HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 New conception - Abel - Dominic

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-27, 15:59


Nem tudom, mit vált ki belőle amit mondok, de nem látszik túl őszintének a mosolya. Mindenesetre, amit mondok, az igaz. Max ezt mondta, én meg még nem jártam itt, így hiszek neki, és tényleg nem csapott be. Jó a hely, legalább is egyelőre kellemesnek tűnik, bár a szadista rész nem az én világom, lássuk be.
Az Oba szavaira csak pislogok, és enyhe zavaromban megigazítom a szemüvegem - Nos.. Meglátjuk, hogy mit tehetek értük. - nyögöm ki. Aztán eszembe jut, hogy ez egy klub, ahol én vagyok a vendég, vagyis nekik kéne értem megtenni mindent, amit kérek. Nos nem baj. Nem voltam még ilyen helyen. Ha eddig kételkedtek, talán most elhiszik.
Meglepetten figyelem a kis közjátékot kettejük között, ahogy a vámpír a vállára kapja és viszi, majd leültetve a lábára simogatja, mint egy kis ölcicát. Nem igazán tudok erre mit mondani, de gyanítom, ha lenne is róla véleménye, inkább magamba fojtanám. Mindig tovább él az, aki csak csendesen meglapul.
A kérdésre eddigi munkáimmal kapcsolatban válaszolok, közben felveszek egy újabb italt és megiszom. Figyelem civakodásukat, és valahogy egy idős házaspár képe ugrik be róluk.
Ezen elgondolkodok egy darabig, enyhén zavaros fejjel, halványan el is mosolyodok, ami már a pia hatása. Azon is jót mosolygok, ahogy a nő haját elkezdi kihúzni a nyakából, ez annyira filmbe illő mozdulat.
Ekkor veszem észre, hogy a két hölgy merészen mászik rám. Meglepetten nyitnám szóra a szám, de az egyikük elkap, és vadul megcsókol. Nem kicsit lepődök meg, hiszen ilyen interjún se voltam még. Az ösztöneim viszont beindulnak, és már csak arra eszmélek fel, hogy húzom magamhoz nyakánál fogva, közben viszonozom csókját, derék tájon pedig eléggé kényelmetlenné kezd válni a helyzet. Elszégyellem magam, hisz alig egy napja szakított velem az a lány, akit el akartam jegyezni. Lassan elengedem.
- Én... Khöm... - köszörülöm meg torkom zavartan - Ne haragudjanak, Önök igazán csodálatosak, de... - nézek egyikről a másikra - Mindegy.. Bocsánat. - érzem, ahogy a fejem lüktetni kezd. Pedig ennyi piától nem szokott még bajom lenni. Kezdem úgy érezni, hogy ki kell jutnom innen, így próbálok felállni, ami csak kapaszkodva sikerül.
- Igazán köszönöm a meghívást, Mr. Milai, de mennem kell. Holnap feltétlen felkeresem.. - indulnék meg, de ahogy elengedem a kapaszkodót összecsuklok és elterülök a padlón.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-09-05, 20:57


Kerülget az agyérgörcs, felváltva táncikál holmi agyfasszal és egy jó adag mindenkit agyonverekkel. Egyenlőre csak gondolatban, mert hogy már megint itt van a város ügyeletes seggfeje én meg az ölében. Valaki megfesthetné ezt a csendéletet, mint Dr. Genya a macskájával… már ha volt neki egyáltalán, nem is emlékszem rá, de a főgonoszoknak mindig van. Néha elképzelem, hogy egyszer fordítva lesz, hogy ülök a trónomon Abel feje meg az ölemben és simogatom… igen… csak… a… feje.
Kézhátamat a homlokomnak csapom és fejem is hátra hajtom hozzá.
-Olyan szörnyű vagyok… jaj most mi lesz… annyira sajnálom drága Uram, hogy is tehetném jóvá… ahh már tudom is, lejtek neked egy táncot. – bármit csak ne üljek az ölében és ne akarjon belőlem inni, ez meg csak simogat, menten megütöm, új alkalmazott ide vagy oda, a fasznak nyúl ahhoz, ami nem az övé.
-Keményen… dehogy… hát olyannak ismersz? Királynő vagyok… királynői bánásmód illet meg – játszom az úri lányt, aki ez esetben biztos nem fogja lenyelni. Van egy olyan érzésem, hogy szándékosan csinálja a ficsúr a hepajkodást, mi másért édelegne úgy, mint egy cukrosbácsi az óvoda előtt.
-A legjobbat a legjobbnak… a lányaim pedig a legjobbak mind közül. Még engem is felülmúlnak… - hajolok közelebb, és a fülébe súgok, ne hallja az ember – felejtsd el, hogy az én vérem fogod nyelni… előbb tolom le az öklöm a torkodon denevér… - a mosolyától herótot kapok, és nagyon - nagyon szeretném a homlokomat az övébe építeni. Épp mozdulnék, de a kis fiúcska megelőz, megpróbál felkelni majd összecsuklik.
-Az új szerzeményed nem igazán bírja az italt – jegyzem meg, és máris megvan a remek ötlet, felkelek Abel öléből és a fiút karjánál megragadva, teszem vissza a kanapéra feküdtében, majd átvetem ölén a lábaim és vetek a vámpírra egy csábos pillantást. –Szia cica, mondd csak hogy állsz a lányokkal? – a szőke lánykám már simít is fel a combjain, a fekete pedig hajol fölé és amolyan pókember puszisan azonnal és keményen lesmárolja, és ruhájának gombjait kezdi kigombolni. Mondd csak Abel bosszant hogy nem kapod meg a királynőt, helyette a halandót érintem? Kacagok magamban.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-09-12, 12:03


- ÚÚÚ tánc.. az jó lesz.- Engedem el és az egyre gyengülő közlegényt nézem. Előbb utóbb ki fog dőlni szegény pára.
A kérdésére először őszinte vagyok csak aztán ugrik be hogy ép játszadozom vele, amitől ismét a szokásos gagyi mosolyom vetem be. Az mindig mindenen ront és ez tökéletesen jól jön most.
-Mint a gyémánt olyan keményen... izé... dehogy is selymes puhán mint a kifinomult és üdítően lágy stílusod. - Bár most meglepően kedves ami csak azt jelenti, hogy nekiállt ő is játszani. Ej ej... nem illik bábozni próbálni a bábmesterrel. Még a végén összegabalyodnak a szálak.
A kijelentése hazug. Még érzékeny orr nélkül is meg tudom mondani. A te játékod mire megy ki Amber?
- Mind a ketten tudjuk hogy ez nem igaz, méghozzá tapasztalatból. -
Közben A közlegény mentegetőzik és dumál... úgy se engedik el innen ha én ki nem mentem. Amilyen kis esetlen, házi kedvencként végezné. Aztán Amber közel hajol és elszomorít. - Összetöröd a szívem jégkirálynő, de egy öklözést tőlem is ka.... Renfield te idióta. Előbb kamaty aztán iszol kidőlésig. - Dominic torz beszédes eldőlős magán show-ja megváltoztatja az események láncolatát és inkább a királynővel értek egyet.
- Nem is ivócimbinek akarom alkalmazni, de azt hiszem a tettek magukért beszélnek. - Amber ezek után faképnél hagy és minden figyelmét frissen szerzett harcosomra fókuszálja, így én teszem a magam dolgát. Vonaglik rajta a többi szukával együtt én pedig hátradőlve várom hogy rám nézzen ugyanis a két hölgyeménye már gondoskodóan cirógat, feledtetve a faképnél hagyást, én pedig telefonomon veszem fel a jelenetet. Figyelemfelkeltés ként csak ennyit szólok egy apró köhögéssel indítva.
- Hash tag, akinek mindegy kivel. -
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-09-12, 14:32


Próbálnék figyelni, és a megbeszélésnél maradni, de jelen pillanatban úgy érzem, csak egy indok voltam arra, hogy leendő munkaadóm ide jöjjön és bosszantsa a hiénák királynőjét. Mit is keresek én itt?!
Valamilyen szinten próbálom követni beszédüket, de egy idő után összefolynak a szavak, meg amúgy se nagyon tudom követni. Valami komolyabb történhetett köztük, vagy csak régóta ismerik egymást. vagy mindkettő. De az biztos, hogy nem tudom követni a beszélgetésük fonalát, és ebbe a rám mászó lányok sem segítenek, valamint a pia se, amit iszok.
Az mindenesetre leesik, hogy nem éppen szívesen látott vendég itt a vámpír, mégse tudják kidobni. Vagy inkább nem merik.
Úgy érzem, jobb lenne ebbe nem belekeveredni, így is már nyakig vagyok ebben az egészben, és mégse értem, mi történik. Többek között ez is hozzájárul indulási kényszeremhez, ami romba dől, mikor kiszalad lábaim alól a talaj.
- Mi a franc?! - lepődök meg kissé szédelegve. Próbálnék felállni, de nem sikerül, a lábam nem igazán akar engedelmeskedni. - Mi volt az italomban?! - fogom meg fejem, kissé lüktet, de nem elviselhetetlen, bár az egyre erőteljesebben kavargó színek furcsának tűnnek. Főleg a függönyökön, amik úgy mozognak, mintha a levegő folyamatosan áramolna, pedig nem érzek ilyesmit, és eddig nem is mozogtak. És azok a kaleidoszkópikus formák a plafonon.. Vajon eddig is ott voltak? Mindenesetre szépek.. Színesek... És mozognak... széles mosollyal nézem, a hangok egyre tompább zajként érnek el hozzám, aztán mozdul a világ.
Érzékeléseim szerint fekvésből ülésbe kerültem, és kellemes, meleg teher nehezedik csípőmre, mire felnyögök halkan, de élvezetesen. Felnézve a színes áramlás eltűnik, helyette egy, a félhomály ellenére is lángvörösen égő ajkat látok meg valamerre csípőm fölött, kezeim rámarkolnak a puha combokra, ahogy a sajátomon is érzem a kellemes simogatást. Érezhetően fel vagyok izgulva.
Aztán a vörös rúzst eltakarja egy élénken szikrázó fekete hajzuhatag, ami meztelen mellkasomat kezdi csiklandozni, miközben ajkak a számhoz érnek, és csókolnak, vadul kapok utána, egyik kezemmel elengedem a puha combot és a fekete hajzuhatagba túrva húzom magamhoz a nőt, csípőm önkéntelenül rándul egyet. Belenyögök a csókba.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: New conception - Abel - Dominic


Vissza az elejére Go down
 
New conception - Abel - Dominic
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Folyópart-
Ugrás: