HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Caspian
2018-02-13, 01:09Caspian
a fájdalom, úgy mondják, a gyönyör előcsarnoka


név: Caspian
kor: 33
csoport: vérhiéna
átváltoztatás ideje: 12 éves
rang: Menan
play by: John Mario Josh
KépességEidetikus memória; profi sakkos; kiválóan ért a fegyverekhez; közelharc mesterfokon
MegjelenésCaspian egész testét különféle tetoválások díszitik, legfőképpen a test felső részén van a legtöbb, ám saját állítása szerint soha se fog semmit sem varratni az arcára. Mindegyiknek van valamiféle jelentése, vagy oka, úgymond viccből, vagy alkohol hatására soha se tér be egy szalonba. Hosszú heteken át gondolkodik mindig a következőről és csak a legjobb művészeket enged hozzá a bőréhez. Egyszer rosszul döntött, ám végül a tetováló megkapta méltó bűntetését.
Amiatt pedig, hogy ennyi tetoválása van, inkább szeret egyszerűen öltözködni, nehogy a hangsúly a ruháira kerüljön. Amolyan farmer pólóval típus, de persze rajta is lehet látni már ruhanemet. Ám véletlenül se gondolják azt, hogy unalmasan öltözködik. Órát nem hord, de a csuklóján mindig van valami bőrből készült karkötő, más ékszert nem találsz rajta, sem pircinget. Cipője általában valami bakancs, néha napján egy egyszerűbb sportcípő.
Magasságával nem tartozik a nagyon magas férfiak közé, ám megjelenésével és teste felépítésével jóval nagyobbnak tűnik. A testét rendszeresen ápolja, sok időt tölt azzal, hogy ez az állapot megmaradjon, ám nem azért, mert piperkőc, inkábbb azért, mert tudja, hogy, ha gyenge, akkor nem tudja megvédeni az Obát.
Szőke, vagyis inkább szőkés barna haját oldalt felnyírva hordja és olykor összeszokta fogni, ha éppen zavaró tényezővé válik. Az arcát a hajával egyszínű sűrű szakáll borítja már évek óta, amihez rajta  és az Obán kívül más ollóval nem nyúlhat hozzá.
Szemei kékek, azon belül is inkább világos kék, van benne valamiféle hidegség, ha az ember belenéz.

JellemSoha se volt egy egyszerű eset, még gyerekkorában sem. Nehezen megfejthető személyiség, aki mindenkinek az igaz valójából csak egy apró adagot ad meg, mintha a többi valamiféle kincs lenne, amihez csak nagyon kevesen férhetnek hozzá. Legtöbbször csendes, ám ha valami felkelti az érdeklődését, akkor már rögtön aktivvá válik. Nem az a körközepén álló típus, inkább az, aki kivülről figyel mindent és közben tanul és fejlődik. Ám ez egyáltalán nem azért van, mert egy kicsit is szégyenlős lenne, inkább csak ezt a formát hasznosabbnak érzi, mintha valami bohóc módjára viselkedne mindenki előtt.  Meg nem szereti az idejét pazarolni számára érdektelen személyekre.
Szeret pipamszkodni és játszani a tűzzel, tesztelni, hogy vajon meddig mehet el. Az orruknál fogva vezetni az embereket, majd végig nézni, ahogy elbuknak. A gyengéket semmi képpen nem tűri meg sem maga mellett, sem az Oba mellett. Az árulókat mélyen elitéli, és nem csak azt tartja annak, aki kifejezetten az Oba ellen cselekszik a falkából, hanem azokat is, akik gyáván viselkednek és passzivvá válnak. Nehezen felejt, ha valakit egyszer leírt, akkor nagyon nehéz megváltoztatni a véleményét. Van benne egy bizonyos szintű makacsság is.
Határozott személyiség, akinek nehéz ellent mondani. Ha valamit a fejébe vesz, akkor azt végig viszi, kivéve ha az Oba ezt megtagadja tőle. Borzalmasan hűséges típus, ezt az erényét pedig már többszörösen bizonyította. Az Oba parancsát mindig kérdés nélkül teljesíti és képes érte a legkegyetlenebb dolgokat is megtenni. A hibákat nem tűri meg, szereti ha mindent a megtervezett terv szerint működik és, aki ezt a rendszert megdönti azt gondolkodás nélkül megbünteti.
Sokan mondják, hogy kegyetlen, de szerinte mindenkinek csak azt adja, amit érdemel, soha se többet. Inkább csak az adott alany nem képes felfogni, hogy milyen következményekkel is jár a tette.
Örömet okoz neki, ha látja a másikat szenvedni, ám a büntetés soha se oktalan. Az emberek felé érzett sajnálat már teljesen eltünt belőle. A büntetés, pedig igen sokszínű lehet, sokszor szexuális tartalmú. Ilyenkor mindig ügyel a saját szükségleteire is, viszont a személy hogyléte teljesen hidegen hagyja.
Művelt és sokat olvasott típus, amivel általában az embereket megszokta lepni. Úgy gondolja, hogy a testen kívül az elméjét is edzenie kell az Oba biztonsága érdekében. Soha se szórakozásból olvas, inkább mindig fejlődés miatt. Úgy hiszi, hogy egész életében tanulnia kell, ha mindig jobb és jobb akar lenni.

Elötörténet1.


– Most rögtön ide jössz Rachel, vagy esküszöm, hogy olyat kapsz, hogy egy ideig nem fogsz tudni felállni. – A férfi hangja csöndes volt, ám tisztán érezhető is volt az indulat benne és, hogy minden, amit mond azt teljesen komolyan gondolja. Ezt pedig a vele szemben álló nő is tisztán érezte, ami rajta leginkább a remegő testén volt megfigyelhető. Nem mert sem előre, sem hátra lép, mert tudta, hogy bármit is tesz a vége úgy is az lesz, hogy a testét borító kék foltok száma megnő. Védekezően a kezét maga elé tartotta, és a kérlelő tekintetével próbált hatni a férjére, de őt a benne lévő alkohol mennyiség miatt ez már nem tudta megállítani. Az egész házat bezengte a következő hosszú percek eseményei, még a gyerekszobában is lehetett hallani a rugásokat, mint ahogyan már annyi éjjel történt.
A gyermek némán ült a szobájában és közben a falát borító képregény posztereket figyelte gyenge fény mellett. Ha a nappaliból egy-egy hangosabb zajt meghallott a teste összerezett, de valójában mozdulatlan maradt. Az anyja azt mondta, hogy ki ne merjen jönni a szobájából, de így ennyi év után, már mélyen elitéli magát, hogy nem mert lépni akkor. Pedig a kés ott volt a kezében, de azt csak évekkel később használta egy ugyan ilyenen éjjelen, mikor már jóval erősebb volt az apjánál. Akkor a saját vérében fetrengő apjára pont ugyan olyan hideg tekintettel tekintett rá, mint ezen alkalommal a poszterekre.
Másnap pedig minden folytatódott tovább úgy, ahogy kellett: a család felkelt, az anya sminkkel elrejtette az elöző éjjel nyomait és mindenki a vasárnapi misére készült. A külvilág előtt egy szép család képét mutatták, ám Caspian, aki akkor még az apja nevét viselte, valahogy a szomszédok szemében mindig is látta, hogy azok nem is annyira tudatlanok, mint amennyire előadják magukat. A szülei tagadásban éltek, ám ő nagyon is jól tudta hogy a falak mennyire vékonyak és, hogy az anyja sem egy sminkmester.


– Minden rendben lesz kicsim, igérem – A nő beszélt hozzá olyan nyugodt hangon, hogy egy pillanatra még maga Caspian is elhitte ezt az borzalmasna nagy hazugságot.
Akkor is a látszat képet próbálták előadni, amikor közösen ellátogattak egy állatkertbe éppen egy olyan ritka napon mikor az idősebbik Thomas teljesen józan volt. Talán pár évvel ezelőtt Caspian nagyon is örült volna, ám eddigre már tudta, hogy mindez teljesen átmeneti. Ekkor történt meg am omniózus eset is, mikor a hiéna megtámadta. A fiúnak a memóriája már ekkor  nagyon jó volt és az egész életében erre az emlékre emlékszik a leginkább. Ha becsukja a szemét a mai napig tisztán érzi a hiéna leheletét, hallja az anyja sikoltozó hangját és látja az apja tekintetét. Volt benne egy csöpnyi félelem, amit akkor Caspian nem tudott hová rakni és azután sem. Később mikor végzett az apjával még egyszer látta ezt a tekintetet a szemébe és ez erővel töltötte el. Első alkalommal az apja a vadállatól félt, míg második alkalommal már tőle.


– Ha látnád, most magadat, hogy hogyan nézel ki… Egy gyáva féreg vagy. – Gúnyosan beszélt az apjához, aki eddigre már a földön küzdött az életéért.
Tizenhét éves volt, mikor megölte Thomast Crawert és egy közeli elhagyatott bányatóba rejtette pár nehezékkel együtt egy kukászsákba Az emberek a halálával nem foglalkoztak, hiszen sem ismerősei, sem barátai nem voltak, és a felesége is némán hallgatott az esetről, pedig Rachel is végig nézte, ahogy a fia kés szúrt a férje szívébe. Sőt ő volt az, aki később a vértócsát felmosta a konyhában. Nem szólt semmit akkor Caspianhoz, és azután sem igazán. Nem haragudott rá, nem volt mérges rá, nem sajnálta, nem volt hálás, sem büszke, egyszerűen csak kettőjük vállát ezután olyan súly nyomta, hogy a közös híd teljesen összedőlt miatta. Hiszen nem az anyja miatt ölte meg Thomast –  őt is ugyan annyira gyengének tartotta amiatt, hogy nem szokott el évekkel ezelőtt vele –  hanem teljes mértékben a saját elvei miatt.
Rövidesen Caspian teljesen elfordult az anyjától és minden idejét a falkának szentelte.


– Csak akkor élheted túl, ha jobb leszel, mint bárki más. – Tanácsolta neki egyszer valaki még a falka tagsága elején.
Innentől kezdve a legfontosabb célja az lett, hogy a lehető legerősebb pozicíót megszerezze magának. Nem akart többé gyáva és néma maradni, újra akarta érezni azt az erőt, amit akkor érzett, mikor az apja vére végig csurdolt a kezén. Viszont tudta, hogy ez egyik pillanatról a másikra nem fog sikerülni. Körbe járta a világot, ám soha se saját szórakozása miatt, mindig csak az Oba parancsára. Az ekkor szerzett tudás által pedig a ranglistán is mindig feljebb és feljebb került. Így mikor az idő elérkezett senki sem szólt közbe mikor Menánná vált.


– Tudod Picurka, ha nem mozognál ennyit, akkor sokkal de sokkal hamarabb végezhetnénk. – Gyakran beszélget az áldozataival, ám ez nem olyan meglepő módon általában egyirányú. Egy fekete hajú kislány szeplős arcát tartja a kezében, aki jó ha van húsz éves. – Tudod jól, hogy mit érdemel az, aki ellenáll. – Az arcán egy gúlyos mosoly jelenik meg és a lány teste összerezzen. Másik kezével pedig közben maga alá gyűri a gyenge testet.
Majd mikor végez vele a földön hagyja és vizet ereszt magának. A kádból nézi végig, ahogy a lány teljesen megsemmisülve fekszik a szőnyegen, majd valahogyan még is csak összeszedi magát és eltünik a látóköréből. Többet már nem foglalkozik vele, majd újra előveszi egy újabb játékra, ha úgy tartja kedve.  


Most nem szól senki se semmit, csak a fogak csattogása hallatszik, ám ő még ezzel sem foglalkozik. A teste minden porcikája arra készül, hogy akár az élete árán is, de megvédje az Obát. Az izmai megfeszülnek, majd támadásba lendül és azt egészen addig nem hagyja abba, míg minden tényezőt ki nem iktat maga körül. Már több mint 21 éve van benne ez az érzés, ez a tudat és minden egyes évben egyre inkább növekszik.  A külső világot már teljesen elhagyta: egy okos ember szavaival érve ő már csak ember, polgári énje megszünt. Ijfabbb Thomas Crawer meghalt egy állatkertben még egy meleg nyári napon, azóta pedig csak egy kisértet, akit szeretne inkább elfelejteni Caspian.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Caspian
2018-03-09, 08:36Elfogadva!


Caspian

Én hőn szeretett kegyetlen hiénám... a mérleg nyelve ismét a tökéletes középponton áll, általad, hogy itt vagy és vigyázol rám. A világ veszélyes hely, és az ember fia megtanulja már a legelején, hogy csak önmagában bízhat, vagy néha még abban sem. Az erőt és a biztos pontot meg kell becsülni, a falka sokaknak csak egy közösség, egy délutáni klub ahova eljárunk tincitáncolni, nekünk a családunk, és egy család élére erős egyedek kellenek, különben könnyen a vadak martalékává válhat.
Szívemet öröm tölti el hogy hazaértél... a Csontok Gyermekeinek királynője újra biztonságban van.

Elfogadva! Lepecsételve!

Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Caspian
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: