HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Helló idegen
regisztrálj vagy lépj be
név:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
csevegj kedvedre másokkalKi van itt
BEJELENTKEZETT KARAKTEREK

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (45 fő) 2017-12-30, 23:13-kor volt itt.

Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív

Today at 16:15
Oakley Thompson
tollából született


Today at 15:20
Alec Mason
tollából született


Today at 15:19
Tennessee Woods
tollából született


Today at 12:41
Élie Perec
tollából született


Today at 11:07
Tennessee Woods
tollából született


Yesterday at 19:32
Kyrill Miller
tollából születettYesterday at 09:55
Becca Tamming
tollából született


2020-04-02, 15:49
Séaghdha
tollából született


2020-04-02, 09:36
Séaghdha
tollából született

Statisztika
AVAGY HÁNYAN VANNAK AZ OLDALON
Fajok
Emberek
4
1
Vértigrisek
2
2
Vámpírok és halandó szolgák
10
2
Elit vámpírok
2
0
Vadászok és Halottkeltők
3
1
Véroroszlán
4
1
Természetfelettiek
7
6
Vérhiénák
2
1
Vérfarkasok
2
3
Összesen
36
17


Share

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Admin

Admin
Admin
Hello Darling, my name is

Hozzászólások száma : 119

Szabályzat
» beküldték: 2014-03-26, 19:51

Aranyszabályok
Light is easy to love show me your darkness

Az oldal kizárólag +18 éven felülieknek ajánlott. Az oldalon feltüntetett írások saját szerzemények, azok lopását a törvény bünteti.


Az oldal kizárólag +18 éven felülieknek ajánlott. Az oldalon feltüntetett írások saját szerzemények, azok lopását a törvény bünteti.


Fórumszabályzat

- Az oldal Frpg-s szerepjátékoldal, ezért a regisztráció ingyenes.
- Az oldal 18 éven felülieknek ajánlott
- Politikai nézetektől és származásra utaló megjegyzésektől mentesek vagyunk, akik ezeket figyelmen kívül hagyják, végleges törlésre kerülnek.
- Tilos más szerzők műveit felhasználni, a plágium nem megengedett. Csakis saját fejből dolgozzunk.
- A játékosok közötti konfliktusokat ne itt intézzük el hanem személyesen, telefonon, Pm-ben, E-mailen vagy ahogy akarják. Lehetőleg kerüljük az ilyesfajta megnyilvánulásokat.

A szabályzatot mindenki tartsa be, nem elolvasása nem mentesít az esetleges szankciók alól!


Játékszabályzat

- A regisztrációhoz két név szükséges mint például Jeremy Norton, Erica Lee. Nem fogadunk el Marika145, Kispiros43, Énvagyokajani, Vanpira Stb neveket. Kivéve a vámpíroknál, ők egy névvel is regisztrálhatnak.

- A karaktereket egyedi nevekkel fogadjuk el. Nem szeretnénk három Bruce Willist, kettő Angelina Joliet látni.

- Azoknak a regisztráltaknak a figyelmébe ajánlanánk a következőt akik sűrűn játszanak, akár több oldalon is egyszerre. Nem szeretnénk olyat látni, hogy a már meglévő karaktereit pakolja át ide, mert arra nem veszi a fáradtságot, hogy egy újat hozzon létre. Nem szeretnénk sablonos már mindenhol látott neveket, jellemeket látni. Próbáljunk meg újat alkotni, és fejleszteni a tudásunkat.

- Szeretnénk mindenkit megkérni arra, hogy reális karaktereket hozzon létre. Attól, hogy ez egy fiktív világ, még senki sem tökéletes és mint tudjuk van mindenkinek hibája. Szuperhekusokat és macákat ne alkossunk ha kérhetjük. A négy természetfeletti fajnak szólna, hogy kéretik nem elnyomni a halandókat hiszen nekik is vannak gyengéik ők sem tökéletesek. A halandóknak pedig, nekik sem kell kis Chuck Norris klónokat alkotni.

- A regisztráció után az Előtörténet megírása kötelező, csak úgy kezdhet el játszani ha a moderátorok azt elfogadták. Az ET megírására 2 hét áll rendelkezésre, melyet pmben kérvényezve egyszeri alkalommal 3 nappal lehet meghosszabbítani.

- Kérjük figyelmesen olvassátok el a FAJOK LEÍRÁSÁT, majd mindenki a számára megfelelő rangot válassza ki és tüntesse azt fel. Persze nem muszáj választani, a Staff is felkérhető arra, hogy döntsön felette.

- A fórum az Anita Blake vámpírvadász sorozatot tekinti alapjának. DE! Könyvszereplőket NE regisztráljon be senki, valamint az ottani történések, itt nem léteznek. Valamint ami a könyvekben előfordul, itt nem biztos hogy megjelenik, tehát kéretik erre odafigyelni.
- Minden hozzászólás minimum 15-20 mondatos legyen, ebben bővebben ki lehet fejteni a karakter tartózkodási helyét, mivel ment oda, miért ment oda, mit csinál ott. A hozzászólásokban törekedjünk arra, hogy játékostársunk megértse saját írásunkat, figyeljünk arra, hogy a játék ne álljon meg, mindig legyen reagálásunkban olyan megfogható szempont, ami előre mozdítja az eseményeket.

- A hozzászólásoknál az E/1 a preferált, de természetesen ha valaki E/3-ban tud alkotni, abból sem lesz probléma. Csak figyeljünk az értelmes mondatalkotásra.
- A választott arcotokat kötelezően le kell foglalni, mert amennyiben nem teszitek meg és más érkezik ugyanazzal, akkor problémába ütközhettek. Így mindenkit kérünk erre figyeljen oda!


Játékok

- A Játéktéren a meglévő helyszíneken (Új téma) nyitása gombbal kezdhettek játékba. A topicot értelemszerűen elkeresztelitek vagy a játékban szereplők nevére, vagy saját ötlet alapján valamire.

- Amennyiben egy helyszín fontos lenne a karaktereiteknek, azt itt tudjátok megigényelni.


Speciális fórumrészek

A fórumon több, csak bizonyos csoportok számára látható fórumrész van, melyek az adott csoport zavartalan játékát hivatottak szolgálni. Mivel az alakváltók erős falkatudattal és szabályrendszerrel működnek, értelemszerűen idegenek, halandók és vámpírok nem tudnak a területükre lépni, mert annak helyét titokban tartják. Ezeket a fórumokat az adott csoport minden tagja tudja használni.

A másik ilyen fórumrész az Alakváltó Börtön, melynek szabályzatáról és működéséről ITT olvashattok.

Multi szabályzat

Mindannyian szeretünk osztódni, kiélni a kreativitásunkat. De az sem jó, ha a sok megalkotott karakter parlagon hever. A szabály pedig: Az első két karakter megalkotása mindenki számára megengedett. Harmadik karakter esetében, a már meglévő két karaktertől 20-20 játéktéri hozzászólást kérünk. Negyedik karakter esetén minden karaktertől 20-20 játéktéri hozzászólást várunk el. Mindenki érdeke, hogy működjön a rendszer, megkönnyítési célból a multikról tájékoztassátok a Staffot.
Fontos: A karaktert megalkothatjátok, de nem tehetitek be az elkészültek közé és nem lesz elfogadva sem, míg a hsz számok meg nem lesznek.

Megértést köszönjük!

Jó játékot kívánunk!

Vissza az elejére Go down
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdõ Lépések :: Fontos tudnivalók-
Ugrás: