HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Soraya Macleod
2018-01-15, 21:39Soraya Macleod
Mi lenne, ha kitörölnéd a fájdalmat?
- Nem akarom kitörölni. Bármennyire is rossz, szükségem van rá. Ez tesz azzá, aki vagyok.


név: Sora, Aya
kor: 25
csoport: vértigris
átváltoztatás ideje: született tigris
vérvonal: fehér klán és fekete klán
rang: III. szint
play by: Kristen Zellers
Képesség-
MegjelenésA magam 166 cm – vel nem tartozom azok közé, akik lenéznek másokra. Olykor, ha bele gondolok, nekem kell felnéznem. A kérdés csak az, hogy jó példát látok e magam előtt. De ez most részlet kérdés, mert nem erről van itt szó.
Tehát inkább a középkategóriába tartozom magasságilag, amelyhez karcsú testalkatom társul. Kerekedek, domborodok itt-ott, pont ahogy kell. Viszont nem égbekiáltóan nagyok a melleim, de még is kis formásak, aranyosa, tenyérbe illők?  Nem tudom, de biztos jön egy férfi és megmondja. Ők jobban értenek ehhez.
Vonásaim miatt nem mondanám, hogy feltűnő lennék, bár mások csinosnak, szép pofikájúnak tartanak. Ami miatt viszont megnéznek már gyerekkorom óta, az a hajam. Így születtem, ilyen volt mindig is. Régen sokat cikiztek miatta, de nem tehetek róla. Mai napig nem tudom, hogy mivel is lett kimagyarázva az, hogy az én szép loknijaim miért kétszínűek. Ráadásul nem is akármilyenek, mert fehér és fekete. Akár hová megyek mindig oda kapja mindenki a tekintetét, összesúg. Emberek között ez alapjáraton tiniként nem is jelentett gondot , de a fajtársaim között már annál inkább. Így olykor fogom magamat és teszek bele még egy kis kéket, vagy lilát, hogy ne legyen annyira feltűnő,hogy az a fehér és fekete természetes. Hajam göndörsége általában abból adódik, hogy össze van fonva, mert lehet bármilyen színű is, én szeretem.
Amiért viszont hálát adok az a szemem. Annyira sötét barna, hogy messziről szinte feketének tűnik. Pilláimat rebegtethetném, hiszen van mit, de nem igen szokásom.
A ruházatom, változó, minden féle ruhadarab megtalálható a gardróbomban, az egészen egyszerűtől a kicsit kihívóbb darabokig. Fiatalosak, színesnek viszont nem mondanám túlságosan. Talán dacból, talán más miatt igyekszem azokat a színeket összeszedni, amik biztosan kiemelik még jobban a hajam színét és a szememét, mert miért is ne.

És akkor most térjünk r arra a kérdésre, hogy milyen a tigrisem, igaz? Már biztos érdekel téged. Képes vagyok felvenni a fekete és a fehér tigris alakját is.

JellemAlapjáraton barátságos, kedves vagyok. Legalább is mások ezt mondják.
Még is olykor mintha két személyiség lakozna bennem, pedig nincs így. Szeretem az életet, szeretek élni, de ott vannak azok a pillanatok, amikor inkább elhúzódom, félre vonulok. Meghúzom magam? Igen, talán ez a megfelelő szó rá. Viszont, amikor tényleg élek, és még élvezem is, akkor vidám vagyok, néha pörgök, mint egy búgó csiga. ÉS akkor ott vannak az idióta dolgaim is, de azok meg kinek nincsenek?
Az idegenekkel szemben olykor tartózkodom, de belém nevelték idővel azt, hogy legyek szépen nyitott, mert új ismeretségekre igen is szükség van. Mára már az se igazán zavar, ha az illet ijesztően néz ki. Jól sikerült nevelés igaz?  Lényeg, a lényeg, hogy barátságokat könnyedén kötök, viszont a kapcsolatok már teljesen más lapra tartoznak. Hogy miért az maradjon az én titkom.
Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy ha tudom mi a feladatom, akkor fel is vagyok készülve annak megoldására. Szerintem igen csak tévedett ezzel kapcsolatban, de ez ne áruld el neki. Amíg nem kell úsznom a mély vízben, addig fogalmam sincs, hogy mivel állok szemben, és így van ez minden egyes alkalomkor. Nem tudnám megmondani, hogy hogyan fogok cselekedni: jól, elvárásnak megfelelően, rosszul? Így azt se tudom megállapítani, hogy rossz vagyok e, vagy jó.  Sosem cselekszem ezért sem hirtelen felindulásból.
Fegyelmezett vagyok, csak ritkán veszítem el a józan eszemet. Azt hiszem ezt a saját bőrömön tanultam meg. Kedves vagyok, és empatikus, ezért is kerültem egyrészt a gyógyítás közelébe. A másik részéről most nem beszélnék.
Nézzük kicsiz közelebbről, kicsit rövidebben: egy nő vagyok, aki energikus, ebből kifolyólag szeretek sportolni. Egy nő vagyok, aki imádja a romantikus filmeket és könyveket, még akkor is, ha neki soha nem volt alkalma megtapasztalni, mi az a valódi szerelem. Egy nő vagyok, aki szeret főzni,  aki szeret nagyokat nevetni, táncolni, a zuhany alatt énekelni, éjszaka a csillaghullást nézni, a nyári zivatarban bőrig ázni… csak egy átlagos nő vagyok.

ElötörténetKezdjük ott, hogy az apám egy nagy farok volt. Ez igen csak többértelmű jelző, így értse úgy mindenki, ahogyan csak szeretné. Viszont talán pont ez az elnevezés pecsételte meg az életemet már az elején.
Apám jött ment a világban, hiszen fekete tigrisként nem volt saját falkája. Hol ide, hol oda csapódott.
Végül egy kisebb falka megengedte, hogy a városukban éljen, találkozzon a falka tagjaival, viszont nem élhetett közöttük. Apám egyedül járt vadászni, és egy ilyen alkalommal találkozott anyámmal. A legtöbb esetben csak beszélgettek, de volt ,hogy együtt is vadásznak. A vadászat hevében, a sok adrenalintól megrészegülve apám meghágta anyámat. Tigrise nem bírt a másikkal. Visszaváltozva emberré pedig eleinte szégyellték azt, ami történt, de valami még is csak kivitte őket a megszokott helyre, a megszokott találkákhoz, és egy idő után már nem csak tigrisként lettek egymáséi, hanem emberként is.
A titokra azonban fény derült. Apámat a fehér klán le akarta vadászni, viszont a vadászatot megzavarta egy más fajtahívó szó, így apáméknak sikerült elmenekülniük még épp időben a városkából. Hát így születtem én erre a világra, és így került már fogantatásom pillanatában célkereszt rám.
Egy célkereszt, ami sosem szűnt meg létezni. Örökké velem maradt, és meghatározta az életemet.
A anyám klánja új életet kezdett, új alapokkal és alkukkal. És, ami tényleg rajtunk tartotta a célkeresztet az nem más volt, mint hogy édesanyám az alfa lánya volt.
Mikor először ránk akadtak még csecsemő volt. A családi történetekből tudom, hogy csak egy újabb kis szerencsének köszönhetem azt, hogy akkor nem öltek meg, és képesek voltak a szüleim újra eltűnni. Hosszú ideig sikerült bujkálnunk, viszont valahogy meg kellett élnünk, valahogy tanulnom kellett. Apám fenn tartotta a családját, de ezek mind csak arra voltak jók, hogy valamilyen módon nyomot hagyjunk. Aztán itt voltam én is, elég feltűnő jelenség parókák és egyebek ellenére is. Ha jobban belegondolok gyűlöltem azt az életet.
Ez a látszólag tökéletes élet tele volt ugyan akkor még is varázslattal, szépséggel, lehetőséggel. Legalább is azon voltam, hogy ezeket lássam, ezek legyenek a szemem előtt. Viszont az állandóság hiánya egy idő után belém hasított, de bár ne tette volna.
Ránk leltek, megleptek minket az éjszaka közepén. A mai napig van, hogy hallom apám morgását, a küzdelem hangjait, anyám sikolyát, könyörgését. Végül a nagyanyám volt az, aki nem engedte, hogy velem is végezzenek. Mondván, hogy még is csak a vérük vagyok, és ha másra nem is, de szolgának, vagy egyéb hasznos dolognak megfelelő leszek.
Egy újabb kaland vette kezdetét így, amelybe már nem tudtam meglátni még a látszólag szépséget sem. A legtöbbször belém rúgtak, használtak, kinevettek a hátam mögött másságom miatt. De nem hagytam magamat, a belső szörnyem se hagyta magát. Ahány pofont kaptunk annyiszor álltunk fel, együtt, egymást támogatva, még akkor is, amikor már a földön kellett volna maradnunk. Talán ez volt az a pillanat, amikor engedték, hogy tanuljak, még akkor is, ha csak olyat engedtek, ami számukra hasznos, így kezdtem el ápolónak tanulni, és mellette a klán gyógyítója is tanított, hogy növeljük tudásomat. Szerettem ezt csinálni, ilyenkor mintha egy teljesen más lány lettem volna.
Hasznom lett, nagy hasznom. A tisztelet ugyan elmaradt, de egyre kevesebbet rúgtak belém. És, hogy ennek e vagy talán valami másnak köszönhettem azt, hogy beljebb kerültem abba a bizonyos körbe, és találkozhattam azzal, akiről eddig csak hallottam. Lazarus. Nevetésétől még mindig a hideg futkos a hátamon. Viszont miatta vagyok itt, miatta kerültem bele egy új helyzetbe.
Egy helyzetbe, ami St. Louis-ba hozott, hogy részese legyek egy kirobbanó konfliktusának, mert ha jól végzem a dolgomat, akkor ez várható. A kérdés viszont az, hogy akár jól, akár rosszul végzem el azt, amiért ide küldtek életbe maradok?
 A történetem a következő, ami azért némi igazságot is tartalmaz.
„ Az élet sose bánt velem jól, kemény volt, és igazságtalan. Nekem soha nem volt igazi otthonom. Kettősségem miatt egy falka se fogadott be. Talán nem is ismerem igazán mi az a falka. Viszont az a hír járja, hogy itt létezik, és létre szeretnének hozni egyet, ami nem nézni szörnyetegek színét. Én pedig szeretnék csatlakozni, hogy végre békére, otthonra, és egy falkára leljek. „


Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 100
Tollvonásainak száma : 78
Re: Soraya Macleod
2018-01-19, 19:54Elfogadva!


Soraya Macleod

Sok titok lengte körbe az életed, a léted. Ezeknek nem mindig van jó végük, de megpróbáltad kihozni a legjobbat abból ami neked jutott. Már alig várom milyen bonyodalmakat kever majd érkezésed, és hogy vajon ki ez a ködös alak a háttérben, Lazarus. Örülök neked, remélem megtalálod a helyed nálunk a falkában, és ne félj, itt nincsenek lábtörlők.

Elfogadva,lepecsételve. Üdv egy reménytelibb jövőben...
Kierran


Vissza az elejére Go down
 
Soraya Macleod
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Törölt/archivált karakterek lapjai-
Ugrás: