HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Vámpírok és vérvonalaik

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Admin
Hello Darling, Please call me
Join date : 2014. Mar. 26.
Hozzászólások száma : 89
Tollvonásainak száma : 249
Vámpírok és vérvonalaik
2014-03-26, 17:11Vámpirok és vérvonalaik


A vámpírokat eredendően a hat tanácstagtól eredeztetjük, akik jelenleg a vámpírok élén állnak. A hetedik, ősi vérvonal az Maréé Noire vérvonala, de ő oly régóta nem létezik ebben a világban, hogy gyermekei talán már nincsenek is.
A félreértések elkerülése végett, szeretnénk leírni, hogy melyik vérvonalhoz mi tartozik, és mik a képességeik. A Tanácsot szeretnénk kiemelni elsősorban.

1. Belle Morte
Belle vérvonala a legegyszerűbb. A vágy és a kéj urai, kiknek ez a másodlagos táplálékforrásuk is. Sok város vámpír ura akar maga mellé az ő vérvonalából származó vámpírt. Belle vérvonalának tagjaira jellemző a szépség, és a tökéletesség. Egyszerű három harapásos vérvonal, semmi plusznak nem kell történnie.

2. A Vadak Ura
Padma, minden alakváltót magához tud szólítani, mindenki érzi a hívását, függetlenül attól hogy ki a mestere. Ha a vámpírt közvetlenül ő tette vámpírrá, az rendelkezik ugyanezzel a képességgel. Ha nem közvetlenül ő tette vámpírrá, akkor két alakváltó csoportot tud magához hívni. És ezek nem változtathatók.

3. Morte D'amour
Az ő vérvonalának tagjaira jellemző, hogy testüket bomlasztani tudják. Kétféleképpen. Az egyik a száraz bomlasztás. A vámpír teste olyanná válik akár egy több ezer éves múmiáé. Egyszerűen elszárad mint a papír. A másik a nedves bomlasztás, akár egy friss pár hónapos holttestnél. Az, hogy ki melyikre képes aszerint dől el, hogy hogyan hal meg. Két harapásig teljesen normális mederben halad a dolog. A harmadik harapás közvetlenül a halál előtt következik be.
Száraz rohadás képességével bírók: Két harapásig egyszerűen halad a dolog. Egy száraz helyre zárják őket, teljes egy hétre. És az utolsó három nap alatt történnek a harapások. Mire a teste már felhasználja a nedvességét, akkor kapja meg halála előtt a harmadik harapást. Vámpírrá válása után, öt évig ebben a formában él vámpírként is. Ez idő után, kapja vissza régi emberi alakját, és fog bírni a képességével.
Nedves bomlás képességével bírók: Két harapásig egyszerűen halad a dolog. Egy olyan helyre zárják őket, hogy csak fejük látszódjon ki a vízből, egy teljes hétig. Az utolsó három napban történnek a harapások. Ha bőre már eléggé felpuffadt és ráncossá vált, akkor kapja meg halála előtt a harmadik harapást. Vámpírrá válása után öt évig ebben a formában él vámpírként is. Ez idő után kapja vissza régi emberi alakját, és képességét is.

4. A Földrengető
Homo Erectus, vagyis felegyenesedett ember. Vérvonala igencsak régre vezethető vissza. A hozzá tartozók hatással vannak az időjárásra, persze csak egészséges keretek között. Egyeseknél érezhető a hőmérséklet csökkenés, mások az esőt uralják, van akinek a köd jutott. Csak azt a területet tudják változtatni, amit látnak is. Nincsenek kihatással városokra, országokra.

5. A Sárkány
A Sárkány választottjait az ellentét uralja. A vérvonalra a rettegés a jellemző. Ahogy Belle Morte felébreszti a vágyat, úgy a Sárkány felébreszti a rettegést, az ősi félelmet. Ám a hozzá tartozó vámpírok, életükben nem ismerték a félelmet. Rendíthetetlen harcosok voltak, vagy kegyetlen gyilkosok, akik nem féltek semmitől és senkitől. Ezért kegyetlenek a Sárkány vámpírjai.

6. Az Utazó
Mivel ő a lelkét utaztatja egyik testből a másikba, az igazit pedig elzárja, így vérvonala sem örökíthető tovább. Rajta kívül egyetlen lény bírt ezzel a képességgel: Minden Vámpírok Anyja.


Általánosságok:
- Ha egy mester valakit vámpírrá tesz, a fiatal vámpír megkapja a képességeket amelyek vérvonalára jellemzőek, ám minél nagyobb a "generációs szakadék" a képességek is gyengébben kaphatók meg.
Kivétel ez alól: A Sárkány és Morte D'amour vérvonala

Megj: Ha nem ezekből a vérvonalakból származó vámpírt csináltok, írjatok nyugodtan a Staff tagjainak az ötleteitekkel.

Vissza az elejére Go down
http://shiningdarkness.hungarianforum.com
 
Vámpírok és vérvonalaik
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: