HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Pandora Athena Lee

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Puma
Pandora A. Lee
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 02.
Hozzászólások száma : 32
Tollvonásainak száma : 30
Pandora Athena Lee
2018-01-03, 20:40Pandora Athena Lee
rövid idézet, a karakterről!


név: Pandora Athena Lee
kor: 32
csoport: Vérpuma
átváltoztatás ideje: 2017
vérvonal: -
rang: II. Puma
play by: Ariadne Artiles
Képesség-
MegjelenésNő létemre magasnak mondanak a 177 centimmel, melyet tiniként inkább éreztem hátránynak a mélynövésű fiúk mellett, mintsem előnynek. Három évig testképzavarral küzdöttem,
de egy váratlan fordulat következtében és jó néhány terápiás órának köszönhetően sikerült komoly baj nélkül átvészelni. Hosszú barna hajam van és barna szemeim,
persze valaha én is akartam szőke hajat és nagy kék szemeket, idővel elfogadtam.
Az ember fiatalon mindig homlokegyenest az ellenkezőjét akarja annak, mint amilyennek született. Ebből kiszűrhető, hogy a plasztikai műtétekben nem hiszek.
Szeretek elegánsan öltözni, csinos lenni. Része annak a folyamatnak amit régen önterápiának neveztek. Olykor fel-felütötte a fejét az a démon, hogy undorítónak lássam magam bizonyos darabokban, de a visszajelzések segítettek. Hiába, a nők legnagyobb fegyvere a megfelelő öltözék.

JellemNehéz meghatározni egy majdnem folyamatosan változó dolgot. Sosem voltam állati jellem. Egy időben kifejezetten visszafogott voltam, nem voltak nagyon barátaim sem. Magamnak való személyiségem volt. A gimnáziumig. Ott dzsungeltörvények uralkodnak és meglehetősen nehéz volt gólyaként már majdnem 170 centivel a lányok között. Az olyan csodás beceneveket mint gólyaláb és totemoszlop, mondjuk úgy, hogy nem szerettem. Később ez persze változott, de akkor már küzdöttem önértékelési gondokkal is. Mint mindennek, ennek is voltak jó oldalai. Szorgalmas lettem, tanultam. Egészen Faszfej felbukkanásáig. Mellette másmilyen lettem, nyitottabb. És valamiért nőiesebb is.
Az évek során megmaradt a kellemes természetem, bár megedződtem mellette annak dacára is, hogy sokszor kiborított. Később pedig, kénytelen voltam páncélt növeszteni.
A modellkedés hálátlan szakma és hamar ledarálja az embert. Nem, sosem voltam szupermodell, ezt ne gondoljuk. De arra épp elég volt, hogy jó kapcsolataim legyenek.
Viszont nem a reflektor kellett. Én másban vagyok jó. Kreatív részen. Pumaként pedig?
Nem vagyok képes sokáig őrizni a nyugalmamat. Hamar felcsattanok és néha meggondolatlanul cselekszem. Pedig annyira igyekszem, hogy ne így legyen. És mégis..küzdeni kell. Félek is, mert hamar lépek egyik érzelemből a másikba, mint egy tinédzser. Csak ennek kárát is láthatom.

Elötörténet2 évvel ezelőtt...

Félelmetes megint itt állni a reptéren. Azt hittem, hogy soha nem jövök már vissza ebbe a városba. Hogy végre elrendeztem mindent, amit lehetett és végre maradhatok New Yorkban. Igaz a modellkedés jól fizetett, de nem hozzám van szabva. Maximum az alakomhoz. Nincs kedvem éhező hiénákkal vívni egy-egy bemutatóért. Viszont találtam mást, amiben kiteljesedtem.
Erre elég, hogy az, akivel belevágtam ebbe az egészbe már nem minősül partneremnek. Vagyis páromnak. És mi történik? Nem működünk, sem így sem úgy,
egyszerűbb hát ha hazajövök. Hihetetlen néha, hogy az életed belefér pár bőröndbe és egy hatalmas vasmadárral át tudod szelni az eget ha arra van szükség. New York után St. Louis klímája maga a rekkenő hőség. Különös, hogy elsőre soha nem tűnik fel semmi változás. Mindig csupán akkor, mikor jobban elmélyülünk a városban. Hirtelen azonban mégis az összkép, ami lágy hangon suttog a fülünkbe: hazatértél. Sóhajtva indulok meg a kijárat felé, hogy keressek egy taxit. Tudnám megint mihez fogok kezdeni.
A lakásomba lépve a kihasználatlanság uralkodik. Mindent letakartam ami nem kellett,
amit nem akartam magammal vinni a naagy, új életembe. Tartott vagy három évig.
Egyszerűen ledobom a bőröndöket ahol vannak, rájuk a táskákat. Sok minden úgyis csak a napokban vagy elkövetkező hetekben fog megérkezni. Nincs kedvem most sem pakolni, sem felhívni bárkit, hogy megjöttem. Itthon vagyok. Úgy ahogy vagyok, nekivágok a városnak. Csak megiszom pár pohárral, hogy megtervezzem a holnapot.
Nem tudom mennyire tudatos, vagy épp tudattalan a választásom. A Wheelsbe megyek. És megpillantom, mintha törvényszerű lenne. Mintha mit sem változott volna.
Nem. Most, jelenleg nem állok készen arra, hogy bájcsevegjek vele. Ahogy jöttem,
úgy megyek is. Így láttam, rendben van. Irány egy italbolt. Veszek pár üveg pezsgőt és hazamegyek. Igaz, még poharaim sincsenek elővéve, de valahol biztos megvannak.
Tv-m sincs. Jobb ötlet híján marad a telefonom és a zene. Fel se mértem gondolatban mennyi meló lesz egy rég nem használt lakással. Mégis felcipelem a galériára a bőröndömet, hogy kipakolhassak. Felnyitom az ágyneműtartót is és fél kézzel egyensúlyozok le a párnákkal meg a takaróval, hogy kitehessem őket az erkélyre.
Győzelem! Legalább lesz mibe belefeküdnöm. Belépve azonban legnagyobb megdöbbenésemre Caiusba futok. Aki látszólag szintén ugyanennyire meglepett arcot vág.
- Szabad tudnom, hogy ki engedett be? - kérdezem oldalra biccentett fejjel, bár nyilvánvaló, hogy nem kulccsal jött be. És nem is én szenvedek furcsa amnéziában.
Ő azonban nem az a típus aki szabadkozni kezd meg elnézést kérni. Kezeli az adott helyzetet. Látta a fényt, azt hitte betörtek. Elmosolyodva sétálok a pultszigethez.
- Szóval betörtél te is, mert azt hitted betörtek. - mérem végig tetőtől talpig. Vagyis talptól fejtetőig inkább. Nem jön zavarba. Miért is jönne? Gyakran feltettem magamnak a kérdést, hogy miért keresztezi mindig az utamat? Már tudom mi ő. Tudom, hogy nem ember. Vagyis nem a szokványos értelemben. Alakváltó. Valaki, akiben ott rejlik egy szörny ereje és minden képessége. Ő az exem. Az, aki kamaszként kirángatott a testképzavaros könyvmoly létből pusztán azzal, hogy bunkó volt. Nem, nem úgy mint a többiek. És nem is a bunkó a jó szó rá. Egyszerűen nyers. Valahogy, annyira más volt.
Beáll közöttünk a csend. A neutrális, melyből lehet akármi. Beszélgetés. Veszekedés.
Szex. Leteszem a poharam, de előtte kortyolok belőle és elé sétálok, alig távra de tisztes távra.
- Visszajöttem. - nézek szemeibe, mintha tett volna fel ezirányú kérdést egyáltalán -
Egyedül. - ez pedig az én biztosítékom, egyszersmind információm, hogy nincs senki az életemben. Senki, aki mérvadó lenne. Átölelem és rohadt jó. Jó érzés. Nehéz ezt bevallani, de hiányzott. Halk, morgó hang hagyja el ajkait mikor ölbe kap. - Az ágyam kissé, hiányos. - jegyzem meg nevetve. "Leszarom." - ennyi rá a felelet. Ha ő is, én pláne. És három év után, újra érzem azt az éteri, isteni érzést amit csak ő tud megadni.
Már ha épp nem faszfej hangulatában van. Az övé leszek ma éjjel és holnap velem fog ébredni.
És egy évig mindig.
Egészen...

Értetlenül nézek a velem szemben ülő nőre. Biztat rá, hogy legyek közéjük való. Legyek én is puma, noha amikor egyszer fel mertem ezt hozni Caiusnak, rögtön megszakított velem minden kapcsolatot. Seggfej. Mintha nem lennék elég felnőtt eldönteni, hogy mit akarok az életemmel. Nem, őfelsége fogta magát és kisétált az életemből, na meg kitiltott a sajátjából. Amennyire tudom, jelenleg is börtönben van. Sokat, olyan nagyon sokat gondolkodtam ezen az egészen. Ismerem a falkát, mármint a hozzá közel állókat,
lévén nem egyszer találkoztam velük. Roxanne viszont sosem tűnt túl barátságosnak.
Tudom, hogy Cai exe. Mégis mindig inkább éreztem magam valami nyuszinak a nagy ordas előtt, mint egyenlő félnek. Mégis mióta szétmentünk valahogy, többször is megkeresett. Érdeklődött jól vagyok-e. Én pedig elmondtam az igazat, hogy miért mentünk szét. Azóta kedves velem, igazán. És most? Felajánlja, hogy megteszi ő,
amit nem akart Cai. Mert szerinte jogom van szabadon dönteni arról, hogy mivé válok.
Eleinte visszakozom, tényleg. Nem is tudom miért. Talán azért, amit a szemeiben láttam korábban.
Végül igent mondok.
Gyorsan vált alakot, nagyon gyorsan.
És elönt a fájdalom.
4 hónap telt el, mióta Roxanne átváltoztatott. És nehéz. Megőrjítettek eleinte a zajok,
a felerősödött hangok. Hirtelen képes voltam azt is megmondani, hogy ki milyen parfümöt használ, vagy mit eszik a házában. Egyszerre fantasztikus és ijesztő is. A többiek pedig? Láttam a szemükben a villanást, bár Roxanne azt állította nekik, hogy baleset volt és megmentett, szerintem sokan nem hittek neki. Cai hamarosan kijön.
És ilyen állapotban..én nem tudom mi fog következni. Hivatalosan csak teliholdkor kellene alakot váltanom, de előfordult már párszor, hogy nem kellett a hold. Csak kiborultam. És nehéz nem a szörnyeteg gondolatai szerint élni. Neki mindenki kaja,
aki nem, az meg nem érdekli. Konok macska.
Szegény én...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Pandora Athena Lee
2018-01-03, 21:00Elfogadva!


Pandora A. Lee

Szóval... A jobbik én Smile Úgy látom lesz egy kis gond a szörnyeteggel való összeszokással, de semmi lehetetlen. Az idő sokmindent könnyebbé tesz, majd megtaláljátok a közös hangot.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv az élet sötétebbik felén

Kierran


Vissza az elejére Go down
 
Pandora Athena Lee
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: