HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Dante& Xyl

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Dante& Xyl
2018-01-31, 21:14

Egy újabb unalmas nap... Ez az iskola egyszerűen szar. Legalábbis a régihez képest. Nincs benne semmi kihívás, úgyhogy nem is erőltetem magamat. Ez kész vicc. Az ottani emberek meg. Ah... Inkább hagyjuk. Az összes kis ribanc szerintem ebbe az iskolába jár. A tanórák unalmasak, a tanárok meg életuntak. Ma is sikerült konfrontációba kerülnöm, tudom uralni a macskámat. Legalábbis nagy általánosságban, de ha ennyire felhúznak akkor iszonyatosan nehezemre esik. Úgyhogy inkább leléptem... Nem mondom, hogy először hagytam ott azt a koszfészket, de azt hiszem, hogy most tényleg jó indokot találtam rá. Viszont valahol el kell addig tölteni az időt hát bolyongok, és ahogyan telnek a percek és jön az éjszaka egyre inkább rájövök, hogy most túl korán léptem le. Előfordulhat, hogy az iskola felhívja őket, hogy ellógtam és ha hazakeveredtem akkor szóljanak vagy valami ilyesmi. Na igen, lehet, hogy ennek meg lesz a böjtje. De valahogy még sem érzem a késztetést, hogy vissza menjek.
Nem akarok annak a hülye ribancnak az arcába nézni, mert nagy valószínűséggel elönteni az agyamat megint a lila köd. Egyenlőre még az iskolában nem tudják, hogy mik vagyunk, és örülnék, hogyha ez így is maradna.
A régi iskola az egészen más volt, nem mondom, hogy szerettem mindig bejárni és nem fordult meg a fejemben, hogy nem kéne egyszer-egyszer bemenni, például egy-egy nehezebb dolgozatnál. De... sosem lógtunk el. Mert ott meg volt a kihívás tudtam, hogyha ellógok akkor nem fogom tudni az anyagot. Itt viszont... Úgy, hogy tojok az egészre és nem vagyok bent egy csomó órán négyeseket szerzek. De, hogy miként, az kész rejtély.
Szóval eléggé unalmas. Viszont, hogy miként kerültem ide? Nos ez egy jó kérdés, de a sétálgatás a Black Diamond ajtajánál ér véget. Vajon jól emlékszem, hogy a helyi alfa helye? Mármint a hímé, nem a nőstényé... mert, hogy ketten vannak. Ezt a hülyeséget.
Tovább mennék... aztán valamiért még sem teszem, hanem tenyeremmel betolom a lengőajtót, és szépen beslisszanok az üresen kongó épületbe.
Nem is tudom, hogy mire számítottam, talán arra, hogy hallom az egy,két, há, négy szavakat aztán felcsendül a zene, és láthatok valami igazán extra mozgást. Ehelyett teljes csend. Mindenki suliban van meg dolgozik, bizonyára itt is délután indul be az élet.
Kíváncsian nézek be azért a táncterembe, halkan nyomom be az ajtót és szinte lábujjhegyen lépek be rajta. Minden tiszta tükör! Ah imádom! Leveszem a cipőmet a terem szélén, magam sem tudom, hogy miért, de azt gondolom, hogy így szokás, és körbesétálok a teremben. Ujjaim végigsimítanak az egyik oldalon futó hosszú rúdon, miközben néha magammal nézek farkas szemet, néha termen járatom a tekintetemet. Szép ez a hely, és még is miből volt pénze valakinek egy ilyen helyre aki eddig városról -városra járt? Talán sikerült Alexel megegyeznie vagy csak marha jól spórolt. Persze akkor kérdés, hogy miért egy olyan városba akar letelepedni ahol már van egy falka macska.
Ledobom magamról a barna dzsekimet, így csak egy hosszú póló meg egy cicanadrág marad rajtam, felakasztom a rúdra. Az a tervem, hogy itt húzom ki ameddig csak lehet, míg meg nem jön ide a társaság. Aztán megyek tovább, hogy minél később kelljen haza menni... nem a legjobb terv, de hirtelen nincs más ötletem.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-02-07, 18:24
Xylia & Dante
Jelneleg, a megnyitás körülményeivel foglalkoztam, lesz fitnesz géppark, testépítéshez, és ilyen olyan szobák. Nagyon ráfeküdtem a témára. Nagyban kellett gondolkodnom, elvégre a falkát kell eltartanom, sok frissen harapott jó időre kiesik a munkájából, ezért nincs keresete. Így ránk hárul a felelősség, hogy eltartsuk őket. Később ezt ők is meghálálják azzal, hogy a falka frissen érkezettjeire vigyáznak. Ilyen ez a körforgás.
Hamarabb érkeztem, pár óra múlva megbeszélésem lesz egy balett tánc oktatóval, régről ismertük egymást, nyugis helyet keresne, és meglehetősen ügyes, csak amióta összetűzésbe keveredett egy boszorkánnyal, és megátkozta…nos nem igen talál magának munkát, mert vér állat. Ezt semleges terepnek szánom, az emberek nem fognak tudni arról, hogy hattyú az oktatójuk, mert mi nem verjük nagy dobra, a vér állatoknak meg el kell fogadni, hogy itt nem bánthatnak senkit. Készül a szabályzat, s bár jóllehet, hogy leopárd felség terület, de legalább annyira nyitott, mint egy diszkó, és ide tanulni jönnek a tagok, nem egymást gyilkolni. Ha valakinek nézeteltérése van a másikkal azt kint intézze. Ezért tudom,hogy sok melóm lesz azzal, hogy mindenki jöhet, mehet itt, ezen a helyen. Viszont elgondolkodtató, hogy ki a franc az, aki nyitvahagyta a bejárati ajtót?!
Így óvatosan lépek be, de azonnal megnyugszom, ismerős leopárd illatát sodorja felém a levegő. Ő lesz a pomme, Xylia, mindenki nevét megjegyeztem akivel azon az estén találkoztam, és a saját harcosaimmal igyekeztem kideríteni róluk amit lehetett, de jól el voltak rejtve a dolgaik.
Valaki nagyon ért náluk a számítógépekhez.
Lassan közeledek, elrejtem a fenti „betolakodó” elől a jelenlétem, lépcső fokról fokra haladok.  A lány épp magával van elfoglalva a tükörbe, nyugodtan teszem be az ajtót mögöttem és leteszem a sporttáskámat az ajtó mellé. Halkan köhhintek, és kilépek a kinti cipőmből, majd elkezdek átöltözni, nem öltönyben fogok tárgyalni az állásról a hattyúval.
Nem törődtem azzal, hogy esetleg a lány figyelhet, váltó ő is, ráadásul Alex pomméje, sok mindent láthatott már. Hamarosan pedig ott állok, edző nadrágban, edző cipőben és egy atlétában, váll nélküli pólóban a helyiségben, amikor végeztem az öltözéssel, a tekintetemmel a szőkeséget keresem, és az órámra pillantok.
- Ugyebár…neked még az iskolában kellene lenned. Minek köszönhetem a látogatást? –nem számonkérő a hangom, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy mit keres itt. Esetleg… Alex hozott a számomra valami üzenetet? De nem hinném,hogy a pomméjével küldené azt, akinek fontos az iskolába járás, ezt még ő maga is kihangsúlyozta nekem.[/color]
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-02-12, 23:06

Nem tudom, hogy miért vagyok itt. egyszerűen csak jöttem, hozott a lábam, a tudat alattim, fogalmam sincsen és arra eszméltem, hogy éppen a táncterem előtt megyek el. Miért jöttem be egyáltalán? Ahogyan élénk kék íriszeimmel találom szembe magamat a tükörben, kissé zavartnak tűnök. Annak is érzem magamat, talán mert muszájnak éreztem, hogy eljöjjek abból a porfészekből, és most meg kissé aggódom. Eddig ha lógtam rántottam magammal Xavit is, de a múltkor már kiakadt amikor felhoztam, hogy lépjünk meg. És most pedig egyszerűen fogtam magamat és eltűntem, ami azt illeti két választása van, az egyik, hogy ő is ellóg és utánam jön. Nem hiszem, hogy ezt fogja tenni, már csak azért sem, a másik, hogy megvárja míg vége a sulinak és megvár otthon. Mert hát találkoznunk így is úgy is kell. Meg amúgy sem bírunk ki túl sok időt egymás nélkül, szükségem van rá. Még az akkor is ha időközben túlságosan is komoly lett. Bosszantóan megfontolt.
Megrándulok, ahogyan meghallom az ajtó halk surranását és a köhintést, megperdülök a tengelyem körül. És nem tudom, hogy miért lep meg a Raj megjelenése, hiszen övé ez a hely. Pillantásomat nem veszem le róla, ahogyan öltözik, na nem azért mert annyira szexinek találom, habár ezen a ponton meg kell, hogy jegyezzem állati jó teste van és egyáltalán nem rugdosnám ki az ágyamból ha bemászna sőt... sokkal inkább azért figyelem mert nem tudom, hogy mit várhatok tőle. Röpke kis találkozás volt a múltkori és ott is megállapítottam, hogy előszeretettel feszegeti a határokat, például amikor beleszólt a másik falka dolgába a kölyökkel. Úgyhogy csak állok és nézem, ahogyan pillanatok alatt öltönyös fazonból táncossá vedlik.
És hát persze ő kérdez előbb, kérdésének nincsen éle, habár nem ismerem és ő se engem, semmi köze hozzám, szóval miért is kérné rajtam számon a sulit.
Még sem válaszolok azonnal, hiszen hirtelen nem is tudok mit felelni, végül az igazság szalad ki a számon.
- Nem tudom...- És tényleg nem, fogalmam sincsen, hogy mit keresek itt. Csak egyszerűen mentem arra amerre a lábam vitt. Talán tudat alatt vagy tényleg csak a puszta véletlen az oka. Vagy az ereje hívott tudatlanul? Nem tudom, még sosem volt ilyen. És talán keresni valóm sem lenne ezen a helyen, hiszen meg van Raj saját falkája, meg a Ra-é és vagyunk mi Alexel.
- De már itt sem vagyok.- Mondom végül, ahogyan az iménti gondolatok átcikáznak az elmémen. Igen, lehet, hogy nagyon nem lenne itt keresnivalóm. Alex nem számolt be a találkozójuk végkimenetéről, nem is értem, hogy miért. Mert nincs hozzá közünk vagy sok dolga volt, de nem tudok semmit. Szóval ha nem úgy sült el, ahogyan kellett volna akkor nekem nagyon nem kellene itt lennem....
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-02-22, 13:19
Xylia & Dante
Érdekel, hogy miért pont itt kötött ki a lány, annyi más hely volt, ahova mehetett volna lógni. MEg egyébként sem az a hely ez, amit a vámpírja adott nekem, azt eladtam, és a pénzt egy alapítványnak adtam, akiknek nagyobb szüksége volt arra az összegre. Ezt a helyet a saját örökségemből vettem.  Azt is csak azért tudom, hogy hova mi van a lánnyal, mert kaptam egy fekete mappát attól a vámpírtól. A falka tagokról szóló „jelentést” elolvastam, s megtartottam a számaikkal együtt. De az egyéb ilyen plusz lekenyerező dolgaik sem érdekeltek egyáltalán. Szerettem volna minddel találkozni később. Csak a miheztartás végett, de előbb Cassidievel rendezzük le a dolgainkat, mert kezdem unni ezt a macska –egér játékot. Hogy miért akarok a többiekkel találkozni? Mert el akarom mondani nekik, hogy hiába nem vagyok, és szerintem a nőstény sem elfogadó azzal a vámpírral, bár e tekintetben nem tudok nyilatkozni az ő álláspontjáról, viszont részemről rendben van, ha az én területrészemre látogatnak el. Megrántom a vállam a válaszát hallva, majd elkezdem a bemelegítést, az izmaim átmozgatását, a szemem sarkából látom, hogy menekülőre fogja.
- Nem muszáj menned, ha nem akarsz. Ha kell, egy hely ahol el akarsz tűnni a vámpírod szemei elől, rám számíthatsz.  – nem tudom, hogy mi áll a háttérben, igaz nappal van, de ki tudja, hogy annak merre vannak még kémei a városban van-e olyan embere, aki ezt a lányt követi, bár a képességei megvannak, hogy az őt szemmel tartókat könnyedén lerázza.
- Tartasz tőlem. – jegyzem meg mintegy mellesleg, ahogy szembe fordulok vele, érzem az energiáin, az óvatosságot, és azt is, hogy nem tud hova tenni. – Nem foglak sem letámadni, sem elüldözni, nem ez a célom. Jelenleg én is vendég vagyok, de van, egy falka területem ahol bármikor szívesen látlak. - nem beszélek tovább feleslegesen, nem szokásom.
Sőt arra sincs szükségem, hogy könyörögjek neki, tudja, hogy mit akar, önálló akarattal rendelkezik. Megértem, hogy a jelenlegi kényes helyzetben nem akar semmiféle konfliktust, a helyében valószínűleg én is a számomra biztos pont felé mennék, ha a helyében lennék. Én pedig egyébként is szeretek veszélyesen élni. Az előző háztömböt eladtam, amivel a vámpírja akart lekenyerezni, és szereztem egy másik helyet, egy kétszintes irodaházban, nem sok mindent kellett átrendezni benne, de a célnak tökéletesen megfelelt, van, hely ahol gyakorolhatunk, és részt vehetünk a város életében, a versenyeken, az undergroundokon is egyaránt.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-02-25, 20:44

Nem tudom, hogy miért jöttem ide, valami vonzott. Ha tudnám, hogy mi és ha észre vettem volna akkor nagy valószínűséggel nem jövök ide... mert eléggé makacs természetem van. És ha megérzem akkor csak azért is a másik irányba vettem volna az irányt. De most itt vagyok, ezzel az ismeretlen férfival, akivel eddig még csak egyszer találkoztam. És fogalmam sincsen, hogy milyen a viszonya a vámpírommal, hogy miben egyeztek meg, hogy nekem szabad lenne-e itt lenni. Persze ellógni sem lett volna szabad az iskolából szóval ha már az ember szart csinál... Aztán úgy döntök, hogy inkább még is jobb lenne menni. Így hát elindulok a kijárat irányába, közben megcsörren a telefonom. Hallom a szavait ahogyan előkapom a készüléket és megnézem, hogy ki hív. Természetesen Xavi, felsóhajtok egy kicsit talán hangosabban, mint szeretnék, és gyorsan kinyomom a készüléket, lenémítom és zsebre vágom. Nem, nem vagyok még felkészülve arra, hogy a testvérem szidalmazásait hallgassam, akkor inkább maradok és húzom az időt míg lelkileg fel nem készülök arra, hogy életem értelmének fejmosását végig hallgassam.
- Nincs okom rá, hogy eltűnjek előle.- Fordulok vissza foghegyről válaszolva. Figyelem, ahogyan melegít s közben idegesen babrálom a nadrágomat a combomon, fel sem tűnik ez az önkéntelen gesztus, de nem igen tudok mit kezdeni sem a helyzettel sem az előttem tornázó alakkal.
Megjegyzésére fintor fut végig az ajkaimon, megvonaglanak az arcvonásaim.
- Dehogy tartok! Miért kellene?- Emelem meg az államat és megerőltetem magamat, hogy kihúzzam magam. Valójában, de eléggé tartok. Sosem volt még igazi falkám. Mármint annak idején volt egy, rövid ideig mielőtt elkerültünk volna Alexhez. De az sem volt igazi falka... Alex cicái meg. Nos most itt van Xavi meg én, hát mi egy család vagyunk. De nem falka... nincs vezető. Van, nyilván Alex viszont akárhonnan nézem ő nem macska.
- Hogy lehetsz vendég amikor van egy területed?- Vonom fel a szemöldökömet oldalra billentve a fejemet. Emlékszem azon a cicás találkozáson is mit csinált, a másik falka dolgába szólt bele. Megpróbálta azt a kölyköt megnyugtatni holott semmi köze nem volt hozzá. Nem bizony... és még is beleszólt. Most azt mondja, hogy van itt területe de csak vendég. Ez eléggé furcsán hangzik akárhonnan is nézem. Meg minek menjek egy olyan falkához ahol még nem is biztos a maradás?
- Miért akarnék egy olyan falkához menni ami ki tudja meddig marad?- Vonom fel a szemöldökömet és hirtelen észre veszem, hogy a nadrágomat babrálom. Abbahagyom az önkéntelen mozdulatot és a hajamba túrok fenntartva kettőnk között a tisztes távolságot. Sosem lehet tudni. Nem ismerem, lehet, hogy nem is olyan jó fej. Sőt az is lehet, hogy nem is olyan erős. Talán csak előadja...Sosem lehet tudni. A macskámat gondosan elzárom tőle amennyire csak tudom, pedig az szívesen ismerkedne, törleszkedne a másik macskához hiszen végre nem csak a testvérét látja mint fajtársat. De nem engedem neki, maradjon csak szépen ott ahol van, ma már majdnem sikerült előbukkannia úgyhogy jobb ha most inkább csendben marad.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-02-28, 15:44
Xylia & Dante
Nem csak az energiái, de a testbeszéde is árulkodó, sajnálom szegényt, mert nem lehet könnyű helyzetben. Az enyém némileg úgy érzem mégis könnyebb, csak kapjam el végre a Ra-t és szabaduljanak el az állataink. Sosem éreztem még ezt a vonzást, hogy a lényem ennyire vonzódott volna a másikhoz, csak szikráját, szimpátiát éreztem ennek az érzésnek. Álmomban sem hittem volna, hogy egy egyszerű ötlet, amely szerint, csak utazgatok, és majd találok magamnak egy otthont, egyenesen egy Nimir-Ra-t fog elém pottyantani. Hálás vagyok a sorsnak, vagy bárminek, hogy így történt, mert az érzés semmihez sem fogható. De elkalandoztam egy kicsit, amikor megcsapnak az energiái, és megérzem azokat, megállok a bemelegítésben és nyugodtan pillantok rá, nem növelem a távolságot de nem is csökkentem, így jó ahogy most vagyunk.
- Nem tudom, de ha úgy érzed, talán jó okkal teszed, nem áll szándékomban bántani téged. Mégis jó hogy van eszed, és ösztönösen tartasz távolságot, ez jó. – érzem, hogy igyekszik elzárni, de itt van a felszín közelében, csak egy sóhajtás kellene, és máris átváltozna itt és most, de nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni. Egyébként sem az-az erőszakos fajta vagyok, persze ha a falkámon belül történik olyan dolog, ami miatt kénytelen vagyok büntetni, akkor megteszem, előhívom, vagy elnyomom az illető állatát.
- Mondjuk úgy, hogy pofátlan voltam, és egy kicsit talán reménykedő. Félig meddig gondolkodtam, de az ösztöneimre és a szörnyetegemre hallgattam.  – a kezeimet összefontam a mellkasom előtt és nyugodtan figyeltem Xyliat. Latolgattam, hogy mennyit mondhatok –e el neki és mennyit nem.
- De ha nem, hát nem. Mint mondtam, nem erőltetek rád semmit, szabad akarattal rendelkezel, ide is bejöhettél és senki sem tartott fel, nem tudom, hogy milyen leopárdokat ismertél ez előtt, én nem ők vagyok. Én , én vagyok, egy másik kóbor falka vezére, Los Angelesből. – intettem az ajtó felé és szabad utat engedtem neki, ha akarjon, menjen.
- Szabadon közlekedhetsz az én területeimen, te is, amíg nem ártó szándékkal közeledsz az enyéim felé. – keményedik meg a hangom és csak most lépek egyet közelebb hozzá, és eresztem ki a vadam felé, lassan közeledik hozzá, lassan, majd félúton megtorpan és nyújtózkodva mutatja meg a fekete bestia az oldalát, oldalra pillant a Macskára, és halkan felmorran, nem fenyegetőn, kíváncsian. Érezheti az erőm, és azt is, hogy nem ártani kívánok neki ezzel az energiával, vissza is hívom magamba az állatomat, mielőtt még túl sok lenne az így is megtépázott idegeinek. Nem terrorizálni szeretném őt.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-03-01, 23:20
Távolságtartóan figyelem amit csinál. nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel, hogy őszinte legyek szívesen ismerkednék meg vele. Elvégre egy fajtámbeli, és eléggé magas pozícióban... És van egy egész falkája sok sok cicával. Milyen lehet egy egész falkával együtt vadászni? És még is van bennem egy fajta félsz meg tartás, hűséggel tartozom Alexnek és hát nem igazán tudom, hogy mi a helyzet most. A szavait hallva még is úgy éreztem, hogy meg kell védenem a vámpíromat ezért is mondom amit mondok. Csak úgy foghegyről, ahogyan tőlem megszokott.
Babrálok, bár észre sem veszem. Ő meg kijelenti, hogy tartok tőle, én meg persze élesen tagadom a dolgot, még ha minden porcikámban is érzem az igazát. Szavaira egy pillanatra beharapom az ajkamat, furcsán kellemes érzés járja át a tagjaimat a dicséretére. Amit nem igen tudok hova tenni, elvégre csak egy idegen akivel most találkoztam életemben először, és akit a macskám annál jobban meg akar ismerni. Közel akar kerülni a hímhez, a fajtárshoz, hogy hozzá megszagolhassa, felmérhesse magának. Én meg nem értem. Igaz sosem találkoztunk Nimi-Rajal szóval talán ennek köszönhető a kíváncsisága vagy falkába vágyna már.
Megpróbálom elnyomni magamban, elzárni amennyire csak tudom, hogy ne okoskodjon itt nekem. ne mocorogjon addig míg meg nem tudjuk, hogy egyáltalán lehet-e. Mert mi van ha nem? Mi van ha Alex azt mondja, hogy felejtsük el az itteni falkákat? Mert mondhatja... És akkor mi van? Majd a cica ide fog vágyni én meg harcolhatok azzal, főleg teliholdkor, hogy ide jöjjön.
Hallgatom a szavait miközben tekintetem kutatóan járják az arcvonásait hazugság jeleit keresve. A vámpírokkal piszok nehéz, hiszen képesek totálisan rezzenéstelenül állni, nem kell pislogniuk, hogy nedvesen tartsák a szemeiket, nem kell levegőt venniük, nem éreznek kényszert arra sem, hogy megmozduljanak hiszen nem zsibbad el sem a lábuk sem a fenekük, sem semmijük. Képesek totálisan mozdulatlanul maradni, éppen ezért szinte lehetetlen őket hazugságon kapni. Ha azt akarják, hogy a halandó elhiggyen valamit amit el akarnak vele hitetni akkor bizony ez meg is fog történni.
Egy vérállatnál ez talán sokkal könnyebb, de rajta most nem látok semmit. Ajkaim elnyílnak, ahogyan felém lép s pupilláim kitágulnak támadást vélve, egyik lábamat hátra rakom, de nem hátrálok el. Nem én, hiszen az előbb mondtam, hogy egy cseppet sem tartok tőle.
Energiája megnyalintja az enyémet, csak felületesen s a macskám még is úgy robban elő, mint valami elnyomott kölyök, ahogyan megpillantja a fekete hímet. Nem érzem, hogy bántani akarna, de amúgy is hirtelen jobban lefoglal a rakoncátlan cicám. Aki persze azonnal az érdeklődő hím felé ugrál játékosan, oda nyaffantva.
- Francba!- Szisszenek fel, és legszívesebben pórázt raknék rá, amivel vissza rángatnám magamhoz. Nem akar előtörni belőlem, nem érzem, hogy átváltozás cirógatná a bensőmet, mint ma már egyszer. Szar is lenne egy nap kétszer az önuralmam határán járni. Csupán energiáim csapódnak a másiknak, ahogyan a cica megpróbálja kíváncsian a másik után veti magát.
Halk káromkodás hagyja el az ajkaimat, nem hiszem el, hogy nem tudja magát visszafogni amikor éppen távolságot kellene tartanunk.
- Sajnálom.- Nyaffantom és egyetlen megoldásnak azt látnám, hogy elinduljak innen, csak tartok tőle, hogy ha legalább az energiák szintjén nem ismerkedhet akkor majd megpróbálja a szabad levegőn. Vissza bírom fogni, általában és nagy valószínűséggel menne akkor is. De ott van, hogy mi van ha nem? Arról nem is beszélve, hogyha ilyen zaklatott cicával térek haza és Xavi nekem esik, tuti megtörténik és össze fogunk verekedni. Néha jó vele bunyózni, de mivel most haragszik rám annyira nem lenne kifizetődő.
Örülnék neki ha nem égetne be túlzott kíváncsiságával és nem mutatná be, hogy mennyire balfasz módon tudom néha irányítani, hogy mutassam magam keménynek ha ez az áruló dög éppen ismerkedős kedvében van. Nem mindig ilyen, tök sokszor agresszív és most még is olyan mint egy kölyök. Hülye.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-03-06, 21:05
Xylia & Dante
Érzem, hogy a szörnyetegem érdeklődik a macska iránt, ez pusztán fajtársi érdeklődés, akaratlanul mosolyodom el, ahogy látom, érzem, amint a Xylia szörnye játékosan közeledik felénk. Nocsak…óvatos, az embere óvatos, ezek szerint úgy ahogy uralja a szörnyét is, úgy ahogy. Hiszen épphogy bohóckodni kezd az enyémnek, de mi, mindketten nyugodtan állunk, nem hívom vissza azonnal a fekete bestiámat, hagyom, hogy ha akarja a másik, közelebb jöjjön, és hozzá simuljon, megszaglássza, ő is visszafog, mert nem fogja annyiban hagyni, ismerni akarja a másik pöttyösét, végül megadjuk magunkat, mi a metafizikai síkon ott maradunk, és várjuk a másik macskáját. Ajkam apró, halvány mosolyra húzódik, nem szórakoztat, inkább jólesik a lány zavarodottsága. Szeretné is meg nem is, ezért is óvatos.
- Gyere ide…nincsen semmi baj - nyújtom felé a tenyerem, barátságosan, nem hívom, se a szörnyét sem pedig őt, csak egyszerűen kérem, ezt ő is érezheti, van lehetősége továbbra is könnyedén elmenni. Nem fogom visszatartani, bár szomorú leszek.
- Bármi is történjék, szívesen látlak, ezt még a vámpírod se tiltotta meg, legalábbis ezt beszéltük, ha telihold van, akkor is jöhetsz hozzánk. Mire idő van, addigra úgyis visszamentek majd a cirkuszba. Ám nem akartam elmondani, hogy ne befolyásoljalak ezzel az információval sem. Szeretném, ha mindent a saját akaratodból, és döntésed alapján tennél. – leengedtem magam mellé a karjaimat, és egy kisebb ölelésre tártam azokat, függőlegesen, enyhén előre nyújtva. Továbbra is szívesen vártam, én nem sietek sehova sem, az ő megnyílását sem siettetem, csak szeretném, ha látná és érezné, hogy nem ellenségként van kezelve, attól függetlenül, hogy egy vámpír pomme de sangja.
Ha még mindig itt van Xyl állata, akkor elengedem az enyémet is, messzebb, egyelőre csak áll ő is, és én is. Nyugodtan szemlélődünk mindketten én nem mozdulok, ő pedig épp csak meg-meg moccintja a farka végét, vagy a füle végét, és aranyszín szemeivel pásztázza a kölyköt, ha pedig elég közel kerül, puhán emeli fel a mancsát, és finoman a levegőbe pofoz a pöttyös közelében. Halkan murmog, még a fejét is lehajtja üdvözlő dörgölőzésre, ha sikerült elkapnia a másik macskájának nyakát, lapockájának környékét, hogy úgy húzza magához közelebb.
- Egyébként ügyes vagy, harmadik szintűnek tippellek, az alapján, hogy ilyen jól visszatartod a bestiád, van aki már akkor átváltozik amikor elengedem az energiáimat, ez leginkább a fiatal pár hetes, hónapos kölyköknél fordul elő. – nem részletezem miért, hiszen neki is értenie kell, a kölykök elég labilisak, ő pedig egész jól kordában tartja magát is és a szörnyetegét is.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-03-06, 22:56
A macska bennem játszani akar, ismerkedni. Megörül a fajtársnak az én légzésem meg kissé felgyorsul attól, hogy nem akar vissza jönni oda ahol elzártam. Hogy bár át nem változom, de nem fogad nekem szót, helyette a hím felé veti magát. Érzem, hogy az energiám az övének csapódik, ahogyan közelebb merészkedik. Játékosan ugrál a másik körül egyre közelebb és közelebb pattogva, úgy szagolja meg a másik oldalát, hogy ugrásra készen hátrébb vethesse magát bármelyik pillanatban,egészen messziről nyújtva ki a nyakát. És ahogyan az orra hegye a fekete bundához ér, már arrébb is szökken tisztes távolságot véve fel. Én meg bosszankodom és próbálom vissza hívni, hogy viselkedjen, hogy ne legyen ilyen meggondolatlan. De lelkesedése és a vágya sajnos bennem is áramlik hiszen egyek vagyunk.
Beharapom az ajkamat a szavaira és előrébb lépek egyet, a macskám akarja, hogy én is engedjek. Hogy ismerkedjünk meg velük, elvégre mi vesztenivalónk van? De engem vissza tart, hogy egyrészről nem ismerem, másrészről fogalmam sincsen, hogy Alex mennyire nézné ezt jó szemmel. Nem azt mondom, szeretem nála feszegetni a határokat, de azért nagyon nem akarom megharagítani.
Rágcsálom az ajkamat, ahogyan gondolkozom, hogy vajon engedjek-e az ösztönös vágynak, hogy közelebb menjek hozzá. Lassan elindulok felé, a macskám persze továbbra is a hím körül sündörög össze-vissza tekeredve ő is azon tépelődve, hogy vajon közelebb merjen-e menni, megérezve az én bizonytalankodásomat.
De én már ott állok Dante előtt, a macskám a hívogató mozdulatra lesunyt füllel közelebb merészkedik és pofáját a másiknak dörgöli. Ahogyan amaz elkapja a tarkóját finoman, egy pillanatra megfeszül lejjebb sunyja a fejét, de karmai nem mélyednek a földbe, hagyja magát közelebb húzni.
- 15 évesen változtam át...Már nem vagyok kölyök...- Súgom. Mármint milyen értelemben ugye bár. Mert hát valahol ott lebegek a kettes és a hármas szint között. Mert ugye már vissza tudom tartani a macskát, és amikor macska alakban vagyok is általában tudom, hogy mit csinálok. De még vannak pillanatok sajnos amikor még sem, és amikor elragad a hév.
A macska bennem úgy dönt azonban, hogy nem lesz jó fej, s bár emberi gazdája éppen marha közel van a híméhez ahelyett, hogy velem együtt jó cica módjára elhenteregne teljesen megadva magát, inkább kicsavar testét a hím pofájából ha tudja és a hátára veti magát megpróbálva leteríteni azt a lábáról. Nyilván játékból, de azért eléggé durvára sikeredik a dolog, felszisszenek.
Nem tapasztalatból hanem ösztönösen billentem oldalra és kicsit felfelé a fejemet felkínálva a torkomat a másiknak, mint aki pontosan tisztában van vele, hogy ezt neki kell először megtennie. Holott egyáltalán nem, nem vagyok tudatában igazán annak, hogy mit teszek az egész annyira álomszerűen gyomorcsiklandozó. A macskám szemtelen öröme járja át a testem, hogy Xavin kívül egy másik fajtárshoz tartozhat esetleg. De persze nem is ő lenne ha nem próbálná meg amazt lenyomni, hátha sikerül, pedig én tudom, hogy nem. A hím kétszer akkora mint ő, arról nem is beszélve, hogy nem csak ésszel fogom fel, hogy egy Raj erősebb nálam, de érzem is az erején...
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-03-14, 15:57
Xylia & Dante
A szörnyetegem csak áll, türelmes és nyugodt, hagyja magát megszaglászni, érzi ,hogy fiatalabbal van dolga, egy olyasvalakivel, aki nem jelent veszélyt rá, aztán megtörik a jég, és Xyl és a szörnye is közelebb jönnek hozzánk. A fekete bestia, már kapná el a nyakát hogy elkezdje megfürdetni, nem gond neki,hogy nem a falkám tagja, tisztában vagyunk vele, hogy falka nélküli fiatalok is megfordulhatnak a közelünkben csak azért ,hogy érezzék a többi macskát. Senkit sem szoktam erőszakkal a falkámban tartani, ha menni szeretne menjen, próbáljon szerencsét máshol is de vigyázzon magára.
- Tudom, érzem. Nem is erre céloztam, de úgy látszik nehezen ér célba a dícséretem. – a hangom játékos jókedvű volt, laza, miközben megszólaltam, és végre megtört a jég is, éreztem a puha forró testét bemasírozni a karjaimba, és halványan elmosolyodtam, a hajába szimatoltam, visszafogtam magam, neki kell eldöntenie, hogy akar-e a falkám tagja lenni, avagy sem. De ha csak egy ölelésre vágyik, ám legyen, megadom neki, igyekszem ebben is jó lenni, mert bár harcos vagyok, mélyen ott lappang bennem a törődőbb oldalam is, amit igen ritkán lehet előhozni belőlem, másképp törődök az enyéimmel, én nem nőstény vagyok.
Ahogy itt állunk az ölelésbe, más számára talán félreérthető lehet, engem valahogy mégis megnyugtat a tény, hogy egy másik leopárdot ölelek, éreztem, hogy erre van szüksége, mindegyik váltó más, másképp kell hozzá közelíteni. Megtaláltam az utat Xyliához is, s hamarosan fel is kínálja megadón a torkát.
- Biztos, hogy ezt szeretnéd? Bármi történjék hozzánk is fogsz tartozni, vigyázni fogunk rád, és számíthatsz a falkámra is, a családodra. – a leopárdom állta a macska rohamát és elkapta a hátsó lábát, fogaival rászorított a másik lábára és halkan felmorgott, az erőmet ráeresztettem Xylia szörnyetegére, csak egy mozdulat lenne kiharapni a pöttyös hasából egy darabot. De a lábát is könnyedén el tudnánk törni, felágaskodott a szörnyem két lábra így kihúzódva a lány szörnye alól és legyűrt neki két pofont egyet jobbról egyet balról, aztán ledöntötte a földre és fél lábbal a lapockáira támaszkodott. Közelről szaglászta a másikat, ugyanazt a megadást kereste nála, amit a gazdája is mutatott felém. Nem hazudtam neki, ha tényleg rászánja magát erre a döntésre, hozzánk fog tartozni, meg fogjuk védeni.
- Elfogadod a szabályainkat, nem ölsz embert, nem támadsz emberre és akaratán kívül nem változtatsz át senkit, amíg hozzánk tartozol? – arany szemeimben megjelent a macska keskeny pupillája, ahogy idekint is körbefontam az energiáimmal Xylia testét, a metafizikai síkon aranyszínek pattogtak körbe mindkettőnket.

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-03-14, 22:19
Fogalmam sincsen, hogy mit csinálok, egyszer csak ott találom magamat előtte. A vágy mely a macskámban tombol egy falka iránt, sokkal se sokkal erősebb, mint az én bizonytalanságom. Éppen ezért sem tudom vissza fogni amikor a hím felé lendül. Körbe ugrálja mint egy hülye gyerek és haragszom is rá emiatt. Miért nem tud megfontolta viselkedni? Nyilván azért amiért én sem soha.
Szavaira kissé megrándul az ajkam, bensőm jólesően vibrál bele, hogy dicséretnek szánta. Jelenleg sokkal jobban el vagyok azzal foglalva, hogy még is mibe keverem éppen magam, nem veszem könnyedén a szavait. Pedig alapból mindenkiét, túlságosan is. Azt sem tudom, hogyan kerültem a város ezen felébe, csak sétáltam magamban puffogva és próbálván lenyugodni és egyszer csak itt találtam magamat. Ahogyan most egyszer csak azon kapom magam, hogy a karjai között állok. Orromba kúszik kellemes férfias illata, de nem is erre figyelek fel, hanem inkább a mögötte lappangó macska szagára melyet örömmel fogad a bennem élő kis dög. Már gyerekként is olyan voltam aki állandóan kereste a testi kontaktust másokkal. És mivel a szüleimtől ezt igen ritkán kaptuk meg, hát bújtam mindenkihez aki csak hagyta. Első sorban nyilván a testvéremhez, másod sorban meg a dadákhoz, nevelő nőkhöz. Tinédzser koromban is megmaradt csak akkor már megválogattam kiben bízzak meg annyira, hogy közel kerüljek hozzá.
Most azonban különösen jóleső érzés fogott el, ahogyan karjaiba zárt. Tán meg sem tudnám pontosan fogalmazni, hogy milyen kellemes biztonságérzet járta át a testem. A tagjaim ellazulnak s fejem felfelé billen és oldalra, hogy torkom szabaddá váljon. Fogalmam sincsen, hogy mit csinálok, a mozdulat nem is igazán tudatos sokkal inkább ösztönös valahogy a helyzetből fakadóan természetes.
- Igen...nem....nem tudom.- Suttogom, talán engedélyt kéne kérnem. Meg kéne kérdeznem Alexet, hogy szabad-e. De ezért nem haragudhat...nem mert érezem, hogy a macskámnak szüksége van a falkára, és ami azt illeti nekem is. A gondolat, hogy együtt vadásszunk teliholdkor túlságosan is kecsegtetően hat rám.
- Igen biztos.- Válaszolom végül, nem vagyok az a megfontolt fajta. Általában azt teszem amihez éppen kedvem van, nyilván a megfelelő határokon belül. Elvégre én sem vagyok őrült, ma is ugye inkább eljöttem a suliból sem mint, hogy kitépjem annak a hülye kis libának a torkát.
Macskám persze mind eközben nem nyugszik és kicsavarja magát a hím pofájából és azonnal ugrik, hogy a hátára támadjon. Ahogyan fogak szorulnak a lábára egy pillanatra megdermed aztán állkapcsát megpróbálja a másik tarkójára zárni, de lassú már Dante veti is le, neki meg csak a levegőbe csattannak a fogai. Az energiára mely elönti a testét felborzolódik a szőre, amitől nagyobbnak látszana ha nem éppen a földön feküdne. De nem adja még magát, ahogyan én helyette a fogát csattogtatva próbál szabadulni és hangos morgás tör fel belőle. Hiszen ő csak játszott és most meg durván földhöz van szegezve.
Felszisszenek, ahogyan energiája sisteregve pattog a bőrömön és körülöttem.
- Igen, amúgy se tennék ilyesmiket.- Válaszolom elfúló lélegzettel, libabőr cikázik át a testemen, nem emlékszem, hogy éreztem-e ilyet valaha, szemeimben a macskám szürke pillantása sejlik fel. Most érzem csak igazán, hogy milyen könnyedén elő tudná hívni a rakoncátlan kis szörnyemet. S az érzés egyszerre félelmeset és vérpezsdítő, mert az energiáról mely körbe vesz bizony el tudom hinni, hogy képes megvédeni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-03-21, 22:58
Xylia & Dante
Érzem, hogy végül mégis célba talált a dicséretem, és ennek örülök, már majdnem ráhangolódtam az érzéseire, csak pár lépés  a formalitások választanak el minket attól, hogy a falkám tagjává tegyem, de ez tőle függ, semmit nem fogok erőltetni a számára. Mégis végül itt kötött ki a karjaimban, megérintem a derekát és félresöpröm a haját az útból, az, hogy nem harcolt velem, azt jelenti, hogy nem kifejezetten harcos típus és nem a helyemre vágyik, sokkal inkább a falka adta biztonságra, amelyet talán most kezd el felfedezni magában. Úgy vélem, érzem, hogy csak magányosan a testvérével élt eddig, ez pedig igazán karcsú, tekintve, hogy társas lények vagyunk.
Az állataink eközben rendezik le a játszmát kettőnk között, az egy dolog,hogy maga Xyl megadja magát nekem, de a szörnyetegének is el kell fogadnia a falákát, azt, hogy hozzánk fog tartozni, így nem eresztjük a pöttyöst sem, amíg nem adja meg magát, le lépni le lép róla, a szörnyetegem, de a torkát átfogja és úgy morog rá, miközben a pofájában fogja a lány állatát. Csak a miheztartás végett. Sokan talán félreismerhetnek, hogy az a kenyérre kenhető fajta vagyok, igen, amíg nekem vagy a falkámnak neki nem mennek, addig tényleg bazsalyoghatok, de utána már nincs kegyelem. Ahogy fegyelmet is hasonlóképp tartok, ha kell kesztyűs kézzel bánok mindenkivel.
- Akkor…- harapásra nyitom a számat, és állati fogaimmal fogom közre Xyl torkát.
~Érezd magad nálunk otthon, biztonságban, a falka vigyázni fog rád, örömmel látunk a Black Skull falka tagjai között, Xylia Graham.~
Csendül a hangom a fejében, miközben a torkába marok, aranyszín energia förgetegem áthömpölyög a lányon, a szörnyetegén, óvón, erősen öleljük körbe. A fekete bestia is lefeküdt a pöttyös mellé és dörgölőzik hozzá, rajtahagyja az illatát, meghentereg a nőstényében is. Míg tart a rituálé, addig így tartom a karjaimban. Nem hívom elő az állatát, itt nem, egyáltalán nem volna jó ötlet, mondjuk ennyire spontán sem fogadtam még be bárkit is a falkámban.
Arany színben csillognak a szemeim, a pupillám elkeskenyedett és tovább ölelem a karjaimban a lányt, hagyom,hogy az illatom, a falka illata elárassza, hogy a többieket is megérezze egy rövid idő erejéig, idővel képes lesz használni ezt a köteléket, hogy megérezze a társait, de talán elsőre sok lesz neki, nem tudhatom. Ahogy azt se, hogy hogyan csapja mellbe a félig látott falka. Akkor lesz igazi, ha a Menalodba jön az első teliholdkor. Aztán tényleg, hivatalosan be fogom fogadni, az egész falka előtt és ott bátran csaphatja meg az erőnk, mert falkatársak közt lesz. Vigyázni fogunk rá.
~ Bármikor betérhetsz ide is, de hívhatsz engem is, ha én nem is, de a falkám egyik tagja a segítségedre siet, a területünk ajtaja pedig nyitva áll, szobát is választhatsz magadnak ott. A korábbi köteléken keresztül pedig érezzük egymást. Ha a következő teliholdunkra eljössz, befogadlak hivatalosan a falkába, és még jobban érezheted az egységet, ami összeköt mindenkit, ha lesznek szimpatikus tagok, akkor a barátod, barátnőd, idővel esetleg a testvéred is, ő is ennek a részesévé válhat, ha szeretne! ~
Magyarázom, miközben végre eleresztem és leteszem a földre, fogom még, elvégre nem tudom,hogy megbír-e állni a lábán, ahogy azt sem, hogy hogyan érzi magát.
- Van kedved sétálni egyet a közeli parkban? Baromira megéheztem, és tudok egy steak bárt nem messze. – fogom még, mindig, egyáltalán nem eresztem.
[/quote]
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-03-29, 21:00
Nekem ez az egész tök furcsa. Csábító a gondolat, hogy legyen valaki akivel együtt lehet vadászni, aki olyan, mint mi Xavival. És még vonzóbb a gondolat, hogy az a valaki tudja is, hogy mit csinál. Persze Alexnek még vannak cicája, de az úgy nem igazi falka. Nincs alfánk, habár lehet, hogy Alexet lehet annak nevezni. Magam sem tudom. De ez az érzés ami most a cicámat átjárja nos még sosem volt meg. Akarja, vágyik rá még akkor is ha kicsit ellenkezik. Nekem több eszem van ő meg egy kölyök és próbálkozik. Jó azt hiszem, hogy én is szoktam próbálkozni, de most nem. Készségesen kínálom fel a torkomat, ösztönből és nem azért mert átgondolom, hogy mit is teszek.
Próbál szabadulni, de ahogyan a elkapják a torkát és rámorognak a vert helyzetben jobbnak látja abba hagyni. Csak a farkával csapkod idegesen, máskülönben a tagjai elernyednek, és ha enyhül a szorítás a hasára fordulva nyaffant a hímnek.
Fogai a nyakamhoz érnek és az érzésre libabőr fut végig rajtam, aztán ahogyan hangja megszólal a fejemben megrándulok a meglepetésre és az idegen érzésre.
Az energiája körbe ölel a tompa fájdalom mi a harapást követi fel sem tűnik, jobban elfoglal az aranyló energia ami körül vesz minket. A macskám a hímhez dörgölőzik a hasán közelebb kúszva.
Fejemet a vállának döntöm, illata az orromba kúszik jóleső érzést keltve bennem. Nehezen tudnám értelmezni azt ami bennem örvénylik, éppen ezért meg sem próbálom csak hagyom magam sodródni az árral. Elakad a lélegzetem, ahogyan megérzem a falkát éppen csak egy pillanatra, a macskám futna, loholna hozzájuk, hogy megismerkedjen az összessel.
Fel sem tűnt, hogy eddig a lábaim alig értek talajt, csak mikor lazít az ölelésen és vissza kerülök a talpamra. Pislogok, ahogyan ismét megszólal , de ezúttal már nem a fejemben. Úgy éreztem magamat, mint aki ivott egy jó pár pohárkával és most nem tudja merre áll arccal. Na nem az a hányós részeg, csak amikor nőként lecsúszik két sör és érzed, hogy a fejedbe szállt. Erejének maradéka a bőrömet csiklandozza a cicám meg elégedetten heverészik a hím mellett cseppet sem foglalkozva velem... bár már nem is akarom elzárni a másiktól... ha esélyem is lenne rá. De nincs.
- Steak? Az jól hangzik!- Végre megtalálom a hangomat és a mosolyomat is. Imádom enni és amúgy sincsen még kedvem haza menni, szóval miért ne ehetnénk? Együnk.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-06-09, 11:52
Xylia & Dante
Nem célunk megölni a kölyköt,sőt! Jobban örülünk mindketten én is és a szörnyem is, ha a falka bővül, és a lányt jótermészetűnek érezzük, helyén van az esze, kíváncsi, és mégis óvatos, mint általában a macskák. Ne hagyja el ezt az óvatoskodó jó szokását. Érzem őt, bár a kötelék még nem olyan erőteljes mintha első teliholdaznánk, ám az sincs már olyan messze. Akkor igazán a falkámba fogom fogadni, és érezni fogom minden rezdülését, hogy merre van ha bajba került. Sokszor jobb mint egy mobil telefon, és így tudok érte küldtetni, ha tényleg rázós helyzetbe került volna.
Mosolyogva pillantok le Xyliára és ha kell megtartom egy kissé, jót fog neki tenni ha eszik, talán a kótyagossága amit a szemeiben látok, el fog tűnni.  Elindulok a táskámért, nem fogok újra átöltözni, így is jó vagyok, és csak a találkozó miatt jöttem hivatalosabb öltözetben. Küldök menet közben egy sms-t a koreográfusnak, hogy tolódik a beszélgetésünk, nem bánta, mert félt, nem baj, akkor majd én megyek el hozzá. Remélem nem lesz majd a tanulók előtt félős. Legfeljebb csak emberekkel rakom össze, és nem ragadozókkal.
Miközben ezen jár az eszem megállok az ajtóban és bevárom a lányt, ha lemaradt volna. Nem beszélek feleslegesen, egyébként se szokásom, az imént is azért beszéltem annyit, mert vannak dolgok amiket az állatok nyelvén nem lehet elmagyarázni, az emberi részt, hogy mi miért történik, én mit gondolok, és mik az elképzeléseim.  Hallania kell neki is, hogy tényleg úgy gondolom, és ne hazudok a gondolataimról sem. Ezt mi váltók kiszúrjuk nagyon hamar, ha valaki hazudni akar nekünk.
A táskámból csak az irataimat és a tárcámat vettem ki.
-Mennyire érsz rá? Nem akarlak senkitől se elszakítani, bárminemű elfoglaltságodtól. – miközben lefele haladtam a lépcsőn, figyeltem rá, hallgattam a szívverését, mintha kicsit megnyugodott volna. Bátorítón mosolyogtam felé. Bevártam és gyengéden hozzá simultam, majd tovább haladtam, ez amolyan itt vagyok érintés volt. De hát nálunk alakváltóknál gyakori az ilyen, szeretjük megérinteni a másikat. Így érezzük a másikat, megnyugtat. Sok ember elfeledkezett már erről az egyszerű érzésről, hogy a tapintásnak érintésnek igen is van jelentősége.
- Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a helyre, nem akkora mint az előző, de itt a közelben van egy steak bár, és jó pár kajálda… - jegyeztem meg mintegy mellesleg, na meg a váltóknak a kajálda a legfontosabb hely, a gyors anyagcsere miatt...Na meg azért mert én magam főzési analfabéta vagyok.
- Mit tanulsz a suliban? – ez elég semleges téma ahhoz, hogy talán elinduljunk valamiféle beszélgetési vonalon.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-06-13, 18:00
Annyira furcsa nekem ez az egész, hogy érzem a falka többi tagját akit még nem is ismerek. Hogy itt van velem szemben egy alfa... nem voltam még igazi falka tagja, hiszen az előző közösségnek nem volt alfája, Alex fogta őket össze és egy részük, ahogyan a városból távozott jött is vele.De ez valami egészen más.
Megtart egy pillanatra amiért most őszintén hálás is vagyok hiszen fogalmam sincsen, hogy merre állok arccal. Evés... öhm jó akkor menjünk enni. Zúgó fejjel követem próbálva össze rakni, hogy még is mi történt most. Na és persze, hogy miként fogok erről beszámolni Alexnek meg esetleg Xavinak... Azt hiszem, hogy ő inkább érdeklődve fogja majd fogadni a beszámolómat.
- Ráérek.- Vágom rá gondolkodás nélkül pedig a telefon szüntelenül rezeg a zsebemben, jelezve, hogy Xavi nagyon de nagyon el akar érni. Előkapom és teljesen lenémítom, ráérek később foglalkozni az ikrem aggodalmaskodó természetével. Egy pillanatra lemaradok mögötte, ahogyan a telefonomat nyomkodom, de bevár s érintése nyugtató hullámokat indít el bennem. Én amúgy is mániákus vagyok ami a testi érintkezést illeti, már többször a fejemhez vágták, hogy taperolás mániás vagyok. Nem tudom miért. Gyerek korom óta ilyen vagyok és amióta alakváltó lettem csak még inkább.
- Szeretek kajálni, a steaket meg különösen szeretem.- Meg is kordul a gyomrom a véres steak gondolatára. Eddig fel sem tűnt, hogy mennyire éhes vagyok.
A következő kérdésére megvonom a vállamat.
- Igazából mindent. Középsuliban ez az utolsó évem. Szóval mindent amit soha a büdös életben nem fogok hasznosítani. Vagy mondhatnám azt is, hogy semmit mert ez az iskola kész csőd. Az előzőben legalább volt valami kihívás.- Itt be sem kell járnom nem is kell különösebben megerőltetnem magamat és akkor simán hozom a négyes szintet. Lehet, hogy ha energiát is fektetnék bele akkor alap lenne a kitűnő, de annyira sajnos nem érdekel a dolog.
Nem tudom mi változott, régen nem lógtunk ennyit. Előfordult, de tudtuk, hogyha kimaradunk akkor a következő alkalommal sokkal nehezebb lesz a pótlás, és ott a tanárok oda is figyeltek. Szerintem itt fel sem tűnik nekik, hogyha nem vagyunk bent egy tanórán.
- Aztán nem tudom majd valami, most elvagyok.- Vonok vállat, mert hát tényleg így van. Alex mellett igazából semmire sincsen gondom, mert anyagilag mindenben támogat és más módon is totál ki vagyok elégítve.
- Akkor ezer szerint letelepedik a te falkád is a városba? És mi van a régivel?- Nem tudom, hogyan van ez ... sosem éltem falkában meg amúgy sem ismerem az ilyen szabályokat. Ha vannak egyáltalán. MI mentünk Alexel és ennyi nem kellett ilyesmivel foglalkoznunk eddig mert ő elintézte.

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-07-30, 15:49
Xylia & Dante
Nincs abban semmi baj, ha beszélgetünk. Ráadásul mondhatom neki azt, hogy nem akarom elmondani most még ha esetleg olyat kérdezne, biztos lesz ilyen a társalgásunk alatt. Én ezt egyáltalán nem érzem udvariassági körnek. Egyszerűen csak jól esik, hogy csatlakozott hozzám, hozzánk, és nem erőltettem, egyszerűen csak megtörtént. Szabadon járhat kelhet a falka és a vámpírja közt, én egyáltalán nem fogom megtiltani neki.
- Az jó, mert én is imádok kajálni, és szinte mindig baromi éhes vagyok. – megenyhül a hangom is, kicsit változik a tartásom is. Ha nem muszáj, nem vagyok befeszülve folyamatosan, egy jó vezetőnek nincs szüksége arra, hogy pöffeszkedjen, és ezzel hívja fel magára a figyelmet. Nem ezt az elvet vallom. Legyek ott, amikor kell, és adjam meg mindennek a módját úgy, ahogy kell.
Mosolyogva hallgatom a suliról alkotott képét.
- Én örültem volna, ha félre járhatok a suli mellől. – jegyzem meg némi irigységgel a hangomban, miközben lesétálok a lépcsőkön könnyedén szedve a fokokat. Kisétálok az ajtón, majd veszek egy könnyed jobb kanyart, miközben rá pillantok. Meglehetősen fiatal, és tényleg jól van a vámpírjával. Ez nem az én dolgom. Nekem csak annyi lesz, hogy elfogadtassam a falkával, és beilleszkedjen s persze azért vigyázzak rá is, más óhaja nem is volt Alexandernek.
- Szeretnék, tetszik a hely, és érdekel az itteni falka vezetője is. Meglátom, hogy mi fog kisülni ebből az egészből. Már van egy saját tánc stúdióm is, nem szívesen állnék tovább. Ráadásul, téged sem akarnálak elszakítani a vámpírodtól, jól megvagy ott. Így maradnék; történjék bármi. – ezután hallgattam egy kicsit. – A régi falkám, amit L.A.-ben hagytam feloszlott, miután megölték a vámpír mestert, volt aki velem tartott, de rengetegen meghaltak, a gyengéket magával rántotta a halálba a mester. – morrantam fel sötéten.
Ahogy egyre közeledtünk a bárhoz, úgy töltötte be az orromat a steak semmihez sem fogható illata, a nyál is összefutott a számban. Végig pillantottam a falakon, a pulton, kellemes hangulatú hely. A kora délutáni időszak miatt kevesen lézengtek még itt, de épp elegen, hogy ne legyen teljesen tele a hely.
- Egyébként, eleget ontottam vért, jobb szeretném megoldani az itteni körülményeket is békésen, ha lehetséges. –[/color][/i] de persze ez nem zár ki semmiféle más lehetőséget sem. Így fogtam a táskám és beültem az egyik ficakba, remélhetőleg Xylia is követett ahogy eddig is. Amerika híres arról, hogy minden éttermében vannak xxl kaja kihívások és amikor bejöttem kiszúrtam azt az oldalt ahol a képek sorakoztak. A kezembe kapom az étlapot és ott van az alján, az xxl kihívás! Igen!
- Mit szólnál, a másfél órás xxl hamburger kihíváshoz? – egyértelmű hogy akkor kellene kifizetnünk, ha nem bírnánk megenni, de két alakváltóról van szó.
Megvárom a válaszát, és addig nem hívom ide a pincérnőt sem, már látom, hogy ide sandítgat, de egyelőre nem intettem neki.
- Ha megadod a számod, elküldöm sms-ben a territórium címét, ha úgy adódik, és van kedved benézhetsz, és természetesen várlak majd az első közös teliholdunkra is. - most pedig intettem, a kólámat mihamarabb!Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 19
Hozzászólások száma : 105
Tollvonásainak száma : 102
Re: Dante& Xyl
2018-08-25, 17:10
Sosem voltam falkában, nem tudom az milyen lehet. De az iméntiekből kiindulva állati. Persze még meg kéne kérdeznem Alexet. Vajon még vissza lehet lépni? Meg kellett volna előtte kérdeznem. Nem kellett volna bólogatnom, hogy ja biztos vagyok benne, hogy a falka tagja akarok lenni. Hogy el akarok menni a vadászatra. Mi van ha neki nem fog tetszeni az ötlet? Jó... ráérek ezen máskor gondolkozni. Vállat vonok a szavaira.
- Minden csak akarás kérdése, én se járhatok félre.- Na igen ha Alex megtudja akkor még biztosan számolni fog velem. De ez nagyon is a jövő zenéje.
Én igyekszem mindig a jelenre koncentrálni, ahogyan most is. Inkább Dantéval tartok, hogy egyek vele valamit, még mielőtt haza mennék és első körben Xavival számolnék el. Jaj az is egy jó kör lesz.
Válaszára össze ráncolom a szemöldökömet. Engem elszakítani Alextől? Aligha lehetséges ez.
- Engem sem akarnál elszakítani? Ezt hogy érted? Ha úgy döntenétek, hogy mentek, akkor miért gondolod, hogy én a falkával mennék és nem vele maradnék?- A falkát még nem is ismerem, még nem is vadásztunk együtt, és amúgy sincsen sok közünk egymáshoz, most még is  úgy beszél, mintha ez egyértelmű lenne. Hogyha a falka megy hát én is. Pedig én Alexhez tartozom első sorban és csak utána minden hová máshová.
- Mi az, hogy magával rántotta a halálba?- Vonom fel a szemöldökömet Dantéra pillantva. Persze szörnyűen hat a történet, de nekünk mennünk kellett az előző helyről és onnan sem jött el mindenki. Arról nem is beszélve, hogy meg volt  a maga oka amiért eljöttünk.
Az ételek illata az orromba kúszik, a nyál össze fut a számban a gondolatra, hogy most enni fogok, és nem is akármit. HÚST!
Követem Dantét és elülök vele szemben, ahogyan elhelyezkedik.
- Oh jó! Sima ügy!- Nevetek fel, mert régen sem ettem keveset, de amióta alakváltóként tengetem minden napjaimat, még jobban megnőtt az étvágyam. Bólintok mosolyogva.
- Persze lediktálom.- Amennyiben előveszi a telefonját, lediktálom neki a telefonszámomat. - Csak előtte beszélnem kell erről Alexel.- Válaszolom és a mondat végén beharapom az ajkam, mert erre hamarabb kellett volna gondolni. Ahogyan megérkezik elénk a kóla a hideg italba kortyolok, ki gondolta volna, hogy a mai kis incidens majd ilyen délutánhoz vezet.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl
2018-08-26, 19:40
Xylia & Dante
Ebben egyetértek vele, minden akarás kérdése. Végül amit szerettem volna sikerült elérnem, most már a pénzforrás az amivel fenn kell tartanom majd a klánt.
- Félreérthetőn fogalmaztam, ezért pedig elnézésedet kérem. Senkit se akarnék elszakítani sehonnan. Azzal is tisztában vagyok, hogy most ismerkedtünk meg, csak lelkes vagyok, amiért ebben az idegen városban, egy új tag csatlakozott hozzánk. –  még mindig tombol bennem ez az energie, és le kellene nyugodnom, de ilyen vagyok. Időnként lelkes, ha úgy érzem, hogy az illető még nem játszotta el a bizalmam, akkor nem rejtegetem magam előtte.
–  Megmondtam, hogy semmiben sem foglak korlátozni, ráadásul , tudom,hogy te pomme vagy, ez pedig komoly feladat. 
Megérkezik a kaja és percekig csak rágok és nyammogok.
- Nem minden vámpír lehet olyan, mint a te mestered. Az enyém vadak ura utód volt, mi eszközök voltunk, szép állatok… -  bökök a szemeimre – akiket kirakatba tehetett, és a gyengébbeket pedig maga irányította. Így értettem. A gyengék nem tudtak ellenállni a parancsának, és meghaltak érte. Értelmetlenül. – borul el a tekintetem, és visszaveszem a napszemüvegemet, majd eszek tovább, mintha nem épp egy borúsabb történetrészletet meséltem volna el Xyliának.    
Látom, ahogy a cím és szám cserénél elbizonytalanodik, így fél kézzel átnyúlok az asztal felett és megszorítom a kézfejét.
- Nem lesz baj, a vámpírod kérte, hogy ha szeretnétek jönni, vagy a falkával időt tölteni, akkor fogadjalak titeket szeretettel. Én nem fogom gátolni a feladatod sem, ha menned kell, akkor menned kell.  – szorítom meg megint Xyl kezét, majd megsimogatom az arcát. – Azért dobj egy sms-t hogy hogyan döntöttél, a telihold lehetősége még mindig áll, bármikor, a jövőre nézve. – ezután tényleg nem beszéltem, csak ettem.[/color][/i]
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Dante& Xyl


Vissza az elejére Go down
 
Dante& Xyl
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: