HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Logan Butler
2018-02-10, 12:05Logan Butler
A temető sem más, mint egy üzlet.


név: Logan Butler
kor: 32
csoport: vérpuma
átváltoztatás ideje: 18 éves korban
vérvonal: a vérvonal fejének neve
rang: IV. Treasurer  - védő
play by: arca
Képesség Kifinomult üzleti érzék. Sármosság. Fegyver és kész használat. Kézügyesség. Mentális védelmemet egy amulett erősíti, ami jó boszorkányok ellen.
Megjelenés
Nem elég, ha rám nézel és látod, hogy festek? Öregem, te komolyan vak vagy.
A hajam sötét, már – már fekete, divatos modern stílusba levágva.  Elég borostás szoktam lenni, de azért szakállt senki kedvéért nem fogok növeszteni.  Tiszta, ápolt kinézetem állandó, hiszen adnom kell magamra, a megjelenésemre, a munka is megköveteli. Ha a szememre vagy kíváncsi néz csak bele, vagy inkább csak próbálkozz, mert keveseknek engedem meg ezen lehetőséget. Egy bizonyos fajnak egyáltalán nem, sőt velük egyenesen kerülöm a szemkontaktust, mert hülye azért még én se vagyok. Viszont , ha már ennyire érdekel, akkor elárulom, hogy barna.

Milyen a megjelenésem? Mondták már ,hogy fárasztó ezt leírni, amikor tényleg elég az, ha rá nézel egy másik egyénre, és meg tudod állapítani? De, hogy kielégítő válasszal szolgáljak izmos, erős a testfelépítésem. Kiállásom magabiztos, megnyerő, ami mellé egy mosoly is társul olykor, viszont ha olyan kedvem van, akkor a másik végletbe találsz meg. Azt meg már eldöntöd magad, hogy ilyenkor milyen is vagyok.
Szeretem az elegáns ruhákat, és előnyben részesítem az öltönyöket. A színskála általában nálam kimerül a fehér, szürke, fekte, és sötétkék árnyalataiban.  

Pumán kinézetében semmi különlegesség nincs.  Bundám színe homokszínű, füleim hegye és farkam vége fekete.

JellemSzeretsz megkapni dolgokat? Magam is, főleg ha az szép, formás, drága, van valami benne, ami magához vonz. Hogy megkapom e ezt? Még szép,hogy meg, ha kell, türelmesen kivárok, vagy nem. Így, vagy úgy , de az enyém, aztán vagy megtartom, vagy nem.
Viszont, ha az üzlet úgy kívánja, akkor nem várok. Cselekszem, olykor kiszámíthatatlanul, de célirányosan. A veszteségek pedig nem számítanak a nyereség mellett.
Olykor csipkelődök, de ez lehet enyhe kifejezés arra, hogy másoknak beszólok. Viszont a halált még én is tiszteletben tartom abban az értelemben, ha gyászolók vannak körülöttem. A másik részéről inkább ne beszéljünk, de amíg nem én végzem a piszkos munkát, és van rá emberem, addig kit érdekel?
Ellátom a falkámat, és magamat is pénzzel, és hiba nem kerülhet a gépezetbe. Parancsokat kevesektől tűrök el, az alattam rangban, erőben állóktól egyáltalán. Sőt annyira nem, hogy olykor képes vagyok tettlegességig elmenni. Hogy mi a helyzet a felettem állókkal? Vegyesek az érzéseim, és e képpen is mutatom ki. Vakmerő lennék? Talán.
Két dolgot baromira nem bírok. A kioktatást és a provokálást. Az elsőnél lehet, hogy faképnél hagylak, vagy megütlek, a másodiknál 100%, hogy egy ütést biztosan fogsz érezni.
Jut is eszembe, hiszen van még egy dolog, amiért kifejezetten nem vagyok oda. Az pedig az elutasítás. Nem viselem igazán jól, így mondjuk úgy, hogy nem úgy fogok veled cselekedni, mint ahogy azt te gondolod, vagy sejteni véled.
Falka, felelősség, nekem ez a két szó egybe cseng, amióta puma eszemet tudom. Ha róluk van szó, és értük kell tenni valamit, akkor nem köntörfalazok, ki mondom, amit ki kell, és megteszem, amit kell. A hímektől is ezt várom el. A nőstényektől már teljesen mást. Valaha egy vágyálmom volt azt, hogy egy kisebb háremre tegyek szert, mint azok nagy dög lion kingek. Kisebb variációkba meg is valósítottam, legalább is a levadászott bugyi számok ezt igazolják.

ElötörténetÉletem lapjai:

„16 évig nem gondoltam arra, hogy egyszer csak valaki beállít azzal, hogy a fiam. Benne volt a pakliban, hogy egyszer csak teherbe esik egy nő tőlem, de tettem rá. Most viszont itt ez a gyerek. Nem hazudik, mert kiköpött másom Logan. Az anyja kidobta, és közölte vele, hogy melyik kocsmába térjen be. És most itt áll egy táskával abba a reménybe, hogy befogadom. Nagyot tévedett.”

„6 hónap telt el, hogy anyám kidobott, apám nem foglalkozott velem, a mai napig. Viszont meglepetés volt, hogy nem tagadta le, hogy talán tényleg ő az apám. Az utcán éltem, az utca kezdett el nevelni, és azok, akik ott éltek, de nem a jobbik fajtából. A kemény élet engem is megkeményített.”

„ 18 év kellett ahhoz, hogy apám végre a szárnyai alá vegyen. Nem keveset tettem érte, mint, hogy az életét mentettem meg. Az nap este a kocsma környékén sündörögtem. Épp egy kocsit kezdtem el feltörni a benne felejtett táska miatt, amikor kiabálás ütötte meg a fülemet. A kíváncsiság hajtott, megközelítettem őket. Férfiak vitatkoztak, majd az egyik fegyvert rántott, apám vele szembe állt. Hárman egy ellen, valahogy nem tartottam fernek.  Az utcán is, ha bajba keveredik egy társunk segítünk. Most is így voltam vele, miért tagadnám ezt meg.
Másnap felfordult velem a világ. Tudatlan voltam, de már világosan látok. Új bandába kerültem, új nevelést kaptam. Erősítést. Nem utolsó sorban pedig elhagytam az emberi élet mivoltát. ”

„Logan, ha nem tartod be a szabályokat, akkor le is út fel is út, kívül tágasabb, és kivert macska leszel. Tanulj, figyelj, és ragad meg a lehetőséget, ahogy eddig is tetted az utcán. Bizony fiam, figyeltelek, és ha nem is voltam melletted, a nevelésedet megkaptad, hogy csatlakozhass. Úgy,hogy fogd be a pofád.”

„ -Húzd ki magad és mesélj, számolj be a felfedezésedről a tanácsnak! – hangzott az utasítás.
- A kikötőben lettem figyelmes arra, hogy koporsó jön, és megy. Viszont a hullák mellett mást is éreztem. Nem tudom megmondani pontosan, de engedélyeteket kérném, hogy utána járhassak, beépüljek. Ha igazam van, akkor az emberek remek kis üzletet építettek ki, amire rátehetnénk a kezünket.
- Te mit szólsz ehhez?
- Eddig nem okozott csalódást a kölyök.
- Az engedélyt megkapod, de folyamatos jelentést várunk.”

„ Egy nő, ő lesz a kulcs a két éve tartó munkámnak. Beépültem a szervezetbe, és tényleg azt találtam, amit sejtettem. Egy jól kialakított csempészhálózatot, aminek fedőszervezete a temetkezési vállalat. Az emberek halandók, és halandó mivoltuk sokkal hamarabb véget ér. A családok pedig szeretik otthon eltemetni őket, így hullák utaznak szerte a világban, az országon belül. A koporsókat nem világítják át, nem kutatják át, nem számoltatja el a vám, ez pedig remek lehetőség. Ennek a megszerzésén dolgozok 2 éve,ha meg lesz még nagyobb tiszteletre, erőre tehetek szert. Csak egy kis kurva áll az utamba, hiszen az apja már öreg, oda már behízelegtem magamat. Ha megszerzem a lányát, akkor enyém lesz minden.”

„Apád hallott, az embereitek már nem engedelmeskednek nektek, enyémek, ahogy te is, te halandó szuka. Elvettelek, használtalak, amit bevallom olykor még élveztem is, de elég volt törékeny mivoltodból. Csak egy kis csaj vagy, nem pedig nő. De tudod mit , még utoljára kicsit használlak, aztán meglátjuk, hogy merre mégy tovább.”  
„Elértem, amit akartam, apám pedig ennél büszkébb nem is lehetne rám. Kár, hogy nem tudta ezt már megélni. Treasurer lettem, és ellátom a falkát pénzzel, és munkával is.”

„ Hiába volt minden, akárhogy próbálkoztam, akár milyen szálat mozdítottam meg az alfánkat lecsukták. Komolyan ki fogom nyíratni előbb vagy utóbb azt az államügyészt, már gyűjtöm ellene a bizonyítékokat, és gyártjuk is.”

„-Sajnálom uram, valaki már letette az óvadékot Caius Rhegal-t.
Gondoltam pár cifrát, és kiléptem a börtön kapuján. Ideje megkeresnem, és beszélnünk.A terv lassan készen áll.”
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 100
Tollvonásainak száma : 78
Re: Logan Butler
2018-02-10, 21:05Elfogadva!


Logan Butler

Igazán örülök, hogy láthatok egy újabb pumát kinőni egy et-ből. Részemről szépen összeraktad, megvan minden ami kell. Pénz, csajok, elkötelezettség és falkatudat. Persze a sorrend fordított de így jobban hangzik. Nehéz az élet, és látni honnan indultál, mit értél el. Azért, durva lehetett az utcán felnőni, egész más perspektívából lehet onnan nézni az átlagemberek mindennapjait. De, nem szaporítom tovább a szót, nem azért vagyok itt, hanem, hogy elfogadjalak. Szóval.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv a családban!

Kie


Vissza az elejére Go down
 
Logan Butler
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: