HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Aurora & John

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Aurora & John
2018-01-13, 18:27


Aurora&John

Fáradtan dörzsölöm meg a halántékomat, pár napja nem igazán alszom jól. Talán az időjárás változás teszi, mégsem vehetek ki szabadságot, a gyerekek számítanak rám, és a szüleik is. Az egész életemet arra tettem fel, hogy segítsek nekik, hisz nemcsak velem történtek szörnyűségek, hanem másokkal is. Nekem legalább beszélhetnek róla feltétel nélkül, hiszen azért vagyok, hogy megoldást találjunk a problémáikra. A szülők is azért hozzák el hozzám, mert ők már nem tudnak mit csinálni, habár az is előfordul, hogy a válasz az orruk előtt van. Néha elég lenne annyi is, hogy meghallgassák a csemetéiket, ne erőltessenek rájuk olyasmit, ami nincs az ínyjükre. Mint azok a vacak szépségversenyről szóló műsorok, az anyukának nem jött össze, így a gyerekén éli ki a vágyait, akikből igazi kis szörnyeteg lesz, később pedig nem is tudják őket fegyelmezni. Szerintem nem is akarják.
Az utolsó foglalkozásomra nem jöttek el, bárányhimlős lett Gracie, legalább volt időm holnapra elkészülni. Kicsit örülök is, hogy nincs több munkám a mai napra, mert végre Aurorával is eltölthetek egy kis időt. Azt hiszem neki is sok munkája van, viszont most már tényleg ránk fér a közös idő, végtére is jegyesek vagyunk. Rápillantok a karórámra, itt az idő, a park pedig közel van. Leoltom a villanyt, s sietős léptekkel sétálok a parkba. Hiába nem vallásos, és nem tetszene a nagyanyámnak, aki megesketett arra, hogy a saját felekezetemben lévő nőt kell majd elvennem, nem zavar, habár vannak olyan megszólalásai, ami miatt felszalad a szemöldököm. Mégis, elfogadom úgy, ahogy van.
Zsebre dugott kézzel várom, a holnapi nap még gyónni is megyek, mint minden héten, s a tiszteletessel megbeszélem mikor is legyen a következő ételosztás, illetve ruhákat is gyűjtünk a megfelelő konténerekben, de ugye azokat is szét kell válogatni. Szeretek segíteni, egy hálás tekintet már megérte nekem az erőfeszítést.
- Hé, szia! Jól nézel ki, Rora. – mosolyodom el szélesen, mikor meglátom a legfontosabb személyt az életemben.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Aurora & John
2018-01-17, 14:20John & Aurora
Az igazság: fegyver, a hazugság pedig nélkülözhetetlen pajzs.

Boldogan, de kissé idegesen pötyög vissza az SMS-re, amiben John előrébb hozná a találkozót, mert idő előtt végez. Neki sincs több dolga a cirkuszban, a gyakorlás mára elég volt, így is beszerzett pár kék-lila zúzódást. Az egyik mozdulat szerencsétlenre sikeredett és leesett a tissueról, az egyetlen szerről, ami alá elég nehéz hálót vonni, így Rora esését csak a porond gumis alja fogta fel. Nem volt túl kellemes, de még így is fele annyi sérüléssel úszta meg, mint egy közönséges ember. Ilyen esetekben, amikor túlságosan is képtelen összeszedni a gondolatait, jól jön a farkasa, ugyanis szétszórtságában elég szerencsétlen tud lenni, minden alakváltós mozgáskoordináció ellenére. Örül, hogy még több időt tölthet a vőlegényével, de szégyelli is magát. Mióta Fenrissel beszélgettek, önkéntelenül is kezdi elemezgetni a kapcsolatukat, ami sosem vezet jóra. Mi értelme olyanokon rágódni, amit amúgy sem tud megváltoztatni? És miért űzi egyre jobban a bűntudat, amit eddig olyan szépen elnyomott magában? Hisz nem kell tudnia Johnnak arról, hogy ő farkas. Két éve vannak együtt, de e nélkül az információ nélkül is olyan szépen mennek a dolgok! Vagy legalábbis mentek, Rora reméli ezentúl is így lesz, de a fekete dög benne egyre gyakrabban akar megmoccanni John közelében, és nem túl barátságosan. Most is fordul benne egyet, ahogy letéve a telefont öltözködni kezd. Egy sima szűk farmer, és egy tapadós fazonú póló tökéletes lesz, így is mindenben melege van, nem arra hajt tehát, hogy az időjárásnak megfeleljen, hanem Johnnak. Néha nem igazán tudja eldönteni, mennyire tartaná kiakasztónak a fiú ha megjelenne egy-egy merészebb cuccban. Nyáron, ha vele találkozik, egy igazán rövid gatyát sem mer felhúzni. Annyi minden ilyesmiről nem beszéltek….ő maga nem vallásos, nem tudja igazán behatárolni mi illő, és mi sem. Főleg, hogy a férfi nem igazán mer közeledni hozzá testileg. Bár az esetenkénti csókból való igaz, hogy ő bújik inkább ki hamar. Felhúzva a bokacsizma cipzárját sietős léptekkel indul kifelé, messze még a park, és nem igazán akar késni. Ő nem az a nő, aki perceket, vagy órákat késik egy megbeszélt találkáról…sőt, legtöbbször idő előtt ott van mindenhol, ugyanis mindenhova rohan, vagy görkorcsolyával megy.
- Szia! – húzódik élénk mosolyra a szája, és söpör ki elég sok gondfelhőt a tudatából az, ahogy John üdvözli. A kisfiús mosolya, olyan édes! – Köszönöm, John. Te sem panaszkodhatsz, egyből munkából jöttél? – kérdezi lágyan, miközben elé érve boldogan öleli magához talán a dicséretre egy kis pajkos végigmérést is kap az előtte álló mielőtt fejét egy pillanatra a mellkasához fúrja, kissé merev tagokkal, a ruha ugyan takarja, de a válla, az oldala és a csípője tele van zúzódásokkal. Estére már nyomuk sem lesz, talán már pár óra múlva sem, de egyenlőre, még nagyon is érzi őket, és a feszülő érzést az ízületeiben.
- Ugye nincs gond egyik gyerekkel sem, hogy előbb el tudtál jönni? – pillant fel a higgadt szemekbe, és egyenlőre nem igen akar kiszakadni az ölelésből, alakváltóként jólesik neki az érintkezés, még ha egy ember is az illető. Bundás dögje már nem annyira boldog, morogva fordul egyet ismét a bensőjében, de rutinos már annyira, hogy nem ereszti ki a bestia energiáját. Sosem tesztelte még, vőlegénye mennyire érzékeny a para dolgokra, de nem ez az a nap, amikor ki akarja próbálni, és nem egy nyilvános park, ebben biztos. Tudja a férfinak milyen fontos a munkája, és imádja benne, mennyi szenvedéllyel és hideg fejjel tud megbirkózni olyan dolgokkal, amik a gyerekeknek is traumatikusak, nem hogy még egy kívülállónak, aki csak beszélgetésekkel segíthet rajtuk!

Rövid, nyomi, de lesz jobb :3 ◆ credit
Vissza az elejére Go down
 
Aurora & John
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: