem finomkodni meg nyünyükézni.
Ujjaim megszorulnak a csuklóján, arcomat a nyakába fúrom és nyelvem hegyével végig siklik a vállától egészen a füle szegletéig, ahol a piha fülcimpába harapok.
- Hmm... milyen jót fogok majd driftelgetni az autóddal.- Kuncogok bele a fülébe, az egészben csak annyi a gond, hogy nem tudom azt, hogy kell. De amúgy is csak provokálni akarom, és nem egy pillanatig sem fordul meg a fejemben, hogy mi van ha ő viszi az én kocsimat. Igazából annyira nem is érdekel, sokkal inkább a játék ami a helyzetben rejlik.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-16, 17:28
Xyl @
– Mert nappal nem figyel ránk senki... – felvonom a szemöldököm. Nem hiszem, hogy csak úgy vagyunk a világban nappal, míg Alex inaktívkodik. Legalábbis simán el tudom képzelni, hogy egyes személyek fél szeme rajtunk van. – Szerinted így se jutna a fülébe? Csak később kapnánk a fejünkre és nem azonnal. Mert ugye vágod, hogy nem Alex az egyetlen tényező? – Még jó, hogy nem gondoljuk komolyan. Kész csoda lenne, ha egy ilyen volumenű tett csak kettőnk között maradna. Amúgy meg nekünk sem tenne jót egy hulla, nem hogy Alexnek. Azért az eltussolás se kis munka, és azt a büntetést se tennénk zsebre, amit kapnánk miatta. Addig jó mindenkinek, míg a hulla egy vadállat és nem egy ember.
A díjra összevonom a szemöldököm. Nem, mintha olyan nagy újdonság lenne számunkra a másikunk kocsija vezetése, hiszen majdhogynem egyformának mondható. – Jól van, legyen – felelem a kérdésére. – Vigaszdíj a vesztesnek? – kérdezem a vadászat ötletére, ami amúgy sem hangzik rosszul. Aztán újra felém kerül és tovább provokál, de én sem hagyom csak úgy magam lenyomni. Még nem vesztettem. Addig nem, míg tudok változtatni a helyzetünkön, maximum az ágyról tudunk még lezuhanni, ha nagyon forgolódunk rajta.
– Igen, és a helyes válasz hozzá a: „Feladom, Xavi, te nyertél” – elvigyorodom, majd felvonom a szemöldököm. – Beszólsz közelről? – kérdezem, majd dorombolva fogadom, ahogy nyelvét végigfuttatja az alsó ajkamon, és amikor finoman meghúzza.
Beleborzongok, ahogy nyelve végighalad a vállamtól a fülemig. Egy apró sóhaj hagyja el ajkaim, mikor a fülcimpámba harap.
– Álmodozz csak – kuncogok fel, mielőtt hirtelen fordítanék az álláson és az ágyhoz szögezném. Kezeit felcsúsztatom a feje fölé, miközben fölé hajolva fogom le. – Egyelőre még el kell nyerned – mondom a nyakához hajolva megharapdálom a finom bőrt.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-09-26, 22:46
Mindig képes változtatni a hangulatomon, pozitív és negatív irányba is. Persze nagy általánosságban ő azaz ember aki felvidítani szokott és nem lehangolni. Ellenben velem, mert én igen csak sokszor szoktam felidegesíteni Xavit valamivel. Bár hozzá kell tennem, hogy elég sok mindenkit képes vagyok ki idegelni. Ma is ugye bár amikor órákon keresztül nem válaszoltam egyetlen üzenetére sem és nem vettem fel a telefont.
- Jó, figyel. De őket könnyebb lerázni, mint egy vámpírt.- Kacsintok vigyorogva a testvéremre, én már csak tudom. További szavaira csak vállat vonok. Nyilván több felől is kapnánk a fejünkre az áldást, hogyha ilyet tennénk, de azért nem rossz eljátszadozni a gondolattal.
- Persze, hogy vágom. Még jó, hogy csak elméleti síkon van a dolog. De ha esetleg gyakorlati tevékenységgé válna én úgy hiszem, hogy ketten simán megúszhatnánk.-Kacsintok rá, hiszek a probléma megoldó képességeinkben, együtt mindig sokkal ügyesebbek voltunk, mint külön -külön, azt hiszem, hogyha össze fognánk akkor most is sikerülne. Lehet, hogy Alex megtudná, de ennél komolyabb dolog úgy sem történne.
Aztán egymásra gabalyodunk és feldobom, hogy aki lenyomja a másikat az vezetheti a másik autóját. Jó, hasonló a kocsink, de azért még is csak más érzés, hogyha tudod, hogy nem a sajátod.
- Úgy is lehet mondani, vagy csak kedvem van futni.- Öltöm rá a nyelvemet, mielőtt fordítanék a helyzetünkön és magam alá teperném. Felette vagyok és provokálom, a válaszára dallamos nevetés tör fel belőlem.
- Hah, ilyet sosem fogsz tőlem hallani.- Csóválom meg a fejemet.- Be hát!- Vigyorgok rá, majd nyelvemet végig futtatom az alsó ajkát, dorombolása a belsőmet simogatja, mire belőlem is feltör az egyenletes hang.Végig nyalom a vállától a füléig, fogaim közé veszem a fülcimpáját, és utána suttogom csak bele szavaimat. Mire válaszképpen azonnal felém kerekedik, felnevetek a hirtelen reakción. Megpróbálom megakadályozni, hogy kezeimet a fejem felé feszítse, sikertelenül. Élesen szívom be a levegőt, ahogyan nyakamhoz hajolva harapdálja a puha bőrt, halk nyögés hagyja el az ajkaimat. Egy pillanatig még hagyom, mielőtt ficeregni kezdenék alatta, mert túl jó érzés. De aztán megpróbálok kicsavarodni alóla és így szökésnek eredni és ha nem fog elég erősen akkor sikerülni is fog.
- Nehogy azt hidd, hogy hatásos lesz a csáberőd.- Nevetem el magamat miközben küszködöm a szabadulással.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-10-09, 22:59
Xyl @
Egymás hangulatára sokszor hatással vagyunk. Ő pedig különösen akkor, mint például a mai nap, amikor képtelenség elérni. Mikor örülni tudnék annak, hogy életjelet ad magáról, hogy minden rendben és ne aggódjam szét az agyam. Viszont ritkán haragszom rá pár percnél tovább, mert végül mindig kibékít, ami most sem volt olyan nagy kihívás a számára.
– Ez igaz. Te már csak tudod, mi? – kérdezem felkuncogva. Egy vámpírt nem igen tudnánk lehagyni, akármilyen gyorsak is vagyunk. A többiek elől meg könnyedén eltűnhetünk. Nem, mintha ezt az egészet meg akarnánk tenni, de mindig is voltak érdekes témáink, amiket kiveséztünk.
– Persze, simán. Eltüntetünk mi minden nyomot – mondom mosolyogva. Bár nem egyszerű egy olyan személlyel, akit keresnének. Akiket nem keresne senki, aki nem hiányozna senkinek, azzal azért könnyebb. De ez amúgy is csak elméleti sík, semmi olyasmi nem történt, amiért most fontos lenne a legjobb tervet kiagyalni. Persze nem hagynám benne a szarban, ezt ő is jól tudja. Még, ha hülyeséget is csinálna én azon lennék, hogy kimentsem belőle.
– Futni máskor is elmehetünk. Egy jó kis vadászat jöhet bármikor – mondom, mielőtt változna a helyzetem és fölém kerülne. Provokál én pedig az vagyok, hogy visszavegyem a fölényt.
– Nem? Milyen kár, pedig élveztem volna – elmosolyodom, mielőtt még végigfuttatná nyelvét az alsó ajkamon. Ideje lenne újra fölé kerekedni... De előtte még elkap a dorombolhatnék egy pillanatra, amikor Xyl a vállamtól a fülemig kalandozik. A fülembe suttogott szavai után kerülök fölé és hiába próbálkozik megakadályozni benne, sikeresen a feje fölé húzom a kezeit és fogom le. Most én jövök. A nyakához hajolok, hogy megharapdáljam a bőrt, ezzel egy halk nyögést csalva ki belőle. Egy kissé erősebben harapok rá a fogaim között tartott bőrre, amikor ficánkolni kezd alattam és egy halk morgás tör fel belőlem.
– Hova akarsz szökni? Pont jó helyen vagy – vigyorgok rá, de nem adom olyan könnyen a jelenlegi pozíciómat, ha már megszereztem. – Hmm... Biztos vagy te ebben? – kérdezem felvont szemöldökkel, miközben közelebb hajolok hozzá, hogy az ajkát vegyem célba egy csókra.

//Bocsi, hogy csak most. Embarassed //
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-10-10, 21:42
A hangulat pozitívan változik, ahogyan telik az idő. De hát mindig ez van, mi mindig képesek vagyunk egymást felvidítani. Most is, rögtön jobb kedvem lesz, ahogyan elkezdünk beszélgetni.
- Na igen.- Vigyorgok rá. Néha azt gondolom, hogy Xavi az utóbbi időben sótlan lett, és nekem kell tennem arról, hogy el ne felejtse rossz csont énjét. Szerencsére én mindig itt vagyok neki, hogy emlékeztessem rá, hogyan kell élni. AZt mondta szakács akar lenni,ami olyan szempontból baromi jó, hogy mindig lesz hol ingyen kajálnom egy jót. Másrészről viszont szerintem borzalmasan unalmas szakma. De még mindig jobb, mint amit én találtam ki... mert, hogy én nem találtam ki semmit. Olyan jól elvagyok az eltartott kölyök szerepében, hogy nem igazán szeretnék más munkakörbe kerülni a jövőben sem. Talán kitartott nő leszek.
Adok neki egy csókot vigyorogva a mondatára. Hát persze, hogy eltüntetünk mindent. Együtt mindenre képesek vagyunk. Sikerül felé kerekednem, de sajnos mindig maga alá gyűr. Ettől függetlenül imádok vele incselkedni és egy cseppet sem bánnom, hogy az ágyra szorít.  Harapdálására halk nyögés a válaszom, testemen végig fut a libabőr, de azért teszek egy szabadulási kísérletet és mocorogni kezdek. Pont úgy reagálok morranására és harapásának erősödésére, ahogyan a macskám reagálna a hím dominanciájának megnyilvánulására, megdermedek. Éppen csak egy pillanatra maradva nyugton. Hajlamos lennék hinni neki, vagyis egyet érteni vele abban, hogy nagyon is jó helyen vagyok itt, de akkor túlságosan könnyen adnám magamat, abban meg hol lenne a buli? Éppen csak egy pillanatot engedek magamnak, elmerülve a csókjában, nyelvem végig fut az alsó ajkán, majd táncba hívja az övét. Ajkai közé nyögve élvezem, ahogyan belülről végig simítja a szájpadlásom. Éppen csak ennyit engedek magamnak, hagyva, hogy vágyam feltámadjon, ami már amúgy is meg volt, még mielőtt fogamat kissé erősebben bele mélyeszteném ajkaiba. A felsebzett bőrt azonnal megnyalom, hogy aztán megszakítva a csókot kissé erősebben alkarjába mélyesszem a fogaimat arra ösztönözve, hogy elengedjen. Éppen csak annyira erősen, hogy durva játéknak lehessen nevezni a dolgot, de mivel mind a kettőnkben benne lakik az állat ehhez hozzá vagyunk szokva, sőt(!), amennyiben nyerek egy kis teret kénytelen vagyok hasra fordulni, hogy ki tudjak alóla kúszni. Ami, ha eléggé gyors vagyok, és esetleg ő el van foglalva a sebei nyalogatásával, akkor még sikerülhet is. Ha nem... nos akkor majd meglátjuk mit kezdek az újonnan kialakult helyzettel hason fekve az ágyon, magamon egy pasival.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-11-11, 20:56
Xyl @
Az már igaz, hogy kevesebbet keresem a bajt, mint régebben, de általában Xyl tesz is az ellen, ne felejtsem el, hogy nekem van egy olyan részem is. Bár az is igaz, hogy néha úgy érzem, hogy legszívesebben tombolnék és talán valami olyat tennék, amit nem kéne... Ezt az érzést általában edzésben vezetem le, vagy elmegyek futni. Bármi megteszi, amivel levezethetem ezt a belső feszültséget, ami néha rám tör.
A szakácsság gondolata egy jó cél, hogy ne érezzem azt nem tartok sehová. Bár az a képzés, amit kinéztem nem vesz el túl sok évet az életemből, szóval utána még akár bele is kezdhetek egy másikba. Azt még nem tudom, hogy az mi lehetne, de egyelőre csak egyre koncentrálok. Hogy Xyllel mi lesz, az más tészta. Bár talán nem unatkozna ennyire, ha találna magának valamit. De most fontosabb elfoglaltságommá vált az, hogy a kis „birkózásunkban” visszavegyem az irányítást. Fogaim között a bőrével morgok, amikor ficánkolni kezd alattam. Maradjon csak szépen ott, úgy sem menekülhet. Próbálkozni még lehet. Bár egy pillanatra sikerül nyugalomra bírnom a morgásommal, de ez nem marad sokáig így. A csókunk nem vonja el annyira a figyelmem, hogy esetlegesen gyengüljön a szorításom, viszont Xyl támadására kevésbé készít fel. Felnyögök, amikor beleharap az ajkamba, de még ettől sem engedem el leszorított kezeit. A következő lépése viszont rávesz arra, hogy elengedjem őt, amikor beleharap az alkaromba én pedig felszisszenve kapom el, majd nyalok végig a seben. Morogva fordulok vissza felé és a lapockái között tartva a kezem nyomom vissza az ágyra.
– Szép trükk, de nem jutottál messzire. – Ha esetleg le is rúgott volna még magáról, akkor talán el is tudott volna menekülni, de annyira nem vált be a terve, hogy túl sokáig foglalkozzak a sebemmel. Egy ilyen harapás semmiség a csontok töréséhez képest, amik az átváltozással járnak. Nem vonja el eléggé a figyelmem. A füléhez hajolva doromboltam bele, a hátán tartva a nyomást, miközben ráfeküdtem. – Hmm... Most mihez kezdjek veled? – teszem fel a költői kérdést, és szabad kezemmel elhúzom a haját az arcából és a nyakáról.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Ikrek között nincs tabu
2018-11-28, 19:49
A másik felem írtó szexi, kár lenne tagadni, akár csak én. Kettőnk között nagy különbség azonban az, hogy nekem ha valami gondom van, ha dúl bennem a feszültség akkor azt kiadom. Így vagy úgy, ő viszont szerintem mostanában nem igazán. Mármint inkább olyan kis jó fiú. Szóval elnyomja, de én majd segítek neki tombolni, mindig próbálkozom felébreszteni a benne élő kölyköt. Mert hát még mindig azok vagyunk és amíg mindent erre rá lehet fogni még is miért ne használjuk ki?
Imádok vele birkózni, nincs is jobb elfoglaltság a világon, legyünk akár emberi akár macska alakban. Csókja azonban egy pillanatra eltereli a célról a figyelmemet, méghozzá, hogy nekem kéne felül kerekednem, hogy ne az én autóm essen áldozatul neki hanem ha már lehet választani inkább fordítva. Ajkába harapok, de nem annyira hogy az túl nagy fájdalmat okozzon, nyögése bennem visszhangzik tovább. Élvezném még, de sajnos szabadulnom kell, éppen ezért fogaimat a karjába mélyesztem minek hatására egy pillanatra elenged, én meg azonnal menekülőre fogom. Sajnos annyira nem sikerül elvonnom a figyelmét, hogy ki is tudjak kúszni alóla, egy pillanat múlva már ismét az ágyhoz szegezve találom magamat, egy morranás kíséretében ami belőle tör fel.  Kellemes borzongás fut végig rajtam, miért imádom annyira előhozni belőle az állatot? Szeretem azokat a pillanatokat amikor nem úgy viselkedik, mint egy esetlen kölyök hanem mint egy férfi.
Dorombolása a fülembe válaszreakciót vált ki belőlem, s halkan viszonozom a kellemes hangot. Becsapós nyugalomba helyezkedve alatta, izmaimat elernyesztve hagyom, hogy lefogjon, na nem mintha lenne más választásom.Ahogyan ajkai a fülemhez érnek libabőr fut végig rajtam.
- Mondjuk elengedhetnél...- Vetem fel hízelgő hangon az ötletet, bár sejtésem szerint ez nem fog beválni. Talán nem is örülnék neki annyira. Új ötlettől vezérelve feltolom a fenekemet és hozzá dörgölőzök várva, hogy lazuljon a szorítás és elfelejtkezzen magáról és esetleg újra felé kerekedhessek.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Ikrek között nincs tabu


Vissza az elejére Go down
 
Ikrek között nincs tabu
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Kárhozottak Cirkusza :: Lakrészek-
Ugrás: