HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Perju
Endy Mazikeen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 46
Tollvonásainak száma : 44
Endy Mazikeen
2018-01-17, 17:35Endy Mazikeen
Az igazi férfi 30 évnél, 180 centinél és 90 kiló tömör izomnál kezdődik!


név: Endy Mazikeen
kor: 25
csoport: melyik csoportba tartozik
átváltoztatás ideje: 16
rang: Perju
play by: Katherine McNamaraa
KépességHihetetlen képességem van kiszagolni a nyápicokat, buzerátorokat, és mindennemű egyedet, aki különböző kromoszómával született, mégsincsenek golyói, vagy legalább is jól rejtegeti azokat.
Megjelenés Kinézetre egy édes, cukimuki kis vöröske vagyok. 162 centi magasságommal nem igazán, de hosszú, hullámos, rézvörös hajammal, amit általában kibontva hordok, kitűnök az emberek közül. Szemeim régebben kékeszöldek voltak, mára egészen kellemes borostyán színben pompáznak, a kis albérlőm gyakori felbukkanásai miatt. Bőröm fehér. Szeretem sminkelni magam de ez nem általános.Alkatom erősen sportos, vékony, de nem gebe, és mellem is van.Az a típus vagyok, aki bármelyik ruhaboltba bemehet, és bármit felvesz, minden jól áll rajta. Apropó ruha. Egyik stílus se áll távol tőlem. Az, hogy mit veszek fel azon műlik, hogy milyen lábbal kelek fel. A sportosat, rockosat, vagy terepet legalább olyan gyakran látni rajtam, mint a szakadt, a testhez simuló, a kihívó, vagy az elegáns darabokat. Színekben se válogatok, ruhatáramban a rózsaszíntől a feketéig minden megtalálható. a minitől a bokát verdesőig, a farmertől a szöveten keresztül, a vászonig. Mindig alkalomhoz illően öltözök.
Hiéna képemben teljesen normál, átlag hiéna vagyok.

JellemMilyen is vagyok?
Talán a legtalálóbb, ha azt mondom, megtévesztő. A kis, cuki külső egy elég kemény belsőt takar. Erőteljes, mindig harcra kész, talpraesett vagyok. Ezek többnyire mindig megvannak, ezen kívül, akárcsak a ruhám a napi kedvem is úgy változik, ahogy a tenger. Egyik pillanatban nyugodtan heverészek, vidáman csacsogva, incselkedve, a következőben pedig már egy nyak roppan az ujjaim között.
Imádok bundásként rohangászni, ez sokszor segít a feles energia levezetésében, csakúgy, mint a szex.
Nem bírom az ecsetfiúcskákat. Náluk jobban már csak azokat nem bírom, akik azt hiszik, hogy ők nők, férfi testbe. Ha ez hiányzik nekik, szívesen vállalok ivarváltó műtéteket kézzel. Ebbe a kategóriába esnek nálam azok a kondiszökevények, akiknek látványos izmaik ellenére nem tud átrakni 20 kilót egyik helyről a másikra. A most felsorolt személyek rászedése, folyamatos kigúnyolása, vagy akár tettleges sértegetése életem egyik célja. A másik a normálisabb fiúk és a nők fejlesztése.
Komolyra fordítva a szót egy harcos vagyok. Nem néznék ki belőlem, jól tudom játszani a szerepem, de nem véletlen lettem a falka Perju-ja. A falkán kívül semmi nem érdekel igazán, ritka, az is ha valami lázba tud hozni. A hímektől se ájuldozok, bármilyen szép pofijuk is van, magas a mércém. Két személy van, akiket mindenek felett tisztelek, és elfogadok, szavukra ugrok. Az egyik az Oba, ezt nem kell ecsetelni, a másik az apám, akinek példáját követve lettem hiéna, és csodálom azért, amiket elért az életben, ahogy élt, és ahogy most is él, bár már visszavonult a katonaságból, de a szolgálatot nem adta fel. Az ilyen férfiakat már érdemes tisztelni, és ha nem a hiéna apjáról van szó, akkor akár tiszteletből az arcára is lehet ülni.

Elötörténet
Életem története... Kezdjük is el..
Egyedüli gyerek vagyok egy csonka családban. Anyám belehalt a szülésbe, hiányát azonban sosem éreztem. Apám keveset láttam gyerekként. Születésem környékén a nemzetnek szüksége volt harcosaira, még a váltókra is, így apám nem lehetett mellettem. Viszont nővére, a helyi falka akkori Obája örömmel vett magához, nevelésének mancsnyoma erősen érződik rajtam.
Gyerekként nem sokat láttam az apámat, járta a világot, háborúból háborúba küldték, és egyre magasabbra jutott a ranglétrán. Ezért  nemcsak én, de a falka is csodálta, és nagyra tartotta, még az Oba is. Számomra ő volt a hős, az eszménykép, a követendő példa. Ő pedig imádta egy szem pici kislányát, és jól el is kényeztette, amikor csak tudta, meg amennyire a nővére engedte.
Kijártam az iskolákat, a fiúk annyira nem érdekeltek, ellenben minden, ami sport volt kipróbáltam. Legjobban a küzdő sportokért rajongtam, és jó is voltam bennük. Apám és a falka támogatta ilyen irányú döntéseimet, sőt, ott segítettek, ahol tudtak. Mikor apám itthon volt ő edzett, még fegyvert használni is megtanított, emiatt maroklőfegyverrel és késsel egyaránt jól bánok.
Apám miután leszerelt az összegyűjtött pénzéből jól menő termet nyitott, ahol mindenféle edzéseket tartott. Nem volt kérdés tehát az egyetemi sportoktató, edző irányom sem. Hogy segíteni tudjam a terem vezetésében, iskola mellett elvégeztem egy vállalkozói tanfolyamot is. A diploma megszerzése után ketten vittük a létesítményt, addigra már komplexummá nőttük ki magunkat, több oktatóval, teremmel és törzsvendégkörrel, ahol a váltók is szép számmal megfordultak. Az oktatást természetesen mi is folytattuk, folyamatosan fejlesztettük magunkat is.
Ekkorra apám nyomdokaiba lépve, én is a falka erős tagja voltam, és a frissen beharapottak edzésével járultam hozzá a csapat életéhez. Nagynéném ezt már nem követhette szemmel, de biztosan nagyon büszke ránk az elért sikerekért. A természet rendje szerint leváltották, aztán az őt követő Obát is, majd még az azt követőt is.
Az előző Oba nem éppen volt a kedvencem. Mivel az intézmény vezetését teljes felelősséggel én vettem át, így több összetűzésbe keveredtem vele az értelmetlen követelések miatt Túlzottan hagyta magát mások befolyása alá kerülni, mint például a Város Ura, és más vámpírok. Időről időre küldött neki közülünk szolgákat, akár a hátát védeni, akár az ágyába. Rám is sort akart keríteni, és nem értette, hogy miért ellenkezek, mikor a Város Ura szerinte maga a a tökély. Szerintem meg egy piperkőc pojáca, aki nevetség tárgyává teszi magát és a várost. Egy ideig találtam kibúvókat, hogy elkerüljem az ágyát, de sokáig nem folytathattam ezt a taktikát. Már a kihíváson gondolkodtam, mielőtt ágyba parancsot kapok. Ekkor jelent meg Amber, és kihívta helyettem. Törekvésében teljes mértékig támogattam. Sikerrel járt, és az értelmetlen törvényeket és szolgáltatásokat is feloldotta, én pedig hűséget fogadtam neki. Megkaptam mostani rangomat, amit máig büszkén viselek.
Azóta is viszonylagos nyugalom uralkodik a falkában, de ez bármikor megváltozhat. Hiszen a legtökéletesebb szerkezetnek is elég egy porszem... De gyere csak te porszem! Én készen állok!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Endy Mazikeen
2018-01-17, 19:17Elfogadva!


Endy Mazikeen

A hiéna nők egy mintapéldánya vagy. Erős, határozott, céltudatos... már rémlik mért is adtam neked a rangodat. Az előző Oba viselkedésében egyet értettünk, még talán a barátság szikrája is megcsillant, most azonban a királynőd vagyok, és mint jó uralkodó ígérem figyelni fogok rád, és minden harcban az első sorba foglalok neked helyet.
Üdv a városban, és persze üdv... itthon.

Elfogadva. Lepecsételve!
Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Endy Mazikeen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: