HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 1:04
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 21:20
Xavier Graham
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
Pént. 18 Jan. - 20:20
Min Jae Adams
tollából született
Pént. 18 Jan. - 19:51
Alexander
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 22:28
Axelle
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 19:54
Cain Nowik
tollából született
Csüt. 17 Jan. - 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Cassidie
Hétf. 12 Feb. - 23:53Cassidie St.James
A saját szívedben bízz és önmagad erejében.


név: Cassidie St.James
kor: 30
csoport: vérleopárd
átváltoztatás ideje: 23
vérvonal: -
rang: Nimir Ra
play by: Adriana Lima
KépességKépes részlegesen átalakulni, valamint nem rég fedezte fel, hogy tud gyógyítani. Viszont még nem igen tudja, hogyan is működik pontosan, mikor hogyan kell előhívni.
MegjelenésA szeme kékesszürke, csillogó és tiszta tekintetű, annak ellenére, hogy leopárd. Sokan azt mondják, hogy halványzöld, ezen csak nevet egyet, mert nem az, maximum akkor, ha a macskája a külvilágba pislog.
Hosszú sötétbarna haja van, amit általában kiengedve szeret hordani. Vékony, sportos, de még is csinos az alkata. Lábai formásak, vékony has, feszes fenék, szép hosszú combok. Szép formás, kerekded mellek, amikor kézbe illenek. De ne részletezzünk minden testrészt, hiszen alakváltó és ennek megfelelő a felépítése, még akkor is, ha első ránézésre törékenynek fest. Bőre finom, ápolt, már – már selymes tapintású, és napbarnított.
Szeret lezseren öltözködni, ha otthon van. Viszont, ha ki mozdul, akkor már ad magára. Szereti a csinos ruhákat, mint minden nő. Mindig az adott divatnak megfelelően öltözködik. A sminket se viszi túlzásba. Csak szépen finoman.
Leopárdja világos sárgásbarna, fekete pettyekkel, amik a a feje felé haladva kisebbek, és hastájékony halványabbak.

JellemIntelligens és nagyon szellemes nő. Céltudatos, aki tudja, hogy mit akar, és hajlandó vállalni az áldozatokat is érte, hogy ha kell. Nagyon tud szeretni, de épp úgy gyűlölni is képes. Ritkán rosszkedvű, általában vidám és energikus. Könnyen megtalálja a dolgok jó oldalát, és nem hagyja magát sokáig csüggedni, rágódni a szomorú dolgokon. A jókedvét, és a benne levő összes pozitív energiát képes megosztani másokkal.
Képes felmérni és megfelelően reagálni a kialakuló helyzetekre, így ha kell behódol, és engedelmes cica lesz.
Nem szeret erőszakot alkalmazni, csak ha már nagyon muszáj, de akkor addig megy, míg az ellenfele cselekvő képtelenné nem válik. Ölni még nem öl, de a helyzet úgy kívánja biztos megtenné, főleg ,ha a falkájáról lenne szó.
Kiáll a gyengébbek mellett, és ha kell, átvállalja tőlük azon terheket, amiket képes.
Hihetetlenül szenvedélyes. Ha valamit a megszerez azt, soha nem ereszti el. Ravasz, olykor nagyon is akaratos és makacs, mint egy macska. Szeretteiért bármit megtenne és soha semmi pénzért nem hagyná el őket.
Igazi vadász, aki nem hagyja elmenekülni az áldozatát.

Férfiakkal való kapcsolata igen csak vegyes. Van, akivel az első pillanattól kezdve megtalálja a hangot, de másokkal, mások jelenlétében nehezen oldódik fel. Nem igazán az a fajta, aki ki kezd egy férfivel, de a kacérság még is meg van benne, de nem mindig mutatja ezt ki. Jobb szereti, ha ő van becserkészve, és nem ő cserkészi be az illető, vagy legalább is a férfi gondolja csak azt, hogy ő cserkészibe a nőt.
Szereti, ha vannak körülötte, kifejezetten társas lény. Nem szeret sokáig egyedül ücsörögni, igaz van az a helyet, amikor még is megteszi. Olykor azért szeret magányosan eltölteni egy kis időt.
Mindig jön megy, tesz-vesz. Hol a falka körül, hol a munkahelyén.

Rossz szokása talán nincs is, vagy csak nem veszi észre. Talán még is ide sorolhatjuk a szemforgatást, amit akkor tesz, ha valami nincs ínyére. Mi az, amit szeret? A falkáját,hiszen ő a családjaként tekint rájuk. Szereti még a finom, puha dolgokat, a halas ételeket, a finom borokat. A jó zenét pedig egyáltalán nem veti meg, így a táncért is eléggé oda van, nem hiába űzi hobbi szinten.
A falkával szembe se tűri el az erőszakot, még akkor sem, ha azt neki kell leosztani. Igyekszik humánus lenni, de ha a tettek megkövetelik, akkor igen is büntet, és olykor véresen. Ezekben a pillanatokban talá, úgy tűnik, hogy kemény falkájával, pedig nem. De nem fogja eltűrni az engedetlenséget, és a parancsszegést sem. Ha a büntetés fájdalmas, akkor az a fájdalom rá is rátalál, de nem mutatja ezt ki.
A falkájától elvárja a hűséget. Meghallgat minden tagot, és megfontolja a hallottakat, ha pedig olyan kerül előtérbe, ami a falka javára válik, akkor közösen vág bele velük.  

ElötörténetKezdhetném azzal a történetét eme leányzónak, hogy megszületett, ilyen, meg ilyen volt az élete. Viszont vannak más fontos dolgok, amikről ténylegesen kell beszélnünk. Kezdjük is el!

A Nagy Ő
Izgatottan költözött be elsőéves egyetemistaként a kollégiumba. Ekkor botlott bele legelőször a fiúba. Kicsit talán szó szerint is letarolta a lábáról a nagy bőröndjével, meg a kezében lévő dobozzal. Ezt követően még párszó egymásba futottak ilyen módon, míg a vége az lett, hogy Marcus elhívta egy italra.
Boldogan ment bele, hiszen már nevetséges volt ez az egész összefutás dolog. Aztán az egyik egyetemi partin kicsit több is történt köztünk, mint egy ital elfogyasztása, ami végül több együtt töltött időt, estét, éjszakát, és egyebet eredményezett. Teljesen oda, meg vissza volt Marcusért addig a nyárig. Addig szinte már maga előtt látta a nagy házat, a fehér kerítéssel, a csodás virágos kerttel, de ez az álom szertefoszlott.

A megfertőződés
Már az egyetem előtt is a barátaival járt nyaralni, persze akkor még szülői felügyelettel. Azóta viszont eltelt pár év, és a szülők elmaradtak már, a program viszont ugyan az maradt. Rettentően oda volt, amikor Marcus az utolsó pillanatban valamiért lemondta a nyaralást, de kérte, hogy Cass menjen el bátran, ahogy eddig mindig is tette.
Az első párnapban még próbálta Marcust rávenni telefonon, hogy még is jöjjön utána, de nem sikerült neki. Végül Marcus megígértette vele, hogy jól fogja érezni magát. Elfogadta, a dolgot, és így is tett a következő napokban, addig, amíg nem indultak el túrázni, és buta módon nem kezdtek el falat mászni. Egy sziklafal lett a veszte. A zuhanást túlélte, de érezte, hogy itt a vég. Alig kapott levegőt. Már mindenki segítséget hívott, de ketten tudták, hogy ez itt a vég. Ő és a túra vezetője. Cass csak azt hajtogatta, hogy nem akar meghalni, nem akarja még feladni, így a túravezető a többieket elküldte, hogy menjenek fel, várják ott a mentőhelikoptert, úgy hamarabb észreveszik őket, majd elhadarta Cassnak, hogy élhet, csak máshogy.  Válasszon. Cass nem teljesen fogta már fel, hogy mire mondott igent, hogy mi lesz, vagy azt, hogy mi következett be a következő pillanatokban.
Marcus szavaira ébredt fel: Nem lett volna szabad elengednem téged, akkor nem kellene elválnunk.

Az új élet
Addigi életéről le kellett mondani. Világszemléletét meg kellett változtatnia.
Sok volt neki ez  így egyszerre, de kibírta, mert új családja, a falkája ott volt mellette és támogatta mindenben. Tanították, segítették beilleszkedni, tanácsokkal látták el.
A szörnyetegével eleinte nagyon nehezen találtak egymásra. Nehezen fogadta el, hogy az a valami, azaz állat benne él, sőt mi több egyek, egyelőek. Viszont soha nem adta fel a tanulást. Folyamatosan gyakorolt, olykor kimerülésig is.
Voltak olyan napok, amikor szinte csak evett , aludt, edzett és tanult. Szeretett volna minél előbb visszatérni a rendes életéhez. Nem pedig attól rettegni, hogy mikor veszíti el az önuralmát és tép szét valakit. Az erőfeszítés megérti a belefektetett munkát, viszont azzal nem számolt, hogy ezzel igen csak felkelti magára a figyelmet.

Marcus , csapó kettő
Az, hogy felkeltette magára a figyelmet egyre több konfliktust okozott neki. Marcussal eddig is megmaradt a barátság, annak ellenére, hogy megkoptak a találkozások. Végül most még is ő volt az, aki ellátta tanácsokkal, és ráébresztette valamire. Főleg az után, hogy valamiért a saját Nimir Raja támadt rá csak azért, mert rá mert mosolyogni az egyik follra. Nem nagyon értette ezt, akkor se már, de Marcus csak jót nevetett rajta.
Végül a tanácsok beértek, és Cassi is belátta, hogy nem hagyhatja magát. Nem engedheti meg ,hogy folyton belérúgjanak, hogy kifigurázzak, mert a Nimir Ra ezek után ezt tette folyamatosan, és már azok is kezdtek összesúgni a háta mögött, akikkel eddig jóban volt.
Újra kellett gondolnia az egészet, más meglátásba helyezni magát, és az életét. Nehezen ment, eleinte pár szóváltás után feladta, de végül megtette, amit meg kellett. Azóta is ott csengnek Marcus szavai a fülében: büszke vagyok rád, hogy Mira lettél.
Ekkor már döntenie kellett, meghúzza magát, vagy szembe néz azzal, aki miatt változnia kellett, bár tetszett neki ez a változás.
A falka az ő családja, és a családja egy koszos kocsmában van teliholdkor, messze az erdőtől, messze mindentől. A fiataljaikat pincében tartják, és ez sokaknak nem tetszett,de nem tettek ellene semmit.

Az új Nimir Ra
Azzal kezdte az egészet, hogy a bárból befolyt összeget, ami csak gyűlt és gyűlt, fogta és a falkára fordította. Kevesen vannak igaz, de ettől nem kell egy kocsmában ülni folyamatosan.
A pénzből vett a város szélén egy kisebb birtokot, amin egy nagy ház volt. Még olcsóbban is megkapta, mint remélte miután kiderült, hogy művédelem alatt áll, így még támogatást is kaptak rá. Felújították kedvükre, kisebb lakosztályokat rendeztek be, közös fürdőket, hogy mindenki kényelmesen elférjen, ha szeretne ideköltözni. Együtt voltak, szabadok voltak, és végre a természethez közel.
Második intézkedése az volt, hogy Marcus segítségét kérte abban, hogy bemutatkozhasson a helyi falka vezetőknek. Eddig csak hírből ismerte őket, de szeretett volna bemutatkozni nekik, hiszen új volt a vezetők körében. Marcusnak hála sikerült felvenni velük a kapcsolatot és csak ekkor jött rá, hogy mennyi hasonlóság van köztünk. Vajon a többiek tudnak róla?

Koalíció
A sok hasonlóság valami olyasmire kezdte sarkalni, hogyan tudnának azok segíteni egymásnak, akik rászorulnak. Hiszen itt volt pont az ő példájuk arra nézve, hogy nem volt igazi otthonunk. Az erdőkben pedig folyamatosak a konfliktusok, hiszen telihold van, olyankor mindenki a vadonban van. Elkerülhetetlenek voltak a acsarkodások.
Marcussal erről sokat beszélt, és rájöttek, hogy ez nem maradhat így. Újra tárgyalóasztalhoz ültek, így bármikor szabadon garázdálkodhatnak azokon a részeken, Nem kell attól tartani, hogy valakik összeakadnának. És, hogy hogyan lesz tovább? Nagyon reméli, hogy sikerül újabb és újabb üléseket összehozni, hogy végül egy nagy társaságot alkotva, ha úgy hozza a sors, egymást támogatva mozduljanak meg, mint alakváltók.


Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Nastya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Tartózkodási hely : Guilty Pleasures, Circus
Hozzászólások száma : 53
Tollvonásainak száma : 33
Re: Cassidie
Vas. 18 Feb. - 20:47Elfogadva!


Miss Cassie...

Öröm látni valakinek a fejlődését és azt nem kevésbé, hogy esetedben a likantróppá válás nem egy csúnya macska ámokfutásának köszönhető, hanem az életed mentette meg. Csoda egy picsa volt a régi Nimir Ra, mind emlékszünk rá akik régóta ebben a városban vannak. Azonban mindig öröm egy fiatal nőt köszönteni egy új poszton. Legyél jó alfa, a falkátok megérdemli. És ahogy elnézem, már tömött sorokban állnak a jelentkezők arra nézve, hogy kellően próbára is legyél téve.

Egy jó vezető szigorú de igazságos is egyben, ezt ne felejtsd el!

Köszöntelek közöttünk!

UI: Imádatom küldöm annak a drága Ulfricnak amiért ilyen jó szíve van!

Nastya


Vissza az elejére Go down
 
Cassidie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: