HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 New conception - Abel - Dominic

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
New conception - Abel - Dominic
2018-01-18, 10:01


Ülök a híd korlátján, lábam a mélységbe lógatom, és az alattam zúgó vizet nézem. Kezemben mappa, körülöttem csend. Nem mozdulok. Az egyedüli változás körülöttem a számon rendszeresen kigomolygó lehelet, mely a szürke környezetbe egy kis fehérséget csempész a pillanat erejéig, majd szerte foszlik, aztán ismét megjelenik és eltűnik. Rendszeresen, szinte már óramű pontossággal.
Pontosság..

***

- A pontosságod fiam kiborítja a kollégáidat és engem is!


- Miért kell állandóan szőrszálhasogatóan pontosnak lennie? Ez nem vérre megy!

- Lazíts már kölyök! Rámegy az életed, ha ennyire kukacoskodó vagy mindenben.

- Azt tudod, hogy hétvége jön? Nem fizetünk túlórát! Menj, élj egy kis magánéletet is végre! Nem minden a munka, szerezz barátnőt!

- Jó, hogy ennyire szeretsz dolgozni, de a többiek nem bírják követni a tempód. Az ütem, amit diktálsz rontja a többiek munkamorálját.


***

Ezek az emlékek és szavak sokszoros tőrdöfés voltak egy olyan lépés előtt, ami megadta a kegyelemdöfést...
Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel...
- Mi ebben a közös megegyezés? - sóhajtok szomorúan, nézve kezemben a leszámoló papíromat, amit ma nyomtak a kezembe.
- Éljek magánéletet, mi? - sóhajtok ismét, megigazítom szemüvegem és felnézek a csillagos égre. Legalább szép.
- Egy este alatt két pofára esés... - belenyúlok a zsembembe és előhúzom a kis bársonydobozt, benne tartalmával, ami a dobozt egy másodpercre se hagyta el az este folyamán, pedig ez volt a terv. Aztán egy kellemes este. Erre akinek örök hűséget akartam fogadni megcsalt, ahol pedig azt hittem, hogy megbecsült munkát végezhetek, becstelenül kidobtak. - Egy este.. Alig egy óra leforgása alatt... mint valami használt rongyot... Komolyan ezt érdemlem? Nem! Nem ezt érdemlem!
- Ha az az utcagyerek kell, légy boldog vele, aztán majd ne fuss sírva vissza hozzám pénzért könyörögni.. A munkaadóm pedig.. Fogja még bánni, hogy kidobott egy precíz embert, fotografikus memóriával számok terén.

Visszateszem zsebembe a dobozkát, és papírjaimat nézem, majd hirtelen eszembe jut valami. Jó, ha az embernek vannak kapcsolatai. Előhalászom a telefonomat, majd beütök fejből egy számot.
- Haló? Mr. McGrowen? Igen, itt Dominic Jensen.. Ryan.. Igen... Szép estét! Nem akarom zavarni így este, de sokat gondolkodtam azon, hogyan tudnám megköszönni, hogy az egyetemen annyit segített és mentorált. Még mindig az adóhivatalnál dolgozik? Remek. Ennek igazán örülök. Szívesen a figyelmébe ajánlanék egy céget. Érdemes lehet belenézni a könyvelésébe úgy 17 augusztusa táján. Igen. Wirren és Nor Kft. Logisztika. Igen, itt St Luisban van a székhelyük. Igen, van önéletrajzom. Igen.. Ó. Igazán lekötelez. Várom a hívását. További szép estét! - teszem le a telefont, és visszarakom a zsebembe.
Mélyet lélegzem, határozottan jobban érzem magam. Ha összejön, lehet még állásom is lesz a nemzeti adóhivatalnál. Ettől felbuzdulva a mappám aljára száműzöm az elbocsátás papírjait, és önéletrajzom veszem elő, meg egy tollat. Más dolgom nincs, és jót tesz a hideg, friss levegő az agynak. Elkezdem a nyomtatott önéletrajzom tollal kiegészíteni.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-01-18, 19:50


A kötvények így, az új vámpír úgy, ez a papír ide és ezt is alá kéne írni. Ezt hallgatnám ha a dolgom csinálnám. Szerencsére ma a munkát kicsit rugalmasan kezelem és kiadtam magamnak egy szabadságot, extrába. Vétek lenne egy ilyen szép felhőtlen estét veszni hagyni. A hold majdnem teli. A csillagok... azokból semmit nem látni a közvilágítástól. Ennek fényében úgy döntöttem, alig pár perce, hogy irány a külváros. Egészen más mint a vérnegyed kellős közepe. Ott most éled fel a világ, itt pedig a legtöbb ember már nyugovóra tért. Kellemes csönd honol az utcákon, zavartalanul sétálok amerre csak kedvem hozza. Mi sem tökéletesebb pont a megfigyeléshez, mint az öreg acélhíd teteje. Hmmm... fura azt a rozsdás fémkupacot öregnek hívni. Legalábbis tőlem. Megint elkalandoztam... ácsi! Pont ezért vagyok kint. Hogy elkalandozzak! Erre pedig a híd tetején fog sor kerülni. Oda nem világít lámpa és ha még nem is olyan mint egy kietlen mező, megteszi.

A hídhoz érve rámarkolok az egyik rozsdás gerendára és irány felfele. Szép vastag merevítők vannak a rácsszerkezetben így könnyen sétálok el egészen a közepéig. Innen pedig... az meg ott ki a szösz? jobban szemügyre véve egy unatkozó fazon. Vagyis... aki unatkozik az nem a védőkorláton ül. Óóóó egy öngyilkos. Ritka és szórakoztató állatfaj, ennek örömére előbb kifaggatom a sanyarú sorsáról aztán pontozom a szaltót és vissza a csillagnézéshez. Remek kis tervemmel fejemben ismét visszaindulok egy gerendán. Elég meredeken állnak, hogy masszívan kapaszkodni kelljen, így extra poén ként fejjel előre csúszok le a fazon mögé.  
Induljon az öngyilkos bingó, mert valamivel fel kell dobni az estét. Elegáns és valami mappa van nála. Akkor a három leg valószínűbb a tőzsde zuhanás, faképnél hagyás vagy nem áll fel a cerka soha többé. Hmmm.... Legyen a tőzsde.
Hangosan köszönök rá, ha már fejjel lefele vagyok mögötte egy gerendán, hátha segítek neki.
- Halihóóóóó. Szép az este nemde, hullajelölt? -
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-01-24, 15:40


Tettemmel megelégedve írogatok az ölemben tartott mappán. Adatokkal, munkafolyamatokkal és évszámokkal egészítem ki önéletrajzomat. Végül is félni valóm nincsen, munkám valószínűleg lesz. Van felhalmozott tartalékom, szóval pár hónapig nyugodtan lógathatom a lábam otthon, de ugye nem ez a cél. Nem szeretek lábat lógatni. Szeretem, ha van célja az életemnek, hiszen az élet rövid. Ha még céltalan is... És szeretem elmondani magamról, hogy igen, megcsináltam, elértem, megtettem, sikerült, volt értelme. Bár nem mindenki áll hozzá így a dolgokhoz, mint kiderült, de sebaj. Seperc alatt lesz munkám!  Igen! Biztosan! Biztatom még magamat is, de azért bennem van még a csalódás. Mind a két fajta, így mélyet sóhajtok, és a vizet nézem.
Ekkor köszönnek rám hátulról, mire összerezzenek, és majdnem leejtem tollamat, hisz a csendet hangosan szakítja félbe még a normális hangnem is. Mikor összeszedem magamat ijedtemből felsóhajtok - Önnek is kellemeset. Ne aggódjon, nem szándékozok leugrani. - fordulok hátra, és majdnem mégis leugrok, bár nem önszántamból hanem a hirtelen meglepetéstől, ahogy realizálódik bennem, hogy a fazon, aki rám köszönt a híd gerendájáról fejjel lefelé lógva.
- Atyaúristen! - jön ki belőlem egyszerre a meglepődés, és a tollam mégiscsak úgy dönt, hogy úszni fog, én pedig próbálok minél gyorsabban bekecmeregni a hídra a korlátról, minél távolabb a lénytől, mert ez abszolút biztosan nem normális, és minél hamarabb eltakarodni a helyszínről, mielőtt még a holnapi híradó rólam, vagyis a valahol megtalált hullámról fog szólni.
Igyekezetemnek hála papírjaim is megindulnak lefelé ölemből a folyóba. - Ne! - riadtan kapok utánuk, elfeledve amúgy is kényes egyensúlyi helyzetemet, és már csak azt érzem, hogy kicsúszik a korlát alólam és elkezd húzni a mélység.
Fel se fogom mi történik, csak döbbenten nézek felfelé a hold nélküli, tiszta, csillagokkal teli égre.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-02-05, 11:13


Én lógok, meg ő is. Mégsem hagyhattam, a saját műsorom kimeneteleként meghalni. Végül is miattam történt az egész nem? Ide kéne egy vicc. De kicsit előre siettem. Szóval...

Szomorúság önti el a szívem. Nem, hogy az okot nem találtam el, még csak az ücsörgés miértjére sem sikerült ráhibáznom. Kellemetlen dolog a kudarc, de a kíváncsiság még bosszantóbb ha kielégítetlenül marad.
- Akkor még is mit... - Illetlenség valakit félbe szakítani, főleg annak a mesehősnek a nevével. Miért hivatkozik rá mindenki ha még sose segített. Ezzel az erővel kiabálhatna Pókemberért is.
Bár a jelenet muris. A repülő toll, a suta kapálózás, végül az azt követő papírok. Ennek lőttek koma.
- Deeeeeee. - Válaszolom cinikusan elnyújtva mintha a sorsot képviselném. Tovább is lehetne fokozni az este fényét, ha nem borulna meg és indulna lefele. Félelmetesen esetlenek a halandók. Mikor még éltem az ilyen életképteleneket folyóba dobtuk és hagytuk meg... de ismerős a pillanat.
Pozíciómból elrugaszkodok és ráfogok a bokájára. Természetesen az a kurva Newton kérlelhetetlen figura. Ő, meg a nyomorult gravitáció. Persze, hogy megyünk tovább. Szabad kezemmel az acél gerendák egy kiugró szegélyét megragadom és már meg is álltunk. A bibi csak annyi, hogy jó másfél méterrel a korláttól lejjebb a híd alján csimpaszkodok, ő meg még nálam is lejjebb függ alatta a tátongó mélységgel.
- Úgy látom jó haverok leszünk, ha már most együtt lógunk! - Humorizálnék még pár fájdalmasat de nem hiszem, hogy neki is van rá ingerenciája.
- Jó jó. Szar poén, de rögtönöznöm kellett. - Egyet lendítek rajta felfele, reménykedve, nem teljesen életképtelen. Ebből még a korlátot is átkarolhatja, de ha ügyes... áááá hisz a papírok után próbált bezuhanni. Elég ha elkapja. Nem várhatok sokat a maiaktól.
A teher nélkül könnyedén mászok vissza és szegezhetem neki újra a kérdést. Ajánlom, hogy most ne szakítson félebe.
- Szóval. Ha nem öngyilkos jelölt vagy akkor mégis mit csinálsz a korláton? Még a végén... azt hiszem ez egy lefutott kör. -
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-02-22, 16:51


Mappám után kapok, és sikerül elkapnom, de magamra nem figyelek és helyzetemre. Egyensúlyom elvesztése eléggé meglep, meg persze az se segít, hogy mögöttem az illető továbbra is ott van.
Aztán már csak a szabadesést érzem, ahogy gyomrom a torkomba tömörül, végül pedig erős fogást és egy rántást érzek bokáimnál. Lenézve megáll bennem az ütő, ahogy a semmiben lógok, és a zuhanástól csak egy satuszerű kéz választ el. Hatalmasat nyelek, mappámat magamhoz szorítom, és már éppen elhatalmasodna rajtam a pánok, mikor felettem megszólal a jelenleg megmentőmként fellépő fazon.
- Eléggé elborult elmére vall, ha valaki ilyen helyzetben ilyesmivel viccelődik...- jegyzem meg felnézve bokám felé, és szemügyre veszem. Ő sincs jobb helyzetben, csak ő nem fejjel lefelé lóg, hanem kapaszkodik. Mindenesetre nem tűnik úgy, hogy megerőltetné magát azzal, hogy a levegőben tart. Pont emiatt nem tudom eldönteni, hogy örüljek, vagy kezdjek kétségbe esni. Ez a valami nem ember, az már biztos.
- Nem lehetne szilárd talajon állva rögtönöznie Uram? Szívesen meghallgatom, ha már nem fejjel lefelé lógok... Kissé huzatos itt lent.. - próbálom elterelni saját figyelmem és a lefelé nézés helyett inkább a hidat nézem, ami nem sokat segít, de jobb, mint az örvénylő folyó. Az engem tartó személyből sok mindent nem látok sötét, hosszú hajzuhatagán kívül, amit hol jobban, hol kevésbé kócol a szél.
Aztán egy hirtelen rántás a bokám felől, én meg már repülök is felfelé, egyenesen a híd korlátja felé, amit elkapok, és még azzal a lendülettel át is tolom magam rajta a betonra zuhanva fenékkel. Hatalmasra kerekedett szemmel próbálom felfogni, hogy túléltem, aztán összerezzenek, ahogy a repülés közben kezemből kicsúszó mappa mellettem csattan az úton. Hatalmasat lélegzek, és áldom az eszem, hogy a testedzést is komolyan veszem munkám mellett, azt hiszem, innen még jobban oda fogok figyelni a sportra.
Pár pillanat múlva megmentőm is megjelenik, ahogy nézem, számára csak egy kellemes kis testmozgásnak tűnt ez az egész. Hiszen engem is úgy feldobott, mintha valami pehelykönnyű ceruza lennék.. Erős, gyors, és nem fél a kritikus helyzetektől, sőt poénkodik velük.. Végignézek rajta, ahogy előttem megáll, mintha mise történt volna... Szemei kéken szikráznak, kísértetiesen.. Egy kissé megfeledkezek magamról úgy bámulom, majd mikor megszólal magamhoz térek. Észreveszem, hogy még mindig a betonon ülök. Összeszedem gondolataimat, megköszörülöm tokom, majd lassan felkelek.
- Megfordult a fejemben, de csak egy pillanatra. Aztán eszembe jutott egy jobb ötlet, amivel elégtételt vehetek magamért. Hiszen, miért én járjak még rosszabbul, mikor nem én voltam az, aki átgázolt a másikon? Nekem lesz új munkám, neki meg pár éve rács mögött. - porolom le magam, majd elkezdem összeszedegetni irataimat.
- Öhm.. Köszönöm a segítséget... Mr.. ? - nézek rá kérdőn.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-02-27, 19:57


- Ezt határozottan bóknak fogom venni.- Kimondottan élvezem a hűvös szelet, a csendes tájat és a víz nyugtató hullámzását. Ő is boldognak látszik, csak jól titkolja. Vagyis... a boldog emberek nem szoktak leugrálni hidakról. Kezdek összezavarodni.
- Remek ötlet kedves Wattson. Jelenlegi pozíciónk csak hátráltatná nyomozásom előre haladását. Folytassuk odafent. Öveket becsatolni. Így is tettem. A hídon állva pedig remek látvány fogad. Él. Ez is valami a mai generációtól. Kicsit megsínylette, de egyben van. Végtagok ujjak semmi nem maradt le. Törékeny dolgok az ember. Kicsit határozottabban pofozza meg őket a vámpír és már törik is a nyakuk.
Válasza hatalmas vigyort csal arcomra. Mégis Öngyilkos jelölt volt. Megy ez nekem. Oké, csak kacérkodott a gondolattal, de ott volt. Ráadásul, munkabeli kudarc sodorta ide. Valami isteni vagyok ma este. Már csak az kéne hogy bróker legyen és jár magamnak a piros pont. Hiteken szalad fel a szemöldököm miközben mesél. A Munkabeli gázolósdi kíváncsivá tesz. Nem látszik olyan valakinek aki ki is tudna állni magáért.  
- A Mr-t hagyjuk. Abel Milai lenne a becsületes nevem. Önt kedves Wattson mégis ki alakítja? - Nyújtom neki kezemet is. Az emberek szeretik ha segítenek nekik, én meg udvarias vagy mi a szösz kéne, hogy legyek. Jobban meggondolva a neve annyira nem is mozgatja a fantáziám. Random pali, unalomföldéről. Élére vasalt elegáns ruhák, sok papír és fájdalmasan formális hozzáállás. Tuti hogy lelkesen tud beszélni valami számlázási vacakról, amitől a leg kötélidegűbb matuzsálem is karóba dől. A nemi életére nem merek tippelni. Lehet egy igazi lúzer vagy a tipikus a csendes tolja  legkeményebben alkat. Ellenben az a kis bosszúja nem hagy nyugodni. Kíváncsi vagyok egy ilyen ember mégis mire képes egy revans alkalmával.
- Szóval... Mi ez a bosszúhadjáratosdi? Nagyon érdekesnek hangzik. - Legalább is érdekesebbnek, mint egy matekóra egy motyogó tanárral, de ez van, ebből kell valamit kihozni. Ma amúgy is jó a kedvem. Vagyis bármikor jó a kedvem ha papírmunka elől menekülhetek meg.
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-03-13, 13:43


- Annak veszi, aminek akarja, csak mentsen meg, kérem! - jön ki belőlem, kissé felháborodottan. Ez a fickó nem fél.. Vagy nincs oka rá, vagy nem érzi, hogy ez egy olyan szituáció, ahol a normál ember fél. Nem is tudom, melyik lenne a rosszabb eset.
- Mi az hogy..... - és itt bent ragad a szó, mert már repülök, aztán kapaszkodok, mászok és végre stabil talajt érzek magam alatt, nem az ürességet és még mélyebben a zúgó folyót.
Mély lélegzetekkel adok hálát lényegében bárminek, hogy túléltem ezt az egészet. Magamhoz térek, és végre tudok a beszélgetésre koncentrálni ahogy lassan csitul nyugtalanságom és adrenalin szintem is kezdi ismét elérni a normált.
- Üdvözlöm Mr. Milai. Az én nevem Dominic Ryan Jensen. - mutatkozok be én is és kezet fogok vele, közben a nevét kóstolgatom magamban. Abel Milai.... valahonnan nagyon ismerős ez a név, de hirtelen nem ugrik be, hogy honnan. Kérdésére kizökkenek a gondolatmenetből.
- Nos a volt munkáltatóm eléggé elbánt velem, mikor finoman kirúgott a cégtől olyan dolgokért, amiket megoldani kéne nem pedig eltusolni.. Meg akartam oldani a problémát okosan, ami nem tetszett neki, végül is van, aki jobb szereti saját zsebében a pénzt.. Kirúgott, én meg az adóellenőr ismerősömnek adtam egy tippet. - vonok vállat. - Az adócsalás súlyos dolog. Ha nem rúg ki elsimítottam volna neki az ügyet, hogy a zsebében is maradjon, és baja se legyen, de az neki túl problémás volt. Inkább kirúgott.. Nos akkor oldja meg a problémáit innentől az ügyvédje.. Jól fog jönni neki az eddig félretett pénze, ha még nem verte el mindenfélére.
- Sajnálom, de nem igazán bírom az igazságtalanságot, főleg magammal szemben.
- nézek rá.
- És Ön, Mr Milai? Nem sokan szoktak ebben az időben errefelé sétálni. Csak nem nyomasztja valami magát is?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-03-15, 19:12


Elkerekednek a szemeim neve hallatára. Régóta keresek egy ilyen helyzetet. Ezt közbe kell vágnom.
- Ryan közlegény. Azt hiszem megmentettem. - Ejj jobban vigyorgok mint kéne. Valószínűleg a fogaim is elővillannának ha nem lenne buzisan a kezem az arcom előtt. Gáz így röhögni, de nem akarom kezdésnek kiborítani. Elég ártatlan figurának tűnik.
Végighallgatva a dumáját, isteni szikra villan be bennem.
-Az én indokaimra majd visszatérünk. - legyezek össze vissza. - Engem jobban érdekel az a röpke tény, hogy most munkanélküli. Tudod elég rosszul állok irodista munkaerővel. Ha pedig téged menesztettek én pedig szorgos kezeket keresek, talán ki is hozhatnánk valami közös sikert ebből a meséből. Persze nem csak úgy belecsapni, kell azért papír háttér ami ha jól sejtem most a nyílt tenger felé tart, de gondolom szerzel másikat. Meg... atya ég.
Egyáltalán keresel e munkát?
- Vigyorognék megint rá, de fogak...fogak Abel!
Milyen csodás lenne egy új firkász aki helyettem melózik. Vagy legalább könnyíti a sok vacak papírt. Nem kéne elijeszteni. Erre az előtt gondolhattam volna hogy leugratom és visszadobom. Hogy ússzam meg, hogy vámpír vagyok és esetleg kihátráljon? Várjunk még igent se mondott. Előbb arra kéne rájönni, hogy vegyem rá a jelentkezésre.
Fene még több kérdés is volt... izé.. valami jót. Gondolkozz ki a bánat járkál itt ép ésszel ilyenkor. Csak jöjjön be ...
- Egy egyszerű Free Runner vagyok. Bejárom a várost megmászok ezt azt. Este kevesebb a rendőr meg a kocsi ami zavarhatna a hobbimnak való hódolásban. Ez a híd a kedvenc helyem. Sokat lógok rajta ami azért ad némi fittséget is. Azt hiszem ezt érezted is. - Bicepszem feszegetem mintha büszke lennék rá.
Könyörgöm vegye be...
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-03-19, 13:45


A nevemmel vont párhuzam kapcsán, amit igencsak gyakran hallok, csak mélyet sóhajtok elkeseredetten. - Komolyan, ennél többre nem futja? - csúszik ki számon kissé csalódottan. Nem elég hogy természetfeletti, de mellé vagy egy humor Heroldot vagy egy idiótát fogtam ki. Remek. Most aztán hogyan tovább? - Azért köszönöm... - mondom, próbálva javítani helyzetemen. Azt hiszem nagyon gyorsan le kéne lépnem a közeléből. A viselkedése valahogy eléggé hátborzongató.
De mivel beszélgetésbe kezd, így nem igazán tudom kivonni magam alóla, hiszen az udvariatlanság, és ki tudja, hogyan reagálna rá. Lehet addig élek, amíg beszélgetek vele, és lefoglalom figyelmét.
A kérdésemre természetesen nem kapok választ, de ez már meg sem lep, majd összerezzenek - Miért is? - ugye nem azt tervezi, hogy itt kinyír, és még meg is ússza, mert holnap nem várnak sehova... Akár több napba is beletelhet, mire valakinek egyáltalán feltűnne, hogy eltűntem.. Hogy lehetek ekkora barom! Legalább a szomszéd nénivel barátkozhattam volna össze! Vagy lenne kutyám és járnék sétáltatni a parkba.. Vagy bármi... Már éppen kezdeném magamat egyre jobban okolni saját meggondolatlanságom miatt, mikor elér hozzám hangja, s leginkább annak értelme.
- Hogy tessék? - nézek döbbenten. - Ön most munkát ajánl nekem? Azok után, amiket elmondtam? Hogy a volt munkáltatómat vidáman dalolva dobtam fel az adóhivatalnál? - nézek nagyokat - Azt se tudja, milyen végzettségem van, vagy milyen munkát végeztem... - amikor mondja, hogy kell a papír háttér megnézem kis mappámat, amit azért sikerült elkapnom és az életemnél is jobban kapaszkodni belé. - Ami a papírokat illeti.. Éppen van még nálam pár... - kezdem előhúzni egyik önéletrajzomat, de kezem megáll a mozdulatban. ~ Most komolyan? Dominic! Hülye vagy? Ez itt egy természetfeletti! Egy kibaszott vámpír, vagy mi! És te komolyan képes lennél az önéletrajzod odaadni neki csak mert munkával kecsegtet? Eszednél vagy?! Azon rajta van minden elérhetőséged, a címed, minden! Ha most túl is éled és elenged, mert már éppen levadászott valakit hasonló csellel, de a holnapi estéd tuti az utolsó lesz. Ne legyél barom! Szépen tedd vissza a papírt és húzz innen a francba!~
Lassan elkezdem visszacsúsztatni a lapot a mappába, és reménykedek, hogy sokat nem vett észre teketóriázásomból, mert azt nehezen magyaráznám meg neki.
- Ami azt illeti keresek, bár elég sokan mondták, hogy jó lenne, ha egy kis pihenőt vennék ki, és átgondolnám az életem.. És.. Lehet nem ártana hallgatni rájuk, ha már ennyien mondják... - nézek rá kissé hátrébb húzódva tőle, meg hirtelen jött lelkesedése elől.
Feleletére, hogy mit is keres erre csak szkeptikusan nézek rá, hirtelen még a félelmemet is elfelejtem - Free runner? Aha... Persze.. - arcomról tisztán le lehet olvasni, hogy egyáltalán nem hiszek neki, főleg ahogy végigmérem felszerelését, ami nem éppen sportruházat, inkább üzletembert tudnék elképzelni benne.. - Ebben a ruhában? - nézek ismét fel rá, majd eszembe jut, hogy miféle, így próbálok kicsit javítani helyzetemen. - Tegyük fel, hogy elhiszem... Ez esetben, milyen munkát tudna nekem egy free runner kínálni? - nézek rá kíváncsian. Komolyan kezd érdekelni, hogy miért töri ennyire magát ilyen nyilvánvaló hazugságokkal, ahelyett, hogy megbabonázna, lecsapna és hazavinne felzabálni, vagy eltenni holnapra.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-03-20, 10:51


Igaza van.Mutató ujjaim magam előtt összeütögetve ismerem be, valószínűleg elég elcsépelt poént sikerült kihúzni a tarsolyomból. - Hát... jobb szoktam lenni, de ezt nem tudtam megállni.- Jópofa figura. Igazi karónyelő, de ő a mutatvány végén magában hagyja és talán attól lehet ilyen merev. Vagy csak most kvázi belöktem a vízbe és egyben meg is mentettem miközben végig annak adtam hangot hogy milyen jól szórakozok. Hmmm ettől nem szoktak az emberek boldogok lenni. Igen határozottan ez is beleszámíthat.A "miért is" szóra sem érdemes. Ha visszatérünk akkor úgy is teszek. Ekkor viszont pillanatnyi félelmet érzek átfutni rajta. Amm talán kapiskálja mi is vagyok? Ajj valahogy terelnem kell a szót mielőtt elfut. Nem tudom hogy mitől tart, de még nincs semmi veszve. Még...
A kérdésére nem lehet mit mondani hisz önmaga válaszolja meg, a ruhája, a viselkedése és a papírok. Azért ezt neki is kifejtem. -Dominic. Nézzen magára. Kiöltözve, dokumentációkkal játszadozott a halál ötletével. Bármilyen nemű papírmunkához is ért, annak él hisz abban is akart meghalni, vagyis legalábbis játszadozni a gondolatával. Bármilyen irodai munka legyen a keze alatt, ezzel a hozzáállással rossz lóra nem tehetek. Javítson ki ha valahol tévedek. -
Úgy érzem indokaim jó helyre kerültek, mert papírok bújnak elő mappájából. Nem semmi ez a figura, ha ennyire felkészült. Nem mehet ennyire könnyen. Kicsit hitetlenkedve figyelem és hallgatom a szinte magát belevető szöveget, de megakad. Úgy tudtam, de úgy. Fene. Na halljuk a kifogásokat... Ennél ugyanis jobbakat akarok.
- Elég gyorsan meggondolta magát. Vagy csak idő kellet míg emlékezni kezd erre a pihenés oltárán tett fogadalomra. - Szemeim tágra nyílnak akár azt is lehetne hinni hogy valami leesik. Bár színjáték az egész nagyon meglepett fejet vágok amit jó szakács módjára enyha sértődött hangsúllyal fűszerezek. - Az a baja hogy zsidó vagyok? Ne mentegetőzzön, hogy nem is sejtette. Az Abel kimondottan általunk használt név. Micsoda szégyenteljes figura maga. Elfoganda egy ajánlatot, de hirtelen pihennie kell, mert nem dolgozik egy bibsinek? Cöh... -
Nagyon adom a sértődöttet. Pedig kis híján felröhögök. Húú de megérte ma kijönni ide. Ezek után rendszeresebben kell munkát kerülnöm.
Miután megadtam a gyenge kifogást, összetörve hallom hogy könnyedén elsöpri azt. Utolsókat rúgva menteném a menthetőt, de mégis mit lehet kezdeni egy elúszott hajóval.
- Őőőőő... Az.. eleganciát szem előtt tartom? - Te idióta, ez kérdés volt nem kijelentés! Eddig is tuti volt a bukás de most fejest ugrottam a betonba. Akkor marad a rideg valóság, mert full hülyének csak ne nézzük.
- OKé oké... egy öltönyös Free runner nem sok mindent ajánlhat. Szóval. Abel Milai főállású vámpír. - Nyújtom a kezem és folytatom. - A könyvelési osztályra keresek megfelelő személyeket és így első szempillantásra még alkalmasnak is tartottam. - Remélem az őszinteség jobb húzás...
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-03-20, 17:02


- Sejtettem.. Ezt a poént senki se tudja megállni. - sóhajtok, de nem is igazán érdekel már. Hozzászoktam általánosban, gimiben és az egyetemen is..
Szavaira végignézek magamon, még így ezután a hajmeresztő eset után is ruhám viszonylag rendezett, kezemben a mappa, még szemüvegem is sikerült megtartanom. Amit mond, az sajnos teljesen helytálló, mire csak bólogatni tudok elfogadva igazát. - Ha így fogalmazza meg, akkor valóban egyszerűbbnek tűnik a dolgok kimenetele.. Nem téved, bár örülnék neki. Eddig mindig a túlzott munkamániám volt a probléma, amire Ön, mint ismeretlen, akivel most először találkoztam nagyon szépen rá is mutatott.. Azt hiszem tényleg eláshatom magam.. - sóhajtok kissé szomorkásan. Ha már egy vadidegennek is az jön le, hogy munkamániás vagyok, akkor mit mondjak? Ez már tényleg súlyos.
Úgy látom, nem igazán örül a hirtelen változásnak, naná, hogy észrevettem az önéletrajzomat. Olyan hülye vagy Dominic! Morgok magamra, de már késő. Próbálok valami nagyon jó indokot még hozzáfűzni, mivel eddigi szövegem nem igazán nyerte el tetszését, meg nem is hitte el.. De miért is tenné? Hisz alig 10 perc alatt lazán felmérte teljes személyiségemet. Vagy legalább is egy jó részét.
- Hátőőő... - kezdenék habogni, majd megsértődésére, hál isten, torkomra forr következő átgondolatlan hülyeségem, amit biztos nem hinne el, így csak magam mentem végül is. De valahogy, amit mond, ez a szöveg a származással valahogy nagyon nem kerek. Nem is igazán értem, hogy jött ide. - He? Vagyis... Hogy mi? - nézek rá értetlenül. Fogalmam sincs hogy kéne reagálni erre a hirtelen jött felháborodásra. Csak állok, és erőteljesen gondolkodva, de értelmet nem lelve nézem, ahogy duzzogva néz rám. Csak fejem kezdem tehetetlenül csóválni értetlenségemben. - Mi van?
Próbálom napolni a témát, mikor az ő ruházata is górcső alá kerül, és akárcsak én az előbb ő is nyilvánvaló hazugságokkal lát el. Szép kis ismeretség. Egymáshoz dobáljuk a nyilvánvalóbbnál nyilvánvalóbb hazugságokat, és úgy teszünk, mintha elhinnénk, amit a másik mond. Mély, fáradt sóhajjal nyúlok arcomhoz és csippentem össze orrnyergem. Lassan már az se zavarna, ha csak be akar cserkészni.
Aztán végül is előáll az igazsággal. - Úgy tudtam! - tör ki belőlem akaratomon kívül, hogy igazam volt, aztán előveszem jobbik eszem. - Már bocsánat.
Ahogy tovább hallgatom kissé bizalmatlanul nézek felém nyújtott kezére - Szóval nem vacsorát keres? Vagy reggelit, vagy minek hívja.. - kérdem óvatosan, mert lássuk be, amit mond, ahhoz nagyon is lenne kedvem. Aztán mélyet sóhajtok, és mielőtt válaszolhatna felelek - Tudja mit? Már azt se bánom. -  megfogom kezét - Dominic R. Jensen. Jelenleg munkanélküli mérlegképes könyvelő. Bár még nincs túl sok munkatapasztalatom. - engedem el kezét, majd ha lúd legyen kövér alapon előhúzom a már elindított papírt mappámból, és felé nyújtom önéletrajzom. - Nem teljes, az utóbbi fél évet egy kisebb cégnél töltöttem.. Ha gondolja, beleírhatom a teljesség kedvéért.. - vonok vállat.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-04-04, 18:26


-Nem kell úgy megforgatni azt a kést bennem.  Nekem még újdonság- Zsörtölődök gyermeki daccal. Igen is jó poén majd ha 400 évig piszkálják vele elhiszem ho…. addig a hullája sem marad meg ha nem mumifikálódik. Eh… véges lények és az ő véges humorérzékük. Amúgy sem ezért érdekes nekem a figura. Bár ha nekem fog dolgozni már megvan a becenév, ami mindent könnyebbé tesz.
Szavaira muszáj mentegetőznöm, még a végén mély depresszióba zuhan a tag és nem az én számláim fogja kaparni hanem a csuklóját egy pengével. Kezem felemelem és jobbra balra hessegetek. – Nincs itt semmiféle gond. Netán bűn ha valaki szereti az alapos munkát? Én honorálnám ha ilyen teljesítmény dübörögne az irodában.- Ez a tag lehet tényleg ugrani akart, csak még ő sem tudta.
A műsorom betalál teljesen összezavarodik a zsidó vámpír gondolatától. Vajon azokat a dávidcsillag égeti? Fog rajtuk a kereszt? Miért fog rajtam a kereszt ha ateista vagyok? Vagy ha egy zsidó vámpír megtér, akkor gyengeséget vált? Azt hiszem a kis közjáték még engem is összezavart. Koncentrálunk az álcára. Mitől fél a buddhista vámpír? Na jó Abel... elég!
- Mi, mi van? Nem dolgoznál egy vámpírnak csak mert zsidó, az van. Jó hogy nem követelsz tőlem izraeli földet, te rasszista szörnyeteg. Vagy állsz neki kart lengetni. Megáll az eszem. Ajánlok egy jó melót ez meg itt fintorog mert nem vagyok árja.- Mutatok felé két kézzel mintha a minket körülvevő éjszakának magyaráznék.
Nehéz megállni röhögés nélkül, de némi önuralommal sikerül.
Az a hangos úgy tudtam kicsit szíven vág. egész jól hazudtam egy daraig.-Semmi baj. Nem vagyok kiemelkedő színészi tehetség. - Ismerem el némi csalódottsággal. -  Nem, nem vágyok egy férfi vérére. Miféle szar filmeket nézel te rólunk? Eszembe jut a Twillight. Ne válaszolj.A lényeg annyi hogy inkább egy csini csaj nyakára cuppannék, aki önként alig várja hogy megharapjam. A másik út annyira felesleges. A sikítozás, ellenkezés, utána nyomozás. Csak felesleges nyűg. Mindezt egy buzulós harapásért megtenni pedig olyan mint megbaszni egy tigrist. Veszélyes és semmi értelme. -
A jég végre megtörik ő pedig kézrázással beleegyezik önként. Csodálatos. –Mindent ki fogok nézni az önéletrajzodból. Neked csak annyi dolgod van hogy a kárhozottak cirkuszánál jelentkezz egy biztonságinál.Közöld hogy munka ügyben jöttél Abelhez onnan simán fog menni minden.- Körbenézek és nincs más csak a sötétség. Hát így tényleg nem valami biztató  a társaságom.
- Khm... szóval van kedved valamerre elugrani és kicsit kiengedni azt a gőzt?-
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-04-17, 17:46


- Elnézést.. - sóhajtok mélyet, és megjegyzem, hogy a középső nevem többé nem fogom kiejteni teljesen, ha bemutatkozom. Az lesz a legegyszerűbb megoldás.
- Mostanában kezdem azt érezni, hogy bűn, ha valaki végzi a dolgát.. - biccentek szavaira - De ennek ellenére nem tudok változni. Ilyen vagyok.. Szeretem a munkámat rendesen elvégezni, ha már nekiállok. Alaposan és ha valamit elrontok, azért vállalom a felelősséget. - bólintok rá szavaira, egyet értve.
Értetlenül nézem az előttem álló alakot, aki nyíltan rasszizmussal vádolt meg, és nem tudom, hogy mire fel, vagy mit tegyek most. Ledermedtem úgy igazából. Ez most mi volt? - Én csak.... - nyögöm ki, de nem igazán tudok mást hozzátenni, csak csendesen nyitogatom és csukogatom a szám, mint valami hal. Nem igazán tudom, mit mondhatnék most. Kitörésén még meg is lepődök, főleg, mikor felém kezd mutogatni, mintha valaki más is lenne itt. Aggódva nézek körül. Sötét este van, és itt van egy szörnyeteg, aki elviekben munkát ajánl. Nem biztos, hogy tetézni kéne ezt... bármivel is..
- Nos, ne haragudjon meg, de aki csak úgy poénból fejjel lefelé lóg öltönyben egy hídon, az eléggé lejövős, hogy nem ember. Főleg az után, hogy mindenféle erőlködés nélkül, sőt, poénkodva kap el egy hídról leeső másik személyt, aztán vissza is dobja a hídra, és maga is visszamászik minden nehézség, vagy akár ruhagyűrődés nélkül.. - jegyzem meg, majd megkönnyebbülök. Lám vannak még csodák, egy hetero vámpír.
- Ezt igazán örömmel hallom.. - felelem erre a kérdésre és az utána hallott kis monológjára - Én se örülnék, ha egy másik férfi rágcsálná a nyakamat, bármilyen célból is.. - amit a filmnézési  szokásaimról mondott, az viszont sért - Nem igazán szokásom kommersz hülyeségeket nézni a tévében. Jobb szeretem a tudományos műsorokat. Egyébként meg elég sok pletykát lehet hallani a városban. Az alapján pedig nehéz megmondani, hogy most vajon igaz vagy sem. Vagy ki meri jelenteni, hogy nincsen a városban olyan férfi nemű vámpír, aki a saját nemére is gerjed? Úgy hallottam, hogy inkább ez a gyakoribb.. Honnan tudjam, hogy Ön véletlenül pont a kivételek közé tartozik?! - jön ki belőlem félelmemmel a feszültségem.
A kézrázás után biccentek - Rendben.. Mikor tudok munkába állni? - nézek rá kérdőn.
- Attól függ, hogyan, és mit jelent Önnél a gőz kiengedése? - nézek kérdőn a vámpírra.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-08, 10:09


- Tökéletes - Dobom karom vállára és végig mutatok a város fényein.
- Az ilyen helyen ez a gondolkodás sokra vihet. Ez mind a lábad elé kerülhet. - Meg vagy 2 köbméter Kz-45/6-os nyomtatvány, amitől én már egy ideje próbálok megszabadulni, de ez elegyen egy másik mese amiről jobb később tudni. Itt is él a bölcsesség, hogy könnyebb elnézést kérni utólag mint engedélyt előre.
Még mindig majd megszakadok a röhögéstől olyan pattot kapott a zsidó vámpír dumától. Jajj de képen nevetném ,de nem szabaaad. Majd máskor.
- Hát izé... vannak erre fele alakváltók, meg mindenféle más jószágok is. Ja..Meg Crossfittesek. Az is elég önelégült és kerge népség és talán ez is menne nekik. Hát... legyen. Jensen Miali 1-0 Majd behozom a lemaradást. - Ismerem el végül hogy csak lejövős volt a dolog. Nem mintha... Abel... engedd el. Most.
Na itt ismét sarokba szorít. Te jó és ez a srác jó. Rideg, tényszerű, poéngyilkos, munkamán... unalmas mint egy szem homok a szaharában. Tökéletes!
- Látod ebben megint igazad van. Nincs valami jó híre a mi fajtánknak... Eh. Egész jól be fogsz illeszkedni a kis csapatba ahova szánlak. - Egy zárt légkondis iroda ablakok nélkül a cirkusz alatt ahol élőt és holtat nem tudsz agyonuntatni. Még egy kicsit bírjuk ki és lesz valami feloldozás tuti.
- Hmm... választhatsz a holnap és a két hét között... mármint bármelyik napot.
Ennél a kérdésnél újra vállán ragadom és elindulok vele a város szélébe, miközben hevesen magyarázok. - Olyan helyre megyünk ahol  sorsdöntő üzletek köttetnek, kifinomult körülmények és könnyed szórakozás mellet, hogy mindenki felszabadult lehessen egy nehéz döntés súlya alatt. A hely neve pedig... Neverland - Már keresem is hol inthetnék le egy taxit.
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-08, 11:32


Figyelem, amit mutat, a város fényeit, és amit a fülembe suttog, az se hangzik rosszul.
- Nincs szükségem az egész városra.. - jegyzem meg. - De, ha igaz, amit mond, az nem lenne ellenemre. És még örömmel is tenném. Szeretem, ha van eredménye annak, amit csinálok. - folytatom, bár ez a bizalmas stílus eléggé új nekem egy vadidegen vámpírtól.
Próbálkozására csak felé pillantok - Igen. Vannak, de a levitáció a vámpírok sajátja, tudtommal. - jegyzem még meg, de a győzelemszámlálás meglep - Behozni? Ez valahogy nem hangzik jól. Nem lehetne hogy.. Csak.. Egyszerűen felejtsük el. Jó? - a fickó kissé, mintha a föld felett lebegne, már úgy elme szinten. Nem igazán érzem realistának az eddigi beszédünk alapján, és eléggé komolytalan is, de ha a munka jó és megfizeti, akkor szavam nem lesz. Meg ki tudja, hátha ott normálisabban viselkedik.
Kicsit megütközök. - Csapatba? - nézek rá megtorpanva, és óvatosan felhozom a probléma forrását - Ne haragudjon, ha már most ilyen kérésekkel zavarom, de.. Tudom magamról, hogy egyedül sokkal... Produktívabb vagyok. Nem igazán szeretek csapatban dolgozni, mert csak elvonják a figyelmem a munkáról, és mivel számokkal foglalkozok, ez nagy hibalehetőség. Nem akarok önzőnek mutatkozni, de nem lehetne, hogy saját irodám legyen? Az se baj, ha egy eldugott sarokban van, de jobb szeretem, ha hallom a saját gondolataim munka közben. - jegyzem meg félénken, és bizakodok, hogy nem akar egy ötven fős hangárba betenni, hogy dolgozzál, miközben körülötted tízen párhuzamosan fecserésznek.
Meglep ismét - Ön aztán nem aprózza el, de legyen. Holnap jelentkezek a Cirkuszban. - mondom ki döntésem határozottan. Egyre izgatottabban várom, milyen munkát ad nekem.
- Ez jól hangzik. - jegyzem meg, ahogy leírja, számára mit jelent a gőz kiengedése. Végre egy közös pont. - Neverland... Ismerősen hangzik a neve, de valahogy nem ugrik be. - gondolkodok, miközben követem újdonsült munkaadómat, és reménykedve nézek a holnap elé, de a mai este is jónak ígérkezik. Még szerencsém is van, hogy kirúgtak. Lehet holnap küldök egy üdvözlőkártyát a volt főnökömnek, hogy megköszönjem, hogy kirúgott. Nekem javamra válik. Neki már kevésbé.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-09, 11:10


Reménytelenül keveset akar, de legyen beérjük ezzel a lelkesedéssel is. Csak sóhajtok rá mikor a jó kedélyű felvázolásokra megint realistán válaszol.
- Nem is levitáltam... Csak utánad ugrottam és megkapaszkodtam, de ne akadjunk el az apró részleteken. - Söprögetem a vállam.
Hmm... nincs benne harciasság vagy csak egy vámpírral necces lenne versenyezni. Mind a két esetben jó döntés, amit értékelek. - Ha jó neked akkor nekem is megfelel, de innentől kezdve nem támaszkodhatsz rá ha kocsmai vitába keveredsz vagy nagyzolni akarsz. -
Ez a fazon csak tetézi a már így is jót. Nem kell csapat? Nem lesz csapat! Tökéletes mert szerintem senki se bírná elviselni akinek nem 4-5 karó van még beütve a gerince mellé. De előadom az urat és azért ne legyen full nyeregben. Kicsit húzom a szám, mintha zavarna.
- Jól jött volna a csapatba egy kis virtus, de ha a magány segít a munkában megoldható hogy legyen egy külön irodád. Biztos el tudok egyet intézni ahol megfelelő kényelem mellett csendben vagy amiben akarod végezheted a munkád. EZ legyen a legkevesebb. -
Tekintetem ismét visszanyeri barátságos mivoltát és megveregetem a vállát.
- A mai világ olyan gyors... miért én maradjak le a sebességétől? Ami meg Never-t illeti. Ha látod tuti meglesz. Jó hely. Párszor már teszteltem. -
Le is intek egy taxit megadva az irány. A kocsiban inkább csöndes vagyok, élvezem a halk rádió duruzsolást. Nem tudom milyen beállítottságú, de itt kifog bukni mi is ő. Mever előtt adom a pénzt a sofőrünknek és kiszállok vele együtt.
- Remélem van nálad apró mert igazán jó táncokat lehet kapni pár betűzött dollcsiért... vagy amire vágysz. Nem ítélkezek. -
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-09, 12:43


- Akkor valóban nem.. - mondom ki egyet értve bólintva, és megállom, hogy hozzátegyem, hogy mikor fejjel lefelé lógva vagy állva rám köszönt az nem éppen volt ugrásnak vagy kapaszkodásnak nevezhető. Hacsak nincsenek kis kampók a talpában, amivel mindenhez képes hozzátapadni, mint valami pók.
- Teljesen jó. - jelentem ki, majd elmosolyodok - Nem igazán vagyok egy verekedős fajta. Jobb szeretem kulturáltan intézni a nézeteltéréseket. És nagyzolni se szokásom. - igazítom meg szemüvegem az orromon.
Látom, ahogy kicsit húzza a száját kérésemre, lehet, hogy túlzásba estem a külön irodával? Lehet előbb a külön asztalt kellett volna kérnem, és csak miután látja, hogy dolgozok az irodát..Francba! Hülye vagy Dominic! Emésztem magam, aztán egyre lelkesebben figyelem, bár próbálom leplezni - Igyekszem majd összedolgozni a többiekkel. - Ha ez összejön, akkor megnyerem álmaim munkáját. Ha tényleg összejön. Igyekezzünk hát minél pozitívabb benyomást tenni rá.
Elmosolyodom a vállveregetésére. - Igaz. Vegyük fel az iramot, hogy aztán mi diktálhassuk azt.
Amit a mulató helyről mond megnyugtat. Jó kis hely lehet. Hiszen mégiscsak egy magas pozíciójú, jól öltözött fickóról van szó, aki kissé bolondos, de lehet vele beszélni. Rossz helyre csak nem megy. Teljes nyugalommal ülök a taxiba, és csendesen gondolkodva magamban utazok. Ő se valami szószátyár.
Mikor megérkezünk, az út árának felét állom, hiszen egyrészt nem akarom csórónak mutatni magam, mert nem is igaz, másrészt ez méltóság kérdése is.
Ahogy kiszállok ledermedek a látványra. Beugrott, hol hallottam már a helyről. Ez egy elég kemény bdsm klub. Híres, vagyis inkább hírhedt hely a városban, és köztudottan a nem épp finom lelkülettel rendelkező hiéna klán kezén van. És mi ide jöttünk.
- Nem kell ítélkezni. Normális nemi élettel rendelkezek, ahogy már korábban is mondtam. - jelentem ki, kissé sértetten. Mégis miket feltételez rólam ez a fickó?! És mi tényleg ide jöttünk? Nos.. A sztriptízzel nincs bajom, de az erőszak rész valahogy nem jön be. A klubban még nem voltam, így némi kíváncsiság azért van bennem, de mégis zavarba ejt, hogy ide jár fontos ügyekről tárgyalni. Mégis kivel? A madamme-mal?!
De ha ő ide jött, hát nem ellenkezek. Jó benyomást kell tenni, ugyebár, így enyhe félszegséggel, de megindulok a neonokkal kivilágított ajtó felé, ahol a kidobók ácsorognak.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-09, 22:33


Egybe folynak a napok, amióta az a vámpír erre járt, alig alszom, folyton figyelem a falka minden rezdülését. Nem bízom benne, az hogy hosszú életet kívánt, egy dolog, de nem jelenti, hogy az ő lépteivel hosszú vagy egy pocokéval. Bár az olvasatomban egy és ugyanaz.
A trónomon ülök, ujjaim alatt egy repedés, tekintetem a tömegen siklik. Lányaim táncolnak, vonaglanak, csacsognak kedvesen, kézen fogva vezetik egyik másik kuncsaftot a hátsó szobákhoz. Caspian mellettem, oldalán az elhagyhatatlan gépfegyver, haja szorosan összekötve, terepgatyája bakancsába tűrve, pont ahogy szeretem. Moira olyan sebességgel vág át a pulttól hogy kishíján hasra esve ér el hozzám. Közel hajol, ajkai alig mozognak, de hangja még így is megszeppent. Egyetlen név, ami elhagyja ajkát de nem is kell több, a főbejáratnál már meg is pillantom. Ujjaim intésével elhessegetem a lányt és teljes figyelmem a két jövevényre irányítom. Az ember szemmel láthatóan a seggében áll, csak nem valami új játékszer? Azt hittem Abel Milai a lányokat szereti.
Beteges mosollyal állok fel és lépek feléjük, nyomomban testőreimmel. Testem szoros fekete bőrruha fedi, hajam lófarokban, ajkaimon letagadhatatlan perverz vigyor.
-Város Ura… mily megtiszteltetés hogy szerény fészkünben üdvözölhetünk. Ki az új barátod? – hajolok közelebb hozzá és ujjaim az ingje nyakát simogatják. – Milyen helyes fiú, mondd csak hogy hívnak… még sosem láttalak erre… szeretem a friss húst. – kacagok és eltávolodok tőle. – Legyetek üdvözölve Sohaországban… meséljetek mire vágytok? - pillantásom hol az emberre hol a vámpírra siklik feleletre várva.
Csak egy apró okot adjon bármelyik hogy a pincébe vitethessem őket.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-12, 13:18


Na most már kezd nehezemre esni ez a full merevség. Hirtelen fordulok meg és vigyorgok teli pofával rá ami bőségesen a kirakatba teszi a szemfogaim. - Köhögd fel a karót közlegény. Itt el fogsz veszi ha nem tudsz nevetni. - Nem marad más mint jó példát mutatni, így röhögve átdobom kezem a vállán akár csak egy régi barátnak és belépek. Ja igen az őrök... nem, ők nem kérdeznek semmit a múltkori óta, csak átengednek. Megvan az életösztönük ami nagyon is hasznukra válik. Kiváltképpen tetszik a magasabb kopasz biccentése, ami már kicsit barátibbra finomítja a fegyelmet.
A takaros korbács verem amit az Oba NeverLand-ként emleget pont úgy néz ki mint a legutóbb. Mármint amikor jöttem... nem amikor mentem. Finoman szólva a kettőnk kalandja kicsit leélte a helyet, bár valahol mélyen még tetszett is. A régi idők szabadságára emlékeztetett, nem mintha a mostani rosszabb lenne. A táncoslányok és a pultos gyér ruházata és teste feledteti a bajt.
Még a drága Hill kisasszony is elénk siet, hogy édesded hangjával (Amit mások talán fenyegetésnek vennének, de tuti hogy én azért kapom mart csíp) üdvözölhesse kis duónkat. Egyem a szívét még mindig bájos a mosolya. (Józan ember inkább venné fenyegetésnek, elrettentésnek, halálos ítéletnek, de csak mert nem ismerik az Oba kifinomult modorát.)
- Miss Hill, ma is meghazudtolhatatlanul elegáns. - Dobom be legbetegesebb vigyorom miközben szemmel már láthatóan levetkőztettem. Fene a rossz szokásba, de a szép emlékek mindig visszatérnek. Kicsit hagyom, hogy a közlegényt szekálja, tuti imádja a karót nyelt aktazsonglőröket... betörni, de azt most azonnal még nem engedhetem. Mivel hős harcosom eddig állta a sarat én szakítom meg a rövid csendet.
- Nos Üzleti megbeszélés lenne, úgyhogy az úrnak valami könnyed alkoholt, magamnak meg valaki könnyed alkoholost kérnénk. Meg egy-két kecses testet hogy oldódjon a feszültség. - Mi sem egyértelműbb... ez mély víz, de majd megtanul úszni. Ha itt nem megy, amúgy is csak megfulladna a cirkusz forgatagában.
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-13, 11:16


Vigyora egy kissé meglep, ahogy fogai is megvillannak, de amitől igazán lesokkolok, az a szöveg, amit hozzám vág. Első döbbent dühömben szólni nem tudok, majd lenyelve azt nyugalmat erőltetek magamra. Lehet nem kéne, de akkor is emberi lény vagyok, saját kiállással.
- Vámpír létére igen bátran használja a karó kifejezést. Csak nehogy tényleg felköhögjek egyet kalapáccsal. Ami pedig az elveszést és a nevetést illeti.. - igazítom meg szemüvegem - Semmit nem tud rólam. Így ne is vonjon le következtetést! - mondom kissé sértett önérzettel. Egy dolog a munkamánia, de nem vagyok egy elveszett bárányka.
A kidobókon igazán könnyedén bejutunk, még előre is köszönnek szinte a vámpírnak.
Beérve egy tipikus sztriptízbár fogad. Hangos zene, gyér ruhájú nők mindenfelé, tömeg és pia. Csak itt meg van spékelve némi lánccal és korbáccsal.
Nézelődésem egy igencsak kihívó viseletű nő szakítja félbe. Ruházata nem láttat sokat, de alakjáról nem kell fantáziálni. A kihívás inkább arcában és mosolyában rejlik. Ami mellesleg eléggé idegborzoló is. Mellette fegyveres őrök. Aztán rövid társalgásba kezd a vámpírral, és meg is tudom kicsoda ő. Amber Hill. A klub vezetője és a városi hiénák vezérnője. Vele se szeretnék összeveszni. Viszont nem illik egy kérdést megválaszolatlanul hagyni.
- Dominik R. Jensen. Örvendek a találkozásnak Miss Hill. Még valóban nem jártam itt, de sokat hallottam már a klubról. - mutatkozok be illedelmesen, de tovább nem jutok, leendő munkaadóm a szavamba vág, és meg is mondja miért vagyunk itt és még azt is, mit akarok. Az ital még jól is esik, de a táncoslányokra kissé elpirulok, azért ez így hirtelen még sok, bár nem tudom, milyen táncot kapunk, de Mr. Milait nézve még az se kizárt, hogy erőszakkal szedik le a gatyámat ma. Ennyire laza sajnos nem vagyok, De bizonyítani akarok, és minden gátlás oldására van megoldás. - Inkább valami erősebb italt kérnék. - jegyzem meg enyhe zavaromban a nőre nézve, majd a vámpírhoz fordulok.
- Merre üljünk le? Gondolom van Önnek valami törzshelye, ha ennyire otthonosan járkál itt.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-13, 20:01


Játszom a tündibündi vendéglátóst, akinek az ügyfelek vágyai az elsők. Játszom mert most épp ez a dolgom. Vendég státuszban jöttek így nekem jut a tulaj szerepe, pedig mennyivel jobban szeretnék Oba lenni, ahhh de hiszen most is az vagyok. A paprikajancsi édelgésére még a hideg is kiráz, pont olyan mint én, túlságosan sok a hasonlóság, ha a hatalomról meg az emberek manipulálásáról van szó.
Szinte belehajolok a pasi arcába és szemügyre veszem. Aktakukac, irodai titkár mi más lenne, ő Abel Milai új popsitörlőkendője. Végzi a könyvelést a piszkos munkát, egyezteti a találkákat, felveszi a telefont mikor a zsebvámpír épp valakibe lógatja a farkát és nem ér rá.
-Mr. Jensen… - egyszeriben olyan nyájas lesz a hangom hogy kenyérre lehetne kenni lassan. – Örülök hogy megismerhetem. Szóval üzleti tárgyalás… értem. Remélem minden sikeresen alakul és nem kevésszer látom szerény hajlékunkban. – elgondolkodom egy pillanatra vajon milyen hírneve lehet Neverlandnek? Amolyan Szodoma és Gomorra filing? – Meséljen Mr. Jensen miket mondanak az én klubomról? – Becsapós kérdés, mert megérzem ha hazudik, ami rossz pont. Őszintének sem túl kifizetődő lenni, ha a megítélés a szájízemnek nem kedves, hiszen tudjuk, hogy nem a futár a hibás, mégis az ő nyelvét szokás kivágni. Kedélyesen sétálok a pult felé, hátra sem nézve hogy vajon követnek, s közben magamhoz intem két lányomat is. Amy hosszú méz szőke hajú, míg Lisa vállig érő vörös hajat visel. Mindketten egyenruhában, ahogy a hely megköveteli, ami nem több mint egy tanga egy falat szoknyácska és egy melltartó. A pultra csapok mire két üveg vodkát tol elém Moira és már nyomom is a lányok kezébe, akik kérdezés nélkül vedelni kezdik.
-Szóval alkoholosat, és az Úr pontosan mire is vágyik? Mennyire vad az ízlése? – kacagok fel, és kiszemelek két másik lánykát a halandó számára. – Saját helye? Jaj Mr. Jensen, Ön egy igazi mókagyár. A város Ura pontosan olyan, mint egy féltonnás gorilla, akkor és oda ül le, ahova épp akar. De ha elfogadják a vendégszeretetem… - intek kezemmel és lányaim közre fogják vendégeinket és egy elfüggönyzött részre sétálok velük. Moira válogatott piákkal teli tálcát tesz az asztalra.
-Ha bármi mással szolgálhatunk csak súgják az egyik lányka fülébe. Amy, Lisa, Esther és Scarett sóvárognak a vágytól hogy mindenben kedvükre legyenek. – mosolyodom el és sarkon fordulva hagyom őket magukra.
A vastag brokát függöny külső részén két harcosom áll meg felfegyverkezve. Nem kellenek a zavaró tényezők. A tárgyalás akkor jó, ha már az alkohol és a drog hatni kezdett…

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-14, 14:37


Csendesen megtűrtem Dominic válaszát a karós viccel együtt, talán még kicsit mosolyogtam is rá, de csak mert én tudtam mi fog jönni. Majd meglátjuk Közlegény... lehet még ma nem egyszer kell megmenteni téged. Beérve minden úgy halad ahogy sejtettem. "Meséljen Mr. Jensen miket mondanak az én klubomról?" Váááá ezen majdnem felröhögök. Na itt az első bukkanó amin át kell mennie. Iszonyatos széles vigyor jelenik meg rajtam és mint egy kisgyerek úgy nézem az akasztásra várót. Húúúú már ebből mi lehet ha sikerül tyúkszemre lépnie.
Ösztönösen követem az Obát. Nem csak mert udvarias hanem mert végigmérni hátulról is végig kell. Illetlenség félmunkát végezni, nem?
ÉÉÉÉÉÉÉs a közlegény már kezd zavarba jönni. Én élvezem a két rám kiszabott hölgy társaságát. Remélem szubok... azok nem dolgozzák olyan eszement tempóban fel a mérgeket. Igazán kár lenne ha már a tánc elején kimenne belőlük minden pia. De micsoda modorom van. Az Oba Csak nem követ el ilyen baklövést. Átkarolom a két lánykát és vidáman várom Dominic döntését.
Amber válaszol helyettem és el kell ismernek kibaszott pofátlan valami idétlen szőrös döghöz hasonlítani de a lényege... be kell ismernem egyezik. Ettől független rohadj meg kislány... Követem a privát fészekhez is ahol a kellemes apró betűs részt fogjuk megbeszélni. Ellenben Nézegetve frissen előkerült beosztottam rájövök, hogy őneki minden van az ígértből, nekem csak a fele, így amint sarkon fordul és hátulról átölelem és kérdezem elég hangosan, hogy hallhassa bárki.
- Jensen Úrfi megkapta a társaságot és az italt is... Engem meg itt hagynál Két adag vérrel? - A következőket már szemtelenül súgom a fülébe. - Hol marad az én partnerem? Ezek után nem érem be kevesebbel, mint a ház legjava. - Ezzel felkapom Ambert és visszaérve az ölembe teszem ahogy lecsücsülök a véradók társaságába. Gondolnom se kell hogy idegbeteg lesz az Oba, de ennél jobb mély víz nincs amibe a kis jelöltet tesztelhetném.
- Nos Dominic... Kérlek mesélj a háteredről és az eddigi munkáidról. - A kérdés közben pofátlanul cirógatni kezdem Ambert és Lassan belefolyok a két lány tudatába. Éhes vagyok és lassan inni kéne valamit.
Vissza az elejére Go down
avatar
Dominic R. Jensen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Dec. 31.
Age : 24
Hozzászólások száma : 23
Tollvonásainak száma : 20
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-14, 16:08


Nem húzódok el, mikor a tulaj belehajol a képembe. Megvetett lábakkal állok, és várom, hogy végezzen a mustrával. Mert ez kifejezetten az. Ma már egyszer átéltem hasonlót Mr Milai kivitelében, és ha az ember fia tudja, hogy ez a hely miféle, és kik vezetik, akkor nem lepődik meg némi szimatolgatástól sem.
- Úgy legyen, Miss Hill. - mosolygok rá kedvesen.
- Az egyik egyetemi ismerősömtől hallottam Neverland-ről. Ő a város egyik legjobb klubjának tartja, pont azért, mert a hiénák kezében van, akik köztudottan matriarchálisak. Előszeretettel ajánlgatja bárkinek, aki szeretne egy kellemes kis kikapcsolódást. Azoknak meg még inkább, akik mélyebben szeretnének elmerülni az erotika különböző mélységeiben. Elmondása szerint még sose csalódott a felhozatalban és a kiszolgálásban se. Senki nem hagyja el a helyet kielégítetlenül. A lányok szépek, és ügyesek, a piák jók, az ágyak ideálisak. - mondom teljesen nyugodtan a szemébe. Nem hazugság, az ismerősöm szerintem törzsvendég is itt, és mindig áradozik egy sort, ha éppen itt töltötte az estéjét. Én is körbenézek hát - Nos, abban biztos vagyok, hogy a lányai valóban gyönyörűek, Miss Hill, akárcsak Ön. És nincs okom kételkedni Max szavahihetőségében a többi ponttal kapcsolatban sem. Már korábban is gondolkodtam rajta, hogy egyszer társulok hozzá egy látogatása során, csak eddig sajnos nem jött ki úgy a lépés. De örülök, hogy ha nem is vele, de megismerhetem a klubot személyesen is. - mosolygok rá kedvesen és illedelmesen.
Ahogy a két lány előlép, a pulton megjelennek az italok, majd az szinte pillanatok alatt eltűnik a lányokban, egy kicsit ledöbbent. A kérdésre térek magamhoz, és úgy döntök ide tényleg valami erős kell.
- Whyskei-t kérek. Duplát. - mondom ki talán kicsit túl gyorsan is. - Nem igazán vagyok egy vadulós fajta, Miss Hill. - a hasonlatra halkan kuncogok. Nos  lássuk be, ha egy olyan vámpírról van szó, akinek még az Oba is ennyire nyájaskodik, akkor igencsak tekintélyes lehet az ereje. Bár, már maga a tény, hogy városúr, erre utal.
Aztán csak halkan nyelek, ahogy a két eléggé ritka ruhát viselő lány közrefog. Nem ellenkezek, követem őket a függönyök mögé. Majd az asztalra kerülő italokra pillogok. Ez kicsit több, mint amit kértem, de ki tudja, lehet helyi sajátosság. vagy csak előre tudnak valamit.
Leülök, és figyelem a nő búcsúszavait, legalább is amit annak vél, ugyanis a vámpír elkapja, és magára vonja, amin csak pillogok pár pillanatig. Úgy döntök, talán jobb ezt figyelmen kívül hagyni, így elveszem az egyik poharat, amiben kellemes borostyánszínű ital van, és a mellettem ülő két lányra nézek, akik két oldalról simulnak hozzám, és simogatnak. - Hölgyeim! - emelem meg poharam rájuk, és le is húzom egyszerre. Kelleni fog, ha így folytatjuk az estét.
Az alkohol ízével a számban dőlök hátra, és enyhe zavarban ülök a finom kezű lányok közt. Próbálom összeszedni magam, bár tény, nem voltam még ilyen helyen, hogy tudjam, mit illene tennem. Csak azt érzem, hogy egyre melegebb lesz. A vámpír kérdése húz ki kínomból.
- Nos.. - köszörülöm meg torkomat - Mint már mondtam, nem sok munkahelyem volt eddig. Könyvelő gyakornokként dolgoztam az egyetem mellett egy könyvelő irodánál, de sajnos nem tudtak felvenni, mikor diplomáztam, így egy kisebb cégnél helyezkedtem el. A cég gazdasági hátterével foglalkoztam. Rendben tettem az elmúlt hónapok pénzügyeit, rendszereztem a számlákat, helyrehoztam a mutatóikat, tanácsokat adtam a pénzügyi döntésekre vonatkozóan, és kimutatásokat készítettem. - a végére teljesen lenyugszom, még a ledér társaság, és az érintések se zavarnak, hiszen a téma hazai pálya és teljesen magabiztossá is válok ettől. - Amikor lejárt a szerződésem, beajánlottak egy másik helyre, ahol szintén ezeket a dolgokat végeztem, de... Nos, az onnan való kilépésem történetét már tudja. - ennek emlékére kissé elkomorodok, és egy újabb pohárért nyúlok, amit mindenféle körítés nélkül iszok ki.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-15, 13:33


Az ismeretlen ismerősök, mindig ezzel jönnek, ha lett is volna itt, nem hozza fel, de szaga alapján tényleg ez az első estéje. A seggnyalásban jártasságra adnék egy gyenge ötöst, mégis milyen elszólás az hogy az ágyak ideálisak? Mint valami középszerű motelban. Mélylevegő nem robbanok fel, nem ma nem. Marad a csábos mosoly, és nem képzelem el hogy milyen lenne, mikor a vérétől maszatos ujjaim összetapadnak. Ahh és jön a saját véleménye, némi csábítgatás aztán a név. Max? Úgy, mint… nem, biztosan nem, mi köze lenne egy ilyen kis porbafingó könyvelőnek a farkasfalka vezéréhez. Tény hogy ide jár talán gyakrabban, mint azt egy normális felnőtt férfi esetében elfogadott lenne, és kétszer ugyanaz a lány aligha kell neki, de a kis ribancok imádják, szóval tudhat valamit, és amíg fizet felőlem a római pápa is lehet, tojok én rá.
-Nem vadulós fajta? Milyen kár, pedig a lányaim szeretik a keménykezű férfiakat. Ha harapják őket, vagy elverik a kis seggük, mert rosszkislányok voltak. – kacagok fel jóízüen. Az elfüggönyzött rész a ritka vendégeknek van, vagy azoknak akik nem kívánnak a világ szeme láttára enyelegni egy hiénával, oh igen volt már itt nem egy politikus és mi diszkréten kezeljük a perverzióikat.
Távoznék, hiszen nélkülem is tudják élvezni a lányokat, de a főidomár másképp látja és elkapva hátulról mielőtt még azt mondhatnám, karó, már a vállán vagyok.
-Abel Milai… ez felettébb illetlen viselkedés. Mr. Jensen megkapta amit kért, és te is megkaptad a társaságot és az alkoholos italt is. Tehetek én róla hogy Made in Chine, kettő az egyben? – beleültet az ölébe, és egy pillanatra már elfog a késztetés, hogy ordítsak vele és megpróbáljam újfent kitépni a szívét, múltkor nem jutottam elég mélyre. – Ne hidd hogy a hízelgéseddel megvásárolhatsz. – sziszegem halkan. Erre a látszólagos figyelmét a halandóra irányítja, engem meg cirógatni kezd, mint a fő gonosz a macskáját. Bele akarok harapni a kezébe.
Jön az uncsi rész, mért kell nekem ezt hallgatnom? Olyan kényelmesen ellennék a trónomon is. Amy és Lisa lustán heveredik el mellettünk, pillantásomra a másik két lány mászni kezd Dominicre, és Scarlett elkapja az állát és hosszan megcsókolja.
-Arrébb ülök, hogy kényelmesen tudj enni… - mosolygom Abelre, a tipikus letépném a fejed ha tehetném arckifejezéssel. Eszébe se jusson úgy zabálni hogy az ölében ülök, még a tenyerem a királyi kincstárra szorul és esetleg a kilincs a kezemben marad.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
V. A város ura
Abel Milai
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Hozzászólások száma : 66
Tollvonásainak száma : 68
Re: New conception - Abel - Dominic
2018-08-23, 15:04


Nem tudok betelni a kettejük diskurzusával. Meglepően kellemes kis játszadozás és még lehetne kicsit tovább fokozni... csak a közlegénynek túl is kell élnie. Ahhoz pedig Ambert kell határokon belül piszkálni vagy Őt kell fizikailag elhatárolni az új munkaerőmtől. Majd meglátom mit hoz a sors. Mindenesetre én remekül szórakozok a nyalizáson és a többi megnyilvánuláson. Ráadásul Max komáról is derülnek ki dolgok, amik felettébb érdekesek és kíváncsi vagyok mit fog reagálni ha feldobom neki őket. Már ha az a Max az akire gondolok. Csodálatos egybeesés és szekálási pont lenne. Belegondolni is megmosolyogtató.
- Jajjjjj megint olyan önző és undok vagy. Elismerlek mint a legcsinibb csaj a környéken és erre jön a "te megkaptál mindent" meg "ez van babám" duma. Olyan kegyetleeeen vagy. Meg én is válogatós. - Simítom meg ismét. Nem lesz ma könnyű dolga és még élvezem is. Jó ez az este.
- Azért egy próbát megér? Vagy még mindig csak keményen szereted? - Meg is emelgetem a szemöldököm neki visszagondolva a szép emlékekre és a félig lerombolt szórakozóhelyre.
Hmmmmm lehet meg kéne ismételni.
Közben mentem a harcosom is aki ijesztően, de szívesebben dolgozik mint a hölgyekre koncentráljon. Mehhhh... reménytelen eset, majd kikupálódik. Addig meg cibáljuk csak a hiéna farkát míg nem harap. Másképpen sose tudom meg, hogy fut vagy marad az úrfi.
Persze a sors utoléri.. amiért mások keményen fizetnek, neki ingyen hullik az ölébe. Ajánlom hogy értékelje.Nekem is hasonló jutna de én annál sokkal mohóbb vagyok.
- Egyetlen foltos királynőm... - Tartom az ölemben. - Te is tudod hogy üres hassal nagyon könnyű berúgni... előtte kéne valami igazán laktató. Nincs igazam? - Simítok végig a nyakán lassan elhúzva a haját az útból. Mosolyom töretlen, de ahogy ismerem azon lesz ,hogy ez nagyon gyorsan változzon. Jajj... alig várom a pillanatot...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: New conception - Abel - Dominic


Vissza az elejére Go down
 
New conception - Abel - Dominic
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Folyópart-
Ugrás: